Biancas fyllehångel med Lucas

Jag och Lucas har en grej för att hånglar när vi är fulla, det är såååå äckligt. *fniss fniss* // Bianca Ingrosso

I den här videon så berättar Bianca hur hon och Lucas Feola (Alice Stenlöfs assistent) brukar hångla på fyllan och klipper in en video från Chimikontoret där de båda ligger på golvet och hånglar.
Många av kommentarerna ifrågasätter beteendet med tanke på att Bianca är tillsammans med Phillipe Cohen, men hon tycker tydligen att det är okej eftersom Lucas är gay.

Med tanke på den osäkerhet Bianca uppvisat när det kommer till sin pojkvän så tvivlar jag på att hon hade tyckt att det var okej om han la ut hångelvideos på sig själv och en snygg tjej, även om hon råkar vara gay.
Jag känner mig mest bara på tok för gammal för videos på fyllehångel, men så är jag också ganska många år äldre än de tre deltagarna i den här videon.
😉

Vad tycker ni?
Brukar ni fyllehångla med era vänner?
Postar ni även filmer på detta på sociala medier?

157 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    FACEPALM

      Jag undrar mest om varför hon är så sjukt omogen för sin ålder. Det där känns som att en tonåring har lagt upp på nätet på jakt efter lite uppmärksamhet. Bara pinsamt. ??

        Om det är okej med samtliga så tycker jag att alla andra kan sluta moralisera. Så sjukt ointressant fråga.

          Vad menar du?

          Håller med! Moralpanik liksom…

        Troligtvis så är det ju slut med Philippe och hon vill nog göra honom typ svartsjuk och visa upp sig, tänker på rumpbilden och så detta hångel. Så det kommer 05:30 och 21-inlägg ändå tyckte du skrev att du skulle upphöra med det en tid, kanske missförstod jag eller så ändrade du dig och har tid, ork och lust för det.

        Hon är väl 25? Å har startat ett stort företag. Är faktiskt riktigt glad över att hon vågar va som hon är. Själv är jag 37, jobbar hårt å nåt en topptjänst jag kämpat för, har barn å man – å kan va jäkligt barnslig i bland. Så jäkla gött. Å när jag va 25 kunde jag va väldigt omogen – för att det är kul! Du kanske själv ska våga freaka loss lite å inte va så övermogen ?

          Hon är 3:e generationens kändis född m silversked osv. Att vissa inte fattar vilken enorm fördel man har av att födas in i en stor, välbärgad kändissläkt är ofattbart. Det är ungefär arton miljoner gånger lättare att nå framgång om man är född in i en känd, välbärgad familj. Det är inte jätteimponerande. Mycket mer imponerande att nå framgång om man inte kommer från en känd, välbärgad familj.

            Så sant. Folk verkar vara såååå impade av alla dessa ”entreprenörer” som fötts in i kändisvärlden, och på riktigt tror att det är rå talang som har resulterat i deras framgångar.

    Beror väl på vad man är okej med. Antar Philip är okej med det då och kanske gör samma sak med sina vänner?
    Eller så kanske bianca vill göra honom avundsjuk.
    Oavsett .. så skulle jag aldrig acceptera sånt i en relation

      Håller man på så med någon (även om denna är gay) så känns ju steget att göra det även med något annan inte så stor.
      Men det är väl pojkvännen som får avgöra om det är okej eller inte. Sen kan hon ju inte heller komma och säga att han inte kan göra samma sak

      Kommer ihåg att hon sa i podden eller någon youtubevideo att Philippe ifrågasatte att hon hånglade med sin gaykompis på fyllan (någon annan än Lucas tror jag) och att han vände på det och sa att hon inte varit okej med att han gjorde så, vilket hon höll med om. Men han kanske inte tar det på så stort allvar längre, eller så har de gjort slut ännu en gång.

      Dom flesta förstår ju hur man beter sig i ett förhållande. Men inte Bianca. Vad är det som gör att hon är så otroligt omogen?
      Så totalt utan filter och har inte en aning om hur man beter sig i livet.

    boooring, varför tog du inte med hans missunsamma avundsjuka face när Bianca fick meddelande om tt hon slagit något sorts rekord?

