Oscar Zia och Anis Don Demina är två av programledarna för Melodifestivalen 2021

Det som normalt sett är en folkfest av sällan skådat slag kommer i år äga rum utan någon publik alls.
Jag talar givetvis om Melodifestivalen, alla svenskars älsk och hatobjekt som går få obemärkt förbi.
Eftersom det här är Christer Björkmans sista år så kommer han vara huvudprogramledare för spektaklet, med lite sidekicks och gästande instick.
Måns Zelmerlöw kommer dyka upp, Lena Philipsson lika så.
Deltävling två leds av inga mindre än Oscar Zia och Anis Don Demina, en duo som har en del erfarenhet av denna stolta, svenska tradition.

Jag tror Anis Don Demina kommer göra ett strålande jobb, det är bara synd att inspelningen inte kommer vara inför publik då jag tror att han skulle vara ÄNNU bättre då.
Spännande med så många olika gäst-programledare, men att låta Christer Björkman rodda hela tävlingen från början till slut vet jag inte om jag tycker är en så bra idé.
Jag har en känsla av att han är bättre bakom kulisserna än framför, ungefär på samma vis som Europa kände inför hans låt ”I morgon är en annan dag” som slutade näst sist i Eurovision 1992.
Jag ser således mer av Anis Don Demina och mindre av Christer Björkman, men jag antar att det inte går att rösta på det?

197 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ser hellre mer av Christer Björkman än av Anis.

    Hade gärna skippat Anis helt. Det är någonting med honom som jag inte gillar efter att ha sett honom i Melodifestivalen. Men hellre som programledare än tävlande.

    För första gången känns det lite mysigt med melodifestivalen. Inte pga programledarna då, utan för att det händer något i de här tråkiga tiderna. Melodifestivalen skänker ju mycket glädje annars till folk, det behövs väl extra mycket nu och jag tror nog faktiskt att fler kommer kolla.

      Tycker tvärtom, är det inte bättre att lägga ner tramset och ge pengarna till sjukvården. Det skulle nog glädja fler personer.

      Camilla, vad har det här med sociala media att göra? Känns som ett ämne som kan behandlas någon annanstans?

        Alltid är det nån…

          Avgå alla!

        Fast om man ligger på sjukhus eller om ens anhöriga vårdas på sjukhus så kan man ju behöva nåt att se på och se fram emot. Kultur är nåt som får folk att orka ta sig igenom jobbiga tider.

        Mello ger också nåt att prata om med kollegor om man måste jobba med folk under pandemin.

          Absolut!
          Man vill ju ha något ”normalt” att se fram emot under dessa tider. I julas var jag superpeppad på Kalle Anka även om jag aldrig ser det annars till exempel.

          Det här kulturargumentet Jonas Gardell med flera har dragit tål jag inte…om det står mellan syrgas för att jag ska överleva och en konsert med danny saucedo för att roa mig kommer jag välja syrgasen. Sorry.

            Är du helt säker på att dina närstående skulle göra samma val. Om det kom till att roa sig själva eller ge dig syrgas?

              Nej, man kan inte lita på individers prioriteringar (titta bara på Jonas Gardell…) varför staten givetvis ska rodda upp det. Vi ska prioritera individers liv och hälsa före dannys konsert. Eller mello.

                Varför ska TV-produktioner lida för att andra inte kan rodda upp sin egna ekonomi?
                SVT sköter sin budget och vården sköter sin. Om vården slarvar för mycket med sina pengar får ju de helt enkelt anställa några som kan rodda upp det andra förstört.

                  För att statskassan inte är obegränsad. Mer pengar till vården- mindre till SVT, varför: jo, dålig vård påverkar din hälsa, brist på statliga kulturarrangemang gör inte det.

                    Om alla bara slutade ringa till vårdappar för minsta lilla sår skulle enbart sjukvården i Västra götaland ha 70 miljoner mer i sin budget. Så alla som ringer Kry gör ju ett aktivt val att den riktiga vården ska få mindre pengar men det är inte en telefondoktor som kommer rädda livet på dig om du blir sjuk på riktigt. https://sverigesradio.se/artikel/7375221

                      Moment 22. Människor ringer vårdappar för att vården inte för tillfället kan tillgodose deras vårdbehov.

