Influenciskt bland Kristallennomineringarna

Vad tror ni?
Kan Jocke & Jonna, Margaux Dietz eller Elsa Billgren och gänget armbåga in sig bredvid Wahlgrens Värld och ta hem ett Kristallenpris?
Biana och Pernilla vann Årets Tv-personligheter 2018 då Wahlgrens Värld även tog hem Årets program och det vore väl på tiden att lite fler fluns-relaterade program vinner, visst visst?

Jag tror även att dokumentären om Gina Dirawi har en bra chans att vinna.
Har ni sett Edit: Vad hände Gina Dirawi?

 

Utöver det så vill jag bara meddela att den prisbelönta hus och kattvakten Anna Book, återigen tömt kattlådan hemma hos My Martens –  på absolut bästa sätt.
Hon är bra snäll, omtänksam, vänlig, generös, gullig och hjälpsam, den där Boken, som ger trots att hon inte mycket själv har – precis som hon skrev upprepade gånger i det milslånga sms hon skickade mig igår –  bestående av hela 1286 ord och 6886 tecken – en mängd jag inte trodde var möjlig att skicka som sms, men tji fick jag.

???

Här kan ni läsa lite mer om ni är intresserade.

https://www.instagram.com/p/CD1lCH1gvud/

 

92 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Wtf?! Snälla visa sms:et ??

      Jag får faktiskt lite ont i magen av att hånet av Anna B får ta så mycket plats här. I vanliga fall tänker jag att en offentlig person får stå sitt kast, men nu är det ju inte så att denna person (antar jag) håvar in storkovan på sin offentliga profil. Man kan misstänka, att hon kanske innerst inne inte mår jättebra, med tanke på publiceringar och hur det går för familjemedlemmar. Är det verkligen rimligt att vi bara köper in på detta och låter hånet fortgå?

      ..delvis, är det så enkelt att säga ”Ger man sig in i leken får man leken tåla” till vilket pris som helst?

        Å ena sidan sitter hon i lives och säger att hon absolut inte vill vara känd och ”fuck fame” mm. Å andra sidan gör hon allt för att hålla sig kvar i rampljuset. Vill hon inte vara känd så är det ju lätt att göra kontot privat, bara låta vänner och bekanta följa, sluta delta i all lekteve osv. Då är hon nog glömd ganska snabbt. Hon hade en hit för 25 år sedan, sedan dess har hon sett till att hålla sig aktuell. Så nog gillar hon kändisskapet ändå.

        Inget svar på din kommentar om hånet. Spinner bara vidare.

          Tar människan verkligen bilder på kattlådan och visar upp. Va!!?? ?

            Ja. Fleeeera bilder varje dag.

              Hon är en äkta kämpe!

            Det är för att hjälpa både sig själv och kompisen My till ett bättre rykte – My som ifrågasatts för att hon ofta lämnar katterna ensamma och Anna vill visa att hon är en god vän, en fin omtänksam och hjälpsam person, sedan är det ett sätt för My att få fler följare och klick om Anna taggar henne för det vill My ha så hon kan tjäna mer pengar.

          1987 var det ??

            Se där.. över 30 år sedan till och med.

          Jo alltså jag förstår ju.. att det är självvalt =) Jag menar bara, det känns som att hon inte riktigt är i balans, och att även om samtiden har gett henne en platform att sväva ut på, så behöver ju inte samtiden spela med. Vad är vårat delade ansvar om det i slutändan skulle visa sig att personen i fråga till slut spårar ur fullständigt, påhejad av en skrattande pöbel?

            Anna har redan spårat ur fullständigt.

              Det är nog alla fullständigt medvetna om.
              Men det finns en livsgnista hos henne, som bara hon har. Anna har en plats i mitt hjärta ♥️ fast man plötsligt kan bli blockad.
              Bara sådär?

            Jag förstår hur du menar, Sofi och håller med.

        Känner lite samma.
        Jag kan känna att hon är lite mycket och borde ta och tagga ner lite, hon bjuder ju verkligen på sig själv men det blir bara så fel. Jag får känslan av att hon inte mår så bra och det slår slint ibland men innerst inne tror jag att Anna är en riktigt fin person och vän men allt blir så fel tyvärr. Men den grad av mobbing som pågår här är fel, Camilla som själv varit mobbad borde veta bättre tänker jag. Jag har själv uttryckt mig dumt ibland ang. Anna och hennes galna upptåg och det finns inget som försvarar det. Bättre är att låta henne vara.

          Ja, jag har avföljt henne. Det blev inte roligt att följa henne längre. Kände mig som en mobbare. Hon är ju uppenbart instabil. Fortfarande helt orimligt fadcinerad dock

            Ja kan man kalla henne, INSTAbil ?

