Alice Stenlöf och Jireel is official

Det har gått rykten, de har varit på Rhodos och de har setts både här och där tillsammans, men nu går Alice Stenlöf själv ut med en bild på sig själv och musikern Jireel – en man som gör henne glad enligt Instagram. ❤️

Tidigare var Alice tillsammans med Philip Wong, ett förhållande som tog slut i samma veva som paret köpte ny lägenhet tillsammans.
Den har nu Alice själv tagit över och ”lyxrenoverat” – om man ska tro pressen – och utlovat en rundvisning av inom kort, men det är alltså inte det enda ”nya” i Alice liv så man får ju passa på att önska lycka till med det Stenlöfska hattricket – nya lägenheten, klädmärket OCH kärleken.
❤️❤️❤️❤️❤️

200 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jahopp

      Inte ens ett litet handhjärta? 😉

    Meh putta inte ner öppet spår för detta ?

      Jag tror det går att hitta ändå… =)

    Sån sjuk upgrade från Philip som verkade så oengagerad i deras förhållande. Grattis Alice till nya killen!

      Tyckte att Philip verkade mer engagerad än Alice utifrån hennes videos, hämtade henne på stan efter utekvällar, eller från middagar med vänner. Handlade, diskade, lagade mat och allt sånt åt henne har hon nämnt att han sysslat med efter/innan jobbet. Bara att han i videos kanske inte var den mest pratglada framför kameran 🙂

        Håller med om att han ställde upp på det sättet, men tycker aldrig han verkade särskilt kärleksfull. Hon sa alltid hur mycket hon älskade honom och han ba ”mm… älskar dig med” med trött min. Jag struntar om man är blyg inför kameran, man måste kunna visa kärlek bättre än så. Hoppas verkligen för Alice skull att han var gladare och mer kärleksfull off cam.

          Baserat på det ni sett i Alices vloggar eller? Om min pojkvän hade börjat vlogga hade jag inte släppt loss helt eller tagit fram min kärleksfulla sida då alla inte har ett intresse av att visa den sidan av sig själv framför kameran, man kan vara en kärleksfull och engagerad flickvän ändå. Alices ex är en helt vanlig kille med ett vanligt jobb, han är inte youtuber eller influencer. Jag tror han var en väldigt fin pojkvän under tiden de var tillsammans.

          Du struntar i att han är blyg inför kameran och att han MÅSTE visa kärlek bättre än så? Vafan?
          Låter ju genuint.

          Bekräftar bara teorin ytterligare att par som fläker ut sina förhållanden på sociala medier är de som har det allra sämst när ingen annan ser.

          Fast det är hon som valt att filma sin vardag och vara offentlig, inte han. Jag hade inte heller varit bekväm att kärleksförklara min sambo om han tryckte upp en kamera i anstiktet på mig, men både han och jag vet att jag gör det hela tiden ”off cam”. Jag tror 100% att han var lika (om inte mer) engagerad som Alice men att det helt enkelt inte funkade av andra anledningar.

    alltså… hon är så tråkig och irrelevant

    Gullig kille

    Går sådär för henne med att vara singel ?
    Är även fascinerade över hur fort det går för vissa att gå vidare från en relation till en ny.

      Exakt samma sak hände mig. Jag gjorde slut med mitt ex och hade inställningen att vara singel Minst ett år för att jag var så himla trött på killar, men hur skulle jag kunna veta att jag en månad senare skulle träffa min stora kärlek? Det var sju år sen och nu är vi gifta.

      Fattar inte varför folk (inte du, utan framför allt i hennes kommentarsfält) hänger upp sig så mycket på att hon sagt att hon ville vara singel. Ska hon säga nej om kärleken plötsligt händer bara av principsak? Dummaste beslut någonsin i så fall. Livet överraskar. Ta emot det.

        Jag håller med dig i att man ska ju inte säga nej till kärlek bara för att! Men det är ändå intressant hur vissa människor verkar har så mycket lättare än andra med detta

          För att folk är olika.