                      Alla ringer vårdappar av en anledning. Det är dags för sjukvården att inse att de inte har monopol på vård och därför måste bli konkurrenskraftiga och börja agera på anledningarna till varför man ringer telefonläkare istället för till vårdcentralen.
                      Varför startar inte vanliga vården en egen app?

                      När jag har använt en vårdapp har det varit efter att i tre dagar med hemsk uvi med blod i urinen men utan feber försökt få akuttid hos min vårdcentral (inga lediga tider) och närakuten (vi har fullt, bara om du har feber får du komma). Jag skrev då till en vårdapp och 30 min senare hämtade jag ut medicin och redan nästa dag minskade smärtorna.

                      De kanske ska ändra upplägget så att Kry och liknande inte tjänar dessa pengar.

                    Pengarna SVT får kommer från den statliga skatten. Pengarna som går till vården kommer från den kommunala skatten.
                    Det är två helt olika saker. Om vården fallerar är det pga kommunalpolitiker som fördelar sina pengar fel. INTE för att SVT får för mycket pengar.
                    Det melodifestivalen kostar är ju bara korvören jämfört med vad vården kostar och behöver. Rent teoretiskt, om det skulle gå att omfördela alla melodifestivalpengar till vården, så skulle det innebära att man lägger på ett bamseplåster och tar en halv alvedon mot något som skulle behöva amputeras.

          Låg inlagd på sjukhus för en vecka sedan. Tro mig, jag hade hellre sett fler vårdplatser och mindre patienter på satellit än melodifestivalen. Jag gjorde ingen enkätundersökning men hade blivit väldigt förvånad om nån patient tyckt annorlunda.

            Med pengarna från melodifestivalen får du en tjugondedels vårdplats extra. Grattis!

          Det finns en anledning till att man i krig attackerar kulturella platser, museum och bibliotek. Det är kulturen som håller ihop ett folk. Hur tror du att den mentala hälsan skulle vara om vi inte fick förströ oss under tunga tider? Man har ju till och med satt in extra personal till ambulanser som är specialiserade på självmordsbenägen personer nu i dessa covidtider. Den mentala hälsan är viktig att vårda också. Om man inte ens ska kunna se fram emot ett av de största tv-evenemangen i Sverige, vad ska man då försöka se fram emot och stänga ut de jobbiga tankarna med?

          (Skriver jag medveten om att jag har svårt att följa Bloggbevakning idag. Hoppas att jag inte skrivit något alltför kontroversiellt nu)

            Man får väl mäta effekterna men om man ställer in melodifestivalen ett par år är iaf min gissning det har exakt noll procents påverkan på svenskarnas mentala hälsa.

              Det kommer också ha noll procent påverkan på deras fysiska hälsa också

              Om staten börjar ta pengar från SvT för att den(?) anser att pengarna för att producera ett specifikt program borde läggas på något annat har en farlig nedåtgående spiral inletts.

                Det går väl också att prata övergripande prioriteringar och kvalitet. Är SVT värda alla pengar de får? Kan pengarna till SVT med fördel läggas på nåt annat?

                  Såklart att de kan användas till fördel på något annat. Med tro inte att det bara är vården som behöver pengarna. Skolor, infrastruktur, integrering, polisen, brandkåren, fritidsgårdar, barnidrott. Billiga hyresrätter, bostäder överhuvudtaget, lantbruk, posten, kollektivtrafiken.
                  Alla är i stort behov av ett extra tillskott i kassan.

                    Såklart. Varför frågeställningen såklart uppkommer, är det verkligen rimligt med så stora anslag till SVT med tanke på kvaliteten i vad de producerar. Kanske borde de skäras ned betydligt.

                      Men får SVT ett stort anslag egentligen? De finansieras enbart av public service. Vilket idag är 0,5% av inkomstskatten.
                      Som jämförelse, 7% går till vården och 8% går till grundskolan.

                SVT är en enorm maskin, de kan halveras.

            Svenskar är historielösa, det är ingen idé att förklara detta för en svensk.

        An*s är en youtuber med Instagramkonto? Där har du det uppenbara presenterat.

        Haha vafan. Ska all underhållning läggas ner till förmån för sjukvården?
        Anis don Demina (och till viss del Oscar Zia) är influencer och därmed är det relevant för bloggen!
        Önskar dig en trevlig lördag!

