Årets hus och kattvakt går till Anna Book

Anna Book är hus & kattvakt åt My Martens som är ute och åker, och det är väl trevligt att man som vänner hjälps åt tänker jag…
Varför Anna Book känner sig manad att meddela My att hon även denna dag tömt kattlådan, genom ett offentligt meddelande på Instagram förstår jag däremot inte.
Är man kattvakt till någons katter så är väl tömning av kattlådan lika obligatoriskt som att man matar dem eller försöker hålla dem vid liv?
Är hon i sådant behov av beröm att hon till och med lägger upp den här ”osjälviska prestationen” så att alla får se vilken fantastisk vän hon är istället för att bara meddela My att ”allt lugnt här” typ?
Ska hon posta bilder på kattlådan så är väl det minsta man kan begära att hon ska ha gått över den med en sån där liten japansk zen-trädgårdskratta?

Nästa gång vi åker bort och min mamma har hand om katterna så ska jag be henne dokumentera kattlådans status i både bild och videoformat på Instagram!
Eller varför inte ha en livefeed som ni alla kan koppla upp er mot om ni vill se hur det går för missarna där i det lilla plasthuset i realtid? Har THK lärt sig krafsa över sina korvar än eller ser de på sin höjd ut som en tappad glass på en grusgång?

227 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Alltså Booken är som en utomjording, jag älskar att läsa om henne.

      ?, önskar henne lyckatill av hela mitt gärta!

      Sen jag började följa henne på insta så har jag fan blivit beroende.

        Jag har aldrig följt henne på instagram, aldrig kommenterat eller gillat någon av kommentarerna men ändå är jag blockad.

          Haha, samma här ??

            En ära!

          Hon gillar tydligen inte att stängda konton eller konton med få bilder kollar hennes Instagram utan att följa henne. Följer man ”fel” konton blir man också blockad haha!

            Om man inte gillar, kommenterar eller följer, hur kan hon då se att man kollat på posterna? Eller är jag bara för trött och borde gå och lägga mig? ?

              Hon kan se vilka som sett hennes stories.

            Ja jag tror hon utan undantag, blockar alla som följer Bloggbevakning.

          Jag med! Fattar verkligen inte varför?

            samma här. tyvärr…det var ju synnerligen underhållande så länge man fick vara med 🙂

          Klickade ”gilla” på en (jäkligt rolig men något elak) kommentar på hennes Insta i maj förra året och jag visste inte än då hur känslig hon är. Rookie-misstag av någon som ännu inte kände till hennes vana att blocka.

          Sjukt ändå! Jag har inte blivit blockad än och har aldrig skrivit något. Däremot följer jag alla hon hatar men har tydligen gått under radarn, tack och lov! Dock finns ju många av hennes live-sändningar på youtube för den som missar! ?

          Samma här!!

          Hur? Alltså, söker hon bara på random personer och blockar dem? Så lustigt ?

        Blev beroende när jag bläddrade Flashback kändisskvaller för lite mer än ett år sen…har aldrig varit ett fan av henne eller haft något intresse av henne innan det alls?Det var någon rubrik i Aftonbladet om ”Husrannsakan hos folkkär artist” och jag kollade Fb för att se vem det kunde vara…och bam bam bam hade jag fastnat i Hertiginnan of Märstas tråd?

          Aj, aj, aj.. Nämn aldrig Booken och M****a i samma andetag/mening. Resulterar säkert i minst lika mycket otrevligheter som om man lämnar henne (se post från 29/7)

            Nu vet jag ju bättre?Jag hann bli blockad för att jag gillade kommentaren ”Fick A komma hem till middagen eller?” förra våren. Vilken nybörjarmiss! Sedan dess har jag lärt mig ”the do’s and don’t’s” i Bookens värld-numera rör jag mig mycket försiktigt i den??

      Håller med men samtidigt känns hon otroligt BEKRÄFTELSEKÅT så det skriker om det?
      Kollade hennes IGstory där hon har sin ”älskade” väninna på besök och ska visa hur fantastisk hon är – Anna alltså – som tar god hand om sin väninna och ger henne presenter och låter henne sova i sin säng – ååååh va pluttinuttigt gulligt – det riktigt kryper i mig när jag ser det OCH allt detta ackompanjerat av Annas bebisröst – finns det någon hink jag kan ? i?
      Vuxna kvinna!

        Vad är det för fel på henne, lägger ut varenda grej?

          Vi pratar om kvinnan som slår in smörgåsar i cellofan och knyter ihop med presentsnören…

            Rostbröd dessutom!

          Vad är det för fel på My kan man också undra.

          ”Mamma har precis åkt hem. Min storasyster med familj hämtade henne för en stund sedan☺️ Jonas har också åkt. Dom ska åka på sitt första gig ( med särskilda restriktioner ) sedan januari ? Så Jonas ska till Finland.
          Jag ska om en liten stund lämna Ludvig på Arlanda.”

