My Martens får hålla reda på detaljerna om hon ska vara så där tvärsäker

My Martens publicerar ett inlägg med uppmaningar om sunt förnuft mm på sin blogg och får följande kommentarer:

Jag skulle ALDRIG skicka Ludvig med flyg om han feber natten innan.

Dummaste jag hört! // My Martens

Det gapar My Martens i ett av sina senaste inlägg – att hon AAAAALDRIG skulle sätta Ludvig på ett flyg om han haft feber natten innan och hur det är det dummaste hon hört.
Kanske borde hon gjort en snabb koll, bakåt i tiden på sin blogg, för det har nämligen en av hennes läsare gjort och hittat följande: Det är nämligen så att hon gjorde – och försvarade – detta tilltag så sent som i februari efter att hon satt sonen på ett flyg till Kalmar, trots att han haft feber på natten.
Då skrev hon tvärsäkert att ingen blivit sjuk pga sonen – hur hon nu kan veta det? – och att han var feberfri när han sattes på planet och att han då lika gärna kan ha sin sportlovsvecka i Småland med sin pappa.
Inte ens med facit i hand kan My erkänna att det kanske inte var det bästa av beslut, men att helt neka till att ha gjort det?
Vilket härligt strutsbeteende!

  

114 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Orca Mallorka.

    Mitten av september och fortfarande går denna bloggen på semestermood med färre antal inlägg per dag. Är det lathet?

      Nix, det är det inte.

        Kan du inte ens berätta varför då?

          Eller respektera att där kanske finns en anledning som inte Camilla vill gå ut med än, om ens någonsin.

          hon jobbar ju på sin bok också

      Camillas ständiga försvarare dyker upp om 3…2….1…

        Varför hänger man här om man bara vill trycka ner?

          Ingen i detta kommentarsfält gör annat än att trycka ner varandra, bloggare, Camilla eller alla tre.

          Varför anser du att Camilla ska gå fri från kritik och ifrågasättande?

            Camilla får väl ändå skriva hur få inlägg hon vill.

              Klart hon får, dock är det normala att det är ett morgoninlägg kl 06 och ett senare på kvällen. Inför sommaren aviserades att under semestern kommer det vara färre inlägg på grund av att bloggarna själva uppdaterar sämre. Nu är semestern sedan flera veckor över och då borde även denna bloggen återgå till det normala.

                ”Då borde även denna bloggen återgå till det normala”. Du vet om att detta inte är en myndighet eller en annan institution som har lagkrav som gör att man kan förvänta sig viss verksamhet. Vill Camilla förlora läsare för att det är för få inlägg är det helt upp till henne. Vi kan inte ställa några krav. Det här med att folk tycker de har en massa rättigheter de inte har är helt sanslöst.

                  Krav? Nej. Önskemål, frågor? Ja. Att bloggen ändrar spår efter fyra år är någonting vem som helst får ifrågasätta.

                  Så, återigen, varför gäller inte detta Camilla?

                    Så himla självberättigande…… Jag har rättigheter! Jag får ifrågasätta.
                    Jag hade inte heller svarat på dina otrevliga frågor. Tom en 5-åring vet att man frågar snällt.

                  Precis som alla som tycker att de har rättighet att bestämma hur folk ska resa/stanna hemma. Inte filma i bilen, fastän de inte kör. Bestämma vilka företag influencers gör sammarbete med. Vilka livsval främlingar gör. osv osv i all oändlighet

                    Exakt!! Så många som kräver det ena och det andra av influencers. Men den här bloggen är helt immun och får aldrig ifrågasättas. Skillnad tydligen.

                Har för mig att hon skrev för ett tag sen att det kommer fortsätta att komma ”bara” 9, 12, 15 och 18. Räcker gott och väl dessutom.

                  Fan vad dåligt för oss morgonpigga

                Detta ÄR det normala för nu, vilket jag förklarat flera gånger när frågan ställts.
                Varför det är så kommer jag inte gå in på, då den här bloggen inte handlar om mig, mer än det lilla jag väljer att dela.
                🙂

                  Alla kanske inte har läst exakt alla kommentarsfält där det har tagits upp…..