          Behöver absolut inte ha att göra med att vissa har det ”lättare”, slumpen och tillfälle har ju en stor påverkan.

            Ja…. När jag var 14-20 hade jag pojkvän hela tiden typ, två förhållanden på några månader (de första pojkvännerna liksom), sedan en i ett halvår, sedan en i tre år, sen en i ett och ett halvt år, haha, tänkte typ att jag skulle ha jättelätt att hitta någon ny, men helt plötsligt tog det flera år ? nu har jag dock varit tillsammans med en kille i sju år, är 31 ?

          Ja en annan dejtar men kommer ingen vart. Någonting är fel på mig för jag började dejta när jag var 20 (19 år och 51v för att vara exakt). Jag är 28 nu och har aldrig dejtat mig till en relation.

        Samma här. När jag letade hittade jag aldrig någon, och när jag inte var intresserad var han bara där. Sånt är livet.

      Jaha?
      Jag gjorde slut med mitt ex efter vi hade varit ihop i flera år och jag sa likadant ”vill bara vara singel och hitta mig själv nu blablabla” men hejsan hoppsan så träffade jag min man 2 månader efter uppbrottet och det var nu 8 år sedan.

      Man kan inte alltid styra över sina känslor.

      Du kan vara ”less” i ditt förhållande länge innan du separerar. Då är du liksom klar, när du går. Och öppen för ny kärlek.
      Kanske inte så vanligt att man är som Nicole Falciani, att man är totalt hjärtekrossad efter en oväntad separation strax innan bröllop, och några veckor senare är man jättekär i någon ny.

    Men 90talet ringde

    Har varit med en svart kille. Det bästa sex jag någonsin haft. Oklart om det bara var han eller om det kan appliceras på gruppen. Och ja, han hade stor.

      Och jag har legat med en svart man, det var ett av mina sämsta ligg någonsin. Ett annat var med en vit man.

        Tråkigt med dåliga ligg?

      Samma här!! Skulle ge mycket för en natt till med den mannen?

        (Låter som att jag syftade på mannen i din kommentar men det gjorde jag ju inte?)

      Man måste verkligen älska de mycket medvetna rasstereotyperna hos den vita medelklassen. Girlfriend fick djungelfeber och nåt exotiskt att skvallra om med vänninorna. Ingen här som erkänt ett FÖRHÅLLANDE med en svart man, bara ligg. Undrar varför…

      Även om anonym 22:34 tror sig vara woke och säkert lajkar BLM på Instagram, är hon bara en simpel rasist.

        Va? Jag 22.34 hade ett förhållande med killen i kommentaren. Det tog däremot slut efter ca ett år när jag flyttade och ingen av oss fixade distansen. Han var trots förhållandet mitt absolut bästa sex.

        Kamma dig är du snäll.

        Nu var ju inte frågan om någon haft en relation med en svart kille så tagga ner lite.

        Du får väl ställa frågan själv om du är nyfiken på hur många som skulle ”erkänna” det.

      En seglivad myt. Och en fruktansvärt överdriven generalisering som faktiskt är en fördom. Haft en del kompisar som velat uppleva romantik med svarta män just för att de skulle vara så välutrustade och bra i sängen.

      Och när varken det ena eller det andra visade sig stämma var de så besvikna och inte intresserade av att träffas mer.

    Klart det inte är sant. De av mina kompisar som gifte sig med afrikaner är skilda i dag och har europeiska män nu. ?‍♀️ Tror kulturskillnader spökar rejält ibland.

      Det syftar ju dock inte på förhållanden…..

        Nähä, det menar du inte.

          ?

      Ja, i kombination med världens lägsta IQ.

        Vad syftar du på här?

    Gör slut för att jag måste hitta mig själv. Tre månader senare: han gör mig glad *tihi*.

      Är väl ngt man ofta säger.
      Dessutom hade hon väl haft den andra killen sen hon var rätt ung?! Så det förhållandet kanske hade färgat henne för mycket.

      Men det var väl vad hon trodde och hennes inställning? Sen hände kärleken. Inte konstigare än så.

