Anna Book är lite småilsken på Facebook

Inlägg från Cook Together där en Micke skriver att han kommer ratta allt det tekniska för Anna Book på lördag.

Igår skrev jag om Anna Books projekt där hon ska ha ett livesänt matlagningsevent där man lagar en rätt tillsammans med henne.
Efter att många reagerat på likheterna mellan Annas logga och loggan som Cook Together har så har det visat sig att det är Cook together som styrt upp det här eventet tillsammans med Anna.
Jag var positiv till det här igår, jag tycker det är en supertrevlig idé som kanske kommer stänga ut några av Annas största kritiker pga att det kostar pengar att vara med.
Det hinrdar dock inte dem från att kritisera henne under eventet och sin vana trogen kan Anna helt enkelt inte låta bli att gå i polemik med skribenterna.
Här hittar ni tråden.

Varför kunde hon inte bara låtit bli att svara, stått över provokationerna istället för att ge dem exakt vad de är ute efter?
Helt plötsligt så känns det här projektet återigen som ett där Anna mest kommer vara arg och läsa alla meddelanden som om de vore en regelrätt attack på henne, oavsett vad som skrivs.

Följande konversationer har nämligen ägt rum under inlägget:

Anna Book är arg och nekar till att hon skulle ha blockat en massa människor varpå diskussion utbryter om vem som far med osanning.

219 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Anna Book ❤️️❤️️❤️️ som är så ??? kärleksfull, ?? vänlig, ❤️️ tillmötesgående ? ? ????

      Anna Book är precis den personlighet jag ser framför mig när ”starka kvinnor som är ärliga och står för vad de tycker” älskar att framhäva hur falska andra kvinnor är, hur få kvinnliga vänner man har och att man har så lätt för att kapa band till de som ger en dålig energi. Ja… eller så är du själv helt enkelt bara totalt omöjlig att ha att göra med!??‍♀️

      Finns det någon relation hon har klarat av att behålla? Är det fel på alla andra eller är kanske den gemensamma nämnaren här…. Anna och hennes humör….?

        Hur är det man brukar säga, nåt i stil med… ”om du startar din dag med en idiot och avslutar din dag med idiot är det förmodligen du själv som är idioten”?‍♀️

          Vilket bra uttryck!

          Eller ett av mina favorit uttryck på engelska ”if it smells like shit everywhere you go maybe you should check under your own shoe”

            Or brush your teeth.

        ”Starka kvinnor”, det här fenomenet är så tudelat för mig. Senast idag i gruppen Heja livet på Facebook handlade det om ”starka kvinnor”. Att få vara sig själv, bli accepterad, inte tystas ner osv..
        Men om det är en person som Anna, hur ska man tänka? Jag förespråkar självklart att kvinnor ska få utrymme, vara sig själva utan att pleasa män osv.. Men ibland är det som att sådana här kvinnor som Anna kommer undan med vilket beteende som helst för – Dom är sig själva! Dom låter ingen sätta sig på dom osv..
        Någon som förstår mitt svammel?

          Att hylla ”starka kvinnor” antyder att övriga kvinnor är svaga, hur ofta hör man någon prata om ”starka män”? Utgångspunkten är snarare att alla män är starka. Hur många män har fått höra ”du verkar vara en stark man” som komplimang? De gånger någon sagt till mig att jag verkar vara en stark kvinna så blir jag bara provocerad inombords, även fast jag vet att det sägs i välmening. Känns som att det mest handlar om att lyfta kvinnor som beter sig mer som män, bara för att typiskt kvinnliga drag nedvärderats och setts som tecken på svaghet i all evig tid.

      Jag fattar inte varför hon blockar folk utan anledning, vad tjänar hon på det mer än att reta upp folk. Hon får så dåligt rykte att hon aldrig kommer att lyckas med något projekt, det sprider sig som ringar på vattnet. Folk spelar in hennes otevliga lives så det kommer alltid fram hur hon uppför sig…och bra är väl det??

        Nej nej nej. Hon har inte blockat någon. Ingen finns någonsin på hennes blockadlista så det måste ha vart appens fel.
        BARA på just hennes konto sker detta ständigt.

        Måste vara för att hon är en så stor stjärna. Det sker liksom automatiskt då. Är du inte värdig att följa henne så plockar universum bort dig.

          Jag kan inte läsa den lilla texten.

      Hon har åtminstone slutat med ~ detta tecken.
      ~hand upp alla som saknar~ ???

    Älskar kommentaren ”Vem är det som har lurat dig att du är trevlig” hahah och att hon ens kan påstå att hon är det är ännu roligare.

      Och den är så jäkla träffande!!

      Vem lurar i henne att hon är omtänksam, alltid sätter andra främst, vänlig, ärlig, hårt arbetande osv när alla utifrån ser den totala motsatsen?
      Är det hennes rädda barn som känner sig tvungna att säga sånt? Eller hennes man?

      Det är inte ens kul att göra narr av henne när hon intalar sig sånt här. Hon saknar all självinsikt och sen attackerar hon folk hej vilt.

      Hennes familj behöver stöd för att kunna konfrontera henne.

        Tror det är kört för dem att göra det-Anna är 50 och sådant beteende har ofta enablats undermedvetet av omgivningen i större delen av personens liv=de saknar all insikt om sig själva och vet inget annat sätt att vara. Hon har lärt sig att om hon sätter skräck i omgivningen så lyder de-oftast. Enda sättet för barnen är att flytta och i bästa fall kunna ha begränsad kontakt. Oftast måste man tyvärr bryta helt. Roberto får väl antingen fortsätta spela med eller skilja sig.

    Man kan undra vad det är som gör henne så jäkla bitsk?
    En vanlig enkel fråga eller kommentar och hon kör igång på alla 14 cylindrar.

      Är det inte uppenbart att hon inte mår bra? Tycker det märks hur väl som helst. Ingen person som mår bra tänder igång så snabbt på minsta lilla. Är väl alla dryga kommentarer som blivit för mycket för henne så hon nu försvarar sig även mot trevliga kommentarer.

        Och under hennes lives så går hon från gapskratt till ilska till gråt och tillbaka till gapskratt på 10 sekunder. Hon är ju inte stabil.

        Ja, jag får lite olustig känsla av att man fortsätter gå på henne på det här viset. Låt henne vara bara.

