Paow bryter mot marknadsföringslagen med sina nya magrutor

En bild på Paows nyopererade magrutor med texten"Vem behöver träna för att få magrutor? Detta går ju fortare" och så reklam för Comfort Zone Surgery
Bildkälla: Kattpaow Instastory

Paow är i Turkiet och opererar näsan och skaffar sig magrutor på kirurgisk väg. 
Som hon säger, det är ju MYCKET enklare än att träna.
Alla vet ju att magrutor är det enda sanna beviset på god hälsa, så man får väl bara till att gratulera Paow till det. 😉

Värre är det med att följa marknadsföringslagen, det är Paow inte lika bra på, som hon är på att tacka ja till diverse operationer.
Man skulle kunna tro att de går hand i hand – marknadsföringsfinanserierade operationer och marknadsföringslagen – men icke.

KLICKA HÄR!!!

228 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Detta är helt stört

      Hon skulle völ fixa röva oxå, fick hon inte det då? Finns ingen räddning för henne….

        Jo hon fettsög magen och överförde fettet till rumpan

          Har en bild framför mig nu hur hon ligger på en brits med ett hål för rumpan, för att hon har opererat magen samtidigt. Måste ju vara jobbigt att ligga på rygg

          [Borttagen kommentar]

    Alltså… Det är ju skillnad på magrutor och magrutor.

      Äter du för många chokladrutor vet Paow lösningar

    Eller så kan man träna magmusklerna och få stark buk och bra hållning på köpet…

      Hon skulle behöva träna för att må bättre. Få riktiga muskler, bra hälsa bättre psykiskt mående. Win win!

    Hon är verkligen next lever allting.. lägger upp poserande bilder med blodigt dränage ? Har hon något kvar att operera sen eller har hon gjort allt?

      Next level*

        Levern nästa?

          ”Ni har väl hört att ni kan boka tid för levertransplantation på comfortzone? Flygen mellanlandar alltid på Rhodos med cocktails på grabbarna grus!!! Såååå braaaa bästa <dr kerim3!!!” Paow 2023

            ? Just det, mellanlandning före operation för en liten avskedsfest till den första och sedan på hemvägen för invigning av den nya – levern alltså ?

      Huvudet

      Man kan ju operera om saker. Som näsan t.ex. Tills det knappt finns nåt mänskligt kvar

      Pannan.
      Som hon egentligen har mest komplex för.

        Hon gör ju redan botox.

        Alltså konstigt att hon inte gjort en hårtransplantation än. Är jätte många kvinnor som gör det nu när man kan göra long Hair. Eller lasrar bort om deras pannor är för små. Hon behövde verkligen inget annat

          Ingen ”behöver” nånting!!! Vi behöver lära oss vara nöjda med oss själva. Det är bara kroppar herregud! Var glad om de funkar som de ska!

          Kan man göra så man får långt hår? Vet du vilken klinik?

            Vadå får långt hår..?

          Vilken vidrig kommentar! Hon behövde inte och behöver inte fixa pannan.

    Ajj. Som aktiv inom vården hoppas jag paow sparar lite på sin kropp, hon kan komma att behöva den en dag. Annars tror jag lite arbete inom vården vore jättebra för henne- det känns som att hon behöver ett nytt perspektiv på människokroppen.

    Hon har inte gjort en bbl då och hennes magrutor blivit synliga pga fettsugningen?

      Hon har gjort BBL, näsan och magrutor på samma gång.

        Tre grejer, BBL också? Vilken dåre fy fan ?

          Men FETTSUGNING och överföring av fett till rump är en operation = BBL. Du kan liksom inte göra en bbl utan att ta fett från ett ställe.

            Så magrutor + rumpa = bbl

              Man kan ju ta fettet från var som helst där det finns fett i princip. Magen är troligen bland de vanligaste valen.

                Ja men magen tar man alltid från för att skapa en smalare midja och hourglass shape. Ingen gör en bbl med fett från typ armarna bara.

                  Det har väl även B.I. gjort.

                Och nej, man tar inte fett varifrån som helst för man är ute efter ”stubborn” fat med bra blodflöde. Kärlekshandtagen är perfekta för det, armar och insida lår mindre perfekta.

              Precis! Exakt som Gynning 😉

                Yes. Bara att gynnings bbl, särskilt magen är botched. Finns en vlogg där man ser hur ojämn hennes mage är och man det en massa ärr där kirurgen gått in. Svenska kirurger kan ej bbl, därför åker folk utomlands. Man lägger aldrig ingångar där Berne gjort. Hon kommer aldrig få bort de ärren.

                  är inte bbl en av de farligare operationerna? kollade på Botched och de sa något liknande och vägrade utföra det

                  Måste hon inte göra om det sen, när barnet är fött

                    Nej eftersom fettcellerna är borta redan

            Exakt det som var min fråga, låt mig formulera om det innan fler virtuella halshuggningar kommer min väg, låt se nu: Är det kanske så att hennes synliga magrutor är ett resultat av fettsugningen på magen relaterad till hennes BBL operation?

              Nu är min förståelse dock att det inte är så men så skulle jag naturligtvis formulerat min fråga så ni inte behövde gå upp i linningen

              Ja hennes magrutor är pga fettsugningen googla vaser hi def så förstår du. Det är inga implantat inblandade. Man gör det inte på kvinnor i regel.

