My Martens något flexibla Coronadiagnos

Varför säger My Martens till Expressen att hon misstänker att hon själv hade corona för en månad sedan, när hon avslöjat i sin blogg att hon testades för det på sjukhuset och att svaret kom tillbaka som negativt och att hon då diagnostiserades med influensa?

Hon testades alltså av sjukvården enligt henne själv.
Ingen självdiagnostisering baserat på ett onlinetest taget hemma i soffan alltså.
Test. Tops i näsan, någonting hon också beskrivit på bloggen.

Antingen har hon, eller så har hon inte testats för corona med tillhörande negativa svar.
Det är så långt ifrån en tolkningsfråga som man kan komma.
Varför ändra sin historia till Expressen? Eller har reportern fått alltsammans om bakfoten?
Så kan det ju givetvis vara…

Tack för tips!

127 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Man tar ett nasofarynx-test, in i näsan i långt bak som fan. Man testade inte corona ”innan alla pratade om det”. Man började testa när alla pratade om det. Mem hon kanske menar i sina kretsar, o där verkar inte alla ha de skarpaste knivarna i lådan.

      Diagnosen narcissistiskt bekräftelsebehov verkar mer trolig än Corona.

      Man kan ha testat för andra coronavirus än just Covid-19 också, det är det inte alla som vet eller förstår.
      Coronavirus är en grupp, varav SARS-CoV-19 är en medlem.

        SARS-CoV-2. Covid-19 är sjukdomen som viruset SARS-CoV-2, som tillhör familjen coronavirus, ger.

        Tack jag vet. Är ssk på infektion.

    En del verkar tycka det är lite hett att typ nästan ha Corona. My slår mig verkligen som en sån person.

    Fick läsa om “Då diagnosticerades hennes tillstånd som en influensa” 2-3 gånger. Trodde de menade influenser ?

    Corona, corona, corona, corona…. Sa jag corona?

      Väldigt osäkert

        Visste väl att jag glömde det. CORONA.

      Coronaprat, nya kallpratet. Ska vi kalla det fikarast, borde heta coronarast? Sen kommer man hem och knäpper på coronanytt på teven. Känner för att tänka på något annat en stund men så råkade man visst surfa in här på coronabevakning 🙂

    [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

      [Borttagen kommentar]

        [Borttagen kommentar]

      Så osmakligt. Som igår på hennes insta då hon inleder med sonens tillstånd och hur lugn och bra hon är som mamma, snyft i vanlig ordning och sen fortsätter hon med den betalda reklamen. Hon kan ju tjäna mer ju fler som läser reklamen och ju fler som shoppar det hon gör reklam för. Hennes genomskinliga strategier, lögner och falskhet… kräks.

      Helt klart att hon söker uppmärksamhet. Extra allvarligt att hon gör det genom sin son! Jag hoppas vårdpersonalen uppmärksammat och har koll på detta.

    My är en dramaqueen av rang, ständigt påkommen med lögner och ständigt genomskådad. Ändå fortsätter hon på samma sätt, år ut och år in. Jag är ju inte ett uns förvånad att hon är bästis med en person i Märsta som beter sig exakt likadant och som verkar ligga på samma låga IQ-nivå. Dessa damer tillhör sannerligen inte begåvningsreserven i landet.

      Booken körde en live där någon undrade om hon var sjuk då hon hela tiden ljudligt drog upp rinnande snor i näsan. Jäklar vad hon gick på om att hon minsann var hur frisk som helst. Det hördes dock tydligt att hon hade ”förkylningssymptom”. Detta var samma dag som hon skulle till Arlanda och hämta sin dotter. Karantän är ingenting för henne uppenbarligen. Kanske drog både hon och My på sig Corona i Åre och Mys son blev smittad? Bara en tanke…

      Ett tips – googla vad begåvningsreserven betyder så du inte använder det fel igen. För det är precis den som dessa två damer tillhör.