        Klok reflektion. Jag roas utan vidare eftertanke, men när jag (tack vare din kommentar) tänker efter så svajar den moraliska kompassen. Jag tycker mig ha märkt en inriktning hos Camilla (som jag faktiskt håller med om) och det är att hon i bloggen inte upprepade gånger ger sig på influencers/kända personer som begår ”ärliga misstag”. Jag kan också tycka att det är läge att låta Anna Book vara ifred, liksom jag flera gånger tyckt att det skulle varit bättre om Bella silent treatades… Men! Då just nämnda exempel visat sig vara oförbätterliga sanningstwistare/vandrare i lagens gråzon (exempelvis reklammarkering) tycker jag inte att de är värda annat än strålkastarljus på sina lögner och vilseledningar, helt enkelt så att färre sväljer allt de skriver med hull och hår. Sedan att denna bevakning sköts av en privatperson, det kanske säger något om hur efter samhället är med lagar och regler för profiler på sociala medier? Jag är inte för något laglöst civigarde, men i detta fall tycker jag tusan att det tjänar sitt syfte. Eftersom inte staten kontrollerar, får Camilla gärna upplysa om oegentligheter.

    Snälla via sms:et! Delar av det iallafall. Pretty plz?!

    Dem dem dem DEM
    Jag får spel?

      Eller hur!!!!!! Blöder ur ögonen!

      Kan man inte läsa, högt om det skulle funka bättre, vad man skrivit? Hon säger väl inte ”DEM saknar…”?

    Jag ska be Anna vara kattvakt åt mig.

    anna gav ju faktiskt katterna RENT vatten också!???

      Katter och hantverkare har det sååå bra i Annas närhet ?

        Hon är så generös och genuint givmild??

      Rent, kallt och FRISKT vatten t om! Herregud vilken godhet ??

      Med isbitar i!!!

        Även åza fick isvatten med sig när hon skulle köra i timmar därifrån. Var väl minst tre storys där detta vatten nämndes.

      med IS i.

    Men för i h*lvete visa sms:et! Mest spännande jag sett!!!

    Men vilken vuxen människa med självrespekt kör med halebop?
    HALEBOP!!!!!?

      Vad är det för fel på Halebop?

      Jag bor mitt ute i ingenstans och har bara tillgång till Telias mobilnät. Halebop blev valet för en väldans massa år sedan. Jag är nöjd och har inte bytt.

        Samma här.

          (Och Halebop har billigt studentabonnemang)

      Jag! Bästa ju!

      Vad är det för fel på Halebop?

      Jag har halebop. Jättenöjd. Är 32 år och har många vuxenpoäng i övrigt.

      Trodde att det bara var i begynnelsens tid man hade koll på vad andra hade för operatör, eftersom kostnaden för att ringa kunde variera beroende på om man hade samma eller olika.

      Det är ju asbra.

      Vilken operatör ska man ha för att visa att man har självrespekt?

        Undrar också ?? Av alla saker man kan koppla till bristande självrespekt är val av mobilabonnemang det mest underliga hittills ?

      Så länge man inte använder 3. Kör de fortfarande med den där hemska jingeln?

        Jag måste använda 3, har bara en jobbtelefon och mitt jobb har valt 3. Tycker det är ok ändå, noll kostnader i telefonräkningar så jag står ut med 3 ändå ?

    Varför skriver hon ett helt inlägg med bara versaler? Jag förstår inte vad poängen blir? Jag har svårt att läsa texten och undrar när hon ska komma till scoopet som ju versalerna antyder att hon vill dela med sig av. Gaaahhh ??‍♀️

    Sen fattar jag inte varför du bytte bort din filterbild med perukhåret till den du nu har längst ner på sidan.. ?
    Jag får typ rysningar av den här gamla…

      Men fy då..
      Du får helt enkelt blunda när den dyker upp!

      *Frivillig styrkerkram*

    BABBEN MÅSTE VINNA programledar-kategorin???? Bäst i test? Så bra?

      Hear hear!

      Och David Sundin!

        Gifflan från Gimo!!!! <3

        Tackartackar-mannen. ❤️

      Bäst i test är grymt bra men tycker inte att det är tack vare Babbens insats direkt…
      Tycker att BiT ska vinna pris för årets program

        ?

        Nej, hennes roll är rätt liten i programmet… David Sundin är ju större del programledare
        Roligaste programmet på tv iaf

      Tips till er som gillar bäst i test: youtuba Taskmaster. Tacka mig senare!

    Ett konungarike för ett sms! Har inte varit så här nyfiken på länge.

    Jag kan inte se smart? Varken här eller på din ig?

    Du borde inte ha slängt in Anna Book i detta inlägget, det blir konstigt, blir spretigt. Bättre du gör ett eget inlägg om henne kl 15 så hon kan diskuteras då och här kan vi diskutera kristallen, det blir för mycket och spretigt annars. Bara ett gott råd. Gör om gör rätt, så hade jag gjort iallafall.

      Ett råd som du har bestämt att det är ”rätt”? Wow!

