Bianca Ingrosso i Måndagsvibe gav sannerligen ett matigt avsnitt

Jag har redan skrivit ett inlägg om att Bianca – i Måndagsvibe –  avslöjade att Lovisa Worge skulle gå vidare från att vara hennes assistent till att jobba för Caia, men det var inte nog.
Hon och tjejerna diskuterade även huruvida man får eller bör snoka i sin partners mobiltelefon.
Bianca tycker att man givetvis får göra det och Lovisa ”Lojsan” Wallin går så långt att hon tycker att det är en skyldighet, någonting Bianca skriver under på. Då och då bör man kolla igenom sin partners telefon.

Jag håller helt med. Om man hittar någonting så känner man ju ”tack gode gud att jag tittade”. //Bianca Ingrosso

Hanna ”Hannalicious” Friberg verkar inte ha någon riktig åsikt i ämnet men så är hon också singel och kanske inte på sitt mest misstänksamma humör mot imaginära partners.
Som tur väl är, anser jag.
Om man känner att man då och då behöver titta igenom sin partners telefon så finns det kanske saker som inte riktigt är som de ska i förhållandet.
Annars hade man väl inte känt det behovet?
Och OM man tittar och hittar något? Vad känner man då? Triumf? Gör man slut?
Och om man INTE hittar något? Vad känner man då? Känner man sig dum som inte litade på sin partner?
Målet bör väl ändå vara att träffa någon vars telefon man inte känner ett behov av att snoka i?

Har NI gjort det?
Snokat?
Hur gick det i så fall?
Jag är nej på den punkten – men var står ni?

Team CamCam eller Team Lojz och Bibbz?

145 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Skulle aldrig snoka i min mans telefon. Å andra sidan har vi koden till varandras telefoner ifall vi vill kolla något och vår egen mobil ligger någon annanstans. Vi har liksom ingen privat sfär från varandra, ser inte det behovet.

      Samma här. Jag har inget behov av att ”snoka” då hans telefon är min och vice versa, vi använder den telefonen som finns närmst till hand om vi behöver ringa, kolla kartor, ta ett foto eller liknande. Ibland kollar jag hans Mail då vissa räkningar kommer dit och ibland behöver han kolla min då vissa saker kommer dit. Väldigt odramatiskt och jag har svårt att förstå de som inte ens delar med sig av sin kod med sin partner.

        Hade varit en dröm att ha en sådan relation.

        Men ellerhur, min telefon är inte privat från min partner men det är inte av någon åsikt att det är rätt eller fel, eller med avsikt att snoka liksom… jag kan hans kod men skulle aldrig öppna den för att ’snoka’, han kan ta min telefon och googla om hans är i sovrummet och laddar osv. Som du säger, odramatiskt. Då har vi dessutom distansförhållande på det ??‍♀️ Känner man att man måste kolla igenom så vet jag inte om det är rätt förhållande, om man inte har den tilliten? Men det är bara min åsikt om det, förstår att man är olika som personer

          Vi har också helt oprivata telefoner. Om man har rent mjöl i påsen ska man väl kunna ha det? Men jag är skadad för trots att jag har noll misstankar om att min sambo – pappa till mitt barn och den mest oskyldiga jag vet – har något för sig, kan jag inte låta bli att kolla hans sms ibland. Tänker att han kanske kan få inviter av kvinnor på jobbet pga snygg. Han har inga soc medier och det är jag ärligt glad för. Har aldrig hittat något…

    Efter 11 år tillsammans och 10 år som sambos så kan jag intyga att jag ALDRIG snokat i sambons telefon, facebookkonto eller liknande. Aldrig tänkt tanken!

      Samma här! Vi har vart ett par i 8 år och jag har aldrig tänkt tanken ?

        Samma här! Tillsammans i mer än 8 år och hade aldrig fått för mig att göra det

      Samma här, efter 12 år. Jag trodde dessutom att det var olagligt (förutom att det känns fel på andra sätt)?

    Skulle aldrig snoka i min partners telefon, jag har ju valt att lita på honom. Jag vet att han hade låtit mig titta om jag velat, precis som jag hade låtit honom titta i min eftersom jag inte har något att dölja – vilket han ju inte vill såklart. Tillit är väl hyfsat grundläggande för en hälsosam och långvarig relation tänker jag.

    Mycket märkligt beteende. Jag och min sambo vet såklart varandras inlogg och lånar ibland varandras mobiler. Om jag absolut inte fått låna den hade jag kanske undrat varför. Så när de säger att de snokar antar jag att de egentligen inte ens får använda den och redan där blir det ju märkligt.

    Skulle jag vilja att den jag är ihop med snokade i min telefon? Nej. Då ska jag inte heller snoka.

    Nej.
    Behöver man snoka ska man inte vara ihop.
    End of story.

    Ja, jag har snokat i min fd partners mobil men det var efter att ha haft en misstanke om otrohet en längre tid, chocken när det inte bara visade sig att han varit otrogen länge (minst 2 år) utan även att den han var otrogen med var en av mina närmaste vänner…. på 2 minuter förlorade jag både partner och min roligaste väninna, bad båda dra åt skogen och sen låste jag in mig och stängde av telefonen en vecka, kanske råkade bränna foton på dem och deras kläder också under den tiden. Min nya partner känner jag absolut inte behovet att snoka hos då jag verkligen litar på honom trots det som hände med exet.

      Samma här. Snokade och fann. Magkänslan har ofta rätt. Har inte känt samma behov i något förhållande sen dess, får använda min killes telefon om jag skulle behöva och han min, men det var något i det där andra förhållandet som gjorde att jag var säker på att jag skulle hitta något (gjorde givetvis slut).