      Verkligen! Så himla tydligt att han inte unnar Bianca framgång, oklart varför? De får ju ”leva” på den framgången själva…

      Så hemskt också hur Lovisa och Lucas direkt kollar på varandra när Bianca pratar.. Verkligen dumförklarande mot Bianca :/

      Cam cam missade grejen med hela vloggen som alla egentligen pratar om. Fail. Så uppenbart att han typ för av avund, vidrigt.

        Dör

        Älskar hur hon ska försvara det hela med att det är ”ironi” och ”sarkasm”! Hallå förstår inte alla att man ska skratta åt deras vidriga beteenden? Det är så skoj allihopa. Nej Bianca, nej. Det är isåfall bara ni tre som kan se ironin i det hela och skratta åt det.

          Va har hon hunnit försvara det redan? Vart då?

            På hennes instastory nu ikväll!

          Men så är det ju i familjen Wahlgren. Dom tycker att dom har så bra sammanhållning. Men det känns som dom inte riktigt vet hur det är att ha sammanhållning. Alla utom Pernilla som är så konflikträdd så hon inte vet hur hon ska vända sig, alla dom andra skriker gapar hånar varann är missunnsamma otacksamma och spydiga mest hela tiden.

      För att det bara är spekulationer. Ingen av oss var där och ingen av oss vet till 100% vad Lucas tänkte där. Han sa ingenting så man har liksom absolut ingenting att gå på egentligen.
      Och Camcam har hela tiden avrått från rena spekulationer och velat hänvisa till fakta. Fyllehånhglet är ju liksom något de pratade om.

    Gjorde väl det med ngn tjejkompis på fyllan när jag var runt 20år…dock stod våra pojkvänner och kollade på- var väl en vår dröm för dom kan jag tänka mig!

      We’ve all done that hon.

        Hun

          Nej det har inte alla:)

            Inte ni tråkiga men vi andra ?

              Om du tycker det är tråkigt att alla inte hånglar med sina tjejkompisar när pojkvännerna står bredvid och dreglar, ärligt, det säger så mycket om dig.

        Nej. Fy fan vad ska skabbigt.

      whaaaat? känns inte det märkligt att göra framför era pojkvänner? Men att pussa och eller kyssa sina tjejkompisar… är iallafall inte allt för ovanligt. Har jag också gjort. 😀 haha….

    Test – är jag blockad? Och isf varför??

    Slår vad om att Bianca kommer försvara Lovisa och Lucas beteende till varje pris i nästa vlogg. Men jag hoppas ändå innerst inne att hon förstår sitt eget värde och att hon inte behöver umgås med människor som behandlar henne illa. Känns bara som hon är en väldigt trasig person, som behöver x antal timmar hos sin psykolog.

      Hon försvarar redan hela filmen på Instagram-story.

      Ja, får storasysters-komplex för henne. Tala om för henne hur sunda relationer ska vara, både vad det gäller kärlek och vänskap. Känns som hon saknat den typen av stöd och vägledning, förutom från Melina och möjligtvis Vanessa.

    För min del, eller vår, då hag är i ett förhålla de så är det inte okej.
    Och om han är gay? Hon är ju inte det och tänder på män, den förmågan försvinner ju inte bara gör att den man hånglar med är gay.

    Sen tycker jag det är respektlöst och barnsligt. Vissa saker gör man vara med sin partner, tycker jag.

    Men så finns det jubde som är swingers och är det okej med dem så visst.

    Men nej, hade sparkat ut henne med röven före och skaffat mig en stabil tjej.

      Bara för att man är hetero tänder man inte på alla män. Det antar jag att du också begriper.

        Precis så ännu konstigare att hångla med dem. Jag har inget emot det, bara svårt att förstå det.

          ”Och om han är gay? Hon är ju inte det och tänder på män, den förmågan försvinner ju inte bara gör att den man hånglar med är gay.”

