Bianca Ingrosso hänger ut följare på Instagram

Bianca tycker tydligen att det är så befängt att någon skulle kunnatro att hon gjort fler fillersbehandlingar än de hon visat upp i Wahlgens Värld att det var värt en uthängning av en 18-årig tjej, inför sina 1.2 miljoner följare på Instagram.

Härskarteknik eller inte?
Vad tycker ni?

Namnet på tjejens Instagramkonto och bild gick att se på Biancas bild, det är jag som strukit över dem i min skärmdump. 

211 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men varför måste du fortsätta att hänga ut denna tjej?

      Hur gör hon det? ?

        Tycker att Bianca skulle vara den ”större” personen i detta sammanhang.
        Dels för att tjejen är 18 år och dels för att jag tycker att Bianca borde ägna sig åt viktigare saker än att hänga ut folk på IG.
        Eller hon kanske gör som mamma Pernilla som hängde ut en kvinna för inte länge sen.

          *för inte SÅ längesen

          Men alltså!!! Det är Biancas jobb ha sociala medier. Hon tjänar tiotusentals kronor på oss.

          Får någon ifrågasätta ditt jobb? Ja. Då kan någon ifrågasätta hennes fillers. Det är ju dessutom tydligt att Bianca ljuger

            Men hennes fillers är ju inte hennes jobb? Om du går och handlar, ifrågasätter du kassörskans fillers då?

              Tror du missuppfattat influensers! Hela deras liv är även deras jobb.

              Lol vilken märklig parallell. Jag scannar

            Klart hon gör, det gör alla Whalgrens.

            det roliga är ju att man använder inte fillers till pannan, det är botox och de är väl det som gör allting roligt. Hur fan man skulle se ut med fillers i pannan

          Bianca ser jag inte som dom stora tänkarna.
          Hennes reaktioner är ju alltid hämtade från klanens logik.

          Jag håller för övrigt med. Men vad spelar det för roll om hon är 18? Hon räknas som vuxen.

          Stämmer att hon inte har fillers i pannan, men hon har BOTOX i hela pannan och runt ögonen. Man använder inte fillers i pannan om man inte är 50+ och har väldigt djupa linjer som inte försvinner med botox.

          Tänkte precis säga detsamma, Pernilla har väl också hängt ut personer på sistone. Dom kanske blir som Maggan Graaf som alltid klagar på att hon inte vill fortsätta med sin blogg när kommentarerna inte faller henne i smaken lol. På hennes blogg brukar följarna då be och krusa henne att fortsätta. Löjligt.

      Detta drar ju iof mer uppmärksamhet men Biancas inlägg på stories har försvunnit iaf

      Håller med !
      Väldigt få skulle märka om inte du skriver här.
      Nu får ju tjejen mer negativism än hon borde !!

        Varför förtjänar inte den här tjejen negativism? Alla måste stå för vad de skriver på nätet. Även vad man skickar via DM’s

          Håller med… varför skulle tjejen skriva elakt till B till att börja med

            Elakt?

              Ja, att anklaga någon för att ljuga är elakt.
              Och om det inte var elakt är det väl inga problem alls för den här Elin att stå för vad hon skrivit?

              Varför blir Bianca bli arg alls? Om hon har fyllt både här och där, och någon tror att hon fyllt på ett ställe till, är det något att bli arg för?

                Skulle inte du bli lite förnärmad om en främling tog sig friheten och kommentera ditt utseende och anklaga dig för att ljuga?

                  Hon gör allt för att få visa sig och hur hon ser ut, så jag kan tycka att hon får räkna med att få kommentarer på olika sätt om hur hon ser ut. Det är de hon tjänar på.

                Exakt det jag tänkte också! Borde inte va en big deal ju.

                Men det är ju helt fel och en okunnig och löjlig anklagelse eftersom man överhuvud taget inte använder FiLLERS i pannan i hennes ålder.BOTOX däremot är det nog ganska sannolikt att hon har använt i pannan

              Ja, det var en elak kommentar till B. Anser du inte det själv? Jag hade blivit ledsen om en främling sagt så till mig. Det var varken snällt eller nödvändigt sagt.

        Tjejens namn syns ju inte här och finns ej längre på B’s insta så vad är problemet?

        Negativitet…

    Blir så när det läcker in botox i hjärnan.

      Vilken hjärna?

        Hahahahaha

    Fillers lägger man sällan i pannan. Möjligen botox. ? Lågt av Bianca att lägga ut. Lågt av följaren att spekulera. Kanske lärde sig båda en etikettläxa nu. God fortsättning.

      Lika lågt som när det här kommentarsfältet spekulerar i alla influencers liv.?

        Spekulationerna generar pengar till flunsorna. De är inte kända som andra kändisar, som t.ex. skådespelar. De är kända för att de uppdaterar 365 om sina liv. Klart det innebär spekulationer, det är en del av spelet. En del som flunsorna inte skulle vilja vara utan …

          Nej jag vet detta. Men hur intressant är det egentligen att veta om x gjort slut med sin snubbe, om vem som inte följer någon på Instagram (att folk ens kollar upp sånt är sjukt) osv…

            Förstår precis vad du menar men det är fasligt vad intressant det är för somliga. Ibland även för mig, trots att jag inte tillhör målgruppen. Det är väl bara så, antar jag.

