Bianca är mer än eld och lågor över Caias nya produkt och dess sprut!

Jag vet inte om ni är lika barnsligt snuskiga som vad jag är, men hur gånger kan Bianca nämna Caias nya produkts ”magiska sprut” innan era tankar började vandra? 
Eller är ni så där brådmogna som aldrig skulle…?

Här har ni i alla fall en video – om ni vill testa – med hennes minst sagt uppspelta inspelning över ett settingspray som ingen verkar kunna leva utan, i alla fall om man ska tro henne.
Och sprutet! SPRUTET!!!!!!!!
Alltså, OH MY GAAAWD!!! SPRUUUTET!!!!

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,337788″ ap mute yot ]

Kul att hon verkar uppskatta sprut… 😉
Jag undrar om det här settingsprayet skyddar mot annat sprut? Ovälkommet sprut? Blir man som laminerad i fejan så det mer rinner av, likt en nyvaxad bil? Eller en gås?
Någon som erbjuder sig att prova?

Jag säger ju det….barnslig OCH snuskig…

”Spray”, hade det varit något istället?

176 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    När man vet redan innan att folk kommer skrika om sexism mot Bianca i kommentarsfältet:)))

      …det är inte så sexism funkar.

      Inte direkt. Blir mest chockad över hur hon ser ut.

        Jaaa, vad har människan gjort????

          Jag har ingen aning ?

          Fillers. Jättemycket fillers.

            Och lika mycket bronzer. Jisses

              Jag har inga ord.

          Knappt något jämfört med Rebecca Stella.

          Ja vad har hänt med näsan? Börjat likna MJs

        Det är ju sorgligt. Hon är ju så ung.

          Blev bara för mycket. Men tänker mer- går folk verkligen på det där?

        När din brorsa frågar dig vad tusan du gjort med ditt ansikte är det ett dåligt tecken. Bra fillers/ingrepp ska inte vara uppenbara, det ska inte synas att man gjort något. Då är det alldeles för mycket! Bianca ser ut som en svullen plastdocka, det är inte en bra look. Så onödigt också, hon var naturligt vacker. Andra som gått overboard med fillers är Klara och Annica, deras läppar är så uppblåsta nu att det ser ut som de fått sig varsin rejäla käftsmäll. Proportionerna i ansiktet blir helt knasiga när man fyller upp läppar och kinder, istället för att se fräsch ut blir resultatet att man ser fel ut pga att ansiktsdragen ej passar ihop.

      Ja att snacka om att hon pratar om sprudet och direkt associera det till sex är bara löjligt och tar ju bort det faktum att det är överdriven reklam, man behöver inte associera allt till sex och det tror jag inte att B gör här. Det är inte sprutet jag reagerar på utan det överdrivna och överspelade, att lura på unga produkter genom ett sådant falskt beteende, med en sådan ”aggressiv” reklam eller hur man ska säga. Den marknadsföringstrategin reagerar jag mer på.

        Ja samma här. Sånt här översälj är ju bra mycket värre än det man träffar på i t.ex. butik. Beklagar att det är sånt här ungdomar tittar på och köper.

        Jag håller med om att hon överspelar! Känns som att varje produkt som släpps från Caia är hennes ”absoluta favoritsläpp” ?

        Jag måste dock ge Caia att deras mascaror är de absolut bästa som jag har testat!

          Ellerhur! Blir så pinsamt för hennes skull när hon gör så, och som att hon säger det på skämt till slut! och inte menar det hon säger påriktigt. Så löjligt och framförallt dåligt sälj tänk. Jag blir inte mer sugen på att shoppa hennes produkter när hon håller på sådär!

        Håller med. Känns sådär trovärdigt när hennes hud redan är täckt av smink. Hon ser ut som en docka och då inte i positiv bemärkelse… Hon var ju så fin som hon var?! Blir uppriktigt ledsen ?

          Haha exakt så tänkte min partner när jag visade honom videon. Att hon såg ut som en docka men inte i positiv bemärkelse. Och varför måste man översminka sig själv i den graden.. samt att han sa att hon var mer vacker utan smink och fillers. Tycker detsamma.

    Herregud jag blev just blind.
    Fy fasen pinsamt…

      Jag klarade inte av att se hela. Vaaaad håller hon på med?
      Hur blir man så övertaggad? Och varför skriker hon?
      Sist men inte minst, vad har hon gjort med sitt ansikte?

