Paows nya resesällskap Alexander Zobel

Från Paows Instastory på frågan om vem den nya mannen är: Alexander, en kille från Danmark. Vi har kommit varandra jätte jättenära jättefort. Lite läskigt men mysigt. På frågan om vad som händer med Mattias så svarar hon: Inget speciellt egentligen. Träffade en kille som verkligen golvade mig direkt så det kändes taskigt att fortsätta vara tillsammans med honom då. Vi är trots allt väldigt olika. Jag blir olycklig av att endast kunna ses nån gång i veckan + att jag vill resa. Men han är en fin kille och jag älskar han massor. Men inte i detta liv helt enkelt.
Bildkälla: Kattpaow Instastory

Kommer ni ihåg hur jag lite smått hoppades på att Mexiko kanske skulle vilja behålla Paow när hon och Josefin Ottosson berättade att de skulle åka till Tulum?
Josefin är tillbaka i Sverige sedan någon dryg vecka medan Paow valde att stanna kvar i värmen, så tack för det Mexiko. 😉
Nu har hon publicerat en bild på sitt nya sällskap där borta bland sanddynerna och berättar att han heter Alexander och kommer från Danmark.
Hon berättar om hur de kommit varandra jättenära jättefort och att hon därför gjort slut med Mattias som hela tiden befunnit sig på hemmaplan i vårt avlånga och snöblaskiga land.

Men det är inte vilken dansk snubbe som helst som smörjer solskyddsfaktor på Paows rygg, utan han heter Alexander Zobel och är en av arvingarna till den nu bortgångna Peter Zobel som lämnade många många miljoner efter sig när han avled 2017.
Så även om Mexiko kommer fram till att de inte vill behålla Paow så vill kanske Danmark det istället?
😉

Kanske kan de passa på att vara med i Paradise Hotel när de ändå redan är i Mexiko?
Slå två flugor i en smäll?
Paow borde väl ha någon typ av stamgästkort vid det här laget?
Ett ”gå före i kön-kort” att vifta med?

Jag skulle vilja ha ett gå före i kön-kort till sol och värme.
Det hade varit uppskattat.

Svensk sommar. Sol, bara lite mer sol.
Är det för mycket begärt? Sol på mitt ansikte?
Sol, att tina upp mitt frusna och iskalla hjärta med?
JAG VILL HA SOOOOOOOOOL!!!!

154 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Good luck have fun, Paow.

    Danmark lär bygga en mur tyvärr??‍♀️

    Förstår inte vad killar ser i henne? Hennes personlighet är fruktansvärd, men antar det inte är den man går efter.

      Fast det är inte säkert att den är det.. Med tanken på hur otroligt ledsen, sårad och arg hon blir när hon har ett utbrott kan vi förmoda att hon är lika varm, kärleksfull och god när hon mår bra..

        Nej, det finns ingen korrelation där. Speciellt inte mellan att utnyttja plattformar till att hänga ut folk, håna fattiga och ”naturliga” – och då sen vara en ”fin människa” mot vissa utvalda? Snarare definitionen av en falsk personlighet.

        Hur snäll, varm och kärleksfull hon än må vara är hon som en 12-åring i sina resonemang och hennes bildningsnivå är väl också däromkring. Är det sexigt? Dock kanske han bara ser henne som en kul grej på semestern. Vad vet vi. Så länge alla är nöjda så…

        Som alla människor tjejer även killar blir vilket är normalt bortsett från att hon är mer synad i sömmarna i allt hon gör säger så värderas det av alla som anser sig ha rätt att vilja uttrycka sin syn på det. Märkligt kan jag tycka.
        Vänd på det hur skulle det kännas om ett gäng okända människor värderade allt just du säger gör och vem du träffar tex och lite mobbning på det. Hemskt tycker jag!

      Kanske är rolig att festa med plus bra i sängen? På semester räcker det långt.

        Jag hon har ju övat på ett tusental ?

          Nu var du bra gammaldags..

          Vidrig kommentar!

        Verkar inte som killar i den åldern bryr sig just om BRA, i sängen.

      Nu är det väl magrutorna som männen attraheras av kan tänka.

        Haha

      De få gångerna jag haft med henne att göra har hon varit supergullig, trevlig och glad. Det är ganska uppenbart att de hon visar upp i tv och sociala medier bara är ett spel för galleriet. Sedan är hon knappast en perfekt människa men det behöver man inte vara för att någon ska bli kär i en.

        Ah juste, det är därför alla hennes förhållanden går så bra!

          Kan ju bero på kille? ?Skyll inte det på henne ?

            Är väl båda? It takes two to tango och så vidare.

          Det verkar som att en del människor tro att ”juste” är ett ord. Det är det inte. Just det, heter det. Och ja, det är viktigt.

        Dock kan jag ju tycka att en person som hånar/hänger ut/sprider desinformation etc etc, är inte en trevlig person. Även om det ”bara” är på sociala medier och ett spel för galleriet. Nu kanske inte den här killen gjort någon djupare analys av hennes personlighet, men jag hade inte velat vara tillsammans med en sån person.

