Tuttar, tuttar, tuttar med Book och Gynning

Anna Book tror att hon skulle straffas hårt om hon råkade göra en ”nip slip” (eller ”nippe slip” som hon kallar det) på Instastory, men tycker samtidigt att det skulle vara lite uppfriskande då det (citat) ”inte bara är Carolina Gynning som kan visa brrrröstvårtorna på Instagram”. 

Jag har kollat – var visar Gynning bröstvårtorna?
Jag tycker snarare de ser extremt bort-retuscherade ut, men så är jag också lite av en lekman när det kommer till vårtspanande på Instagram. Eller har hon enorma bitar klipp-plåster över dem? Kollar jag på fel ställe, med mina egna gravitationsbenägna spenar som referenspunkt?
Något fuffens är det…

Dock tror jag mig med säkerhet veta att UD inte är särskilt intresserade av bestraffa utsvävande nipplar, men alla övriga instanser som Anna nämner i sin video bör hon nog akta sig för.
Hon, och alla vi andra som riskerar att ha rymmande vårtgårdar i våra Instagraminlägg.

Fattar du inte?
Nä, knappt jag heller, så kolla videon högst upp då.. 😉

 

131 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ha en fantastisk dag, allihopa! 😀

    Fan vad Gynning är läcker! ?

      Försöker to much är det enda jag ser av hennes bilder

        Försöker vad?

          Att se ung och sexig ut. Pool-bilden ser ut att komma direkt ur en porrtidning.

            Hon ser ju ung och sexig ut?

              Ja? Poängen var att hon försöker så hårt för att göra det.

              Ung ser hon inte ut. Hon ser ut som den åldern hon är. 42 är iofs inte gammalt nu för tiden

              Har sett henne i verkligheten och insåg att hon använder mkt Photoshop. Helt i onödan, hon är en snygg kvinna.

            Haha du har inte sett en porr tidning på länge.

        Om du nu måste blanda in engelska så skriv korrekt.

          Tänka sig, alla förstod vad personen menade trots att ett litet ”o” uteblev.

      Håller med! Tycker att Gynning är otroligt snygg!

        Hur lång är hon?

          Alltså hon ser ut att ha den perfekta längden

          Tror hon är 174 cm, typ

      Älskar Gynning men hennes brazilian butt lift är så dåligt gjord så det finns inte.

        På vilket sätt är den dålig?

        Ser onaturligt och hårt ut. För mycket ab etching och för ”korta” höfter. Man ser precis vart han injicerat fett för att ge henne höfter, och eftersom hon var väldigt rak innan är det svårt att göra just höfter naturliga. Kylie jenners kirurg är en konstnär, berne, not so much. Har sett Gynning i verkligheten och hon är SÅ vacker, men BBL:en är jätte dåligt gjord. Jag bor i en stad där typ alla gjort en BBL, även jag själv och alla mina vänner och det här är en ”bad BBL”.

          ??fick en bild i huvudet om att man åker på semester och hamnar i en stad där alla går runt med smala midjor och jätterövar ??hur blir det sen när det igen blir”trendigt” med normal rumpa ska hela stan fettsuga sig då? Vill gärna veta vilken stad det gäller?

            Haha! Jag ser fram emot att se det. Jag bor i Miami. Är jätte vanligt med bbls här. Vissa äter upp sig under vintern och överför sedan fettet till rumpan och ser perfekta ut på sommaren, flera gånger om. Dock är man oftast ute efter ett naturligt resultat så det är inte så att de flesta ser ut som nicki Minaj utan att de helt enkelt har en rumpa modell större fast att det ser ut som att man är född så.. De flesta av mina vänner har gjort det 2-3 gånger, jag har gjort det en gång och det räcker för mig. Smärtan var inget att leka med?

              Deppigaste jag läst på hela sommaren.

                Ja verkligen

              Jag tycker inte man ser perfekt ut för man har en stor röv ?

                Nej jag menade inte det utan menar att folk opererar sig för att se ”perfekta” ut vad det nu än är för dem.

              Jag är nog av åsikten att opererade rumpor är bland det värsta folk utsätter sig för och ser inget perfekt i det tvärtom. Tragiskt att det gått så långt med den trenden. När jag efterfrågade stad så var det mer så jag kan undvika den.