          Anna reagerar även mot positiva omdömen, hur hade du tänkt dig att man ska låta henne vara?
          Man kan ju inte ha kakan och äta den.
          Bästa sättet för Anna är att ta bort alla möjligheter till kommentarer, men hon ääääälskar ju att säga Taaaack, Taaaack, Taaaack.
          Barnen kan väl låtsas att de är fans och chatta med morsan och slänga kommentarer, en win win situation då får alla sysslolösa i den familjen häcken full.

            Bara… låta henne vara? Om hon hugger på att du skriver något positivt, sluta följ bara?

              Om folk skriver positivt och Anna blockar, så har hon inga fans till slut.
              Det kanske är hennes öde.

                Ja, det är det oundvikliga resultatet.

              Vi får hoppas alla gör det såsmåningom så hon och inte minst familjen mår bättre.

        Jag tänker både att hon inte mår toppen (jag tror själv att alla är ute efter att var taskiga när jag har mycket ångest) och att hon under många många år varit kändissveriges laughing stock. Kommer inte på vad det heter på svenska. Det har liksom varit fritt fram att håna Anna för i princip allt, sedan hon var 16 eller nåt. Det kan ju inte göra underverk för varken självkänsla eller tilliten till andra människor, direkt.

          Driftkucku.

          Hon behöver ju inte fortsätta att vara offentlig om hon inte klarar av det, det är helt frivilligt. Men hon vill synas och höras!

            Och hon kan inget annat. Hon dubbar film för överlevnad. Vad mer kan hon?
            Hon vill inte jobba i miljöer dit folk kan komma och se hennes förnedringsjobba.
            Vården tror jag inte ens skulle anställa henne.
            För kort för lagerarbetare.
            För arg för kundtjänst/receptionist.
            Administratör kanske? Men då skulle hon kräva för mkt beröm efter varje rättsorterat papper.

            Nä jag vet då rakt inte vad hon ska sysselsätta sig med.

              Har dubbat film. Länge sedan sist.

                Nja, hon gjorde senaste toystory. Men hon dubbar inte mycket numera

                  Den hade premiär 30 augusti 2019. Liksom rätt länge sedan när det gäller lönearbete.

              Det är väl klart att hon skulle kunna ta ett vanligt jobb, massa kändisar har klarat det.
              Sen att hon inte vill, det är en annan sak

                Hon säger själv att hon inte kan ta jobb dit folk kan komma för att glo på henne. Som i kassan, bakom disken osv.

                Jag hade inte anställt henne. Hon verkar duktig på att städa men är sjuk lite för ofta för att det skulle vara lönsamt att anställa henne.

                Tror inte att hon skulle klara det. Hon har för stora problem för att fungera på ett vanligt jobb.

          Annas musikkarriär i princip tvärdog 1987 när hon gjorde en katastrofal insats i svenska uttagningen till melodifestivalen. Musik hon gjort därefter har varit sporadisk och knappast gjort succé. ABC är allt de flesta minns. Men naturligtvis kunde hon inte acceptera att bli ”glömd” så hon valde att gråta ut i media över magoperationer, göra något framträdande ibland, förnedrings-TV och värre. Kasta skit på folk som äter på IKEA, skrika könsord i sina lives etc etc. Om någon ska klandras för att Anna är ett driftkucku är det främst media som inte kan låta bli att dra fram henne under nyhetstorka-självklart just som ett driftkucku.
          Som man ropar får man svar. Mår hon verkligen inte bra får hon söka hjälp, det är hon vuxen nog att klara av. Men jag tror snarare att det är familjen som mår riktigt dåligt…

        Anna har alltid varit såhär.

          Kan inte folk bara acceptera henne ochgå vidare? om man inteär genuint intresserad av att följa henne och stötta henne varför då ens skriva?

          Varför lägger folk mer energi på människor de inte respekterar än att tillexempel finna förståelse till andras olikheter?

          Jag bara fattar inte vad som felas alla som ska märka ut hundra fel på en person men inte ägnar DET beteendet en enda tanke av insikt eller analys?

            Jag följer henne av uppriktigt vänliga avsikter och vill henne på riktigt allt gott. Tyvärr vill jag inte längre kommentera något snällt heller då hon ibland även hugger till på det. Så som hur hon mår, vart hon köpt bikinin som är snygg eller annat. Hon kan få det till ett hån också om hon vaknat på den sidan. Tror faktiskt att hon skulle må bäst av att ta en paus från offentligheten och jobba med sig själv.

              Anna är ökänd för sina blockeringar. Tror faktiskt att hon är mer känd för det än för sina musikskatter bland yngre generationer.

                Tror du menar musikskatt. Vad mer har hon än abc?

                  Den som går något i stil med ”han åker bil och byter gärna fil”.

              Jag har ett separat konto konto på IG när jag vill titta på folk stories ”anonymt” ?
              Följer folk från det kontot också men skriver aldrig några kommentarer eller postar aldrig något heller för den delen.
              Jag kollade in Anna books konto från det konto så blev jag blockad, utan att jag följde henne eller hade skrivit något.
              Hon måste alltså gått igenom alla konton som kollat hennes stories och sedan sett att mitt konto hade 0 följare, antagit att de var ett trollkonto fast jag inte skrivit något ??? måste tagit henne ett bra tag att gå igenom alla konton haha

                Jag har också ett sånt konto som du har (har dock lagt ut lite random bilder som jag själv fotat på mitt konto så de är inte heltomt iaf). Men har inte blivit blockad av henne än iaf.

            En del försöker stötta henne och blir utskällda ändå. Människor som är som Anna och enormt egofixerade samt kroniska offer vad de än själva gjort triggar erfarenheter , motvilja och minnen hos andra av mödrar, fäder, syskon, kolleger mfl med liknande beteenden. Det är vad jag tror efter att ha analyserat varför jag själv reagerar på henne. Nej, jag sitter inte på FB och jag kommenterar aldrig hennes sociala medier. Däremot finner jag med skräckblandat intresse hennes beteende fascinerande då hon påminner om min egen mor och den skada hon orsakade mig.

          Inte i början officiellt, måhända var hon mobbad /odräglig i skolan. Verkade lite blyg, sedan fick väl morsan storhetsvansinne pushade på Anna. Efter ABC blev hon ju svår, mycket pga morsan enligt bla Billy Butt. Efter hennes misslyckande i Mello, gick det bara nedför. Med någon enstaka topp. Dalarna har varit många. Andra personer skulle se sina tillkortakommanden, det gör inte Anna.
          Har man inte mycket komma med och blir odräglig då får man skit.

