Vilken märklig uppmaning till Nellie Berntsson

Glöm inte att reklam-markera nu när du verkar ha många som vill ditt företag illa….

Jag skulle snarare vilja säga ”Glöm inte att reklam-markera eftersom du vill ses som en seriös aktör i ditt yrkesutövande” eller ”Glöm inte att reklam-markera för att inte bryta mot rådande lagstiftning” eller varför inte ”Glöm inte att ALLTID reklam-markera inlägg där dina samarbetspartners förekommer, oavsett om folk är vänligt inställda till dig och ditt företag eller rent av vill det illa”.

Risken för att bli anmäld borde inte vara en av faktorerna som avgör huruvida en influencer följer eller bryter mot Marknadsföringslagen då det finns väldigt lite utrymme för en subjektiv tolkning av den, då den liksom är vad den är.
Eller?

Är detta det nya mantrat av den ”milleniska” snöflingegenerationen som byggt hela sitt rättspatos på Piratebay-principen att ”allt ska vara gratis, så länge inte JAG drabbas!”
”Följ bara lagen om du riskerar att åka dit, annars kan du skita i det.”

Vore inte det någon att trycka upp på kaffekoppar och sälja utanför Juridicum?

118 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Åh herregud! Stay in school, kids.

      https://img1305712.free-pick.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    En kvalificerad gissning är att flertalet sponsorer trots allt inser det tydligt negativa med att fortsätta stödja Nellie Berntsson. Hon har uppenbara problem med att dels uppföra sig som folk, dels hantera sociala medier på ett ansvarsfullt sätt. Till slut blir det en belastning att ha med henne att göra.

      Ju fler som hör av sig till hennes sponsorer, desto snabbare lär sig Nellie Berntsson det direkt olämpliga i att använda sin stora närvaro på sociala medier för uppmana andra att mobba människor som Nellie inte tycker om. Det är ju inte heller första gången det händer. Alexandra, som var den senaste måltavlan, tvingades stänga av sin blogg efter allt hat hon fick. Kul, Nellie. Och att Nellie efter att fått kritik börjar skylla ifrån sig med helt irrelevanta hittepå-historier gör det bara ännu tydligare att hon saknar insikt i hur dåligt hon uppför sig.

      Bästa sponsorer, hur länge tänker ni stötta en person som har denna unkna attityd till andra människor?

      Här är sponsorlistan: hör av er till dem:

      A Equipt (Danmark)
      Alfab Service (hästlastbilar)
      Bris (Nellie är Bris-idol)
      Bruno Delgrange (sadlar)
      Daniel Wellington (klockor)
      HållbarHäst i Skåne (skadeförebyggare)
      Kidsbrandstore (kläder)
      Lantmännen Krafft (hästfoder)
      LEAD Sports (återförsäljare av sadlar)
      Ljunits-Herrestads RF (ridklubb)
      Lyko (onlineförsäljning)
      Scandbio (stallpellets)
      Trolle Company (import och sälj av hästprodukter)

        Jaa skriv! Folk som beter sig så ska inte ha spons. Jag skulle åtm inte vela köpa från ett företag som förknippas med henne.

          Skriv själv

        Undrar om ngn skrivit till sponsorer och fått svar?

        Alexandra stängde inte ner sin blogg, hela nouw låg nere

        Fast fy det där känns bara ruttet. Som en redig slags ordningspolis. Så hemskt var inte Nellies inlägg. Och javisst, hon svarar ofta snäsigt och omoget, men att maila för att förstöra för en annan människa känns bara elakt.

          Nej, är konsumenterna missnöjda med företagets ansikte utåt får de kommentera det. Ser inget fel med att en konsument ifrågasätter ett företags trovärdighet pga vem företaget samarbetar med. Företag bör även de få kritik om de gör någonting som anses vara olämpligt.

          Samt att personer som beter sig som Nellie, skall inte vara tex BRIS idoler eller marknadsföra kläder för barn, anser jag.

