Isabel Adrian gör reklam för Absolut Vodkas nya konsumenttest

Kan ni se det framför er? 
Alla dokusåpaprofiler som åker till medelhavet för att gå på sponsrad bartenderkurs? Hur de fipplar och jonglerar med flaskorna och är livrädda för att tappa dem innan de får in snitzen? Inget kalas utan kras liksom?
No more, i alla fall inte om Absolut Vodkas lilla konsumenttest visar sig vara lyckat och att fler tillverkare hakar på.
Sprit i pappersflaskor alltså? Ska det vara något?
Ja, kanske… det kan ju inte bli sämre än med sugrör i papper som alltid är helt upplösta lagom till att man druckit upp ungefär hälften av drycken.

Vad tror ni?
Är alkohol i pappersflaskor framtiden?
Stackars lilla Jan Emanuels son i så fall.
Ponken fick ju en alldeles egen sabel att sabrera med i 18-årspresent och det känns ju lite overkill i så fall?
En Champagneflaska i papper borde man ju kunna kläcka halsen på med en morotsskalare?

83 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det finns redan bag in box-vodka. Heja Finland!

      För det vill man ju köpa och ställa fram i hemmet hellre än att ha en sexigt designad glasflaska?

        Ah! Du tolkar min kommentar precis rätt på pricken! Eller inte.

        Inreder man med sprit 2021?

      Bra finnar! Och förhoppningsvis har de inte glömt en nolla. 4 procent, jävla läsk.

        Haha det är ALKOläsk så…

      Men då kommer de i en plastpåse väl inuti boxen? Nu vet jag iof inte hur absolut gjort här heller, borde läcka om det bara är papp

        Gissningsvis är det väl som mjölkförpackningar och liknande.

        Det är en tunn plastfilm i invändigt, men bara ca 30% jämfört med vanlig pet-flaska. För att vätskan inte ska läcka ut. Stabiliteten står pappen för.

    Så man måste vara 25 år gammal för att kunna tävla om en TOM flaska? Uppfattat.

      haha ja, lite konstigt kanske men gissar att man inte får tävla ut alkohol på det viset. Själv är jag inte så intresserad av en tom flaska, men det är många som samlar på Absolutflaskor så de vill gärna ha alla special editions osv. Denna är bara en prototyp än så länge och har än så länge bara plan på väldigt begränsad försäljning för att testa. Gissar att för en samlare är det därför väldigt attraktivt.

    Asbra! Skulle lätt köpa! Perfekt framförallt på sommaren om man ska ut någonstans och därmed inte lika tungt samt lättare att göra sig av med efteråt än glasflaskor.

      Håller med. Har köpt vin på PET-flaska, men det här torde vara ännu lättare att bli av med efteråt.

    Nej tack! 🙂 För min del alltså!

    På tal om alkohol osv. Vet någon en onlineshop för att beställa framförallt svensk cider inom EU? Bor i annat EU-land och saknar svensk cider ibland, här finns bara Sommersby och Smirnoff Ice. Kollat i alkoholbutiker här omkring som ska ha ett mer internationellt utbud, men är mest öl eller sprit, ingen cider.

      Kopparberg cider är väldigt populärt i england och där får man beställa alkohol på nätet som vilken vara som helst. Så kolla om typ okado och andra brittiska matsiter levererar till utlandet.

        Ja, tänkte också det men verkar som de iallafall tillfälligt är stängda pga Brexit ? hittat för Tyskland också, men de shippar inte till Frankrike. Verkar som kanske Frankrike är problemet. Får väl värsta fall köra över till Tyskland när läget är lugnare haha

        Problemet är väl att det är svårt (kanske helt omöjligt?) för en privatperson att importera alkohol från icke EU länder. Dyrt blir det med. Bara att köpa en Tshirt från england kostar numera en extra 18% i skatt, 12% i duty plus 50kr i handling fee i mitt EU land.

      Vet ju ej i vilket land du bor nu men jag bor i Tyskland och beställer ofta via Nordicspirits. De hade till och med Blossas glögg 2020 för hälften av vad den kostar i SE. Perfekt!

        Frankrike, verkar vara de som är krångliga med just cider och mixade alkoholläsk och inte säljer det i stor utsträckning pga att det är för ”enkelt” och lockande att dricka, i synnerhet för minderåriga. Ja, såg att Tyskland hade bra – tyvärr shippar de inte hit verkar det som. Men om saker blir lite bättre framåt somaren kanske man kan ta en roadtrip över till Tyska gränsen bara för att plocka upp lite haha.