    Varför inte?

    WTF?

    Vad är hon känd för?

      Influencer.

      Biancas poddkompis.

        Vem är Bianca?

        Vad är podd?

      Ingen aning om vilka dessa personer är. ?‍♀️?‍♀️?‍♀️

    Jag är glad att mina föräldrar bara vill att jag träffar någon som är snäll med mig och som gör mig lycklig. Man, kvinna, svart, vit, whatever.

    Hoppas inte de får utstå massa hat och åsikter bara för de har olika hudfärg. Såg en stor profil på TikTok i veckans (typ Tiktoks snyggaste man? Kanske världens) dansade med sin vita fru i en video (han är svart). Första kommentaren var SÅ ARG på honom för att han gift sig med en vit kvinna istället för en ”black Queen” och fått massa likes på den kommentaren. alltså ?

      Ja alltså jag förstår dom. Det svarta har fått stå ut med

        Javisst, men stöder man BLM så stöder man alltså segregation och är emot blandade par.

          Det är inte rörelsen som står för det utan enskilda individer som påstår att de gör det i rörelsens namn.

          Snälla… var lite kritisk.

            Ledare för BLM i USA har framfört dessa punkter. Varsågod och läs på själv. De planerar dessutom helt segregerade byggnader och skolor i vissa delstater, just nu.

              ?‍♀️

              Har provats förr. Hette visst apartheid …

              Haha ”läs på”…

              Källkritik ska inte underskattas.

              LäS pÅ!!!

              Ska du inte avsluta med ett ”ha en fin dag!” också?

          En del är så svart/vitt (hehe) i sitt synsätt. Är man för en rörelse/parti/whatever så är man för EXAKT allt det står för. Röstar man på sossarna så måste man hålla med om minsta lilla de tycker i alla frågor, kallar man sig feminist så måste man hålla med om exakt allt i ideologin och står man bakom blm så ska man hålla med om exakt varenda punkt i rörelsen.

          Kan man stå bakom en rörelse och ändå inte hålla med om en punkt av flera?

            Jag tycker den jämförelsen haltar. BLM driver alldeles för aktivt på segregation för att det ska kunna förpassas till en liten fråga man ej behöver ta ställning till.

              Och jag håller inte med dig om det.

      Ja.. bara se hur hudfärg kommenteras här inne redan..

      God natt på er alla!

      E, du tog upp det först.

    Jireel är ju såå snygg!! ? jag vill också ha honom!

    Gillar Jireel, gillar Alice! Ett fint par. Happy for them.

    Meeeen kan inte låta bli att tänka på att hon går ut med detta just nu eftersom hon vet att det ger mycket publicitet, vilket gynnar hennes släpp senare i veckan…? 😉

      Isabella har gjort oss alla paranoida?

        Hahaha kan vara så också!

      Klart hon gör.

      Så för att hon visar upp sin nya kille så kommer folk att beställa kläder av henne?
      Menar du att folk är så koko?

    Så fint par!!! All lycka. ❤️ Så tråkigt med alla negativa kommentarer. Hur kan man hitta fel i något så fint som kärleken?

      Man måste vara bra bitter för att leta fel i det. Svårt att vara glad åt andra när man är missnöjd själv.

        Menar det! Det lyser verkligen igenom.

      För att hon sa ju att hon minsann skulle vara singel och så går hon emot sig själv och blir KÄR?!?!!!!! Absurt ?????

        Du skämtar va, 10.38?

      Är det här Fannys ex? Lite not-girl code att dejta en väns ex.

    Borde det inte heta ”are official” (=they are official) eller – ännu hellre – ”go official”? I båda fallen skall verbet stå i plural.

    Jag ser inte poängen med att använda engelska om man inte kan formulera sig korrekt – i synnerhet om det redan är lite språkligt darrigt redan på svenska… (”Cissi Wallin galna utspel”, för att peka på ett ganska färskt rubrikexempel.)

      Jag menade dem som en enhet… ett koncept eftersom de omskrivits som ett. ? Deras relation är officiell, ”is” alltså.