          Precis, oavsett om man gör det ”på skoj”, som del av en internetpersona eller bara vill provocera blir det ju verkliga negativa effekter för de som utsätts. Nån gång får folk ta ansvar för sitt dåliga beteende på riktigt och inte fegt bara säga ”jag skojade eller liknande. Också ett ganska hycklande/falskt beteende att vara en helt annan person mot vissa än andra.

            Och tror inte att de som blir illa behandlade och uthängda blir gladare över att en person är twofaced och beter sig helt annorlunda mot nån okänd person (kanske pga att man vill ha något av denne). ”Jamen då så, personen är jättegullig mot nån annan random person, då gör det ju inget att hon beter sig vidrigt mot andra”. Om en person konsekvent behandlar andra illa, om så bara ”på skoj” säger det något om personen, oavsett om personen kan vara trevlig ibland. Finns väl knappast nån person som aldrig nånsin är trevlig mot nån.

          Precis. Det beteendet säger en hel del om en människa. Oavsett om hen tar det ute på sociala medier eller om bara dennes närmaste vänner vet hur en person är. ”Snackar X skit om Y så talar givetvis X skit om mig med Y när jag inte är med” osv.

      Att festa/hänga med någon på en semesterresa kräver ju inte att man har fantastisk personlighet. När man lever i stunden som på semester räcker det ju att man är rolig, händelserik och öppen för nya grejer samt att man råkar befinna sig på samma plats just då. Sen har ju ingen facit för hur allt fortsätter när semesterresan är slut. Det återstår att se. To be continued…..

      Men vad taskig kommentar ”Anonym 12.05”
      Skärp dig och fundera på vad det är i ditt liv som ursäktar att du ska skriva såhär om folk som du faktiskt inte känner öht.

      Killarna kanske inte har så mysigt personlighet de heller.

      Jag är kille och kan berätta vad jag ser i Paow. Ser en söt tjej som säkert kan vara underhållande att hänga med i en kortare period men där det saknas djup och intellekt vilket i sin tur hade lett till brist på samtalsämnen.
      Hon är absolut ingen jag hade trånat efter och tycker inte hon är snygg. Hon är söt, average, men har tyvärr förstört sitt utseende med brösten, läpparna och tänderna. Ser absolut inte ut som sig själv någonstans vilket också hade oroat mig om vi ska avla barn. Att killar lätt kan bli lurade och tro att barnet ska få de dragen men tji fick de för det är fake.
      Tror jag hade stått ut med Paow i 1-2 veckor om sexet är bra men hade aldrig kunnat stolt presentera henne som min flickvän för någon, speciellt inte min familj.

        Ilskna kommentarer från tjejer (förlåt, livmoder-bärare) om 3, 2, 1… ?

        Skaffar man barn med någon för att man vill att barnen ska se ut på ett visst sätt? Haha wtf

          Inte enbart men såklart man har det i åtanke

          Jag förstår precis vad han menar. Jag har själv funderat på att alla plastikoperationer och även gastric bypass gör att man inte har en aning om vilka fysiska arvsanlag som man kommer att få se i sitt eget barn. Nu har jag gått igenom detta redan, har både barn och barnbarn och det har alltid varit fantastiskt att se små minimänniskor av den man älskar.

        Men det finns väl killar som kanske inte vill ha mer och som kanske själva inte har mer djup än så…

    Nej tack! Vi i Danmark vill inte heller ha henne ?

      Danskjävlar.

      Ställ uuuuuuup, SE-NÄLLA!

      Indeed much, søster! 😉

    Blir så trött på hundägare som resonerar som Kissie gör i senaste videon. Att det är ok att låta sina hundar kissa direkt utanför entrén på huset bara för att hunden är liten.
    Bor i stan och det går säkert 100 personer och rastar sina dvärgråttor mot husväggarna här omkring med samma tankesätt. Att deras hundar är så små så det är helt ok bara för att de kissar så lite. Det är ju verkligen inte det som är själva problemet utan just att det är respektlöst att oavsett storlek på jycken låta den sätta sig precis vid entrén.

      Nu handlade det väl snarare om att hennes hund är väldigt gammal och inte klarar att hålla sig särkilt länge och att hon bad sin granne ha överseende med det. Gillar inte heller hundägare generellt men tycker ändå man kan förstå det resonemanget.

        Du bor på jorden, här finns djur. Bara att acceptera.

          Husdjuren har ägare som ansvarar?

            ”Nej inte om man har katt som husdjur för då säger lagen att det är alla som inte vill ha nedkissade trädgårdsdynor som ska ta ansvar”, eller hur det nu lät häromdagen här.

            Så ansvar gäller nog bara alla de som inte har katt.

            Hundar är INTE en del av den svenska naturen. Gå in på valfri kommuns hemsida och läs. Argumenterar du emot så är du helt dum i huvudet ?

