Fräckt och vågat med Anna Book

”Fick uteslutande mest sexfrågor”…
Ja, vad trodde hon att hon skulle få för frågor? Om inredning?

Om min mamma (eller pappa) hade lagt upp en sådant här frågestund, oavsett min ålder så hade jag nog mest velat sjunka genom jorden för att sedan fortsätta vidare ut i Kina eller vart man nu kommer, för att avsluta med att leta efter ett svart hål ute i kosmos att försvinna i.
Ja, sex är naturligt och ja, många har det men det betyder inte att man vill läsa om – eller att andra ska kunna läsa om – ens föräldrars sexliv.
Det finns det nog FÅ barn som vill.

Redan 2017 avslöjade Anna att hon ville ha en relationspodd med sin man som skulle heta ”I säng med Anna och Roberto” men om det är barnens kollektiva veto som stoppat den förtäljer inte historien, men än så länge verkar någon sådan podd inte finnas.
Annas frågestund på Instagram är kanske del av ett ultimatum?
”Låt mamma och pappa ha en relationspodd, annars kommer jag fortsätta svara på frågor och rätt som det är kommer jag börja illustrera mina bilder med små bilder.”?

Kanske är jag överkänslig?
Men nä, det tror jag verkligen inte…

214 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bella skriver bok för Stordalens förlag, men förlagets svenska del är idag sålt till Bonnier. Betyder detta att Bella ska skriva för Expressens ägare ???

      Vem bryr sig? Bella dog ut 2019.

        Bra liknelse. Som en segdragen generalförkylning som tar tid på sig att försvinna.

        Majoriteten av Bloggbevaknings läsare bryr sig

          Jag tror faktiskt inte att majoriteten av läsarna gör det längre. Och då menar jag läsare, inte kommentatorer. Även om jag också tvivlar på att majoriteten av de senare skulle bry sig fortfarande..

            Och ändå skriver vi om IL dag in och dag ut även under inlägg som inte har med henne och göra…

              Men är det majoriteten av läsare som gör det?

        Bara för att du inte bryr dig så betyder det inte att alla andra tycker som du…..

          ??‍♀️

            Men vaaad betyder denna emoji? ? Snälla hjälp mig, någon!

              Alltid trott det betyder typ huvudmassage ?, men uppenbarligen inte med tanke på här i sammanhanget ?

          Om alla som läser bloggen hade kommenterat om IL, hade varje inlägg om henne genererat tusentals kommentarer. De som gapar högst (kommenterar i bloggen), står per definition inte för samtliga bloggläsares åsikter.

      Alltid en kommentar om Bella som första kommentar på de flesta inläggen, märkligt. Bonnier äger väl många tidningar inte enbart Expressen. Fattar inte riktigt vad som skulle vara så roligt med det? Hon kanske inte skriver för den svenska delen som sålts men vilket förlag det är spelar nog mindre roll.

        Och alltid är du här och försvarar henne, duktiga du.

          [Borttagen kommentar]

          Kämpa 15:22

            Tack, jag kämpar!

      Det var ju allas favorit Martina Bonnier som såg till att Isabella Löwengrip blev vald till Årets mäktigaste näringslivskvinna 2018 (tillsammans med Kerstin Gessius).

        Gräsligt. Har fröken Bonnier mer än klänningar i sitt huvud?!?

          Martan Partan! Inte mycket som pågår där annat än klänningar och vara dryg.

            Oh, är hon dryg dessutom! ?

        Tror att du/ni gravt överskattar Martina B:s inflytande på den stora och vittförgrenade Bonnierkoncernen. Hon har väl mest pysslat med veckotidningsjournalistik bl a på Damernas Värld.

          DÄR är någon att tända granskningen lampa över! Hon verkar glida långt under radarn och skiter helt och fullständigt i reklammarkeringar mm.

      Hoppas detta betyder att vi slipper se LjugBellas bok i handeln lagom till jul! ?

        Hon har tidigare skrivit att den kommer släppas under nästa år dvs 2021 så lagom till jul blir det ju inte oavsett vilket förlag som är sålt till vad.

          Ok!
          Jag antecknar detta noggrant! ?

            Samma här! Oj, nu tappade jag bort lappen.

    Dom verkar ha det fint tillsammans❣️☺️

      Håller med. Varför ska vi håna detta? Rätt onödigt tycker jag.

        Håna?! Hon är väldigt bra på att göra bort sig själv och skapa rubriker helt på egen hand. Detta lär ju hamna i valfri skvallerblaska och säkert på löpsedlarna med. Är det ok tycker du om du varit hennes familj? Hade du velat se din mammas sexliv uthängt med stora bokstäver när du gick på Konsum och handlade? Jag vet inte hur du är funtad men jag hade faktiskt sagt upp bekantskapen med min mamma. Så jävla smaklöst och pinsamt ärligt talat. Hon uppviglade ju till dessa frågor så det är ju helt skapat av henne själv. Dubbelpinsamt!