          Erica, läste du verkligen vad Nellie skrev? Det var verkligen extremt över gränsen, hon skrev bland annat att en sådan som Alexandra inte skulle ha djur överhuvudtaget och att hon inte borde blivit gravid alls. Det var så sjukt alltsammans. Hon skrev riktigt vidriga saker.
          Sponsorer borde definitivt ta avstånd från en sådan person.
          Kunde ridsportförbundet så borde de kunna. Hon är så långt ifrån en bra förebild man kan komma.

            Det är så jävla sjukt o sen snyftar nellie om att hon får ”hat”. Kritik är INTE hat

            Okej?
            Det såg jag inte! Läste hennes story, såg inget om att Alexandra inte borde blivit gravid. Stämmer det att hon skrev så? För den storyn jag läste var inte så allvarlig. Så skrev hon på det viset så viker jag mej direkt!

              Hon skrev det i kommentarsfältet som svar på en kommentar:

              ”Livet ändras. Men om man köper en häst för mkt pengar i mina ögon, så vet man kanske när i livet man tänker skaffa barn, hus eller andra investeringar.”

              A blev ju inte direkt planerat gravid så det var ju trevligt av Nellie

                Hon skrev även

                ” Hoppas någon fin och seriös människa kan förvalta denna stjärna. Är otroligt besviken.
                Om man inte har 100% intresse eller känslor för djur inom längre lopp än detta så ska man nog inte hålla på mer djur eller hästar överhuvudtaget.”

                Wtf? Sjukt.

                  Säger Nellie som skaffade hund som hon hade i nån månad max….

                    Hon har ju skaffat 2 som hon direkt tröttnat på

                      Tur åtminstone att hundarna verkar s
                      få stanna kvar ändå, så de inte blir några Blocket-hundar som vandrar från hem till hem. Såna finns det redan alldeles för många av, tyvärr. Jag skulle dessutom gissa att Nellies mamma är en bättre, pålitligare hundägare än Nellie själv.

        Har kontaktat några av sponsorerna. Ett företag har svarat att de ska titta på det och agera därefter, ett har svarat att de ”regelbundet följer upp sina samarbeten”. Ett par av företagen (som inte svarat) har Nellie gjort reklam för typ idag/igår, om det är ett försök att rädda sitt skinn hos dem eller om hon fått bekräftelse från dem att de stöttar henne går ju dock inte att svara på.

          Känns lite som hon försöker rädda sitt skinn…

          Men jösses Emma…..

        OMG vad sjukt ???

      Du måste förstår att hon inte har något annat. För henne är inte det finaste att skaffa sig en utbildning eller ett viktigt arbete. För henne är det finaste att ha råd med en gucciväska.

      Ser väldigt fjantigt ut men det är väl å andra sidan hennes grej? Att visa upp märkesprylar som en tvättäkta nouveau riche? Finns ju uppenbarligen en del som uppskattar det (I don’t men följer henne inte så)

    Ser inte kommentaren på insta? Blir allt raderat fortfarande…?

      Japp

    Blir mer äcklad av att de skrev på sin företags instagram ”Vi sätter våra kunder och hästar i första hand” Väldigt dåligt att uttala sig så efter detta drama, nu litar man ju på 0 av vad hon säger.

      Jag såg det jo…För dom som inte såg var det på O.N. Sporthorses insta.
      Och får nåt fel på hur blint människor stöttar henne på insta o att vi kritiker int finns där för att vi int kan vara anonyma. Np jo? O för att Nellie rensar som alltid.

        Är det en hel hög ”hästtjejer” här inne bara?
        Det är verkligen som det sägs. Hästfolk är knepiga.

    Jag tror inte att sponsorerna ser det ”vi” ser. Jag tror de ser en aktiv snygg ung tjej med 350 000 följare på instagram som tävlar och som driver eget företag med tävlingshästar. Hon syns och hörs. Säkert finns för någon som backar lite men i det stora hela tror jag inte alls att hennes klavertramp kommer att få konsekvenser. Nästan tvärtom – massor med trafik till sociala media och det är vad som räknas.

      Och om media (Expressen, Aftonbladet, Dagens Media, Resumé, hästsporttidningarna) börjar kontakta sponsorerna för att fråga dem hur de ställer sig till att fortsätta samarbeta med Nellie Berntsson?