          Sen så berättas det att hunden är bortlämnad och vilken tid den egna taxin till flyget kommer. Gud vilken korkad människa. Hon och Anna förtjänar varandra. ? Bill och Bull i en annan del av Märsta ???

            Mys ständiga upprepning om att hennes nervsystem har lagt ner, hon är så korkad att hon inte förstår att det inte kan hända om man fortfarande lever eller möjligtvis ligger i koma…

              Borde inte en PT ha mer av kunskaper än så? I synnerhet en som kallar sig professionell i var och varannan mening.

        Värst var ju ändå när dottern hade kompisar på besök och det skrevs välkomstlappar och pluttinuttades. Pinsamt.

        Och ALLA får en tvål, ett rent badlakan av henne. Hon har t.o.m. delat ut deodorant till gäster.

      Akta dig som tusan att kommentera bara!
      Allt du skriver (även vänligt) vända emot dig pga Annas låga självkänsla och narcissistiska sätt. Jag menar allvar. Vill du följa – tryck bara röda hjärtan och kommentarer om hur vacker hon är.

      Jag också! Det är skräckblandad förtjusning.

      På riktigt, jag håller med! Kolla in hennes näst senaste bild på insta. Hon har näsborren på utsidan av näsborren. Typiskt utomjording. Bilden borde läggas upp här som exempel på när finfilter går banarnas. ?

    Hahahaha!! Jag såg detta igår och tänkte, vad är det som händer? En bild på en tömd kattlåda??? Förstår inte hur man kan vilja höja sig till skyarna så när det gäller en så basic sjyst grej som att hjälpa nån mes kattvakteri.

      Ja och som om det inte räckte med kattlådan så var det ju ett flertal bilder med annat hon gjorde hemma hos My. Som att dammsuga hennes hem. Eller det var väl maken som blivit satt på det. En kattvakt/blomvattnare som visade sig även ha dammsugit hela mitt hem under min bortavaro hade gjort mig ytterst obekväm. Gränslöst.

        Men lägg av…obekväm är väl fan att ta i.

          Man dammsuger väl innan man åker så det är rent när man kommer hem?
          Skulle kattvakten göra det på eget bevåg så skulle jag bli skitirriterad. Man gör inte så.

            Skulle du verkligen bli skitirriterad? Jag hade blivit förvånad och tyckt det varit lite märkligt men ändå en snäll gest.

        Jag hade blivit jätteglad. Men jag hade bara bett någon nära vän vakta eventuell katt och hus.
        Bästa som finns är ju att komma hem till ett rent hem

          Det är väl därför alla normalt funtade människor städar ordentligt innan de åker iväg? Gudars vad jag inte skulle vilja att nån annan som bara skulle se till krukväxter och eventuella husdjur gick runt och rotade efter dammsugare och skulle städa. Det gör jag faktiskt bäst själv!

            Prova att ha två katter i en vecka utan att dammsuga… jag hade älskat om kattvakten dammsög innan jag kom hem. Mängden katthår och kattsand som produceras på en vecka är inte att leka med ?

        Nej absolut inte överdrivet. Men det handlar väl om den egna känslan av integritet. Vill inte att en kattvakt öppnar mina skåp o s v. Om det inte var en nära familjemedlem.

        Ooooohhhhh…..på riktigt? Hon har vekligen ingen känsla av vad man bör göra eller inte.

        Enligt mig helt ok att dammsuga bort kattsand rund lådan, men övriga huset känns sådär.

        Sen satte hon sig och fikade också.

      Vi talar om kvinnan som fotar och lägger ut ett glas vatten hon bjuder hantverkaren på

        Va näää.?

        Rent vatten! Vanliga dödliga bjuder ju på smutigt vatten så bäst att påpeka det!

          Ja! Rent vatten i ett nydiskat glas! ?

            Hon är jungfru och extremt pedant och besatt av renlighet/hygien. Allt handlar om lukta gott, duschat, tvättat osv..???? ??‍♀️

          Färskt, kallt och rent.

    Ja Anna vill ha beröm och visa på instagram hur god och hjälpsam hon är, hon måste visa att hon minsann är såå hjälpsam, god och fin. Hon jobbar hårt nu med att få ett godhets-rykte oj oj så godhjärtad och omtänksam hon är. Alltså sååå patetiskt.

      Damage control för hon har ju gjort bort sig mycket på sistone genom att bete sig obehagligt och galet, så då behövs att tvätta rent sitt rykte nu. Nu vill hon tvätta bort det dåliga och negativa och få ett rykte om att hon är god, fin och hjälpsam, det vill hon visa upp nu, det är strategiskt för att få ett bättre rykte om sig och få hyllningar och beröm. Pinsamt.

