Paow tycker man ska tävla om en ”valfri plastikoperation”


I min frågestund svarade jag på den här frågan:

Vilka lagar med marknadsföring tycker du behöver skärpas/tillkomma?
Jag vill se reklam för plastikoperationer och andra medicinska ingrepp förbjudas helt.

Om det är någon som undrar varför jag tycker att just detta är extra viktigt så kan ni ju läsa Paows inlägg på Instagram där hon uppmanar sina följare att tävla om en valfri plastikoperation, från samma klinik som sponsrade hennes senaste ingrepp där hon ska ha mejslat ner näsan. Smygreklam? Ja, förmodligen men det är det minst upprörande i det här inlägget.

Paow har även avslöjat att hon egentligen inte var så missnöjd med sin näsa tidigare utan att hon opererade den eftersom det är ”kul med förändring”. 
Jag undrar om Paow ens reflekterat över att hennes ”roliga förändring” skulle kunna ha samma utgång som för den svenska kvinna som åkte till Turkiet för att operera sig till en större rumpa.
Hon avled i sviterna av sin plastikoperation.

Det är så helt åt helvete att det fortfarande är tillåtet att marknadsföra sig på det här viset, och än mer åt helvete att det finns människor som Paow som tycker att det här är en bra sak att marknadsföra. Att sprida den här dyngan i utbyte mot en skojsigt förändrad näsa.

Så länge det finns människor som Paow där ute, som marknadsför plastikoperationer som underhållning likt att färga håret rosa och uppmuntrar unga tjejer att tävla om en valfri plastikoperation likt chokladhjulet på Gröna Lund, så kommer det behövas förbud och det betydligt mer förr än senare!

129 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    En bra livskompass: tycker Paow att det är en bra idé, gör tvärtom.

      ??

      Vi klår ett nytt likesrekord på den här kommentaren tycker jag! ?

      Jamen hjälp! Gillar förändring, då opererar man näsan – eller byter soffa varje år, för att återknyta till tidigare ämne. Hör de inte själva hur galet det låter.

      Är det bara jag som tycker hennes näsa var finare innan?

        Jo hon ser ut som ”lilla my” nu ??

        Vilken bild är förebilden? Till vänster? Lite oklart då

      Paow…åk och biståndsarbeta några år.

      https://photo013856712.imgfast.pw ­❤️­­­­❤️­­❤️

    Vidrigt tycker jag

      Jag ser ingen skillnad mellan bilderna ?

        Haha va? Jag tycker att det är en jättestor skillnad? Om du kollar på näsryggen så ser du att den tidigare var rak, nu är den böjd, alltså går ner i mitten. Även nästippen är lyft, dvs, den pekar mer uppåt än tidigare. 🙂

          Från Lady Gaga till skidbacke.

            Vilket är bättre menar du?

            Gaga är så snygg

              Tycker samma. 🙂 Oklart vad den ovan tyckte dock. Vissa ogillar skidbackenäsor och andra ogillar Gagas näsa.

          Vilken är före och vilken är efterbilden?!

        Var mycket bättre innan…

        Inte jag heller ?

      Fruktansvärt. Man får hoppas att föräldrar påverkar sina barn i rätt riktning nu och i framtiden.
      Kan vi inte bara få se ut som vi gör. Varför ska kvinnor alltid mixtra med sitt yttre. Fransar, naglar, hår, kanske harmlöst men bröstop, rumpa, lyft, fettsugning osv osv..listan går att göra lång.
      Vi duger som vi är. Vi är inga produkter!
      För övrigt. Paow ser sliten ut. Hon är/var väldigt söt naturligt, men ser bara osund ut nu för tiden. Ngt så himla tomt i blicken. Som någon som knarkat för länge.

        Mest heterosexuella kvinnor som mixtrar med sina utseenden tycker jag? Andra kvinnor bryr sig inte om vad män tycker om deras utseenden.

          Fast nu hävdar man ju att ingreppen görs för att man ska må bra själv, inte männen.