          Handlar inte om att håna, det handlar om att de flesta människor reagerar med sunt förnuft. Man gör inte så här med tanke på vad det kan få för konsekvenser för den övriga familjen.

            Men snälla, ”konsekvenser för familjen”? ?

            ”Jag har någonstans läst att dina föräldrar har bra och mycket sex med varandra, stämmer det?
            Ok, synd, då kan vi inte anställa dig dessvärre!”

              Eller hur.
              Hennes barn är väl vuxna dessutom liksom och har antagligen sex själva…

                Jo då.. det finns det till och med papper på.. om det nu räknas om sex..

                  ??

                En av dem brukar inte fråga om lov innan han sätter igång dock.

          Hej,
          Jag är inte skaparen av ovanstående två anonyma kommentarer som du svarar, men jag likeade dem båda. Tycker varken något hon skriver i svaren eller potentiella löpsedlar skulle vara farliga för hennes barn att ta del av. Jag anser även att din reaktion är oproportionerligt upprörd för något så naturligt och fint som sex. I och med att det sker med alla parters samtycke tycker jag snarare att hon är en förebild, dvs att en person som är gift och runt 50 kan ha ett fantastiskt sexliv och prata om det på ett naturligt sätt – något du vill skamma henne för.

            Herregud. Du tycker det är helt naturligt alltså? Rubrikernas drottning håvar in det igen. Jag skäms å hennes familjs vägnar. Det står jag för. Särskilt med tanke på de problem som redan existerar där. Dysfunktionell är bara förnamnet. Mvh Anonym ovan

              Jag tycker att frivilligt sex är helt naturligt, ja.

                Men orka Mallorca! Det är väl inte sexet i sig det handlar om. Jag är också en normal människa med ett normalt sexliv, men jag vänder mig emot hennes agerande och utfläkande av sitt sexliv till allmän beskådan. Det finns ingen skillnad däremellan menar du? Suck…

                  Ja moralens väktare, vi fattar.

                  Blir det såna här reaktioner när familjen W-I är frispråkiga och delar med sig till ung som gammal, till och med lillebror som är väldigt minderårig, av sina erfarenheter? Det tycker jag är illa så att öronen drar ihop sig. B.I som har så unga följare dessutom. Jag tycker att A.B framställer det på ett fint sätt ? pinsamt för barnen kanske, men de är vuxna så de måste ta ansvar för sina reaktioner.

                  ”Suck vart är samhället på väg??”
                  Hennes följare frågade, hon svarade. Det var inga svar om explicita ställningar eller hål som penetrerades, tant kan ta det lugnt.

            Sonen har två sexbrottsdomar på sig varav en våldtäkt mot minderårig, så att hon på något sätt skulle påverkat tex barnen positivt kan vi stryka. Man måste inte dela med sig av allt offentligt bara för att man har bra sex privat-tomma tunnor skramlar mest som man säger. Hon är ett mediadriftkucku och barnen har garanterat fått skit för det.

          Nej jag hade inte velat att min mammas sexliv skulle basuneras ut på Konsum men mitt liv skulle nog puttra på i samma mak ändå, även om det gjorde det.

            Jag tror inte att dessa frågor gör till eller från. Tror däremot det är påfrestande att växa upp i den där familjen. Utan att spekulera i någon specifik diagnos så tror jag att Anna mår långt ifrån bra.

      Ofta är det ju så, att dom som verkligen har det bra, behöver inte basunera ut det hela tiden….

    Gillar att hon fick in lite humble-brag i svaret på hur ofta de har sex; att de har sex oftare än många andra i långvariga relationser. Jag kan bara tala för mig själv men om jag gick hemma och gjorde snudd på ingenting hela dagarna, som Anna verkar göra, så hade jag definitivt orkar ha sex fler än 1-2 gånger i veckan, som jag och min sambo har nu.

      Jaha?

      Hon lyckas alltid få in lite humble-brag haha som häromdagen då hon delade en massa inlägg som hon och dotterns kompis skrivit till varandra – skulle ju visas hur uppskattad hon var av kompisen och hur fina hyllningar hon fått, att hon kallades extramamma och allt. Men de verkar ha det fint och bra ihop hon och Roberto, eller så är det spel för galleriet, vem vet.. nej men jag tror de har det bra och är kära.

        Jag tror också att de har det bra tillsammans, men att det mycket handlar om att Roberto (och även barnen gissar jag) fogar sig efter henens önskemål. Tror att han trippar på tå för henne och blivit hyfsat ”medberoende” genom åren. Den undergivna rollen passar honom och rollen som divan som styr och ställer passar henne. Därför fungerar det.

        Sedan tror jag hon har en tendens att överdriva allt kring sex, vilket förmodligen bottnar i hennes osäkerhet kring kroppen och utseende.