        Senaste jag kolla har Anis en väldigt stor följarskara, men jag kan ju ha fel! ??‍♀️

        Anis Don Demina är inte bara en musiker. Han är en Youtuber också med över en halv miljon prenumeranter.
        Youtube ingår det vi kallar för sociala medier.
        Du borde kolla på hans videos, de när han reagerar på diverse b-program tillsammans med en kompis är väldigt roliga.

        Är det jag som är korkad nu men melodifestivalen är väl ett privat och inget statligt arrangemang som kostar skattepengar? Om det är privat finansierar det väl sig självt (om det är skattesubventionerat håller jag med dig om att det finns annat att prioritera).

          Våra skattepengar håller SVT flytande och så även mello. Har du missat att man avskaffade tv- och radioavgiften och istället lade avgiften på skatten. Så alla betalar, helt ofrivilligt.

            Aaah ursäkta- jag är kass på mello, trodde det var TV4 ? okej, om det är public service fattar jag argumentet bättre!

              Hehe lugnt ?

              Fast det är superviktigt att vi har en public service. Vi behöver en helt oberoende kanal som framförallt ger oss oberoende nyheter. Annars blir det ju som i USA där presidenten säger något helt påhittat och påstår att ”fakta” kommer från en nyhetskanal. När nyhetskanalen sedan rapporterar citerar de presidenten som att ”fakta” kommer från honom.
              Det behövs en kanal som samlar en mångfald av åsikter och tillgodoser olika intressen när det gäller religion, kultur och vetenskap.

                Då får de som vill ha kanalerna betala avgiften. Vi andra kan få slippa.

                Men då ska inte flera miljoner av de pengarna gå Mello och Björkman som har vägrat att redovisa stora delar av vart pengarna gått under hans tid. Flera av hans vänner i branschen har fått jobba med mello för enorma summor i ersättning, år efter år efter år. Det är ett känt problem som tystas ner så fort någon försöker yppa om det i media.

                Tycker också public service ska existera men anslagen kan nog skäras ned betydligt. Så bra är inte SVT att de måste vara så stora.

                Vi behöver även opartiska kanaler men inte får vi det…

          Det arrangeras av EBU som är flera kändes PS, så öå sätt och vismut det vi skattepengar. Röstpengarna man får in för telefonröstningen torde ju däremot kunna skänkas till vården

            Typo, men ni fattar

            Det arrangeras av EBU som är flera länders PS, på sätt och vis är det våra skattepengar. Precis som stödet till artister, företag och näringsidkare under Corona-krisen också kommer från våra skattepengar, liksom det ”gratis” vaccin som börjats distribueras.

        Anis Don Demina är en jättestor influencer.

          Hur kommer det sig att du kan skriva An*S men flera andras inlägg fastnar för att vi råkade skriva hans namn? Lite tråkigt när man skrev en längre kommentar ?

            Hans namn är inte moddat?

    Anis? Nej tack.

    Lena Philipsson? Konstigt val kan jag tycka, men vissa av dom valda tror jag verkligen behöver pengar och har säkert bett om få vara med ?

      Är hon konstigare i år än när hon lett Melodifestivalen tidigare år?

      Lena har ju programlett förut, hon är ett perfekt val!

        Hon känns så tråkig haha, vad har hon bidragit med musikmässigt?

          Ont det gör ont?

            Pinsamt dålig låt

              Säg det till Orup som skrivit låten!

              Men det gjorde ju jätteont med mickstativet mellan benen!

          Förutom när hon vann alltihopa ett år?

          Perfekt val tycker jag! Showat å sjungit hur länge som helst så det här kan hon ?

          Tråkig? Hon är ju ganska rolig. Kolla hennes insta!

          Du måste vara väldigt ung. Googla så ska du se att hon släppt många hitlåtar.

          Hon är väl enormt stor i mello/schlagerketsar? Deltagit flera ggr, vunnit och placerat sig högt i eurovision? Ganska enkelt att motivera hennes medverkan.

      Lena har ju varit ledare för programmet typ fyra gånger ?

        Tycker hon känns sjukt oaktuell ?

          Inte för dom som följer henne

          De har ju ofta haft en blandning av vinnare/deltagare i Melodifestivalen från olika perioder som programlett. Är ju nostalgi att ta tillbaka såna som varit med för flera år sen. Ger mer intressant program jämfört med om förra årets deltagare skulle programleda iår.

          *inaktuell

          (i all välmening!)

          Oj, du hänger då inte med! ?

      Hur kan man tycka att Lena är ett konstigt val i melodifestivalsammanhang? Då har man inte riktigt hängt med!