        Klimakteriet? Har en kompis som var lika lättkränkt och ilsken och blev bättre när hon fick hjälp.

          Anna som är så ung och fortfarande har mens kommer aldrig att komma in i något klimakterium.
          Anna är ju omänsklig, bastar i 135 grader.

            *bastugrader

            Lmao

              …och ALLA som bastar vet skillnaden mellan vanliga grader och bastugrader….??

    Förstår att hon blir irriterad då det är ganska uppenbart att dom som kommenterar inte är intresserade utan försöker provocera och tyvärr nappar hon på det. Fattar inte vad folk får ut av att jaga efter folk dom inte gillar!

      Men det är ju ett typexempel på när hon hade tjänat på att bara sitta på fingrarna och ignorera. Hon gör ju inte direkt bra reklam för sin nya idé här.. man får väl välja sina strider även som Anna Book.

        Ska den utsatta tänka sig för…..? Din kommentar är ett typexempel på vad som är fel med mångas beteende på internet.

          Jag säger inte att det är rätt att håna hennes idé. Men vad tycker du att hon och hennes idé har tjänat på att svara på frågorna på det här viset?

            Men alltså, personerna skriver sånna kommentarer för att de vet om att hon inte kan hantera det och för att de VILL ha en reaktion från henne. De gör det medvetet. Anna mår inte bra, alla vet om att hon kommer svara på ett visst sätt.

              Fast om någon undrar hur hon ska göra om hon är blockad och Anna påstår i sedvanlig ordning att hon inte har blockat, hur hade du tänkt dig att folk ska kunna kommunicera med Anna. Ibland undrar man hur folk tänker alla som skriver är ju inte ute efter henne..

                Men fattade inte ens riktigt det. Antar att personen inte heter exakt samma på instagram som på FB? Hur ska AB kunna veta om hon blockat just den personen eller inte? Gissningsvis fanns ju faktiskt inte den personen med ett användarnamn exakt som sitt FB-namn i Annas blocklista på Insta.

      Jag förstår också hennes irritation, även om hon inte tar det särskilt professionellt. Känns som när elever försöker provocera fram en reaktion hos den där läraren som man vet är lite instabil.

    Hon är ju något tragikomsik. Men tycker också det på något sätt blir lite konstigt att hålla på och stöta och blöta på det där sättet över att man blivit blockerad och hur ska de då nå henne om de är blockerade. Som sagt, är väl vida känt att hon blockar rätt friskt, men ändå – oavsett om man är känd eller inte – så är ju funktionen med blockning just att hindra folk från att se och interagera. Varför tjafsa med den som blockat en om det? Är du blockad är du, personen som blockat vill inte ha dig där. Klart, gå vidare.

      Förstår henne. Det är ju inte utan anledning hon blockar.

        I hennes fall så är det ju dock ofta det.

        Nu senast ställde hon en fråga om man var intresserad av matlive med henne. Ett nej och man blev blockad. Trodde hon frågade för att kolla av intresset bland följarna. Har aldrig kommenterat eller skrivit något om eller hos henne på insta. Ser aldrig hennes lives heller.

          Fast det är ju ett tecken på att hon mår dåligt. Hon tror att alla är emot henne och agerar utefter det.

            Tror man det så mycket ska man inte vara offentlig. Alla är inte snälla på internet, antingen hanterar man det eller tar time out och jobbar på sig själv. Hon är 50 och borde ha livserfarenhet nog att inse det.

            Tror hennes barn mår betydligt värre än henne faktiskt, men hon tar allt syre och ljus i familjen och är alltid största offret. Som alla med narcissistiska drag…

          Jag blev blockad för att jag ville följa henne på Instagram. Aldrig kommenterat någonting.

            Samma

        Det är ju det hon gör.

          Blockar utan anledning alltså.

            Räcker väl att hon tycker att hon har anledning.

              Tycker du? Det tycker inte jag.

                Men varför bry sig om att vilja följa någon man inte känner som blockat en? Spelar väl inte riktigt någon roll då. Bara konstatera och gå vidare typ.

                  A: du menar som Anna inte gör.
                  Anna har ju hiskeligt svårt att gå vidare.
                  Hon skulle må bättre om hon gjorde det, men det är hennes val.

                  Man måste väl få diskutera hennes blockfinger även om man accepterar att man själv är blockad.

        Ibland blockar hon för att någon har gillat något som en annan person skrivit i sin blogg, ibland för att folk skrivit en fråga, en kommentar.
        Anna ser ju gröna figurer överallt.

          Jag blev blockad helt utan synlig anledning, kan varit för att jag följer Bloggbevakningen, Anna var(är?) ju upprörd på henne så var kke därför jag rök, hade aldrig skrivit en elak kommentar öht, skriver som inte elaka saker

            Jag vågar inte följa Bloggbevakning på Insta just av den anledningen. Är rädd att Anna ska blocka mig. Följer henne av ren nyfikenhet och häpnar över hennes märkliga personlighet. Lite som någon slags studie av människan som varelse om ni förstår vad jag menar. Är inte ute efter att håna eller häckla henne överhuvudtaget, men kan inte sluta titta på eländet som utspelar sig som en neverending story av galenskaper. Tycker genuint synd om henne, men ändå mer synd om hennes barn och närmaste. Kan absolut inte vara lätt att leva med denna känslostormande människa med noll självinsikt och självdistans.

          Jag blev blockad för att jag gillade en kommentar där någon tyckte det var smaklöst att Anna Book tagit och lagt upp en extremt inzoomad bild på en sörjande änka i kyrkan. Kommentaren försvann och alla som ”gillat” den blev blockerade för denna oerhörda förolämpning av Annas moral haha!

            Hahahaha, jag blev också blockad av exakt samma anledning. Jag undrar hur många riktiga följare hon har egentligen. Tror de flesta är köpta.

        Hon blockar utan anledning, jag har aldrig skrivit eller kommenterat något och ändå blev jag blockad. Mitt Instagram är stängt med alias men med min riktiga mailadress. Vad är då anledningen?
        Jag antar att hon tyckte att jag inte var aktiv när jag tittade, men det vågar man ju inte vara.

          Följer du Bloggbevakning eller Pernilla Wahlgren? Det har hon blockat folk för har jag läst här.