    Att det tävlas om plastikoperationer är åt helvete fel. Man är helt slut som människa när man anser att det är ett bra beslut.
    ?????

    Pixee Fox som synts en del de senaste åren i olika operationssammanhang bor numera hemma hos sina föräldrar och har en hjärnskada pga en skönhetsoperation hon gjort. Finns att läsa om på hennes insta.
    Det finns verkligen risker!

      ”Plastikkirurgen som utförde operationen ger Pixee Fox inte mycket för – på Instagram varnar hon andra för honom.
      ”Han har förstört så många personers liv. Han har till och med dödat människor. Han tar inget ansvar för det”, skriver hon i inlägget.
      ”Han har haft ihjäl fyra personer så han borde sitta i fängelse, men lagarna i Turkiet är väl inte som här”, skriver hon i ett meddelande till Expressen.”

      https://www.expressen.se/noje/svenska-modellen-dog-berattar-nu/

      Fast den tjejen är ju en risk hela hon. Finns operationer, och så finns det operationer.

        All form av narkos (oavsett om syftet är att operera bort blindtarmen eller förstora brösten) innebär ju dock en risk.

          All form av att skära i kroppen innebär en risk. Man tycker att det borde säga sig själv att det kan vara farligt att skära sönder sin kropp och sy ihop den igen, men det verkar inte vara helt självklart för alla.

            Absolut! Jag syftade på att tjejen gjort allt för att se ut som en seriefigur, bland annat opererat bort 6 revben. Att ta henne som exempel när det blir fel var för mig lite märkligt, då jag snarare är förvånad över att det inte gjort det tidigare.

        Att operera sig när man är frisk är bra sjukt?

    Fattar inte ens vilken bild som är före och efter. Om den högra är efter så har hon, enligt min åsikt, verkligen gjort ett misstag med operationen….

      Vänstra är innan och högra efter. Håller med hennes näsa innan var mycket finare.

      Tänkte precis detsamma.

      Varför ens kommentera andras näsor, kroppar mm som fina eller mindre fina? Just såna kommentarer som bidrar till att många gör dessa operationer.

        Man kan få kommentera. Herregud andas. Alla dessa ”varför ska du kommentera…:” För att vi kan? ?

          Vi andra andas även om vi inte håller med dig.

          Jovisst för all del, men det finns ju faktiskt de som ser ut som ”efter”-bilder naturligt och det känns väl sådär oavsett att det ska finnas de som gärna då ska påpeka hur fult det är, då bidrar man ju exakt lika mycket till utseendehetsen.

          Handlar väl om att se det vidare konsekvenserna av sitt handlande, och ta ansvar för dem. Gäller ju kommentarer liksom allt annat… ?

          Vad trädgårdsmästarens kommentar får dig att tro att hon behöver andas?

        just därför kommenterar vi näsor f att en ung kvinna självmant lägger sig ”under kniven” Detta ska ifrågasättas, i detta fall handlar det inte om ett utseende utan om plastikoperationer gone wild. Tragiskt!

          Man kan ifrågasätta plastikoperationer utan att kommentera andras kroppsdelar som fina/mindre fina.

          Men ifrågasätt operationerna då, men prova att gör det utan att kommentera utseendet.

          ”Åh herregud vad hon har förstört sig!”
          ”Hon var mycket sötare innan”
          ”Vem vill se ut som en stelopererad clown?”

          Är det att ifrågasätta plastikoperationer?

      Håller med, bilden till vänster se näsan bra ut

      ja förlåt men hon ser ut som teskedsgumman…..???100 ggr bättre med naturliga näsan.Varför?

        Jaha vad är det för fel på Birgitta Andersson nu då.

      Förstod inte heller ? trodde först den andra bilden var Alexandra Nilsson och att Paow och hon gjorde reklam för näsor. Blev sen häpen och kom på mig själv med att tänka – men hon som hade sån snygg näsa? Men vet att man inte ska tänka så heller..

    Shit is fucked up.