    Men fick hon vara med i epressen nu också.. Alltså hon… När var hon utslagen i 3 – 4 veckor och sjuk i flera månader? … inte klokt vad hon överdriver allt, tror inte ett ögonblick på att hon var medvetslös… och alltid kallar hon det varit inlagd när hon varit på sjukhuset några timmar. Det får mig att tro att hon överdriver om sin sons tillstånd också, kalla mig cynisk men vet hur hon fungerar och har sett hennes mönster och strategier med sjukhusbilder, versaler och clickbaits… antagligen så tjänar hon mer på högre besökantal… och alltid är det såå synd om henne, snyft och skriverier om hur lugn och bra hon är.. Asså

      Jag kan inte tänka mig att vården har sagt att hon ska avvakta om sonen haft feber 39° i 13 dagar, det ligger en hund begraven här?

    Moddar du hårt när det handlar om My eller?

      Ganska hårt, men inte så hårt som med Bella

        [Borttagen kommentar]

          Ordet du söker är ironi!

    18 döda i Stockholm senaste dygnet. Dags att börja ta det här på allvar.

      För Sveriges regering är det viktigaste ekonomin inte människornas liv. Endast här har man allt öppet utan några restriktioner. Lycka till för oss alla säger jag bara. ?

        Går det bättre i Italien tycker du?

          Därför borde vi nu agera även om det är försent. Man ska lära mistag av andra ocy inte bara se på och tro att det inte drabbar oss. De är oförmögna att agera rätt och i tid. För de spelar de inte någon roll hur många som dör.

            Så du vet bättre hur vi ska agera och när? Ring fhm och dela med dig av din expertis till dom.

              Personen har ju inte fel. Lyssnade idag på debatten om ekonomin. Det är en väldigt väldigt svår situation. Försöka rädda ekonomin = det kommer kosta liv. Inte få igång ekonomin = Det kommer kosta liv + risk för många som kommer bli rent utav fattiga när det här är över. I Sverige.

                Fast när man lämnar pengarna som ska hjälpa företagen över till bankerna att besluta så tror jag att pengarna är mera värda än människoliv, i alla fall de över 60. Utdelning till aktieägare, bättre än att att ta samhällsansvar och ställer upp för landet. Ekonomin kommer ändå att stanna upp i alla länder så det är ju inte mera synd om Sverige som dessutom har sparat i ladorna.

              De testar inte ens i samma omfattning de väljer att kapitulera. I andra länder kan man följa utvecklingen här är mörket talet stort. Så man tar illa upp när man skriver om detta i andra tidningar utomlands men det är bara sant. Sverige har inte upplevt krig och katastroffer därför har man inte samma beredskap att agera fort. Man gav upp när det var andravärldskriget tyvärr är ni inte kända för att kämpa.

                Att testa folk kräver personal och resurser. Har väl inte undgått någon att vården är kraftigt underbemannad just nu och saknar resurser. Ska vi prioritera att testa varenda en som hostar till?

                  Hur löser andra länder detta? Man skulle kunna som jobbar med detta förstås se och höra sig av och samla kunskap det bör man göra när det är ett sådant läge i hela världen.

                Att lägga tid och resurser på att testa en mängd människor med milda förkylningssymtom leder inte till något. Förutom att det skulle tära ofantligt på en redan mycket ansträngd sjukvård.

                Norge och Danmark testar ungefär som vi gör.

                  Spanien också

                    De har precis köpt in 6 miljoner snabbtester och premiärministern påpekar vikten av att veta antalet smittade. Så jag skulle inte säga att de testar likadant i Spanien

                    https://www.20minutos.es/noticia/4196040/0/sanidad-dice-realizado-350000-tests-coronavirus-llegada-otros-600000/

                      Befolkning på 47 miljoner innebär minst 40 miljoner som inte testas om man förutsätter att man bara testar en person en gång.

                  Nja, Norge testar faktiskt rätt mycket, ca 50 000 tester totalt. Det kan vara en anledning till att de procentuellt har få svårt sjuka och döda. Danmark har, som de flesta länder, gjort liknande Sverige (Danmark ca 15 000 tester, Sverige ca 24 500 tester. De länder som står ut är Tyskland som väl testar mest av alla (ca 160 000 i veckan har jag läst) och Sydkorea som testat ca 300 000 totalt.

                I vilka länder förutom Sydkorea är mörkertalet lågt?