      Mm, samma för mig. Snokade när det fanns underliggande misstanke. Mådde ganska dåligt överlag i den relationen. Har aldrig och skulle aldrig göra i min nuvarande relation. Känner att det är en signal på att förhållandet inte är sunt.

      Var samma för mig. Märkte att min dåvarande var otrogen med min chef :). Nu är jag typ lite ”skadad” av det och även fast jag vet att min kille aldrig skulle vara otrogen och han är typ den lojalaste killen någonsin kollar jag ibland :/ hittar inget såklart…

        Same. Kände liksom att något var off, och hade rätt. Behövde inte ens snoka, sa att jag hade ’råkat logga ut’ från hans Netflix och bad om lösenordet, vilket han var dum nog att använda till sin mail, dit hans registreringar från flera dejtingsidor kommit. Återigen samma lösen till dom. Har aldrig blivit så förbannad, gjorde slut via telefon direkt (han var påväg till annan stad) och var utflyttad nästa dag. Fuck cheating. (passade på att ändra lösen till dejtingsidorna, cause I’m petty).

    Jag snokar, gift med barn och vet inte varför jag har det behovet. Bryr mig heller inte nämnvärt om min man kollar i min telefon.

      Vad letar du efter när du snokar?

        Jag har snokat på sökhistorik, kollat vad för slags port han tittat på haha. Det var inte så roligt som jag trodde dock han hade mest sökt på amatör porr och big boobs.

        Bevis på otrohet, tinderchattar osv?

        Jag snokade när jag var 15-16år usch en mår ju så dåligt efteråt. Känner sig äcklig och typ tom. Nejtack gör aldrig om det, tror det gör mer onytta än nytta.
        Enda anledningen till att snoka skulle isåfall vara om jag misstänkte min sambo var otrogen eller nä inte ens misstänksam mer så om jag märkte att min smabo var konstig och ”skyddande” över sin telefon och vare pling då hade jag nääästan kunnat snoka. Men nä hade nog frågat rakt ut istället.

        För ditt eget mående så säger jag, sluta snoka!

          När jag var 15-16 hade jag barker mobil eller pojkvän.

          🙁

      Men varför? Då måste det ju va nåt underliggande som skaver nånstans

        Ja det är väl en god anledning att snoka, att man misstänker något?

          Nåt underliggande i sig själv menade jag. Osäkerhet eller annat!

            Jag har inte snokat men kan ibland känna osäkerhet. Varför är han med mig? Han är ju ett riktigt kap och jag är jobbig och gnällig.

            I såna lägen skulle jag nog kunna snoka för att se om det inte stämmer ändå, att han har någon annan. Någon bättre.

    Absolut nej. Känner man behovet litar man ju inte på sin partner.

    Hellre leva i ett förhållande där trygghet finns, istället för att LETA efter fel, brister och snedsteg. Finns de så kommer de fram, tills dess vill jag leva med tron om att vi har det bra, litar på varann och att jag kan ägna mina tankar på planer, drömmar eller minnen. Inte vad han kan ha i sin mobil, och när nästa chans till lucka att snoka finns…

    När man snokat, hur länge ”håller det snoket” btw? 1 dag? 1 vecka?
    Nej, fy fan för att ha ett sådant grått moln över sig och sin relation. Vill vara fri i huvudet. Punkt.

    Team CamCam, det är ju kränkning av privatlivet av den andra personen, är t o m olagligt om man gör det utan lov. Brott mot frihet och frid, brottsbalk 4

      olaga dataintrång också. hade anmält min partner direkt om hen snokade!

      Exakt, det är båda olagligt och oerhört integritetskränkande! Jag skulle dumpa direkt om jag upptäckte att min partner snokade i min mobil! Inte för att jag någonsin varit otrogen, men där finns ju massa privata samtal och information om mina vänner och familj som är sagt till mig i förtroende. Jag är inte intresserad av att ha en partner som är kontrollerande, svartsjuk, inte litar på mig, inte respekterar mig och är en feg ynkrygg. Om jag tror att min partner är otrogen och att jag inte kan lita på honom så skulle jag göra slut, inte snoka. Finns det inte tillit i en relation är den inte värd att behålla.
      Det overrasker mig dock inte att Bianca snokar, deras förhållande är helt sjukt, det vet vi ju redan. Stackars ungar som har Bianca som förebild och tror att det är sådär en relation ska vara.

        +100

        Då ska du veta hur intrigitetskränkande det är att bli lämnad med två barn efter 8 år tillsammans. Att mannen kommer hem och säger att vi måste sälja huset för att hans nya kärlek sedan 5 månader är gravid. Som jag önskar att jag haft mod att snoka och kunna ha förberett mig, nu krossade det mig till den milda grad att jag blev sjukskriven 3 månader innan jag kommit över chocken och orkade komma på fötter igen.
        Min mamma vann 3 miljoner en månad in i kaoset och hjälpte mig köpa ut honom ur vår lägenhet. Jag mådde så dåligt i allt detta mest för att även jag var gravid något som var planerat och vi hade försökt i lite över ett år. Jag var i 6 veckan och hade planerat att överraska honom och barnen med det kommande helg med en liten ledtrådspromenad. Satt och filade på dessa ledtrådar när han droppade bomben. Jag berättade aldrig, och gjorde abort två veckor senare.
        Idag är jag glad igen, men det tog 4 år att kunna förlåta sveket. Förlåta för att vi ska kunna samarbeta om barnen och deras nya syskon. Vi kan ses allihop på födelsedagar och avslutningar och jag är inte bitter längre. Men jag önskar att jag misstänkt, snokat och kunnat konfrontera istället för att chockas.

          Herregud vilket svin!! Bra att du är glad idag och mår bättre.