                    Så klart, därför svarar jag igen. =)

    Februari är väl för många fortfarande pre corona, eller?

    Isf stämmer hennes påstående att det är pandemin som fått henne att ändra inställning.

      Nope, februari är inte pre Corona. Det bröt ut precis då.

        Ja. Men inte ens FHM tog det riktigt på allvar, eller hur.

        (Det bröt förmodligen ut redan i december i Europa.)

        Beror ju på hur man ser på det. I februari var det ännu inte så ”stort” i stora delar av världen. Vi visste om att det spred sig men åtgärder var inte tagna mer än lokalt. På mitt jobb fick vi fortfarande åka på tjänsteresor i början av mars. Någon gång i mitten/slutet av mars stängdes de flesta ländernas gränser och folk rekommenderades att jobba hemifrån osv.

        Jag håller nog med om att februari fortfarande var pre-corona.

          Stämmer. 12e mars stängde Norge gränserna och införde karantän plikt, hemmakontor osv. Sverige kom nån vecka efter med hemmakontor

        Sonen flög 26:februari, och första dödsfallet i Sverige var 11 Mars i Stockholm. Så nog visste vi att det fanns en farlig sjukdom även här. Vi fick vårt första fall i slutet av januari, och många hade redan dött i andra länder i februari.
        För My gäller inga regler utan det är andra som ska sköta sig, men inte hon och hennes son. Den stackaren får kastas runt när My ska fara runt till allt och alla och ha närkontakt, konstigt att inte Anna Books familj blev smittade när My var där och grattade sjuk. Hon var krasslig när hon kom hem från Annas uppvaktning, hur tänkte hon då om det hade varit corona hon hade smittat andra med.

          My = IQ Fiskmås, oavsett Corona eller inte, tacka fan för att man inte sätter ett sjukt barn på ett flygplan! Stackars övriga passagerare. I skolorna har väl alltid gällt att barnen ska ha en feberfri dag innan de får komma tillbaka? Sunt förnuft kallas det också i folkmun. Men svårt att tillämpa när man inte har något…

      Det största problemet är väl att hon förnekar att hon gjort det och inte när och varför. Hon ljuger mot en läsare trots att sanningen går att läsaa på hennes egen blogg. Varför?

        Det har hon gjort så många ggr tidigare också, det är det vanliga att hon ljuger för läsare. Så pinsamt.

        Det största problemet tycker jag är att hon lägger ut ett inlägg ”Använd sunt förnuft, stanna hemma en dag extra” mm mm Hon tillrättavisar folk, när hon gör precis tvärt om själv.

    Jaja, hon gjorde samma sak NU. L. var sjuk och åkte till Öland efter att ha varit feberfri ett dygn? Men när han kom tillbaka från pappan så fick han ändå vara hemma från skolan? Så jag vet inte varför hon gapar om det NU igen? snacka om att måla in sig i alla hörd och kanter som går.

      Han fick feber direkt när han kom till pappan, det löste hon fint med några Alvedon säkert.

    Jag läser inte hennes blogg, men enligt den här bloggen verkar både My och hennes son vara sjuka ofta. Det låter ju inte bra, om så är fallet.

      Kanske lite för mycket piller och pulver, kanske får motsatt effekt. För mycket av boosten? Fast det passar ju för samarbetena och sjukdom brukar väcka intresse och ge mer klick också.

      Ja det är mycket sjukdom i den familjen. Det har det varit i många år. Båda har enligt My nedsatt imunförsvar. Oklart hur det är fastställt. Pga det så VET hon att barnet behöver kosttillskott i form av piller och pulver som hon gör reklam för.

        Ja, exakt det har jag funderat på. Nedsatt immunförsvar??? Vet att man har det vid cancersjukdomar osv.
        Men vad är felet med dom? Just efter en influensa och så, så kanske man har det. Men hur länge?
        På My låter det som det är något konstant? Vad säger ni sjukvårdspersonal?

          Hon påstår att immunförsvaret ”la av” vid utbrändhet 2016. Och det kör hon fortfarande med när hon ska kränga piller och pulver. Hon har ett helt team med personal som stöttar henne. Det är så mycket svammel från denna människa och även här säger hon ofta mot sig själv. Mycket udda i sin personlighet.