      Vadå har inte gjort en bbl? Du måste ju fettsuga magen för att ha fett att lägga in i rumpan. Först fettsuger man mage, lår osv sen vänder dem på patienter och injicerar i röven. Det hon gjort heter hi def vaser lipo bbl.

        https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS_74gtBtgjdFgzPHfeu-2TaFY9g3tN1SyMYw&usqp=CAU

        Det här är så sjukt! Men tror det är en tummy tuck också. Emil kohan! Min bästa kompis opererade mig hos honom, helt sjuka resultat alltså. Sen jag såg hennes kropp som innan var helt vanlig och nu helt otrolig tror jag inte på att en enda kändis är naturlig längre.

          Saken är den att efterbilderna är filter.

          Ja, de opererar sig och fortsätter att använda filter både för ansikte och kropp.

          Resultaten håller inte alltid.

          Det finns allvarliga hälsorisker, samt risker att man blir botched.

          Jag balanserar den falska ytan som visas med just botched surgeries.

        Jävlar vad äckligt. Alltså jag spyr.

        Hur sover hon? Stående?

        Det var en fråga ställd: hon har inte gjort en bbl då? Alltså jag undrar om hon har gjort en bbl och att fettsugning av magen har resulterat i synliga magrutor, som de flesta människor har maskerade under bukfet. Det var alltså inte ett påstående att hon inte gjort en bbl. Snälla säg att någon förstod det? Det framkommer liksom inte ur inlägget att bbl:n skulle ha med magrutornas uppkommst att göra.
        Jösses vad ni är på krigsstigen

          Jo hon har gjort en bbl med fettsugning. Hon har fått magrutor pga vaser hi def som är ett instrument och särskild teknik för att uppnå en magrute-look.

            Tack för svar!

      Jo hon har gjort en fettsugning som fettsuger på ett sätt att man skapar illusionen av magrutor. Det är vanligt när man gör en bbl. Kolla best.Clinic.istanbul på ig, han gör magar som ser ut som att de levt på gymmet när de i själva verket aldrig satt sin fot där. Det är alltså inga implantat det handlar om. Colombianska kirurger var först med det här, det är även det Gynning gjort hos de berne klinik 34, han gör också vaser hi def.

        Undrar hur resultatet håller sig efter graviditeten?

          Beror på hur mycket man går upp.

      Hon har väl aldrig tränat så tvivlar på att det gömmer sig magrutor där under

        Magmuskler har alla människor. Har du aldrig sett en rikigt smal (oftast kille) person som med största säkerhet aldrig sett insidan på ett gym? Men magrutor finns där ändå pga avsaknad av underhudsfett. Mina ungar tex har tydliga magrutor men de kommer döljas under bukfett när de börjar närma sig puberteten.

    Alltså vad har hon opererat denna gång egentligen!?? Tänkte hon sitter ju på en sån där kudde…

      Rumpan och näsan fettsugit magen

    Sorliga människa.

    Men alltså, hur funkar detta egentligen?
    Dom magrutorna lär väl försvinna rätt snabbt så fort hon lägger på sig ett par kilon, eller?

      Det var nog tvunget att fettsuga redan smala magen för att hitta några ml att sätta i rumpen.

      Fettcellerna är borta för alltid. Så länge hon håller sin vikt är det bra. Går hon upp måste hon gå ner för att få tillbaka sina rutor.. så det är inte så att de försvinner

    Finns det nån mer osäker kbinn är Paow?!

    Samma logik som ”är pengarna slut får man ju nya ur automaten” som barn tror.

      Hon ser det nog som en investering. Genom att sedan visa upp sig och få arbeta med tex PH

        Japp, hon vill säkert bli riktigt stor på Only Fans, finns ju grymma pengar att tjäna där.

      Är det så det funkar ja ? det måste ju vara därför vissa människor har mycket pengar, för dom vet om hemligheten, bara att ta ut mer ur automaten???

    Hur kommer man tillrätta med den här jättedestruktiva trenden egentligen? Har kommersiell tv ett ansvar? Kan man kräva av paradise hotell osv att tagga ner på castandet av opererade tjejer eller har det ingen betydelse?

      Föräldrarna betyder mycket tror jag. Bra vuxna förebilder öht

        Haha lycka till för Gynnings, Paow kommande och Rebecca Stellas barn. ”du är fin som du är älskling” kommer dom säga till sina barn… mmm ellerhur

        Ja men det finns ju en drös med föräldrar som inte klarar av att vara bra förebilder. De klarar inte av att träna sig i form utan de stoppar i sig vitaminpiller som de mår så bra av samtidigt som de gnäller om att de har ont här och där bla bla bla. De sprutar in och suger ut och har ett helt badrum med burkar som ska förvandla dem till ungdomar. De påstår att de gör det för sin egen skull men pyttsan det är väl så att de flesta inte vågar erkänna att de gör det för att bli beundrad av sin omgivning. Rent kosmetiska ingrepp som dessutom betalas av staten då man hävdar att detta är en ren medicinsk behandling. Nä. världen är så full av dubbelmoral att jag undrar när kommer dessa skönhetsjagande föräldrageneration att fatta vad de egentligen håller på med?

      Tycker även att typ familjen Kardashian har en stor del av ansvaret? De påstår att de aldrig opererat sig samtidigt som de tjänar stora pengar på att marknadsföra sitt utseende.