      Lågt att spekulera? Skämtar du?

    Min personliga åsikt är att folk överlag kommer undan med alldeles för mycket skit.
    Det är som att alla glömmer bort allt vad social kompetens betyder så fort de sätter sig framför en skärm.
    Jag tvivlar på att ens 90% av de som häver ut sin dynga inte ens skulle våga tänka tanken att säga liknande till en person som stod framför dem.

    Jag fattar verkligen inte det här med att folk tycker att det är helt legitimt att slänga bort sitt filter och hävda att de har rätt att skriva precis varenda liten åsikt de har. För att sedan kräva av personen de uttryckt sin åsikt för att denne ska svara på ”kritiken” och förklara varför denne har en annan åsikt. En person som dessutom är en helt och hållen främling som de aldrig har träffat eller aldrig någonsin kommer att träffa irl. Och sedan har de dessutom mage att bli sura när man säger åt dem att de går över gränsen.

    Kan en vänlig själ förklara detta fenomen för mig?

      Fenomenet med att folk blir otrevligare och går över normala sociala gränser online? Om du vill ha ett riktigt svar så är det främst två anledningar. Anonymitet är en stor del av det, det tar bort ansvar som du annars skulle behöva möta. Därav är det mycket av det negativa som sprids och yttras online som kommer från anonyma personer, de kan härja rätt fritt utan att behöva stå till svars för vad de säger och gör. Men det är inte hela grejen, för folk kan ju också vara taskiga trots att de står där med sitt riktiga namn och bild och därmed skulle potentiellt kunna behöva stå personligen till svars. Den andra delen är att ”offret” blir endimensionell; du ser bara ett fragment av den online – inte hela personen som är en riktig, fullt utvecklad människa med olika sidor, känslor och tankar. Och du behöver/kan inte i de flesta fall se hur de faktiskt påverkas. De blir som en slags proxy för vad det är den ”attackerande” personen egentligen stör sig på.

      Att folk blir sura när de får kritik tillbaka eller blir ställda till svars är ju ett vanligt fenomen även i den fysiska världen. Man går på defensiven istället för att ta till sig hur ens ord och handlingar påverkat andra. Sen finns det också en slags tanke om att kändisar och andra offentliga människor dels förtjänar att ”stå till svars” på ett annat sätt än ”vanliga” människor, men också där kan man se delar av det där med en endimesionell karaktär som man inte ser hela personen av. Det är lättare att attackera någon du inte kan relatera till och som du bara ser vissa sidor av, jämfört med någon du känner väl eller som du har interaktioner med normalt. Men detta är inte lika unikt för online-miljön som det ovan är.

      Sen gör förstås inte alla detta, men så är det ju med allt. Men det är i huvudsak dessa två aspekter som gör det mer troligt att människor är otrevliga mot varandra online.

        Tack så mycket för svaret och förklaringen!
        Det här med anonymiteten, det känns som att det är lite samma principer som sätts i spel när det kommer till road rage. Jag har en känsla av att folk liksom tillåter sig själva att släppa sina spärrar och fullständigt tappa det bakom ratten ibland. Typ för att man är mer oförlåtande att en bil gör misstag än en människa liksom. Om jag går till mig själv så vet jag att jag själv är mycket mer tolerant för misstag folk gör i trafiken om jag har inställningen att det är min syster som sitter bakom ratten på bilen jag blir sur på.

          Ja, det tror jag du har helt rätt it! Bilar är som en slags mellanting mellan det publika och privata, du sitter ju bland massor med andra men man känner sig ju oftast rätt anonym i sin bil ändå. Och det andra du beskriver kan kopplas till det som man kan kalla ”deindividuation” (vet inte vad det heter på svenska). Vilket är just att att vi tenderar sluta vara individer när vi blir en del av en grupp (gruppen som kör bil i det här fallet) och med också slutar se andra i gruppen som individer – vi ser en typ av bil istället eller massor med bilar en efter en. Bra strategi av dig för att motverka – något vi alla borde ta efter tror jag!

        Stämmer inte helt, folk kan vara väldigt elaka mot varandra ”in person” också. Dock tycker jag att många flunsor är extremt lättkränkta och faktiskt vidrigt att de hänger ut folk så här på sina stora konton.

        Att ifrågasätta någons eventuella plastikoperationer är inte per definition elakt. Definitivt inte så elakt att man förtjänar att hängas ut inför miljontals människor.

        Riktigt vidrigt av flunsor att vara så lättkränkta att de inte kan svara normalt på frågor eller påståenden, om man tex inte gjort fillers utan istället Botox är det väl bara att säga det? Vad är problemet?