        Jag tror inte de är intresserade av Nellie, och lär knappast skriva om det här. Det kommer att blåsa över och glömmas bort. Av den stora massan alltså.

      Jag är lite rädd för det jag också. Jag förklarade i min kontakt med dem vad det är ”vi” ser, och varför ”vi” blir upprörda. Men frågan är om sponsorerna bryr sig om det, eller om de ser många fans bara. Men vissa av sponsorerna (som Bris och Kidsbrandstore) har ju en uttalad policy som hon bevisligen INTE stämmer överens med, så där kan man ju iallafall hoppas.

    Alltså jag tycker också att Nellie betedde sig illa, men såhär har hon betett sig i alla år. Just denna uthängningen tycker jag inte var så mycket värre än många andra saker hon har gjort. Det känns lite to much att jaga hennes sponsorer och hoppas att de blir av med dem. Jag hoppas mest att hon lär sig att bete sig.

      Om hon inte har lärt sig hittills, kommer hon då någonsin att lära sig?

        Den som lever får se.

      Men hon kommer inte lära sig. Hon kommer endast lära sig om inkomsterna uteblir, dvs sponsorerna försvinner. Hon ser inte att hon gjort ngt fel.

    Det är det här som gör att jag har svårt för vissa influencers. (Nellie, Bianca t.ex.) De vill bli tagna seriöst i branschen men så fort de får kritik försvarar de sig med att de bara är ”unga tjejer” och ser det som personligt påhopp att få kritik för hur dåligt företaget skötts (d.v.s. att de inte reklammarkerat som man ska eller vad det nu kan vara). De vill både ha kakan och äta den.

    Du skriver själv att hon har hållt på såhär i många år. Varför skulle hon nu ändra beteende tror du? Hon måste få konsekvenser.

      Hon växer väl upp förhoppningsvis. Nu får hon ju klara sig utan sin familj, det kanske gör gott. Hon kanske blir tvungen att växa upp. Sen kan jag väl iofs tycka att det känns som att hennes beteende redan har fått konsekvenser.

      Får man inte en tankeställare av ca 1000 ifrågasättande och/eller kritiserande kommentarer på sin blogg samt ca 5 inlägg på bloggbevakning med tillhörande kommentarer under den senaste veckan, så finns det nog inte så mycket som biter.

        Det biter när sponsorpengarna slutar komma.

          Ja, men det känns mest som en principsak från folk att hon ska bli av med sponsorerna så att hon ”får tillbaka” lite skit.

            Hur ska annars kunna lära sig att inte använda sina sociala medier för att mosa dem hon inte tycker om?

              Tror inte att de flesta mejlar hennes sponsorer för att de värnar om folk som hon inte gillar och kommer mosa. Tror att de flesta gör det för att de ogillar Nellie och vill passa på att sätta dit henne. Och jag tycker att det känns ganska sunkigt också. Det var min poäng.

              Det finns många puckon som jag tycker ”borde lära sig”. Folk som är otrogna exempelvis, man jag sjunker liksom inte till deras nivå för det och försöker ge igen genom att lära dem en läxa.

                Så du menar att det inte är någon mening att faktiskt göra något som kan ha effekt? För att det är ”sunkigt”? Fritt fram att bete sig som ett arsle tills himlen ramlar ner?

                  När folk skriver ”så du menar” eller ”du menar alltså”, så kan man utgå ifrån att 100 gånger av 100 så är det absolut inte det personen menar.

                    Word!

                För min del handlar det inte om att ”sätta dit” Nellie på något sätt. Jag har gillat (eller ja, i varierande grad från gillat till varit likgiltig till) henne i många år, men här tycker jag hon gjorde ett väldigt kliv över gränsen för vad man kan acceptera. För min del handlar det om att jag hoppas att företagen vill markera att de inte står bakom dåligt beteende, sen om de väljer att skicka ett mail och uppmana henne till trevligare attityd, avslutar samarbetet eller vad de gör struntar jag lite i. Men jag hoppas att de vill bidra till ett trevligare nätklimat bland sina samarbetspartners.

