NattiD vs sin fd tatuerare

 

Minns ni när Dr Alban ville betala för sig med singlar?
Nu verkar Natalie ”NattiD” Danielsson ha tagit det till en ny nivå genom att inte komma överrens om betalning för en tatuering på förhand och förutsätta att den ska vara gratis eftersom ”hon är känd”, i alla fall om man ska tro hennes tidigare tatuerare.
Han har nämligen postat en konversation på Instagram som han påstår är mellan dem, där Natti inte vill betala eftersom hon är känd och erbjuder honom en uppsjö av olika ”avbetalningsupplägg” med inlägg och stories.

Nu har Natti bemött det hela på Instagram där hon i sin tur påstår att han photoshoppat hela konversationen och i videon här nedan återfinns den som Natti menar är originalet.
Hon säger även att anledningen till att hon slutade gå till honom var för att han gav henne en tramadol då hennes arm gjorde ont.

Vilken jäkla soppa, men här har ni båda sidorna i alla fall, och jag tvivlar på att det här är långt ifrån avhandlat och lagt till handlingarna.
Några skärmdumpar från videon och sen videon i sin helhet.

[bbw id=”3855969″]

159 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Usch för folk som inte gör rätt för sig.

      Nattid har filmat konversationen medan han har en bild. 100% att det är han som har Photoshoppat. Äckliga snubbar med droger som kan göra precis vad som helst för att smutskasta en tjej som inte gör som han vill.

        Problemet är att det med drogerna drog hon nu plötsligt bara upp på Instagram, varför inte polisanmäla saken? Istället riskerar hon nu åka dit för förtal. Förstår inte detta med att inte polisanmäla om man blir utsatt för brott utan istället tänka att man kan sprida det på sociala medier. Inte riktigt så det fungerar.

      ”Vilken jäkla soppa”. Det är ett p för mycket i substantivet.

      När man ser det hon lagt ut så förstår man ju vad han är för creepy person. Är det han som är Anna Books bästa vän också?

        ”Bästa vän” är han väl inte direkt-hon har inte ens nämnt honom sen la Familia Stolledano-Took var där och tatuerade sig i fjol, men hon har ju pushat för honom en del då.

    ”Muntligt kontrakt” räcker inte så långt i den verkliga världen…
    Tycker synd om tatueraren. :/

      Hur då? Om det nu stämmer att han drogat Natalie och sedan fejkar en konversation där han hänger ut henne, hur kan det vara synd om honom?

        Kan lika gärna vara hon som fejkar.

          Absolut, men tycker ändå hennes konversation verkar mer trovärdig. Får känslan av att tatueraren är kränkt och därför hänger ut henne. Tycker många förbiser drogningen också. Tycker det luktar psykopatbeteende lång väg här.

            Agreed.

            Drogningen? Som vi inte alls vet om den skett..

            Känns snarare fult att skriva att han ”drogade” henne. Han kan ju sagt att det var en tramadol o hon valde att ta den? Det är ju inget särskilt som händer på en tramadol.. Du får det att låta som att han gav henne rohypnol.

              Fast nej nu får du lugna dig. Människor reagerar mycket olika på Tramadol och liknande syntetiska opioider, styrkan i tabletterna kan dessutom variera – särskilt om du köpt dem på något shady sätt istället för att få dem utskrivna för smärtlindring…

                Superlugn, men känns ej ok att aha att någon drogar folk när du inte har en aning

        Nu är ju inte Nattid känd för att vara helt stabil.. hon hade inte råd och då drar hon till med något för att då honom att framstå som någon som gett henne tram för att kunna använda det som ursäkt till att inte vilja betala.

          Kanske det här är en del att bidra med till att hon inte mår bra? Är så jäkla less på skuldbeläggande av unga tjejer med psykisk ohälsa som ursäkt. Varför tror du så många tjejer mår dåligt? Mycket beror på hård press och överkörning av snubbar.

            [Borttagen kommentar]

              Men jag förstår inte vad hennes psykiska mående har med detta att göra? Om det stämmer som tatueraren skriver att han ställt upp så mycket för henne så borde han ju också veta vad som krävs för att knäcka henne och när han nu blir kränkt försöker han göra just detta. Det förstärker ju bara psykopatkänslan.