            Vore intressant om hon kunde presentera några som helst testresultat på att hon har ett nedsatt immunförsvar.

            För om hon har det så ska hon ju absolut inte hålla på att resa och köra en massa träningsresor där hon träffar nya personer som kan bära på någon skit.

            Men pengarna ska in och ju mer man säljer ut sig själv desto bättre

      För mycket piller och pulver kanske, får kanske motsatt effekt?

        Hur kan man ens komma på att göra reklam för all denna hälsokost, när dom är typ alltid sjuka?
        Vore det inte så korkat så skulle man skratta.

    Det är ju det vanliga med My, nekar och bortförklarar sina lögner och ser till att snyfta och bre på så att hon ska få sympatier. Var det kritiskt nu också, nja så himla kritiskt var det nog inte men för att få sympatier så kan man påstå det och att man åker in och ut från sjukhus och lägga upp bilder på akutingång som återanvänds. Hon är så osmaklig med sina lögner.

    Kommentarer går inte fram.

    Mom bashing!

      Nej, det är samma visa oavsett ämne. Hon ljuger och vinklar exakt allt för att det ska passa hennes agenda för stunden.

    På våra barns skolor så är det 2 dagar feberfri innan man får komma tillbaks. Så har reglerna sett ut innan Corona. Mycket märkligt att hon tycker att barnet kan flyga när han varit febrig under natten.

    Mitt intryck är att satta planer inte ändras mht sjukdom. Barnet fraktas runt oavsett. Undrar när han vilar.

    Sjuk nyligen när gan flögs till Öland fre-sön. Förkyld innan men lämpligt nog frisk två dagar innan flyg och blev sen oturligt sjuk med feber igen hos pappan… Men hann vara feberfri två dagar innan flyg tillbaka? Och fick vara hemma ytterligare ngn dag från skolan. Kan stackarn inte få vara hemma och bli frisk innan han ska resa.
    Har tydligen även han lågt immunförsvar men ändå reser både My och han ofta och träffar massa folk. Då får manväl vara mer försiktig och inte gapa på andra föräldrar och kalla dem utvecklingsstörda och dumma i huvet för att de lämnar sjuka barn i skolan. Man uttrycker sig inte så.

      Tänkte på samma sak. Dagarna räckte väl inte riktigt till för att vara feberfri två dagar före varje resa…

    Feb var möjligen i gemene man pre Corona. MEN man sätter sig inte på ett flygplan med ”vanlig” influensa heller.

    Men My Mytoman gör det som passar henne bäst. Kost-tillskott istället för näringsrik mat till sonen.
    Följer FHM riktlinjer de dagar det passar henne och då passar hon på och kritisera, de dagar riktlinjerna inte passar in i hennes liv, då blundar hon och låtsas att det regnar ?

    Att influensers varken kan räkna, hålla reda på vad de själva har skrivit tidigare, följa regler och förordningar med mera är mera regel än undantag. Finn en som är ok och går att lita på, finns det en sådan? Se bara på IL:s senaste blogginlägg och enormt spacade intervju i Mama. Finn fem fel är rena barnleken. Men de är snabba på att ge råd, urknasiga sådana.

    Varje gång jag läser om My tänker jag. Gör hon sitt bästa för att framstå som dum? Hon verkar vara så urbota korkad.

      Har tänkt samma sak.

      Anonym 12:33, hela familjen Wahlgren framstår ju som helt korkade. Jag har frågat mig varför man vill förmedla den bilden av sig själv och har inte hittat något annat svar än att det betalar sig bra.

      Hon försöker ju så hårt med att försöka få folk att tro att hon är så smart och kunnig haha men det är precis tvärtom och det ser väl och förstår de flesta hoppas jag. Hon är så otäckt manipulativ så man blir både irriterad och mörkrädd.

        Har du koll på vad manipulativ är? I så fall hur kan du känna dig manipulerad av My?

    My ljuger vidare hur många gånger hon än blir påkommen. Det konstiga är att hon kan tjäna så mycket pengar. För det måste hon göra då hon handlar allt som hon vill ha på direkten. Finns det verkligen någon som anlitar henne som hälsocoatch? Hon vill synas i den världen men platsar absolut inte där.