                  Ja då tycker jag att det låter vettigt ? tror dock inte alla är så vettiga

    Som gammal hästtjej kan jag bara se hennes katastrofala sits på bilden. Hoppas att det bara är en ögonblicksbild och inte så hon alltid rider. Vad gäller själva inlägget ska hon ju givetvis reklammarkera oavsett om personer vill henne illa eller inte.

      Hon sitter nästan alltid så. Hon var så nöjd med cwd för att hon fick bättre sits, och så sitter hon likadant som i sin Bruno Delgrange ?

      Hon sitter så på båda bilderna. Jag tycker också att sadeln ser väldigt liten ut, ponnysadel nästan?

      Annars tycker jag hon brukar ha fin sits när hon hoppar så förhoppningsvis är det här konstiga ögonblicksbilder.

      Värsta stolsitsen jag sett.

        På vilket sätt sitter hon dåligt? Är nyfiken , har börjat rida i vuxen ålder och är nybörjare. Trodde Nellie var en duktig ryttare

          Hon sitter i stolsits, inte i korrekt lodrät sits – du ska kunna dra en rät linje från Axel, höft och häl.

          Underskänkeln ligger helt fel. Har aldrig sett henne rida ut, dressyr eller markarbete då jag har ingen aning om hon hon rider eller sitsen i övrigt.

      Tyvärr är de så nellie alltid sitter på sina hästar, och när hon hoppar så slänger hon sig fram och håller hästen om halsen för att inte ramla av ??

      Typiskt hästtjej att kommentera hur man sitter, när man sitter och chillar på sin häst bara.

        Varför pressar man fram skänkeln så?

          För att man inte lärt sig en korrekt grundsits från början.

      Herre jösses, nu får jag flashbacks till mina dagar som hästtjej. Bittra översittarbrudar som klankar ner på allt och alla för att positionera sig i den ack så viktiga stallhierarkin.
      Därför hängde dom också alltid i stallet. Världen utanför var inte funtad på samma sätt, där kunde de inte hävda sig. Sad!

        Jag tänker att det är mammorna och så är det hästfolket (min syster kom alltid hem och berättade massa draman från stallet där hon och mamma hade häst hehe)

      En s k ”stolsits” inte ryttarsits. Jag är också gammal hästtjej med egen häst som följer ridsport ganska mkt och måste fråga varför Nellie är känd? Jag har inte hört talas om henne i några andra sammanhang än här, alltså aldrig hört henne nämnas inom ridsporten. Blev nyfiken och kollade hennes ryttarresultat för förra året. Hon har tävlat en hel del främst i Skåne men inga stora nationella tävlingar direkt och hon har knappt en enda pallplats utan slutar oftast i mitten eller i bottenskiktet. Så inte direkt en toppryttare om jag säger så.

        Hon har tävlat lite internationellt också med lite varierande resultat. Varit en av de högst rankade juniorerna (osäker på exakt plats men typ topp 5 eller alldeles utanför) för nåt år sedan bland annat.
        På ponny red hon nåt SM, tror hon fick nån placering med B-ponny. Men mest ”känd” blev hon väl för att hon var med i Ponnyakuten för en herrans massa år sedan.

        Finns många ryttare i hennes ålder som är väldigt mycket mer framgångsrika och dessutom verkligen ÄR ödmjuka (på riktigt, inte som de bara säger) men Nellie har i tio års tid gjort sig ett namn pga sin blogg och fått massa spons osv. Men själva tävlingsresultaten är väl egentligen inget att skryta med, gör ofta dåliga meetings och sen nån gång ibland kan det gå bättre men det är väldigt sällsynt att hon vinner en klass. Jag har länge trott att hennes psyke spelar stor roll i hennes mediokra tävlingsresultat, hon verkar vara väldigt ”svår” som människa och det blir lätt mycket drama som avspeglar sig i resultatlistan.

