Rollen som programledare är långt borta för Gina Dirawi

Gina Dirawi har svarat på lite frågot på Instagram och låter nästan lite som Laleh när hon svarar på frågan ”Vad gör dig lycklig”.
”Enhörningar och regnbågar….lalalalaaa…”

Ett svar gör mig lite beklämd, samtidigt som jag egentligen inte är särskilt överraskad av det, och det är på frågan om man kommer få se henne på tv snart. Hon svarar att det känns långt bort att programleda igen, men att hon kanske kommer ändra sig.
Om det är någon som inte förstår varför hon svarar så efter att ha synts överallt och ingenstans ett tag – Melodifestivalen, Julvärd, Musikhjälpen mm – så kan man titta på dokumentären ”Vad hände Gina Dirawi” som jag skrev om här.

Det går inte ens att föreställa sig vad hon fick genomgå under sin tid som programledare för stora svenska produktioner. 
Jag förstår att hon skyr det som pesten just nu, men önskar att hon någon gång kom tillbaka i rutan.
Hon var en frisk fläkt, lite som en Zlatan – fast i programledarskor med sina kaxiga uttalanden och orädda attityd. 

Jag hoppas hon kommer tillbaka i rutan!
Eller på webben.
Men någonstans, gärna. 🙂

163 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Var väl just hennes kaxiga attityd som blev hennes fall och visst uttal om judendomen om jag inte minns fel?

    Muslimer och judar har ju avskytt varann i alla tider ungefär…

      Och en massa sverigevänner som gapade när hon blev julvärd också.

        (Jag lägger det till listan alltså. Inte för att whataboutisma det du säger.)

        Tycker hon är lite störig. Men tar tusen gånger hellre henne som julvärd igen än Lars Lerin, uuhhh.

        Varför stör jag mig på random kändisar så mycket? Ska gå och äta en pepparkaka istället. I’ll see myself out

          haha du är underbar E

            ?

          Lars Lerin ❤

          Tycker Lerin passar utmärkt som julvärd. Mysigare människa får man leta efter.

          App app app! Inga pepparkakor innan julen börjat enligt kyrkokalendern.

            Varför säljs de då året runt? ?

              För att se vilka som faller för lusten. Syndare!

                Ah, jag förstår. Tur att Jesus föds snart så vi kan korsfästa honom så vi blir förlåtna.

              Haha precis! Jag äter pepparkakor året om, som man gör i många andra länder.

                Jag äter aldrig pepparkakor, så det jämnar ut sig. Du tar min del också.

                  Åh tack!!!

              Kätteri

            #äterlussekatttillfrukost

          Herre gud… så fort man kommer in i oktober så ska alla börja med deras ”ät en pepparkaka istället”. Är det typ 40-plussare som säger så eller?

            piiiiiinsamt!

            Omgggg så pinsamt? (Ps jag är 29 /ts)

            Ja för 40+ är ju ena foten i graven…

          Lars Lerin är ju så härlig ?

            Nä det kryper i mig så fort han öppnar munnen! Han känns så bortkommen och förvirrad.

              Bortkommen och förvirrad är han ju verkligen inte. Däremot är han ju inte direkt en fartfylld fläkt vilket jag kan köpa att en del inte gillar.

        Anonym 09:07

        Att hon var julvärd gjorde mig ingenting.
        Däremot skrev hon en del stötande saker i sin blogg som jag inte riktigt står upp för.

        Precis som Kakan och Cissi W kan jag inte heller stå upp för pga deras uttalanden.

          Jag har ingen koll märker jag! Vad för störande skrev hon?

            Nja, inget speciellt. Helt i linje med samtiden.

              Inget speciellt???! Ventilerat sitt judehat offentligt. Skrivit antisemitiska saker, jämför Israel med Hitler. Det skulle jag anse ”speciellt”…

                Com il faut i pk-Sverige

        Den svenska traditionen att bli upprörd över årets julvärd (oavsett vem det är) ska vi värna om tycker jag.

        Oavsett vad ”sverigevänner” tycker är det fullständigt förkastligt att uttala sig som hon gjorde. Två tankar går att hålla i huvudet samtidigt.??