        Skrik inte varg, flunsor. Självklart är hot och riktigt hat förkastligt, men om flunsor går bananas så fort någon inte är politiskt korrekt, lyssnar ingen när de blir utsatta på riktigt.

          Att kalla någon för kränkt är så 2019. Det är dags att byta ord nu

          Hur stämmer det inte helt? Jag skrev inte att folk inte kan vara elaka ansikte mot ansikte också, bara att generellt är människor mer benägna att bete sig på sätt som inte anses socialt accepterat när de är online vs. i den fysiska världen. Det säger inte på något sätt emot att folk också kan bete sig som as direkt till någons ansikte, men det sker i mycket större utsträckning online. Det är allt.

          Nej, det är klart att rimlig kritik per automatik inte är elakt. Men om du läser vad personen som skrev till Bianca skrev – hur troligt tror du det är att hon hade uttryckt sig på samma sätt om hon stod framför Bianca och var tvungen att säga det till hennes ansikte? Och om hon kände Bianca som mer än en kändis? Väldigt liten sannolikhet tror jag.

      Begreppet ”parasociala relationer” kan devis förklara det. I korthet handlar det om hur individer kan uppleva sig ha en slags relation med mediaprofiler, medan profilen inte vet om att denna person ens existerar. Personer kan alltså omedvetet inbilla sig att där finns en slags relation, som egentligen inte alls finns. Och i relationer så finns såklart olika förväntningar, exempelvis att man ska få gehör.

      Det är en del i det. Sen finns nog flera andra delar.
      Exempelvis att människor tar ut sin olyckliga eller osäkerhet på andra för att må bättre för en stund. Om man känner sig olycklig, osäker eller dålig osv så är det enklare att höja sig själv genom att ställa sig på någon annan, än det är att göra jobbet med sig själv och på det sättet må bättre. Det äe ganska basic psykologi.
      Sen blir dessa personer tvinga att intala både sig själva och andra att det handlar om kritik, för annars faller de ju ner från det de har ställt sig på och mår dåligt igen.

        Och den parasociala relationen medför att följaren lyssnar till Biancas uttalanden om att klänningen/mascaran/you-name-it är helt magisk/sjuk/den-bästa-hon-använt. Det är så pengarna rullar in.

      Vi snackar mycket skit om andra IRL, låt vara bakom ryggen på folk. Gå inte på det där ”ah, du är inte alls fet och ful, du är snygg som du är”. Knappast.

        Fast det är väldigt sällan som man säger den skiten direkt till personen i fråga.
        Som det här exemplet, vem skulle våga säga detta till någon ansikte mot ansikte?

        Vilka vuxna människor talar sån skit helt ärligt? Visst talar vi alla om andra människor när de inte är med men det handlar ju främst om relationer etc. Du bör verkligen söka nya vänner om ni talar sådär. Eller ev. är det dina vänner som behöver byta ut dig.

          Eller hur! Och får det att låta som någon vedertagen sanning. Herregud. Gud förbjude att man har någon som dig i sin närhet. Är nog många av oss som aldrig pratar så om folk, särskilt inte utseende. Visst att man kan kritisera någons beteende om den e taskig men vem sitter egentligen och snackar skit om andra tjejers utseende? Har alltid tänkt att det är osäkra tjejer som inte är ”de snygga” som håller på så.

    All rätt till Bianca

      Hej Bianca, inte första gången du är här inne och gör bort dig.

        Men hej på dig din trångsynta, ignoranta, pantade imbecill till foliehatt.
        Nu är du extremt mycket konspirationsteoretiker.

        Det finns faktiskt de som tycker att tjejen är en skitstövel och att Bianca gjorde rätt.
        Varför skulle bara Bianca ha exklusivitet för den åsikten?

          Oj, där var det ord och inga visor.

            Man blir jäkligt trött på alla Hej Stollis/TRH/Bella/Bianca kommentarer.
            Inte konstigt att det exploderar ibland.

              Jo, lite konstigt är det att man exploderar för en sådan petitess på ett skvallerforum mot en person man inte känner. Du kanske ska öva på impulskontroll.

            Ja där fick du så du teg minsann

          Trångsynt, ignorant, pantad och imbecill är närapå synonymer. Detta skulle alltså kunna benämnas tårta på tårta, hyperbol eller tjat.

          Oj vilket fint ordförråd du har Bianca!

      Verkligen inte rätt till Bianca. Hon förstör för sig själv. Samma attityd som plastmorsan Åsa. Dom förlorar så mycket på det.
      Dessutom visar dom att dom är så korkade så dom inte fattar det.

    Va få hänga ut. Hon står väl förhoppningsvis för sina åsikter? Gör man inte det kanske man in ska skriva sånt. Bra bianaca ??

      Håller med. Vad har den här tjejen för rätt att kommentera en främmande människas utseende och eventuella behandlingar. Dessutom är hon helt ute och cyklar då det är extremt ovanligt med fillers i pannan på så unga personer. Botox däremot är en annan femma, men vad han tjejen med det att göra. Kan hon inte stå för vad hon skriver så bör hon väl inte skriva det?