      Jag tänkte detsamma. Hon har lusläst allt som skrivits om henne sedan internet kom till jorden och vet vilket hemskt rykte hon har.
      Tillräckligt många har haft med henne att göra för att vi ska kunna slå hål på hennes enorma godhetsbubbla.
      Hon är ingen bra vän. Hon är falsk, tjuvaktig, skvallrar som en hel frisörsalong, ljuger och tar plats när det inte passar sig.

      Jag har haft med henne att göra inom musikbranschen, jag vill ärligt talat örfila henne varje gång jag stöter på henne för hon är så jävla osympatisk och uppblåst. Jag har vänner som haft henne i sina skönhetssalonger (hår, hud och naglar) och ja jävlar vad de inte vill ha henne tillbaka.

      Anna: jag tycker inte

        Oj. Jag råkade skicka för tidigt ? jag vart så uppvarvad. Nästan som när Anna härjar i sina livesändningar.

      Detta är Bookens variant på excelarket.

      Det man har hört henne säga och det man har sett henne skriva kan inte raderas tyvärr. Jag är i chock över hennes attacker som alltid efterföljs av godhet. Är man snäll och gör goda gärningar har man inget behov alls av att lägga ut det för allmän beskådan.

    O detta sjuka behov av att visa exakt allt man gör o äter o tänker på insta. Bekräftelsebehovet kan inte ha några gränser

    Du är sist på bollen nör det gäller att IL och Paul ska flytta ihop ✨

      Ingen som bryr sig om dessa dårar, stackars barn!!!!!!

        Haha jag läste ”stackars barn” som om det gällde IL och Pålle ? Tänkte att de beter sig som barn. MEN du menar självklart S och G. Jag håller med!

          Men snälla, varför skulle det vara synd om S och G. Det där är bara lågt. Men ja det är synd om barnen pga era elaka skriverier om deras mamma, sånt gör barn ledsna så tänk på det.

            Sånt gör barn ledsna? Läser de här? Wow, trodde att de var i dagisåldern fortfarande?

            Man pratar för h-vete inte om att flytta ihop efter 7 veckor när man har två barn, gränslöst patetiskt och egoistiskt!!

              Men vad gör det menar du? Håller det så håller det. Om inte så är det ingen som dör av det. Inte barnen heller. Om han bor hemma hos dom i 6 mån eller 15 år, så vad händer om det tar slut menar du 19.57?

              Han verkar styra henne med järnhand

            Åh stollan.. Sanningen svider i know! Och ja det är synd om barnen pga IL. Man gör inte såhär om man bryr sig.

        Vidrig kommentar

        Det finns barn det verkligen är synd om är inte synd om Isabellas barn, dem har två föräldrar med bra ekonomi och även om Isabella reser runt mer så är pappan odd väldigt stabil (av vad man sett )
        Tyck vad ni vill om IL men lite löjligt det där med barnen

          Dom har varit tillsammans i 7 veckor, sjukt att hon ens har presenterat barnen för han redan!!

            Om du träffar en ny kompis får barnen inte träffa den heller? För att?

          [Borttagen kommentar]

            CAMCAM ta bort den här kommentaren!!!

              En annan anonym här.

              Visst – det låter hemskt. Men den bistra sanningen är att har man två små barn så är det ens skyldighet att ge förhållandet så pass mycket tid så man har en rimlig chans att upptäcka ifall ens partner är ok även under ytan. Finns alltför många fall där det efter 1-2 år är ett rent helvete hemma och kvinnan inte lämnar då hon normaliserat det sjuka (t ex psykiskt och fysiskt våld, gap och skrik, sura miner som pågår i dagar mm) sakta men säkert, inte orkar se hur barnen mår, kanske ett nytt barn osv. Det är inte ok att flytta in en man till sina små barn efter så kort bekantskap. Finns även internationell statistik på förövare i hemmet och där en inflyttat man hos ensamstående mamma ligger i majoritet för olika slags övergrepp.

              Varför så bråttom när man inte bara har sig själv att tänka på? Hon visar tyvärr en väldig omognad som förälder på flera plan men detta tar nog priset.

                +10000

                Måste ju också tillägga att det är oroande att inte Paul själv ser det problematiska i att han ska flytta in i barnens hem, till deras mamma. Det är omöjligt att barnen efter denna korta tid och få möten med Paul ska känna sig tillräckligt trygga att dela hem med honom. Att Paul inte inser att han behöver vinna deras kärlek och förtroende innan han tar plats i deras liv på detta sätt är som sagt oroväckande då det är så gränslöst. Hoppas att barnens pappa kommer hålla stenkoll på hur barnen egentligen mår i allt detta.

                Jag kan intyga att det som barn är jobbigt när det flyttar in främmande män stup i kvarten, man blir obekväm i sitt eget hem med nya regler och mamma har fullt upp med sin nya kärlek.
                Sovrummet blev förbjudet område och mamma uppförde sig barnsligt och konstigt, så nej det var verkligen obehagligt att växa upp på det sättet.