        Det som är ett konstigt val är väl Timbuktu, och även Don Demina men särskilt Jason D aka Timbuktu som inte känns melodifestival alls, och inte programledare och inte särskilt aktuell heller, och inte jättekänd, märkligt.

    Äntligen slutar Björkman. Hoppas det blir bättre efter det.

      Vad är det som kan bli bättre menar du?

        Han har gjort det hela till ett stort barnprogram. Vill ha lite mer kvalitet igen.

          Hoppas få se mer låtar som är genuint bra och inte bara avdankade B-kändisar som fått låtarna skriva av Jimmy Jansson och enbart får vara med pga av sina namn.
          Samma skit varje år. Sean Banan och Samir och Victor. Vi kommer aldrig vinna igen om vi bara har detta som underhållning för barn.

            Roligare att skicka nåt helsvamligt ut i europa tycker jag. Det är charmen med eurovision

              Det ska absolut vara lite galet och roligt. Men det har spårat ut fullständigt de senaste åren och går knappt att se på pga så tramsigt och flamsigt. Som sagt det har blivit ett barnprogram. Ni borde kolla på lilla melodifestivalen istället.

                Vad menar du med senaste åren? Björkman har lett Mellon i nästan 20 år, under vilken tid den haft rekordtittarsiffror och nått i princip alla åldersgrupper – och Sverige har vunnit Eurovision två gånger. Vill du ha det som det var på 80-90-talet, är det därför du är glad att Björkman slutar? Förstår inte riktigt ditt resonemang.

                  Som jag skrev det har spårat ur på senaste åren. Många har gett honom kritik och förslag på förbättring kring detta. Vilket han absolut inte tagit emot eller gjort något åt . Det har bara blivit me och mer barnpogram. Hade det varit som hans tidigare åt hade det absolut varit väldigt bra men han har bara gjort det sämre och sämre.

            Inte dåligt att vara både avdankad och vara ett namn…

            Vi har vunnit två gånger under 2010-talet. Om vi hade skickat The Mamas den här gången hade vi gjort en Anna Bergendahl.

              Håller SÅ med! En jävla tur att det inte blev någon tävling .

        Haha det mesta! Jag har jobbat med mello i evigheter och oj vad det läcker pengar där.
        Björkman anlitar sina vänner först och främst och fakturorna är så välkryddade att de brukar räcka som måltider för oss som jobbar där.
        Han jublade när sveriges medborgare tvingades betala mer i skatt för att SVT skulle överleva.
        Nu är fakturorna inte bara kryddade, de är hela måltider i sig själva.

      Nej, hade gärna sett att Björkman stannar kvar, jag kommer sakna honom.

        Många kommer inte…

          Vem föreslår du ska ta över istället?

          Ja, och många kommer…

        Varför sakna? Han har haft detta länge nog nu, utan det vore kul med något annat 🙂 förhoppningsvis fler musikstilar också

          Jag tycker om honom och konceptet han har utvecklat. Jag har även svårt för förändringar över lag, haha

          Vilken musikstil saknas menar du? Punk?

            Jazz

    Zlatan ska ju programleda italienska Melodifestivalen. För det får han två miljoner.

      Inte programleda, han är gäst. Programledarna får mycket mer än så.

        Men programledarna kanske lägger ned mångdubbelt antal timmar inkl förberedelser..?

    – Jag tror Anis Don Demina kommer göra ett strålande jobb

    EN PAJAS!

    My Martens försvarade sin Åre-resa med att dom hade all mat med sig och bara skulle vara själva i stugan, det varade inte länge. Nu äts det både i restaurang och umgås friskt med allt och alla.
    Hon får 0 kommentarer och låtsas att alla tycker hon är duktig som planerat så coronasäkert.

      Återigen – det är inte förbjudet.

        Det sa jag inte, men hennes försvarstal i samband med resan var ju bara en lögn. Hon hade inte behövt skriva hur ansvarsfull hon var för att resan inte skulle kritiseras.

          Ja det visar ju bara att hon snackar i nattmössan som vanligt. När My har sagt något vet man att det blir tvärtom. Hur ska sonen bli som vuxen med en sån mor som förebild. Hade säkert haft bättre förutsättningar i familjen på Öland.

          De skulle bara vara tre personer, men det utvecklades snabbt till nio.