        So many questions..

    ”Kul att hon verkar uppskatta sprut”

    Förlåt men… nej.. Där gick det för långt. ?

      Vet inte vad du och din snubbe har för er men att insinuera saker om andra på detta sättet är både fult, oförskämt och osmakligt.

        Du låter som en kul typ! ?

          Antagligen inte kul enligt dog. Himla tur att vi aldrig kommer behöva umgås då.

            DIG, ska det stå

            Ve och fasa! Någon drog ett sexskämt! Ring sedlighetsroteln!

              ??

                Av ”??” att döma är det tydligt att det inte är någon idé att försöka förklara. Du är lite torr och sipp helt enkelt. Inget fel med det!

                  Om ”torr och sipp” är vad som krävs för att slippa tråkig humor är jag absolut det. Alla dagar i veckan!
                  ?

                    Jag menade inget illa, på riktigt. Tyckte det såg lite kul ut hur du förfasade dig över något jag själv tyckte var ganska harmlöst bara. Du är nog inte torr och sipp. Olika humor bara! Förlåt!

            Feminazist?

          Visst är det konstigt att vissa kan skämta om annat än sex, och ve och fasa, ändå ha kul!

        @18.15 vad svamlar du om?

          ”Svamlar”

          Inget svammel här inte.
          Vad är det som är oklart tycker du?

    Pinsamt, så otroligt löjligt och överspelat… Hon är avundsjuk också på de som kommer klicka hem produkterna ööh… ”men alltså ni föstååår inte det är så bra så bra så braaaa” och hon nästan börjar gråta också. Pinsamt. Bianca är verkligen så falsk och känns som den mest icke-trovärdiga när det gäller reklam med tanke på hennes beteende och superlativ och allt älskar hon och allt är det bästa som finns. Visst går barn och ungdomar på det, detta säljknep och strategin funkar säkert på barn som inte förstår bättre men vi vuxna ser ju det falska.

      Bianca är alltså falsk, men Isabella ljuger aldrig… konstigt det där.

        Vad har Isabella med detta att göra? Har du sett henne bete sig så, håller hon på så?

          Fattar du verkligen inte det??
          Bella står i detta nu och åmar sig, precis som Bianca gör och tror att hon kan ta över världen och bli no1 business brud. Hon leker charader och vi alla går på det, hon vill bara ha uppmärksamhet!

      Nej nej, hon är avundsjuka?

      Påminner om molimenti-bruttans inlägg om tusen olika produkter som alla är sååå grymma alltså bästa ever! Ni måste prova! Klicka här och ange mitt namn bara, mina stjärnor, mina älsklingar mina hjärntvättade följare.

      För att hon inte har några spärrar, inte något filter. Hon bara rapar ur sig ord och förstår inte att hon beter sig som ett freak.

      Sex?

      Svårt för henne att använda IQ.

    Är det ens lagligt att säga att det är det bästa på marknaden om det inte är bevisat?
    Bianca kan då ösa på med superlativ, blir sjukt fånigt, pinsamt. Hon känns mer och mer falsk, girig och har blivit för mycket ?

      Alla påståenden i reklam måste kunna styrkas på ett vederhäftigt och trovärdigt sätt.
      Uttryck som ”bäst i världen”, ”tar bort rynkor”, ”marknadens mest effektiva” och ”enda produkten som” brukar vara väldigt svåra att bevisa.

    Ehm? Jag tänkte inte alls på nåt sexuellt sprut?
    Det här inlägget vara bara konstigt.

      Ja varför börja tramsa och associera det till sex när det faktiskt kunde vara ett bra och allvarsamt inlägg om överdriven och eventuellt otillåten reklam.

      Asså jag blir typ provocerad av folk som associerar allt med sex. Har en kollega som gör ALLT till ett sexskämt och jag vill typ skrika på hen att lägga av. Jag har inte den typen av humor och jag tycker det är så sjukt irriterande när man är mitt i en historia och hen Bah ”Hahahah du ”satte på kaffekokaren” ???? vad mer satte du på??”
      Känn av personen du skämtar mer i allafall.

        Yngre begåvningar är ett hot och måste nedvärderas. Utseende ej inräknat såvida det inte är en halvnaken bild som diskuteras.

      Pingstvän?

        Jag är pingstfiende. Antipingstkompis ?