        Bellas nivå av engelska?

          Typ!!!! Exakt! Precis!

          ”Man ser grandet i sin broders öga, men Inte bjälken i sitt eget”.

          Eller: ”Man skall inte kasta sten när man sitter i glashus”.

          Och ”Den som är utan skuld må kasta första stenen”. Liksom att ”man skall sopa framför egen dörr innan man sopar framför andras”.

        Det hjälper dock föga, vad du ”menade”. Om du vill formulera dig som du (försökt) göra, så skall det vara ”are”.

        Om dubiös säga till någon att ”Det är ingen fara på taket” men på engelska, kan du inte säga ”There is no danger on the roof” även om du menar precis det. Varje språk har sina regler och sina idiomatiska uttryck. Sedan kan man tycka sig mena vad som helst, men det är fortfarande så att rätt är rätt och fel är fel, oaktat vilket språk det handlar om.

        Sist och slutligen: ”Om dubiös” i andra stycket ovan skall vara ”Om du vill”. Det går inte att ändra, och jag vet inte varför.

          Tack tack! 🙂

      Jag föreslår:
      Alice Stenlöf och Jireel – it’s official

      Så elitistiskt och svenskt att tycka att alla som inte kan formulera sig perfekt grammatiskt på engelska inte ska få använda språket. Skulle du gå fram till en person från ett land beläget i typ Asien, Sydeuropa eller mellanöstern, som knagglar sig fram på engelska och propsa ”TALA INTE ENGELSKA OM DEN INTE ÄR PERFEKT, TACK!!!!”?

        OCH! Har man bott kortare än 10 år i USA så får man ICKE leka med ord och språk! ICKE!

          Inte när man (du) klagar så mycket på andras stavning, grammatik eller engelska

          https://bloggbevakning.se/2016/05/26/att-blanda-svenska-och-engelska/

            Tack för den kommentaren, ”hej”. Det är precis vad jag försökte säga med att inte kasta sten i glashus.

            Och Belle: jag pratar gärna bristfällig engelska med någon som jag inte har något annat gemensamt språk med. Men det blir tramsigt (där är Anna B ett lysande exempel) när man som svensk i kommunikationen med andra svenskar måste slänga in lite engelska här och där, oavsett det är korrekt språk eller inte. It’s so fucking onödigt.

            Till sist: att leka med språket är roligt och vitaliserande för detsamma om det görs med finess. Du, Camcam, får nog förklara vad din språklek bestod i, för jag förstår inte. Men min engelska är nog inte på en tillräckligt hög nivå. Är det en ”pun”? Förklara den gärna i så fall!

        Ja.

    Troll

      Varför tar du det för givet? Min mamma skulle inte ha något emot det. Pappa däremot är inte bara lite smygrasistisk. Han skulle få dåndimpen.
      Nu är jag lite äldre och har således föräldrar som växte upp när det enbart var finlandssvenskar som arbtesinvandrade hit. Den äldre generationen är oftast lite mer trångsynta liksom.

      Men det är väldigt tur att det blir bättre för varje generation som går.

        Väljer du bort svarta män för att din pappa skulle bli besviken (eller vad han nu skulle bli) eller struntar du i hans åsikt helt?

          Det är klart att jag har hans åsikt i bakhuvudet. Man vill ju att ens framtida partner ska gå bra ihop med alla i sin familj liksom. Men just i det här fallet väljer jag bort svarta män av andra anledningar.

            Okej. Då känns det ju inte som något större problem vad de skulle säga om du ändå väljer bort svarta män.

            Då är det mer tråkigt med alla som inte kan ta hem sin partner för att familjen inte accepterar den.

              Han skulle inte acceptera någon som hade ursprung från något annat än nordvästra/norra europa, USA eller Kanada. Allt annat går bort för honom och sådana killar väljer jag bort att inte dejta nästan enbart för att jag vet vad min pappa skulle säga om det blev seriöst.