            Tomheten inuti måste fyllas på med otaliga träffar med andra lika tomma människor.

      Vad trodde du? Att de skulle äta stekta ägg, kokt kyckling med kokt potatis i en vecka?

    Det skulle vara underhållande med Anna Book och Åsa Ingrosso tillsammans som programledarduo. Har ni andra förslag på dream teams?

      Ja, låt oss tramsa loss…

      Leif GW och Camilla Läckberg

      Bella och Camilla!!!! ???

      Svenska Hollywoodfruar

      Samir och Viktor skulle ha varit kul även om chansen för det är 0.

    Mello och Let’s Dance, svenskare än så blir det inte.

      Vad gör det när vi bor i Sverige?

      Men lägg ner Lets dance! Tv4 som ju är en skitkanal borde lägga iallafall några ören från sin budget på att utveckla nya programideer!
      Som i julas, vad visar de som alla andra jular, jo Sällskspsresanfilmerna! ?
      Skärpning!

        TYST! Sällskapsresan är bäst.

        Och vad spelar det för roll, det är som Kalle Anka på julafton, Bingolottos uppesittarkväll, Tomten är far till alla barnen, Ivanhoe på nyårsdagen…det är tradition. Och absolut ingen tvingar dig att titta.

          Tyst på dig själv!

            Jag är tyst om du är tyst?

              Märklig logik.

                Chilla.

                  Prilla

        Men titta på det du vill titta på! Av alla hundratals kanaler och streamingtjänster måste väl NÅGON visa vad du vill se 21:30 på julafton. Förslagsvis TV2 och sändningen från Midnattsmässan i Rom.

          Kul att några här inte har större intellektuella krav än Sällskapsresan 4.

          Billigt för Tv4 dessutom, då kan de tjäna ännu mera pengar på sitt höjdarprogram Bingolotto och få lite fler till samhället som spelmissbrukare.

            Sällskapsresan 4 finns inte.

              jo

                Nej.
                Sällskapsresan
                Sällskapsresan 2 – Snowroller
                SOS – en segelsällskapsresa
                Den ofrivillige golfaren
                Hälsoresan
                The Stig Helmer story

                Är filmerna om Stig Helmer.

            Vi som anstränger hjärnan i våra arbeten vill gärna vila den ibland. Själv tittar jag på Kalle Anka, Karl-Bertil och Midnattsmässan på julafton. Behöver liksom inte se en Tjechovinspirerad pjäs på julafton.

            Bingolotto lär då inte skapa många spelmissbrukare. Det är de snabba spelen med snabba pengar som är faran. Och de som alltid är tillgängliga.

      Ja? För att det är svenska produktioner, producerande av svenskar, för svenskar och sänds i en svenskägd TV-kanal?
      Då är det väl ingen överraskning att programmen är svenska?

    Smart att göra ett inlägg om någon och ha namnet på listan över sånt som inte godkänns. Eller är det någon som får igenom förnamnet på A?

      Nope, den är fast.

      Antar att det är en favorit…

      Fick inte heller igenom…

        Det är pga det som läckte ut om honom tidigare, när han sexchattade med (vad han trodde var) en minderårig tjej.

      Nej, det är för att C vill skydda honom. För att det inte ska skrivas om vissa saker som han gjort som inte är positivt för honom. Finns två saker som han borde granskas för här men han kommer undan. Män kommer undan. Det är som Alexandra N. sa att män kan göra vad som helst, resa och annat men de kommer undan och tjejer ska få skäll för allt och inget, i synnerhet somliga.

        Väldigt sant. Helt sjukt

          Det är väl för att hon är rädd för vad han kan göra mot henne då, han har stor makt med sina kanaler, sedan ser hon tydligen upp till honom och vill väl vara kompis med honom typ haha, hon anser väl att hon känner honom för de har träffats en gång vid ett pinsamt radioprogram. Vad han tycker om henne är en annan fråga.

    Det ska handla om artisterna/musiken och inte om mannen bakom det hela. Udda val.

    A**s

      Anus

      Moget

    Förlåt mig men jag tycker Anis är sliskig på något sätt.

    Lady Dahmer träffar nya vänner exakt varje dag och lägger upp stories om det exakt hela tiden. Jag förstår att gravida Fayme som mår illa inte orkar roa damen lika bra som förr, men att flänga över hela Stockholm och träffa varenda avlägsen vän som kompensation är ganska dåligt i covid-tider.