                Desutom är det ett av de farligaste – om inte det allra farligaste – skönhetsingreppet.

              Jag tycker att detta är så intressant! Fascinerande hur skönhetsideal ser ut världen över. Ser det inte märkligt ut när fettet ”går ur”? Borde inte det göra huden soggig?

                Är väl typ 70% som försvinner inom ett år typ, men huden är ju elastisk, den drar åt sig, värre mer dom fettsugna områdena, har man riktigt mycket mage t ex så blir magen ofta hängig, kan ses tydligt på att naveln blir som en ”ledsen mun”, kolla t ex Anna-Lisa fråk ex on the beach… man bör helst göra tummy tuck också om man har så pass mkt fett att huden blir lös när man fettsuger..

                  Nä, med en bra kirurg blir ca 60% kvar, oftast mer. Fettet går inte ur utan är permanent. Det som är kvar efter 6 månader är där för att stanna. Eftersom man tar fettceller från magen och låren funkar ju dessa likadant. Går man upp går man istället upp i rumpan först istället för magen om det är där man haft sitt problemområde. Är en fantastisk operation om man har rätt kirurg. De kan verkligen det här med att forma kroppen .

                  Du verkar sitta på rätt mycket felaktig information för att uttala dig så tvärsäkert. En bbl ger ingen ”skrynklig” mage om man använt rätt faja och gått på sina post-op massages och draining sessions. Antagligen därför hennes mage ser ut så. Kolla Kylie jenner, så ser en bra bbl ut.

              Men på riktigt, vem vill ha en rumpa modell större?

                Förstår inte heller det. Det är inte det minsta snyggt med en stor rumpa. Av någon underlig anledning verkar många män föredra större framför mindre på kvinnor. (tror jag?) Själv tycker jag att små är snyggast på alla. 🙂

                  Men alltså det finns en gräns för vad fajan kan göra? Vissas hud kan helt enkelt inte dra ihop sig tillräckligt. Precis som att många gravida har ”hängmage” av hud ej fett. Men absolut har hon säkert inte skött den rätt. Jag personligen gillar inte kylie jenners bbl då hennes rumpa ser för lång ut för min smak men sen kan det också bero på att hon har 0 benmuskler, det blir alltid snyggare på tjejer med en del muskler/iaf fett på låren, typ beyonce t e x. Men ja smaken e som baken.

                  Haha men alla har ju olika smak.
                  ”Det är inte det minsta snyggt med en stor rumpa.” = din åsikt.
                  Finns garanterat folk som gillar båda små o stora samt dom som inte bryr sig om rumpstorlek. Men oavsett så är ju trenden idag att stor=snyggt precis som trenden på typ 80talet var stor=ful. Båda två suger ju för kommer ju alltid finnas massa människor som inte uppfyller dagens ideal

          Finns en kirurg i Istanbul som gör EXAKT Gynning kroppar. Hatar hans resultat så jag vet exakt vad du menar. Heter typ best.clinic.istanbul på ig någonting. Jätte mycket magrutor och sedan en stenhård rumpa och konstiga höfter på det. Ser så dåligt gjort ut och man ser direkt att personen är dåligt opererad, som Gynning. Annars är hon perfekt, men tycker hon förstörde sin kropp med just den operationen.

          En stad I SVERIGE? ? Fasar för att det ska bli norm här pga så riskfylld operation!

            Nej! Jag bor i usa, men är i Sverige varje år. Tror inte den här sjuka trenden kommer att komma till Sverige. Det är nog vädret och bristen på kläder det medför som gör att folk till en viss del opererar sina kroppar så mycket här borta.

              Oj, bristen på kläder? Är det lättare att få tag i tid hos kirurg än kläder? (Genuin fråga, jag raljerar inte).

                Varmare klimat = mindre kläder på sig. Tänker jag

                Alltså jag menar såklart att det är så varmt här att de flesta har kort topp och shorts på sig utomhus. Det gör väl att folk Lägger större vikt vid hur deras kroppar ser ut utan kläder, jämfört med Sverige där det är varmt i typ två månader per år. Och knappt så varmt att man behöver klä av sig mycket.