        De är opererade från topp till tå och startade bbl trenden

          Ja, saknar faktiskt Paris Hilton tiden.

            Men kolla hur hon ser ut nu

              Jag ser hellre ut som Paris Hilton än som Paow eller Kim Kardashian.

              Hon ser väl typ likadan ut?

              Är väl inget fel på Paris?

            Paris behöll ändå sitt ”unika” utseende även om hon fixat småsaker. Det har aldrig gått så långt som med kardashian/jenner.

        Dom har hemska kroppar

      Det är ett SUPERproblem och det MÅSTE belysas mer. Det är stöööört och är på väg käpprätt åt helvete. Har ingen aning om hur man löser det, vet bara att jag avföljer allt och alla som jag ser är fixade eller säger de ska fixa sig. Mår illa av normaliseringen av injicierade och opererade kvinnor.

      CC hade kunnat fortsätta skriva mer om det. Men även mainstream media hade behövt göra reportage om saken.

    Hon känns så nedbruten.. jag är själv skönhetsopererad och jag tänker inte säga i vilket fall det är mer rätt att göra det osv, det är upp till var och en. MEN.. i Paows fall känns de så impulsivt och med de sagt menar jag inte att det skulle vara mer fel, men risken att hon sitter med en trött kropp som inte alls i slutändan ser ut som hon tänkt är så stor. Jag tänker på alla som opererat och opererat för att sen vakna och se helt förstörda ut ? hon är så vacker både innan och efter operationerna. Jag hoppas hon finner en balans och att det aldrig går för långt (nej jag tycker inte att de redan gått för långt, man gör vad man vill med sin kropp. Med för långt menar jag att hon vaknar en morgon och ångrar allt.)??

      Och nej jag tycker inte man ska göra reklam för skönhetsoperationer, oavsett om man gör reklam på rätt sätt eller inte…

    Börjar Paow bli ditt nya objekt som tagit över efter Anna Book, eller vad är det här?

      Paow har väl alltid varit det här så skulle inte säga att hon ersatt Book, det har väl i så fall Margaux gjort på sistone verkar det som. Book verkar hon ha släppt och även Cissi, men Paow och IL släpper hon nog aldrig verkar det som, de är väl kommentarsmagneter och kassakoar typ och även Margaux numera då, fast tror det mest handlar om en fixering och besatthet av IL och Paow.

        Nope, Paow började nämnas någon gång under andra halvåret förra året.
        Margaux har alltid legat stadigt på 4-6 inlägg. Book nämned flitigt under sommaren när hon hade de där konstiga megalånga livesen, men sedan dog det och det var först då Paow började få mycket uppmärksamhet. Cissi har också bara nämnts ett fåtal gånger under hela förra året. Förutom när det var någon grej med gardet.

    Detta är så stört. Vad ska hon göra om 10-20 år, finns ingen långsiktighet eller lycka i detta. Å ingen bryr sig om hennes kropp egentligen, förutom att det debatteras som nåt slags skräckexempel på vad man inte ska göra.. Det är en j—la liten kropp bland sju miljarder andra på jordklotet, att man kan få hela livet att kretsa kring det (plus att det bara ser icke normalt ut till slut).
    Som hon Jocelyn Cano, tvåbarnsmamman som dog, 29 år.. var det värt det liksom. Så sorgligt

      Men vad är detta för jäkla kommentar. Snälla Camilla, ta bort.

        Vad då, jag tror tyvärr det. Får jag inte skiva det för att det är för hemskt tycker du?

        Tror hon mår väldigt väldigt dåligt, och jag tror att hon kommer fortsätta operera sig tills hon ser ut som ett freak för att hon saknar ngt. Hon kommer fortsätta som 35-plus i massa dockusåpor, tatuera sönder sig och sen inse att hon inte har ngn karriär eller jobb egentligen och försöka hänga sig kvar i rampljuset.

        Jag hoppas inte att hon tar självmord, det var inte det jag skrev. Men det är tyvärr vad jag tror.

          Dra gränsen för vad du spekulerar om i skrift offentligt före människors dödsfall.

          Man tar inte självmord!

            Kör upp din pekpinne i röven.

              Tror tyvärr också att det kan sluta riktigt illa. Paow mår ju helt uppenbart sämre än någonsin. Och verkar inte ha någon som stöttar henne heller. Jag gillar inte Paow, för jag tycker att hon beter sig väldigt korkat och farligt. Men bara för det vill jag ju inte att hon ska fara illa.

          För de flesta människor som inte är empatistörda eller mår så dåligt att de spyr galla över internet så, japp det finns gränser

    Om man gör magrutor så och sedan gör upp i vikt och får en större mage…hur ser d ut då?!

      Du går upp lite ojämnt då de för att få fram en magrute-look fettsuger i sektioner och lämnar kvar rutor av fett för att skapa illusionen av magrutor. Så går man upp så blir själva rutorna större.

        Måste ju se fruktansvärt ut Om det är som du säger ?

    Vad hemskt att vara så missnöjd med sig själv att man genomgår så många skönhetsbehandlingar/operationer. Vill inte klanka ned på någon som så uppenbart inte tycker att hon duger, men tycker det är riktigt sorgligt.

