Nicole Falciani introducerar sin nya pojkvän

*spelar Sarah Dawn Finers låt ”I’m moving on” i bakgrunden*

Nicole Falciani har funnit kärleken igen efter uppbrottet från Eric Saade och publicerar nu en vlogg från Albanien, dit hon åkt tillsammans med sin nya pojkvän. 
Han är enligt videon halv-alban och semesterresan var en möjlighet att hälsa på hans familj, som förutom människor, även verkar innefatta sköldpaddor.
Tyvärr får dessa små skaldjur inte följa med till Sverige, vilket är trist. Jag tror de hade kommit bra överens med Nicoles lilla korvhund Frank.

Den nya pojkvännen heter Adem Berisha, 29 år och arbetar i Stockholms krogvärld där han kommer börja som barchef på en asiatisk fushionrestaurang till hösten – enligt Aftonbladet.
Det är ”The Shimodas” (Hans och Anna) som fick sig en pratstund med det nykära paret under parpadeltävlingen ”Coupleness Padel Challenge” på Ellery Beach House på Lidingö.
Hur det gick för Nicole och Adem i tävlingen förtäljer inte historien.


Saxat från Aftonbladet

Så här skriver Nicole på sin blogg om den nya kärleken:

Ingenting varar för evigt, inte ens ett brustet hjärta. Det finaste av allt den här sommaren, är förmodligen att jag blivit kär. Riktigt golvad. Jag dejtade inte för att hitta någon ny eller för att bli kär. Men sen kom han och gjorde mig sinnessjukt kär. Och vet ni. Jag orkar inte bry mig om vad folk tycker eller tänker. Jag orkar inte höra att det gick för snabbt, eller att jag borde göra si eller så. Kärlek är inget man kan styra över. Kärleken kommer, när den kommer. Jag tror på kärleken. // Nicole Falciani

TramsFrans skriver på sin blogg att det inte finns några gränser för hur många gånger man kan nämna ”kär” och ”kärlek” i ett och samma inlägg, men kom igen nu..
Nicole har trots allt släppt en bok vid namn ”Kära Kärleken” så jag hade inte förväntat mig någonting annat från henne… 😉

Kärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlekkärkärkärlek *handhjärta*

106 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bara en fråga av intresse, ska det vara det komma mellan kära och kärleken? alltså klart det KAN, men låter/ser det rätt ut?

      Tänkte exakt samma sak. Jag läser det mer som ”kära. Kärleken” än ”kära kärleken”. Men det kanske är meningen, något poetiskt uttryck osv 🙂 oavsett kul för henne att hon verkar glad igen!

      Nej jag tror inte det ska vara det… Jag skulle ju inte skriva ”Kära, Camilla” liksom.

      nej jag tycker inte det. i början av ett brev skriver man ju ”Kära Nicole, hoppas du mår bra” till exempel. Men hon kanske åsyftar något annat?

    Han är lik Erik ?

      Skulle gått till specsavers

      Första jag tänkte på också ?

      Känns inte lika stel som Erik dock

      Nej!

      Hennes ”typ” troligen ? tall dark and handsome. Låter ju vettigt tycker jag av Nicole att dejta en arbetarklass-kille (får man anta med tanke på yrke) som ombyte till en popstjärna ☺️

      Ja, båda har mörkt hår. That’s it.

        Ögonen är lika också.

      Nja, jag vet inte … den här killen ser inte ut att ha en pinne upp i röven, vad jag kan se?

        Nä eller hur. Tycker Saade sett ut som sinnebilden av en oskön snubbe.

      Haha det finns ju noll likhet?

    Vad tycker ni om IL:s budget för parkeringsböter? 6000kr i månaden, förvånande?

      Låter enbart som provokation

        Ja, krockar onekligen en aning med att desperat försöka kränga en sunkig använd hårborste eller en nästan tom parfymflaska…

          Det är väl ingen som på riktigt tror att det är hon som säljer dessa sunkprylar?

      Jag blev besviken. Varför ska hon få felparkera och leka vägpropp bara för att hon har råd? Jag HOPPAS att hon inte ställer sig på handikapparkering också….. Jag stör mig gränslöst på folk som tycker sig stå över ”vanliga människor ” och ställer bilen där det passar.

        Felparkerade bilar kan ju även stå ivägen för utryckningsfordon.

          Dubbelparkerade leveransbilar är inte heller populära eftersom trafiken stoppas upp ofta i bägge riktningarna.
          Lastzoner är till för leveranser och inte för människor som tycker att de ”bara” ska göra ett kort ärende och därför tar sig friheten att leka leverans från Arla, Pågen eller ICA.