        Personligen blir jag alltid lika misstänksam när folk väljer att basunera ut hur fantastiskt deras förhållande är – det brukar vara ett tydligt tecken på att det inte alls är särskilt fantastiskt.

          Ja, jag tänker alltid ”vem försöker du övertyga?” när någon skryter om sitt faaaantastiska förhållande på sociala medier.

            Det där är nog lite olika. Själv basunerar jag ut när jag är riktigt kär och har det gôtt, för att jag inte kan hålla det inom mig och är så lycklig. När mitt förra förhållande började dö ut så syntes hen inte så mycket i mina kanaler längre.

        Det hon la ut som dotterns kompis skrev till henne (Anna alltså) var dock allt annat än humble. Det var brag deluxe. Nothing humble about it.

    Varför svarar hon som en 12 åring?

      Du vet redan svaret … Tips: Märsta-Anna gick inte ut grundskolan.

      Därför att hon har en header där hon är typ 12.

      Av vilken endaste anledning svarar hon på sexfrågor? Förstår hon inte att folk skrattar åt henne?

    Om jag skämdes när jag läste det här, hur reagerade då inte hennes ungar på det? Så fruktansvärt gränslöst och osmakligt. Hon borde ta ännu en paus från Instagram, det tror jag att både hon och hennes familj skulle må bra av.

      Ja instagram verkar inte hälsosamt för henne med tanke på hur känslig hon verkar vara och blir upprörd och går i taket för minsta lilla. Hon borde stänga ner det ett tag, tror också hon mår bättre utan men hon vill väl ha uppmärksamhet nu verkar det som och det drar in pengar hon gör ju en del samarbeten på instagram.

        För mig är det helt ofattbart att man – frivilligt och på eget initiativ – skriver om dessa högst privata detaljer. Vem vill man bevisa något för? Så osmakligt och gränslöst och otroligt dålig förebild för sina barn. Ta tag i ditt liv istället, skaffa ett vanligt hederligt jobb och få utlopp för din uppmärksamhetstörst någon annanstans Booken. Det där är inte hälsosamt beteende och gynnar inte dina barns förbättring av sina redan usla omdömen i rätt riktning.

          Hon och Roberto har ju börjat umgås med Puma också, porrstjärnan Puma. Hon var ju hemma hos dem nyligen.

            Och?

              Precis, det här känns lite 1800-tal. Vi har väl kommit längre än att de vuxna barnens omdöme – eller rent av heder?! – påverkas av att mamman talar offentligt om sitt och makens (tillika pappans?) sexliv ?

    Ville inte ens läsa klart! ?

    10 spänn på att hon ställt frågor till sig själv?

      Ah! Jag är så galet naiv, men när du säger det så …

      Känns onekligen så, vem skulle komma på att fråga om var hon spenderade sin bröllopsnatt.. herregud

        Anna: jaa en fråga som inte handlade om sex!

        Eh.. du vad specifikt om fräcka frågor, gärna om sex (för att alla andra frågor var för tråkiga)?‍♀️

          Bad*

    Pinsamt. Ge henne inte uppmärksamhet, är ju det hon vill ha. Detta gör hon ju för att få medial uppmärksamhet för hon vet ju att tidningarna kommer skriva artiklar om detta och direkt kommer nappa, och det gjorde du också. Undrar om hon fick frågor om barnens bravader och om smygreklam och diverse annat men det vill hon kanske inte svara på och uppmärksamma…

    Säger som reklamen för Risifrutti: Cringe!

      Den reklamen har gjort att min treåring säger ”cringe” och jag tycker det är så otroligt roligt även om det retar gallfeber på min man.
      ”Du är cringe, pappa”?

        Ok. Skriver upp det.

          Vilket surt svar. Varför kan en förälder inte få berätta att något som ens barn har sagt/gjort är roligt utan att det ska komma någon negativ person och försöka få föräldern att skämmas över det? Barn är roliga och säger roliga saker. Och jo, det finns folk som tycker att det är roligt att läsa/höra vad barn sagt för tokigheter (även fast det inte är vårat eget barn). Jagctyckte att treåringens cringe-kommenar var jätterolig. Lev med det, tråkmåns, istället för att försöka stjäla glädjen från någon annan, det är så trist och oförskämt.

            För att det är 100% ointressant att veta vad random ungar säger, precis som det är ointressant att få reda på vad din jobbarkompis Sandra sa på lunchen.

              Det Sandra säger stannar mellan henne och mig!

              Men det är inte ointressant för alla vad random ungar säger, vi är många som tycker att det är roligt. Låt oss som tycker det är roligt tycka att det är roligt. Bara för att man själv ska inte har samma humor så behöver man inte försöka få andra att skämmas för att de tycker att sin unge är det en kul typ och vill dela med sig.