          Jag la det bara till listan. Sa inte emot lombax kommentar??‍♀️

      ” Muslimer och judar har ju avskytt varann i alla tider ungefär…” väldigt historielöst, och felaktigt, uttalande.

        ? 09:15

        Jasså?
        Se bara nere i Israel och Palestina.
        De har ju bråkat med varann i säkert 1000 år…

          Se bara judar som sökt skydd hos muslimer, och som levt fredligt sida vid sida. Se exempelvis korstågen, och judeförföljelserna i Europa som fick judar att fly till bland annat Nordafrika för skydd.

            Not so much, anymore. Vilka stora judiska samhällen finns kvar där nere? Nämn några?

              Fast jag snackar inte om dagsläget. TS skrev ”i alla tider” vilket är felaktigt. Att många hudar valt att exempelvis emigrera från Nordafrika gör inte att man kan bortse från hur relationen mellan judar och muslimer historiskt har sett ut.

                *judar (inte hudar ?)

                Jag lever här och nu.
                Tid är bara ett påhitt av människor, men dåtiden är omöjlig att påverka.

                  Hahaha

                Och den har historiskt sett bättre ut. Vi får hoppas att relationen återgår till det.

              Iran har en judisk population som lagligt får bo i Iran eftersom de är ett folk som härstammar från Abraham enligt beslut av ayatollah Khomeini en gång i tiden.

            Det får väl finnas gränser för historielösheten. Stormuftin i Jerusalem tillbringade andra världskriget i Tyskland som gäst hos en viss Adolf.

              ?

                Blev det för mycket fakta?

          Det va så förut.

          Allt är judarnas fel har bytts ut till något mer politiskt korrekt.

          Och förresten grattis vänster partiet kommunisterna till framgången i senaste opinionsmätningen!

            Vilket parti åsyftar du? ?

          Nej de har de inte… i 72år för att vara mer exakt. Och jag har förståelse för G där hennes familj och släkt tvingades ut ur sitt hemland, ut ur sina hem för att skapa en stat åt judarna.

          Sen kanske svenskar är de sista människor i Europa (och världen) som ska tala … vilket exakt motstånd gjorde man mot nazisterna ? Nej just det ingenting!

        När Spanien var muslimskt fanns en stor judisk befolkning där. Finns tom en spansk motsvarighet till jiddish som skrivs med hebreiska bokstäver. När de kristna tog över igen började förföljelserna. 🙁 https://popularhistoria.se/civilisationer/spaniens-judiska-drama

          Rent historiskt har kristna alltid varit de som behandlat judar sämst på grund av hela ”de dödade Jesus prylen”. Konflikten mellan judar och muslimer är relativt ny och uppstod ur Europas dålig samvete efter andra världskriget när de beslöt sig för att ge bort land de inte ägde till judarna.

            Va bra då vet jag det.
            Utan Européer inga krig. Förresten varför vill människor komma hit, och inte härifrån? Skulle ju va skönt att slippa det här stället.

              Visst startar andra folkslag krig rätt ofta men vi européer (och amerikaner) är tyvärr överrepresenterade i den ligan… Om vi inte startar krig själva så håller vi på med intriger bakom kulisserna och skapar krig i andra länder för att främja våra egna intressen.