                Vad tråkigt att höra.
                Jag blir alltid så förundrad över föräldrar som inte tycker att det allra viktigaste är att deras barn är lyckliga. Att allt annat som hudfärg, kön osv på eventuell partner är sekundärt så länge de behandlar varandra väl.

                  I min pappas fall är det för att han är övertygad om att den som kan göra mig absolut lyckligast är någon som står nära kulturellt.
                  Alla föräldrar vill ju sitt barn vad de tror är det bästa liksom.

                    Ja de flesta vill ju det. Men om barnet ändå träffar någon från en ”förbjuden” kultur som den är lycklig med och vill leva med. Då hoppas man ju att föräldern kan vara glad för det och acceptera det. Att man kommer från olika kulturer innebär ju inte per automatik att man kommer att bli olyckliga tillsammans. Tråkigt om man känner att man måste välja bort någon som man vill vara med på grund av andras åsikter om det.

                    Nu är det ju så att jag inte väljer bort någon som jag vill vara med. Det urvalet gör redan innan man har chansen att ens säga hej till varandra.

                    (Jag försöker alltså inte övertyga dig att träffa killar som din pappa inte vill att du ska träffa? bara intresserad då det aldrig har varit ett problem i min familj. Och jag kan inte tänka mig någonting hos en partner till min dotter som jag inte skulle kunna acceptera så länge hen behandlar henne så som hon är värd att behandlas.

                    Ska i alla fall sova nu. Trevligt att höra din syn på det?)

                Sjukt ändå att som vuxen lyssna på en förälders (korkade) åsikt om partners.. Låter som hederskultur ju. Skulle inte vilja att min dotter dejtade en man som han.. ?

                Hur långt tillbaka får ursprunget vara för att va okej?!

                Fast då är det ju inte färgen svart som är problemet? De svarta i usa har ju varit där lika gärna som dom vita.

                  Lika länge ska det såklart stå

            Tack!

            Ja men är familjen dum i huvet får de bara anpassa sig.

            Tror du inte att an hade tänkt så först med ändrat sig sen om han märker att det är en bra kille som passar dig?!
            Och skulle det spela någon roll tror du om ni kom från samma kultur?! Känns som många mest är oroliga för att det skall bli kulturkrock

              Ja folk verkar väldigt oroliga för att man ska ha så väldigt olika kulturer. Lite som när en engelsman eller amerikan går bra så länge han är vit, då är det bara spännande med en utländsk kille. Men inte någon av alla svarta amerikaner eller engelsmän för då är det helt plötsligt olika kulturer som gör det så svårt. Alla svarta killar kommer ju inte direkt från djupaste djungeln i Kongo som vissa verkar tro.

    Once you go black we don’t want you back.

      Vilka ”vi” är du talesperson för?

        I princip alla män som inte är simps

          Incels tror jag är ordet du söker.

      Hahah.. ? Men åååh stackars oss kvinnor som inte får rassekillar längre om vi varit med en svart man.. Verkligen SÅ SYND!

      (Snarare hade det ju varit ett bra sätt atr utesluta alla rassar och nassar? Om man baa berättar om sina erfarenheter med killar av olika ursprung och så hade dom svarat med typ usch eller fy fan. DÅ vet man att man ska hållla sig jäävligt långt bort från den mannen!)

    Självklart inte.

    Så fint att se att Alice stod bättre på egna ben själv än ihop med Bianca.

      Hon är där hon är idag just pga Bianca

        Jaha? Varför är det alltid så viktigt att påpeka det? Och Bianca hade minsann aaaaaldrig varit något utan sin mamma? Så jävla förminskande.
        Och undra hur många gånger Benjamin har fått höra samma sak?

          Ja det stämmer också 🙂 Bianca hade inte varit något utan sin mamma! / Anonym 08:33

    Vilket jävla rövgäng till läsare du har Camilla?

    Kul för dom i alla fall! ?? hoppas att de gör varandra lyckliga länge

      Internets absolut värsta kommentarsfält absolut ?

    Camilla, ta bort den här kommentaren, så otroligt rasistisk

      Varför är den rasistisk? Varför blir du så kränkt?