                Men herregud.. är det hela världen att någon anonym tycker att det är ointressant vad en annan människas unge har sagt?

                Släpp det kanske.

                  Nej, men tydligen är det hela världen att det finns folk som berättar roliga saker som detas barn har sagt. Jag har noterat surkommentarer många gånger som skrivs endast i syfte att trycka ner den glada föräldern till det roliga barnet. Jag tycker att det är elakt att försöka göra någon annan ledsen och tycker att det är viktigt att säga ifrån när man ser det. Ingen bestämmer när/om jag släpper något. Speciellt inte någon som inte ens har förstått vad jag reagerade på.

                    Ja.. välj den striden då.

                      Jag gjorde ju det.

                    HÅLLER MED?

                  Det är en stor skillnad på att tycka något och att uttrycka det.

          Otroligt tråkig attityd. Sprid lite glädje istället så blir livet roligare. Är något ointressant, scrolla vidare. Fattar verkligen inte grejen med att försöka trycka ner andra.

        ?

    Jag hade inte brytt mig så mycket om det var min mamma. Jag vet att mina föräldrar har sex och inte direkt att hon går in på det så mycket? Pratar ju mest runt det med hur amaaaazing allting är.

    Bara jag som inte tycker det var så jävla farligt? ?

      Tycker inte heller att det var farligt.

      Nej jag förstår ingenting faktiskt ?

      Inte jag heller. Hade hon gått in på detaljer kanske, men hon höll sig på rätt sida så att säga.

        Ni som inte tycker det var så farligt samt ni som tycker att detta är helt naturligt, hur hade ni reagerat om dessa artister hade haft en frågestund på stories och ingående svarat vilken ställning de föredrar osv: Charlotte Perelli, Casper Janebrink, Jill Johnsson och Carola.
        Hamnar det i ett annat ljus nu?
        Dessa uppräknade personer kallar sig nämligen också artister precis som Anna Book gör. Men vet ni, de är också artister med fullt fungerande hjärnor. Och en bibehållen integritet. Anna Book är så oändligt pinsam och gränslös i sitt agerande. Detta är varför hon aldrig kommer att bli aktuell för några seriösa program på tv som kräver en iq över 23.

          På tal om det. Är Anna lite smygkär i Casper.. har ju sprutat ut storys om honom och deras moooodiga bungyjump. Hon hade en live i helgen där hon med tindrande ögon berättade om honom och vilken kontakt de haft efter inspelningarna.

            Till och med hängandes upp och ner körde hon sin typiska hand på mannens bröstkorg.

              Alltså det är så himla roligt att hon alltid lägger handen på mannens bröst. Undrar om hon är medveten om det själv för det är verkligen på varenda bild med henne och en man.

          Familjen Wahlgren Ingrosso är väl också artister och snäppet mer frispråkiga tycker jag. Det beror helt enkelt på vem man jämför med!

          Integritet, är ordet.

      Inte jag heller. Tyckte det var hjärtligt.

    Men snälla, är folk verkligen intresserad av sånt här . Fy fan vilken pinsam morsa?
    Vilket jävla bekräftelse behov hon har. Gubbens arbetskamrater skattar nog gott ??

      Jag tänker mig in i situationen… om min man skrivit liknande om mig: ”Åh, Mysko – hon suger med en tunga likt en lärkvinge och hoppar osjälviskt upp i ritten utan krusiduller, min osjälviska kärleksgudinna ”…

      Jag. Hade. Dött.

      Tystnaden runt fikabordet på jobbet liksom…

    Känns som hon skryter för ofta om sin och Robertos relation för att det ska kunna vara sant. Hade hon inte gjort det hade jag absolut kunnat tro på allt hon skriver!

      Ja ibland kan man undra… vill och måste man hela tiden påpeka och framhäva hur fantastisk och god man är och hur fantastiskt man har det och hur mycket och fantastiskt sex man har så är det kanske inte riiiktigt så irl… men vem vet.

      Precis så!
      Allt ska ju alltid vara så PERFEKT i Boken liv.

      Men ärligt talat, hon har liksom inte så mycket att skryta om. Svårt att skryta om ”karriären” (obefintlig) och barnen (?).