                  Haha knappt så varmt så man behöver klä av sig. Klimatförändringarna har kommit hit också.. Är 30grader i hela Sverige typ.

                    Mmm 30 grader i någon vecka är knappt något att skryta med om man jämför med Miami. Så mycket har inte klimatförändringarna påverkar oss än. Men du får göra en bbl om du vill oavsett.

          Vilken kirurg är bäst i Miami? Funderar på att göra där då det inte verkar finnas nån bra här i Sverige. Vill ha rätt stor skillnad, men med snygga linjer inte så ”kantig” som bernes brukar bli. Kan man btw åka på turistvisa för att göra det?

        Hon har alltså gjort en sådan fyllnad i rumpan? Sitter här och tänker att hur sjutton har hon lyckats få en sån markerande midja och fyllig rumpa,. ??‍♀️??‍♀️

          Suger fett från midjan och lägger i rumpan. ?

      Håller med. Kan kanske hålla med när folk säger att hon försöker för mycket men hon är verkligen skitsnygg även på de andra bilderna.

    Alltså wtf… anna book är konstig.

    Men herregud….

    Såg skräckfilmen ”Ma” här om dagen. Tänkte på Anna Book genom hela filmen. Det var mer creepy än filmen i sig…

      Såg den för ett tag sen och nu när du säger det, jag kan 100% känna viben!

        ***Spoliervarning***

        Bara den där scenen när hon sitter hemma i dotterns vardagsrum en dag och pratar med mamman = Anna Book dyker upp hos Pernilla Wahlgrens ex-svärisar?

        Haha, så sjukt!

    Åh herregud Anna… kämpar så hårt med att försöka vara rolig ? Carolina har visat nipples på insta men de tog bort en bild där hon visade en nipple, men man ser lite på flera andra bilder också ju. Det vore intressant med ett inlägg om varför instagram tar bort bilder där en nipple kan skymtas men de tar inte bort konton som mobbar och trakasserar trots att det anmäls, det är märkligt och intressant.

      Den är kvar på storys. Så den finns fortfarande.

        Alltså hon är naken och ”håller för” dem

    De här sk uppmärksamhets Lottorna har med all säkerhet ett jobbigt liv, med att ständigt vara på tapeten utan att egentligen ha något att erbjuda sin publik. Ungefär som en bloggare som måste uppdatera sin blogg med bra inlägg varje dag för att locka läsare.

      Javisst ständigt detta titta på mej. Fan vad trött jag är på det!

    Gynnings nipplar är högt upp. På bild ett precis vid håret. På bild två i den genomskinliga t-shirten ser du dom supertydligt om du tittar högt upp. Slutet på nippeln är ca kant i kant med t-shirtärmen. Varsågod för superbra förklaring. 🙂

      Japp. Typiskt för bröstoperationer med silikon (ja, hon tog ut de stora och satte i mindre).

      Tänkte just säga det, tror Camcam tittat på fel ställe hihihi

    Jag tror inte någon är intresserad av Anna Book bröstvårtor, möjligen hennes man.
    Men vad ska hon annars göra för att få uppmärksamhet ?

    Jag skulle betala för att slippa se Anna Books nip slip. Vart swishar jag?

    Bortretuscherade?? Du verkar ha dålig syn haha

    Vad är det för konstig barnröst hon håller på med??

      Hon drar till den där bebisrösten heeela tiden. Jag får på riktigt typ som rysningar genom kroppen när hon gör det för att det låter så obehagligt.

        Jag håller med dig. Fy fan!
        The voice of nightmares!

        Håller med 100 % skäms i min ensamhet när hon pratar bebisspråk

      Som taget ur en skräckfilm…

    Hon la ut en bild där man såg mer tidigare, Gynning.

    Tuttar, rattar, bröst och plattar oh oh oh yeah!

    Melodi: I’m a barbie girl.

      Plattar?

      bomber, meloner, lökar, brön, ballonger, hylla, rack, boobs…

        Och boppar!

          Nej, bara nej.

            Det var inte helt seriöst, ogillar starkt ordet! 😀

          Fy f-n

          Det ordet får mig alltid att tänka på Monas universum…

    Älskar tuttar

    Men hon la upp en bild på Instagram som blev bortplockad pga nip slip
    Det var en svart/vit bild.