    Kommer ni ihåg när majoriteten av alla människor kollade på Cher och Dolly och tänkte ”Heh, okeeeej, vad flummigt” och inte som idag då folk tycker det är normalt och undrar vilka läkare som gjort jobbet.

      Ja för inte så länge sen var det bara kända människor i hollywood som gjorde operationer. Nu känns det som att var och varannan gör ingrepp. Skrämmande utveckling.

        Det är väl för att fler nu är ”kända” IOM sociala medier

          De bidrar helt klart till att plastikoperationer ökar. Men jag syftade på att det ökat bland vanligt folk.

            Ah… jag har inte sett det så mycket hos vanlisar. Men umgås inte direkt med jättemycket unga.

    Tycker aldrig att det blir bra när plastikkirurger lyfter nästippen så att man ser för mycket in i näsborrarna. Tycker Paow var mycket vackrare innan, men avståndet mellan hennes näsa och mun blev gigantiskt efter att nästippen lyftes upp sådär. Men det kanske var så hon önskade att näsan skulle vara, så man får hoppas att hon själv blev nöjd.

      Då får man ju plats med med läppfillers!

      Håller med. Duktiga kirurger gör ju inte så man ser IN i näsan. Ska man nu tvunget göra ett ingrepp kanske man ska gå till någon som faktiskt vet vad hen gör.

        Men då måste man betala och det är ju aldrig kul ??‍♀️

      Jag trodde det var den vänstra bilden som var det nya… eftersom läpparna ser mindre ut på den högra, och att hon ser yngre ut?

    Det är märkligt när många tycker att det är helt normalt att börja med botox när man är 19 för att ”förebygga åldrande” men vägrar använda solkräm, tycker att det är extremt att inte dricka alkohol och töntigt att inte röka. Girl…

      Eller hur, konstig logik.

      Verkligen! Solskydd rules.

      Vem tycker ens att det är töntigt att inte röka? Haha kan inte tänka mig att någon gör det

    Hoppas vinnaren är lite modig och skaffar sig en tredje läpp istället för att bara ha två jättestora, det känns så jävla ute.

      hahahaha, bästa kommentaren.

      Haha..?

      ? ? Humor på riktigt ist för ”humorinbakad taskighet”. Älskar det. Du är kung!

    Ja, tyvärr har det gått väldigt snabbt från att vara ”normal”-storlek, äta ”normal” mat, motionera ”normalt”, till att i princip bara äta rotfrukter och grönsaker och träna väldigt mycket och väldigt ofta.

    Blir ledsen när jag ser hennes inlägg då man ser att hon själv också försöker framställa sig som så smal som möjligt. Det är ju känt att hon är en ”beroende”-person, alltså blir lätt beroende – alltifrån nässpray till cigg. Även sådana som tyvärr lätt fastnar i ätstörningar. Hoppas hon kan vända det till något hälsosamt, för där tror jag hon inte är idag.

    Kroppen kanske ser smalare ut när ansiktet är svullet av fillers.

    Det där är så skrämmande så jag finner inte ord för det, vinna en skönhetsoperation? Det borde verkligen finnas lagar som förbjuder sådant, jag själv har både opererat mina bröst och fettsugit min haka men jag skulle aldrig någonsin få för mig att opereras av en så oseriös klinik som lottar ut det som det är ”ingenting”. Jag är 30 år gammal och mina operationer är något jag tänkt igenom och velat göra i flera år, man borde inte få operera sig sådär hux flux för en operation är fan en operation, det kan gå fel och det är alltid en risk. Herregud alltså..

    Tror inte det hjälper henne (om hon skulle ha en ätstörning) att vi sitter och kommenterar kring det här? Kanske bättre skriva till henne privat om du är orolig?

    Hon har säkert de i sin närhet som agerar om det skulle gå för långt (personligen tycker jag att hon ser mycket hälsosam och frisk ut). Men det jag egentligen vill säga är: sluta kommentera folks kroppar oavsett viktuppgång- eller nedgång.

    Det där med tarmfloran är däremot extremt viktigt och inte nåt jävla tecken på ätstörning.