    Camilla, den där beskrivningen du har ”Det blir humor blandat med seriösa inlägg och ibland morrar jag på saker för att i nästa stund lyfta upp någonting jag tycker förtjänar det.” Den har inte stämt på flera år, då du oftast morrar, ibland bevakar för att i sällsynta fall lyfta upp någonting.
    På tal om excelark. Du funderar inte på att starta ett själv för att hålla koll på mönstret i dina inlägg?
    Just nu för de här dagarna i januari har du tex skrivit 47 inlägg, i 23 av dem har du skrivit en negativ vinkel där du ibland är rätt upp och ner ganska dryg. 17 st av dem är ren bevakning där du bara återberättar grejer och inte blandar dina åsikter.
    Bara 3 st av dem är vinklade positivt och där du uttrycker positiva tankar och åsikter.

    Är det verkligen så väldigt förvånande att kommentarsfältet ser ut som det gör när hälften av inläggen ger grön flagg åt negativa åsikter?

      Ett tips är att ta lite avstånd från den här bloggen, gå ut och andas frisk luft, försök fokusera på andra saker. Om du reagerar på något här – tänk att det bara är en blogg och att du har så mycket annat som du kan lägga din tid och energi på.

        Men vad är det där för kommentar. Alla lägger sin tid och energi på precis vad de själva vill.
        Sluta håll på med sådana där härskartekniker. Kan du inte ge ett konstruktivt svar till sakfrågan, så svara inte. Enkelt.

        Använd samma logik på influensers då. När Camilla kritiseras blir folk ombedda att dra härifrån. Men när ni dag ut dag in kritiserar och letar fel hos influensers och prompt insisterar på att de bör svara tillämpar ni inte samma logik? Att bara scrolla vidare. Idioter

    Vad står det på tatueringen? Vänt och vridit på telefonen men jag kan inte tyda den.

      Har för mig att det står ”reckless”

    Om man är plastikkirurg, hur kan det vara tillåtet med så många operationer på en ung tjej? Vad gör man om hon måste genomgå en stor operation av medicinska skäl?

      Vad skulle vara olagligt, menar du?

        Det finns ju både medicinska och etiska regler de måste följa. Vid multipla operationer på en ung kvinna utan behov borde väl gränsen vara nådd?

          I Sverige, ja. Hur ser regelverket ut i Turkiet?

            Samma där. Alltså identiska på millimetern är reglerna inte men överlag är de lika.

      Ja förutom att du i Turkiet innan operation får skriva under ca 20 papper där det står att du kan dö osv och att det inte är klinikens fel

        Det tycker jag iof är korrekt. I Sverige får man komma ihåg att vården juridiskt är undantagen skadeståndsanspråk, om jag som läkare felbehandlar dig grovt är det mesta jag riskerar en prick från IVO och i extremfall indragen legitimation. Skadestånd om jag är idiot får du inte.

      Ung? Ja, kanske enligt vissa definitioner, hon fyller väl 28 i år. Men inte så att hon är tonåring längre, utan en vuxen människa som med all rätt har friheten att bestämma själv. Skulle operationen vara säkrare om de utförs på en ännu äldre tjej, eller vad menar du?

        Jag resonerar som så att chanserna att hon behöver medicinskt motiverade operationer under en livstid är stora iom att hon är så ung. Därför ställer jag mig väldigt tveksam till så många operationer i så ung ålder.

    Trodde hon skämtade om rutorna just för att hon är rutig på riktigt på magen efter bandage.

      Nej hon är rutig för att hon gjort hi def vaser lipo…

    Vad händer när hon vill skaffa barn? Verkar nästan lite farligt om inläggen spricker, fast man kanske kan plocka ut dom.

      Eller behöver kejsarsnitt. Eller narkos överhuvudtaget. Det tär ju hålla på så här.

        Hon har inga inlägg i magen så det blir inga problem med varken graviditet eller kejsarsnitt.

          Tvärtom kommer hon om hon håller sin vikt att bibehålla en fastare och smalare mage efter graviditet

          Det spelar ingen roll. Alla operationer tär på kroppen, det gör även narkos. Börjar du dessutom skära sänker du rörligheten i vävnaderna med 20% för all framtid. Det påverkar hur bra dina eventuella framtida operationer kommer att gå & i vissa fall tom om du har möjlighet att göra dem.

            Jävla dravel

              Skärp dig. Det är väldigt enkel information att bekräfta om du skulle känna dig tveksam. Och är en effekt av alla operationer som inbegriper vävnader, hud, muskulatur- vad det än gäller, nödvändiga eller ej.

              Det stämmer. Kroppens förmåga till läkning är inte obegränsad. Du återfår aldrig samma rörlighet i ärrvävnad som du hade före op. utan 80% är maximalt vid full läkning.

      Om, inte när

      Ok nu blev det ännu läskigare… får verkligen hoppas inget barn kommer in i bilden.

      Vilka inlägg? I brösten? Hon har ju inga inlägg i magen utan det är fettsuget så det ser ut som magrutor

      Haha inlägg! De tror hon har inlägg i magen??

        Ja man kan ju göra inlägg i magen för just magrutor så det är väl inte så roligt egentligen?