      Jag minns när Facebook var stort och jag hade några vänner där (två olika par) som konstant skröt om sina underbara och lyckliga kärleksliv och hur fantastisk ”älsklingen” var. Pumpade ut en massa romantiska bilder i feeden. Men båda paren skilde sig bara något år senare.
      Så, så väldigt fantastiskt var det tydligen inte…

        Jag upplever exakt samma sak med en gammal kompis. Hon och hennes man var sååå lyckliga, hade massor av sex, osv. Skilsmässa 1 år senare, ”hon måste följa sitt hjärta” (i form av en yngre och mer vältränad förmåga). Slut efter tre månader när han tröttnade…nästa stooora kärlek haffades omgående, följt av mysiga familjebilder, hjärtan och jada, jada. Nu är hon inne på fjärde karln och givetvis är HAN hennes stora kärlek. Jag tycker mycket synd om hennes barn som inte bett om denna kärlekskarusell. Så fort de knutit an till en bonuspappa försvinner han och så börjar vi på noll igen…

          Jag gjorde likadant, vet fortfarande inte om det var mig själv eller andra jag ville övertyga iom att han både psykiskt och fysiskt misshandlade? Det var som att ju värre han blev destu fler kärleksförklaringar på sociala medier, och de få stunderna som var bra var ju riktigt bra (hade det bara varit dåligt hade ingen stannat) och dem skrev jag sönder mig om.

      Håller med. Om man har en väldigt bra relation hur kommer det sig att man då har ett sånt behov av att basunera det till en massa främlingar? Min erfarenhet är att de som har problem ofta är de som visar upp en perfekt fasad utåt, såna man blivit avundsjuk på och ba ”önskar att jag hade ett sånt förhållande”. Sidenote: Tycker det är så jävla sorgligt när 14-åriga tjejer skriver till Bianca och hon och Philippes relation är goalz…. :/

        *Att

        Exakt! En tillfixad perfekt yta tyder ofta på ett kaotiskt inre.
        Tror aldrig att det stämt bättre in än i just det här fallet btw.

      Hur ofta får man skryta om det ska ses som sant?

        Vad är det du har behov att skryta om?

    Sex är naturligt!

      Det är bajs också. Det betyder inte att man behöver berätta allt om sina toalettvanor heller ??‍♀️

        Fast nu vad det du som gjorde liknelsen mellan sex och bajs! Alltså ?

          För att inte tala om bajssex.

    Jo pinsamt för barnen men samtidigt kanske man som vuxen inte kan anpassa allt man gör till hur sina vuxna barn…
    Men sen är väl frågan hur sant det hon skriver är. Oftast när folk har stort behov av att berätta för alla hur bra allt är så är ju verkligheten en annan….

      Jo oftast är det nog så, men A och R har varit tillsammans ganska länge och det verkar som att de har varit så här frispråkiga och öppna med sina vanor ganska länge också?

      Och hennes, ”när vi pratar med våra vänner om hur ofta vi har sex”……iiiiiiiiiiihhhh

    Dagens off topic med Nellie , då….: på sin insta gör hon reklam för ett nytt samarbete med tillskott till hästarna. Bl.a. ett med ”starka örter som rensar skräp i leden”….. Tror hon själv på det? En ört som hästen äter och som rensar bort skräp ur lederna?

    Retar mig mest på att hon använder ”dem”fel. Hur kan det vara så jävla svårt? DE ELLER DOM!

      Lugn och fin nu, inte hetsa upp sig så…

    Roberto har inte instagram va?
    Tror han är lyckligt ovetandes om mycket sådant här som hon väljer att lägga upp.

      Han har väl tillgång till internet ändå? ?

        Tveksamt.

          Fan, är det så illa? ?

    Jag håller alls inte med. För det första, de som inte vill läsa om sina föräldrars sexliv behöver just inte göra det. Det är bara att sluta läsa. För det andra. Tar vuxna barn verkligen skada av vetskapen att deras föräldrar har (bra) sex?

      Varför inte behålla det för sig själv. Visst att prata om sex är kanon, men kanske inte när hur och ofta mamma och pappa har det.

      Klart dom inte tar skada av att veta att dom har sex. Men att veta att morsan sitter och brer ut sig på nätet och berättar HUR hon gillar att ha sex.

    #sakerjagönskarattjagaldrigsett

      Får bilder i huvudet när anna rider ?

        Nej, NEEEEJ nu har jag också bilden. Fattar inte varför jag läste alla frågor och svaren mår så illa nu 🙁
        Känner mig som en nunna men andras sex är fan äckligt.

    Jag har ingen aning om Robertos liv eller vad han har sysslat med innan. Ser honom väldigt ofta i PK-huset intill NK. Han verkar jobba som säkerhetsvakt, stämmer det?:)

      Jag ser honom också där ofta. Verkar inte vara så himla kul jobb, han står nästan alltid – när jag sett honom – lutandes mot ett räcke inne i PK-huset och kollar på unga tjejer som går förbi.

        Kollar som i sliskigt?

          Njaee, mer som i ’har inget bättre för mig’. Hade jag haft hans jobb skulle jag nog kollat på killar. 🙂

        Då måste jag börja handla på Systembolaget i PK-huset för att spana litet på honom!

      Ordningsvakt.

        Haha så låter det inte på Anna när hon fått frågor om vad han jobbar med.

        Fast Anna beskriver det som att han ”jobbar med säkerhet” när hon får frågan vad maken jobbar med. Tydligen skäms hon över sanningen, vilket säger mer om henne egentligen än om yrket som sådant…

          Är inte det att jobba med säkerhet?