          Det är väl bara så enkelt som att vissa inte ser hångel (eller sex heller för den delen) som någonting man gör av kärlek endast och enbart med en partner som man älskar. För en del är det en kul grej och inte mer än så.

          Vill man inte hångla så gör man inte det. Vill man hångla så gör man (förutsatt att den andra och eventuell partner är med på det så klart but that goes without saying).

    Ok har inte sett videon men är inte fyllehångel som skall visas upp på sociala medier lite 2005?

    Fast jag fattar inte vad det skulle ha för betydelse att Lucas är gay. Bianca är ju inte det .

      Ellerhur!! Skulle det vara ok att hångla med någon bara för att man inte är attraherad av varandra?

        Tja… för vissa är det okej.

        Dum fråga men man blir väl lite sugen när man hånglar?
        Så har det ju varit för mig.

    Men gud vad pinsamt ?

    Varför håller hon på såhär när hon är i en relation? Hennes beteende är obegripligt.

      Måste vara för att trycka detta i Philips ansikte? Hon brukar ju prata gamla ligg, hångel, dejter osv.. Så onödigt? Skulle aldrig vilja försöka såra min kille så.

        Sån sjuk destruktiv relation ifall man håller på sådär. Tyvärr. Hoppas de inser att de inte borde vara tillsammans längre.

      Fast relationen är väl antagligen över eller att de har en paus och trubbel i paradiset och hon försöker göra Philippe svartsjuk gissar jag. Han ska väl liksom se vad han missar därav halvnakenbilden och hångel antar jag. Det ger ju henne mer klick också att visa upp det så två flugor i en smäll tänker hon nog men dock så tycker väl många att hon är fjantig och beter sig illa och pinsamt.

      Det är så mycket med Bianca som är obegripligt. Finns det ingen som kan ta sig an henne och lära henne livet, liksom.
      Vad som är rätt och fel, vad man säger och när man ska hålla snattran. Hon kan inte gå genom livet på det här viset.

    Tror hon försöker göra Philip avundsjuk tveksamt om det funkar eftersom Philip verkar lagomt intresserad av henne ändå

      Svartsjuk menar du kanske?
      Det är stor skillnad mellan avundsjuka och svartsjuka.

    Bianca är också för gammal för att hålla på sådär inför 1000-tals människor.

    Hoppas hon snart gör en exit och får med sig en rejäl summa pengar så hon kan koppla ner och hitta sig själv. Hon verkar må väldigt dåligt med ångest, ätstörningar, skönhetsingrepp som gått över styr, sk vänner som hånar henne och en pojkvän som är otrogen och inte alls verkar vilja hennes bästa. Hon förtjänar bättre

    Det enda jag tänker på är att hon nog är sjukt bra i sängen.. säkert Philippe också

      Va kom den bedömningen ifrån haha

      Jag tror att de båda vrider och vänder på sig för att framstå från sin snyggaste sida i alla positioner. Samt inte för mycket hudkontakt så inte fejkbrännan gnuggas bort.

    Gud vad jag är glad och tacksam för att jag är en alldaglig tråkig vanlis med normala värderingar och vardagliga saker att fylla tiden med. Verkar vara otroligt jobbigt och inte ett dugg kul att leva som de här kändisarna.

    Men snälla vad är detta för nivå?! Hur omogen och pinsam får man bli. ??‍♀️

    varför lägger man ut sånt här för allmän beskådan?

    Hos unga personer är den delen i hjärnan som innefattar konsekvenstänk inte blivit riktigt utvecklat ännu.
    Rätta mig om jag har fel. Är det inte därför tonåringar beter sig som brunstiga älgar som smaskat i sig överjästa äpplen i någon trädgård och sen trampar sönder poolen.
    Där har vi en bra jämförelse enligt mig.
    Är inte bianca typ 15 år?

      Hon är 26 och ska redan ha utvecklat konsekvenstänk.

    Men alltså vadå okej för att han är gay? Känner mig lite mindre värd här av den kommentaren och typ….som något jävla hemligt väsen!
    Hela uttrycket känns som att vara gay på något sätt inte är en giltig sexualitet….