        Men hahaha! Det gör man i princip aldrig och särskilt inte på kvinnor och det är inte alls det hon gjort. Varför läser du inte på innan du drar massa konstiga slutsater… När man gör en bbl får man välja mellan vaser hi def och vanlig lipo. Vanlig lipo tar bort fett jämnt, vaser hi def skapar illusionen av magrutor genom att fettsuga fram rutor. Googla! Ingen som gör en bbl sätter implantat i magen? orkar inte

          Jag har inte dragit slutsatser eller skrivit eller trott att hon gjort det.

          Jag läser inte på heller, för jag är inte intresserad av skiten.

          Det jag vet är att på vissa kliniker i USA gör man inlägg, och det är kanske det andra också syftar på.

          Sen är det väl knappast konstigt om man inte vet att inlägg inte görs på kvinnor,
          Om man inte är särskilt intresserad av skiten?

          Läs om om du inte fötstår vad jag skrev.

            Det är klart du drar slutsater när du pratar om inlägg som potentiellt kan spricka. Det är alltså alltid man fettsuger magen vid bbl, du kan liksom inte göra en utan det (i 99,9 % av fallen) och man fettsuger så det ser ut som Att man har magrutor eller helt enkelt fettsuger bort så mycket så att magrutorna blir synliga. Har jobbat på klinik i Miami i 5 år och aldrig någonsin har våra kirurger satt in några magimplantat på kvinnor. Till och med män kör på vaser hi def. Så du borde inte uttala dig när du inte vet något och inte är ”intresserad” då du bara skapar massa falska påståenden.

              Oj vad allvarligt då! Inte som att psykiskt friska bryr sig öht.

                Nej, du brydde dig ju och bevisade ditt eget påstående…

              Du kanske borde vem du svarar???
              Vi är inte samma personer allihop

          Oj förlåt vi som inte har stenkoll på bisarra skönhetsoperationer ?

        Glad att jag inte har koll på sådant! De flesta använder sin kropp till kul grejer och inte till att operera och ta foton.

          Visst, det är fantastiskt, men då kanske ni inte ska hitta på en massa för att få allt att verka mer dramatiskt än vad det är.

            Big deal! Det är lika sjukt oavsett.

      Bara tanken på att Paow ”skaffar” barn ger mig ångest ?

        Det är lugnt, det finns en socialtjänst.

    Usch, börjar bli riktigt orolig för henne. Kroppen kan väl inte klara hur mycket som helst.

      Tänker bara på Heidi montag och alla hennes operationer på en och samma dag

      Det är nästan så man tycker synd om henne om det inte vore för alla tjejer hon lurar på denna skit.

      Om hon bara visste vad mycket mer vacker hon var naturligt och att det enda hon gör är att förstöra sin kropp och själ med alla dessa operationer.

      Det finns en tjej heter om Pixie eller liknande. Tycker hon påminner mer och mer om henne. Som en levande Barbie.

    Jag vill bara gråta. Stackars tjej. Kan inte finnas någon människa som innerst inne mår sämre än vad hon gör. Det enda hon behöver är att börja gå hos en psykolog. Finns det ingen där ute som kan sponsra henne med det..?

    Fast det sjukaste är väl att hon ”bara” skulle operera näsan, men hon sa på hennes instastory för några dagar sen att hon skulle höra om det gick att göra BBL samtidigt? Asso vem fan kommer ens på tanken att göra ytterligare ett ingrepp så spontant??

    (Sen att hon ger ut rabattkod och ba ”kliniken använder sig av Google translate så det går bra att skriva på svenska” är helt sinnessjukt haha)

      Vem fan? Flera tusen tjejer per år. Har sett det med egna ögon. Tjejer gör bröst, rumpa, näsa samtidigt. Är jätte vanligt i Turkiet. Vet ej hur kirurgerna tänker dock. Jag hade sån smärta efter min bröstoperation i Sverige och kan inte ens tänka mig två operationer till på det.

      Kanske otrogna äcklet kommer tillbaka han gillar ju tydligen kurviga tjejer ?

        Ingen hade tidigare varit otrogen mot Paow, och inte den här gången heller då de hade paus. Och med tanke på alla gånger Paow varit otrogen så kanske hon skulle hålla käft.

      Var det inte näsoperationen hon gjorde för att det var en kul grej? Bara för att kunna säga att hon hade provat det liksom. Helt sjukt beteende.

        hahahha jo, hon sa typ att hon opererade näsan första gången för att det var en kul grej att testa på men att hon sen bestämde sig för vilken näsa hon ville ha efter det

    Undrar vad hennes föräldrar tänker…

      Tror inte de bryr sig baserat på vad hon själv antyder

        Är väl där felet ligger då.

    Varför heter det skönhetsoperationer? Freakoperationer vore en mer relevant beskrivning.

    Ibland hade det nog varit riktigt skönt att vara lika dum och naiv som Paow. Hon grubblar nog inte så mycket över saker eller ångrar och mår dåligt över speciellt mycket. Skiter i om hon dör eller lever eller vilka konsekvenser saker kan ha.
    Ignore is bliss.

      Ignorance* såklart.

      Förstår vad du menar, men jag tror att den tjejen mår jävligt dåligt, är rädd att hon inte kommer bli så gammal, antingen är det någon operation som tar henne eller hon själv löser det förr eller senare om hon inte får seriös hjälp med sig själv.

    Stör mig inte ens på Paows provokationer för det är så uppenbart att hon inte mår bra. Alla ingrepp, påhopp och konstiga grejer hon håller på med gör inte välmående människa.