      Det första jag tänkte på när det stod sprut var sex. Jag tycker sex är kul och jag vill ha sex , säkert därför jag associerar till sex. Kommer konstigt nog inte på någonting annat att associera sprut till än sex.?

    Vilken totalt onödig produkt! ?

      Om man ute använder setting spray så ja.
      Om man gör det däremot är den av nytta OM den nu är värd att införskaffa.
      Hoppas någon beautiblogger testar den..!

        Inte

        En settingspray är ju inte nödvändig alls.

          JAG anser det nödvändigt, eftersom jag inte enbart använder den till att sätta mitt smink det sista jag gör.
          Det är helt individuellt.
          Highlighter och läppenna är i min mening onödigt men är antagligen inte det för någon annan.
          Acceptera det.

          Beror ju på vad för typ av smink du har, hudtyp etc. Jag har väldigt mycket puder på, för annars blir min bas oljig och setting spray hjälper till att inte se ut som att jag jobbar på ett bageri.

          Där håller jag inte med. Innan jag började använda settingspray var jag tvungen att fylla på/bättra med puder under dagen. Sedan jag började med settingspray så har jag antingen inte bättrat på med puder alls, alternativt om jag varit lökig så bättrat på en gång. Dock har jag en billig settingspray, vet inte vad denna kommer kosta men man behöver verkligen inte köpa det dyraste.
          + att jag upplever att ögonskuggan sitter på bättre när man använder settingspray.

            Är inte settingspray bara ett finare ord för hårspray? Känns som att det är ungefär samma sak men någon har bestämt sig för att man kan tjäna mer pengar om man marknadsför det som settingspray?

              Nej, verkligen inte!

              Jo.

                Men nej, varför sitter du och ljuger?
                Trolltider eller?

                  Ljuger?

                  Precis samma som att hårgel kan kosta mer om det säljs som ”bryngel” i en liten minitub med borste.

                  Men köp du ditt setting spray. Jag tänker inte hindra dig.

                    Använder du setting spray och isåfall vilket märke?
                    För har aldrig kommit över någon setting som funkat som både hårspray OCH setting samtidigt.

                    Eller sitter du bara och antar något?

                      Tänker inte bråka mer med dig nu. Ska gå och spraya lite håspray i nyllet på mig. Flawless.

                      19:48
                      Så du trollar och ljuger bara. Inte förvånad för fem öre.
                      Lycka till hörru!

              Nej verkligen inte. Hårspray ska du defintivt inte ha i ansiktet.

                Exakt, låter som att den äldre generationen hört på stan att det skulle vara samma sak ?
                Och om man inte ens sminkar sig. Varför då komma och kommentera smink när man har noll koll och endast äger en gammal mascara ifrån 80- talet?!

                  Haha det där var visst en öm tå

                    Jaså, känner du dig träffad 😉

                      Hårspray har används som settingspray i årtionden tillbaka, det är det många makeupartister som sminkar kändisar använt och använder än idag när sminket behöver sitta som sten på galor, där allt måste se perfekt ut i flera timmar. Det funkar men kan upplevas som det känns mer att man har något på ansiktet än settingspray.

                  Eller så var hårspray det folk använde innan settingspray kom till 😉

              Vadå ska man ha hårspray i ansiktet? ?

      Dessutom 2 produkter som dom stackars tonåringarna tror att dom nu måste ha.
      Ett sprut innan sminkning, en annan flaska med sprut efter sminkningen.

    Tycker hennes reklamer och sammarbeten är så överspelade. Det låter nästan som hon försöker övertyga sig själv att produkten är bra.

    Delete this

    Lite osäker på att du vet vad settingspray är för något Camilla…

    Min man undrade om jag kollade på porr när han hörde henne prata om spruuuutet.

    Tokigt de kan bli ?

      Nyfiken på vad din man brukar titta på för porr….

        Haha ?
        Han hörde 2 sprut i ansiktet, å på den vägen är det

          Igen, nyfiken på vilken porr han brukar titta på.

            Hahah sköning ?

            Han hälsar ”bara dom du är med i”

      Supertokigt ?????

      Låter som att han kollar mycket på porr då. Om han tror att det är det för att han hör nån säga spruta två gånger.

        Vem gör inte det ???

    Jag har exakt samma humor som du Camcam?

    Asså va

    Skrattade högt åt detta inlägg! ?

    Du kan lura alla människor ibland, du kan till och med lura vissa människor hela tiden, men du kan inte lura alla människor hela tiden.