      Det var ingen nip slip. Det var en medveten konstnärlig bild.

    Älskar Gynning, hennes vloggar är så roliga!

    Nina glimsell och dennis gjort slut..men dom var och handlade på ikea förra veckan.. hur kan det vända så snabbt…

      Dennis har ju dock varit i Kroatien senaste 3 (om inte mer?) veckorna, vloggar osv spelas ibland in och redigeras + postas senare. Men det är ju lite grejen med social media, det kan se ut som att det vänder från en natt till en annan pga de väljer vad som ska visas utåt.

      Ja dom verkar helt olika. Fick en känsla det inte skulle hålla.

        Hur då olika? Tyckte de verkade passa jättebra (utifrån det lilla man fick se) 🙁 Seriöst, blev lite ledsen nu för hennes skull! Baserat på hennes instapost så verkar det lite som att det är han som tagit beslutet.

          Hon kan inte vara lätt att ha att göra med… man har ju sett en bråkdel av hennes utbrott och mobbning, usch

      Trodde inte det in a million years. Vad synd! :/ De verkade så kära och jag tyckte jag såg rejäl skillnad på henne numera i sina videos jämfört med när hon var tillsammans med Slemproppen Marcelo.

        Ellerhur! Dock verkar Dennis rätt barnslig och oseriös så det förvånar inte mig.

          Ja usch hur han skulle sexualisera henne i sina videosar genom att filma hur han klämde på hennes rumpa och filmade massor på hennes bröst. Usch bara nej blä. ?

        Men alltså Nina är ju en fruktansvärt vidrig människa som aldrig låter en annan tjej prata till punkt utan bara sitter o vrålar ”tyst, låt mig prata” så fort nån annan ska säga nåt, plus andra aggressiva psykbryt o allmänt brat-beteende… vem såg inte redan i ex on the beach att dennis var som en ledsen hund o livrädd för hennes utbrott?! Var ju skönt för honom att han tillslut vågade lämna henne haha

    Vem är överhuvudtaget intresserad av bröstvårtor? Måste dom ens visas…

      Om de nu är så ointressanta varför bryr du dig om att de syns? Jag klär mig alltid utan bh och mina bröst vårtor syns igenom. Men varför skulle jag bry mig om att dölja det?

        Därför att du generar andra.
        För egen del verkar du ju trivas men andra vet inte riktigt var de ska fästa blicken när du kommer i din frihet.

          Haha. Då får väl de som har problem och blir generade jobba med sitt problem. Jag tänker inte bekosta plagg jag vantrivs i för att andra ev blir generade. Tänk om man skulle anpassa sig till allt vad folk skulle tycka var genant. Skulle inte gå att leva då.

            Finns ju såna speciella klisterlappar om man inte vill ha bh. Ger ett för naket intryck med synliga bröstvårtor.

          Jag uppfattar att Anonym 16:20 har en tröja eller annat plagg på sig, så de är inte helt i det fria! Jag föredrar också att vara utan bh men är inte så djärv att jag går utan när jag lämnar bostaden. Oftast inte ?

        Jag har heller aldrig bh på mig. Är ju skit obekvämt.

          Haha blir du generad av tuttar? ??‍♀️

          Släpp tuttarna fria ??
          Bästa som finns

            Hur gör ni som skiter i bh på jobb osv? Har ni vanligt kontorsjobb och låter bröstvårtornas ”konturer” synas där? Jag är intresserad av att skita i bh men jag känner att jag inte riktigt kan, känner mig för ”sexuell” utan bh.

    Så fult när man fixat brösten och bröstvårtan flyter upp och ligger och skvalpar ovanpå tutten… bara tillbaks till skärbrädan och börja om!

      Hon har redan opererat dem nio ggr sa hon i podden

        Yes hennes bröst har bottomed out. När underpoolen blir såpass stor att vårtan pekar uppåt.

    Man ser hennes bröstvårtor om man tittar noga och lite högre upp än man ”antar” att dem borde bara, när man har implantat så hoppas vårtorna upp lite eftersom implantaten oftast läggs under bröstet.

      Nope, jag har implantat och vårtorna pekar rakt fram.. tror Carolina valt att flytta vårtorna så som de är nu..