        Många verkar ju bry sig, ni verkar bry er extremt mycket som skriver om henne här hela tiden. 18:08 har uppenbarligen läst hennes blogg eller lyssnat på podden så ett visst, eller stort, intresse verkar finnas.

          Absolut, jag gillar IL!

          Absolut! Hon är underhållande, på ett icke bra sätt.

          Jaa om jag gör!! Det är ett stort nöje och såå rolig underhållning för mig så jag slukar allt om IL.

      Vadå sist på bollen, det kan man ju läsa om på Bellans blogg och höra om i hennes podd. Detta handlar ju om Books washing.

        Blev du kränkt? ?

          Det är S, hon är alltid kränkt när det kommer till IL ??‍♀️?

      De/hon måste jobba snabbt för att få content till den sömniga bloggen. Tycker mig ana en viss irritation från Bellsas sida vad gäller farbrorn… men vi får se. Ett litet barn skulle trygga ekonomin och då får man stå ut. Den förre farbrorn var hårdare.

        Var han han ens fått sina pengar ifrån?

          Gamla pengar/Riddervold

            Oj, vad är Riddervold för fin släkt som sitter på gamla pengar? Berätta gärna, du som verkar insatt. Har för mig att någon här skrev att Paul-Roberts pappa bor i en hyresrätt.

              Oj oj! En hyresrätt!!!!!! ???

                Det är absolut inget fel med hyresrätter och det var heller inte det diskussionen handlade om. Gamla pengar osv.

              Jag är ekonomiskt oberoende och har utöver sommarhus och en fastighet i Skåne även en våning jag hyr! Rasande praktiskt.

                Är du Paul-Roberts pappa?
                Om inte så är din information totalt ointressant i sammanhanget.

                  Hhhh precis!!

                ”Rasande praktiskt”
                ?❤️❤️

                Du borde verkligen lämna den till bostadsförmedlingen och köpa dig en lägenhet ist.

                  Va?

        Men du verkar ändå läsa den sömniga bloggen? Så så sömnig kanske den inte är ändå. Alltså dessa sjuka kommentarer och tjatet om henne här, så tröttsamt. Ganska så genomskinligt också, någon är stöört besatt. Svatsjuka också antar jag.

          Hejdå! ??

          Vad finns det att vara ”svatsjuk ” på? Du menar nog svartsjuk… Nix. Jag har det bättre än de flesta.

          Svartsjuk?! Haha, låt mig skratta

      Det ännu mer intressanta är ju att han som verkar så ~härlig?~ inte vill byta blöja på sitt barn? Det betyder ju att han dels anser att sånt är ovärdigt honom själv men ok för någon annan att göra (tecken på hybris) och dessutom inte planerar att någonsin ta hand om sitt barn själv? Vilket kap han är ??❤️

        Tror nog att han skojade lite, gaaanska säker på det faktiskt.

          Lät ju inte som det. Jag tror dock det är så de kommer vinkla det nu när det skriva om

            Fast det lät väl som att han skojade, som att han driver. Att säga vad tror du Bond skulle ha gjort – självklart att han skämtade. IL har ju sagt att han skojjar och håller på med knas hela tiden. Uppenbart tycker jag.

              Men lol – klart att själva bond-liknelsen var skoj, det fattar nog alla.

              Enligt Bella i podden har de diskuterat blöjbyte i två dygn. Det var inget skoj från hans sida.

                Exakt. Men det är Stollan du pratar med så det är klart allt är skämt enligt henne.. ??‍♀️

      Satte kaffet i vrångstrupen, trodde det stod IL och Paulo.??

        Paolo menar jag.

          Usch, vilket par de hade vart!

      Ingen är intressarad av din pinsamma blogg, Trh, och tjatandet hur Camilla är ”sist på bollen”.

    Herregud inte mycket som händer i hennes liv ? Hon skulle behöva ett jobb!!

    Då hon inte jobbar tror jag att hon har behov att visa upp att hon gör olika saker. Bäddar sängar, lagar mat, köper presenter, klipper gräs ( regelbundet?), rengör kattsandlåda när vänner är bortresta m.m. Något som många gör förutom att de också jobbar?

      Spot on! Tror det är viktigt för henne att hon känner att hon gör nåt nyttigt och duktigt. Inget ovanligt när man är arbetslös förvisso. För några år sen var jag arbetslös i ett par månader och jag har nog aldrig bakat, städat, lagat mat och ”fixat” så mycket som då. En form av coping mechanism. Man mår bra av att vara sysselsatt. Men ja, det blir ju parodiskt när allt ska läggas ut för allmän beskådan just eftersom det i grund och botten är normala hushållsgrejer.

      Kanske är trög men fattar inte sambandet? Hon gör ju det här för hon har ett sjukt bekräftelsebehov itne för hon är arbetslös

        Ja bekräftelsebehov och damage control efter galet och argsint beteende. Ryktet behöver tvättas rent därför ska det visas upp.