    De verkar ha hög smärtgräns de som opererar sig frivilligt och oftast helt onödigt, har opererat mig flera ggr pga förslitningsskador och cystor som varit helt nödvändiga. Kan fan inte vara värt det att vakna med för jävlig smärta och illamående. Men de kanske står över sådant ?

    Är det flera som upplever att personer som gjort flera ingrepp i ansiktet svåra/smått obehagliga att umgås med?
    Killgissar att min hjärna inte kan läsa av deras ansikten.
    Ser jag en bild så kan jag tycka personen är snygg men som sagt när jag träffar dom i verkligheten blir det fel.
    Jag är autistisk som förmodligen gör det svårt också.

      Jag killgissar inte vad nu det betyder, annars håller jag med dig.

      Nej jag håller med dig.
      Vänner till mig har gått från vackra kvinnor till att se rent elaka ut med sina onaturliga läppar och kindben samt ett minspel som gör att de alltid ser gråtfärdiga ut.
      En har slätat ut huden under och över ögonen så det inte finns en rynka kring ögonen, det ser helt sjukt ut! Hon kan inte blinka utan att det ser ansträngt ut.
      En har fettsugit sig under hakan och fyllt ut haktippen och ser också elak ut och påminner om Joker.
      Och ska vi gå in på botox blir det ännu värre. Jag känner mig alltid som en rehabsyrra som är ute med sina halvsidesförlamade patienter när vi tex käkar ihop och asgarvar åt någonting.
      Fruktansvärt.

        Håller med om botox. Är nog lite skenhelig eftersom jag själv gör det. Men det är pyrrelite mellan ögonbrynen och absolut inte hela pannan eller runt ögonen. Kan ju fortfarande röra ansiktet normalt men har inte en stor argrynka mellan ögonbrynen hela tiden.

          ??‍♀️

            Ta dig för pannan du, men det är inte särskilt roligt att ha en djup rynka mellan ögonen när man är strax över 30.
            Obs! Jag är inte samma person som den du svarade på och jag tar inte botox. Jag lever med den arga rynkan, men jag tycker inte om den.

          Nä, tycker inte det är skenheligt. De jag träffat som ex fyllt läpparna lite eller som du tagit bort en rynka är inte svåra att läsa av eller känns fel. Menar personer som gjort flera ingrepp så större delar/muskler i ansiktet blir mer stelt.
          Kan inte förstå dom lika lätt har jag märkt och förmodligen som sanna skrev att hennes vänner ser elaka ut så är det nog det min hjärna gör. Upplever dom som elaka fast de inte är det. Skrev obehagliga och att titta på någon som ser elak ut är ju ja, obehagligt.

        För i helvete, hoppas dina vänner får reda på hur du skriver om dem så de kan utesluta dig ur kompisgänget.

          Tycker jag inte. Bara för att man är vän måste man se med blida ögon på allt ens vänner gör? Alltid vara trevlig, stöttande i deras beslut? Inte tycka de har gått för långt och gått på en sjuk trend som in de facto får dem att se skit ut? För det är ju det en massa ingrepp gör på merparten. Sen tycker jag absolut att personen får kräka av sig över dessa sjuka beslut och utseenden anonymt i en blogg ?

          Åh bohoo!

        Schysst vän du låter som

          Du har ju inte en endaste aning om hur jag är som vän bara för att jag tycker de har förstört sitt utseende. Du vet inte ens vad jag sagt till dom om vad jag tycker.

            Nä, du säger det nog bara bakom deras ryggar.

              Vi säger så ?

          Det Sanna skriver om finns det vetenskapligt stöd för.

          Botox gör att ansiktsmimiken förändras och omgivningen får svårt att läsa av personer med botox. Den med botox upplevs som mindre empatisk och blir så småningom också det.

          https://www.nyteknik.se/nyheter/botox-minskar-din-empati-6421683

        Du skulle behöva skönhetsoperera din personlighet till det bättre. Den verkar ganska ful faktiskt.

          Visst vi säger så ?