                Du förstår inte vad en uppmärksamhetssökande ung influencer kan dra till med för att få sympatier och likes? Hon överdriver ju varenda händelse x10 och har gjort senaste 5 åren och fortsätter I samma spår just för att det gör henne känd och för att hon behåller antalet följare.

                  Det spelar väll noll roll. Du försöker blanda bort korten.
                  Hennes konversation som är filmad framstår från vad som skrivits som äkta, den framstår inte som fejkad.
                  Den konversationen han lagt upp är tunn i innehållet och framstår just som fejk och för att framställa henne exakt som du nu försöker här.
                  Rätt uppenbart att du har en agenda.

                    +1

            En som mått dåligt och känt sig utsatt sedan tidig ungdom får lätt en offerkofta som träs på resten av livet, det blir lite deras signum att så mycket dumt drabbar just dom och att de är i blåsvädret.

              Så en kränkt (drogad?) tatuerare kan inte överdriva saker då menar du?

                När var tatueraren drogad??

              Sen finns det även såna som mått dåligt sen tidig barndom, men som fattar att man måste skippa ofterkoftan och ta tag i sitt liv. Så less på folk som rättfärdigar vidrigt beteende med att de varit med om vissa saker.

                Håller med. Så trött på folk som beter sig som trash och skyller allt på andra

            Är så trött på att alla drar ”psykisk ohälsa” kortet hela tiden. Och vadå skuldbelägga henne?! Det är inte synd om henne. Hon får själv ta lite ansvar och det får man göra även om man lider av psykisk ohälsa.

              Ja det har slagit mig att det nästan bara är influenserna som dras med psykisk ohälsa. Konstigt att det känns som man hakar på något bara för att ha något att skylla på. De jag känner med dålig psykiskt tillstånd har svårt att bara klara av en dag hemma än mindre lägga upp en hel radda med inlägg på sociala medier. Givetvis kan de vara sjuka men det kanske är fel väg man valt om man nu lider så mycket?

                Om du tror att bara influencers drabbas av psykisk ohälsa behöver du verkligen vidga din världsbild.

                  [Borttagen kommentar]

                Är du med i någon tjejgrupp på fb? Där är de som inte har psykisk ohälsa i minoritet ?

          Den där tatueringsstudion är inte helt hundra heller. Kommer från Linköping och de var ökända…

            Agree, kommer också däromkring och blev inte förvånad när tramadolen nämndes.

          Vem är detta flickebarn som väljer att förstöra sin hud vid så tidig ålder? Har aldrig hört talas om henne. Vad är hon känd för?

            Tiktok

        1.Skriv kontrakt på affärsuppgörelser. 2. Ta inte emot tabletter från andra människor.

          Så rätt. Hur svårt kan det vara?

            Har inte ni varit unga och dina någon gång?

              Nej jag var oftast mig själv.

      Muntliga avtal är lika bindande som skriftliga. Det finns inget juridiskt krav på att avtal ska vara skriftliga och signerade.

      Däremot så är det ju en fråga om bevis för att avtal har ingåtts. Här kan ju meddelandena ha bevisvärde.

      /Juristen

    Hans Konvo verkar fake enligt mig. Men bättre om de visat en screen record om de vill försäkra folk. Men tror verkligen inte hon skriver på det sättet eller att han på fullaste allvar skulle skriva sånna vredes-meddelanden heller..

      Nattid har ju en screen record

        Aha sorry ? då är det ju ingen frågan om saken

          Nej det är rätt tydligt att hon berättar den mest sanna versionen och att han med uppsåt skapat och lagt ut detta. ?

            Med uppsåt. Hahaha. Sluta använda ord du inte behärskar. Du låter bara korkad

              ”Hahaha” har det också gått lite inflation i. Låter korkat numera.

        Vad är screen rekord?

          Screen recording om du syftade på att jag var lat. Skärminspelning om du störde dig på engelskan. Och om du inte vet, så är det en inspelning av skärmen under tiden man använder den

    Kan någon lära henne hur man skriver.

    Vilken soppa!! Följde detta igår och det blir bara snurrigare för varje timma. Har dock svårt för lipande influensers och just denna ull ju ofta söka läsarnas sympatier pg av sitt eget ojämna mående. All trafik till är tydligen bra trafik till hennes kanaler.
    Aldrig hört talas om killen som tatuerat tidigare men i detta fallet om jag ska välja så står jag i hans ringhörna.