      Hon hade haft ett lika sjukt bekräftelsebehov även om hon jobbat-det är trots allt inte många arbetslösa som håller på så här eller hur? Det är ett personlighetsdrag, har inget med vad hon jobbar eller inte med att göra.

    Hm… Anna verkar vara en fin vän till My. Bara hon inte blir utnyttjad av denna människan.

      Vem utnyttjar vem?

      Otroligt fin vän som går runt och filmar och fotar i någon annans hem när de som bor där har rest bort. Och lägger ut på sin Instagram…

      Inte okej.

        Nu är ju båda två offentliga (och gränslösa) personer som fläker ut allt på nätet, så att Anna lägger ut bilder på hennes växter, katter och delar av hemmet är väl inget häpnadsväckande just här. Hade det varit en anonym vän så hade jag dock hållit med dig om att det inte hade varit okej.

    Stackars my som måste bli taggad i alla dessa 100 storys om att lådan är rensad och dom dammsuger hemma hos henne.

      Och leker med katterna och fikar och…. en oändlig ström av bilder och info.

        Sitter hon och FIKAR också?! Och dokumenterar allt dethär på instagram? Hon skulle väl bara se till katterna? Det är ju helt sjukt beteende imho… jag hade blivit rädd om jag var My.

      Men hon får väl skylla sig själv om hon väljer Anna till kattvakt…

    På tal om kattlådor så gjorde en kompis till mig ett riktigt bra halloween-snacks förra året genom att hälla en blandning av havregryn och smulpajsdeg i en stor kattlåda och göra chokladbollar i form av små kattbajskorvar ??det var med skräckblandad förtjusning som vi åt chokladkorvarna?

      Kul idé!

        Särskilt när kattlådan var i begagnat skick ??

      Tror att systrarna Graaf gjort nåt liknande också, med Digestive-kex som kattsand ?

      Gammalt. Det kör Maggan Graaf varenda år, och lägger ut på nätet, hon älskar ju kiss o bajs.

      Jag fick chokladpudding serverat i svart plastpåse när jag va liten o va på halloweenkalas

    Nu ska Anna book visa hur bra hon behandlar sina vänner (naturligtvis måste det alltid dokumenteras för instastories med varenda perfekta detalj) fortsätt polera ytan Anna ?
    Både A Och F behöver få höra sanningen annars blir hela familjen i en sjuk dynamik där ingen kommer förbättra sig, men antar det bara kommer rasa mer gradvis
    Hoppas på det bästa för Anna!

    Skrev samma innan men tänkte det passade bättre till en tråd om henne

    Älskar katter och vill också vara kattvakt. Så ledsen att jag inte känner någon som har katt.

      Du kan få vakta mina! Tar du hand om alla terrarier också? Jag bjuder på mat.

      Om du kan tänka dig att dammsuga också kan du få passa mina.

        Ja det kan jag göra. Alltså jag är BESATT av katter. Kan ligga och titta på en katt i en timme när den t ex tvättar sig (överdriver ej) och kollar på kattvideos varje dag. På detta sätt stillar jag min kattabstinens lite och får min dagliga dos då jag tyvärr inte kan ha en egen katt.

        Funderar på att köpa en kattrobot med päls….

          ?

          Jag är allergisk mot katter och fick svullnader i ansiktet första dagen mina katter kom hem till mig ? nu är det inte så farligt och jag blir bara nysig och får kliande ögon ibland. Så värt! Älskar kissarna.

          Hanna, jag relaterar så sjukt mycket!! Älskar katter och vill bara borra ner näsan i deras päls när jag ser dem, men kan inte ha en egen pga min livssituation. Vår granne hade katt när jag fortfarande bodde hemma och den brukade komma över och gosa och det var typ det bästa som hänt mig, haha (grannen visste att den var hos oss ibland och var ok med det, btw). Jag är en sån som stannar och pspsps:ar på främmande katter utomhus i hopp om att få hälsa och alla tycket jag är superweird men livet är för kort för att inte hälsa på alla katter man träffar.

          Kanske kan du volontärarbeta lite på ett katthrm? 🙂

      Du kan komma hit och hänga med min bengal.

        Den finaste rasen som finns ???

    Någon annan skrev det här i tråden innan men känns som hon är på något uppdrag nu med att förbättra sitt rykte, typ som att hon ska visa varenda detalj när hon hjälper my eller någon annan vän hur hon gör så många ”osjälviska” handlingar, ändå ska ALLT dokumenteras. Hade jag haft en vän som var tvungen o filma mig o lägga upp på insta stories så fort hon ville göra något positivt hade jag inte velat vara dennes persons vän ?