    Jag är så kluven inför detta. Å ena sidan så är jag less på folk som tror att man kan skriva vad som helst på nätet utan konsekvenser. Å andra sidan så är jag ännu mer less på Bianca och hennes skit.

      Så om det hade varit typ Helen Torsgården som gjort det här hade du inte varit lika kluven?
      Om du tänker rent objektivt, på bara händelsen utan att ha några åsikter om personerna som är inblandade. Vad tycker du då?

        Fast det har betydelse gällande vilken person det gäller.

          Det tycker inte jag. Man behandlar och tilltalar alla på det sättet man själv vill bli behandlad och tilltalad till.
          Oavsett vilken person det än handlar om.

            Absolut inte. Om du beter dig som en rövhatt så kommer jag att respektera ditt val och behandla dig som en rövhatt.

              Det var ju precis efter den devisen Bianca gick efter nu.
              Håller vi verkligen på med sådant där hyckleri fortfarande?

                Att fråga om Bianca har fillers/botox och allt annat skit man kan spruta in i ansiktet är inte att vara en rövhatt. Det är att konstatera fakta.

                  1. Det var ingen fråga
                  2. att påstå att någon ljuger är att vara en rövhatt
                  3. om det inte var en så farlig grej kan det inte vara några problem att stå för vad man skrivit
                  4. få skulle våga säga exakt de orden till någon de pratade med irl. Vilket gör utformningen på meddelandet ganska rövhattigt

                    Finns det verkligen någon som tror att hon inte har ansiktet fullt med skit? Hur i hela friden kan hon bli sur för att någon frågar/påstår det?
                    Vi ser ju hur hon ser ut?!!

                      Det ger en inte rätten att kommentera en främlings utseende för det.

                      Jo om hela ditt liv går ut på att lägga ut bilder på dig själv på nätet, så har hela nätet rätt att prata om det utseendet.

                      Hon är ingen främling.

                      Om du inte kan ringa till personen och bestämma en tid för en fika för att catcha upp med varandras liv så är du en främling.

        När Bianca tilltalar sina följare ”älsklingar”, eller något annat överdrivet insmickrande, gör hon det för att maximera gensvaret. Hon hade kunnat hålla sig mer neutral i tonen, eftersom hon inte vill att följarna skall vara alltför närgångna, men då hade hon inte sålt slut lagret. Hon tjänar mycket pengar på att sälja slut lagret.

          Det där argumentet är extremt irrelevant och har noll logik bakom sig.
          Sluta svamla och kom med något konkret istället

            Ok, Bianca 😉

              Du hade inget annat att komma med alltså.
              Föga förvånande

                Och du nappar igen?

                Allt för att utmana din impulskontroll.

            Det konkreta för fröken Ingrosso är väl enkelt. Sluta snacka så mycket om dig själv och sluta lägg ut massa foton på dig själv. Då blir det inte massa kommentarer. Men det är väl inte aktuellt?

    Onödigt av henne

      Onödigt och dumt av tjejen att skriva ett sånt meddelande från början.

    Bianca verkar må otroligt dåligt just nu.

      Är inte detta hennes standardläge?
      Hon borde kanske våga säga ifrån till sin kvinnomisshandlande pappa, sluta fjäska för sin översittare till pojkvän, fundera över sin sexistiska reklam och försöka skaffa sig någon form av integritet, så kanske hon mår bättre.

      Hon får väl riva ut köket och in med ett nytt några gånger till, så blir det bättre.

      Men alltså. Bianca tjänar pengar på oss. Klarar hon inte av sakliga frågor om hennes fillers kanske hon ska tänka i andra banor.

        ”Sakliga frågor om hennes fillers”. Bara den här meningen är så mycket fel. Vad FAN har du eller någon annan med hennes kropp att göra? Är det inte vad feminister förespråkar, att man äger sin kropp. Och ändå ska ni, kvinnor antar jag, sitta och bli arga för att hon använder fillers. Patetiskt, gör något annat med ert avund

          Tror ingen är arg för att hon använder fillers, eller ja en del kanske men här gällde det väl att hon borde stå för det, och hon tjänar ju pengar på unga tjejer som kanske tror att de får likadan kropp som Bianca om de spyr upp det de ätit och får likadant utseende som Bianca av Caias smink och tror att de MÅSTE ha allt som Bianca säger att de MÅSTE ha.

          Vad vi har med hennes kropp att göra? Kolla in hennes sociala medier så ser du kanske att hon öser ut son kropp på varenda bild. Hon har ingen integritet över huvud taget. Hon vet inte ens vad det är. Hon har väl lagt ut allt utom helnaket?
          Det kanske är en överraskning för dig men då får man kommentarer. Hon lever ju på sitt utseende.

            Herrgud, jag blir mörkrädd över ditt sätt att tänka. Det hör hemma på 50-talet.
            Bara för att man lever på sitt utseende så ger det inte någon rätten att ge personen nedvärderande kommentarer.