      Det är ju rätt fult att dömma en person som lögnare för att hon har problem med sin hälsa! Snacka om stigmatiserade kommentarer under det här inlägget.

        Vadå problem med sin hälsa. Så svåra problem verkar hon inte ha, inte på riktigt.

    Tror mer på tatueraren än hon som sitter och grinar på filmen.

      När hennes är en screen record? ?

        Helt ärligt är det inte svårt att fejka en screenrecord heller

          Hur gör man det?

      Så att någon gråter gör personen mer till lögnare? Om någon gjorde dig illa med flit och du grät hade det känns ok att folk sa äh hon grinar så jag tror hon ljuger.

    Va pinsam hon är! Att inte vilja betala för att man är känd. Dock vet jag inte vem hon är haha.
    Och varför är hon orange

      Nu är det ju kanske inte så det ligger till, läste du bara hälften?

      Ja är flickan känd? Hon mår dåligt men det gör ju många idag, av olika anledningar. Unga som äldre.

    Hon kanske kan skapa en fuffens-deal med Knivmicke istället.

    Jag har aldrig gillat Nattid, MEN i det här fallet tror jag fan på henne. Inte bara för att hon faktiskt spelar in deras konversation (svårare att fejka), utan också för att den här snubben är fett nedlåtande mot henne (även i sin egen, fejkade konversation) och det inte skulle förvåna mig ett dugg om han går så långt för att make a statement. Och om det är sant det med drogandet så hoppas jag att hon anmäler honom, för det är bra mycket allvarligare än att inte betala för en tatuering.

    Oavsett rikstöntigt av en vuxen människa (tatueraren, alltså) att hänga ut en ung tjej på det här sättet, oavsett vem av dem som talar sanning.

      Tycker f.ö. ni kan chilla lite med de nedlåtande kommentarerna här inne. Visst att hon inte är, som ni säger, världens mest ”stabila” person. Men det behöver inte betyda att hon gör allt för att få uppmärksamhet?

      HON har aldrig tagit upp någonting om att hon mår dåligt gällande detta, det är HAN som drar in hennes mående (både i det fejkade och riktiga) och försöker håna henne kring det. Och om det stämmer att hon blivit drogad är det väl fullt jävla rimligt att må dåligt över det?

        Just det OM

          Ja? Jag har aldrig sagt att det hänt för jag vet inte. Men det är väl inte så jävla konstigt att hon ”grinar” om det OM det nu hänt.

      Håller med, i hans konversation låter hennes meddelanden inte trovärdiga plus hon ska verka trög, medans hans meddelanden är oprofessionella direkt. Naturligt att bli arg men inte så fort. Han har blivit sur redan innan och fejkat konversationen som du säger, tycker det är uppenbart.
      Där hon visar meddelandena verkar han ju normal, och hon visar ändå att hon inte tänker betala det han ber om. Alltså hon framställer ju inte sig själv som någon ängel direkt och hon fördummar inte honom.
      100% nattis är äkta sen kan man ju argumentera vem som har rätt i sak ang deras kontrakt ??‍♀️

      Och att dessutom Tobbe delar hans konversation med triumf typ?! Får en känsla av att han har ett finger med i detta också.

        Men eller hur. Hans omdöme är ju dock (bevisligen, från tidigare situationer) helt åt helvete. Så vad ska man förvänta sig. Tror mest han är sekundärkränkt å sin snubbväns vägnar.

        Har ingen aning om vem han är men gick in och tittade på hans storys idag där han lagt upp något att han inte beskyller natti, hon är ung, men hon lär sig och växer upp. Kärlek osv.
        Men efter två minuter på hans instagram så ger inte han intrycket av att vara så mycket äldre eller mognare.

          Han är 1 år äldre haha

    Jag är mycket skeptisk till henne, väldigt ostabil. Verkar fejka både det ena och andra senaste året för att skapa kontent. Klart hon kryddar detta till att det är hon som är utsatt, och så kan hon prata *gråta* om detta någon månad på insta.

      Fast nu var det ju HAN som drog ut det offentligt inte hon.

    ????

    Är det samma tatuerare som Anna Books familj har varit hos?

      Japp, stämmer. Känns ju som en helyllekille ???

      Säger allt om honom ? och Anna. Hon äääälskar ju honom.

        Allt blev lite lysande….