          ? Vad menar du??? Det där var en supermärklig kommentar. Man har väl inte en taskig personlighet för att man har en idé om estetik som inte rimmar med ens vänner. Inte heller för att man skriver av sig kring sorg/frustration som olika relationer leder till. Genuin välvilja är väl det som gäller i relationer. Att man vill att folk ska må bra, innerst inne på ett bestående vis, och försöker agera därefter (även när det innebär obehag för stunden). Eller menar du att man som okritisk ja-sägare som kväver alla tankar som kan vara avvikande från de vännen uttrycker f.t. är en god vän? Är man en god förälder enligt samma måttstock? Märkligt…

            Absolut. Är mer en fråga om hur man uttrycker denna välvilja.

            Och ”jag känner mig alltid som en rehabsyrra som är ute med sina halvsidesförlamade patienter när vi tex käkar ihop och asgarvar åt någonting.
            Fruktansvärt.”

            Välvilja…? Jo visst.

              Jag har två vänner som gör en del ingrepp och som enligt mig ser förfärliga ut. Dessa två är också personer som lägger i princip hela sitt egenvärde i sitt utseende. Ingen självmedkänsla utan kroppen är liksom ett redskap som ska ”tuktas i form”. Har tydligt sagt till dem ett par gånger att ingreppen inte tillför något, tvärt om, men sedan får man ju lägga ned. Man kan inte tjata ned en människa. Det är nedbrytande och taskigt. Folk måste få göra sina egna val och misstag, och lära av dem (eller inte). Så numera får jag ventilera min sorg och frustration på andra vis, med andra människor. Gör det mig till en dålig vän? Knappast! Hade en vän haft en relation som jag inte tyckte var bra gäller samma regler, liksom hens agerande i föräldraskap, i yrkeslivet, i sin privatekonomi, avs sin hälsa osv. Man ska naturligtvis vara ärlig mot sina vänner när man tror det är till hjälp, men man kan sedan inte fortsätta banka in samma budskap om och om igen om vännen väljer att inte ta in ens åsikter och råd. Att ventilera sin frustration med andra utan att hänga ut sin vän (dvs hålla hens identitet fög sig själv) är väl det enda rätta i det läget. För när har det någonsin lett till något gott att begrava tankar och känslor och liksom låtsas att det regnar?

                Jag har aldrig sagt att du är en dålig vän eller förälder. Du läser inte vad jag skriver. Jag tycker att Sanna uttrycker sig elakt och verkar ha en ful personlighet (baserat på det). Jag håller med dig i det du säger men är det av välvilja så kan man utrycka sig på ett annat sätt än att håna. Många lindar in sin elakhet i någon påhittat välvilja och omtanke, som om det rättfärdigar att vara taskig.

                Men för att förtydliga: jag håller med dig i det du säger, men håller inte med om att man uttrycker sig elakt för det. Man kan visa omtanke och välvilja utan att vara elak. Det finns ett mellanting mellan att låtsas som att det regnar och att vara elak (Ja, jag tycker att det är elakt att likna någon vid förlamade patienter som är ute på rehab med vårdare).

                Nu släpper jag det här. Ingen idé att diskutera detta mer.

                  Du har helt rätt. Och jag är inte förälder btw. Tog det bara som ett exempel. Kommentaren att man borde skönhetsoperera sin personlighet upplevde jag som ett direkt påhopp och alltså elak (den sig ju till en specifik person). Därav min kommentar. Att uttrycka att man tycker ens vänner ser förfärliga ut pga ingrepp såg jag inte som elakt alls, eftersom det var en anonymiserad kommentar och därmed faller under kategorin ”ventilerande”. Där delar sig alltså vattnet för oss två… Ha det ?

    Nja hon har ju haft sjukt mkt problem med magen och ätit väldigt restriktiv kost. Hade jag ätit som hon ”tvingas” äta så hade jag rasat i vikt. Hon behöver äta så för alla problem hon haft med svamp i kroppen.
    Jag tycker hon ger en bra bild ändå av mat, när hon spelat in videos där hon bara får äta mat av en speciell färg så har hon uttryckt att hon inte blivit mätt och då ätit mer.
    Jag som har ätstörningar tycker det är positivt att hon tar med den delen, att hon äter för att hon är hungrig och inte svälter sig.