      Du missar nog poängen

      Va? Är väl för att det skulle anses mer okej för att det inte är något sexuellt mellan dem eftersom han är gay. Inte för att det är mindre värt eller mindre giltigt.

      Mvh lesbisk

    Är det den här personen 100 000-tals unga tjejer inklusive min 8-åriga brorsdotter har som förebild?

      jupp

      Ta ett ordentligt snack med din brorsdotter. På riktigt.

    Jag tycker synd om henne – följer man Wahlgrens Värld så vet man att ”Lilla Bianca” inte blev sedd lr lyssnad på i skilsmässan.
    Trauman i barndomen – oavsett form – som inte fått läka ut utvecklas inte sällan till (som hon åxå har) bulimi o övrig psykisk ohälsa.
    Men ingen kan stoppa hennes snurriga värld, bara hon själv.
    O kanske tiden. Men just nu känns hon mer ostabil än nånsin?

      Oj vad olika man kan tycka. Jag tycker hon känns mer sig själv än någonsin. Tycker att hon har skinn på näsan och är skit duktig!
      Tycker inte att hennes värld är snurrig heller ?

      Ja jag förstår mig inte på de äldre som jobbar runt henne t ex Vanessa. Hon måste ju veta att Bianca har/ har haft ätstörningar och att det kanske inte det är världens smartaste grej att sälja in henne i en underklädeskampanj där man kan räkna ut i förväg att hon kommer få kommentarer om sin kropp. Vem i hennes närvaro tänker på något annat än att bara tjäna pengar på henne undrar jag?

        Får lite avicii-vibbar av detta tyvärr… Det finns ju så många vars inkomst baseras på Biancas varumärke och vad hon presterar.

        Tror Bianca själv är den som mest tänker på att tjäna pengar. Det senaste med underklädesbutiken är märkligt också eftersom hon aldrig använder bh och enligt egen utsago aldrig trosor men ändå älskar hon detta företag sedan många år och underkläderna är det bästa hon någonsin använt. Nja. Tror dessutom att hon älskar att få modella, posera och visa upp sig.

          Varför har hon inte trosor?? Du söte…

            Du vet väl att det är bra för fiffi att vara utan trosor?

              Biancas fiffi tål både våtservetter,parfym och annat enligt hennes reklam för diverse produkter,men inte trosor? Jisses.
              Iallafall, den tjejen skulle behöva komma ner på jorden. Hon är säkert duktig på mycket, men behöver en ankra i verkligheten ett tag. Och tänka till lite på vad hon förmedlar till sina UNGA följare.

            När man väl inser hur bra fiffi mår utan trosor och hur skönt det är utan något som skaver lite subtilt på höftbenet/i grenen är det svårt att ta på sig dem igen ??

            Mvh Hon som först började sova utan trosor

              Tror att du ska köpa rätt storlek, om det skaver så ?

                Även om man har bekväma trosor så är det inget som är lika bekvämt som att vara utan.

              Håller med, det är sjukt skönt utan trosor ??

              Menar du att det är bekvämt att gå troslös i jeans?

                Undrar samma. Dessutom, byter du jeans varje dag isf?

                Finns annat att klä sig i än jeans. Bara det är ju obekvämt öht. Men ja, det är skönare att ha jeans utan trosor än med.

                /annan troslös anonym.

                  Det är väl det den jättestora fyrkantiga kavajen från hennes klädskapande ska vara till.
                  Så luftigt för fiffi.

            För att hon är porrig.

    Har en kompis som har två pojkvänner. Vilket såklart hade varit vidrigt om det var i hemlighet, men nu är oproblematiskt eftersom alla valt det.

    På samma sätt är det väl inget att ”tycka” om ifall en del par väljer att hångla runt trots att de är i en relation. Dvs den enda som ska tycka något om detta är Philippe.

      Och det har han ju gjort? Det är väl därför i har den här diskussionen?

    The brain is not strong with this one.