          Ibland finns cider på Ikea här i Frankrike.
          Tror också att Svenska Affären i Paris har olika cider. De har även en webbshop.
          Sen finns det också onfos.de…. Vet dock inte om de säljer alkohol…

            Ja, den där päroncidern har jag sett iallafall några gånger, kan ju funka okej även om den inte är den bästa. Får bli som babckup till våren kanske. Webbshoppen för svenska affären verkade inte ha cider när jag kollade, men får se om jag kommer iväg till Paris något och kan kika in senare. Beställde från onfos i julas, men tänkte inte ens på att kolla om de hade cider! Kikade nu och de verkar ha iallfall Rekorderlig Vilda Bär – kanske de tar in andra smaker till vår/sommar.

            Tack för tipsen! 🙂

          Du bor i Frankrike, landet med godast cider i hela världen (england är tvåa) och vill få tag på svensk cider som smakar pyton. Tänk så olika det kan vara.

            Fransk cider är helt okej, en del iallafall. Bra mer förtjust i torr cider från Englad isåfall. Men de och svensk cider är två helt olika drycker tycker jag, kallas visserligen cider men är i mitt tycke inte utbytbara för fem öre. Typ som, ibland är jag sugen på cola ibland är jag sugen fanta – båda är läsk, men helt olika smaker och när jag blir sugen på dem. På sommar/vår kan jag tycka det är lite nice med en riktigt kall, söt cider med is i värmen!

    Sugrör i papper suger.

      Köp några återanvändbara sugrör i metall eller trä istället, mycket bättre! Jag älskar sugrör och har det till väldigt mycket, så har till och med köpt ett som liksom går att skjuta ihop och ha i ett litet fodral som jag har med mig i väskan så jag kan använda även när man går och köper mat ute men inte vill använda papperssugrören.

        Haha vad gulligt! Att du älskar sugrör så mycket ?

        Jag kommer aldrig våga använda sugrör i metall efter att ha läst om kvinnan som ramlade med en ?

          Själv lyckades jag skrapa upp gomen efter att ha ramlat med ett plastsugrör i munnen.

          Min syster och jag har konstaterat att bara coola vuxna äter klubbor, måste vara samma sak med sugrör.

          Menar du hon som fick in det i ögat och dog? Tänker på det varje gång jag håller i ett sådant sugrör och går lika försiktigt som ett barn med ett överfullt glas.

        Jag vågar inte. Läste om en kvinna som trillat och fått ett metall sugrör genom ögat ?

          Haha men det låter ju lite mer som en freak accident som hänt med typ allt men inte är en normal grej! Kör på trä (bambu t.ex.) annars ?

          Folk kan ju kvävas genom att sätta mat i halsen, äter du bara flytande föda?

      Sugrör är ett absolut måste om jag köper burkdricka.

      Tänk er själva: att sätta läpparna mot något där hur många som helst haft sina händer… fattar inte varför så många inte verkar bry sig om det alls.

        Egoina, is that you? 😉

        Speciellt nu i Covidtider.

    Just vad vi behövde.
    Miljövänlig sprit.

      Flaskan, inte spriten .

        Jag var lite raljerande, men tack för att du förtydligade för de som inte visste att det rörde sig om flaskan per se.

          Varsågod. För det var inte vad du skrev.

    OT: Anna Book – kvinnan med sinne för detaljer – se hennes senaste beskrivning av duschritualen. Nu vet vi. Så jäkla skönt. Äntligen kan jag sova ut. Som jag har undrat om hon schamponerar en eller två gånger. Dessutom, superkvinnan bastar i 135 grader (!) det måste väl ändå platsa i Guiness rekordbok? Bastugraderna skrevs med de vanliga taggarna utåt när hon rasade över en följares oförskämda antagande om att det var dålig fräs i bastun.

      Ja och dessutom ’tvättade hon kläderna och lite annat direkt (?) eftersom hon bäddat rent i alla sängar’ ?

        Det lät mer som en avlusning än et spadag?

      Anna ska ha cred för att när hon gör något så gör hon det ordentligt.
      Bastar varmare än vad tävlingsmänniskor gör och powerwalkar snabbare än vad en gepard springer.

        ?

      ??
      Kul att det blev en bananas-reaktion från Anna på den skämtsamma kommentaren!

      Alla Anna Books bilder är kapade vid pannan nu när det gråa håret kryper fram, men kompisen My visar gärna upp sin väninnas utväxt?