    Har man sagt A(nna) får man säga B(ook). Snälla visa sms:et

    Du borde kapat inlägget efter det med Gina Camilla och ha ett eget om Anna Book för vad har det med Krtistallen att göra. Där hade du haft två bra inlägg ju, nu blir det för spretigt, hade varit bättre som två separata inlägg.

    Vinner spökjakt över bäst i test så är det skandal.

    HUR kan Jocke och Jonna spökprogram ens vara nominerat!?

    Förundras.

    Varför visar du upp att du fått ett sms från Anna till en text som handlar om att du blivit blockad av henne på insta?

      Och varför står det ”Här kan du läsa mer”. Va?? VAR? Jag vill läsa mer ? Men det står ju inget mer på instagram. ☹️

        Förlåt, jag menade bland kommentarerna men nu finns det ett helt inlägg om smset.

    Inget ont om Margaux men hoppas verkligen inte hon vinner, årets programledare liksom, hade känts lite fel. Och hoppas verkligen inte Spökjakt vinner året program, kasst program och det förtjänar inte att vinna men finns väl tyvärr en risk då de fiskar efter röster och älskar sina följare sååå mycket.

      Och framför allt har de följare som gör exakt vad som helst för j&j. Även rösta kopiöst många gånger om det krävs för att göra deras idoler nöjda.

        Ja även om det skulle kosta följarna pengar att rösta så skulle de göra det. Jocke är bra på att manipulera. Usch.

          Deras trogna följare skulle nog ge sin högra arm om Jocke bad om det. Är lite skrämmande att se hur hans följare beter sig ibland. Tex när de gick på arga snickaren efter jockes utspel.

    Ack min Anna
    Ack detta hundvalpiga leende

    Brukar Anna blocka folk och sen ta bort blocken efter ett tag eller? C skriver ju att hon återigen blivit blockad.
    Om så är fallet så väljer ju Anna att ge Camilla tillgång till hennes inlägg igen, så hon behöver nog lite inlägg här för att få ökad trafik hos sig.

    Mentale pånarra DPlay mer eller mindre bara har sådana program med influenser sånär det ju inte konstigt att de blir nominerade. Helst som de är väldigt bra på att fiska röster I kanalens interna omröstning.

    Men Camilla varför kastar du in Book här, ta bort och gör det till ett eget inlägg snälla! Nu gör du henne mest en tjänst tror jag dessutom, ibland undrar man hur du tänker. Hade varit bättre att detta blev två inlägg, blir för mycket liksom och olika ämnen. Men du vill väl ha klick in till din instagram förstår man och då når det väl ut till fler om du har många ämnen och personer i ditt inlägg, kanske så du tänker.

    Vad fanns det för något nyskapande med Big Brother? Är det att allt gick åt helvete för produktionen som gör att man blivit nominerad?

    Vi kunde inte alls läsa mer om saken i ditt instagraminlägg?

      Nej vi kunde inte läsa mer där än här ju, vilken clickbait.

    Men alltså är inte Anna Book bara lite av en boomer? De lägger gärna upp vardagliga saker om ingenting, dokumenterar gärna lite för mycket och använder för många emojis ☺️ (Obs! Generaliseringar såklart)
    Tycker, förutom hennes uthämtningar, att hon verkar ganska harmlös och vardaglig.

      *uthängningar

    Hakar upp mig orimligt mycket på detta rengörandet av kattlådan. Betyder det alltså att hon tömmer-rengör-häller i ny sand? Eller att hon tar ur kiss/bajs med spade? Det senare alternativet är ju helt rimligt att göra varje dag, men tömma och fylla på ny sand känns som ett enormt slöseri att göra flera gånger i veckan ?

      Katterna måste ha det rent och fräscht ju.

    Jag tycker vi kan låta Anna vara, hon är som hon är men det känns elakt att hundratals kommentarer nästan dagligen gör sig rolig på hennes bekostnad eller är elaka

      Ska vi lämna bella och paul-robert ifred också? Inte mycket snällt som sägs där heller.

        paul-robert <3

          PR <3

      Vem får inte elaka kommentarer som gör sig rolig på deras bekostning här inne? ?

        o så får Åza lite fler klick till sin blogg genom att skriva om Anna, och du hjälper henne till det, kanske är du Åza själv. Och My sitter nu och får det att låta som om hon misstänker att någon i fam Bok har stulit en cykel, eller så fiskar My efter en ny sponscykel och uppmärksamhet bara, vem vet. Hon ljög väl dessutom igen för hon sa väl när hon reste att Jonas då åkte till Finland men nu påstår hon att han bott där fyra nätter då hon varit iväg. Tror inte Anna varit där två ggr om dagen heller, de ljuger en hel del de där två, lömska och lika på så många sätt.

          Och du bara fortsätter..

    Hoppas att Nours Landet Lyckopiller vinner

    Gina dirawi kan väl ändå inte klassas som influencer … hon är författare och programledare .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.