    Det är alltså 3e gången hon opererar näsan och 2a gången hon gör en BBL?! Hur mycket stryk orkar kroppen ta innan den börjar förfalla av sig själv? ??

      Är det inte hennes första bbl?

        Jo

          Ja alltså världen utanför bloggbevakning är så. Varannan tjej opererar sig eller gör olika behandlingar

            Hamnade fel

            Nej, det gör de verkligen inte.

            Kanske om man lever i och för dokusåpaträsket.

              Jo de gör det. Bara att de flesta inte pratar om det.

                Och många har vett nog att göra ingrepp på en normal nivå. De syns, men de väcker inte uppmärksamhet.

                  Finns många som ser ut som att de aldrig satt sin fot på en klinik, därför jag säger att de flesta har gjort något

                    Det är vad ni hoppas, ni som slösar bort era pengar på ingrepp som bara försämrar era kroppar. Ni hoppas att alla snygga tjejer också har köpt sitt utseende. Surprise: skitmånga snygga är naturliga och dessutom har du alla med alldagligt utseende som aldrig i livet skulle betala för något så totalt onödigt.
                    Att se fixad ut drar åt sig de värsta dräggen av killarna också, att vara lite småful ökar chanserna till ett lyckligt familjeliv.

                      Har aldrig gjort ett ingrepp i hela mitt liv utan jag säger att alla inte pratar om det och att många vill ha ett naturligt resultat vilket gör ”mörkertalet” mycket större.

            Nej de flesta har verkligen inte gjort skönhetsoperationer?? Hallå

        Nej, det var någon som tidigare länkade Instagram till en klinik där hon typ fyllt kindbenen eller något. Längre ner i deras flöde fanns det bilder på paow som gjorde BBL

        https://www.instagram.com/p/CE8uaasg5cw/?igshid=1vc4iiaotslu3

        ⬆️⬆️Här är länk till i inlägg från hennes första BBL som kliniken lagt upp

          Det är inte bbl, det är body fillers. Som vanliga fillers fast för kroppen. Inte permanent utan går ur kroppen efter 1-2 år. Kräver ej narkos, snitt eller läkningstid så går riskmässigt inte att jämföra med en bbl-operation

    Men hon kanske helt ändrar riktning. Brukar bli så när man blir äldre. Och kanske börjar plugga etc.

    Detta är helt sjukt, vad är det för grej hon lagt in under huden på magen? Kan ge mig fan på att hon sätter in en rumpa oxå, o du kanske hon är lycklig en stund, tills kroppen kanske börjar stöta ifrån dessa implantat o då blir det katastrof, har hon inget som helst konsekvenstönkande? Det här gör mig bara ledsen för hennes skull. Och så ska hon operera sin redan opererade lilla och faktiskt fina näsa igen?? Det kommer sluta illa. Vad ska hon egentligen gör med näsan? Det kan bara sluta illa. Så sjukt.

      Hon har inte lagt in något hon har fettsugit magen och överfört fettet till rumpan.

    Skrivit det förr och skriver det igen. Dessa op är inte att leka med. Haft måååånga tjejer som sökt akut (med skattebetalarnas medel) i Sthlm när de opats i Turkiet eller Sydamerika och fått blödningar eller bakterieinfektioner (inte sällan multiresistenta bakterier) dessutom att flyga nyopererad är större risk för blodproppar. Nej tycker de skulle få betala fullpris när de söker vård för sådant de hade kunnat undvika och dessutom gjort utomlands där ingen ställs ansvarig för konsekvenserna!

      Ja du tjejerna betalar nog skatt så du ska inte oroa dig för det. Och tillämpa samma tveksamhet mot extrem-idrottare, rökare, de som dricker alkohol osv. Osympatiskt att såna som du jobbar inom vården.

      Vilken sjuk kommentar. Och det här kommer från någon inom vården. Tycker du överviktiga också ska bekosta sin egen vård? Alla som åker skidor, kör bil, utövar extremsport, röker, dricker? Din kommentar är pinsam.

      Jaha då får du väl tycka det då. Bjuder gärna in folk att gå i en vårdarbetares skor en dag på akuten sen får ni se om man inte ledsnar lite efter allt sjukt man får se. Är det så sjukt att vi i vården som ser konsekvenserna av dessa absurda skönhetsoperationer tycker att folk skulle betala sina akutavgiftwr själva för att det skulle bli kännbart att man inte kan shoppa skönhetsoperationer som godis?? Tro mig de kommer få vård och kommer inte betala mer än nån annan men lek med tanken. De får lika mkt vård som covidsjuka agda 85 så bli inte så jäkla uppjagade.

        Ja då får du väl köra samma sak på alla andra som utsätter sig. Börja med dem som äter och röker sig till döds tack! De kostar mer än enstaka tjejer som kommer in med infektioner. Och fyi, även om de hade opererar sig i Sverige skulle de behöva besöka primärvården om nögot gått snett då inte ens plastikkirurgerna här tar hand om något så allvarligt som mrsa eller svårare infektioner

        De som har möjligheten att shoppa skönhetsoperationer som godis betalar garanterat så pass mycket skatt att de procenten som går till vården täcker upp för en hel sjuksköterskelön.
        Så de har nog betalat för både sin egna vård och samtidigt täckt upp för kostnaderna för både din och min vård.