    Något jag reagerar på är att det står ’Sett’ i hans screenshots, brukar det verkligen det? Brukar det inte stå visat?

      Nej på min Instagram står det också ”Sett” när den andra parten läst men inte svarat.

        Ah okej, då skiljer det kanske beroende på telefon

    Tycker det är oerhört oprofessionellt av en tatuerare att publicera konversationer med en kund. When they go low you go high.

      Ja det är fan det mest anmärkningsvärda i detta. Folk har inga gränser mellan jobb – sociala medier och privat – sociala medier. Så jävla oprofessionellt att jag kan kräkas.

    I detta fallet tror jag tatueraren snackar skit. Spelar ingen roll hur hon är som person, räcker ju att kolla på de två konversationerna. Den konversation som tattueraren lade upp, Den ser bara jäkligt ihopdiktad ut. Dessutom en tatuerare som ens anger sina kunder hur seriös är människan? Hoppas han förlorar en jävla massa kunder!

    Hur kan ni på allvar dra så mycket skit över Natti? Jag vet knappt något om henne, hon är bara ett namn som passerat i sociala medier, men om ni kollar allt material (videon speciellt!) som är utlagt här så har hon SPELAT IN SIN SKÄRM när hon visar konversationen. Det som står i den konversationen känns dessutom som et betydligt mer rimlig konversation mellan två människor. Medan det han säger sig ha screenshot’at är helt sjukt – och en stillbild som är enkel att trolla med.

    Blir på riktigt helt spyfärdig över hur lätt ni spyr galla över någon bara för att hon har titeln ”inflluencer”.

    Ja vem som har rätt eller inte har jag ingen aning. Men hur korkade är dessa båda som inte har skriftligt på så dyra transaktioner?

    Om man nu blir drogad av en tatuerare man har ett samarbete och därmed ska promota till sina följare så bör man väl avsluta det så fort så möjligt? Polisanmäla och vara väldigt transparent med sina följare. Influensers vill väl inget hellre än att deras arbete ska tas seriöst.

      Det var ju precis det hon försökte göra när han blev pissed off. Hon försökte avsluta. Utefter det han skriver i båda konversationerna så är det också tydligt att hon inte bara hade kunnat låta bli att göra reklam och vara transparent. Han skulle vara kapabel till precis vad som helst.

      Polisanmäla ? Det är inte så jävla enkelt utan bevis, det blir ord mot ord ang tramadolen och ärendet blir nedlagt. Hon valde istället att avsluta för hon tyckte det var obehagligt och då reagerar han på detta sätt. Hon är offret och han utövar makt som man. Jäkla mansbebis

        Att hon är offret håller jag med om. Men jag tycker att det är en influensers skyldighet att vara tydlig med sina läsare och dem denne uppmuntrar till diverse köp av saker och tjänster. Men det kan ju ha varit så att hon har varit det och då har jag inga invändningar.

    Tram och Alvedon ser jävligt olika ut till utseende.

    Mvh
    F.d missbrukaren.

      Kanske inte så lätt att se skillnad om man inte är ”f.d missbrukare”?

      ”En Alvedon” kan lika gärna vara ”en smärtstillande som fungerar typ som Alvedon” och därför ser annorlunda ut än en originalAlvedon?

      Mvh
      Äter aldrig piller och vet knappt hur en Alvedon ser ut

        Vilket tråkigt, nedlåtande svar.

      Men en tanke, hur vet hon att de var en tram hon fick i sig ? Och att man ens säger ”tram” , rätt benämning är tramadol. (Eller tradolan fast då säger man ”trad”.)

        I missbruksvärlden säger man ju tram om det är tramadol ?‍♀️

      Det är väl bara vi missbrukare som kan skilja piller åt med millimeterprecision, inget man varken kan begära eller tro random folk kan.

    Tycker att nattids konversation ser mer äkta ut, men även om det skulle vara tatuerarens konversation som är äkta är det ändå han som gjort fel då han var den första som la ut allt på sociala medier. Hur kan man som näringsidkare hänga ut en konversation med en kund på det här sättet? Det är aldrig okej. Har han ett problem får han ta det privat med henne och eventuellt ta det till rätten. Tappar allt förtroende för honom baserat på hur han uttrycker sig, även om han är upprörd måste han kunna utrycka sig på ett sakligt sätt i sin yrkesroll. Han verkar inte inse att det enda han gör är att förstöra sitt eget rykte, vem vill låta en sådan galning tatuera ens kropp?