            Precis på samma sätt som en tjej med kort kjol som vissa skulle påstå ”inte har någon integritet” inte ber om att bli tagen på eller påhoppad i en gränd.

              Nej men när man tjänar pengar på att sälja produkter och påstår att man får sitt utseende tack vare dessa produkter, då är det väldigt viktigt att det kommer fram att hon egentligen får det utseendet genom filler/botox.

              Du heter möjligen inte Åsa?

                Jag heter Åsa lika mycket som du heter stolpskott

                  ?

          Det är av den skenheliga åsikten jag vägrar att säga att jag är feminist. Så länge det handlar om orakade armhålor, fetma och dylikt får kvinnor se ut hur man vill för feminister. Men vi som gillar botox, fillers, plastikoperationer och liknande. DÅ är det inget val som är ok!!

      Tycker också det är tydligt att hon mår dåligt, med största sannolikhet pga. breakup med Philippe

        Jo hon mår säkert dåligt (som vanligt, inte konstigt med den familjen och den pojkvännen), men man tar inte ut problem i privatlivet på sina kunder. Det här är hennes jobb som hon tjänar miljoner på. Då får hon tåla att någon kommenterar hennes uppenbart hårt injicerade ansikte. Hennes egen familj har ju sagt åt henne att sluta spruta in skit i ansiktet.

        Mm… Tänker på när hon sa till sin mamma ”jag orkar inte bygga upp mig själv varje jävla år”.

        Ja honom har man inte sett till på länge nu i deras ig videor.

      Det gör hon ju alltid.

    Frågan är vad syftet är.
    Kunde hon endast bemött tjejen privat och fått fram sitt budskap?

    Att göra det inför så många människor innebär att syftet måste vara något annat än att få fram budskapet till tjejen.
    Och det tycker jag är ruttet.

      Det största frågan tycker jag är i vilket syfte tjejen som skickade meddelandet från början hade.
      Vad är det egentligen för budskap hon vill få fram?
      Varför tycker hon att det är legitimt att skicka sådana meddelanden.

      Om man ska peka på något som är ruttet tycker jag att det är tjejens beteende man ska peka på.

        Håller helt med!

        VEM har sagt att det Bianca gjorde automatiskt blir ok bara för att någon annan gjort något ruttet????????

          Lugna ner dig. Det är ingen som sagt något om det.
          Däremot har flera sagt att det var helt rätt av Bianca att lägga ut det där, men ingen har påstått att det är för att någon annan gjorde något ruttet från början.
          Man ska stå för allt man skriver på nätet, till och med DM’s man skickar till en främling

    Helt rätt Bianca

    Man gör BOTOX i pannan, inte fillers. Sedan om hon gjort det eller ej ÄR ju faktiskt ganska ointressant.
    Men ”Elin 18” kanske tycker att det är viktigt att påpeka det.
    Lika fånigt att hänga ut Elin som hennes kommentar till Bianca.
    Tackarrr

      Man kan göra fillers oxå för att ändra form samt fylla ut.

    Man har botox i pannan, inte fillers

      Haha ja och vissa verkar tro att man har botox i läpparna ? hur fan skulle det se ut med botox i läpparna ??

        Alla är inte så insatta, tack o lov.

          Möjligen, men ska du kritisera någon ska du veta VAD du skriver om. Annars blir det rätt fånigt.

            Man kan ha fillers i pannan.

              ja men det är ovanligt

                – och ej att rekommendera

                I rynkan/rynkorna mellan/ovan ögonbrynen är det jätte vanligt.

                  Sorry för särskrivning…

          Nej alla är inte insatta men är man inte det och ska ta sig friheten att dra folk till svars hit och dit så är man bara ett stolpskott.. kanske lära sig skillnad på fillers o botox kan vara bra innan man påstår att nån gjort det ena eller andra.. bra komiskt ?

            Man är ett större stolpskott om man lagt energi på att veta skillnaden…

        Lo, det är så här, att det blir lite fånigt när du skrattar så du gråter åt någon som inte vet skillnaden på botox och fillers, och var det ena eller det andra ska sprutas in.
        Vi som inte sysslar med sånt, vi vet inte skillnaden, för vi bryr oss inte.

        Vi som har naturligt fina ansiktsdrag och inte behöver spruta in botox/fillers har ingen koll på vad man använder var i kroppen.

    Tjejen som skrev detta borde ju rimligtvis stå för det, så varför skulle det inte vara ok att visa upp?

      Därför att biancasvansen kommer tugga henne i småbitar, och det för en skitsak?

        Är det verkligen en skitsak egentligen?
        Skulle du våga säga sådär till någon som stod framför dig?

          Absolut en skitsak jämfört med att bli uthängd till miljontals människor. Flunsor får sluta vara så lättkränkta, annars kan de ju hitta ett annat ”jobb”.

            Hela den här grejen med att en del kräver att människor ska vara superomänskliga bara för att de är offentliga är befängd. Kreti och pleti får sluta bete sig som skitstövlar, det är där man måste börja.