          Hahaha, nej, det gör de inte.

            Vart får de annars pengar till att ”shoppa skönhetsoperationer som om de vore godis”?
            När jag kollade senast var inte sådana där operationer speciellt billiga.

              Men de opererar sig ju inte i Sverige? Hur skulle intäkterna från deras Turkiet operation komma till gagn en svensk sjuksköterska? Annat än att hon får jobba mer när de är åter från sin vistelse och behöver svensk sjukvård ?

                De behöver fortfarande pengar för att betala operationerna. Tror du att dessa pengar är oskattade eller?

                  Är man influenser o gör tveksamma samarbeten så ja, då tror jag det är mkt oskattade medel ?

                    Så var får de inkomster ifrån? Tar de och säljer prylarna de får från tveksamma samarbeten på ”svarta marknaden” eller vad?

                      Hört talas om Sellpy och Tradera?
                      De lämnar inga kontrolluppgifter till Skatteverket.

                      Så du tror på riktigt seriöst att det är sidor som tradera och sellpy som står för dessa tjejers inkomster och i så pass stor skala att de kan shoppa skönhetsoperationer som om det vore godis?
                      På riktigt?

                      De blir ju sponsrade??

                      Tvivelaktiga samarbeten sponsrar ju enbart med prylar. Det betalar inte på något sätt operationer eller andra räkningar.

                  Så trasiga tjejer är alltid sjukskrivna för psykisk ohälsa. Gissar att många har kriminella pojkvänner som betalar operationerna, så ja: oskattade pengar.

          Inte särskilt troligt! Dessutom utnyttjar alla människor andra skattefinansierade saker (de har väl åtminstone gått i grundskolan och fötts på bb, sökt vård vid andra tillfällen, kört på allmänna vägar etc) att det inte är särskilt troligt att någon under 30 redan betalat av allt de utnyttjat…

      Jag jobbar på en kirurgisk avdelning och ja, jag förstår helt den spontana tanken att det är galet att vårdplatser ska gå till folk som dragit utomlands och sen kommer hem för att lappas ihop igen. Men det går liksom inte att göra på annat sätt, vad händer med den som inte har råd att betala? Och som nämnts tidigare: vem drar gränsen för vilka tillstånd som man ”får skylla sig själv” för? Skulle alla som själva orsakat sin sjukdom (omöjligt egentligen eftersom vi inte kan säga att vi ens vet vad som orsakat vad alla gånger) betala själva skulle folk hitta på historier. Vi skulle få felaktiga anamneser som kan resultera i felaktiga behandlingar. Det skulle utsätta andra patienter för risk eftersom ingen skulle erkänna att de opererat sig utomlands så tillräckliga åtgärder för att hindra eventuell smitta skulle inte sättas in. Och kanske viktigaste av allt, ingen vet vad som föranlett en mindre bra handling. Vi ska inte döma, alla måste känna trygghet i att vi gör allt för att rätta till problemet, det är det vi ska fokusera på.

      Men med det sagt så tycker jag det är riktigt dåligt av klinikerna att inte erbjuda ordentlig eftervård. Antingen via egna kliniker i länder där kunderna finns, alternativt att de köper in tjänsten från andra privatkliniker. För ärligt talat, har man betalat för en ny rumpa så anser jag inte att köpet är avslutat förrän man läkt och är nöjd med resultatet. Spricker rumpan får man söka sig till den allmänna vården. Spricker ett par byxor man köpt får man byta mot nya. Tänk om affären skulle säga att man får vända sig till kyrkan och be om ett par nya liksom? Klinikerna utomlands befrias från ansvar och när folk måste söka allmän vård blir det svårare att kräva skadestånd då utlandskliniken kan hävda att det allmänna sjukhuset är skyldigt då en allmänkirurg gjort revisionen fult eller att de satte in fel antibiotika och därför inte fick bukt med infektionen etc. Som kund hade jag krävt att de tar ansvar hela vägen. Inte rätt att man ska behöva kontakta vårdcentral, sen söka akut och vänta, allt medan man riskerar att sprida nya, kanske multiresistenta bakterier kring sig. Man kan ju hoppas att det blir någon form av krav men del skulle kostnaderna för operationer naturligtvis öka och nya länder utan reglering skulle dyka upp på plastikkartan.

      Så vi får nog bara gilla läget. Ogillar systemet då det inte gynnar någon annan än utlandsklinikerna. Den som råkar ut för komplikationer är offret och förtjänar all hjälp.

    Man kan dö av liknande operationer i länder som detta.

      Jag vill inte frångå någonting nu eller så, men du kan dö av en sådan operation i Sverige med. Alla operationer medför risker, som att inte vakna efter narkos.

      Alltså, Turkiet har generellt bättre och skickligare plastikkirurger än Sverige (obs: generellt, ska verkligen inte tillämpas på samtliga). Det ändrar dock inte faktum att bbl är en riskfylld operation där komplikationer är vanliga. Du kan dö i komplikationer i alla länder, inklusive Sverige och Turkiet.

        Är de lika bra på eftervård i Turkiet? Tveksamt! Det är kunnigt bara själva operationen som är det farliga ?