    Damage control. Anna Book jobbar hårt med att tvätta rent sitt rykte nu efter att ha gjort bort sig en massa på senare tid då hon skällt och betett sig galet så nu behöver hon tvätta rent och visa att hon minsann är hjälpsam och omtänksam. Så genomskinligt och falskt. Visst hon kan säkert vara snäll men detta behov att visa upp på insta så fort hon hjälper någon eller gör en god gärning.. nej bara pinsamt.

      [Borttagen kommentar]

        Den Stora Dagen i Varberg…

        Ja både inför det men mest damage control tror jag efter att hon gjort bort sig en hel del senaste månaderna i bl a lives som finns sparade på yt, och att vissa vänner försvunnit med mera med mera.

      Skadan är redan skedd tyvärr.
      Jag kommer aldrig att glömma allt elakt som hoppat ur Annas mun.

    Sen förstår jag inte hur hon kan filma när A (sonen) kommer fram och ska visa vad han drejat, Som hon är stolt över det själv hade jag legat väldigt lågt med tanke på vad som man kan läsa om honom om man googlar. detta är inte heller bara ett enskilt tillfälle hon lägger upp om honom som om att han inte gjort något och är oskylig, hade det vart min son hade jag aldrig lagt upp sådär efter jag fått reda på sanningen och jag hoppas innerligt att Anna accepterar sanningen vad han gjort så dem inte lever i ett hem med en sjuk dynamik där A aldrig kommer komma till att förstå, och kanske upprepar brott

      Var det inte hon aza som filmade? Hon som blev nerbäddad i den heliga sängen för att sova middag?

        Jo men Anna repostade det

    Anna tog upp i livestreamen att folk kommenterat att hon inte gått upp så mycket och att vissa vinklar visar fel, det är sant men går inte att neka att hon faktiskt gått upp i vikt. Tycker bara det är bättre att erkänna det

      Fast hon är väl inte skyldig att besvara kommentarer om sin vikt och kropp. Jag tycker det är rätt så oförskämt att hålla på att fråga.

        Handlar inte om det, att sitta i en livestream och ta upp det själv och säga att hon inte gått upp mycket är helt enkelt inte sant kolla på första bilden från när hon precis kommit från biggest loser o jämför med kroppsbilder nyligen tagna. Handlar inget om vikt rent generellt utan hennes behov av att inte säga hela sanningen hela tiden

    Obehagligt att ta fram dammsugaren oombedd och dessutom fotografera och instagramma inuti hemmet när man fått förtroendet som katt/blomvattnare hos en vän.
    Jag är 38 år, har nära vänner sen 30 år tillbaks och detta skulle aldrig kunna förekomma oss emellan. Det är så inkräktande på något vis.
    Om man tycker detta är ok att fota och lägga ut, vad gör man mer som inte hamnar på Instagram..?Tar ett bad? Lagar middag? Sorterar tvätt? Huuu…

      Skulle det vara farligt för dig om din vän sen 30år tog ett bad hemma hos dig?

        Jag är inte 18:40 men jag skulle inte acceptera att någon som blivit tillfrågad att vara blom- eller djurvakt fotar/filmar i min bostad och lägger ut det på sociala medier.

        Och skulle inte uppskatta att de tar ett bad eller lagar middag utan att fråga mig först. Det är väl ändå vanligt hyfs och folkvett?!

        Vem gör så?

          Jag tror bara det finns en person i hela Sverige som skulle göra så och det är henne detta inlägg handlar om.

        Inte så farligt givetvis, men jag har svårt att se att det skulle hända idag. För 15 år sen ja, då hade det varit lättare att föreställa sig. Kanske har blivit gammal bara?
        Men å andra sidan är det väl inga 20-åriga BFFs det här heller.

        Jag hade tyckt att det hade varit lite konstigt och inte helt ok. Möjligen om min väninna inte hade badkar och drömt om att få bada och hon hade frågat, men njaa

      ”Obehagligt att ta fram dammsugaren oombedd”
      När jag varit katt/hundvakt har jag varit tvungen att dammsuga då djuren släppt så mycket hår. Ingen har bett mig att göra det men det är common sense liksom. Dock brukar jag inte livestreama det eller lägga ut bilder på nätet från nån annans hem.

      Det har med uppfostran att göra, eller?

      Jag skulle älska om någon gjorde det för mig.
      Städar också när jag är kattvakt.
      Men jag älskar ju att städa så ?

    Känns som AB är en sån som passar på att snoka i skåp och lådor… hoppas hon inte tar med sig äldsta dottern till Mys hem för att ”hjälpa till”?

      hoppas hon låst in smycken och värdesaker då?

      HHahahhaah denna kommentar va otroligt rolig ???

        Catrine, är det du?

          Va?

    Så gränslöst att fota och filma hemma hos någon annan – och dessutom lägga ut det på Instagram.
    Inte bara integritetskränkande utan också häpnadsväckande omdömeslöst av henne ur ett säkerhetsperspektiv.

    Och precis som personen ovan skrev, vad gör de mer…som inte hamnar på Instagram?!