      Hon har väl antikroppar som ”alla andra” som kan flänga runt.

        Hade hon tagit antikroppstest och haft påvisade antikroppar så lovar jag att hon hade lagt upp bild på provsvaret.

          Nu i Covidtider har jag tänkt på en sak. Alla singlar och liknande har det ju jobbigt, som singel får man dock ha ett par utvalda personer att träffa under pandemin.
          Men alla som har familj och hela tiden skryter om sina familjer och hur mysigt de har det och vad perfekta barnen är. Då duger helt plötsligt inte familjen, det här skulle ju kunna vara en tid för reflektion och stilla samvaro med familjen, men istället måste många absolut ut och resa, gå på middagar TROTS att de inte är singlar och trots att de alltså har fungerande familjer.
          Sådana som My Martens, Lady Dahmer, Åsa Ingrosso. De HAR ju sällskap hemma. Kan man inte i dessa tider landa lite i tacksamhet och medvetenhet om att man har nära och kära i sitt hem och nöja sig med dem?
          Så gör jag, jag har bara umgåtts med man och barn under pandemin och det har gjort oss tajtare vågar jag påstå.
          Obs all förståelse för att de som lever i hem med missbruk och våld behöver en ventil. Jag menar som sagt fungerande familjer.

            Hur står du ut? ?

              Vadå står ut? Jag har trevliga familjemedlemmar, det är bara positivt för mig att umgås med dem. Jag älskar dem, vi har samma humor och vi är snälla mot varandra, det räcker gott för mig.

                Samma här – det är så mysig att sitta med tonårsgrabbarna hemma nu på ett annat sätt. Visst är de rastlösa men samtidigt lugnare. Och de umgås mer med varandra och vi alla pratar mer.

                  Hur kan man både vara rastlös och lugn?

                    Rastlösa för att de vill ut och träffa polare och får lite krupp av att vara hemma. Samtidigt så är de lugnare när de är lugna, mer tid till samtal och vila. De hjälper till och fixar middag t ex utan en massa stress kring att de inte hinner för de ska ut med vänner, träningar osv. Det finns tid till att skala potatis, gäspa och se en film. Tror nog att du förstår om du tänker ett varv till.

      Om nu någon tycker att hon är skärpt och intelligent så får de nog tänka om med tanke på hur hon beter sig kring Corona. Flera dagar i rad har hon haft vänner över med barn och ätit middag. Igår åkte hon genom halva Stockholm för att käka middag med en polare. Och hon påstår att hon är hypokondriker? Risken att dö mitt i en pandemi verkar inte bekomma henne. Sen hennes depression. Den är en fars i sig, absolut ingen människa är så välfungerade socialt med ork att handla kläder och laga stora middagar varje dag. Dock så är det ursäkten för att hon inte kan podda och jobba. Hon använder att hon är hypokondriker och att hon är deprimerad när hon vill slippa göra saker, det är som bortblåst när hon gör sådant hon tycker om. Som ett barn.

      Pengarna har förändrat henne till det sämre, hon har blivit så där härligt småborglig som hon föraktade tidigare. All hennes driv är borta, hon bidrar inte till feminismen längre men rider på vågen av fornstora dagar. Säga vad man vill om Cissi, hon brinner fortfarande för det hon gjorde innan, hon har inte lagt sig lojt tillrätta i soffan med en pralin. Självklart får LD leva lojt ifall hon vill, synd bara att hon ska låtsas att det är annorlunda och försvarar sig när det kommer på tal. Var ärlig om att glöden är borta och att ett hemmaliv utan att tänka på så mycket annat än barn, inredning, mat och bus med vänner är att föredra.

        Men exakt detta! Man önskar att hon kunde vara ärlig med att nu när hon har pengar skiter hon i kampen och vill hellre festa loss varje dag. Cissi har ju verkligen ett helt annat driv, den tjejen är ju helgjuten rakt igenom, jag håller inte med om allt hon tycker men jag beundrar verkligen hennes jävlar anamma.

          LD skriver att hon har några få utvalda vänner som hon väljer att prioritera. 1) det är inte några få, det har hon själv motbevisat med alla bilder hon lagt upp från olika middagar 2) några utvalda vänner får SINGLAR träffa för den mentala hälsans skull, eftersom ensamhet inte är bra för oss.

          ”den tjejen är ju helgjuten rakt igenom” – vilket bra uttryck för att beskriva Cissi.