        Till synes ”tomma” ytor framför fastigheter där det framgår att det inte är parkeringsplats(er) är ofta till för att det ska finnas plats för ambulans, färdtjänst, sophämtning osv.
        Jag har en sådan plats precis utanför mitt fönster och på den står ofta ”Bellor” med sina glänsande bilar av senaste modell. Inte populärt när t ex färdtjänsten kommer för att hämta eller lämna av en rullstolsbunden 🙁

        Det finns säkert uppgifter var det är felparkerat, kolla upp det, så får du svar.

      Har hört fler än henne som har budget för parkeringsböter när de bor i storstäder. Trodde inte att det var ovanligt.

      /fördomsfull småstadsbo.

        Jag bor i stockholms innerstad, haft bil i åtta år och parkerar på gatan. Har fått tre böter på åtta år. Glömt en städnatt och av misstag stått fel (men inte farligt) en gång, men stod över stå nätter så fick två böter. Alla är inte idioter i storstäder, även om många är det.

          Jag sa väl inte att alla i storstäder är idioter? Jag sa att jag har hört fler som budgeterar för det och att jag inte trodde att det var så ovanligt.

          Men alltid någon som ska ta åt sig..

            Äsch, jag tycker nog bara att Hej förklarar att det går att parkera utan att få böter i storstan ?

            Från också fördomsfull småstadsbo.

            Haha, alltså, JAG tycker många är idioter, tog inte åt mig alls 🙂

      Jag kollade på vita huset igår (en EMINENT serie). Det var en scen när FNs generaldirektör ringde upp presidenten då FN-diplomaternas bilar blev bortbogserade, eftersom de inte följde parkeringsreglerna, och ville väl att presidenten skulle göra något åt saken. Presidenten svarar skrikandes ”There are big signs! You can’t park there! They should get towed! I hope they get towed to Queens and the Triborough is closed and there’s a big craft show at Shea, a flea market or a tractor show!”

      Ungefär så känner jag för folk som inte klarar av att parkera. Tycker vi kan införa ett progressivt bötessystem.

    Han ser ju ut som Erik!

    Märkligt att det ska skrivas så puttinuttigt om Nicole och hennes nya kärlek. Och hon visar upp sig.
    Men hatet mot Eric var inte nådigt. Och han har inte visat sig med någon ny.

      haha snarare erik som visade sig med en ny tjej först!!

      Sedan har ju erik även fått mer kritik eftersom det var han som gjorde slut när de egentligen skulle ha varit gifta samt skrev om deras bröllopslåt (en låt erik skrivit till nicole) till en break up song om nicole…

        Jaja låten handlade ju fortfarande om henne. Men klart han skrev om den när det blev klart att de skulle göra slut. Har du inte sett hur skitnödig han ser ut JÄMT?!

          Fast skulle jag ha skrivit en låt till min man som jag skulle uppträda med på vårt bröllop, och det senare skulle ta slut = bröllopet blir inte av, så skulle jag nog bara låta låten gå i graven. Inte skulle jag skriva om den för att ha något att släppa! Fult gjort och oemtionellt tycker jag.

        Ja, fast anledningen till att han gjorde slut kan ju mycket väl vara att Nicole inte var så lätt att leva med. Det vet ju bara dom två. Och det är väl bättre att göra slut innan man gifter sig. Det är väl inte första gången i världshistorien det händer.
        Eric sågs väl med flera tjejer KOMPISAR!!!!

          Jovisst är det bättre att göra slut innan man gifter sig, men de är ju helt logiskt att det väckt mkt känslor hos folk och därför har de reagerat starkare till hans beslut (man kan ju tänka sig hur pissigt de skulle ha varit o va i nicoles sits).

          Och haha, du verkar inte vara så insatt i eriks business. De är ju redan sedan gammalt att han och H*nn* Sc*ön**** vart ett par i princip sedan dagen erik lämnade nicole

    Rebound 🙂

      Kanske. Eller så är det hennes framtida man, you’ll never know.. til you know ?

      Var går gränsen för rebound rent tidsmässigt tänker du?

    Har Magdalena Graaf slutat blogga?

      Gissar hon har fullt upp på Insta, där det uppdateras friskt.?

    Han ser ut som Erik ?

    Ser lite tuff och stökig ut?

      Tycker tvärtom att han ser snäll ut. Mindre dryg än Erik. (OBS, behöver han inte alls vara, har ingen aning.)

      Tycker och han här ser mycket trevligare och vänligare ut. En vanlig, trevlig prick. Går inte ens att jämföra med Eric.

      Hoppas att de varar länge och att deras kärlek kan överleva ”medias” ögon på dem! 🙂

    Varför detta försvarstal om man ändå inte bryr sig? ’Alla är så dumma’

    Vad är det han är dömd för nu igen?