          Det är inte ett dugg mindre krossande att snoka och hitta konversationer om vad ens sambo vill göra med någon annan. Att se det och fatta vad som pågått bakom mig rygg påverkade mig på ett sätt jag inte önskar min värsta fiende. Förberedd, ha en aning hjälpte inte ett smack, även om jag förstår vad du menar.

          Men trots det så tycker jag inte att man ska snoka. Absolut låna mobiler och veta om lösenord men det är något helt annat. Jag skulle inte vilja att någon gick igenom min mobil, även om jag aldrig ”gjort något fel” i mina förhållanden.

          Så han visste om att han väntade barn med sitt vänsterprassel men försökte även aktivt att få barn med dig? Men vad är det för fel på folk? Har man ingen moral alls? Vilken tur i oturen att din mamma vann pengar precis då, vad är oddsen på det?

        Jag med , dumpa direkt

    Snokar inte. Ett tag hade vi nån app som plingade när vi kom till jobbet/skolan/ osv för att barnen inte skulle behöva smsa att dom kommit fram ordentligt. Bara det kändes som att snoka så vi avinstallerade dessa. Han är min man, inteblivegen eller fånge.

    Aldrig. Skulle jag inte litat på min kille skulle jag inte varit tillsammans med honom.

    När jag var ung, innan facebook och smartphones och då jag var sjukligt svartsjuk (extremt låg självkänsla) så snokade jag i min killes telefon. Hittade såklart ingenting, utom några mycket gamla sms till en tjej som jag var enormt svartsjuk på (hon var intresserad av min pojkvän vid ngt tillfälle). Den relationen slutade pga av att jag var otrogen (men det fick han aldrig veta för jag var en feg skit).

    Idag, 15 år senare skulle jag aldrig göra det. Tack och lov har jag växt upp och självkänslan med mig.

    Jag har snokat i två av mina fd killars mobiler, varför? Jo de har varit överdrivet noga med att alltid ja den i handen, i fickan, lägga den med skärmen nedåt bredvid sig så att ingen dvs jag ska se ev meddelanden som ploppar upp osv. Detta beteendet är så löjligt tydligt att något inte står rätt till, de har inte lämnat mobilen mer än för att torka sig i röven typ. Båda fallen har visat sig vara befogat och bekräftat högst olämpliga konversationer med andra tjejer. Typ att han saknar dom, längtar efter att ses bara dom, att slicka ena tjejen tills hon får långa orgasmer osv ?.
    Hur tänker ni då när de inte lämnar mobilen, jo det kallas att bjuda upp till fylla, och fylla rejält. Sedan när de somnat tungt så lirka fram deras mobil de lagt i byxfickan eller mobilen, ansiktsupplåsning eller deras finger och så vips är jag inne i deras heligaste.
    Screena allt av intresse och skicka till min, radera från hans att det gött iväg till min mobil. Sedan tillbaka till deras gömställe med mobilen. Smyga upp, packa ihop alla deras saker i plastsäckar, allt från tandborste till surfingbrädor, datorer, vinterkläder, ja ALLT!! Aldrig har jag haft sådan energi som vid dessa två nätter. Allt in i deras bilar och resten utanför som inte får plats. Ta deras nycklar från nyckelknippan osv tänk på allt!!

    Sedan har jag stekt pannkakor till frukost, varit gullig och gått upp och väckt dom, lurat ner dom till köket och ätit frukost i lugn och ro, jag har varit supertrevlig och rar. Sedan när de frågat om planer för dagen har jag lite gulligt sagt att jo det ska jag berätta, du ska leta nytt boende för från och med nu så bor du inte här längre.

    Detta är fördelen med att äga sitt eget boende själv och inte hänga upp sin ekonomi på någon annan.

    Dessa två nollor träffade jag efter varann för några år sedan.

    Nu glad singel sedan 3 år och jag tror inte jag ska träffa någon mer man. Lugnet, tryggheten och glädjen av att leva själv i mitt hus och veta vad som väntar hemma varje dag gör mig överlycklig.

      Inser att jag låter knäpp, men har Haft två långa (6 och 9 år) och sunda förhållanden tidigare och vet när ett förhållande är friskt och när något inte är det. Ibland behöver man helt enkelt bara klara bevis på hur läget är för att orka ta tag i att bryta tvärt.

        Ja, du är helt knäpp. Litar du inte på din kille så lämnar du honom, du behöver inte snoka igenom hans mobil först och bete dig som en galning.

          Jag litade ju på dom båda två. Roliga härliga killar med lust på livet, lite för mycket bara tyvärr. Annars hade vi ju inte blivit sambos.
          Något gnagde bara med detta med mobilerna, ingen som inte har något att dölja gör sig så mycket besvär för att undanhålla mobilen från den man bor ihop med.
          Kille nr 1, inte han som ville slicka ? på den andra tjejen, Han hade långtgångna planer på en semesterresa med en tvåbarnsmamma i grannstaden.
          Inget i deras beteende fick mig att ana att de inte var trogna och lyckliga med mig, inget. Bara detta med att dölja sina mobiler.

          Vilken del av mitt agerande är det du anser gör mig till galning? Kolla mobilerna eller hjälpa dom packa och flytta deras saker från mitt hus?

            Jag tycker du var väldigt snäll och tom packa in allt i bilen. Jag skulle nog dumpat allt utanför porten

        Du låter inte alls knäpp. Du låter superhärlig ❤️❤️❤️

        Folk är så konflikträdda. Härligt att det finns sådana som du, som står upp för sig själva på ett glasklart sätt. Och med humor. Torrbollarna fattar inte såklart men det får stå för dom. Jag tycker iaf du är en frisk fläkt ? ? ?

          Tack! Jag tror det har kommit med åldern, orkar inte med skit och skulle heller inte orka med massa försök till bortförklaringar och bönande om att försöka igen osv. Herregud jag är 45, jag har inte tid att lägga energi på någon som är sugen på andra.