    När jag ser detta vill jag bara skjuta hela samtiden. Punkt.

    Nej jag är övermogen ?

    Är det sprutmanicken som gör gör en orange i ansiktet?

      Hehe nej.
      Det är sminket, bronze puder, rouge etcetc

        Nej, det är ju tanrevel! Sååå bra och fint och jättenaturligt resultat! Helt fantastiskt.

          Ja, etc etc etc

    Låter som hon är med i en tv-shop reklam. Men hoppas det går bra för hennes sprayer.

      Tänkte precis detsamma! Eller så är hon en sån där marknadssäljare (alltså en sån där gubbe som demonstrerar och säljer de mest f a n t a s t i s k a mirakeltrasor/grönsaksskärare/knivar/bilputsmedel you name it på typ Kiviks marknad) ?

      Håller meee…TV-Shop-säljare som skriker!!!????????

    Hennes produkter suger so why excited ?

    Tyckte mest produkten påminnde om the wand ??‍♀️

    Snälla kan vi snacka om Therese lindgrens senaste video.. hjälp vad skämmigt ?

      Känns som att alla som har en kink över att klä som sig en bebis kommer att explodera när de ser hennes video. Blä.

        Explodera eller spruta? (Förlåt var tvungen)

      Vad gör folk med sina liv? Jag skäms ihjäl. Finns det ingen spärr på hur patetisk man kan vara?

    Jag blev sugen på produkterna faktiskt, för jäklar vad bra de verkar!

    Så tråkigt att hon se helt stram och utdragen ut i ansiktet.
    Hon var så vacker förut.

    Ville bara kika in här nere (för första gången) och säga att jag förstår varför hon pratade så mycket om ”sprutet”. Mina favoriter bland settingsprays är oftast det helt eller åtminstone delvis pga just sprutet, för att dem är lätta och snabba att ha att göra med. Svårt att förklara för mig som inte är makeupguru och kanske inte spelar någon roll, tänkte bara säga det? Sen är väl Bianca en känslomänniska som har nära till superlativ. Det gör henne kanske inte direkt falsk, hon säger nog det hon menar men sättet hon uttrycker det på kan säkert uppfattas som larvigt i längden? Det förstår jag.
    Ha en trevlig kväll!

    Hon börjar se mer och mer ut som Rebecca Stella i ansiktet…

      Hon är inte ens halvvägs. Men så börjar ju RS bli gammal …

    Inte mer fillers nu Bianca! Du är så fin som du är!

      Det är som redan förstört….
      Kör på du Bianca, det kan inte bli så mycket värre.

    Vad tror ni om finnen hon skrev om vid hennes läpp? Ett sätt att skyla sinna nylagda fillers? Såg fasen ingen finne, men hon såg oerhört svullen och blå ut kring munnen! ?

      Du slog huvudet på spiken!

      Känns lite oroväckande att bli blå kring munnen dock..?
      Är det vanligt vd fillers?

        Kan väl bli som ett blåmärke där man injicerar. Jag har lagt filler mot bekymmersrynka och blev blå/röd första dagen. Var helt normalt enligt hon som gjorde det på mig.

      Tror att finnen är just en finne. Syns tydligt på hennes story när hon zoomar in på sitt osminkade ansikte.

    Är det bara jag som mår liiite gott av att vackra människor förstör sitt utseende? ?
    Ja jag är bitter och avundsjuk och jadajada..

      Haha jag med. Tycker dock inte Bianca har förstört sig än men är på god väg.

      Har hon botox i ansiktet? Ser väldigt stel ut.

      Inga personer som använder massa botox när dom inte behöver ser bara äldre ut.

      Jag med haha och kan inte bry mig mindre. Är hellre icke perfekt och mår bra än att se ut som en plastdocka. Hon borde jobba upp självkänslan.

      Dom blir självblinda och beroende.
      Sorgligt verkligen.

        Verkligen! Så tragiskt.

      Men gud ja. Kollade på gamla avsnitt Wahlgrens värld häromdagen och blev avundsjukpå Bianca, så sjukt vacker hon var! Klipp till detta ??

      Du mår bra av att någon blir fulare? Vad är det för fel på dig?

        Ja lås in människan. Haha snälla. ?