      Nu ska hon tydligen vara involverad i en vandringsresa i Åre. Samma hotell som de gjorde pinsam reklam för när de åkte skidor. Bustamon. Med på resan var förutom My, Book, Mirka, Tanja. Allt var så regisserat och pinsamt. Krampartade leenden på bild efter bild. – Titta vad lyckliga vi är. Allt är underbart.

      Hur fan kan ett företag tro att det blir lockande att åka dit genom att marknadsföra sig via människor som dessa. Två av dem ljuger ständigt och har så mycket skit för sig. Förresten var det ju på den resan Book skadade svanskotan trots att skidorna gled i snigelfart 🙂

      Nä vandra med My är en bestraffning. Säkert blir man smittad av något skit för hon om nån kan inte hålla avstånd. Tro mig, en dylik aktivitet ska alltid dokumenteras av gruppbilder. Gärna ska My glänsa av svett med bysten i fokus.

        Vilken obehaglig kommentar. Och du tycker det är roligt att Anna skadade sig?

          Hon tyckte väl mer att det var roligt att skidorna rörde sig i snigelfart. Har du svårt att förstå en text?

        Om jag inte minns fel så var Ludvig sjuklig då också i samband med flygning. Och My var passande nog frisk över just de dagarna. Sen var det nytt gnäll igen.

          Nej, det måste du missuppfattat. My var i coronakarantän i 6 månader från årsskiftet skrev hon ju…host, host, blink, blink.

            Skrev hon det!? Haha hon är otrolig med sitt ljugande, sååå pinsam.

    Och – varför tränar hon inte i sitt gym? Varför har hon en pt och kostrådgivare när hon själv arbetar med det?
    Hon lagar aldrig mat.. sonen äter bara skräp.. så många frågor så lite svar

      Varför har du så många frågor, det är min fråga.

        För att det är så konstigt

      Ja hyran för den lokalen i Vasastan kan ju inte vara billig.

        Visst var det så att hon köpte hon dem lokalen som är en del i en bostadsrättsförening? Är det en förening som är lite äldre så behöver inte hyran vara så hög. Men man kan undra varför hon inte använder den. Någon som ofta gick förbi skrev på Mys blogg att den mest verkar stå o damma.

      Har aldrig sett någon av dem äta hemlagad mat. Bara de kokta frukostäggen.

        Hon köpte nyligt nån slags maskin som hon tillagar potatisklyftor i. Till potatisklyftorna….”trumvirvel” butiksgrillad kyckling. Det är nog det närmaste hemlagat jag sett någonsin i hennes kanaler. Iofs kanske det räknas som hemlagat, enligt Martyren då förståss, att köra ner diverse grejer inklusive syntetiskt pulver i en blender ?
        Men vi får inte glömma att hon är utbildad kostrådgivare så hon vet nog bäst vad som bör serveras för att få i sig en väl sammansatt och balanserad kost ?

          Ja, kyckling och potatis utan tillstymmelse till grönsaker eller sås har jag sett två gånger i sommar.

          Hon är INTE utbildad kostrådgivare, hon har inte gått någon sådan utbildning. Sjukt att ljuga om. Borde väl vara bedrägeri eftersom att hon försöker tjäna pengar på det. Hon har ljugit om flera sjuka saker, hon ljuger så mycket. Blir mörkrädd av henne.

        Du menar äggvitan?

    Detta tyckte jag var mycket bättre inlägg 😉
    Trevlig helg alla!

      Jo men du vet att alla inlägg kan inte passa alla läsare. Men för den skull behöver man inte gnälla över inlägg som kommer.

    My svarar i alla fall sina läsare, till skillnad mot andra som bara struntar i negativa kommentarer och slänger in ett tyck-synd-om inlägg istället.

      Hon svarar bara ibland. På vissa kommentarer. Kommer ofta ett försvarsinlägg. Där allt gås igenom igen. Vikt, utbränd mm

      Är det någon som slänger in tyck-synd-om-inlägg så är det ju My, det är hennes vanliga strategi, och hon svarar för att hon har ett behov av att försvara sig. Hon ljuger, överdriver och försvarar sig likt book. Pinsamt och osmakligt.