            Javisst, och låter mycket finare än ordningsvakt.

          ”It’s bouqueeeet!”??

            En Hyacinth-referens jag alltid har 100 % tid för

            ????

          Han är ju med på Kristin Lugns ”jag röker, ni kommer att dö”-video och räddar henne från nyfikna reportrar, så det verkar ju inte bara vara butikvakteri. För visst är det väl honom man ser? (Ni får googla fram den själva)

            Ordningsvakter kan ibland få ha kostym på sig och göra ”finjobb” om de har tur.

      100 nostaligipoäng till dig som vet vad ”PK” i PK-huset står för!

        Påklädd?

          Nix. Ledtråd: en gammal bank (typ 80-talet) som det inte gick så bra för. Trist/kul att deras logotyp är infräst i fasadstenen.

            Post- och kreditbanken. Deras gamla lokaler låg väl där en gång i världen.

    My har köpt en valp.. hon lilleman två katter och en valp på 34 kvadrat eller hur liten lägenheten nu kan vara. Oj

      Åh herregud, hon går verkligen från klarhet till klarhet.

      Stackars hund.

      Allt för content, viktigt med klick och bloggbesök så pengarna rullar in. Nu kan hon ju inte använda sonen längre så då är en hundvalp perfekt för att locka klick. Viktigt som sagt med klick och att hålla formen 😉

        Och att booooosta immunförsvaret!

      Oh nej, tycker så synd om katterna redan innan.

      Du vet alltså inte lägenhetens storlek utan baserar ditt antagande på…vad?

      Nää, är hon så dum…

      Ordet lilleman måste förbjudas.

      My tänker med ,tja, låt oss säga så här. Ingenting!
      Två katter och hon skrev faktiskt nån gång att Jonas var allergisk.
      Sen en hund!
      Borde vara skottpengar på de som skaffar INNEkatter ( finns inga innekatter) och hundar i storstäder.
      Katterna får vara ensamma eller flytta mellan henne och Jonas.
      Hur i helskotta tror hon att en hund ska ha roligt av att följa med på event och resor ?
      My är naiv, det vet vi redan innan. Men det här tar priset.
      Hon som inte orkar tillbringa ens en dag utan att flänga runt till bekanta och äta lunch och middagar osv utan att aldrig kunna ta hem nån till sig.
      Jag tror personligen att denna hunden kommer inte bli långvarig hos henne.
      Hon ska ju flänga runt på event och resor och hundar behöver ro och veta VAR de hör hemma.
      De är inga gosedjur som man kan lämna i sänghörnet hemma.
      Jag tror My kommer finns att hon kommer få det ganska ensamt och besvärligt. Om ens hunden och katterna går ihop.
      Finns inga garantier för det heller.
      Ang Anna som ju inlägget handlar om så har jag kommit underfund med att hon är inte den hon utger sig för att vara.
      Jag har haft åsikter om henne här men samtidigt stöttat i hennes egna medier.
      Men hon vill verka så snäll och präktig och så, visst får hon stå ut med mycket skit men att blockera en människa för att man skriver EN enda fråga som inte är negativ på något sätt, utan att ge en förklaring till varför, det tycker jag är dålig stil.
      Om man blir osams eller har olika åsikter om nåt i verkligheten då kan man ju argumentera och kanske förklara vad man menar, men som det ser ut nu, så är hon tyvärr inte den personen utan tvärtemot. Man får tydligen inte fråga.
      Man blir ledsen av sånt ju.

    Så trist att du ska skamma en kvinna som pratar/skriver om sex. Och för att hon är förälder till vuxna barn på det.
    De flesta vuxna är nog glada för att deras föräldrar har en givande kärleksfull relation. Det står inga obscena saker i hennes svar.
    Det är mer pinsamt hur du vill framställa henne som osmaklig tycker jag allt. Och ja, du är överkänslig.

      Tror att det är en annan som är överkänslig. Du.

      Jag har vuxna barn och de (och jag) har en frisk öppen inställning till sex.
      Men om jag på mitt IG eller min fb skrev att min favoritställning var ”on the top”, att vi har sex oftare än våra andra vänner osv … speciellt om jag tidigare berättat att jag kn-llat på en toalett på ICA (och i skogen), att jag tycker en trekant är OK… så tror jag att mina barn inte skulle tycka att det var så ”kul” .
      Om min son dessutom var dömd för våldtäkt, för att ha blottat sig för småflickor och för att ha stoppat handen i trosorna på sin lillasysters kompis skulle jag varit väldigt försiktig … VÄLDIGT försiktig!!