      Visst är det märkligt men är inte reaktionerna på detta överdrivna? My är offentlig, tittar man in på hennes insta eller blogg så ser man direkt att hon är bortrest (eftersom du tänkte på säkerhetsperspektivet), hon har även lagt ut bilder på hennes hem och skrivit var hon bor.

      Är det verkligen gränslöst av i detta fall av Anna att fota hemma hos My och lägga ut? Inte direkt så att hon la sig i Mys säng och filmade. Man ser lite växter, golv och katter. Inte något My själv inte tidigare har visat.

      Du tänker att Mys hus blir nya toan på Ica maxi… ???

    Tittade på Åzas story om besöket hos B(t)ook idag. Åh hjälp mig. Jag kan inte annat än att ha känslan att hon (Åza) gör narr av Anna, och att hon gör det för att fiska fler följare… Och som Anna beter sig när det kommer en ”kompis” på besök… gav tom med bort sitt egendrejade lilla skål inslagen i cellofan och överlämnades med långt tal.
    Men filmerna på Åzas story visade utan tvekan Annas fysik idag. Och man kan inte annat än konstatera att hon gått upp allt sedan BLV. Vilket är helt ok – det är Annas ensak. Men det vore nog bäst att hon själv också accepterade det och visade sanningen. Inte försöka dölja med filter och manipulerade bilder – och skälla ut följare som råkar påpeka det.
    Anna är verkligen underhållande.

    Inte nog med att Anna postar alla sina goda gärningar på sin sida hon repostar också sin väns respons så alla ska se vilken genomgod människa hon är ?

    [Borttagen kommentar]

    My och Anna är det perfekta paret, de är lika gränslösa! De är perfekt match ??

      My förstår jag inte mej på. Berättar öppet om alla bekymmer men verkar inte ha intresse för andra ?!

        My är viktigast i Mys värld. Precis som Anna är viktigast i sin. Undrar hur det låter när de ses… ?

    Varför ska Anna få pris som årets hus? Hon må ha gått upp i vikt, men lite väl magstarkt att kalla henne för hus…

    ????

      Eller hur! Fast inredningen i Casa Ankeborg, Suckunge, Märsta kanske är värd ett pris. Alla möbler i sovrummet med spegelblank yta går inte av för hackor!

    Paula nya tatuering känns som ett big no ?

      Vill du utveckla?

        Behövs det? Vem kladdar ett H på sin arm. Att det även står för ens man.

          Har man inte läst bloggen eller var det nu är utlagt så vet man inte vad som menas. Rimligt att ändå lägga till vad det handlar om, om man nu är ute efter en diskussion här.

    Blir helt förvirrad gällande Annas tights på insta. Enligt Anna har hon M, men skulle med lätthet gått i strl S. En person som frågar företaget om råd gällande strl anger Annas längd och förmodade vikt (kanske i underkant) och blir rådd att ta L. Visst att tights är töjbara, men det är inte snyggt när tyget är utdraget för att man klämt ner sig i ett par S.

      Hon vill gärna berätta att hon minsann har M och även kunde haft S, hon hade nog iofs kunnat haft L också men det nämner hon inte. Asså

        Gavelo hade skrivit på deras Fb sida ”Anna rockar tightsen i storlek M”. Jag kommenterade att tightsen är alldeles för små på henne eftersom den vita ”randen” ska sitta på rumpan och rama in den(lite svårt o förklara hehe) men på Anna sitter dom på låren. Både min och deras kommentar är nu borttagna.

          Orka detta tjatet om Annas vikt och storlek. Varför bryr ni er om hennes klädstorlek?

            För mig får hon väga 150 pannor. Hennes lögner folk stör sig på.

              Vad är lögnen? Både hon och företaget säger ju att hon har storlek M.

                Typ allt som kommer från Annas mun är lögner!

            Vi bryr oss inte om vikten! Det är lögnerna som stör!

    Gud vad aggressivt hon svarade på någon som skrev en fråga kring sjukvården i Tyskland (nu på instastories) tyckte inte ens meddelandet från personen var speciellt taskigt. Känns som hon har mycket och processa nu och tar ut det på andra

    Aha jag håller med

    [Borttagen kommentar]

    [Borttagen kommentar]

    Trots allt udda så verkar hon ändå vara omhändertagande mot de som hon bryr sig om.

      Fast vem är inte det, är inte alla det? Frågan är om hon är lika omhändertagande, god och hjälpsam utan kameror, om det inte går att visa upp?

      Det finns folk som är omhändertagande mot andra för att de bryr sig, och så finns det dem som är omhändertagande för att själva få beröm och se bra ut i andras ögon. Ganska uppenbart vilken kategori Anna tillhör.

      Hon kväver folk.

      Eh, nej. Det är enbart för att själv framstå som god. Allt ska ut på nätet till beskådan. Till och med ett glas vatten till en hantverkare.