                  Tyskland, Norge och Island gissar jag.

                I den stad jag bor jobbar min mamma på det labb som kör analyserna. Enligt henne finns personal till att testa många fler, det som däremot saknas är provtagningsmaterial och reagensen att köra testet mot. Tycker det därför är helt rätt att inte testa varenda kotte som är förkyld i dagens läge. Resurserna måste prioriteras till dom som behöver Det, där det är nödvändigt att vi får ett svar, tex för dom som är i behov av sjukhusvård.

        Det kan vara öppet, men ingen tvingar dig att gå på sociala ställen. Jag som ingår i riskgruppen att hamna på sjukhus (dock liten risk att dö om jag får vård), jag väljer att undvika allt som jag kan, tex går jag enbart på läkarbesök, jobbar och handlar på obekväma tider så det är lite folk i affären för att skydda mig + träffar inga vänner/familj som jag inte måste träffa. Bara för att saker är öppna måste man ju inte gå dit?

      Du måste sätta det i relation till något annars, annars säger det inte så mycket. Folk dör varje dag.

        De vill även rädda bostadsmarknaden därför har man ingen karantän här. Allt handlar om ekonomin. Tex hon Kerstin Helenius hennes bostadsrätt är värd 20 miljoner. Om bostadsprisena störtdyker då drabbar de främst de som är rika.

          Men nej det är inte därför. Vi riskerar systemkollaps och då sitter vi alla i en extremt svår situation. Staten betalar 80% av a-kassan. Får vi massarbetslöshet kommer vi inte ha råd att betala a-kassa, sjukvård, rättsväsendet, omvårdnad, skolor, socialbidrag mm på den nivå vi har det idag. Kollapsar vår ekonomi har vi folk som svälter. Man kan inte rädda liv till varje pris. Rasar samhället drabbar det oss alla och det kommer ta 10tals år innan vi kan ha en normal tillvaro igen.

            Sverige är inte ensam om att drabbas och nu får man se om det blir människorna som räddas eller kapitalet som ska skyddas till varje pris. Intressant att se vilka konsekvenser denna linje kommer att få.

              Att rädda samhället från en total ekonomisk kollaps ÄR att rädda liv.

            Tack. Skönt att någon förklarar detta på ett – förhoppningsvis – begripligt sätt till alla som inte verkar fatta vad det här med en kraschad ekonomi egentligen innebär.

            Idag står det en artikel i tidningen
            https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/2GA8yr/finansministern-skarper-tonen-mot-direktorer-som-planerar-utdelningar

            Vi har och har haft en bra skyddsgrund i Sverige rent ekonomiskt men som allt annat så urholkas det. Folk aom lever på bidrag, folk som själ tänker mer på sig själva, folk som skatteplanerar, folk som dåligt omfördelar politiker först och främst. Så vad är det som gör Sverige unikt i allt detta? Hela världens ekonomi rasar folk blir utan jobb men man är beredd att värna om livet mer här är man inte det. Vem ska jobba och tjäna in pengar om arbetsföra människor dör? Inte bara äldre som dör i en del andra länder är det tom yngre som intesiv vårdas.

        Varje dag dör ca 250 människor i Sverige. I snitt. Inte för att det gör läget bättre men bra att ha en referensram.

          Det dör också ca 8500 barn av svält varje dag men det får ingen uppmärksamhet för hunger smittar inte.

            Jo, men min referens handlar om Sverige. Globala siffror är svåra att ta in. Givetvis mycket värre men vill göra numerären begriplig.

            Ja hörde en expert (minns inte namnet) som trodde att viruset kunde ha en positiv nettoeffekt på liv i Kina om man bara såg till hur många som dör varje år av luftföroreningar där.

          Ja men dem dör av ålder, sjukdomar vi inte kan bota, eller sjukdomar man inte visste att personen hade som ledde till plötsligt död, dem där inte av att folk sprider en smitta vi kunde undvikit att sprida, det är skillnaden.