    Jag är mest chockad över att hon heter Natti D och inte nattid (för förtydligande: natt tid), var HELT säker på att det var så det skulle uttalas? Mind blown osv.

      Och jag var helt säker på ”Natt ID”. =)

      Trodde också hon hette natt tid, tyckte det var jäkligt snyggt tills jag också fattade att det var natti d

        Eller hur! Tänkte att det är kul med nåt unikt nick, är besviken?

      Har bara sett namnet men vet inte vem hon är eller så, men varje gång har jag trott att det är en felskrivning, att d egentligen ska vara ett s, eftersom de sitter bredvid varandra på tangentbordet. Så har trott att hon hetat nattis istället eftersom nattid låter konstigt..?

      Saame! Trodde hon typ recenserade Stockholms nattliv eller nått och därför var på ’natt tid’.

    Alltså två fel gör inte rätt. Ingen behöver ta ställning till vems sida som är sann. Hon betalar för sig som hon ska sen anmäler hon honom till polisen om han drogat henne. Man blandar inte äpplen med päron.

      Vi vet ju heller inte om de hade en muntlig ök om att hon skulle betala i form av reklam. Och nu backar han och utnyttjar det för att smutskasta henne.

      Men å andrasidan så får han ju bevisa att han gaddat henne och hur många timmar som gått åt.
      Hade jag varit henne hade jag låtit bli att betala och låtit det bli en tvist. Då får han bevisa att konversationen är äkta och bevisa att hon brutit deras avtal.

      Jag väljer att ta ställning och i detta fallet tar jag hennes parti. Han agerar precis som en skyldig gör. Aggressivt och till överdrivet motangrepp.
      Han har dessutom en bakgrund som är tvivelaktig och är inte en person att lita på.

        Har hon markerat det Som reklam de gånger Hon visat upp tatueringen och pratat om honom
        Som hon säger?!

    Vem är hon? Jag börjar bli gammal nu känner jag. Har knappt koll på hälften av alla influensers och c-kändisar.

      Säger detsamma, vem är hon?

      Dom är lite för många nu för att man skall kunna känna till alla

      Tror hon blev känd på tiktok då det fortfarande getter musical.ly och det stod om henne i tidningar och hon var med i Malou etc och pratade om att hon var mobbad eller likande?

    Skrämmande!
    Ja – att ungdomar påverkas av flunsor som är – rena Natta.
    Tusen tack Camilla – som avslöjar influencer-träsket!

      Fast nu är det ju tatueraren som har fejkat konversationen..

    Men varför kan människor inte uttrycka sig ordentligt, varken i tal eller skrift?! Jag skulle aldrig orka följa någon som Nattid som pratar som en yngre tonåring med alla sina ”liksom” ”typ” ”ba” ? Tatueraren är INTE bättre. Suck, är nog helt enkelt för gammal för sociala medier…

    Bara det faktum att en PROFFESIONELL tatuerare ger en UNG tjej en Tr*m*dol?! Vad i hela helv*te… och att den här tatueraren ska vara professionell men lägger ut/hänger ut en ung tjej på detta viset och är aggressiv i sina svar? Han vet ju definitivt hur man promotar sig själv… eller inte.

      Hur vet du till 100% att han gjort det?

        Vi vet att han hängde ut henne iaf…

      [Borttagen kommentar]

    Är det bara jag som får problem när inläggen får många kommentarer? Senaste Öppet Spår t.ex har jag inte kunnat kommentera alls i för Chrome bara kraschar på en gång.

      Yes hade det uppe på öppet spår förra helgen. Över ca 300 kommentarer kan jag inte läsa kommentarerna längre. Har senaste Apple modellen så inget pga gammal telefon. Var rätt många andra med samma problem

        Hej,
        Jag vet inte detta är samma problem som när telefonen blir överhettad av Öppet Spår, men jag har skickat ett mail om det till teknikchefen på Live of Svea, men han är tyvärr på semester just nu.
        Jag hoppas få svar när han är tillbaka, om det beror på någonting i bloggen eller liknande som vi kan ändra på.
        =(

          Det har bla med reklamen att göra. Den verkar dessutom tvinga sidan till att uppdatera sig mitt i när man läser inne på sidan och tar en då dessutom upp till toppen igen så att man måste scrolla ner till där man var bland kommentarerna.