    Det här med att var och varannan tjej drömmer om att få vara en fag hag och slänger sig om halsen på första bästa gay man de träffar måste det har skrivits hyllmeter av populärpsykologisk litteratur om.

      Perfekt för de tjejer som vill ha en nära och djup relation med en tjejkompis men är för cool för det för ”jag kommer alltid bättre överens med killar!!”.

      Nej inte förstå bästa gay. Han ska vara feminin och vara som en tjejkompis, annars kan det vara. En gay som är som vilken kille som helst är inte intressant.

        Första*

    Jag tänker mer på hur hon vill framställa sig som en seriös influencer eller business-kvinna och sen gör hon så här?

      Om det är det hon vill framställa sig som så misslyckas hon totalt i Wahlgrens värld.

      Är hon och Pernilla helt tappade eller ser de något positivt i att framställa sig som korkade?

        Minns när jag var 13 år och osäker och av någon anledning spelade dum av för att ställa mig in hos killar. Vilken tur att jag växte upp och insåg mitt egna värde och att livet inte kretsar kring killar.

          Det är verkligen den vibben jag får av Bianca. Som att hon tror att det är lite gulligt charmigt att vara helt handfallen och dum. Tihi.

            Nej, jag tror tyvärr att hon inte spelar.

      Är det verkligen ingen som bryr sig om den här pandemin som fortfarande existerar? Eller är alla immuna mot smitta? Så finns det folk som funderar på hur länge detta kommer att pågå. På riktigt? Snacka om föredöme.

    Men känns inte det här lite clickbait? Hon gör väl så här för varje vlogg hon släpper? Minns inte vad det var i senaste vloggen men det känns som att det är hennes grej att ha nåt av chockvärde för att locka till sig tittare och det funkar ju obviously. Jag gick in och kollade. Men ändå sjukt, De har säkert en sådan relation att hon kan göra så men jag hade känt mig så dålig och osäker om min kille kysste sin lesbiska tjejkompis.

      Ja visst är det clickbait, hon sa ju även att detta är hennes bästa vlogg någonsin. Men hon gör nog detta även för att typ retas med Phillipe tror jag. Både clickbait och göra P svartsjuk. Fånigt hur som, tycker hon blir mer och mer pinsam och jobbig faktiskt. Dryg.

    Ett sånt här beteende grundar sig i osäkerhet. Hoppas hon kan hitta ett lugn och fokusera på sig själv och att hon ska må bra. Och att hon dumpar den där snubben hon är tillsammans med. De är ju verkligen inte bra för varandra.

    När jag läser om sånt här inser jag att bara för att man är ekonomiskt oberoende är man inte lycklig..

      ”The one who says money can’t buy happiness just doesn’t know where to shop!”

        Hon borde lägga alla pengar på terapitimmar

    Apropå ovan diskussion om hennes umgänge med denne assistent och Lovisa – Lovisa om nån får jag riktigt dåliga vibbar av. Bianca anförtror henne så mycket, ja, hela sitt liv egentligen men vem är denne Lovisa? Såg nån vlogg när de hade en frågestund och Lovisa fick en del frågor att svara på. Varningsklockorna går igång för mig iaf, men samtidigt svårt att sätta fingret på varför…

      Hon var så dryg på gymnasiet. En sån snobb med rika föräldrar och riktig mobbarmentalitet.

        Hon verkar vara sån…. en riktig tjurig och elak typ.

        berätta mer hehe

      Jag får också dåliga vibbar av Lovisa.

      Hon vill ju bli influenser och poddare men skulle säkert passa bättre som modell

        Känner inte till hennes längd men hon ser inte tillräckligt lång ut för att bli riktig fotomodell.

          Nuförtiden behöver modeller definitivt inte vara varken långa eller smala. Finns tom några tjejer m Downs syndrom som är modeller (catwalkmodeller till och med), samt otaliga både plus size samt petite-modeller. Uppdatera dig!

            Fast de blir ju aldrig ”riktiga” modeller. Hon är väl minst 1.78 så visst har hon längden inne?