      Gå och lägg dig hjärntvättade pk-troll.

        Ta ut tummen ur röven!

      Varför ta bort en kommentar och därmed döda diskussionen? Så länge man inte skriver något nedvärderande eller hatiskt måste väl ändå olika åsikter få komma till tals? Hur ska vi annars någonsin kunna sträva efter ett mer öppet tolerant samhälle om vissa röster genast ska censureras och tystas?

      Tycker människor som du är så sorgliga, ängsliga och patetiska. Ni ökar bara polariseringen i samhället.

      Jag skulle aldrig någonsin kunna ha en relation med en man från Afrika eller Mellanöstern – ska den kommentaren också raderas och tystas ner? Eller är jag tillåten att uttala min åsikt?

    Hon vore ingen utan Bianca 🙂

      Och bianca vore ingen utan sin kända familj.

        Och de i sin tur vore inget utan deras kända familj.
        Framgång skapar framgång

          Exakt!

          Det är väl mer så att dom hade inte fått dom chanserna som dom nu fått, om dom inte haft kända föräldrar. Sen skulle dom kanske tagit sig fram ändå för flera av dom har ju talang på lite olika vis.

        Jo hon vore fortfarande Bianca. Sjukt förminskade att skriva att hon inte hade varit ”någon”, klart som fan hon fortfarande hade varit någon trots att hon inte förvaltat sin framgång? Och som om hon inte har stått på egna ben och kämpat för sin egna framgångsrika karriär?

        Det vore hon visst, hon är väldigt bra i sig själv.

    Länge leve ❤️

    Bara jag som tycker det är otroligt konstigt att göra slut med någon man älskar för att fokusera på sig själv och bara ett få månader senare hitta någon annan…? Hur man kan komma över någon man älskat i 6 år är så fort är helt oförståeligt för mig.

      Äsch, ibland blir det inte som man planerat. Om man träffar någon man blir lycklig av så gör man. What to do?!

      Jag var ihop (gift) med mitt ex 8 år och (trodde att jag) älskade honom, gjorde slut pga otrohet som jag inte kunde förlåta (mest pga att jag kände att det bara skulle upprepas). Blev blixtkär mindre än 3 månader senare, trodde det bara var en fling men nu 6 år senare är vi fortfarande tillsammans.

        2 år kvar då…

          Ursäkta va??

      Det sägs att det tar 7 år att lära känna varandra så… efter 6 år har man väl fått sig ett hum?

      Om det var hon som gjorde slut och det inte var en enskild händelse som fick henne att göra det, då tror jag att hon skulle funderat över det en tid.

      För att hon förmodligen kommit över honom innan hon gjorde slut. Har ingen här varit i ett slentrian-förhållande som ung?

      Jag blev tillsammans med en kille som 18-åring och sen hängde vi ihop. Jag trodde att jag älskade honom och jag var så inkörd på normen att man ska träffa någon, gifta sig och vara tillsammans för alltid att jag inte kände efter om det verkligen kändes rätt. När jag var 25 gick det inte längre. Jag var så jävla less på honom rent utsagt och då fattade jag äntligen att jag borde gå. Så jag gjorde slut. Och var helt fri från dag 1. Tänkte inte en sekund på honom. För att jag ägnat tiden i vårt förhållande till att processa istället för tiden efter. Hade inte gått så långt idag, men jag kände mig typ skyldig att fortsätta vara tillsammans med honom när vi varit tillsammans så länge.

      Svaret är enkelt, hon älskade honom inte längre och var trött på relationen. Istället för att erkänna det sa hon att hon behövde vara ensam osv. It’s not you, it’s me. Klassiker.

    Ja fiffik töjer sig ju. Kan aldrig funka med blek korv igen

      Vilka andra muskler blir slappare av träning? Bleka korvar kanske har legat lite för mycket så de har imploderat av trycket utifrån? Skrumpnat ihop helt enkelt, ganska tydligt tecken på en använd blekkorv och helt världlös för kvinnor med självrespekt.

      Hahaha nej!