          En sa till och med med i stundens hetta att jag nu sabbade hans chanser att vinna nästa månads golftävling för att han skulle behöva lägga tid på att hitta boende och köpa möbler och missa viktiga timmas träning ? Jag tror knappast jag var hans livs kärlek.

            Ann, du har en hel fanclub i kvällens ÖS ?

      [Borttagen kommentar]

        Hon?? Låter väl mycket rationellt eller?? Inte bara en utan två otrogna killar, jag hade mig förgiftat dom lite lätt innan de sparkades ut ? är du en kränkt person som blivit utslängd efter en otrohet själv kanske?

      Älskar detta och ditt tillvägagångsett! Ibland måste man vara lite slug för att förbereda sin exit. Ni som säger att ni litar blint på era män vet väl att i de lugnaste vatten går de största fiskarna…

        *simmar

      Yaaaaaass girl!!

      Jag är emot att snoka men är man i ett förhållande och är exclusive med varandra där den andra personen aldrig går ifrån telefonen och alltid lägger telefonen med skärmen nedåt på bord osv. Är det inte så att personen har ett arbete med enormt hög säkerhetsgrad (typ jobb inom militär, diplomat) don’t fall for that trick!!

      ???förlåt att jag skrattar men inte för att det är roligt utan för att det är så himla smart.. tagen på bar gärning. Har själv snokat i sökhistorik efter att jag kommit hem från min familj..sett en dejtingsida som var ”gaaaaaammal” jag som inte ”fattade någonting”..la upp ett latent konto och vips ett par månader senare när jag flyttt ut i 6 månader på hans begäran med våran nyfödda bebis för att han ville ”spara” och flytt till sin familj..man bara tillfälligt… drog en gråtvals att han inte ville er hans son skulle växa upp med en skuldsatt pappa..då talar vi om Max 200 000 och han arbetade heltid..Ja vad händer när jag sitter vaken med vår kolik bebis 2-tiden…jo han skriver till mitt falska konto på dejtingsidan där han är singel och gran vill träffa denna imaginära kvinna..lämnar ut info om den hemska ex-hustrun a.k.a jag som bor hos min familj och studerar termin 10 på läkarprogrammet i Uppsala…100 km från föräldrahemmet medan han flörtar och chattar med andra när han är ”sjukskriven” för ryggvärk…printade ut kopiorna och det förnekades såklart…
      Han hade med sig en vän när jag och han skulle prata..vännen vill ju ”givetvis hjälpa till”…frågade ngt i stil med jaha innefattar det chattande med andra kvinnor.. hans vän sa neeej absolut inte vem gör sådant..ja han intill dig…han *blånekar* tar så upp min 10 +sidor långa konversation.. hade först tänkt att stämma träff och sedan dyk upp tillsammans med sonen men kunde inte hålla mig…

    Så respektlöst. Är man så osäker i sig själv att man saknar tillit till den partner man valt så bör man kanske fundera på att söka hjälp. Avskyr svartsjuka människor som tror de kan kontrollera sin partner.

      Jag avskyr otrogna partners

        Det gör väl alla vad har det med saken att göra?

    Jag snokar med jämna mellanrum, jättespännande ju. Hittar massa bra – kalasinbjudningar till våra barn som han glömt till exempel. Han får mer än gärna snoka i min med ?

      ?

      Det här visar ju bara hur odugliga män är, suck.

        Jajamen. Han är underbar men en fullkomlig katastrof på vissa plan..men det är väl samma med mig ?

    Nej hur patetiskt får man en vara?! Utan tillit är ett förhållande ett skämt.

    Litar på min man och har inga misstankar om otrohet eller liknande meeen stör mig nåt så otroligt att han tycker att inloggningen är något jag inte ska veta. Jag har själv kod på min telefon men han vet såklart också den, inget konstigt med det tycker jag.

      Men han har väl ingen användning av din kod?

        Bott tillsammans i 12 år, har barn, hela livet tillsammans då tycker väl jag att man kan ta den närmaste telefon till hands för att tex googla något, ringa upp svärmor eller liknande…

      Låter shady.

    Jag burkar alltid snoka runt min födelsedag för att se om han beställt ngt roligt åt mig?

      Men va, fan vad tråkigt!

        Äh- jag är inte mkt för överraskningar?

      Menar du allvar?

        Haha, ja!

    Har aldrig gjort det, så respektlöst. Skulle aldrig få för mig att öppna min mans post heller.

      bra, för det är också olagligt att göra.

      Eller hur? Man läser inte någon annans post. Haha kommer dock ihåg en gång när jag var i tonåren och öppnade mammas orangea-kuvärt för det såg så inbjudande ut. Blev utskälld (eller ja snarare skarpt tillsagd) av morsan fyfan kan än känna skam för den ?

    Skulle få skitdåligt samvete av att snoka. Singel, så vet inte hur jag hade gjort. Tycker nog att magkänslan säger tillräckligt mycket.

    Hoppas dock att mitt ex’s nya snokar i hans telefon så (alla) hans inviter till mig kommer upp till ytan. Där han kallar mig ”vacker, snygging, porrig” osv. Där han berättar bildligt vad han vill göra med mig. Och jag nekar honom, såklart.

      Varför blockar du inte honom? Vilket kryp!

        Har jag gjort. Tro mig, han hittar nya sätt. Men nu är han borta

      skicka screenshots till hans nya tjej

        Nej det där är hans röra, hans problem och han som har tjej. Jag rör mig inte i deras förhållande, det får stå för honom.

      Jag hade skickat vidare till hans nya i solidaritet.

        Jag också. Fyfan, tänk att vara kvinnan som lever i ovisshet.