        Jag tycker att det är extremt naivt att uttala sig om hur människor som blivit utsatta för krig och konflikter ”ska” känna när man personligen inte är involverad. Om Danmark plötsligt tog över Sverige, började skada svenska folket och utöva våld så kan inte Colombia plötsligt tycka att ”svenskar bör ju inte vara arga på danskarna”. Håll flabben ni som inte vet något. Det är som folk som pratar om hur man ska göra med barn när man själv har zero erfarenhet. Teoretisk kunskap och hur man själv skulle vilja känna/agera är en HELT annan grej än att uppleva det.
        Jag själv är flykting där mina släktingar blivit mördade pga religionstillhörighet. Ska någon då berätta för mig vad jag ska tycka om mördarna och hur jag ska uttala mig? Jag har rätt till min egen åsikt utifrån min upplevelse. Det är inte ett judehat om man anser att Israel har till stor del skuld i det som händer på Västbanken – det är en ÅSIKT som Gina har rätt att ha då hon är palestinier och har släkt/familj där. Hon drar inte alla judar över en och samma kam då hon i det professionella även arbetat med judar och klarat av det bra. Hon uttrycker sina åsikter vilket hob har rätt till. Och ponera att hon ogillar judar? Är det förbjudet att ogilla baserat på negativa erfarenheter såsom krig, våld osv…? Jag säger inte att det är positivt och politisk korrekt att ogilla en en hel folkgrupp baserat på negativa erfarenheter av vissa i gruppen men låt säga att hon gör det…. hon har ju rätt till sina känslor. Så länge hon inte utövar våld, kränker, skadar osv så har hon och alla andra rätt att OGILLA människor. Vissa som blir våldtagna börjar ogilla män, ska alla män bli butthurt då? Sluta kalla alla för rasister, sluta vara allmänt butthurt och sluta ha så mycket åsikter om något ni inte vet något om. Respektera att när andras åsikter skiljer sig från era så handlar det inte om judehat, rasism, dumhet osv… man får ha åsikter som inte är PK så länge man inte skadar någon!

          Ja alltså jag är inte från de områdena alls utan helsvensk och jag håller ändå med om att vi som inte upplevt något sånt inte ska uttala oss. Men tänk på att det är folk på en skvallerblogg som antagligen aldrig hade yttrat ett ord om det här offentligt. Hur hade det tagits emot om 5 svenska tanter i lunchrummet plötsligt började kommentera hur de skulle agera om deras familjer utsatts för krig och vem de skulle hata? Haha, det blir liksom lite komiskt och ingen skulle ta dem på allvar för vad vet de? Så ta folk på nätet med en nypa salt, de flesta friska människor har respekt för vad andra känner om de upplevt något så hemskt. ?

          Läs om ditt eget uttalande: ”Är det förbjudet att ogilla baserat på negativa erfarenheter såsom krig, våld osv…? Jag säger inte att det är positivt och politisk korrekt att ogilla en en hel folkgrupp baserat på negativa erfarenheter av vissa i gruppen men låt säga att hon gör det…. hon har ju rätt till sina känslor.”

          Så då är det alltså okej att sprida rasism och fördomar, så länge man rättfärdigar det med en negativ erfarenhet? Förstår du vilket samhälle vi skulle få om det var fritt fram för alla som har en negativ erfarenhet av ett folkslag/hudfärg/nationalitet att häva ur oss saker om dem som grupp?

          Förlåt, men ditt inlägg är nog det minst intelligenta jag någonsin läst härinne och då har man ju hunnit med att se en hel del häpnadsväckande kommentarer…

            Byt ut ”judar” ditt resonemang mot ”muslimer”. Hur känns det? Du mer eller mindre sanktionerar islamofobi i och med ditt resonemang, det förstår du va?

            Läs hela mitt inlägg igen. JA det är okej att ogilla andra. Jag ogillar min granne, jag ogillar en före detta partner, jag ogillar mördare, jag ogillar pedofiler… osv osv. Att OGILLA någon eller några är en sak, men att skada dem är en annan. Vi har alla rätt till våra känslor. Jag måste inte gilla judar, muslimer, kristna, ateister osv osv. Varför måste jag det? Så länge jag inte skadar dem, gör dem illa, på något vis bidrar till att deras liv eller välmående påverkas… varför måste jag gilla alla? Om en kvinna som blivit våldtagen börjar ogilla män och vill inte ha med män att göra på grund av den negativa erfarenheten varför ska vi traumatisera personen och tvinga på henne män, kalla henne dum, att hon är könsförnedrande osv… hon har väl rätt till sin känsla? Samma sak om man som palestinier vuxit upp i krig med judar. Varför måste man gilla judar då? Förstår inte…? Är det lagstiftat att vi måste gilla alla och om vi inte gör det så är vi rasister?