      Tyvärr lär det inte klinga av sålänge de kör med denna typ av råd att stanna hemma vid minsta symptom. Stäng allt nu varför gör hela världen så och inte här i Sverige? Klart att jobben är hotade även där något måste de väl veta. Kan inte vara hela världen som har fel och vi här rätt? Tom forskarna ifrågasätter strategin bakom folkhälsomyndighetens taktik.

        Du kan inte jämföra Sverige med andra länder. Vi är inte lika tätbefolkade, vi röker i mindre utsträckning, v umgås inte på samma sätt, vi lever inte i generationsboenden, vi kindpussar inte varandra, vi håller naturligt avstånd till varandra om vi har möjlighet till det.

          Och vänta du sen och se med tiden hur det utvecklas här. I England hade man lite liknande tankesätt tills man insåg att det skulle kosta 400 000 människoliv så nu har man ändrat sig och agerat därefter. Sverige är ett land som jag älskar men tyvärr våra slappa politiker är inte kapabla att fatta bra beslut. I Tyskland straffar man folk som rör sig utomhus fler än 2 personer dvs de som bryter mot karantän hela 25 000 euro. I Österrike testar man fler. Vad gör man här man testar inte ens personalen som är exttemt utsatt allt för att de inte tog de på allvar. De har inga tester och skyddsutrustning kvar. Sverige ska alltid vara lagom folken framtiden kommer visa vilka som klarat sig bäst. Norge, Danmark alla är fan klokare än de här idioterna som lyssnar på han Tegnell. Som även visade sig ha fel på en del påståenden.

            När ska folk förstå att folkhälsomyndigheten består av fler än Tegnell?

            Du vill bara straffa folk!

        Vi agerar på rätt sätt. Om du utgår från de länderna som är i karantän så minskar inte smittspridningen eller dödsfallen trots att allt är stängt. Sverige går i karantän när det är drastiskt vilket det inte är ännu.

          Va? Är det ju visst? Sverige försöker bara hålla uppe landets ekonomi så länge det går. Vi är mitt i en katastrof, bekräftad av regeringen.
          Påtvingad karantän skulle innebära en ännu större katastrof, därför de ber oss ta eget ansvar och i princip sätta oss själva i karantän.

          Det gör det i Tyskland så tydligen funkar strategin och Tyskland är bra mycket mer tätbefolkat än Sverige. ?

        Joda, Sverige gör alltid rätt!

          Hittar inte bilden nu men tyvärr driver någon med människorna i sverige i detta läge. Länder som danmark, italien, kina visar upp män i skyddsutrustning mask och kläder över sig medans en man i rosa pike tröja med beige short står vid sidan om totalt oskyddat. Den visar hur dessa länder tar på allvar för att minska Corona medans här är man mer obrydd ? önskar att jag kunde hitta den och skicka länken här.

            Sverige är inte obrydda, vad är det för jäkla struntprat. Däremot har man en annan strategi som man tror fungerar för oss och på det sättet vi lever. Lyssna på experterna.

      Ja eller snarare att myndigheterna måste gå ut med bättre information på fler språk? De har de ju själva gett sig kritik för att varit dåliga på.

        Vad tror du händer när man släpper på karantän? Eller ska alla sitta i total isolering tills vaccin tagits fram?

          Man minskar smittan så klart. Om folk stannar hemma och inte rör sig frittså smittar man mindre. Denna skitvirus smittar 3 gånger mer än en vanlig säsonginfluensa.

            Det var inte svar på frågan.

              Kom du själv på ett bättre svar då istället som tror dig veta bäst. Såklart att man minskar smittan sprider sig inte lika fort den dör ut. De som behöver vård ska självklart få vård men man utsätter även de som är mer infektionskänsliga för mindre fara. Så nog vet jag vad jag snackar om. Ska su argumentera får du komma på ett bättre svar än det var inte svar på frågan. ?

                Och när man släpper på karantänen så kommer alla som har suttit i karantän ut, ingen är immun mot viruset och blir därför smittade och vi får den katastrofala toppen då i stället. Därför är Sveriges taktik att folk blir smittade men långsamt, för att inte skjuta på toppen.

            Men då smittar det väl i hemmet istället? Är det inte störst chans för smittspridning i hemmet och på arbetsplatser eller har det ändrats?