      Blev så jäkla chockad när jag såg gamla avsnitt av Wahlgrens värld häromdagen, herregud vad mycket grejer hon har gjort, ser så sjukt annorlunda ut idag.

    https://www.youtube.com/watch?v=UrZarCLmMBk hemmatest som inte är rekommenderat? är det så bra?

    Sitter här mitt i klimakteriet och läste SVETTNINGSspray. Skulle betalat en förmögenhet för en bra sådan. Kan någon rekommendera en sådan? Helt ärligt. Varför har ingen enda influencer uppfunnit en sådan som fungerar på riktigt?

      Absolut torr

      https://www.apoteket.se/produkt/absolut-torr-35-ml-100001/?gclid=EAIaIQobChMIi6jhp5Oa6QIVxI2yCh3eMgHxEAQYBSABEgKAEvD_BwE&gclsrc=aw.ds

      Duttar det på områden där man svettas mycket, tex pannan, armhålor, händer, eller liknande.
      Huden ska vara helt torr, är man blöt/fuktig kan det svida lite. Dutta på på kvällen, sov med under natten, torka av överflöd nästa morgon, ska hålla i 4-8 dagar, när det slutar ha effekt, upprepar man behandlingen igen.

    Tyvärr ledsamma och hemska kommentarer under detta inlägget om utseende. Men hade cC vart den som diskuterats hade trådarna raderats fort som attan!
    Detta är icke bevakning.
    Detta är utpekat hån.

      Det ska väl vara möjligt att kommentera utseende som så mycket annat, det gör människor i samhället hela tiden. Ja, även mitt utseende. I detta avseende handlar om en osund utseendehets som inte är resultat av hennes produkter utan annat. Det måste vara ok att påpeka tragiken i att en så ung person opererar sig och till ett resultat som många tycker inte är till det bättre dvs plastigt utseende. Utseendet handlar inte om snygg/ful utan det ligger ju i betraktarens öga.

    Vadå??

      Pensionsräddare ihjälskjuten.

        Men skriv ut vad du menar istället eller lägg en länk!
        Hittar inget om någon skjutning i närheten av Sahlgrenska..!!

            Lol, självklart..!

            Förresten, skillnad på gamlestan och sahlgrenska kompis.

              Det är utanför Sahlgrenska det är kaoz, som alltid när släkten dyker upp. Kan man hoppas på Corona?

    Herregud, har ni sett Sofi Fahrman?

    https://sofifahrman.elle.se/in-the-city/#comments

    Hon har alltså haft corona, hostar och känner sig energilös men åker in till stan och går på möten. Hänvisar till något test (vad för test? Ett sånt Hedda Care test där 10% visar fel?).

    Det är ju människor som dessa som man blir helt vansinnig på. Har man haft Corona och hostar så ska man fan inte ut och möta människor!!!!

      So sad …:(

      Alexa, play despacito!

      Vilket pucko!

      Fast grejen med testet är ju lite att bekräfta att man har antikroppar för Corona, så då måste man inte stanna hemma längre vid minsta hosta/nysning eftersom man inte kan smittas med Corona sålänge man har antikroppar. Dock är det ingen som vet hur länge man har antikroppar, 3 veckor, månader, år? det är det ännu ingen som vet
      (enligt vad forskningen säger just nu, man upptäcker ju nya saker helatiden)

    HON MÅSTE SLUTA PRATA OM ÖSTERMALM

    Käften, snälla. Om du nu är så rädd för ”främlingar” är det kanaken dags att ta tag i den fobin?

      Kanaken? Är du full?

      Och var skrev jag att jag var rädd för främlingar?

        *Kanske

        Ganska uppenbart vad det är du håller på med. Du kommenterade liknande som blev borttaget tidigare ikväll. Samma ämne och samma luddiga meddelande.
        Så sluta spela dum och stå för det istället.
        Du gillar inte ”främlingar”.

          Jag har inget emot skötsamma främlingar. Däremot ogillar jag kriminella, oavsett härkomst. Tror du styrs väl mycket av dina fördomar.

          Antar att det känns jobbigt att inse att man haft fel hela tiden, och att ens motståndare hade rätt. Puss!

            Fel om vad?

              Allt.

              ”Everything you know is wrong.”

              – Jenny Holzer

                Och du frågar om JAG är full?
                Tala klarspråk för fan.
                Stå för skiten du snackar om eller tig käft, jävla fegis.

                Hur gammal är du egentligen, 67?