      Ingenting.
      Jag har läst domen som han förekommer i och han friades på alla punkter.

        okej. låter bra

        Det stämmer inte Camilla.

          Jag läste den igår. Vad stämmer inte?

      Han är dömd för olovlig körning (2013), ringa narkotikabrott (2014) och beslut om tvångsundersökning för allmänfarlig sjukdom (2014).

        Allmänfarlig sjukdom för tvångsundersökning är nästan alltid relaterat till allvarliga könssjukdomar där det smittspårats till en person som vägrar testa sig, som inte går att bota alternativt typ TB

        https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/overvakning-och-rapportering/anmalningspliktiga-sjukdomar/

    Om man så snabbt kan bli kär i en ny är det nog ändå kärleken man är mest kär i, inte personen

      Fast det är inte så svart eller vitt. Alla är olika.

      Tror också det och att det även handlar om lite upprättelse. Saade har ju visat rätt tydligt att han och Hanna har något på g och med tanke på att Nicole var den som blev dumpad så vill hon antagligen visa att hon minsann inte är sämre, typ ”kolla jag kan också hitta nån ny snabbt!”.

      Ja var kanske meningen det inte skulle bli något bröllop. Men bra för dom att komma över varandra. Jag är den romantiska typen som skulle gråta floder länge. Och det är jobbigt. ?Men vi är alla olika.

    Fushion?

      När man blandar olika matstilar eller mat från olika länder.

        Haha. ? Fusion stavas det.

    Presenterar säger man på svenska, introducerar är förvisso ett svenskt ord men användningen här blir svengelsk.

    Alla ni som säger han är lik Erik, nej!!
    Kanske med att dem båda har mörkt hår och ögon men annars inte, min personliga åsikt är att denna killen ser snäppet bättre ut av anledningen att Erik ser så himla stel ut vet inte om det är för han poserar eller om han bara är sån? Erik känns som en person som tycker han själv är snygg (men inte på ett positivt sätt utan lite narcissistiskt) hoppas de inte var offensive ?

      Likheten att ha ögon delar han ju med betydligt fler än E.S ??

    Halvalban och allt är magiskt. Så mycket orkade jag höra.

      Halvalban räcker gott. Albanien är ett stökigt och outvecklat land.
      Inte alls i klass med t ex Kroatien eller ens Montenegro.

        Gissa vilken religion majoriteten i Albanien tillhör…

          Vad försöker du säga nu? Menar du att personer som tillhör en särskild religion är stökigare än andra?

            Det var nog snarare Envar Hoxha som lät Albanien leva kvar i medeltiden.
            Finns stökiga länder med alla slags religioner.

          Kolla på usa där dom är kristna och skjuter ihjäl grannar och barn o allt vad det är.

          Kolla på Sverige som är så bra ateistiskt land men alla går o lider av depressioner och psykisk ohälsa endå.

          Se på buddhisterna när dom bränner upp levande barn och kineser som äter hundar och katter o alla levande ting.

          Det är inte religioner som är orsaken, det är kulturen.

            Fast religioner (alla) är orsaken till mycket ont och flätas in i kulturer.

          Albanien är ett kristet land, du blandar ihop det med Kosovo. Inte lätt ?

            Nej, läs på innan du uttalar dig. I albanien finns det både kristna albaner och muslimska albaner. Det är för övrigt ett fantastiskt fint land att semestra i. Om grannländerna ”avråder” från att åka dit är det för att de inte vill förlora turister.

            Albaner är fantastiska och vänliga människor. Jag har semestrat där två gånger och det är mitt favorit resmål.

        Kroatien och Montenegro är också stökigt och outvecklat beroende på vilka länder man jämför med hehe…

          Uhu? Sverige med Stockholm & Malmö idag eller? Trist sabba din varldsbild men de undetutvecklade barbarerna idag ar vi i Sverige…bade Montenegro & Kroatien har idag bade bra sakerhet & ger covidvard till sina gamlingar till skillnad fran vissa andra…

            Fantastiskt!

            Wow, det här provocerar något oerhört. Jag är själv kroat och att ens jämföra Kroatien med Sverige är ett skämt. Montenegro ska jag inte ens gå in på med sin skyhöga korruption, icke-funktionella institutioner, låga demokrati-index osv. Båda länder har legat i krig och det är inte konstigt att de ligger minst 50 år efter Sveriges utveckling. Kroatien har på senare år fått sig ett uppsving tack vare turismen och inträdet i EU, dock är det en väldigt lång väg till Sveriges standard. Visst, Sverige har gått utför med allt som sker i förorterna, sjukvården och i vissa avseenden även corona-krisen, men att säga att Sverige är outvecklat jämfört med Kroatien och Montenegro är bara falskt.