          Jag har varit i samma sits. Jag vågade inte göra det för jag var säker på att hon skulle bli arg på mig inte på honom. Det beror ju på hur frun tar emot infon om att hennes man vill bara otrogen med mig

        Fast nej, sluta shamea någon! Det är inte tjejen (antar jag att TS är) som gjort fel, det är killen. Lägg inte det på henne!

          Tycker snarare att det handlar om ömsesidig respekt; hade man själv velat veta om ens kille var otrogen? Klart som fan, inte ska man behöva ödsla en till minut med idioten i onödan.

            Fast tänk ändå hur mycket av mäns skitbeteende som bygger på kvinnors tystnad. Han är ju övertygad om att du inte säger något, annars skulle han inte gjort så.
            Vore kul om alla kvinnor började outa ALLT från ett bestämt datum. 1:e augusti, någon?

    Det kan ju bli så himla fel också. En kan ju kanske tex ventilera med en vän, man är arg och skriver att en är så arg på sin partner eller så och om en då som den andra parntern går in och läser det blir väl man inte så jätteglad. Medans hade en inte läst det hade man ju aldrig vetat. Alltså vet inte hur jag ska förklara. Bara för att man ventilerar något argt moment med någon annan betyder det ju inte att en älskar sin partner något mindre men hade dom själva läst det hade dom nog känt sig dum/ledsen och sen försöka överkompensera eller bli låg resten av dagen men inte kunna säga det då hen kanske inte vill berätta att den snoka. Så blir ju ett moment 22, dåliga känslor all around.

    Snokar inte, jag litar på min partner. Men skulle för den skull inte vilja att han snokade i min, eller ha varandras lösenord som en del här ovan. Vissa saker känner jag är privata, trots 16 år tillsammans. Absolut inget som har med otrohet, eller ens andra människor att göra. Bara.. privat ?

      exakt. bästa citatet: ”it’s not a secret – just not your business”.

      Faktiskt. Tycker fan inte man kan kräva att totalt ”äga” en person på det sättet. Visst, det är bara en telefon/dator men ändå!

    Snokade och hittade ingenting. Skitglad!!

      hen kan ju vara en sån som raderar efter att hen skrivit nåt olämpligt med nån annan. just sayin

        Så nu är hon inte skitglad längre ?

    Det är ett barnsligt beteende att snoka hos sin partner.
    Litar man inte på sin partner så fråga ut hen istället. Eller be att få titta öppet.
    Får man inte det DÅ kan man ju börja spekulera i varför.

      Du tror att ett otroget svin säger ”ja jag är otrogen”?

    Jag var gift i 15 år och hade inget behov av att kolla hans telefon.
    Men… en dag så bara fick jag ”känslan”. Han stod i duschen och telefonen låg på bordet och jag kollade.
    Det visade sig att han faktiskt träffat en annan och hade haft förhållande vid sidan av i över ett halvår.
    Han åkte ut med huvet före och var inte välkommen tillbaks.
    Jag styrde upp så att jag fick behålla villa och bil. Och lite till.
    Klart att det gjorde ont som fan, men idag kan jag ärligt säga att jag är lyckligt skild.

    Oj vad jag blev paff när jag Ellen Bergströms youtube. Hon måste lida av Adhd. Är otroligt intensiv. Kan tänka mig att killen får ett roligt liv med mkt underhållning 🙂

      Tycker hon verkar skitjobbig.

      Att ”lida” av Adhd. Okej, det behöver inte vara negativt eller fult att ha det som du får det att låta.
      Finns bra mediciner!

    Jag snokade i mitt ex dator när vi var förlovade.
    Vad jag hittade?
    En konversation med hans fd kk, som på den tiden hade ett förhållande (inget agg mot henne, enbart honom) där han frågade om hon ville ligga med honom. Hon sa såklart nej och frågade om inte han hade ett förhållande. Han var sexberoende, bör tilläggas. Har jag förstått såhär i efterhand.

    Vad som hände? Ja, jag blev så förbannad så jag fick honom nästan att gråta. Dumpade jag honom? Nope. Ångrar jag att jag inte dumpade svinet på en jävla gång? Ooooooja…

    Men i mitt nuvarande förhållande så litar jag så pass på honom att jag inte behöver leta igenom. Och han litar lika mycket på mej. Han har ingen mystisk fd kk, dock en fd tjej han dejta som jag trodde hade dödat honom i början av förhållandet för att hon fick med sig en lägenhetsnyckel. Det är en annan historia, haha…

      Han har även använt en mejladress jag lånade ut till honom en gång på ett flertalet dejtingsidor bland annat. Lösenordet är bytt såklart ?

    [Borttagen kommentar]

    Han har även använt en mejladress jag lånade ut till honom en gång på ett flertalet dejtingsidor bland annat. Lösenordet är bytt såklart ?

      Sorry för dubbel kommentar ❤️

    Önskar jag snokat i exets mobil för att vara mer förberedd när han talade om vi ’levde separata liv’. Fast det hade varit svårt eftersom han gick omkring med den jämt..
    Otrohet är bra ofräscht. Och så jävla fegt.

    Jag har snokat typ en handfull gånger på tio år, men gör det inte längre. Och snokade aldrig för att jag var svartsjuk eller orolig eller så. Den näst senaste gången jag gjorde det fick jag veta att han skulle fria och den senaste gången att min möhippa var på G. Så sjukt jävla tråkigt att paja två så härliga överraskningar, så jag har minsann fått snabbt straff för mina brott och kommer aldrig göra om det ??