        Var det inte 75 miljoner som skulle gå till bla information?

      [Borttagen kommentar]

      Nej för då är de döda ..

    Förbannat obehaglig människa.

      Instämmer.

      ?

    Men nej fick hon vara med där också. Alltså hon… När var hon utslagen i 3 – 4 veckor och sjuk i flera månader? Inte klokt vad hon överdriver allt, tror inte ett ögonblick på att hon var medsvetlös… och alltid kallar hon det varit inlagd när hon varit på sjukhus några timmar. Det får mig att tro att hon överdriver sin sons tillstånd också, kalla mig cynisk men vet hur hon fungerar och har sett hennes mönster och strategier med sjukhusbilder, versaler och clickbaits… hon tjänar ju mer på högre antal besök/klick. Alltid är det såå synd om henne, snyft och skriverier om hur lugn och bra hon är… ?

    Tycker My kämpar på bra! Klart som fan hon vill ha lite pepp i denna vidriga situation! Dags att ta detta virus på allvar…

      Lol

      Virus är att ta på allvar, men inte Mys hopsnickrade hem-diagnoser.

      Ja hon har kämpat på bra efter klick jisses alltså ”LÄS MIN BLOGG” ”IN PÅ BLOGGEN” ?? Nej tänker inte läsa din blogg, synd att så många gjort det. Hon lyckades tredubbla besöken genom sjukhusbilder o arrangerade bilder på sonen o alla VERSALER och därmed ökar hon sin inkomst vad hon än låtsas o snyftar om. Pinsam människa, osmaklig, falsk och sååå genomskinlig.

      Hon har kämpat på bra efter klicken ja haha ? Så genomskinnlig, så falsk….

    My ändrar sina historier efter vad som passar bäst för tillfället. Glömmer att hon svarat olika på frågor men tänker inte på att hon har läsare som har bättre minne.
    Att hon nu får vara hemma med sin son i ett par veckor hör föräldra rollen till. Skulle sonen bott med sin pappa hade ansvaret hamnat där. Förhoppningsvis har hon betalt in till sin sjukförsäkring från sitt företag dock och kan vabba som alla andra.

      Hon gnäller på insta om att ekonomin är så kass nu och att hon inte drar in några pengar 😛

        Alltså hon är så falsk och vet hur hon ska snyfta för att tjäna mer pengar, och att sjukhusbilder ger mer klick. Hon drar in lika mycket pengar som vanligt på sin blogg om inte mer nu eftersom hennes besök fördubblats och hon har samarbeten. Hon arbetar ju hemifrån med blogg och samarbeten i vanliga fall också, och några pt-kunder har hon ännu inte haft i sin studio eftersom den knappt öppnat ännu. Snyft gör så att folk tycker synd om henne så att hon ska sälja mer, få mer kunder och få högre besökstatistik. Hon är så genomskinlig, man känner igen hennes mönster och strategier. Hon drar in mycket pengar på sin blogg och det är ingen skillnad ännu, som sagt hon kan ha tjänat mer på dramat och klickfiskandet.

        Alltså hon är så falsk och vet hur hon ska snyfta för att tjäna mer pengar, och att shjukhusbilder ger mer klick. Hon drar in lika mycket pengar som vanligt på sin blogg om inte mer nu eftersom hennes besök fördubblats och hon har samarbeten. Hon arbetar ju hemifrån med blogg och samarbeten i vanliga fall också, och några pt-kunder har hon ännu inte haft i sin studio eftersom den knappt öppnat ännu. Snyft gör så att folk tycker synd om henne så att hon ska sälja mer, få mer kunder och få högre antal besök. Hon är så genomskinlig, man känner igen hennes mönster och strategier. Hon drar in mycket pengar på sin blogg och det är ingen skillnad ännu, som sagt hon kan ha tjänat mer på dramat och klickfiskandet.

      Håller man sig till sanningen behöver man inget minne!

    Varför ingriper ingen? Är alla i hennes närhet lika tokiga? Sonen är ju helt skyddslös, isolerad med en gränsöverskridande person som livnär sig på att ljuga och lämna ut ett barn.