              En normalt funtad person jobbar emot att hata en helt folkgrupp pga vissa/många som gör dumma saker. Man kan välja en annan väg. Om man resonerade som du vore ju snart hela Sverige islamofober, t.ex. Kul eller? Motiverat?

                Islamofobi pga förutfattade meningar och fördomar är inte samma sak som att man ogillar judar pga att man varit i krig med judar, fått sin släkt mördad, behövt fly sitt hem osv. Att ogilla en grupp pga negativa erfarenheter är kanske inte psykologiskt hälsosamt, rättvist eller uppskattat av samhället men vi måste fortfarande ha rätt till våra känslor (så länge vi inte agerar på ett oacceptabelt vis – då är det rasism eller t o m brottsligt).

                  Finns många som har negativa erfarenheter av muslimer – extremister, terrordåd, hot, våldtäkt, misshandel, skjutningar osv. Så förstår inte riktigt ditt resonemang – det är ok att hata judar (när man upplevt krig med folkgruppen)? Men om man blivit utsatt för muslimers terrordåd (som ju är ett dåd på hela det västerländska samhället och dess värderingar) så är det inte okej att hata muslimer? Inser du själv hur enkelriktat ditt hat och dina sanktioner av hat är?
                  Givetvis får varje enskild människa ogilla personer/grupper av olika slag, man kan inte mikrostyra människor. Men nej, det är inte okej att hata grupper eller dra alla över en kam. Och så fort du har ett hat mot någon på grund av dess ursprung eller religion så skadar du den personen – du har fördomar mot den och ditt ogillande kommer definitivt ta sig uttryck på ett eller annat sätt.
                  Är du en normal människa bör du inse dina känslor, bekräfta att de finns men också börja rannsaka sig själv och ditt generaliserande ”ogillande”.

                  Jag är bosnier. Skulle aldrig få för mig att hata serber pga kriget. Inte ens min far som har det nära till hands, hatade serber.

                  Zionister isf. Inte judar. ”Inte alla muslimer…” Eller hur?

                    Begreppsmässigt har du rätt, men det är kanske svårt att alltid använda den korrekta termen.

              Men det känns så sjukt förenklat att ”ogilla” folkgrupper. Och när du sedan skriver på internet att du ogillar dem, så bidrar du ju till att peka ut en grupp människor vilket definitivt kan ha en förstärkande effekt hos någon annan som faktiskt kommer att agera på sitt ”ogillande”. Då bidrar du till att påverka deras välmående.
              Varför ska man döma en hel grupp utifrån vad en minoritet av gruppmedlemmarna gör. En människa blir färgad av sin uppväxt, kultur, tidigare erfarenheter… De personer som begår brott eller beter sig jävligt illa gör det förmodligen inte ”bara för att”, det finns nog större problem i bakgrunden.

              Jag tycker inte heller att man ska jämföra det med våldtäkt, men eftersom du nu gör det så tror jag att du håller med om att majoriteten av vuxna hade gett rådet att gå i terapi för att arbeta med sitt trauma, inte att hata män för resten av livet.

      Så himla synd att hon försvann från teverutan – hon var verkligen en frisk fläkt och gjorde sin grej. Ett naturligt fullblodsproffs.
      Så ung och så talangfull!
      What a waste.
      Gina, om du ser detta, snälla kom tillbaka!

        Skönt att hon försvann! Har aldrig gillat henne och efter att hon visat sitt judehat offentligt hoppas jag att hon aldrig någonsin mer visas i en tv-ruta. Så skönt att slippa henne!

          Rätt korkat med tanke på alla judar som jobbar i svenska media.

            kan du nämna några? bara nyfiken, eller menar du mer folk i produktionen som är rätt anonyma

      Men är hon muslim? I så fall kan jag förstå kritiken kring henne som val av julvärd eftersom det är en kristen högtid. Muslimer firar ju inteckna jul

        Inte ens jul* skulle det stå haha

        En del gör det, Ginas familj gjorde det minns jag att hon berättade. Man kan ha gran, paket och sånt men inte lägga nån vikt vid Jesus liksom (så som de flesta svenskar gör ?).