        Jag blev blockad efter att min pojkvän kommenterade typ ”glad midsommar där borta i odensala”. Anna säger ju alltid att hon bor i fina Sigtuna fast i själva verket bor hon i en sunkigare del av Märsta.
        Jag och min kompis likeade hans kommentar tror jag det var, och då blockade hon min pojkvän, mig, min kompis OCH min kompis andra instagram som hon endast har för sina hundar haha. Då har hon alltså sökt upp min kompis andra instagram. Att hon ens har tid och orkar??

          Haha, jag likeade en kommentar som hon inte gillade uppenbarligen och då blev det block. Var nybörjare på Booken så det var ett rookiemisstag…

        Jo, det är det. Eller är det förståeliga anledningar att man följer konton hon inte gillar, likeat en kommentar hon ogillar(behöver absolut inte vara något elakt) mm? Javisst, i hennes värld är det väl logik, men för en person som uppenbarligen vill ha samarbeten, vara offentlig mm är det ologiskt.

      Ja, skit konstigt? Som om det är en rättighet att få framföra sin åsikt på nåns sida. Rätt sjukt också att söka upp någon på andra sidor när man blivit blockerad.

        Nu var det ju så att någon ställde en fråga ang spons på Cook togethers fb sida där Anna går in o svarar ist för fb innehavaren. Så ingen som sökt upp nån!

          Ett enkelt svar hade ju kunnat vara ”ja, det här sker tillsammans med Micke och cooktogether. Välkommen!”

      Exakt. Samma med alla som promt måste in hit och grina över att någon influencer inte släppte igenom deras ”kritiska men vänliga” kommentar. Ja, de vill antagligen inte ha den där. Det är inget öppet forum som drivs av staten. Alla är fria att ta bort och blockera vad de vill från sin insta eller blogg.

        Grejen är ju att hon blockerar folk som aldrig skrivit något. Det räcker med att du följer någon som Anna inte gillar så blir du blockad.

        Föresten, fatta hur mycket tid hon lägger på att leta upp folk på Instagram bara för att blocka dem? Hon går alltså igenom Bloggbevaknings Instagram och blockar alla som följer den… och antagligen har hon ett antal andra konton hon regelbundet går igenom om och ”kontrollerar”….

          Anna borde ha ett övervakningssystem inlagt i en stor studio i hemmet, där det finns 100 tals skärmar som visar bloggar och svar från massor av folk på internet Då kan Anna sitta som en butiksvakt och kontrollera vad alla andra gör simultant.
          Det skulle bespara henne en massa tid. Fast hon får ju inga pengar för besväret.

            Skulle kunna vara ett jobb för Anna Book, sitta på en övervakningscentral och kolla igenom säkerhetskameror.

            ”Anna Book till enhet BS349. Misstänkt fulkommentar på Facebook, se länk. Kom.”
            ”Enhet BS349. Uppfattat. Vi är på väg. Kom.”
            ”Bra jobbat enhet BS349. Blockera och avvakta nya order. Klart slut.”

        Anna har själv valt att vara offentlig men gör precis allt fel eftersom hon har noll social kompetens-men jag vet att många misstar ”snackesalig” för ”socialt kompetent”. Anna blockar alla som följer BB på Instagram(kan man massblocka eller hur fan orkar hon ha koll på Insta 24/7?), exakt vad hon har för kriterier för dagen vet dock bara hon själv. Allt är inte andras fel här i världen. Däremot är Annor alltid offer och har gott om offerkofteludd i fickorna.

        Du är ju själv här och skriv-grinar ?

      Jag verkar vara blockad från Story för att jag svarade nej på frågan om jag ville se henne i en matlive… Tycker inte det är intressant, finns många andra format hon skulle kunna välja som för mig skulle vara intressantare.

      Hon är en vuxen kvinna på 50 år som ställer en fråga till sina följare. Hon borde kunna tåla svaret, även om det inte är det hon vill ha. Särskilt som det är ett koncept som hon som offentlig person försöker tjäna pengar på. Dessutom som hon beter sig på Cooktogethers sida på Facebook och tjafsar med folk. Hon måste ha en personlighetsstörning, tycker hon har gemensamma drag med Trump – om än i mikroskala i jämförelse.

      Jag är äldre än Anna och jobbar i den riktiga världen. Det är med- och motgångar, tuffa diskussioner och ibland blir man ifrågasatt. Man får hantera det, utvärdera, ändra plan och gå vidare. Att kunna göra det är mognad.

      Anna klarar inte ens ett svar på en fråga hon ställer på Story…

        Och du klarar inte att bli dissad av Anna det är ju tydligt. Kom övet det bara å du gamle!

          Vilken ålder tycker du 21:40 är lämplig att lämna en kommentar i denna tråden?

        Kan bero på att Anna har levat i en skyddad verkstad länge, hon har aldrig haft ett riktigt jobb, det kanske kunde ha lärt henne få skinn på näsan. För det har hon inte fått hemifrån, tyvärr. Anna har varit sjukskriven i långa perioder, vi pratar år efter år i många år, hon har haft väldigt luftiga jobbuppdrag.. Den största delen av hennes 50 år har gått åt att sitta hemma gråtandes tröstäta i ensamhet, medan barnen varit i skolan och maken jobbat. Efter att hon hoppade av skolan som 14 årig, har hon hankat sig envist kvar i fantasin om att hon SKA bli en STOR artist en DAG.. för det har hennes mamma sagt.

    Men Anna, hur går det med Attefallshuset? Blir det något garage? Vem skottar snö, är det grannen? Vad gör alla vuxna som går hemma hela dagarna? Varför måste Roberto först sopa av din bil innan har cyklar (!) till jobbet? Kan du inte göra det själv? Måste verkligen barnen gifta sig innan de får flytta hemifrån, för att det är så man gör i Spanien?

    Hela Sverige undrar!

      Varför gör du dig löjlig med dessa frågor?

        Anonym 18:11 gillar att göra sig rolig på andras bekostnad.

          Får jag fråga vad ni gör på den här bloggen? Det är en skvallerblogg…

            Men sluta försvara era dåliga beteenden med att det skrivs på en skvallerblogg. Man får inget frikort att ge sig på någon (som dessutom mår piss) bara för att man skriver det i ett kommentarsfält.

              Nej men jag undrar mer varför du är här inne. Hela bloggen och de flesta inkäggen handlar ju om att göra sig rolig på andras bekostnad. Om du inte gillar det låter det konstigt att vara på en sån här blogg.

              Och vi är flera anonyma. Jag har inte skrivit något elakt om Anna. Jag tycker synd om henne.