    Jag ville ju veta vad det var för balja hon skulle köpa

      Typiskt att hon inte pratade färdigt. Jag gissar på mangelkorg. Finns på Ikea Anna!

      Jag har fortsättningen där hon även pratar om hur natuuuuurlig hon är. Baljan är en sådan där stor i mjukplast med handtag.

    Bekräftelsebehov delux!

    Vilka jävla droger går Anna på? Jag vill verkligen veta så jag kan undvika dom. ??

    Förutom det oförklarliga valet av röst (är det barnprogram?) hos Booken så undrar jag var allmänintresset finns när det handlar om hennes stentrista tillvaro. Sitter folk på riktigt och engagerar sig i att hennes tvättmaskin ska pipa att den är klar och att man ska få följa med henne när hon hänger tvätt? Seriöst…?

    Tragiskt att hon tycker sådant är värt tid på instagram, men ännu mer tragiskt att det får en publik.

      Jag tror folk upplever henne och hennes lives som ett stort spektakel och tittar på det av den anledningen.

    Tycker det är riktigt obehagligt hur Anna B uppträder. Känns som hon är så psykiskt instabil och att det inte kommer att sluta bra. Eller så är hon påverkad av något. Hur är det ens möjligt att en 50 årig kvinna beter sig så. Allt för att hänga kvar. Men vid vad? ABC har liksom passerat bäst före datum med råge. Hennes utspel blir värre och värre. Tycker det är ganska tragiskt.

      Kan bara hålla med. Desperat att synas, finnas. Men beter sig obehagligt, som en krutdurk. Man undrar hur det är i vardagen, hur familjen har det. Kan ju inte tycka annat än att de vuxna barnen är onormalt beroende av sin mamma, relationen verkar inte sund… Nått måste finnas bakom, droger eller sjukdom.

    Hon är verkligen dum på riktigt, orkar inte se henne mer.

      Men blunda då!

    Är det någon som köpt Biancas produkter och tycker om dem?

    Nog älskar hon allt hon gör men all reklam hon gör för sin parfym nu är lite för mycket… Till och med för henne.
    Visst är reklamfilmen ändå inspirerad av rebecka?

      Min lillasyster har parfymen, den första hon släppte, och den luktar riktigt gott. Tycker dock den är för ungdomlig för min smak (Är 30.).

      Tyvärr inte. Man får ta så många lager för att det ska synas & Allt rasar ner efter någon timma. Nu när det är så varmt så klibbar allt ihop sig. Så det åkte i soporna

        Samma erfarenhet här! Fan vad jag blev besviken. INTE värt att köpa, spara era pengar till nåt bättre guys! ??✨

          H&M har bättre kvalitet och är prisvärt

    Jag som trodde Gynning hade tränat sig i shape…efter denna upplysande läsning om operation försvann illusionen.
    Har hon fixat magrutor också?

      Jag trodde också att hon tränat sig i form… magrutorna är nog real.. hon springer ju sjukt mkt för att döva ångesten mm..
      ??

        Nä, de skulpterar man fram när man gör ett bbl. Vi är så lurade… ?

    Gynnings bröst är väldigt dåligt gjorda enligt mitt tyckte. Bröstvårtorna sitter konstigt högt upp… Tänker att de flesta inte vill ha dom för långt ner, men i mitten kanske duger??

      Eller också vill hon ha dom just där?

    Jag har aldrig tidigare sett någon av Anna Books livar men läst om dom, och om bebisrösten, och tyckt att det låter ju helt bisarrt och det kan väl inte vara sant?
    Det var det.

    Alltså jag blir rädd på riktigt…
    Hon är så sjukt konstig… mest pga bäbisspråket.. tänk och möta Anna Book i en mörk gränd….#skräckiblicken…
    Carolajna däremot är sjukt snygg och sjukt rolig…

    Alltså my god…är det på riktigt? ”Raggar-Bettan” blir hennes nya smeknamn.
    En kvinna 50 plus beter sig som ett psyko.
    Har hon ingen som kan säga till henne?
    Man, barn? Jo jag vet att hon har Roberto och barnen…skäms inte dem?
    Jag skulle skämmas ihjäl om en familjemedlem betedde sig så.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.