    Absolut men om ens jobb är att ha sponsorer så kan jag tycka att man bör veta hur man reklammarkerar ett inlägg

    Ja det var lite detta jag menade också. Jag är helt med på att exempelvis Nellie och Bella har gjort fel – och det ska självklart ha konsekvenser och de ska självklart kritiseras (på en bra nivå). Men det känns samtidigt ganska genomskinligt att många som sågar dem inte bara gör det för att rätt ska vara rätt, eller stå upp för de som har råkat ut för bloggerskorna. Många passar ju bara på att utrycka sitt agg för dem och rättfärdigar det med att de inte har reklammarkerat, eller varit taskig mot en kund, ser oseriös ut osv. De flesta skiter ju egentligen högaktningsfullt i det och vill bara passa på att vara lite elaka.

      Sanslös kommentar. Finns värre lagar att bryta mot. Du förstår väl att lagarna inte är något man kan välja att följa eller ej eller välja att följa vissa men inte andra. Herregud, vissa borde aldrig ha fått bli myndiga.

        Din kommentar är mer sanslös 16:35 vilken tur att c har riddare som fort kommer till undsättning. Nej alla verkar inte följa lagar som sagt, som sagt finns andra lagar som bör följas som känns viktigare. Du har rätt, vissa borde aldrig fått bli myndiga och vissa borde inte få ha tillgång till internet.

    Du menar alltså att det är okej att bryta mot lagen om någon annan bryter mot den mer? För övrigt har ingen skrivit att hon ska systas och skj*tas. Bara du, nu, precis här ovan. Det är djupt obehagligt.

      Nej, det menar hon självklart inte.

      Nu fabulerar du igen. Attack funkar inte alltid.

      Jo det skrevs igår och fick stå kvar rätt så länge efter att andra kommentarer raderades i samma inlägg.

    Men på riktigt, varför blir inte du permanent blockad?

    Snälla Camilla, gör något.

      va?

      Vem??

      Scrolla förbi de kommentarer du inte vill läsa..

    Omarkerad spons på hästbussen på insta.

      Vilken då?

      Ta det lugnt nu! Intresseklubben har mycket att göra för tillfället.

    Är den hästen på riktigt? Ser ut som en staty?

      Ja Fia är riktig haha 🙂

        Hahaha Oki men den ser låtsas ut på ett fint sätt!

          Hon är väldigt vacker ?

    Finns inget tråkigare än reklammarkerings-inlägg

    Ditt jävla tjat om blondinbella! Fatta att hon behöver hjälp, hennes lögner är inte på en normal nivå.

      Det är nog snarare du som behöver hjälp, det är inte normalt att vara så upphängd på henne och sprida dynnga och påhitt om henne här i varje inlägg dagligen. Det är du som tjatar, ljuger och manipulerar härinne.

    Jag vill tillägga att jag var riktigt glad över den ”nya Nellie” som startat företag på gården ihop med Olav och äntligen gjorde nåt vettigt och spännande. Jag tyckte det kändes riktigt bra och intressant. Förhoppningsvis blir det inte såhär bedrövligt i fortsättningen utan att hon tar till sig av kritiken och fortsätter på ett bra spår. Hon behöver värna om det nya varumärket och inte gå på i gamla otrevliga spår. Hoppas hoppas….

    Var det någon annan som märkte att Nellie i sitt förklaringsinlägg basicly sa att A missköter sina hästar?

    ”Jag har haft kontakt med nuvarande ägare och hon nekar att de är folk som bara vill förstöra, så det får väl jag tro på…”

    Kanske bara jag som hajade till, men kändes väldigt fult att pika A pånytt.

    För dom som tror att vi som kritiserar bara för att, nja…brukar inte även om Nellie beter sig illa med jämna mellanrum men nu var det droppen som rann över bägaren. Hoppeligen får hon nån droppe förnuft o verklighetside nu när hon bor själv i Danmark med Olav o inte har mamma o pappa bakom sig. Funderade när hon skrev att det låter som om hon tror att alla kommer dansa efter hennes pipa med skrittmaskin, manege etc. Eller så är jag bara upprörd (o jo är det för A:s skull) o ser vad jag vill se ?

      Jo, märkte det. Och hur hon (ägaren) fick ifrågasättande kommentarer om graviditeten osv… Stackars nuvarande ägaren fick fara riktigt illa. Jag hoppas hon mår någorlunda bra nu.