                Det finns i mitt tycke en betydlig skillnad i att sparka på den som redan ligger eller sparka uppåt på ett annat sätt som med folk med betydligt inflytande och som tjänar stora pengar på det som många andra influencers som diskuteras härinne.

                  Och då är det irrelevant hur roligt man gör sig över dom och hur det påverkar deras mående? På tal om att försvara sitt dåliga beteende.. ska vi kalla allt för kritisk granskning också när vi ändå håller på…

                    Jag kan absolut hålla med om att en del inlägg och framförallt en hel del kommentarer går över gränsen gällande andra också vid vissa tillfällen. Men som jag skrev nedan, om du verkligen inte ser skillnaden i exemeplvis folk som gör sig lustiga över hur Annica bemöter kritik kring NuSkin vs. detta, då tror jag inte något jag säger kommer få dig att se skillnaden eller problemet heller. Detta är på en annan nivå och går knappt att jämföra.

                  Men ect-behandlingar r man skoja om och hur illa någon måste må för att förstöra sina utseenden med fillers och Botox och operera om sig till en Alien och håna någon tjock kvinna som uppenbart kämpar med att må bra kring sin kropp osv.

                  Helt okej..

                    Tycker det finns flera inlägg och många kommentarer som kan gå över gränsen gällande andra också. Men det jag svarade på gällde bloggen överlag, och där tycker jag inte att det nödvändigtvis handlar om samma sak generellt.

                För allt här inne handlar om att ge sig på personer som inte mår bra eller? ??‍♀️ Stor skillnad på någon som Anna och andra influencers som tas upp här inne.

                  Jasså? Bella mår uppenbarligen inte bra. Bianca är öppen med sitt mående. De flesta influencers har väl någon typ av ångest de är öppna med….

                    Finns fortfarande en betydlig skillnad mellan det beteende den diskuterade personen uppvisar och de andra du räknar upp eller andra influencers som mår dåligt. Handlar inte enbart om att må dåligt. Att må dåligt friskriver en ju förstås inte från kritik i sitt yrke som influnencer. Men om du verkligen inte ser skillnaden i det och de reaktioner vi ser från AB och hur det senare inte känns riktigt friskt på ett annat plan så vet jag inte om det finns något jag kan säga för att få dig att se det.

                      Jag menar bara att långt ifrån allt på den här bloggen är saklig kritik kring influencers yrken. Att låtsas som det är lika mycket att försvara att göra sig rolig över andra. Många är öppna med att de mår psykiskt dåligt. Men bara för att de inte agerar utåt som Anna betyder det ju inte att de tar hårt för dom. Kan ta precis lika hårt som för Anna.

                      Så kan det vara, att folk tar hårdare än vi vet. Men det är ju svårt att förhålla sig till det man inte vet. Att ”bara” må dåligt fungerar ju inte se om en ursäkt för att slippa kritik. Sen håller jag med om att det finns tillfällen när vissa inlägg och kommenterar om andra influencers också går över gränsen på ett sätt där det är tydligt. Men med just AB känner jag mest att det är tydligt att det kanske är mer än dags att ta ett steg tillbaka och bara låta AB vara. Behövs hon verkligen granskas – är kritiken och innehållet för detta inlägg verkligen betydande i jämförelse med det verkar stå till med henne? Jag tycker svaret på de frågorna är nej, därav att det är dags att lägga ner. Om du vill jämföra med exempelvis Bianca, så tycker jag att där finns det fortfarande legitim kritik och granskning i vissa saker – även fast hon kan må dåligt av andra anledningar. Sen kan man ju fortfarande tänka över hur man framför det.

                      Men jag pratar inte om kritik. Jag pratar om att göra sig rolig över någon annan.

                      Igen, det blir också att försvara ett dåligt beteende att låtsas som att allt som skrivs här är kritik som är saklig och utan pikar.

                      Och som jag skrev – jag håller med om att det finns tillfällen när inlägg om andra influencers (eller kommentarer för den delen) går över gränsen och när det inte riktigt var läge att göra sig lustig över någon. Sen tycker jag det finns tillfällen då det är helt okej och att göra sig lustig över det blir ett sätt att kritisera men som inte är särskilt farligt. Exempel på när det vart okej är Annica och NuSkin, har vart en jargong som vart lite att göra sig lustig över hela grejen hon sysslar med samt hur hon hanterar kritiken kring det. Om du inte tycker något sätt att göra sig lustig över är okej så tycker du väl det. Jag håller inte med. Men oavsett så kan vi ju isåfall enas om att detta gällande AB kan läggas ner.

                      Jag tror inte att du förstår vad det är jag menar men okej, lets agree to disagree. Jag måste ändå kila iväg till jobbet nu.

                      Trevligt att höra din åsikt kring det i alla fall??

      Varför skulle man inte göra det för sin partner? Alltså sopa bort snö. Att den som är först ut fixar det är väl inget konstigt.

        Att den som kliver upp tidigt och cyklar till jobbet alltid sopar av snön på bilen för den andra som lallar runt hemma hela dagen.. Ja.. lite konstigt är det tycker jag. Speciellt med tanke på att han inte ens har tid att äta frukost på morgonen enligt Anna. Lägg den tiden han sopar bilen på att äta en frukost innan cykelturen kanske. Så kan hon sopa bilen när hon har puffat klart kuddarna.

          Okej, i ett vuxet förhållande är det inte konstigt. Man gör snälla saker för varandra i vardagen. ??‍♀️ Och du målar upp det som att han lägger timmar på det, snälla det tar inte många minuter.

            Ja man gör snälla saker för varandra. Och snällt här hade ju varit av Anna att säga till den som ska iväg tidigt att absolut inte lägga tid på det eftersom hon ska vara hemma hela dagen.

          Nu vet jag inget om just deras snösituation, men för oss som är korta är det ett himla jobb att borsta av snö och skrapa rutorna. Jag behöver liksom ligga över hela motorhuven för att nå framrutans mitt och jag har ingen stor bil. Anna är både kortare och lite rundare än jag, så det är säkert ett helt projekt att borsta snö. Perfekt om någon lite längre kan fixa det på två minuter ju.

            Hon har ju dock hela dagen på sig att pyssla med det projektet.

              Men vad är ditt problem egentligen? Aldrig haft en kärleksfull partner eller? Man gör saker för att vara snäll, oavsett vem som har mest tid till det. Jag fixar med saker som min partner hade kunnat göra själv också. Är ju ett sätt att visa uppskattning på.