          Detta gäller reklamen i kommentarsfältet.

      Jag har det också så, men trodde det va min telefon.

      Inga som helst problem för mig! Använder inte Chrome utan den andra webbläsaren som finns på min Samsung, vet inte vad webbläsaren heter dock men i den får jag ingen reklam, inga popup-fönster (jag har inte gjort något med inställningarna på egen hand iaf) och ingenting segar och telefonen blir aldrig överhettad.? så testa att byta webbläsare bara för att se om det blir någon skillnad.

    Man betalar om den som utfört tjänsten vill ha betalt.
    Oavsett vad som hänt har han lagt ut både tid och pengar och är man en person som vill lämna en situation med huvudet högt, så betalar man och säger ’tack och hej’.
    Uppenbarligen kunde de ju inte komma överens så varför hålla på att krångla och lipa över sin ’dåliga ekonomi’?
    Hon handlar väl inte på Ica på samma sätt?
    Nä, respektlöst.

    Dessutom får man skylla sig själv om man tar emot tabletter av okända. Hur dum får man vara?

      Om hon gjort reklam för honom har hon ju betalat och det verkar ha varit deras överenskommelse. Hon har väl rätt många följare och ett inlägg kan ju då vara värt massor för honom.

      Verkar mer som han är sur att hon inte vill gå dit mer. Och nej man får inte skylla sig själv om man tar emot något som ska vara en Alvedon. Har han gett henne droger så ska väl fan inte hon ”skylla sig själv”? Han har gjort fel här.

      Varför är det alltid såhär när en snubbe betett sig illa mot en tjej? Istället för att säga att hon får skylla sig själv så säg till killen att han är sjuk i huvudet? ???

      Så någon utför en tjänst för ett pris vi har kommit överens om. Och sen när jag vill gå till någon annan kan de fakturera mig bakåt i tiden för att de gett mig bättre pris förutsatt att jag alltid ska gå dit?

      Självklart ska man betala för sig, men utövaren kan ju inte ändra priset eller villkoren i efterhand.

    Lewis Hamilton? Min favorit Formula 1 racer, förutom Ayrton Senna då.

    Vet ej vem hon är men vilken soppa. Han borde skickat till Inkasso och bara varit tyst. Har han gett henne starka receptbelagda mediciner? Är det lagligt? Han beter sig som ett svin. Han verkar ha mixtrat runt med Photoshop också.

      Nej, det är inte lagligt, varken om han har medicinen på recept eller har införskaffat den på annat (olagligt) sätt.

      /jobbar inom rättsväsendet

    Men vilken BITTER tatuerare! Galet oproffsig, inte serviceminded, har uppenbarligen inte gått några sälj- eller servicekurser. Hur kan man ens driva sin firma eller sitt personliga varumärke med sån kass kommunikation? Fel person på fel plats, skaffa en personlig kundservice eller lär dig bemöta människor OAVSETT är mitt tips. Det enda som lyser igenom är hans egen oförmåga att vara Profesional och han låter känslorna ta över. Inte ok.

    Men oj vem är denna nattid? Helt orange med såna läppar? 2008 ringde osv.

      Oj vem är denna anonym? Lågstadiet ringde osv.

    Så jävla irri med videklipp som börjar spelas automatiskt. Vill inte slösa mitt internet på sån skit, camcam.

    Vem ser inte skillnad på en alvedon och tram? Och om hon nu hade vänner som såg att han gav henne tram, varför sa de inget för? Herregud vilken dålig lögnerska.

      Om vi nu tänker ett steg längre så all paracetamol brukar kallas för alvedon. Och vad han gav henne behöver inte ha varit i tramadol utan citodon. Och vissa paracetamol har samma dragerade yta om tramadol och vissa citodon-liknade tabletter har samma porösa ytan som många paracetamol har.

      I övrigt är de bägge exakt lika i form och färg och har du inte vanan att titta efter vad som står tryckt på dem med nästan osynliga bokstäver så ser majoriteten inte någon skillnad.

    Som linköpingsbo vet man gott vilket creep tatueraren är, ökänt att hålla sig borta från honom. Speciellt som tjej…

      Japp ?

      Anmäl hans insta. Det gjorde jag

      Berätta mer?