    Som flera andra skrivit har jag snokat när det känns som att det inte står rätt till. När hen var väldigt mån om att aldrig lämna mobilen/ha skärmen uppåt. Snokandet skedde en gång, och fann mycket riktigt bevis på otrohet som dessutom pågått under lång tid. Men det var länge som jag lät bli av ren princip, för det kändes svagt och fult att göra det. Nu i efterhand anser jag att det var rätt gjort och jag önskar jag hade litat på magkänslan tidigare, och har aldrig känt behovet med partners sedan dess.

    I tidigare förhållanden kände jag behovet att snoka och då hittade jag också alltid något till slut. I mitt äktenskap nu har jag aldrig känt det behovet och har aldrig gjort. Jag tror det är en underliggande magkänsla att något är fel som gör att man snokar, och då bör man kanske inte vara tillsammans med en personen alls.

    Aldrig snokat. Dock jobbade han tillsammans med en kvinna han brukade ligga med innan han träffade mig. Hon fick mig att känna mig så sjukt obekväm (de båda umgicks i samma vängrupp) när jag träffade henne och de var ”nära vänner” fortfarande.
    Försökte förklara för honom hur jag kände men han gick alltid in i självförsvar när jag nämnde det. Tillslut gick han med på att vara mer öppen om när hon hörde av sig och när de sågs osv. Två år in i förhållandet kom jag på honom i två lögner på en vecka och bad därför om att få se meddelanden mellan dem. Efter en massa bråk om vad som är privat och vad ens parter har rätt att se gick han med på att visa mig och det är då det jobbigaste jag någonsin läst i mitt liv. Men det värsta var nog att se hur han reagerade när jag frågade om att få se hans telefon. Han visste precis hur ont det skulle göra för mig att se meddelandena.

    Tror han tyckte det var oskyldigt i stunden men bara för att man inte fysiskt är otrogen så är digital otrohet fortfarande ett djupt svek. Han raderade henne från alla sociala medier och vi har jobbat på tillit och kommunikation sedan dess men något känns fortfarande trasigt fast ett år har passerat.

    Känner man ett behov av att snoka i sin partners telefon så är man sjuk i huvudet och behöver söka för det.

      Sjuk i huvudet? Kanske har man magkänsla eller vill ha bevis för det man tror? Sjuk i huvudet är väl att ta i där

    Har inget intresse att kolla i hans telefon och använder den om jag behöver, han har inget intresse av att kolla igenom min och använder den om han behöver

    Vet ni, att snoka i mitt ex telefon var det ABSOLUT bästa jag gjort. Bästa beslutet jag någonsin taget. Det räddade mig från ett äktenskap med honom, det räddade mig från att bli mamma till hans barn. Att vara olycklig i livet. Hade jag inget snokat den där morgonen 4 år sen hade jag idag varit gift och mamma till flera barn, men fruktansvärt olycklig.

    Det enda jag egentligen vill förmedla är att om du verkligen känner att du vill kolla, att det kan rädda dig från något.. Gör det.
    Sen går du vidare, läker dig själv. Och stannar aldrig igen i ett förhållande där magkänslan hela tiden säger att något är fel.

      Samma här!! Snokade en natt när jag var full och väckte honom samma sekund som jag insåg att han träffade massor av tjejer bakom min rygg. Gjorde slut direkt! Så tacksam för mitt snokande!

        Helt rätt! Jag spenderade en god timme med hans telefon, sen samlade jag mig och packade mina saker.
        Fixade flytthjälp, sa upp alla abonnemang, skrev över hunden på mig, inom mig var det en storm men på utsidan var jag lugn. Sen gick jag och la mig bredvid honom, somnade 3-4 timmar. Han gick till jobbet.
        Jag tog mina grejer och stack. Han såg mig aldrig igen.
        Första månaderna ensam var tortyr, jag fick gå hos psykolog för att ens orka ta mig igenom veckorna. Men till och med då var det bättre än att stanna med en man som fick mig att känna mig levande död.
        Hans älskarinna erbjöd sig till och med att låna ut sin soffa till mig när hon fick veta att jag skulle lämna honom. hahahahahahahaha.

    Kanske inte så konstigt att Bianca snokar. Lojsans karl vet jag inga turer kring

      Lojsans kille har varit otrogen

    Är intresserad av om ni tycker man får kolla sina barns mobiler?

      Ja, och barnet ska veta det.
      Som lärare har jag uppmanat vårdnadshavare att vara närvarande (i forum, chattar, sms) när det kommit fram hur barnen beter sig, ibland i appar de inte ens har åldern för

      Om man får..? Enligt lag har barn också rätt till ett privatliv. Men jag anser att man ska kolla ens barns mobiler. Det är mitt ansvar vad barnet gör.

      klart man ska. iaf barn under 18!

    Det finns två orsaker till att folk snokar. Antingen lider de av låg självkänsla och patologisk svartsjuka, eller så är partnern ett svin och de har goda skäl att misstänka att hen är otrogen. Men lösningen är inte att snoka, lösningen är att ta itu med dina issues eller avsluta relationer som skadar dig. Att göra som Bianca och snoka men sen stanna kvar trots att hon inte litar på honom är ett sjukt dåligt beteende från hennes sida, men också ett tydligt tecken på att hon lever i en mycket destruktiv relation som hon inte mår bra av. I en sund relation finns inte ens behovet att vilja leta bevis på att han är otrogen, i en sund relation har man tillit och litar på varann. Har man inte det är det dags att avsluta relationen.

    Nej det har jag inte och behöver aldrig känna att jag vill. Jag trodde att förhållanden går ut på att man litar på varandra. Känner man att man bör snoka är man nog inte i rätt förhållande.

    Nej! Snokade igenom mitt ex telefon ett par gånger och hittade något varje gång … enbart gjort det för att magkänslan sagt att något varit fel. Med min nuvarande man som jag är gift och har två barn med har jag aldrig ens känt behovet av att titta i hans telefon. Känner man att man behöver gå igenom telefonen är det helt klart ett tecken på att något inte stämmer…

    Jag är definitivt team SNOKA LOSS!