                Är det mig eller Anna vi pratar om?

                Klart man gör saker för att vara snäll. Till exempel underlättar jag för min man som åker till jobbet tidigare än mig de dagar jag är ledig. Tycker inte att han ska behöva lägga tid på att göra något på morgonen som jag lika bra kan göra lite senare. Det är väl att vara snäll mot honom? Snällhet går åt bägge håll, ge och ta osv..

                  Men det är ju inte nödvändigtvis så svart/vitt på det sättet. Handlar ju inte om en enda faktor så som vem ska upp tidigt för att åka iväg. Andra saker kan vara, vem är morgonpigg vs. kvällspigg, vem har svårt att utföra en syssla vs. en annan, vem hatar att utföra en viss syssla vs. en annan osv. Om person A ska vara hemma hela dagen men har svårt att skotta pga. att hen har ont i ryggen och lite svag och avskyr att skotta, men person B som ska iväg på morgonen är morgonpigg och inte har några större problem vare sig med att utföra skottningen eller tycker det är särskilt farligt – är det fortfarande solklart för dig att person A ska skotta då?

                  Förhållanden är ge och ta, ja – men det går ju mycket mer in i det än ”vem har mest tid idag”. Iallafall för mitt förhållande gör det det. Och hur det ligger till i någon annans förhållande kan ju ingen främling utifrån riktigt veta..

                    Anna har inte svårt för att skotta. hon har själv sagt i en live att hon kan göra det men att han är såååå fin och gör det för henne varje dag.

                    Alltså han får skotta och sopa bäst han vill. Men jag tycker att det är udda att det bara är en i den där familjen som kan göra något. Ja.. Så länge det inte handlar om något oärligt. Då finns ork och fysik.

                      Men vi kan släppa det här nu. Vi tycker uppenbarligen olika och ingen av oss berörs ändå av deras familjs upplägg..

                      Skrev just inte specifikt om Anna dock, svaret var riktat mot din kommentar som pratade mer generellt om hur du skulle underlätta för din man de dagar du är ledig. Menar bara att det kan ju ofta handla om mer än enbart en faktor varför en person gör något som en annan utåt sett hade mer tid över till.

                Det hade garanterat låtit mycket annorlunda om könsrollerna var omvända. ”Late Roberto drar sig på morgonen medan stackars Anna åker till jobbet OCH utför obetalt hushållsarbete med snöskottning. Jäkla patriarkat!”

            Ett litet tips, det finns både skrapor och borstar med skaft. Det underlättar arbetet, tänker jag.

          83 håller med så lugn. Vi är på sin din sida. Givetvis är det konstigt. 18:27 är bara ett arsle som Anna själv

      Hon har en snäll partner som gör något snällt för henne (vi korta fattar). Vad bitchar du om?

        Haha jag är kort och sopar bilen själv. Då jag åker först på morgonen. Är inte så svårt, skaffa en redig sop bara. Kvinnor kan! Även korta kvinnor ??

          Eller hur, bra kvinnor reder sig själv.

          Jag är också kort och sopar oftast av bilen själv, poängen är att hennes man gör något snällt för henne. De gånger min man åker hemifrån och viftar av min bil i farten blir jag själaglad och älskar honom lite extra. Det handlar inte om något trött ”bra kvinnor reder sig själva”. Prova att göra någon glad någon gång, det kommer göra er gott.

            Hade det inte varit snällt mot honom att hon sopar av bilen så att han slipper göra det på morgonen?

      Anonym / 18:11 – vad löjlig du är. Nej, hela Sverige undrar inte. Det är ni på FB som undrar, en mer infantil tråd får man leta efter. Ni är ett litet gäng vuxna människor som försöker slå varandra i underfundigheter gällande Anna och det är buskishumor blandat med hjärndödande upprepningar om samma sak. Ni har någon klubb med inbördes beundran kring vem som skriver roligast om Anna, problemet är som sagt att nivån är så låg. Att ni är vuxna är en gåta.

      Själv är jag blockad från Anna och tittar in i tråden till och från för att få en länk med hennes senaste bravader på IG. Hon är minst sagt en speciell människa.

        20:38 Hur kommer sig att just du är blockad.
        Har du varit dum mot Anna?

          Skrev en kritisk kommentar hos Läckberg där även Anna var och skrev hejarop. Efter det var jag blockad hos Anna.

            ???
            Måste säga att det var underhållande.
            Nä, man kan inte må så bra om man i princip 24/7 sitter och undrar hur man ska tolka folk.
            Anna mår inte bra ute bland folk, men hon bjuder in till sitt egna lidande till sitt hem, genom att konstant vara ute på nätet. Anna har sagt att hon gillar att provocera, men har svårt att tackla de personer hon provocerar.
            Anna är dessvärre en myndig person, annars skulle en förälder kunna ta mobilen ifrån henne.
            Internetmissbruk månne?

        Jag skriver inte på FB (men har läst några gånger) och håller med om att nivån är väl låg ibland-hackande på vikt, gräsmattans klippande (sådant är ju bara hennes eget problem) mm. Men som jag skrev högre upp-när jag analyserar mina egna reaktioner på henne så hittar jag punkter som har att göra med hur jag själv har en mamma som påminner grymt mycket om Anna.
        Många har stött på liknande människor i familjen, på jobbet, i skolan mm och gemensamt har vi att det påverkat oss väldigt negativt. För Annor tar så mycket plats, man får tassa på tå runt dem, ständigt läsa av deras dagshumör(i min familj talade vi om vädret som kodord för mammas dagsform-regnade det, åskade eller sken solen? Sjukt? Ja, självklart!), stryka medhårs, tänka på ”familjefriden”, trampa på en ”landmina” trots att man smugit på tå och bli utskälld även om man 100% menade väl. Tror många som reagerar har liknande historia med liknande personer-kroniska offerkoftor som aldrig har fel även när de har det och vana vid att andra gör dem till lags. En del vill förstås bara trakassera, men långt ifrån alla.

      Gud vilken illvillig kommentar. Check yourself!

        Check yourself – before you brake yourself.

          *Break

      Det om snön på bilen kan va så enkelt att de är pga att hennes man är längre än henne och når lättare upp på biltaket tex?
      Jag som är lika kort som henne skulle inte kunna sopa ens hela framrutan på bilen på ett enkelt sätt? Vad är de för fel att han hjälper henne då? Är väll bra att han cyklar om han nu kan det och vill det?