              Hur ar det med Slovenien idag? Saga vad man vill om Sverige, men det ar fortfaraande en lyxdrom om man jamfor med t.o.m. de rikaste och mest valutvecklade landerna i sydeuropa.

                Förstår inte vad du pratar om. Du pratade om Kroatien och Montenegro och nu likställer du de båda med Slovenien? No sense.

                  Jag som skrev 16.26 skrev inte 17.10. Jag antar att du undrar hur Slovenien ser ut i jämförelse med övriga forna Jugoslavien? Slovenien har en hög levnadsstandard med låg arbetslöshet, mycket lägre korruption och högre demokratiindex. Vet inte direkt varför det är så men vad jag förstår så kom Slovenien lindrigare undan under kriget, det geografiska läget underlättade också både före och efter kriget, man hade även innan kriget välfungerande institutioner och myndigheter, men landet i sig var även rikare. Man har en stor export och utrikeshandel till skillnad från de fattigare länderna på Balkan. Det är några av anledningarna till att Slovenien klarat sig mycket bättre.

                    Tack, det var det jag ville veta!

        Stammer att Albanien anses vara valdigt farligt att aka till bland de som bor i grannlanderna. Landet ryktas styras av kriminella och det ryktas att de flesta som bor dar ar kriminella, men jag vet inte om det bara ar rykten eller om det stammer. Grannlanderna avrader vanligtvis fran resor dit, men N ar nog safe eftersom hon ar med landsman.

          ”De flesta som bor där är kriminella”? Ja, vad tror du själv, verkar det sannolikt? Folk alltså, herregud…

            Har du sjalv varit dar? Har du sjalv bott i lander med en valdigt svag eller korrupt stat?

          Tror inte riktigt man skall lita på allt folk från grannländerna säger om Albanien…
          Har hört mest fördomar/rasism från fd Jugoslaver på albaner

    Berisha, inte Bersiha.

    Bara jag som tror att hon mest vill ha nån för att visa Eric att hon också gått vidare? ? Oavsett är det nog skönt med lite plåster på såren. Rebound är ju en grej av en anledning.

    Margaux fd assistent My-Louise har gått vidare till creed media group (nystartad media agency?).
    Creeds instagramkonto med 192k följare verkar också ha köpts på likande sätt som Inestagram. Mycket lättklädda fitness bilder under ”taggade bilder”. Är detta ett nytt vanligt fenomen för nystartade företag som vill ha stor following utan att jobba för det?
    Kanske någon som jobbar med influencer marketing vet om detta är standard nu för tiden..

      Yes det är det

    ååååh vad härligt för henne <3

    Haha alltså jag är så orimligt bitter. Själv har jag varit singel i 32 år, fattar inte hur folk blir kära så lätt och dessutom hittar någon annan som är kär tillbaka. Men kul för henne, önskar jag hade hennes förmåga!

      Eller hur ? 29 år och senast jag hade pojkvän var när jag vad 16 år och de varade i 2 månader.

      100% agree på denna! 🙁
      Blir dock småkär ofta men aldrig besvarat
      Tror jag måste börja med någon slags acceptans-terapi…

    Vem är hon?

    Sköldpadda = skaldjur? Driver du?

    Who cares? ??‍♀️

    Hallå vad är det mellan Alice och Jireel? Dom var i Rhodos tillsammans och la upp bilder från samma hus de bodde i.
    Rebound? Eller mer seriös relation? Hon ville inte uttala sig om det när hon gästade Filip Dikmens video, och sa att han skulle klippa bort det fast med ett leende på läpparna.

    Tror tyvärr inte hon är kär. Tror bara hon desperat ”vill gå vidare först”. Gör för jävla ont annars…

      Fast något måste hon väl känna för killen?! Har aldrig fattat hur man kan ha ihop det med någon som man inte gillar.
      Sen kan hon väl isf möjligen tro att hon känner mer än vad hon gör…

    Fast ibland kan man faktiskt hitta en partner jävligt fort efter att ett annat ”nyss” tagit slut. Finns det en lag som säger att det måste gå en viss tid innan man får bli kär igen? Och blir man det för tidigt så är man inte kär på riktigt eller så är det rebound osvosv alltså chilla lite ? man planerar inte sitt liv i minsta detalj och allt som kommer hända. Ibland händer det bara. All lycka till båda!

      Hittade min partner 3 månader efter mitt ex. Fattade själv inte om det var rebound eller inte.

      Idag firar jag och mitt ”rebound” 8 år tillsammans. 4 år som förlovade och 1 år som gifta.

    Jag tycker killen ser snäll ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.