          Sen vill jag bara tillägga att jag tycker att LD verkar leva ett väldigt trevligt liv, själv kämpar jag rätt mycket för att få livet att gå ihop så jag hade gärna haft möjlighet att bara få vara. Dock så känns LD arrogant, omogen, manipulativ och skenhelig. Hon låtsas vara något hon inte är och det stör mig. Plus hennes Coronahantering som hon verkar vilja visa upp med flit för att provocera lite. Tycker om hennes liv men inte om henne helt enkelt!

          Hade jag haft hennes möjligheter och plattform – jäklar vad jag hade engagerat mig i saker som ligger mig varm åt hjärtat. Jag hade varit jourhem för djur och varit volontär på t ex ett katthem, gått in och jobbat extra i t ex Röda korsets secondhandbutiker ett par gånger i månaden, föräldravandrat mycket osv. Tänk vilken lyx att ha råd att vara hemma men ändå kunna bidra i det lilla!

      Håller HELT med! Är så sjukt less på att hennes agerande under krisen inte tas upp i ett inlägg här tex. Jag skulle vilja påstå att hon hanterat det värre än Bella (minus resorna då). Hon åker pendel tvärs över Stockholm för att äta hos en kompis. Har middagar med vänner och deras barn konstant. Hennes man fick ju covid för några veckor sen men hon var fan på ungarnas karate bara dagar senare. Inga restriktioner gäller tydligen henne och hennes familj. De lever ju exakt som innan.

        Hon har ju dessutom Fayme som hon typ lever i storfamilj med. Men inte ens det duger utan hon måste flänga runt med en massa andra vänner OCKSÅ.

        Faktiskt – hon är värre än många andra som tagits upp här i inlägg.

          Ja hon träffar ju många fler inomhus än vad My gör till exempel. My träffar alldeles för många, men hon gör det åtminstone utomhus.

          De enda gångerna LD går utomhus är för att röka.

            Skulle aldrig våga röka om jag var hypokondriker. Det var Faymes rökande som fick LD att börja igen, måste kännas trist nu att Fayme är ute ur spelet ett bra tag nu som rök/drick/bus-kompis. Men som sagt – om jag var grov hypokondriker, som LD påstår att hon är, så hade jag inte vågat röka, nojan kring cancer hade varit för stor. Har en vän som hatar att hon röker då hon är övertygad om att hon kommer få lungcancer eller kol för eller senare, hon har verkligen försökt allt förutom hypnos. Allt man kan komma på. Hon är nog tyvärr en sådan som kommer röka med syrgastuben i näsan. Fattar inte att LD vågar röka då det mest verkar vara en okynnesgrej.

        Tyvärr publicerar hon sina umgängen, träningar och sånt på storys. Finns inga bevis att göra ett inlägg om inte någon sparat ner sedan ett bra tag tillbaka.

          Nu försvarar hon sig upprört med att hon minsann hållit barnen hemma från skolan och att hon inte åker till något jobb.

          Att hålla barnen hemma har aldrig varit en rekommendation överhuvudtaget så jag fattar inte varför hon har gjort det. Och alla vi som kan jobba hemifrån gör det, har man inte ens ett jobb är det väl inget att stoltsera över.

          Rekommendationer som gäller henne är och har varit ”umgås bara med ditt eget hushåll”.

          Jätteenkelt att förstå, synd att hon låtsas annat.

            Hon snackar om några få utvalda vänner. Från november, över jul tills nu så har hon umgåtts med grannar, släkt, många vänner jag aldrig sett förr plus deras barn, Fayme och hennes man med barn är ett stående inslag, åkt och käkat på restaurang med vänner, åker kommunalt, åker in till sin lägenhet, går på ungarnas träningar trots Corona-smitta hemma, åker och storhandlar med Fayme och barn osv. Hon är inte klok som påstår att hon gör vad hon kan och umgås med bara några få vänner. Bullshit.

              Hon är så van att komma undan med allt. Ingen ifrågasätter henne eftersom hon omger sig med ja-sägare. Gissar att hon varit riktigt jobbig mot Camilla de få gånger något står på den här bloggen, därav de få inläggen om LD trots att det verkligen skulle finnas mycket att ta upp.

    Kul på något sätt att ÖS lever vidare på natten. Flera är där och ger råd eller kommenterar. ?