    Har en dotter som är sju år. Kan inte låta bli att bli så ledsen för paows skull. Hon har också varit en liten flicka. Skulle kännas fruktansvärt som förälder om ens barn utsatte sig själv för alla dessa operationer och risker. Lilla vän ❤️

      Håller med jag har en flicka på 6 månader jag skulle känna mig så misslyckad som förälder om jag inte kan lära min dotter att älska sig själv utan att behöva ta till oprerarioner.

        Var det inte du som hade en massa negativa åsikter om Margaux utseende och poängsatte det efter en godtycklig incelskala?

          Nope. En annan j.

    Jag är inte så insatt i de här nya operationerna. Varför sitter hon på en kudde? Är det för att inte deformera rumpan eller för det gör ont? Det måste vara jättesvårt att bajsa efter en bbl?

      Hon sitter på en kudde för man inte får sitta på rumpan i en månad efter operation. Man sitter på låren så rumpan svävar fritt. Det gör man så de nya fettcellerna ska få blood supply (sorry kan ej det svenska ordet), och ha större chans att överleva. 30-50% av det överföra fettet dör inom tre månader. Nej det gör inte ont att bajsa för de opererar inte anus.

        Blodtillförsel ?

    Joo Paow vi vet att många fixar näsan, det syns för alla har likadana! Och kinder… och läppar…. hörs att hon har fasader när hon pratar oxå tyvärr

    Stackars flicka, så trasig o noll självrespekt.

    Bor i usa och det här är verkligen ingen big deal här. Typ alla gör det, finns till och med weekend deals på bbl.

      Alla tjejer på ig har gjort det. Det ger dem en karriär. De går till gymmet med sin nya kropp och spelar att de byggt den på gymmet, tjänar massa pengar på folk som kollar videorna och vill ha samma kropp när deras i själva verket är byggd hos kirurgen ?? har flera vänner som håller på så, dock tycker jag ju bara det är komiskt att folk kan vara så besatta av en viss kroppstyp.

    Varför har du inte tagit bort de vidriga kommentarerna där vissa stackare poängsätter Margauxs utseende? De har stått kvar sedan igår, riktigt äckligt att läsa, särskilt den galningen som i ett tremeters-inlägg bedömer Margaux från topp till tå. Är det en sån atmosfär du vill ha här?

      Tragiskt, obehagligt med den galningen som härjar runt här. Om det skrivs såna rykten här om en kille som det skrivs om Margaux så tas det direkt bort. Hon är snabb med att ta bort då och om IL försvaras men vilka elakheter och lögner som helst om IL, KZ, Toftby, Mona, Paow och Margaux får stå kvar. Förstår inte att de tillåter och accepterar det, förvånande att de inte gör något.

      Anmäl dem så går det snabbare.

    Hon behöver professionell hjälp, tyvärr inser hon det inte själv. Tidig diagnos räddar många.

    Jag tycker det är hemskt vad som har drabbat Paow, jag har följt henne sedan hon började blogga och jag är några år äldre än henne men tyckte/tycker på något vis om henne. Jag tycker alla får göra vilka skönhetsoperationer de vill, jag har gjort mina bröst samt läpparna och det är helt upp till mig. Det som är sorgligt med Paow är att hon inte verkar se hur vacker hon är (vackrare) innan alla dessa operationer, nu låter det som jag har dubbelmoral och det kanske jag har men i hennes fall har det spårat ur, det är dessutom mycket farligt. Nu har hon ett så knotigt ansikte och onaturligt vita tänder, hon tror när vi uttrycker oss såhär att vi vanliga människor är avundsjuka och det är inte sant. Jag skulle absolut inte ha något emot att ha hennes skimma kropp och stora barm för jag tycker det idealet är fint och det är ju upp till var och än hur de tycker är fint. Jag tycker om utseendet på fd slitz kvinnor och har strävat efter att själv se ut så. Nu har Paow tror jag drabbats av att hon inte längre ser hur hon ser ut, i bröstoperationer kan man bli storleksblind och det känns som att Paow inte ser hur hon ser ut. Jag hoppas hon slutar med alla stora ingrepp för hennes hälsas skull, hon är inte odödlig. Jag tror det ligger mycket psykiskt bakom detta likt en ätstörning så är detta något liknande fast på ett annat sätt.

    https://www.instagram.com/p/CE8uaasg5cw/?igshid=1vc4iiaotslu3

    ⬆️⬆️Här är länk till i inlägg från hennes första BBL som kliniken lagt upp

      8-10mån hållbarhet och hon gör en ny efter 4? Hmn

        Det är body fillers inte bbl. Två helt olika saker. Bbl håller för livet, dock bara 30-50% av fettet som stannar kvar efter läkningstiden. Body fillers håller generellt 1-2 år

    Sorgligt!
    Att känna att man måste operera sig för att vara attraktiv! ?

    Kan inte komma på nån trasigare människa än henne. Hon kan ju verkligen inte må bra, tragiskt!

    Varför kan man inte bara spara ihop pengar och operera sig i Sverige om man vill göra det? Mycket säkrare.

    Känner nästan att det är bättre att frysa ut dessa idioter än att ge dom media space.som är allt dom vill.

    Så kul med Paow att hon på senaste (eller kanske alltid, är bara nu på senaste jag kollat då och då) taggat massa gamla kompisar på insta. Typ smail, Viktor frisk m.fl. I hopp om att de ska dela inlägget så hon får lite mer folk till sina kanaler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.