    Min kille har aldrig givit mig någon anledning till oro eller osäkerhet, han har alltid varit alldeles fantastisk, men snokade MASSOR i smyg i början av vårt förhållande, och det är jag tacksam för för tror inte att jag hade känt samma tillit till honom idag (7 år senare) om det inte vore för att jag ”fått bekräftat” att han är så bra som jag trodde han var! Var väldigt osäker i mig själv på den tiden och hade svårt att känna tillit till att han verkligen bara ville ha mig. Det har verkligen bara kommit positivt utav det. ☺️

    Och ja Camcam, skulle det ha visat sig att han gått bakom ryggen på mig hade jag avslutat allt och varit överjordiskt tacksam över att ha snokat. Lever mycket hellre utan honom än lycklig i en smutsig lögn.

    Vi har också som uttalat ”regel” att det är fritt fram att snoka för den som känner att man vill göra det, för värsta känslan som finns är ju om man skulle få hjärnspöken och börja undra över något eller någon, och då är det ju mycket bättre att man kan få bekräftat att det bara var i ens egna huvud, och utöver den andres ord bara (för människor som minst anar det blir ju bedragna hela tiden varje dag, tyvärr, så även om man är helt övertygad om att man kan lita på en person kan man ju aldrig veta till 100% att den talar sanning). ☺️ Snokningsregeln gäller såklart åt båda hållen, vill han kolla något särskilt i min telefon får han göra det. Med detta sagt betyder det inte att vi snokar i varandras grejer, har inte snokat på typ fem år, även om jag dagligen använder hans telefon till diverse grejer, men det är skönt att veta att man har friheten att göra det om man skulle känna oro. ☺️

    Snokade i mitt ex telefon och thank god for that!! Fick svart på vitt att han varit otrogen fleeera ggr och gjorde slut på sekunden. Bästa jag gjort. Men min nuvarande partner har inget att dölja så därför känner jag inget behov att snoka heller. Men säger magkänslan ngt så kör hårt.

    Om man känner ett behov av att snoka då är man i fel relation.

    Jag vet ju att mina vänner kan skriva saker till MIG i FÖRTROENDE till enbart mig. Och det vore enormt respektlöst mot mina vänner om min partner skulle få reda på exakt allt. De skriver det till mig och inte min partner, och då att min partner ska hålla på att läsa dessa meddelande osv, nej, fyfan, aldrig.

    Jag har valt att bli tillsammans och ha en relation med min partner, inte mina nära o kära.

    Som partner måste man kunna:
    1. Lita på sin partner
    2. Respektera att partnerns nära o kära kanske inte vill att jag ska veta allt
    3. Låta min partner få ha lite andrum, att den ska kunna besöka vilka hemsidor, ha vilka appar osv den vill UTAN att behöva vara orolig för att konfronteras. Det är lite integrationskränkande

    Ha bara som tumregel, känner man ett behov av att snoka, gör slut, byt partner, eller gå i parterapi tills ni löst det

    Det är ingen sund relation om det finns ett behov av att snoka

    Allvarligt talat alla ni som skriver att man är i fel relation om man känner behovet av att snoka och att man ska ha _tillit_ till sin partner, tror ni verkligen era partners är trogna? Det är 2020, man är konstant exponerad av andra människor i deras perfekta selfievinklar och man följer konstant ens ex-liv genom facebook/instagram flödet – människan har aldrig varit mer benägen att vara otrogen. Jämför med förr i tiden när man inte var utsatt för samma information konstant, tillit och ”gränser” förflytttas mer och mer när det man en gång inte visste/följde nu finns i ditt face 24/7. Ett monogamt förhållande as we know it existerar inte längre.

      Därför har man en partner som inte är så djävla hjärntvättad som de flesta andra är och behöver inte ha instagram, fb och allt annat och dela sitt liv med allt och alla.

      Booboo, Jag är 100% säker på att min man är trogen.
      1. han har varken facebook eller instagram.
      2. Han går inte ut längre.
      3. Hans mobil ligger lite här och var, och han har sällan koll på den. ofta när jag går upp så ligger den i köket och ibland lyser den till då han får jobbmail, ibland är det sms från hans barn eller hans mamma.
      4. Han är alltid hemma. Ibland åker han runt med bilen när jag jobbar, till bauhaus eller byggmax.
      Det kanske kommer en dag då han har behovet att vara otrogen, men det finns ingenting jag kan göra åt det då.

        För att svara på ditt inlägg Ida, jag säger inte att man bör snoka igenom någons telefon givetvis men anser det somsagt vara otroligt blåögt att tro att merparten håller sig trogna i dessa tider vi lever i nu. Sedan beror det givetvis på hur man definierar som otrohet.

      Ja men om partnern gör beslutet att träffa nån annan, räknar jag med att det antingen kommer fram eller inte. Om det kommer fram får man ta smällen och arbeta sig vidare, medan om det inte kommer fram så är man lyckligt ovetande. Så nej till snokande, lite ansvar och privatliv får ju vuxna människor ha. Det är inte som att jag äger den andra och blir han lycklig över sina val så är det på hans nacke. Ser alltid bara till att inte vara beroende av den andra, inga skulder eller lån tillsammans och gemensamma ägodelar. När det kommer till barn och eventuell separation så är sätten många.