              Man skiljer på fotomodeller och catwalkmodeller.
              Kenza t ex har gjort många jobb som fotomodell men hon skulle aldrig platsa på en modevisning i Milano eller Paris.

            Nu pratade jag om riktiga modeller som jag skrev, som får fota för vogue och gå på catwalk. Då krävs fortfarande lögnen, downs syndrom eller ej.

        Modell? Snarare en tävling som Owen Wilsons look a like!

        Nej jag är inte bitter och nej jag vill verkligen inte se ut som Lovisa och ja vi behöver inte prata om någons utseende men kanske bra ifall nån kan hämta ner henne från de där höga hästarna.

          Men visst har hon ett modellutseende. Och sen isblå ögon som gör sig bra på bild. Dock tror jag hennes kropp är lite för ”snygg” för att vara modell, alltså ej tillräckligt med kotor som sticker ut(jo hon är supersmal men vissa modeller är onormalt smala)

    Ska bebisen Benjamin börja laga mat på fyran nu?? kan han laga något annat än Carbonara?

      Ja han är nog en bättre kock än de flesta

        ??

        Hahaha varför bättre än de flesta?

        Näe bara pasta och hamburgare man sett att han lagar iaf. Så trött på sån pasta.

      Han kanske ska ersätta en annan italienare som lagat italiensk mat i fyran innan. Men som nu tvingats ta time out efter att ha haft en jobbig tid. Styrkekramar eller nåt. Tydligen måste det lagas italiensk mat på fyran till vilket pris som helst.

        Men glöm inte hålet!! Stackarn.. (?)

    Äsch ingen skada skedd. Jag tycker dom verkar vilja larva sig och det är för mej ok.

      Ja varför ska en massa följare bli sekundärkränkta bara för att de själva aaaaaldriiiiig skulle göra samma sak.

    Älskar att hångla med andra människor. Är i ett öppet förhållande dessutom och det är himla trevligt måste jag säga. Men alla är olika. Jag förstår om många andra inte gillar det. Helt okej det också. Folk får bestämma över sina förhållanden själva, så länge de ger tusan i att lägga sig i mitt. ?

      Är också i ett öppet förhållande sedan 5 år tillbaka. Kunde inte bry mig mindre om vilka gränser någon annan sätter upp i sitt förhållande. Och så länge jag och min kille är överens om våra gränser så behöver ingen annan bry sig om det heller?

      Ibland tänker jag på hur det skulle vara att hångla med någon annan. Har varit tillsammans med min kille sen jag var 15(8år) och har aldrig ens kysst en annan kille. Vi älskar verkligen varandra och är en så bra match. Men ibland får jag en känsla av att vara instängd och att jag inte lever livet fullt ut.
      Jag skulle inte ha några problem med ett öppet förhållande, iaf under en period, men för min kille är det nog ett tvärnej. Har ställt honom inför hypotetiska scenarion, tex ifall han skulle tycka att det var ok att jag hånglade med en tjej på fyllan, och det tycker han inte.

      Jag älskar verkligen denna man men ibland känns det som att jag missar en del av livet. Någon som känner lika eller har tips?

        Det enda du missar är friheten att göra vad du vill

        Det låter dock inte som att du älskar din kille, så tips; Gör slut om du är så pass nyfiken på att blanda saliv med andra. Menar det, kör hårt massa hångel väntar! ? och ge din kille chansen att få hitta det han söker.

          Jag älskar verkligen min kille till 100%. Det måste väl vara en helt rimlig tanke att undra hur det är att hångla med någon annan ifall man varit tillsammans sedan man var 15 och har för avsikt att leva tillsammans hela livet?

          Tror knappt att några som hållt ihop hela livet ALDRIG har tänkt en tanke om någon annan.

            Jag vet precis hur du känner. Tillsammans med min sedan jag var 21, dvs 15 år. Jag har hånglat med rätt många innan honom men inte haft sex med någon annan. Har undrat i perioder vad jag missar och mått dåligt över det. Samtidigt så glad och tacksam att jag har min fina man och kärleken till honom väger över. Kommer inte att lämna honom för att ligga med någon annan. Öppet förhållande känns inte aktuellt för varken mig eller honom.