      Det jag inte förstår är hur människorna bakom alla stöttande kommentarer till Nellie tänker, dom som ömkar henne för ”hatstormen” hon (Nellie) fått utstå… Förstår dom inte? Har folk inte empati nog för att förstå hur det måste kännas för stackars nuvarande ägaren att bli utsatt för detta? Jag vet inte hur man skulle klara det – det skulle ta tid att komma över.

      Jag tycker det var en fruktansvärd uthängning. Och ingen människa kan väl vilja göra hästaffär med O.N Sporthorses efter detta?

        Det där förstår inte jag heller. De flesta som försvarar Nellie tänker jag mig är barn/ungdomar, de kanske inte kan tänka sig in i As situation? Sett några som resonerat ”Hon har ju också en blogg alltså är hon lika offentlig som Nellie”, så de verkar ju inte riktigt förstå skillnaden känner jag. Lika som ”Ni som kritiserar Nellie gör ju precis samma sak som hon gjorde” och ”Jag hade också blivit besviken”. De förstår liksom inte skillnaden på en offentlig person som Nellie och på en vanlig tjej med en blogg, eller på att bli besviken och på att gå över gränsen på det sätt Nellie gjorde. Barn och unga är ju ofta naiva och lättpåverkade, speciellt för sånt deras idol gör. Det här visar väl det ganska tydligt.

    Undrar dessutom om Nellie läst att folk hör av sig till sponsorer för nu påpekar hon ju alla hon har chansen att. Team kraft täcke o så den där bilden o så om spånen på bloggen…känns lite som att hon visar att hon kan göra vad hon vill eller så försöker hon kanske rädda dom broarna?

      Tror jag absolut att hon försöker göra! Hoppas dock att åtminstone några av de broarna är brända för gott.

    Jag tycker att det är skrämmande med alla fans som, vilken influencer det än gäller, VÄGRAR att medge att deras idol kan göra några som helst fel! Ingår hjärntvätt av följare när en skriver kontrakt, eller hur funkar det?

      Japp, helt jävla sjukt

      Jag får vibbar av sekt-mentalitet

        Ofta är man sån när man e ung. Det vackra med att bli vuxen är att man inser att även kändisar har brister o kan göra fel

    Har läst SÅ många kloka inlägg från dig Emma i den här soppan kring Nellie och jag kan bara hålla med dig i allt du skriver. Det riktigt trista i hela kråksången är ju att hon är BRIS ansikte utåt, vilket gör allt det här väldigt ledsamt. Jag hoppas hennes sponsorer sätter hårt mot hårt och går på henne om att hon ska komma med en bättre ursäkt än den urkassa ”förklaringen” som dök upp häromdagen, där hon dessutom fortsatte att kasta skit omkring sig.

    Tackar för att någon tar sig tid och röjer i det synnerligen insnöade tankespåret kring influencers verklighetsanknytning.

    Nellie är en bra tjej som vill väl (och självfallet är duktig på att rida!), men kan uttrycka sig lite dumt. Känns onödigt att folk vill jaga hennes sponsorer för hon uttryckte sig tokigt. Men är nyfiken på vilka ryttare ni anser är bra och trovärdiga? Och vad ni baserar det på? Jobbar själv med sponsring i ridsport.

      Jag gillade Linn Olssons blogg.
      Men om sanningen ska fram så är väl de ryttare man anser vara bra och trovärdiga upptagna med att utöva sin sport och har ingen tid att ”råka skriva dumheter” på sociala medier…

      Jag skulle säga att vem som helst som tävlar istället för NB, sämre förebild är omöjligt att hitta. Otrevligare familj har jag aldrig stött på på tävlingsplatser. Har minst varit på 15 tävlingar som även de startat på och det är alltid skrik, tjafs och sura miner runt dom.

        Tänker på den där serien som gick häromåret på Viafree eller liknande. Till och med framför TV-kameran utagerade hon rätt saftigt och bar sig illa åt, inte minst mot sin egen mamma.