    Gud så sorgligt, hon är ju så jävla duktig som programledare.

      Njah

      Petra Mede är bättre på alla sätt.

        Petra är ju däremot en riktig diva.

          Men Petra jämför inte Israel med Hitler som Gina gjorde…

        Varför jämföra?

          förstår inte vara det måste endast finnas en kvinnlig representant inom varje känd ”yrkesroll” i folks ögon? och det är i många fall kvinnor som jämför kvinnor med varandra. Bara lägg ned med det beteendet.

        Typiskt att vi glömde att det bara får finnas en duktig kvinna inom varje område :/ Gina får försöka igen när Petra kastar in handduken helt enkelt!

    Gina! Så som jag saknar dig i teven! ”En frisk fläkt” låter säkert generiskt, men det behövs sådana som du i samhället. Många hjärtan till dig!

      Har jobbat med henne. Hon är ett as

        Hon kommer nog inte använda dig som referens.

    ”Rapping, rapping, rapping!” – älskar hennes sketcher!

    Synd bara att hon blev så jävla fåfäng. Det som var nice är ju att det var humorn som premierades i början. Det var ju det som var en frisk fläkt. Sen blev hon en super-diva. Tror det är lite det som gör att hon inte får jobb faktiskt.

      Det tror inte jag. Fåfänga och divalater är väl inget ovanligt i den branschen.

        senast jag såg henne kändes det som det var viktigare för henne hur hon såg ut än vad hon sa..(var väl i idol hon var progamledare senast?).

          I melodifestivalen var hon glammig och rolig, men sen i idol var det bara glam (eller konstiga utstyrslar). Saknade den roliga Gina. Trist med bara en snygg docka.

      Ja att se ut som Michael Jackson funkar inte i lilla Sverige.

        Tycker du att gina ser ut som michael??

          ?

          Ja hennes plastikoperationer har ballat ur ordentligt. Så tråkigt att se hur hon gått loss på sitt ansikte när hon är så ung. :/ Även lite pinsamt att hon påstår hon var tvungen att operera näsan för hon hade polyper hehe nej nej en sådan operation minskar inte hela näsryggen…

            hon kanske passade på?
            Polyperna kanske var en sanning och sen mörkade hon resten av sanningen så att säga….

              Håll tyst ditt lilla rasistäckel!

              Du får ta snacket om blommor och bin med dina föräldrar tror jag. Ett giftermål ger inga missbildningar.

            Haha asså lol alla som opererat nästan för ”polyper”….. så jävla dumt. Bara erkänn varför du gjort det.

              Har opererat näsan två gånger för polyper. Den ser dock fortfarnde ut som en potatis.

                Samma här 🙁 Men… det är kanske därför våra näsor ser ut som potatisar nu?!?!?

            Jag älskar små plastnäsor

    Kändisskapet har förändrat henne helt. Samma sak med Margaux.

    Jag slipper gärna henne, hennes krystade skämt överallt. Hoppas hon mognar lite och tar en utbildning så hon blir vuxen någon gång.

      Varför skulle hon vara mindre vuxen än andra vuxna?

        Därför att hon pratar som ett barn, hennes skämt och divalater satte som tur var stopp på hennes TV karriär.

      Känns som du kanske borde bli lite mindre vuxen och stel ??

      ”TAR en utbildning” ? Känns som du behöver göra det samma…

    Saknar Gina så mycket

      Inte jag.

    Sorry för kap… men såg att Katrins företag Clean Eating hamnade typ 4, 5a på Råd och Röns lista på företagen med mest missnöjda kunder… såg det snabbt på nyheterna så har inte all info.

      Jag såg det också?, hoppas camilla tar upp det.

      Gick in på Katrins insta, hon använder uppmärksamheten till att kränga reklam som aldrig förr. Skulle hon säkert gjort ändå, men inte ett ord om råd och röns lista.

      Inlägg är tidsinställt om det.