    ?

    Synd att dina föräldrar är rasister. Hoppas du blev ok ändå.

      Jag är grym och jag vill ändå inte dejta någon med en annan kultur så

        Så vad spelar det för roll vad dina föräldrar skulle tycka om det då?

          Ingenting alls kulturskillnader är farligt och det bör de flesta veta

            Ok…

            Jag vet precis vilken typ du är och jag vet precis vilken typ av kulturskillnader du tycker är farligt. Andra kulturskillnader är bara charmigt. Däremot skulle du aldrig erkänna att det är färgen som spelar roll. Du säger själv att tex amerikan går bra, ger mig fan på att en svart amerikan är uteslutet däremot.

            En rasist är en rasist hur man än klär den.

              (Och med det sagt så diskuterar inte jag det här med dig mer.)

              Jag är inte rädd för att erkänna att jag aldrig i hela mitt liv skulle dejta en muslim tex på grund av deras religion. Har många muslimska vänner där de har samma åsikt och deras föräldrar också om att de inte ska dejta svenskar. Är de också rasister då?

                Fast det är ju inte religion som diskuteras här utan hudfärg. Du själv säger att du väljer bort svarta män för att deras kultur skulle vara farlig att blanda med din, det har inget med religion att göra.

                  Jag skiter i om han är svart eller grön. Allt hänger på religion från min sida. Som en del inte tycks fatta.

                    Men det är inte relevant eftersom det inte är det vi diskuterar.

                    Om det är du som är ts så är det inte det du har sagt i tidigare kommentarer. Att du inte vill dejta någon som praktiserar en viss religion.

                    Vem är ts? Inte jag i alla fall

                    Nä men varför kommer du in och pratar om äpplen i en diskussion om päron då?

                Vad har det med någons hudfärg att göra?

            Så min svarta son som är född och uppvuxen i Sverige med en vit mamma och en svart pappa (också född och uppvuxen i sverige) har annan kultur än dig och det skulle vara farligt att blanda dessa kulturer?

            Är det olika kulturer du är rädd för så säg det. Det finns svarta överallt. En stor del av Englands, USA:s, Frankrikes befolkning är svarta och har varit i dessa länder i generationer. Vad är det för kultur de har som du är så rädd för?

            Och ja, jag blir kränkt av människor med dina åsikter. So sue me.

    Nån som vet vars alices outfit är ifrån? 🙂

    Vad är det som pågår i det här kommentarsfältet? Alla ni som friskt diskuterar huruvida era föräldrar skulle eller inte skulle acceptera en svart man, SLUTA. Att ni ÖHT tycker att det är en rimlig diskussion att ha på ett öppet forum? Avhandla en grupps duglighet som om ni pratar om boskap? STOPP.

      Är inte män boskap?

    Vad är det här för kommentarer?? Och ni som kommenterar sånt här, var och hur fan lever ni?

      Lever ett bra liv tack 🙂 själv då?

    Hela syftet med blm är ju att just se färger? Att säga att man inte ser färg fungerar ju inte längre

      Du förstod nog inte vad som syftades på.

        https://www.instagram.com/p/CFgiYzIJjnM/?igshid=anyn0kq5k6hc

        Alice blir anklagad av rasism pga hennes nya kille av blm

          Och det rättfärdigar andra kommentarer som står här inne?

            Anser du att Alice är rasist för att hon har en kille som är poc? Jag gör det inte men är vit så har inte tolkningsföreträde, men det har kvinnan bakom kontot

              Nej det gör jag inte. Själv är jag svart men talar trots det bara för mig själv.

              Du svarade inte på min fråga.

                Jag tror att folk vill gott och att de mer medvetet nu lyfter folks hudfärg för att det nu är ngt som man ska göra. När jag var ung så pratade man inte om hudfärger och jag reagerade inte om ngn av mina vänner har en annan hudfärg än mig. Nu tänker jag på det när jag handlar av ngn på Ica ex, här är en poc. Jag vet inte riktigt om de gjorde ngt bättre men jag kan å andra sidan inte avgöra det. Gällande segregerade par där vita inte får dejta poc så tycker jag det är synd ockeå men även här så kan jag inte avgöra om det är rätt eller inte. Jag hoppas att Alice är lycklig och att hon påstår annat sätt kan bevisa att hon inte är rasist

                  Inte svar på frågan men okej.