      Svarar? Hon har inte svarat på något av de senaste inläggen utan kör på med samma dravel in nya inlägg.

        Jag har skrivit hos My flera gånger. Helt vanliga, sakliga kommentarer som bl a undrat varför hon inte bara börjar laga vanlig mat och att man faktiskt kan äta precis allt – i lagom mängd. Hon verkar vara antingen av eller på i den delen nämligen och det är ju det som skapar hennes jojoform, dåliga immunförsvar osv. Hon har raderat eller inte släppt igenom samtliga av mina kommentarer. Jättefrustrerande! Idiotkommentarer däremot släpper hon igenom, men inte de som kanske träffar mitt i prick.

          Förstår dock inte varför man ska blanda sig i vad andra människor väljer att laga för mat ? är väl upp till henne. Hade inte heller orkat ta en diskussion med någon random människa om det.

          Fast sånt där är så tröttsamt.
          ”Ät lagom av allt”.
          Nej alla är inte byggda likadant.
          Jag mår skitdåligt av ”lagom av allt” och har efter 40år lärt mig vad just din kropp behöver.
          Så jag förstår att hon inte släpper fram så uttjatade svar som din.
          Hon har redan svarat på varför hon inte lagar så mkt mat. Räcker inte det?

          Och immunförsvar, mitt är skitdåligt också trots skitbra värden i övrigt, mkt motion, mkt skogsluft, sover bra osv.
          Vi kan inte rå för allt.

          Men visst, jag tycker fortfarande att mkt av det hon gör är rent hyckleri och lögn. Men det du tog upp i kommentaren är förbenat jävla uttjatat och oriktigt.

            Eh…nej.

            Hur kollas immunförsvaret upp? Blodprov?

          Fast det är ju kritik du kommer med. Hon har ingen skyldighet att ta med det i sin blogg.

        Tycker det är bra att hon inte svarar.

    VIll väl inte försvara så men jag tror många tänkt om nu efter Corona. Får se hur länge det varar dock.
    Innan var vi många som gick till jobbet o satt snorade trots att det funkar finfint för oss jobba hemifrån (men man kände innan att det inte kändes helt ok, som att de inte litade på oss…). I framtiden kommer jag absolut jobba mer hemifrån om jag sitter snörvlar. Även om man inte känner sig sjuk så kan man ju smitta andra, och det låter ju inte så fräscht heller

      Kan tycka att det vore bra om ledningen gick ut med såna rekommendationer vid förkylning, att då jobbar man hemma. Då hade man inte behövt känna att man bröt mot någon regel eller riskerade jobbet.

    Så jäkla dumt, ljuga när det finns skriftliga bevis på att hon gjort precis tvärtemot vad hon påstår nu. Ungen var sjuk och febrig på natten, dessutom snuvig, hostig och krasslig. Men efter en liten powervila på förmiddagen så var han mirakulöst så frisk att han kunde sättas i ett flygplan med andra resenärer. Jag hade nog ansträngt med det lilla att kolla vad jag egentligen skrev innan jag börjar påstå att andra har fel. Ledsen men den här människa har nåt fel i huvudet som envisas med att ljuga hela tiden.

      Hon kanske kan ta hjälp av de där kalendrarna hon gör reklam för.

        ?. Ingen dum idé.

    Men hur kan denna ljugande människa fortsätta??? Vilken värld lever hon i och hur kan hon rodda med barn, hund, katter, gym, resor, lågt immunförsvar, stress, rehabilitering mm???

    Håller med och att företag vill samarbeta med denna människan i tid och otid. Lämnar bort sin hundvalp och lämnar katterna ensamma. Ständigt sjuk hela tiden utnyttjar folk till höger och vänster.

    Man måste ge My kred för hennes ofattbara förmåga att ständigt skapa ”buss” kring sin persona. På bekostnad av katt, hund, barn samt sambo iof, men trots allt wow.

    Det.Är.Alltid.Något.På.G

      Ja!