      Det kan jag absolut tänka mig.
      Har köpt två produkter från hennes märke, tacokrydda och nån müsli.
      Kryddan smakade INGENTING! Hade i två påsar men det hjälpte inte.
      Muslin gör jag bättre själv och det blir billigare och godare. Fattar inte hypen över hennes grejer.

        Du kan blanda egen tacokrydda.

          Jo det vet jag. Men ibland vill man köpa färdiga produkter.

      Ååh äntligen en GLAD nyhet! Tack för den ”Emma, 09:39”!
      Ska fira nu!

    Gillade Gina i början. Humor-Gina! Men sen tappade hon fotfästet. Tycker att hennes skämt ofta föll fel, och som programledare måste man ha lite fingertoppskänsla. Det blev ofta stelt i Idol. Jämför med Per som anpassar sig efter den han pratar med. Dessutom körde hon en överdriven diva-stil vilket bara kändes som att hon tog fokus från idolerna. En bra förebild hade varit Petra Mede, hon kör diva-stil men med glimten i ögat och självdistans och ser till att inte ta över all uppmärksamhet.

      Sen påverkar förstås det politiska ställningstagandet, som programledare ska man väl vara mer neutral tycker jag!

      Per är ju en av sveriges sämsta programledare. Bara fokus på honom själv.

      Visst. Hon blev Petra Mede. Men de hundratals hotbrev hon fått hem där hon kallas äcklig invandrare osv är inte ok för att man irriterar sig på någon

      Detta var verkligen på pricken!!!

    Vad sägs i dokumentären?

      Hahahha men snälla?! Titta på den om du vill veta…?

      Kan någon sammaaaanfattaaaaaa? Gärna exakt ???

        Det är väl inget fel med att vilja ha en sammanfattning på ett par meningar om man inte har lust att lägga en timme på en dokumentär?

        Men liksom, så du frågar aldrig någon om någonting? Du kollar alltid upp hela källan först och läser på allt du kan innan du diskuterar saker med andra? Hahahaha herrgud.

          Ja när jag inte orkar se en dokumentär eller ett klipp så brukar jag be någon transkribera den åt mig. Gör inte alla det?

            Nej alla verkar ha mer att göra med sina liv än du.

              ?

    Så begåvad programledare somnat verkligen saknar i rutan.

      Inkvoterad.

        Ja just ja, man kan inte va duktig om man inte är en vit man, då är man inkvoterad… Suck.

    Divalater, Pascalidou som mentor, den ena operationen efter den andra … inte konstigt att folk tröttnade på henne.

    Jag brukar inte kasta ordet avundsjuk hur som helst här inne då jag vet att det är förbjudet, men här passar det riktigt bra. Här lyser den svenska avundsjukan starkt. Gina är precis vad landet lagom behöver.

    Mer Gina till det bittra folket.

      Kan snabbt svara dig att nej nej nej nej. Jag är glad att jag inte är som Gina.

        Say whaat? 10:44 – you wish and you will NEVER ever be!

      Nej sluta, man behöver inte vara avundsjuk för att man kritiserar en kändis.

      nej, hon tappade tyvärr bort sig själv. Hon var jättebra men nåt gick snett.

    Man kan väl tycka vad man vill om hur hon är som programledare (väldigt mycket en smaksak) och ändå konstatera att orsaken till att hon inte vill hålla på med det längre är beklämmande och tråkig.

      Nej här inne skiljer man inte på person och sak. Allt är svart eller vitt och alla får EN chans och thats it.

      Instämmer!

      Tror inte hon blir erbjuden jobb heller

    Den mest överskattade programledaren någonsin. Saknar henne inte ett dugg

      +1

    Hon var inte särskilt bra som programledare tyvärr

    På tal om….? Ta det på öppet spår ikväll kanske..

    Gina Dirawi är ett sällan skådat vrålproffs, synd att hon fastnade i plastikirurgiträsket. Också lite svårt att förstå varför, med den breda bakgrunden av stor självkänsla och proffsighet i sig själv. Lite svårt att spela om man inte har den.

    Plastikkirurgi säger ju egentligen -du duger inte som du är – Jag ska göra din yta till en annan.