      Ja men tråkigt att det typ dör ut så fort första inlägget kommer, inte alltid, men ofta iaf.

        Första inlägget på morgonen kommer, skulle jag skriva.

    Lady Dahmer skulle må bra av ett arbete! Å inte leka med kompisar hela dagarna.

      Arbete??? Hon har ju en förmögen make, vad ska man då med arbete till.

        Känna sig självständig?!?

          Självständighet är något positivt men tror nog att LD uppskattar mer att någon annan betalar medan hon leker.

      LD kommer bli gammal och bitter

        Hon är på god väg redan. Fayme skaffar storfamilj nu och LD åldras istället, det kommer inte bli lätt för henne att hitta en ny roll när barnen växer upp, Fayme har sitt, övriga vänner yrkesarbetar.

    Mm, det är han. men inte hon! Ett arbete skulle göra underverk för hennes självkänsla!

      Hon är för lat.

    Hade önskat att de gjort om hela konceptet med femtioelva deltävlingar och andra chansen. Det hade väl varit perfekt att göra i år? Det blir så mycket utfyllnad.

      Eller hur! Så tröttsamt med duellerna och blir så utdraget som du skriver. Gå tillbaka till ursprungskonceptet eller gör något nytt!

      Fast just i år så är det väl bra att det är flera deltävlingar och andra chansen, så folk har något trevligt att se på och något att göra om vi ska hålla oss hemma mera. Jag gillar ju det i vanliga fall också, gillar man det inte så är det ju bara att låta bli att titta på det.

    Varför ska han sluta?

      För att han är så kass!

    Isabella Löwengrip är i Dubai men försöker mörka! Se babe_ebba på Instagram, finns bildbevis! Isabella raderar mina kommentarer. Hon som låtsades tycka synd om vårdpersonal nyss. Idiot. Hon har tagit en paus från sina kanaler för att hon är i Dubai! Skriv ett inlägg om det Camilla! Hon förtjänar allt hat, urk.

      Scrolla ner, det finns ett inlägg ?

      Varför förtjänar hon hat? Hur fan mår du egentligen?

        Säger detsamma. Pinsam du är Tea/Ebba. I L har nog inte raderat, om du menar bloggen, för kommentarer måste släppas fram du ser bara själv det du skrivit en stund, men hon har ju rätt annars att radera precis som det görs här. Låtsades? Hur tänker du att hon inte kan tycka synd om vårdpersonal och önska högre lön åt dem för att hon ev är på en resa? Det kan hon.

      Det är väl den enda bild som finns?
      Trodde det kommit nya bilder från någon på plats 🙁

      Snygg reklam för dig egen insta ?

        Ja så tröttsamt med folk som ska försöka få uppmärksamhet och fler följare genom att trasha Isabella. Som den där Linda häromdagen, himmel så fånigt. Pinsamt Linda.

      Varför ska hon skriva det du vill när du så uppenbarligen inte ens läser bloggen?

      Ska bli intressant att se vad hon skriver efter sin vilopaus! ?

      Och hur många länder pendlar inte Molly Rustas mellan under pandemin?
      Om vi nu ska hänga ut resande influencers kan vi väl åtminstone lyfta något nytt

      Var det inte där don Demina var nyligen också? IL har inte försökt mörka för att hon tar paus och för att hon inte skriver om resan. Det är ju bra och rätt att hon inte lägger upp om hon är på resa dessutom men IL ska ju få skäll för allt, det ska klagas på allt hon gör, hur hon än gör så är det fel. Nej det förtjänar hon inte, hon har rätt till ett privatliv. Bra om hon raderar vilket hon inte brukar.

    Kommer inte se iår heller ?.
    Jag vågar vägra mellot ??

    Jag är banne mig bara här för att ge upprättelse åt ”Imogon är en annan dag”. En fin bit. Vänliga hälsningar åt alla, stay safe, stay home ( de som kan)!!

    Va de inte Anis Don Demina som klankade ner på en snubbe för att han åt antidepressiva? Känns inte jätteskönt att sitta och se en sån människa hålla i en mellodeltävling..

    Vilken deltävling skall melodifestivalen-världskändisen Anna Book leda?

    Men! Anis är ju misstänkt för våldtäkt? Hur f-n kan de välja honom som programledare???? Rättegången har ju inte varit än

      Bortse från min kommentar. Är väldigt trött. Tänkte på en annan. Ta gärna bort min kommentar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.