          Oj wow alltså man kan älska en människa och vilja hångla med en (eller flera) andra. Det där hänger inte ihop för alla 🙂

        Helt ärligt. Du missar inget! Tusen gånger bättre att vara med någon man älskar än att oroa sig för herpes och all möjlig skit. Dom som säger annat försöker bara lindra sin egen ångest.

          Tack! Gräset kanske inte är grönare på andra sidan 🙂

          Haha

          Och alla som säger som du försöker bara övertala sig själv att de är lyckliga i sitt tråkiga förhållande?

            Alla är inte en kicksökare.

              ?

    Tror alla vet hur galen Bianca hade blivit om Philippe hånglade med en lesbisk tjej med henne över sig på golvet..

    Hahah nej inte längre men det hände absolut med mina bögkompisar när vi var yngre ?

    Har inte titta på videon och antar att de hånglar då? Tragiskt, ju. Inte ens en dysfunktionell fjortonåring skulle göra så här, Hade hon i efterhand försökt hävda att det var ”på skoj”, eller hur var det? Trams isf. Efterkonstruktion. Vad syftet sedan var spelar väl mindre roll, det hela är ju bara patetiskt.

    Kommer inte på fråga att hångla med mina vänner! Har hånglat, och legat, med nån killkompis men hade man varit i förhållande hade det aldrig skett.

    Finns väl massa människor som hånglar utan att vara attraherade av varandra.

    Är ena eller båda parterna dessutom totalt ointresserad eller öppna med att det är okej så förstår jag inte moralpaniken?

    Är det för att hon har en partner? Eller är det för att hon är hon?

    Folk verkar glömma ungdomsåren.

      Hånglar folk med människor bara för att då?? Har aldrig hånglat med nån annan än min kille så jag förstår inte riktigt tankegången ??
      Tänk vilket jävla liv det blivit om Philippe hånglat med en lesbisk tjej ?‍♀️

    Kommer hon någonsin växa upp??

    Är det nån som faktiskt ser att de hånglar på videon? Och ni som säger ja, har hångel plötsligt slutat att innebära att man upprepade gånger kysser varandra med tunga? Jag ser inte ens att deras läppar möts om jag ska vara ärlig.

      Ja, man ser att de hånglar på videon.

        Ska jag vara ärlig tror jag nog säkert att hon och Philippe diskuterat sina ”gränser”. Bryr mig således inte mycket, förutom att det visas trots att hon tyckte det var en äcklig video.

          Oops skulle vara egen kommentar, gör det nu.

        Jag ser verkligen inte det. Ser att de ligger på varandra men ser inte att de kysser varandra. Har hon kanske redigerat? Nån som vet?

    Jag får sån ångest över videon…Lucas verkar så dryg och kall mot Bianca, usch. Tror faktiskt han inte ens gillar henne (och Lovisa är också ett frågetecken) och hänger med henne eftersom ”hon ju betalar”. Tycker synd om Bianca.

    Åh herregud. Trodde fjortis fasonerna var passé – tydligen inte!

    Inte sett videon, bara rubriken. ”Jag spyr. Äckligaste videon jag sett”. Varför då publicera den?

    Hahaha… Ja, det är ju faktiskt den där sista meningen som är mest intressant!
    Nej – man skulle nog inte låtit det ligga kvar på sociala medier om man nu i fyllan och villan ”råkat” lägga upp det… OMG – dagens ”ungdom”! ?

    Vad får hon ut av det? Bianca behöver en mentor. Hon ska absolut inte lägga ut en sådan bild och inte prata om vem hon fyllehånglar med, tror hon inte att hon är värd vanlig integritet.

    Ska jag vara ärlig tror jag nog säkert att hon och Philippe diskuterat sina ”gränser”. Bryr mig således inte mycket, förutom att det visas trots att hon tyckte det var en äcklig video.

    Finns väl ingen arbetsgivare som anlitar en straffad Kokainmissbrukare.

      Menade Paow alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.