    Önskar man kunde titta på ginas värld fortfarande! Någon som vet vart man kan kolla? Har googlat men verkar inte finnas någonstans, kanske får tjata på svt att ta in det igen, på svtplay eller öppet arkiv.

    Det Zlatan varit utsatt för är ren rasism. Hade aldrig kommit tillbaka hit om jag vore han. Lyssnade på hans intervju igår och det märks att det satt spår hos honom. Men han är en legend inom sitt område, så vem bryr sig om bittra rasister? Vissa kan helt enkelt inte ta att den bästa svenska spelaren egentligen inte är etniskt svensk.

    Gina dirawi gjorde väl konstiga uttalanden om judar, men såklart inte ok att hon utsatts för rasism ändå.
    De som prompt ska påstå att rasism inte existerar i Sverige är helt enkelt tillräckligt privilegierade för att inte behöva uppleva det. Jag är blond, blåögd och född här men är ryss, min mamma är lika ljus men talar med brytning, jag har hela min uppväxt med egna ögon sett hur hon blivit särbehandlad. Jag själv har dock inte upplevt rasism mot mig direkt, men när mina kollegor fick veta att jag är ryska började de ifrågasätta ifall min man jobbar svart och om vi därför har råd med dyra bilar och lägenheter. Ska även tillägga att jag har ett bra jobb med bra lön. Så länge de levde i tron om att jag var svensk fick jag aldrig en sån fråga. Så de som ska förminska folk för att inte förstöra sin Sverigebild med ”nä men hon kanske hade dålig attityd eller var konstig”, nä, lägg ner victim-blamingen. Rasism är utbrett i Sverige, såklart mycket mindre hos den yngre generationen men den finns och är inte in your face utan mer smygrasism, så det sista man ska göra är att låtsas som att det inte existerar.

      Jag kommer ursprungligen från Finland och det räcker gott för att bli ifrågasatt. Även kommentarer om mitt utseende osv osv. Kan inte förställa mig hur våra långväga invandrare måste känna sig?
      MEN. Sverige är ett bra land. Också. Majoriteten accepterar invandring och vill väl. Men tyvärr är det de som gapar högst som hörs.

      Du tror att Zlatan bryr sig om någon annan än Zlatan? Snacka om lurad du är.

        Spelar ingen roll vem han bryr sig om. Han har blivit utsatt för rasism. Om du menar att din åsikt om att han bara bryr sig om sig själv, något som du för övrigt inte ha en aning om ger folk rätt att utsätta honom för diskriminering är du störd i skallen.

          Alla som har haft med honom att göra hatar honom.

      Sorry for dum fråga, bor inte i Sverige så har nog inte koll men vill gärna lyssna på denna intervju. Var kan jag hitta den? 🙂

    Och jag hoppas hon aldrig kommer tillbaka.
    Hon beteer sig som att hon är Kim Kardashian eller nån världskändis.

    Vet att jag tänkte sist hon va med i Idol, men herregud vad plastig och ytlig hon ÄR! Vem tror hon att hon är?

    Hon va bättre förr!

    Innan ytligheten tog över hennes kropp. Bantat ner sig till fördärv och opererat sönder sig.

      Eller er störiga rasister. Ja, det ordet du använde är ett rasistiskt nedsättande ord.

      Hej Jimmie.

    Jag blir så förtvivlad över att vissa tror de kan stjäla från andra bara för att de inte orkar jobba.

      Då ska man bli dömd och straffad av domstol, inte misshandlad av väktare.

        Ha ha, ironi när den är som bäst. Som om det svenska rättssystemet fortfarande fungerade …

      Oftast är det nog lite mer komplicerat än att de bara inte orkar. Och oavsett så ska vakter inte ta lagen i sina egna händer, misshandla snattare och ljuga om det. Det är ju helt sjukt.

        [Borttagen kommentar]

    Minns palestinierna som jublade på gatorna efter 9/11. Inte konstigt att hela världen avskyr dom.

      Idiot! Det där är bevisat att det är iscensatt!

        Källa på det, tack!

    Hon har ju skrivit en bok ganska nyligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.