              Hahahahaha, jag tycker nog mer att flunsor ska tänka till lite. Men många av dom är så oerhört korkade så dom tror att dom kan göra vad som helst utan att deras följare ska kommenterar om det.
              Bara, älskling, vad vacker du är, jag dör för dig, åh guuud, snyggast, fiiina du, osv osv.
              Sen får dom ett bryt om någon påstår att dom sprutat in skit på något ställe som ännu inte är fyllt.

                Att skratta åt en person är väl knappast att få ett bryt?

    Fillers har man i läppar och möjligtvis för att markera kindbenen eller trolla med de nasolabiala vecken .. Bianca har snarare botox i pannan, men ändå betryggande att den här unga tjejen inte verkar ha koll på vad som är till vad!

      Man kan ha fillers i pannan också för att fylla upp rynkor men botox är vanligare där. Man kan även ha botox i kinder och runt mun för att markera och lyfta, och fillers för att fylla upp läppar, kinder och nasolabialvecken.

    Elin = nättroll!

      Men nej. För ÅTERIGEN är nättroll inte lika med att man skriver elaka kommentarer. Ordet är så sjukt felanvänt. Googla ”trolla” för rätt innebörd.

        Eller hur. Häromdagen blev jag anklagad för att vara ett känt nättroll när jag ifrågasatte sanningshalten i ett inlägg i en lokal Fb-grupp, av en admin i en annan lokal grupp(han var kompis med inläggskrivaren, visade det sig). Den snubben hade jag visst en dispyt med för typ ett år sedan och han kunde inte ta att en kvinna(medelålders) stod på sig och dessutom hade rätt och nu visade han hur långsint han är. 😀
        Jag anmälde trollanklagelsen och kommentaren togs bort. Efter att fler ifrågasatte sanningshalten i inlägget togs hela inlägget ner till slut.

    Löjligt av Bianca. Oj så skoj att tjejen sa fillers i pannan i stället för botox så att Bianca kan skratta bort det. Hon har ju botox i pannan och fillers i läppar, under ögon och i kinderna så att hon får högre kindben och fylligare kinder, så är det. Kroppen är väl fixad också med hjälp av suction.

      Framförallt är det extremt löjligt av tjejen att ens skicka ett sådant DM

        Ja det också, löjligt av båda.

          Mest löjligt av tjejen som startade det

            En kommentar som denna låter som två 8-åriga barn som säger vem som började hela tiden. Spelar det någon roll vem som började?

            Mest oproffsigt av Bianca. Hon förlorar mest på att bete sig som ett pucko.

      Man kan ju dock lägga fillers även i pannrynkor och mellan ögonen för att fylla ut så helt konstigt var det inte, men botox är ju vanligare då.

    Anna Book är Live, det syns i ytterkanten av hennes ögonbryn att hon gjort ett lyft där.
    Hon är rätt upprörd över att hon skrivit fel och folk klagat.

    Hon får väl stå för det hon säger och gör, oavsett hur gammal hon är.

    Sååå.. i Thereses senaste story på Instagram (när hon är i deras badtunna (?), visst ligger Anders naken och man ser hans privata delar under vattnet?

      Hur bra syn har du egentligen?!
      Allt jag ser är bara ånga, en viftande hand och behåring.

        Även om det ”bara” är behåring man ser så är det lite väl privat kan jag tycka. Man ser ju ”allt” utan att se det tydligt

          Nej, man ser inte allt. Om jag bara går efter vad man ser så ser det ut som att en tjej sitter där.

            Burn

              Vill du ha lite is till ditt brännsår eller va?

          Hur ska du ha det? Ser man allt eller inte? Verkar som du har lite svårt för att bestämma dig?

      Varken Therese eller Anders menar på att man kunde se något. Jag håller dock inte med. Man kunde se (även om de bara var 1 sekund) hans kön när han skulle ner i jacuzzin, även i vattnet. Men såna här saker inträffar när man tycker det är kul med nakenhet. Problemet i detta är att Anders är för snäll och säger ja trots att han förmodligen vill säga nej till Therese. Med tanke på hennes utspel under deras live för några år sedan när Anders inte fick säga något så tror jag inte att han har mycket att säga till om nu heller. Hon sa i sin live att Anders INTE vill synas på sociala medier. Ändå lägger hon ut videos där han är naken och missar att censurera allt. Sen finns det program där man kan ta bort sånt som är censurerat.

        Du överdriver ju inte lite…

        Nej, man kunde inte se något. Allt var blurrat hela tiden.
        Och att du parat om något som hände för flera år sedan är ganska irrelevant. Mycket har hänt sedan dess och mycket kan ha förändrats. Bara för att Anders inte ville vara med på kanalerna för flera år sedan betyder inte det att samma sak gäller nu. Man får ändra sig liksom.

          Hon sa det i sin live idag att han inte vill vara med ?

        Var ju pixlat.

      Jag har inte sett bilderna, men enligt kommentarerna verkar det vara svårt att se något. Med lite fantasi kanske man kan se något, men oavsett vad, om man råkar annan något som skulle kunna vara formad som en manligt könsorgan under en sekund, utan att se något tydligt, spelar det verkligen någon roll? Så länge det inte är i focus och man tydligt ser ett könsorgan så förstår jag inte problemet.