    Nja, känns inte rätt att gotta sig i. Tycker det är uppenbart att hon inte mår bra.

    Anna är en tickande bomb som exploderar vilken sekund som helst. Och då syftar jag inte på de explosioner hon har dagligen i kommentarsfält och lives.

    Måste helt ärligt vara fruktansvärt att leva i den familjen.

    Och där var alla negativa kommentarer rensade ifrån CookTogether…

      Vad skönt! Det är så förbannat trist att varenda kommentarsfält ska fyllas av trista kommentarer ”i all välmening”.

        Håller med. Ibland kan man faktiskt hålla tyst om man bara ska kritisera för kritiserandets skull.

      Det blir dock påfyllning

    Varför är hon inne på deras sida och svarar?

      Inlägget handlar ju om henne.

        Frågan var ju inte riktad till Anna så varför inte hålla blockeliblock fingrarna borta från någon annans sida!?

        Pucko 18:30

    Alltså, jag tycker Anna Book är en riktig stolla, men kan hon inte få en chans att göra vad hon tror på utan denna hetsjakt?

    Halva Flashback beter sig som hungriga 17-åriga pojkar, (dvs, svinjobbiga retstickor som älskar att trigga igång både sig själva och sin omgivning) Jaga henne inte så förbannat utan ge henne en chans att få jobba lite med det hon uppenbarligen tycker är kul! Kan man inte bara vara snälla mot varandra..?

      Anna läser inte Flashback har hon förkunnat.

        Nej, men hennes ”vänner” är tydligen generösa med att skicka skärmdumpar…

      Det är en kärntrupp på kanske 15 pers som skriver där regelbundet(nivån är ofta låg, ja), med några gästinhopp av andra då och då. Ja, jag har läst ibland men har inget FB-konto ändå.
      Om hon nu-på riktigt-inte bryr sig om vad andra tycker, varför läser hon där då? Jag hade aldrig gjort det om jag varit hon. Om nu ”vänner” skickar henne skärmdumpar borde hon kanske skaffa bättre vänner än så. Du kan tyvärr inte säga åt anonyma människor på ett forum att vara ”snälla”, det kommer inte funka. Det är heller inte bara ”kärringar”/”tanter” som skriver där-minst hälften är män. Antingen får man jobba på hur man själv reagerar på provokationer eller undvika att läsa det.

    Lite småilsken, blir inte det en tautologi? Lite… små…

      Hade skämts ihjäl om det var min mamma/farmor som var där inne och kommenterade som dessa tanter ?

        Hade skämts ihjäl om Anna var min mamma/farmor ?

          Tro mig-har man en mamma som henne gör man det och får dessutom ofta psykiska problem.

        Heter dina mamma Anna? 18:44

        Det är en myt att det är bara ”tanter”-många är män. Eller ”gubbar” i olika åldrar om du föredrar det.

    ”Hur fasen når man fram till dig när du blockerat oss?”
    ÖÖÖÖÖHHHH??? Du når inte fram. Det är liksom poängen, du är inte välkommen längre när du är blockerad. Vad är felet på de här människorna?

      Hahaha exakt!

      Frågan är snarare vad som är fel på Anna Book som går igång på femtielva aggressiva cylindrar när någon säger ”vad fin du var i bikinin, Anna”…

        Eller när någon kom in i en live och frågade vad hon gjorde. ”Jag har en live ser du väl?? Vad ser det annars ut som tycker du?? Vad gör du själv??? VA?? Jösses alltså….”

          Personen måste blivit helt avskräckt få ett sådant aggressivt svar från Anna av en vänlig fråga.

      Vill man vara ”influencer”, känd och ha samarbeten mm kan man inte vara så snarstucken att man blockerar folk pga vilka andra sidor de följer på Instagram. Då skjuter man sig själv i foten. Men det är i slutändan hennes problem förstås.

    Det bästa vore om alla barn + hangaround flyttade hemifrån, Anna Book slutade med sociala medier och skaffade sig någon sorts jobb. En stabil grund till något bättre.

      Men hon kan ju inte skaffa ”ett vanligt jobb,” tänk om hon skulle jobba i kassan på ICA. Det skulle ju komma in huuuuur mycket folk som helst bara för att prata och titta på henne.
      Stackars Anna…

      Hon lämnade skolan som 14-åring. Svårt nog att få jobb med enbart gymnasiekompetens, att plugga först komvux och sen yrkesutb i hennes ålder kräver stark motivation. Och dessutom är det svårt att få jobb i hennes ålder, även med erfarenhet. Så till hennes försvar är det inte så ”bara” att skaffa jobb.

    Som om det är en mänsklig rättighet att få följa henne. Kan hon inte bara få vara ifred?

      Precis!!

      Hon vill inte ”vara ifred”. Det hade varit hur lätt som helst för henne att vara det om hon velat-men hon gillar ju att synas och ”provocera”(enligt henne själv). Däremot kan hon inte hantera komsekvenserna av det. Ursäkta mig om jag inte tycker särskilt synd om henne då.

    Var och varannan använder Flashback på ett eller annat sätt. Men alla hänger inte i kändis skvaller på hennes tråd som hon verkar tro( men hon bidrar vääääldigt mycket kan jag tänka mig, blev sugen själv nu?) Själv följer jag Ica Stig ? eller stora rån. Flashback har ju t.o.m. fått en podd.

    Nä, Boken du kan inte läsa av en person bara för att denne är inne på Flashback.?

    Herregud vilket humör den tanten har, hur orkar hon?

      Flashback har även fått ett journalistpris i och med deras gräv kring den fuskande naturfotografen. De identifierade en kattplågare som kunde tas fast efter det och de kunde med hjälp av bilder och filmer från snapchat lokalisera var en försvunnen och efterlyst tjej höll hus. Inte bara ond bråd rasism på flashback men förstår att man tror det om man bara hänger i aktuella brott..

        Dålig stämning på Flashback så jag läser sällan där, men de är iallafall engagerade i samhällsproblem och kan hjälpa till att lösa dessa det ska de ha i alla fall.

          Anna Book svansar finns ju även här och på andra ställen

      Flashback är inte bara skvaller och skitsnack utan många brott har fått bidrag till sin lösning via FB. Men Annas fans fattar nog inte det för de har knappt ens läst något annat än skvaller själva.

    Vad är det hon ska fakturera? ?

      Intäkter, enligt egen utsago ?

    Undrar hur mycket Anna Books ”vitaminer” ställer till det?