      Sjuk
      Flytt
      Köpa djur
      Göra slut
      Lilleman sjuk
      Samarbete träningskläder
      Samarbete pulver/piller
      Gym i Marbella
      Umgås med Book/Alban
      Skjutsa/hämta på flyget
      Träningsresa Öland
      Samarbete inredning
      Behandling för rosacea
      Reklam och kod till hudprodukter
      Träning och morgonpromenader
      Sjuk
      Utbränd
      Biloroblem

      Repeat

    Det är det vanliga med My – neka, bortförklara, ljuga och överdriva allt beroende på hur det ska passa agendan och samarbete för stunden. Hon har svårt att hålla reda på lögnerna och detaljerna. Blir hon ifrågasatt så snyftas det på och bres på och läggs till.. det är det vanliga. Usch. Nyligen ljög hon i en story och påstod att hon har gått kostrådgivarutbildning och har licens. Det är svårt för HÄLSOCOACHEN att komma i balans och hålla balansen, det är allt eller inget, perioder med kostscheman och intensiva träningsperioder med hårdträning, sedan kommer krascher och bakslag. Lagom och balans vad är det. Hon är så pinsam.

      Håller med om allt! Det är ett mysterium hur något företag överhuvudtaget vill samarbeta med henne. Personligen så undviker jag samtliga grejer hon gör reklam för, just för att det är hon som gör reklamen. De aktuella företagen känns inte seriösa pga My och det gör att jag hellre väljer något annat.
      Vad hände egemtligen med hennes stora stöttepelare Inreda-Anneli? Det var ju ett stående inslag i bloggen, reklam för företaget Inreda och dejter med Anneli. I och med flytten till radhuset hade det ju varit ett gyllene tillfälle för samarbeten med Inreda tänker jag. En kvalificerad gissning, Anneli insåg att Martyren utnyttjade henne till max och att samarbeten kostade mer än det drog in till företaget.

        Precis. Myggan tar död på köplusten och det kommer väl företagen inse tids nog.

        Det enda jag gillar av hennes samarbeten är stronger.

    Varför förnekar hon att hon har fillers i läpparna när man ser förändringen på äldre kort?

      Troligt att hon fyllt läpparna men hon nekar i sten. Påstår att hon för flera år sedan tänkte göra det men blev avrådd pga nåt ärr hon har vid munnen. Tror även att hon gjort BBL. På en del foton ser det ut som att hon har den klassiska BBL kanten mellan midja/höft/rumpa. Jag lägger ingen värdering i att folk opererar osv men tycker det är förkastligt att neka, det bidrar ju till att folk tror att det är så man ska se ut om man har en naturlig och normal kropp.

        Haha ja hon förnekar, trots att folk vet och trots att det tydligt syns. Så korkat. Hon har fillers i både läppar och kinder. Hon har fe ttsugit mage och runt midja flera gånger.

      Hörs att hon läspar när läpparna är påfyllda. Och själva bettet blir det lite bäver över.

    My är ju inte direkt trovärdig ) mycket reklam för piller o boost men hon är ju ofta sjuk !?‍♂️

    Nej hon har inga fillers hennes pappa har likadana läppar så alltså naturligt. Samma om wetterholm.

      Det stämmer inte, för ett tag sedan så hade hon så stela och korviga läppar på en av sina instastorys så hon knappt kunde prata. Dom är välfyllda nyligen. Man ser det när överläppen rullar sig uppåt.
      Vem vet hur hennes pappa ser ut?

        Den tyska gaphalsen som var polare med Svartenbrandt.

      Hennes pappa och son har ganska fylliga läppar ja men JO My har fillers i läppar och kinder.

    Hennes pappa är ganska känd bland torghandlare men lurade folk tyvärr Myggan är inte den hon utger sig vara. Synd bara att inte företagen hon samarbetar med sett detta.

    Hennes rosacea-behandling verkar inte heller hjälpa.

      Kommer säkert att läka ut nu när solen inte är lika stark. Brukar göra så för det flesta. Då passar det bra att säga att behandlingen har hjälpt. Skulle behandlingen hjälpa på sikt för vi inte veta förrän efter nästa utlandsresa eller då vårsolen dyker upp. Det är oftast då rosacea brukar bryta ut dvs solrelaterat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.