    Tycker nog inte att just den kommentaren var så hemsk. Är ju inte ett helt orimligt påstående…

      Det finns ju mer och så finns det mindre belevade sätt att framföra en sådan åsikt på.
      Den här tjejen valde ett väldigt ociviliserat sätt och då får hon ju också tåla att bli behandlad så som hon själv behandlar andra.
      Man står för vad man skriver på nätet, även i DM’s till folk man inte känner

    Tjejen träffade visst en öm punkt. Om det inte var sant så hade Bianca väl inte ens bemödat sig med att varken svara eller hänga ut någon.

      Så tänker jag med. Förstår inte varför hon drar på sådana växlar? Jag menar, hon är öppen med (vissa) skönhetsingrepp så varför bry sig liksom?

    Spontant känner jag att man inte kan säga eller skriva vad som helst till en person för hennes jobb är att vara offentlig, eller influencer. Så 18 åringen får lite skylla sig själv, tycker dessutom det är totalt ocharmigt att kommentera folks utseenden. Fillers eller ej.

      Bianca lever på att visa sig på sina plattformar. Då kommenterar folk.

    Lågt av Bianca. Men det är här så typiskt Bianca att hålla på med ful härskarteknik så fort hon blir kränkt. Vilket hon ofta blir, för hon är en av de mest lättkränkta människorna som finns!

      Det här är ingen härskarteknik, herregud. Är ju bruden som skriver till henne det är fel på i det här fallet och inte Bianca.

        Men Bianca väljer att lägga ut hennes namn. Det gör hon för att hon har makten att göra det.

    Tycker att det är så sorligt att fillers blivit så vanligt. Kommer ihåg när Bianca i en vlogg på riktigt sa till sina följare att hennes blåmärken som plötsligt kommit under ögonen nog var för att hon var trött. Liksom nej man kan inte få blåmärken i ansiktet för att man är trött. Varför pratar inte influncers också om riskerna med att fillers kan börja ”vandra” i ansiktet? Allt man hör är ju att det är så bra eftersom det är ett ”naturligt” material…

      Fattar inte hur det kan vara så pass vanligt med filler, alla har inte ett ansikte som passar för det heller.

      Menar du att fillers som vandrar under huden kan skapa blåmärken? Är det så det fungerar?

        Blåmärken blir när nålen sticker i ett kärl.

    Ojsan, Katrin har skrivit ett långt inlägg om GW-bråket och får en hel del mothugg i kommentarsfältet.
    Gå in och kolla vetja!

      Tack för tipset.
      Gick genast in och läste.
      Måste endå tacka Katrin för dagens garv. .GW AVUNDSJUK PÅ BINGO. ?

      Tack för rådet Katrin.

        Hur vet du att det är Katrin som kommit med rådet?

    Mor sin upp i Dan. Vad är väl en spruta mer eller mindre av något?

    Helt på Biancas sida, skriv inte skit till någon du inte känner om du inte kan stå för det.

      Och till Bianca, väx upp någon gång.

    Tröttsamma influensers, som gärna vill kränga på oss grejer av bristande kvalitet, som de dessutom ljuger om att de använder.
    Kalla oss för älsklingar och darlings! ?
    Men när de sedan får minsta kritik, kommer deras äkta personligheter fram. Små prinsessor på ärten som har storhetsvansinne och slår i från sig och anklagar hej vilt.
    Man kan ana en viss dubbelhet här. ?

    Varför ska hon synas så mycket hela hon är äcklig. Ytlig, falsk och tror hon är något. Men hon kommer snart se ut s 45 då är karriären över.

      Fyfan vilken bitter j-a kommentar

      Sluta kalla alla för äckliga.

      Kan du försöka skriva den här kommentaren igen utan att gå till personangrepp?

    Tycker det är rätt gjort – kommentaren från läsaren var uppenbarligen skriven för att såra, om sådant beteende förs fram i ljuset mer och mer minskar benägenheten att skriva elakt till vem det än kan vara. Hoppas jag. Vad tror ni?

      Håller med dig helt. Kan bara tänka mig hur många liknande kommentarer hon får. Och folk kallar det här för ”kritik”. Patetiskt. Kan man inte stå bakom skit man säger med sitt eget namn bör man vara tyst.

    Varför kan hon inte bara säga ”Nej, det har jag inte”? Bra så.

      Varför måste den här tjejen ens ifrågasätta? Vad har hon med biancas kropp och ansikte att göra? Noll

      Hon kan inte bara säga, nej det har jag inte för så mogen är hon inte.

    Jag hade nog också skrattat. Enda gången någon gör fillers i pannan måste ju vara om de ska skaffa djävulshorn. Fråga Bianca Ingrosso om hon använt botox i pannan så får hon väl svara på en relevant fråga. Det är som när folk tror att människor använder Botox i läpparna för att få dem större. Det enda det skulle åstadkomma är sex månaders dräglande.