      Anonym / 00:24
      Var dem som sköt ”främlingar” eller varför antar du bara att Anonym / 00:13 kommentar handlade om främlingar? säger mer om dig än om Anonym / 00:13, såfort man pratar om skjutningar behöver man inte prata om invandring/rasism/främlingar, man kan prata om hur hemskt det är med skjutningarna som sker dagligen i Sverige

    OT men hennes hår? Slingorna syns supertydligt

    +1 död i Norrköping. Dessutom hoppade en flicka från en balkong på tredje våningen i Malmö för att undkomma misshandel. Det går bra nu!

      Är inte ett dugg förvånad över att detta är Camillas fanbase.
      ??

        Men själv är du nöjd med samhällsutvecklingen?

          Jag ser inget fel med den. Kanske för att jag jobbar tillsammans med både svenskar och utlandsfödda, jobbar för ett bättre samhälle över gränserna och inte går på all skit som ni foliehattar hittar på för skrämselpropaganda?
          Vad du gör är att vinkla saker för att passa ditt eget behov och agenda, utan fakta och bara en massa svammel.

          Jag kan säga dig att utlandsfödda är de som ställt upp i denna jävla pandemi och svenskarna har suttit på sina rövar och gnällt om diverse småsaker.
          Kom inte och dra subtila referenser när du inte ens våga uttrycka dom. Du dömer ut tusentals personer baserad på en jävla människas beteende?

          Vetefan vad som hände dig som barn men tycker fan synd om dig när du drar så kassa paralleller och inbillar dig saker.
          Lås in dig då, om du nu är så hotad och rädd för allt.

            Det goda hatet (™)

              Ska du fortsätta komma med buzzwords eller faktiskt säga något vettigt?

              Det finns lika många svenskar som jobbar bra som det finns utlandsfödda som gör desamma. Men eftersom du endast är ute efter att vara främlingsfientlig och leta efter en osynlig fara kände jag att det var av stor vikt att påpeka detta.
              Dock är det ju uppenbart att du inte kommer ändra ditt synsätt, så varför ens försöka.

              Men ha det så kul i din bunker iallafall.
              Lycka till med buzzwords och Fake News!

                Du verkar väldigt arg. Jag tycker synd om dig. Puss!

                  Klart som fan att jag är arg, tror ingen missat det direkt?
                  Det är liksom en reaktion som blir när man stöter på människor som du.
                  Börjar anta att du endast trollar dock.

                    Du drar förhastade slutsatser utifrån dina egna fördomar. Den fördomsfulla här är du, inte jag.

                    Hahahaha, okej kan låtsas att det är så för din skull denna gången. Om det får dig till ro.
                    Vad säger du om att du faktiskt kommer med starka argument när någon vill diskutera med dig som en normal människa och inte beter dig som en edgy tonåring på internet nästa gång?

            Hur kan du inte se fel i en samhällsutveckling där skjutningar, mord och självmord är fler än det var förr?
            Jag jobbar också med svenskar och utlandsfödda, men inte tusan tycker jag skjutningar på gatan, mord och självmord är ”normalt/okej” för det? Både jag och alla dem jag jobbar med (oavsett ursprung) ser problem i att folk skjuts ihjäl på gatan, att folk mördas eller tar sitt eget liv. Det ÄR ett problem, som SKA tas på allvar och jobbas på för att lösas.

        Anonym / 01:05
        Så Camillas fanbase ser onödiga dödsfall pga samhälls problem som något dåligt/ett problem man behöver prata om och lösa.
        Och du som inte är Camillas fanbase ser inga problem i att det 3 personer skjuts ihjäl och att en flicka hoppar från en balkong för att slippa misshandel? det är okej/normalt enligt dig?

    Den där videon gjorde mig helt övertygad om att jag aldrig kommer att köpa produkten.

    Kommer aldrig köpa. Om reklamen känns överdrivet falsk och värdelös lär produkten vara likadan.
    Den är skapad i London (!) Jaha… och? Kunde likabra vara i Säffle det säjer ingenting.

    Tänkte en smula på det faktiskt men valde att fokusera på den faktiska betydelsen så sprutet från flaskan faktiskt ÄR olika på varje flaska, och är olika skönt beroende på vilken flaska det är, haha.

      Du menar duschen?

    Ser att alla pratar om hennes fillers, hon har ju bara gjort i läpparna och under ögonen så förstår inte varför alla verkar tro hon har det i hela ansiktet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.