    Här är en annan sida om mat. Undrar om hon som står bakom den gillar att CookTogether inspirerats väldigt mycket av hennes logo?

    https://www.facebook.com/CookingTimebyShaheen/

      Nej hörrdu, det där var inte likt.

    Apropå AB, hennes vän My M..
    Pojkvännen på rymmen. Är det slut?
    Fick blommor av pojkvännen. Skickade hon dem till sig själv?

      Varför skulle hon ha skickat dem till sig själv??

        Om hon blivit dumpad och vill hålla skenet uppe så är en typisk My-grej. Precis som när hon skriver kommentarer till sig själv på bloggen. – Du är världens bästa mamma – Så ärligt du skriver…..
        ?

          *det

      Pojlkvännen kanske är hemma hos sina föräldrar och umgås, hjälper till. Hans pappa verkar vara svårt sjuk.

      Verkar vara ett speciellt förhållande.

      Totalt i Ofas. Ja

    Jag tycker faktiskt frågan är högst relevant. Anna Book blockar ju folk för allt, även positiva kommentarer. Tusan till att våga betala något om man riskerar att åka ut med huvudet före för att man ställer en enkel fråga.. ?

      Eller hur! Jag skulle gärna betala och vara med på detta, men kommer inte att göra det då minsta lilla harmlösa fråga kan göra att man blir blockerad/utkastad. Det skulle kännas för nervöst, som att gå på glas…

    I margauxs senaste vlogg så är Vlad med.. undra hur roastad hon kommer bli nu med tanke på allt han lagt ut dom senaste dagarna.

      fan vad jag är trött på vlad..

    Jag hoppas att Anna kan göra ett underhållande program och att hon får tittare/betalare. Och att hon inte exploderar!
    Att hon bjuder på sig själv, står i köket och wailar under tiden som kycklingen går klart och Felicia står och fnissar åt vad mamma håller på med. och att de skrattar ihop om det med sina gäster…
    Jag håller tummarna för Anna och hoppas att svansen på Flashback håller sig borta.

      Det är en myt att det bara diskuteras om Anna på Flashback, tråden är lång ja.
      Men när Expressen skrev om henne, blev det fasligt många arga kommentarer, som tog dem på sängen. Svansarna finns överallt.

      Det är inte folk på FB som är hennes största problem även om hon vill tro det. Hon är generellt illa omtyckt helt enkelt, en del är onödigt drevande (som hennes gräsmatta, vikt mm) men en del kan man fullt förstå. Hon är otrevlig och klumpig, se bara hennes IKEA debacel. Klasshat är aldrig attraktivt.

    Den där koordinatorn som My vill att alla ska veta att hon har kanske kan lånas ut till Anna på lördag.

      Fullkomligt obegriplig mening

        Anna har en kompis som heter My. My har en koordinator. My vill att alla ska veta det. Kanske att My kan låna ut sin koordinator till Anna på lördag.

          ?

          Mysan koordinator är också Mysans klient . Och en deltagare på Mysans bootcamp. Multianvändning !!!

            Hon har även fått en fin titel ”kordinator”, så fin att My inte ens kan stava ordet korrekt.?

              Gillar också när Mysan pratar i inlägg efter inlägg om sina pt klinter…..

                ”Mina branschkollegor” är också kul.

              Kunde varit värre. Kordi nator

            Får stackaren nån lön i pengar eller är inkomsten att få träna i studion och delta i andra sammanhang.

    Fan jag känner med Anna. Hon tänker att hon är bra och så får hon så mycket hat.

      Det är väl bättre att bete sig bra än att tänka att man är bra?
      Att ljuga och säga hemska saker om folk är inte ok bara för att man tror att man är bra.
      Att säga att man är rak, ärlig och snäll är inte ett frikort till att bete sig hur man vill.

    Anna.. du läser och det vet vi. Snälla sluta exponera dig och ta hjälp. Du och din familj skulle må bra av om du tar ett år utan sociala medier. Ta ett vanligt jobb som vi alla andra. Mött flera som är mer kända än dig bakom kassan på Ica och dem är stolta.
    Sluta nu för du skämmer ut dig.. totalt

      Vem som helst kan inte arbeta i kassan på ICA. Där ställs krav på social kompetens, stresstålighet och förmåga till logiskt tänkande.

        Plus det viktigaste.. att kunna räkna

    Det är tydligen bara VIPpeppar som får vara med av de olika pepparsorterna. Även fast man betalar 119kr….

    Alla som tycker de är så mycket bättre än henne. Varför fortsätter man hacka/provocera en människa som uppenbarligen inte mår bra? Skulle vi tolerera att våra barn blev behandlade såhär? Ex på högstadiet…För det liknar mer hur det var där på 80-90talet än vuxna människor som borde se att det gått långt över gränsen. Jag betalar visserligen hellre för att någon lagar mat åt mig än betala för laga mat. Men det är mer en fråga om min brist på intrease för både laga mat & äta den än vem som håller i ett sånt evenemang. Om det bidrar till hon tjänar en slant(som hon kritiseras för att inte göra 365 dagar per år)& samtidigt kanske gör någon glad mitt i en pandemi & restrektioner som sliter på det flestas psyke? Är väll f-n så mycket bättre än fortsätta håna & häckla en person som bevisat inte mår bra……Väx upp….

      Anna har häcklat våldtäktsoffer, hånat IKEA-restaurangbesökare, försvarar sin brottslige sons handlingar , hon är en notorisk lögnare och har en uppblåst självbild. Det bästa vore om hon glömdes bort. Men det kommer tyvärr inte hända. Som man ropar får man svar. Anna är ett offer för sin egen fåfänga i kombination med sociala medier tyvärr. P.s läs på om kluster B-personlighetsstörningar så kanske poletten trillar ner vad det troligen rör sig om, och om hur människor med NPD fungerar-intressant och tankeväckande. Då förstår du nog också att det mest är synd om hennes döttrar.

    Anna Book vill en massa saker…hon vill vara som wahlgrens, hon vill vara en stor artist , vara med i mello, så mkt bättre…hon vill laga mat…men det blir inte så. Att sitta och blockera för minsta grej måste ta en enorm tid! o så detta förnekande av filter…

    Hur kan det här ens gå runt ekonomiskt…? Med lön till tekniker mm måste det snarast gå minus. Och hon är ju expert på att stöta bort folk så det måste väl vara gubben som betalar mellanskillnaderna så hon håller sig lugn…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.