      Nej, det är inte ett normalt beteende att lägga upp detaljer ur sitt sexliv på Instagram. Särskilt inte när man är en (ö)känd person som redan figurerar i pressen pga bråk, tvister och offermentalitet snarare än sin karriär. Tänk att dessa stories dök upp preciiis när det börjat svalna lite i tryckpressarna efter det senaste mattdebaklet. Är inte det märkligt ändå va?

    Kul att hon vågar bjuda på sig själv. Jag tror dom är lyckliga ihop. ?

      Det är väl inte det som är i fokus här?
      Kul om de är lyckliga, men behovet att tapetsera sitt IG med detaljer om sexlivet tycker jag är barnsligt och ett sorgligt effektsökeri

      Det tror inte jag. Par som är genuint lyckliga och trygga i sin relation behöver sällan bekräfta det publikt. Vem försöker man övertyga?

        Jag tror någonstans att de som stör sig på att en vuxen person som beskriver ett långvarigt, lyckligt förhållande, är ännu mer olyckliga. Är man själv lycklig blir man glad för andras lycka. Är man bitter eller missnöjd med sitt liv eller relation, tenderar man att störa sig på andras lycka.

          Någon kämpar hårt här inne med att försöka övertyga alla om hur lyckliga Anna och Roberto är. Lycka till.

            (Och nej, jag sa aldrig att jag störde mig på deras lycka. Jag tror bara inte att den är så genuin som hon vill påskina. Thats all)

      Jag tror det är en kaosfamilj som ler på alla foton.

    För att prata så mycket om sex verkar paret ha missat att prata samtycke med sina barn.

      klockren!!

      Den blir svårslagen 🙂

      Tycker barnet ska ta ansvar för sina egna handlingar. Jag gjorde precis tvärtemot vad mina föräldrar lärde mig. Som tonåring både drack jag och rökte. Gjorde även en massa annat dumt. Alla barn gör inte som sina föräldrar vill eller har lärt dem!

        Jag som skrev kommentaren jobbar nu som socialsekreterare. Jobbar bland annat med unga lagöverträdare och vet vad jag talar om när jag skriver att barn inte alltid gör som de är lärda.

        Vänta.. Du jämför alltså det med att en tonåring röker och dricker..? Ok..

    Och Dasha fortsätter att festa med stora gäng och nu åkt på magsjuka efter det. Gillar att hon också är överraskad?
    Undrar varför du blir smittad av diverse sjukdomar hela tiden!!!!!

      Exakt! Alltså den människan.. Att jag ens blir förvånad längre!

      Haha verkligen ??‍♀️

      Magsjuk eller som magsjuk/corona?

    Hur gick det för Alexander Erwik, fick han sina pengar av Anna?

    Jag tycker inte så synd om hennes barn. Jag tycker synd om mig själv som nu får leva med bilden av Anna som rider Roberto.

    Alltså papayan och bananen ??

    Bra att det pratas om? Ja men det är väl fan det enda folk gör? Den här världen är ju så extremt sexfixerad. Allt är bara sex, sex, sex.
    Jag är så trött på folk som anspelar på sex överallt nu förtiden, folk som ska snacka om sex hela tiden. Filmer och serier som lägger till massa naket och massa sexscener för att göra det mer intressant.
    Porrindustrin, löpsedlar om våldtäktsmän och pedofiler var och varannan dag.
    Jag är så less på sex.

    Vem fan har ställt frågorna egentligen? Och varför? Är det jag som är konstig som inte bryr mig om Anna Books sexliv?

    Om det hon skriver stämmer så verkar hon ha en fin inställning till sex. Förstår inte problemet? Förutom att Cam återigen verkar moralisera kring kvinnor och sexuell frigörelse. Det hade varit ett intressant inlägg, Cams syn på influensers sexliv..

      Bryr mig inte det minsta om människors sexliv, jag ifrågasätter bara hur kul det är för hennes barn att läsa då jag själv inte hade uppskattat det, men huruvida folk knullar på längden eller tvären har jag noll åsikter om.

        Dina inlägg om Bianca vittnar om motsatsen. Och även hur ofta du tar upp frågan…

          Men vad folk gör i sovrummet och vad man fläker ut på nätet och varför är väl ändå två helt skilda saker? Äpplen och päron kan du väl ändå skilja på här, eller?

            Jag reagerar på din ton och ordval när du skriver om kvinnors sexualitet. ”Fläka ut” och så vidare. Jag upplever tonen som förminskande och moraliserande. Jag minns inlägget du skrev om bianca och bild på henne i underkläder som exempel där jag tyckte du var akammande på ett sexistiskt vis. Det har inte med att göra att berätta för mycket om sig själv på sina kanaler.

          Det finns en skillnad, B. I har unga följare (jag tror att de är yngre än A. Bs) och hon har pratat om saker med sin minderåriga bror, som jag inte tycker passar sig. Annars måste båda två vara fria att dela med sig av vad den vill.