      Hur kan det vara relevant för dom som inte använder sånt, att veta vilket man sprutar in var?
      Jag är inte intresserad av det i alla fall.

        Det är väl lite samma sak som att veta att silikon man lägger i tuttarna inte är samma typ av silikon man använder för att foga i badrummet.. Fint att inte alla vet skillnad på fillers och botox men det känns ju ändå rätt relevant att ha koll på fakta innan man hävdar något tycker jag.

    Jah tycker nästan alla som jobbar inom tex tv är helt stela i ansiktet. Det är tråkigt för man ska ju förmedla saker när man jobbar med tex skådespeleri eller liknande.

    Typ Jenny Strömstedt… alltså hennes panna… helt blank. När hon är förvånad över något är det ingen som märker det.

      Jaha vad bra då att du inte behöver veta när hon är förvånad.

    Men vad är grejen men att folk ska ta sig rätten att veta vad folk gör med sin egen kropp? Det är så patetiskt. Det verkar egentligen bara handla om att vissa mår så dåligt i sina egna utseenden att de måste hänvisa andras ”skönhet” till fillers, operationer osv, för de klarar helt enkelt inte av att någon är snygg. Varför är man annars så besatt av att någon har slät panna? Herregud, jag är 34 och har inte en enda rynka, som att det är något konstigt.

    Dåligt att hänga ut MEN också kasst av tjejen att skicka PM om fillers/botox/utseende – varför tycker så många det är okej att skicka sånt?!

      Men det är alltid ok att skicka pm med hyllningar om utseende ?

    Är det så ovanligt att inte ha rynkor i pannan när man är 25 år? Jag är 45 och har det knappt ?

      Nej det är inte ovanligt att inte ha rynkor i pannan vid 25-45, dock är hon som kommenterade 18 år, mtp hur hon matas med fillers, botox och ansiktsbehandlingar så tror hon säkert att hennes ansikte kommer se ut som ett russin vid 30 års ålder om man inte följer alla råd.

    Det er Botox som brukes i pannen, ikke fillers.

      Fint att du är insatt i det Anna.

    Helt rätt då kanske folk inte vågar skriva en massa skit till henne. Hon borde gjort det mer tydligt också.

    Om man kommenterar/dmar en public profil så måste man vara OK med att bli ”uthängd”.

    Är det någon som vet om Bianca och Phillipe fortfarande är tillsammans?

    Jag tycker att Bianca som varit offentlig länge, och påstår att hon är mogen borde ha varit den vuxna i denna situation, och antingen svarat snällt eller ignorerat meddelandet. Om hon får många såna meddelanden kan hon svara på det offentligt utan att hänga ut tjejen. Tycker helt klart det Bianca gjorde var extremt onödigt.
    Tror snarare problemet är att denna tjej träffade någon öm punkt och därför blev uthängd.

      Att svara snällt på ett sådant där meddelande är ju så in i helvete åt skogen.
      Skulle du själv svara snällt om någon kom fram till dig och sa exakt samma sak?

      Varför tror småtjejer att de har rätten att kommentera en främlings utseende utan några som helst konsekvenser?¨
      Nej, det man skriver på nätet ska man stå för, punkt och det finns inget att diskutera där.

        Ja, jag skulle absolut kunna svara snällt även om jag tycker frågan/kommentaren är dum/fel, men så är jag också äldre och mer mogen än en 18-åring.

        För att Bianca använder sitt utseende för att sälja produkter och få folk att tro att dem kan se ut som henne genom att köpa de produkterna, när inte ens hon ser ut som hon gör tack vare produkterna hon marknadsför utan genom botox/filler.

        Absolut att man ska stå för det man skriver, men är Bianca så mogen som hon vill framstå då hänger hon inte ut en okänd 18 åring inför alla sina läsare.

    Är Bianca och Phillipe fortfarande tillsammans?

    Men det va väl Elin Molimenti som skrev den kommentaren till Bianca? Misstar jag mig nu men är det inte samma bild som hon har på sin insta?

      Vilken bild? Camcam har ju blurrat allt

        Såg den på Biancas instastory. Det va samma bild som Elin har som sin profilbild. Camcam du kan väl kolla på den printen du har tagit?

          Nej, det var inte Elin Molimenti utan en helt vanlig tjej med några hundra följare på Instagram.

    Jag ser inga problem med att ”hänga ut” följare på detta sätt. Det är ett aktivt val att skriva och skicka en kommentar till en influenser, ett val som går att avstå. Om man väljer att skriva något elakt eller uttrycka åsikter likt i exemplet i inlägget ovan då får man också stå för det man uttrycker och vara beredd på att det kan offentliggöras. Det finns inga regler på Instagram som säger att det inte är tillåtet att dela vidare information/meddelandehistorik som man mottar från en annan användare. Är man inte beredd att stå för de ord man uttrycker så kanske man helt enkelt ska låta bli? Det är ingen rättighet att vara oförskämd mot offentliga personer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.