    Att hon tränar är bara positivt och jag tycker inte hon tränar ofta. Det här känns överdrivet.

    Varför ger du henne utrymme?

    Men va fan vill du med din kommentar

    Bra att du tog bort kommentarerna Camcam! Tycker det ska vara lika på båda håll.

      Vad hände?

    Tänkte på det här förut idag. Har gjort en liten liten operation för en vecka sen och det är sår som vätskar sig, kompresser och rengöring, svårt med kläder och jag vet inte allt. Att de orkar för fåfängans skull?

    Vill inte alla föräldrar ha speciella barn? mina 4 är det mest speciella jag har skapat och älskar

    Så fruktansvärt dumt!!!

    Vadå då? Folk får väl göra vad fan man vill? Sluta bry er så mycket.

      Men herregud. Det handlar ju inte om att folk inte får göra vad de vill, men du måste ju se det opassande med att tävla ut plastikkirurgi??? Ska man göra det är det ju en fördel om man har tänkt igenom det och inte gör det för att ”man ville ha förändring” ?‍♀️

    Vilken är före- och vilken är efterbilden?

    Men dra något gammalt över dig

    Jag undrar seriöst hur lång tid det tar innan hon gör en ny näsoperation för att få bort sin ”uppåtnäsa”?

    Är i stort behov av naturliga, normala, jordnära och reflekterande förebilder. Är så mätt på allt det här :/

      ? Jag också!

      Sluta följ dessa influencers och börja följ naturliga människor som reflekterar då. Menar inte att låta dryg men vi måste inte matas med dessa bilder. Att de förekommer i media är en sak men vårt instagramflöde kan vi styra över och det gör mycket att aktivt välja vad vi ser på våra sociala medier.

      Haha, tänkte du pratade om före-bilder, alltså, pre-operationsbilder och försökte få ihop på vilket sätt du menade att de skulle vara ”jordnära och reflekterande”… För tydligen ansågs ju inte den som här erbjöds vara tillräckligt av det. ?

    She looks like Kissie now!

      Din kommentar är nummer 985 000 här inne. Ska vi fira när vi når 1 000 000?

        Vinnaren vinner en skönhetsoperation? ?

    Vad är det för dårar som tävlar? Utan deltagare så blir det inga tävlingar..

    Eller sälj ut din själ eller dina barns .. bara för att få din nya lägenhet fixad aka Anita Clemence ”clementin”
    Samtidigt som hon hånar allt och alla på nätet.. förstår hur tufft det måste vara när hon bara får ansiktsmasker gratis numer. Joel verkar ha blivit less. Men Anitha sälj mer av dina barn eller andras? Eller fortsätt filma och håna … du borde skaffa ett jobb ????

      Va jobbar hon inte? hänger hon bara på insta? el är du bara taskig ?

      Känns så mellanstadie-aktigt att håna någons efternamn

      Hur verkar Joel ha blivit less?

    Google SeARCH

    Ta upp att Frida Boisen gör smygreklam på Instastories och profilerar sig som sociala medier-expert???

      Hon har väl skrivit en bok i ämnet, och är ju till och med ”världsmästare på sociala medier”!
      https://www.roa.se/artists/fridaboisen

    Tack för tips! Här ska tävlas!! ????

    Går det inte att anmäla detta till RO som ”utfor­mad utan vederbörlig känsla för socialt och yrkes­mässigt ansvar”, som ju Gina tricots reklam kallades? Undrar genuint. Precis som i det fallet får väl Paows målgrupp/följare antas vara ”unga tjejer och de är en grupp som i hög grad påverkas av denna typ av reklam”.

    Paows näsa blev ju större av operationen? Den var nättare innan.

      Är pga svullnad sedan när man höjer tippen blir den ju lite större i profil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.