      Nu har jag redan skrivit en egen kommentar längre ned men fick syn på din och kunde bara inte låta bli att svara:

      Det känns så tråkigt att du verkar övertygad om att det inte finns trohet. Så klart är det en definitionsfråga, jag kan till exempel inte se varför det skulle vara otrohet om någon följer en före detta partner på sociala medier? Det är ju just en före detta partner, inte sant. Det är inte din nuvarande. Nu skriver inte du det heller, men du verkar se det som någon slags inkörsport till otrohet? Varför i hela fridens namn skulle det vara så?

      En god vän till mig, en kvinna, råkade av misstag och indirekt lägga ut information som gjorde att en person hon träffat rent professionellt, en man, hittade hennes blogg och sedan började läsa den väldigt intensivt. Hon uppfattade detta som något slags amoröst intresse och kände sig obekväm med det, inte minst därför att mannen är gift. Sedan talade hon och jag om det och jag frågade varför hon fick för sig att han läste för att han blivit intresserad? Det finns så många anledningar att följa någon, till exempel min vän därför att hon skriver otroligt bra om viktiga saker. Mycket riktigt visade det sig vid ett senare tillfälle att det var precis just så – mannen är hur lyckligt gift som helst men tycker att min väns texter är fantastiska och utvecklande att läsa. Han vill inte lämna sin fru och har heller aldrig kommit med några förslag eller dylikt. Allt intresse för andra människor är tack och lov inte av ett erotiskt slag.

    Var i en relation med en kille som kollade min telefon, det var hemskt. Fick alltid en klump i magen när han satt där och jag satt bredvid, det värsta var att han hittade ju saker som inte fanns. Han ställde till ett helvete när jag vart inne på min kompis nya killes facebook och tittat. då ”Spanade” jag på andra killar, fast jag vart inne av ren nyfikenhet.

    Jag tog över hans svartsjuka och med mig in i min nya relation och allt var kaos till en början, men min man är totalt osvarsjuk så nu, 5 år senare så har det lagt sig helt. Jag tittar inte i hans telefon. Har gjort det nån gång i början men han gör ju inget.
    Det är fantastiskt att inte vara i en destruktiv relation längre. Att kunna tänka på annat. 🙂

    Jag och min kille är inte svartsjuka och misstänksamma utan litar på varandra. Däremot är våra mobiler mestadels privata, kan inte koder. Men vi kan använda varandras om man vill kolla något etc. Tycker dock att man har rätt till integritet, man är inte en sammansvetsad individ utan var och en har sitt privatliv också. Vill absolut inte veta vad han skriver till vänner, söker på osv. Det är hans ensak. Litar 100% på honom och har inte märkt minsta tecken på något konstigt. Man märker väl om han verkar undvikande eller konstig och får ta det samtalet då i så fall, fråga rakt ut om det är något.

    Jag snokade i mitt ex telefon. Helt onödigt eftersom jag var helt säker på att jag skulle hitta något jag inte ville hitta, vilket jag också gjorde. Med andra ord, känner man ett behov av att snoka står mest troligt allt inte helt rätt till.

    Har däremot varit tillsammans med min nuvarande sambo i 8 år och inte snokat, ser ingen anledning att snoka i hans telefon ?‍♀️

    Snokade i mitt ex telefon pga att jag inte litade på honom – fanns alltid något att hitta. Han träffade tjejer till höger och vänster och hade mage att ge mig skulden för att jag hade kommit på honom genom att kolla i hans mobil eller dator när jag misstänkte att något inte stid rätt till. Mycket glad över att jag lämnade honom för 8 år sedan (ja jag är en tant). Skulle däremot aldrig kolla i min nuvarandes mobil eller liknande efter sådant, eftersom jag litar till 100% på honom. Pallar inte att leva i ett förhållande där jag inte kan lita på min partner efter allt jag var med om med exet.

    Nä! Jag skulle aldrig vare sig snoka eller låta min man ha tillgång till min mobil/vilja ha tillgång till hans. Vi är två människor som valt att leva tillsammans och gifta oss och den dag någon av oss inte längre vill vara tillsammans med den andra förutsätter jag att vi säger det. Man ska inte ens behöva tänka tanken att lägga tid på att titta igenom sin partners telefon och dylikt.

    Däremot har vi talat mycket om hur vi ser på äktenskap, vad vi var och en tycker gäller för den typen av relation. Otrohet är oacceptabelt, vi är båda av åsikten att antingen är det allvar med en ny person och då säger man det helt enkelt – och lämnar äktenskapet. Eller så är det bara kättja eller lättja och då avstår man. Om sexet går på sparlåga bör man ta upp det till diskussion, varför blir det så? Ofta handlar det ju helt enkelt bara om att tiden inte riktigt räcker till. Vi arbetar båda två mycket och har dessutom små barn, när man väl landar i lakanen finns ofta bara en tanke – soooooova! Därför brukar något av våra föräldrapar ta barnen en helg då och då och jag och min man reser bort till något mysigt pensionat eller mindre hotell där vi rår om varandra, känner efter både sexuellt och mer allmänt hur vårt äktenskap mår och om vi vill fortsätta tillsammans. Hittills har vi velat det och i det läget måste man känna en hundraprocentig tilltro till varandra.

    Inget snokande i vare sig telefoner eller annat, alltså, men en öppenhet som gör att vi tar upp allt om det känns fel i relationen. Direkt.

    Jag har snokat aka gått igenom 2 av mina ex telefoner och båda gångerna visade det sig att de var otrogna så…

    Hej, letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, affärslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital osv.! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga räntor och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

    Så otroligt osäkert att snoka! Jag snokar aldrig i min mans saker, brev eller telefon. Bara om han visar mig själv. Jag vet inga lösenord. Han tittar aldrig i min telefon eller saker, han vet inga lösenord. Inte för att det finns något hemligt, min man har precis skaffat bankID liksom. Utan för att alla har rätt till ett privatliv. Saker jag pratar med vänner om osv har ingen med att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.