    Drömmer om en dag då dina ”skämt” inte existerar i slutet av varje inlägg. Detta gäller även anekdoter kring katten. Huuujedamig

      Haha håller med, min hjärna slutar automatiskt att läsa innan det sista stycket i varje inlägg eftersom det alltid bara består av pinsamt trams.

        Nehej då, det är ni/du som är tråkig.

          Yeah no.

            Hur orkar man klaga på att man tycker ett skämt är trist? Då är man tråkig.

              Ett skämt? Det är varenda inlägg vi snackar om.

                *vartenda

                  Och ändå läser du bloggen…..

      Betänk då att du i äldre tider aldrig hade haft tillträde till ett motsvarade chatrum.

      Tacksamhet är istället något du borde känna och visa. Eller så startar du själv ett lika framgångsrikt forum. Okej?!

        Är du ny på internet?

          Tacksamhet är en dygd. God bless you!

    Innan åsas avfärd fick hon te i mina egengjorda koppar, följt av en bild på en leende Åsa och presenten
    Och mackorna Anna gjorde till den långa vägen tillbaks
    We get your point Anna du vill vara en bra människa, bra människor känner inte dem måste visa det dem vet det redan

    OT men jag tror HannaPees bebis är på g! Hon har inte uppdaterat insta på hela dan. Hoppas det för hennes skull, är ju tungt de sista dagarna/veckorna.

    Och nu har Åsa (Åza?) varit där på besök och all deras kommunikation verkar ske via storys. Måste vara konstigt att hälsa på en kompis där allt ska filmas och allt man säger ska spelas in samtidigt och läggas upp. Stor skämskudde när Anna lägger upp på sin story när hon ger Åsa en present, bäddar ner henne i sängen och skickar med henne en macka.

    Inte nog med det.
    Hon vattnade även My’s trädgård mitt på dagen då solen stod högst. Det betyder döden för blommor och växter. Men det visste nog inte Anna.

      Nej snälla T, det betyder inte döden. Mycket av vattnet dunstar bort, så det är ju inte så himla smart. Men har man inte tid på kvällen så får det väl bli på dagen. Inga problem.

        Man måste akta så att det inte kommer vatten på växterna/bladen för då bränner man dem och det blir fula märken.

    Enligt Jordbruksverkets regler så måste en katt ses om minst 2 ggr/dag..så om Anna vill vara den bästa vännen,en catlover etc så får hon steppa upp och följa djurhållningsreglerna vi har i det här landet..

    Finns inget på nätet som jag avskyr så mycket som när booken pratar bäbisspråk. Skäms fast jag är ensam hemma.

    Hon är precis som alla andra B-kändisar, skriver om allt och ingenting, konstigare än så är det inte.?

    HAHAH åååååh!!! Kvällens garv. Så jävla underbart!!!
    Kan hon inte börja lägga upp hur duktig hon var som torkade sig i arslet också när hon skitit?

    Om hon inte blockat så många hade hon fan haft fler följare än Margåå? O tjänat rätt bra med pengar. Tänkte hon inte på??‍♀️

    Det ÄR underhållande att läsa, både blogg och kommentarer ???

    Tror Anna är en fantastiskt fin vän om man känner henne. Hon verkar alltid ställa upp på andra, hoppas dom gör desamma för henne.

    Och sedan detta:
    annatoledanobook ? TACK min goa vän @azabrennander.se för 9 fina timmar tillsammans. Du kom vid 9.00 och åkte nästan kl.18 eftersom jag bad dig vila 1 1/2 – 2 timmar innan återresan hem på 5-6 timmar i bil – såååå bra att du lyssnade och gjorde så?? Men vi hann med fika, mysig pastalunch ? ute i solen, mycket prat och skratt – UNDERBART att se dig le på riktigt igen ?❤️?? VILL att du ska få vara lycklig, det förtjänar du ❤️ Medans du vilade så hann jag tvätta och hänga tvätt, ta en dusch klä mig och fixa till håret och ansiktet ??? Sedan fick du en liten present av mig, en speciell hjärteskål som var en av dem första jag gjorde ☺️ vi tog en god kopp te i soffan pratade lite till hihihi och som färdkost hem i bilen gjorde jag en sandwich med omelett, sallad och tomat ? och en flaska isvatten till dig eftersom jag vet att du helst inte stannar på vägen hem? Kom snaaaaart igen och då måste du sova över ? Puss vännen!

    Den som behöver återberätta för vännen och världen om alla godhjärtade gärningar man utfört har tydligt en annan agenda än ren omtanke.

      Obscent att titta på deras stories ?

    Rubriken! Är Anna ”Årets hus”?
    Det ska nog stå ”Årets hus- och kattvakt”.

    Hellre läser jag om rensade kattlådor och vattnade blommor än hur folk tränar. Anna verkar jättesnäll och hon skriver vad hon gjort på dagen. Trevligt, tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.