    Tror hon ställt frågorna till sig själv, ?. Jag är 29 och inte alls gammalmodig men seriöst, blir nästan lite äcklad av att läsa sånt här utelämnande.
    Sen så får jag för mig att dom inte alls har så bra som hon framställer det som med tanke på att hon konstant måste hävda att han älskar henne sååå och hon älskar han såå och allt är så magiskt o fantastiskt osv osv. Men säger hon det så.

      Problemet var väl inte det utelämnade utan att det var utlämnande!

      Tänk vad bra om folk använde rätt ord vid rätt tillfälle!

        Men snark

    För mkt information. *ulk*

    Integritet är nog ingenting hon bryr sig om. Hoppas hennes barn känner likadant.

    Booken som jämt verkar fota allt från frukostäggen till stearinljusen på soffbordet och som ständigt argumenterar i sitt kommentarsfält, blockar och, tar bort minsta motsträviga kommentar osv har väl aldrig tid för sin familj, hon har ju telefonen i nyllet hela dagarna.
    Dessutom tyder flera studier på att par som ofta publicerar kärleksförklaringar till varandra på sociala medier har det sämre än par som inte gör så. Ganska självklart att det är så.
    Hade hon varit trygg i sin relation med sin man hade hon inte behöver visa upp sin FANTASTIKA man ROBERTO *Eld emojisar* hela tiden.

    Alla dessa desperata människor som översköljer nätet. De slår nästan knorr på sig själv bara för att få några klick. Nu blir det bara så talanglöst för vem i hela världen kan vara intresserad av vad detta par gör i sänghalmen?

    Anna Books sexliv var det sista jag ville läsa om denna måndag. Var detta nödvändigt att ta upp?

      Läs inte vad andra skriver. Läs dina egna anteckningar eller nåt om du inte vill råka läsa nåt som inte faller just dig i smaken.

    Jag tycker synd om barnen
    Kompisar läser om detta på insta

      Jo, precis. Hon är ingen ”folkkär” kändis heller och sonen har två sexbrottsdomar på sig. Hon är knappast rätt person att undervisa andra om vad som är ”sunt sexliv”.
      Hon förstår inte gränser och integritet utan ska dela allt med-säkert-våldsamma överdrifter.

    Såg Annas storys från yngsta dotterns 18-årsfest?‍♀️?‍♀️?‍♀️ Fejkgråt here we come!

      Det dramatiska sinnet har gått i arv.

        Ja, man brukar ju tala om arvsynd.

          ??????????

    Lilla My, Lilleman, Lillan och 2 katter ska samsas på 55 kvm utan balkong, tror inte att Indianen gillar det nåt vidare. Han trivs nog
    bäst hemma i Täby.

      Inte ens så stort. 49 kvm. Trots att jag är djurvän förstår jag om Jonas inte orkar med Mys projekt. Alla dåliga beslut som tas utan konsekvenstänk.

    Tror många här inte fattar hur olika saker å ting blir normaliserat. Vi har ett orgasmglapp, vi har kvinnor som skammas så mycket för sitt sexliv och sina kön att de aldrig kan ha sex utan att tänka om den luktar, är tajt nog, har jag har legat med för många, har jag har legat med för lite, osv osv osv osv, osäkerheten kring sex är något vi borde ”fixa”. Och hur fixar man det då? Jo, jag skulle säga att det är genom att prata om det. Göra sex naturellt. Visa på att man kan ha sex som 18 åring, 50 åring, 80 åring- alla har sex. (nej ok inte alla, förlåt alla asexuella). Därför gillar jag Alla våra ligg, eller Singelrådet, eller generellt när någon skriver om sex.
    Vill jag veta detaljer om min mammas sexliv- nej. Om hon hade skrivit om det på sina sociala medier så vet ni vad jag hade gjort då? SKROLLAT. Jag fattar att min mamma har sex, att min bror har sex, att min mormor när hon levde hade sex. Get over it.

    Ja, själv blev jag glad när jag läste ingressen och förstod att det ÄR verkligen Kina man kommer till om man gräver djupt med spaden i sandlådan. Jag grävde som besatt när jag var liten. Kom aldrig fram dock. Detta var läääänge sen. Och det är jättekul med små barns kommentarer. Tror alla föräldrar är av samma uppfattning.?
    PS Andras sex ger jag fullständigt fanken i. Har aldrig tänkt att jag vill fråga vare sig grannen eller busschauffören vad de gör i sängen. Suck.

    Hjälp!!’ hör låten im on top of the world o ser Anna på Robban …jiiihhhaaaa o så hest häxskratt på det

      Baam Baam Baam

    usch” , stackars Rooberto. Kan inte ha det lätt. bli våldtagen av en mytoman flera gg i veckan. Anna Bok är en loser. Som många av oss är, men vi låtsas inte vara stjäääääärnor…(porrstjärnor))ha ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.