      Det är faktiskt tragiskt. Hon kommer envetet att fortsätta ljuga och fläka ut barnet till varje pris.

    Kollade hennes inlägg på insta, hon är verkligen läskig. Långa utlägg om hur stark och lugn hon är, hur mååååånga som hört av sig och massa utlämnande bilder på stackars sonen.
    Nåt är väldigt fel.
    Och det är inte Corona…

      Att alla de styrkekramande fansen inte har förstånd att skämmas. Inte rädda om sitt varumärke precis. Vem vill sponsra dessa personliga tränare, frisörer, mäklare, pillertrillare….? Som dessutom ändrar ansiktsform mm flera gånger per år 😀

        Dags att slänga Rosenserien på dynghögen.

          Vad är det för fel på rosenserien? Ej ironisk, gillar deras återfuktande gel.

    Halva min vän- och bekantskapskrets har enligt dem själva haft Corona nu. Jag ligger hemma med en aggressiv förkylning och var noga med att poängtera att jag är rätt säker på min sak (ej t.ex. febrig eller med ansträngt andning), varpå hälften ur min omgivning direkt gapar om Corona. Förstår att man osökt kommer att tänka på detta när sjukdomar kommer på tal, så att säga, men plötsligt är det som att ingenting annat existerar. Och då förstår jag ändå mer än allvaret med den rådande utvecklingen.

      Vi får hoppas att de har rätt. Och inte får allvarliga komplikationer. Då har vi ett gäng som kan gå och jobba igen. Men jag tvivlar.

      Just nu spelar det ju ingen roll vad du har eftersom regeringen ber oss att sätta oss själva i karantän vid minsta sjukdomssymptom, även förkylning.

        Jo, om det stämmer att man blir immun. Då kan vi framåt hösten mäta antikroppar hos befolkningen för att se vilka som kan jobba trots snuva.

      Du kan omöjligt veta vad du har!

    Brukar Soc ha uppföljningar när ett barn flyttar till ny kommun? Eller stannar den lortiga byken på Öland?

      Om det finns en pågående utredning eller insats brukar den fortsätta skötas av kommunen barnet bodde i från början men kan också tas över av nya kommunen om det är för barnets bästa. Men man gör inga uppföljningar bara för uppföljningens skull om ett barn flyttar från en kommun ?

        Nu vet jag ju inte vad som hände i skolan på Öland, men att lösningen skulle finnas i att bo hos My känns så osunt. Hon gör ju allting bakvänt.

    Och My har nu skrivit ett inlägg om hur BB hackar på henne.

    Och så har hon skrivit det vanliga äääääääääältandet ???

      En ”rolig” beundrare skulle aldrig läsa bloggbevakning, men sitter inne på en djup analys. Är nog smarta Myggan som konverserar med sig själv 😀

    Alltså jag blir galen på alla dessa människor som menar att de har Coronaviruset. Det tycks ha gått nån slags status i det hela?!? Nån hostar lite, känner sig krasslig – och genast lägger de ut på sina sociala media att de minsann är en av dem som har CORONA!!!

    Det går alltså såhär års, FLERA influensavirusar som alla ger liknande symptom.

    Men som, typ, inte har samma status…..

    Suck.

      Det är ju heta samtalsämnet så man vill ha en släng av det och sedan blir det inlägg och videos där man stolt proklamerar ”I survived corona!”

        Vad blir nästa rubrik? Mitt tips:

        ”My Martens – Högriskpatient utan immunförsvar besegrade Coronan med spetsad smoothie. Superfruit gav mig livet åter. Med kod XXX får du 15% rabatt. Gäller 48 timmar. Skynda!”

      Bättre dem tror dem har Corona och isolerar sig hemma, även om det bara är förkylning, än att dem tror dem har förkylning och går och smittar alla med Corona.

    Du borde byta ut din ruta till vettig information istället. Inte läge för lång text som ingen läser. Oron hos människor är på riktigt. Bättre att du kör en ruta som innehåller:
    Länk till folkhälsomyndigheten.
    Telefonnummer
    Rådgivning om corona, ej om du är sjuk: 11313
    Vid sjukdom: 1177
    Vid akutfall: 112

      Tack! =) Ska uppdatera!