    Är detta normalt bland influensers? Hon skriver ju att hon inte ens har råd att åka till Stockholm. Då kanske hon borde skaffa ett jobb? Eller kanske skaffa samarbeten där hon får betalt med pengar, och inte prylar eller tatueringar.. Undrar hur vanligt det är bland influensers att vara fattig som en lus men visa upp gratisprylar och låtsas ha ett bra liv. ?

      Kan bara hålla med

      Men lyssnade du inte på vad hon sa? Det va en vit lögn, anledningen är att han drogade henne. Läs/lyssna på hela om ni ska kommentera.

        Det i hennes konversation, den hon säger är äkta, där hon skrivit att hon varken har råd att åka till Stockholm eller lindköping. Sen vad hon sa i videon har jag ingen aning om, att lyssna på en skåning och som gråter utan att det kommer tårar.. Det klarade jag inte av.

          Men du ska ändå ha en massa åsikter om det..? Hahahaha

          Ja det står i texten som där också är en lögn för att hon inte ville dit. Precis som det hon säger i videon. Hon drog en lögn.

    Vad trist när personer ska ha gratis för dom tror att dom är kändisar? Hoppas tatueraren får sina pengar och hon blir av med massa avtal.

      Här är någon som snabbt bestämt sida ?

      Du kollade inte på hela va… ?

    Vem är denna Natt tid?

    Bor i Linköping, denna tatuerare är känd för att gå på folk, både män och kvinnor samt åker in och ut på anstalter med jämna mellanrum av olika anledningar. Det har ju även skett flera husrannsakningar av polis på hans studio. Så hans trovärdighet är noll för mig..

      Så lack på att såna här snubbar alltid kommer undan och folk hellre klagar på tjejerna som ”hade psykisk ohälsa”, ”var fjortisar”, ”fick skylla sig själva”, ”borde fattat bättre”, ”borde sett skillnad på tramadol och Alvedon”, ”inte borde gått med på det från första början” osv osv. Istället för att se den här snubben för vad han sätter i system att göra och bete sig. Fy fan alltså.

    Hormän, hoppas hans studio stängs ner. Han kan ju börja filma konversationen istället, fegis!

    Han umgås ju andreas startklar, även abbeblattelito tidigare. Säger ju en del om ens moraliska kompass att umgås med riktiga avskum.

      Oj trodde det rörde j. Locco. Men Ishak är är inte bättre, fyfan vilken människa.

    Jag har svårt att se att någon oavsett vad skriver ”för att jag är känd och så:)”

    Av erfarenhet av Photoshop så är konversationer och fejkade chatter det enklaste att fixa. Går på några minuter att få det trovärdigt.
    Vare sig det gäller för den ena eller andra eller båda.

    Hur som haver. Finns det inget påskrivet så finns det inget avtal. Vilket gör att det man säger efteråt spelar då ingen roll. Man ska alltid vara noga med det så man slipper detta.

      Vill bara upplysa dig om att detta inte är sant. I de nordiska länderna är muntliga avtal precis lika bindande som skriftliga avtal (med två undantag: överlåtelse av fast egendom och överlåtelse av tomträtt). Detta är superviktigt att veta och förstå, så man inte själv råkar snärja in sig i ett avtal oavsiktligt. Enda skillnaden på skriftliga och muntliga avtal är att skriftliga kan vara lättare att bevisa i efterhand.Kan vara… Men giltigheten i avtalet påverkas inte av dess form. Det funkar alltså INTE på samma vis i Sverige som i amerikanska serier etc. Det hoppas jag alla förstår.

    Inte ens vetat att dessa två människor ens existerat förens jag såg story från tatuerings studion som jag följt för jag tyckt de gjort snygga tatueringar. Inte grävt mig in i detta för mycket men sett att han raderat kommentarer från hans inlägg om den här nattid som får flera hundra likes om att de borde fortsätta detta privat. Riktigt oskön snubbe vare sig han har rätt eller fel känns de som han är en sådan människa som häller bensin på elden när han vet han har fel för att framstå som den bättre människan. Vilket fall som helst så tycker jag allt är väldigt fjantigt hanterat och ännu mer då själva företaget delat deras anställdas privata bråk då de som företag om de vetat om denna deal borde haft kontrakt etc, han kommer dra med sig hela studion till graven .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.