      Får lite lågstadievibbar av det utförliga sättet att berätta om sin spännande dag. Nu vet vi. Hova är en ändstation. Exakt kl 14:25 åts det alltså första målet mat. OBS: Ingen, hade ätit något innan dess. Viktig information. Och alla tog på sig mjuka och sköna kläder efter tvagningsritualen.

      Men hon driver ju

        Ha ha nej.

    På tal om nåt helt annat: kollade precis Margaux stories från igår och fattar inte varför hon vill provocera som hon gör eller är hon korkad på riktigt? I en stories så ser man att taxin hon sitter i har plastskydd mellan bak- och framsätena, men ändå ska hon sitta i framsätet! Sätt dig där bak och håll avstånd! Blir så trött!

      Man sitter ALDRIG i framsätet. Har hon inte lärt sig det?

        Bara barn sitter bak i bilen.

    OT – men har inte jag snubblat på Margaux Dietz dubbelgångare?!
    https://www.instagram.com/p/CH8os6gDyLG/?igshid=1muceayf0n4do

      Haha

    #Miljöförstöring
    #SkövlingAvRegnskog

    Har vi inte kommit längre 2021??

      Tror du pappret i flaskan kommer från regnskogen?

        Du vet väl att allting skövlar regnskogen? Inklusive när vi endast använder nordiskt trä.

          Berätta gärna mer om hur regnskogen skövlas när det är papper i flaskan. Genuint nyfiken

            Vad tror du papper kommer av?

            Luft?
            Eller skövlad skog?
            Förstört naturliv osv…

            Dagens människor…tänker inte längre än att betala plastskatt och tro att colaflaskorna i havet minskar för det.

              Vem har påstått att papper skulle komma från luft? Varför så stött?

              Men hur skövlas regnskogen när pappersflaskan är tillverkad av nordiskt trä? Missar den kopplingen.

    Artikel i HD idag om Widerstedts sexarbete.
    Öppen just nu, lär låsas under dagen.

    https://www.hd.se/2021-01-19/widerstedt-sag-inte-torskarna-som-manniskor

      Haha, nu är den låst! Det gick snabbt.

        Åååh är alltid så, allt är öppet när det publiceras och sen låses det innan man hinner blinka ?

      Hann inte läsa den jag heller.

    Vid världsmästerskapet i bastubad, som senast höll i augusti 2004 i Finland – var annars – var temperaturen i bastun just 110 grader. Vinnaren i männens tävling klarade av att sitta kvar i 11 minuter och 45 sekunder.

    Anna book ljuger ju lika bra som BB… ?

    2021 – året vi slutar använda ordet OVERKILL

    Någon som vet varför bianca är hemma väldigt mycket nu och inte visar sig själv något? Hörde något om ett skönhetsingrepp?

      Brukar vara så. Sen kommer de tillbaks som om inget hänt….Nej JAG har inte gjort något.

      Hon skulle ta ut sina fillers eftersom de vandrat. Ansiktet skulle sen vila nån vecka eller vad det var hon själv berättade i en tidigare vlogg Troligen är det därför hon bara är hemma.

    Det där är ju någon form av alkoläsk (4%) knappt starkare än en folköl. Känns inte som någon högkvalitativ findricka, så då spelar väl inte förpackningens utseende roll? I en champagneflaska är trycket runt 5 bar, blir svårt ersätta glas med plast eller papp …

    Fast jag förstår inte detta? Om allt instället ska bli gjort i papper så kommer ju vidrigt mycket skog behöva skövlas? Var bra.

      Lite som om alla skulle åka elbil… varifrån ska vi få ström till det?

        Det går ju att lösa genom förnyelsebar energi. Oljan är ändlig och vi behöver ersätta det helt.

        Vad ska vi göra med alla gamla batterier? Det lär dessutom blir väldigt många snabbt, då livslängden på dem är kort.

      Man kan återvinna papper mycket enklare och oändligt många gånger, till skillnad från glas.

      Men skog är en förnybar resurs till skillnad från tex metall..

    Fråga: Är det meningen att man ska kunna se texten som tillhör IG-inlägget? Jag måste gå in på IG för att kunna läsa. Är det min webbläsare som krånglar (Chrome) eller kan det bero på något annat? Har fler samma problem? ☹️☹️☹️

      Ja! Kan inte se några Instagram-inlägg, när jag klickar står det att länken är trasig. Vill jag se får jag öppna själv i Instagram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.