        Och Röda Korsets stödtelefon under coronakrisen – 0771 900 800, öppen måndag till fredag mellan 12:00-16:00, dit man kan ringa om man är orolig och behöver prata med någon (dvs ingen medicinsk bedömning). Tror Rädda Barnen har en liknande för barn.

    My talar om hur lidande hennes ekonomi kommer att bli / är. Hemma hela dagarna med sonen som visserligen enligt henne har hög feber och andningdbesvär inne på dag 13?? men hon åker inte in med honom för en koll som de flesta föräldrar skulle göra. Hon själv åkte ambulans när det konstaterades att hon inte hade Corona. Lidande ekonomi, tid att Instagramma, blogga och göra reklam men fortfarande ingen tid att laga mat. Har man ekonomi att få hem matlådor för, antagligen, runt 90 kr lådan är nog ekonomin intakt ett tag. Inte snack om att sonen är sjuk men om man profiterar på sitt barn för inkomst och uppmärksamhet är det värre än det verkat. Lägger ner henne i och med detta och låter bli att bidra till läsning av bloggen och mina futtiga ören som bidrag. Usch…..

    https://www.thedailybeast.com/how-influencers-are-milking-the-coronavirus-for-clout-and-money

    Munchausen syndrome by proxy.
    (Munchausen syndrome by proxy is a mental illness and a form of child abuse. The caretaker of a child, most often a mother, either makes up fake symptoms or causes real symptoms to make it look like the child is sick.)

      Hade du kunnat säga detta till My om du träffat henne , öga mot öga ? Tänk 2 ggr innan du börjar skriva anonymt på nätet !
      Man blir mörkrädd….

    Har tänkt samma sak, eftersom hon inte blivit smittad av Ludvig, så kan det vara hon som smittat honom? Lider med dem sonen och givetvis henne som mamma. Tänker att sjukvården och smittskydd får sköta sitt, vad än My säger för att få folk till sin blogg nu då det går tungt. Hälsan framför allt. <3

    My åkte ambulans till akuten men blev aldrig inlagd som hon skriver. Det finns rum på akuten förutom väntrum där man är tills en läkare har undersökt och bedömt vilken vård man ska få. Ofta räcker det med råd och utskrift av medicin. Ibland krävs inläggning på någon avdelning. Kan ta flera timmar. My åkte hem till Jonas och Ludvik mitt i natten så hon blev inte inlagd på någon vårdavdelning.
    Ludvik bedömdes inte heller vara i behov av att läggas in utan att de skulle komma tillbaka om han blev sämre och om hans andning försämrades. Det måste My kunna bedömma. Känner hon sig osäker ska hon åka in som hennes läsare uppmanar henne.
    Nu ifrågasätter My om vad som skrivs om henne här och kopierar från det som lagts ut i texten från Expressen men klipper lägligt bort den sista delen. Där hon nu säger att hon tror att hon har haft Coronaviruset. Trots att hon testades negativt.

    Något som är vidrigt är detta kommentarsfält. Det är inte ens en konstruktiv diskussion utan bara rena påhopp. Och under anonyma namn såklart. Våga åtminstone stå för vilka ni är!

      Och du heter då Hanna Krypin?

        Det är mitt bloggnamn och jag är väldigt oanonym. Bara klicka på mitt namn.

    My bluffar. Hon har inte haft corona. Det är inte teoretiskt möjligt att hon smittades ca 1-2 månader innan första fallet i Sverige. Om så vore fallet skulle vi haft en okontrollerad smitta i 1-2 (alltså väldigt många sjuka och döda redan för några månader sedan) innan första registrerade fallet dök upp. Då corona är väldigt smittsam och alla är mottagliga, en anhörig som ex tar hand om barn blir väldigt exponerad och erhåller troligen mycket stora smittdoser. Så My skulle insjuknat till 99.99%. Troligen även kraftiga symtom pga av den höga smittdoser.

    My – man ska vara väldigt försiktig med disinformation i dessa tider, det är en samhällsfara. Även om det är en oskyldig lögn i sociala medier. Det gäller dig och många andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.