        Hade hon varit nio år gammal, tja då kanske det kunde passerat, men detta var ju bara för 1-2 år sedan. Inga spärrar liksom, utan full blown dramaqueen trots att det skulle sändas inför X antal TV-tittare.

        Det var ingen engångsföreteelse heller, för många vittnar om detta olämpliga beteende från tävlingsbanorna genom åren. Pinsamt och otrevligt. Återigen: BRIS ansikte utåt???

      Jag tycker det är smått otroligt om/att seriösa vuxna bortförklarar det hela med ”uttryckte sig lite dumt”.

      Några unga ryttare som dyker upp i mitt huvud som exempel på bra och trovärdiga: Kajsa Björe, Erik Nordström, Mikaela Gustafsson. Ambitiösa killar och tjejer som både rider väldigt bra och beter sig bra. Skillnaden är förstås att de inte spenderar många timmar/dygn på sociala medier, men de är inte heller inblandade i olika upprörda diskussioner var och varannan vecka.

      Nellie har många gånger bevisat att hon inte är någon bra tjej tyvärr. Däremellan hoppas man på förbättring, sen går hon igen och ”uttrycker sig lite tokigt” och skyller ifrån sig.

      Jag gillar Carl Hedin ?

      Jag håller med om att Nellie är en duktig ryttare. Men om hon vill väl, varför kan hon då aldrig erkänna fel, och aldrig be om ursäkt? Och varför nekades hon en plats i landslaget, trots fina tävlingsresultat, pga sin attityd?
      Jag känner inte Nellie, men utifrån hennes blogg så tycker jag att allt verkar handla om pengar, det är tvära kast, och hon framstår som väldigt egoistisk och omogen för sin ålder.

    Hannes Melin och Cecilia Bergåkra. Trovärdiga, bra förebilder och arbetar stenhårt även om de, speciellt Cecilia, behöver arbeta mer på att reklammarkera. Otroligt mycket smygreklam inom ridsporten. Ställer ni som företag krav på sånt när ni kommer överens om samarbeten? Nyfiken på hur det ser ut från ett företagsperspektiv.

      Jag jobbar framför allt som medlare mellan ryttare och företag, allt som går via mig är jag stenhård på ska reklammarkeras och gå rätt till 🙂 det är policy.

    Man får ju hoppas att Olav har upparbetat diverse samarbeten i Danmark eller har någon plan för svenska kunder lär ju knappast anlita ON Sporthorses vare sig Nellies senaste uttalanden osv har gett negativ respons eller ej.

    I häst-täta Sverige i allmänhet och Skåne i synnerhet ska det väl mycket till innan man far över till andra sidan Danmark för att prova hästar som inte är så anmärkningsvärda?

    Och varken Nellie eller Olav är i dagsläget på någon konkurrenskraftig nivå rent rid/tävlingsmässigt? Det finns massvis av ryttare/ utbildare på närmare håll med minst lika bra om inte bättre resultat och rykte.

    Följer inte Nellie någon annanstans än här. Har förstått att hon uppfört sig olämpligt men vad är det för människor som efter det skriver kommentarer hos Alexandra? Varför känner man sig tvungen att lägga sig i och kommentera hos en människa man inte vet vem det är, där man inte vet anledning till hennes beslut att sälja hästen, för att Nellie skrivit om henne?

      För att Nellie är deras idol, deras GOALZ och förebild, den som aldrig kan göra nåt fel oavsett. Småtjejer som aldrig skulle säga ett negativt ord om sin största idol. Det fungerar ju tyvärr så, även bland vuxna i olika sammanhang. Man håller t.ex. fast vid sitt politiska parti och skulle aldrig gå emot sitt eget parti i en debatt t.ex. Hur ofta ser man nåt sånt?

      Genom att gå med i N :s skara av soldater har man dessutom en plats, ett sammanhang och en grupptillhörighet. Jepp. Lite som med fotbollslag – somliga kan nästan döda för att försvara sitt lags ära om det skulle krävas.

    Eller ”kom ihåg att reklammarkera” eftersom hjärnan lätt sållar bort ordet inte i uppmaningar 😉 =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.