          Typiskt för den här sortens aktivister. Vad Alice än gör så blir det fel. Frågan är då: Vem är den största rasisten?

            Som vit kan jag inte avgöra det. Jag har inte tolkningsföreträde i frågan utan det är endast de som upplevt rasism som kan svara på. Tjejen bakom kontot har upplevt massor så jag lyssnar på henne.

              Hon talar ju bara för sig själv. Tolkningsföreträde innebär inte att tala för hela gruppen utan att inte du kan tala om för henne hur just hon uppfattar något hon har varit med om.

                Men okej då har jag missuppfattat det, kan jag ngnsing säga emot när en poc säger att ngt är rasistiskt? Är inte det att Whitesplaina?

          Men hon som har det kontot verkar ju ha problem. Hennes överdrivna inlägg känns inte alls representativa för hur de flesta övriga svenska BLM konton fungerar. Tolkningsföreträde är viktigt men det finns ju gränser där enskilda individer är idi*ter som man inte behöver ta på allvar trots TF… Precis som många av de vita (rasistiska) kommenterarna här inne inte är representativa för mig och mina åsikter trots att vi delar hudfärg.

    Ja…

    Camilla, är du nöjd med det här kommentarsfältet?

    Svaret är enkelt, hon älskade honom inte längre och var trött på relationen. Istället för att erkänna det sa hon att hon behövde vara ensam osv. It’s not you, it’s me. Klassiker.

    ??

    Camilla, en liten rättelse. De köpte en lägenhet ihop, som sedan såldes och Alice köpte en helt ny lägenhet som hon nu har ”lyxrenoverat”. Det är alltså inte samma lägenhet som hon köpte ihop med Philip. 🙂

      Nej, Alice köpte väl ut Philip från lägenheten?

        ja precis

    Vem är hon egentligen? Blivit känd pga Bianca Ingrosso som är känd pga av sin kända familj.
    Ingen bra förebild för oss unga kvinnor, ingen utbildning har hon heller.
    För övrigt så blir man blir så trött på alla dessa fejkade bulimi och fillers influencers.

      Bianca har blivit känd pga sin kända familj som i sinn tur blev känd pga sin kända familj.
      Det är så verkligheten fungerar, framgång skapar framgång.

    Herrejävlar vad det här kommentarsfältet måste ha spårat ut igår kväll!
    Hela 100 inlägg är ju raderade!!

      Det hade ju vilken ärthjärna som helst kunnat räkna ut innan att det skulle göra..

      Vad har raderats?

    Äkta kärlek eller en förälskelse med smart PR, time will tell….precis som med Bellis.. 😉

    Hon är tråkig och det är inget fel på det.

    Undra vad Fanny Lyckman säger om detta…

      Varför skulle FAnny LYCKMAN ha något att säga om detta?

        Ehm, det är ju detta som fått dom att lägga ned poddiz

      Tycker att det är no-no att dejta kompisars ex, men om man verkligen är kär kanske man är beredd att vara hänsynslös? Ändå konstigt om han slutar umgås med Klara över det, är väl inte hennes fel. Vet inte om Fanny och Alice ens någonsin varit tighta heller? En ytlig bekant kan man väl få dejta exet till.

    Apropå Fanny Lyckman. Har det hänt något mellan henne och Tanby-Klara?

      Som jag har förstått det så är ju detta det som fått dom att lägga ned podden

        Så vad är ”detta”?

        Att Klara är vän med Alice, son har ihop det med Jireel – och att Jireel och Fanny då har någon history? Och att Fanny då tycker att Klara ska ta avstånd från Alice, men inte gjort det?

        Blev jättenyfiken! Varför skulle dom lägga ner podden pga alice och jireel?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.