        Då bär man sin lilla hund över gatan så man kommer bort från entrén såklart. Klart hunden sätter sig direkt utanför då den alltid går lös istället för att den sitter i koppel och leds över till andra sidan gatan. Ren jäkla slapphet av henne och sjukt respektlöst att låta sin hund kissa var som helst. Det har alltså inget alls med att göra om hunden är gammal eller liknande utan att den inte vill gå ut alls utan väljer att sätta sig där den brukar, direkt utanför dörren med förhoppningen om att få gå in direkt igen. Hunden har ju även börjat kissa inne för att hon inte vill gå ut när det är kallt ute.

          Jag har själv hund och visst att han ibland kissar mot elskåp och stolpar i stan men jag skulle aldrig låta honom kissa mot en fastighet eller dylikt. Sett folk som låter sina hundar kissa rätt mot en entré flera gånger, inte okej.

        Sandra
        Blir faktiskt ledsen när jag läser ”Gillar inte heller hundägare generellt”.

          Varför?

            Gissa.

          Förstår faktiskt Sandra här. Det är såklart inte de skötsamma hundägarna som sticker ut utan de som är så himla entitled hela tiden. Man har ju sett hur snacket kan gå här också, t.ex. om någon uttrycker hundrädsla: ”Men gå i terapi då”, som att det är en rättighet att ha hund och låta den springa vind för våg och det är en skyldighet för övriga att bara anpassa oss. Eller ramaskriet som uppstår om någon måste ge upp sin ”pälskling” pga allergi. Det är ju bara att gå ut var som helst så ser man kiss och bajs överallt… Borde vara licens på att äga en hund.

            Du har katt va?

            För det är exakt samma sak fast tvärtom när folk säger att de inte gillar katter. Tycker t.o.m att kattägare är de värsta husdjursägarna.

              Nej, jag har inte katt. Kan hålla med dig om att kattägare nog är än värre för de har ju absolut noll kontroll över vad djuret håller på med.

                Finns massor av kattägare som har innekatt alt rastgård el koppel

            Måste erkänna att jag ser människor som är rädda för hundar som mindre intelligenta

              Måste erkänna att jag ser dig som mindre intelligent.

              Haha snarare tvärtom, människor som ger hundar mänskliga känslor ÄR mindre intelligenta. Hundrädda ser dom för vad de är.

              Dum i skallen eller? Är man hundrädd pga att en hundägare som varit oansvarig orsakat den rädslan?

                I vissa fall ja. Min dotter är hundrädd för att hon blev biten av en lösspringande hund.

          Ta inte åt dig sånt från någon i ett kommentarsfält.

        Hennes hund klarar sig såklart men när hon går lös väljer hon att sätta sig direkt utanför dörren istället för att ledas bort ett tiotal meter. Har inget alls med hunden att göra utan enbart att Alexandra är lat och inte bär eller leder hunden i koppel bort från entrén.

      Men vart ska vi ta vägen då? Det är liksom betong och asfalt överallt!

        Till närmsta park? I alla fall inte låta hundarna kissa i andra fastigheters entréer.

        Im det nu är betong och asfalt överallt, varför ha djur då? Varför har man djur i stan, om man inte ens klarar av att ta dem till en park flera gånger om dagen?

          Lol precis – skaffa inte djur. Anpassa er på samma sätt som vi alla andra djurägare gör

        Flytta ut på landet alternativt ha inte djur om du bor bland betong och asfalt. ?

      Det är väl koppeltvång? Hade med blivit förbannad om mina grannar rastade sina hundar lösa direkt utanför dörren!

        Koppeltvång… please… det existerar knappt. Lekplatser, kyrkogårdar, naturreservat. Resten ska ni skita i.

          Idiot. Tänker inte skita i om en potentiellt oberäknelig hund springer runt lös mitt i stan

          Skita i som hundarna gör? Överallt, hela tiden. Koppel och blöja är mitt förslag.

          Är det du Unni?

          Det stämmer ju inte alls. I Stockholms stad råder ständigt koppeltvång, alltså bara inte under våren. Du ska ha din hund kopplad, alltid. Det finns undantag, som hundrastgårdar och vissa parker och skogsdungar. Men generellt gällande koppeltvång.

      Fyfan vad mobbad du är som inte skriver ALEXANDRA. Lider du av mindervärdeskomplex?

        Nu har hon ju själv kallat sig för kissie i halva sitt liv så att det gamla namnet följer med några år efter att hon valt att kalla sig offentligt för sitt riktiga namn ser jag inte som något konstigt alls. Om ytterligare 10-15 år kommer namnet kissie vara helt borttvättat ur folks minne.

        För mig kommer denna bruden alltid att vara en Kissie. Hon kan, tillsammans med sin kille (?), försöka rentvå sig själv och sitt namn, men hennes personlighet lyser igenom och hennes noll och nada uns av ånger för allt och alla som hon skadade tidigare visar att hon är (och förblir) Kissie 🙂

    Hur gammal är hon? 14?

      Hur gammal är du?

      Antar att du var ironisk men annars tror jag du förstår att en 14-åring inte får resa utomlands själv.

    Fast det är inte säkert att den är det.. Med tanken på hur otroligt ledsen, sårad och arg hon blir när hon har ett utbrott kan vi förmoda att hon är lika varm, kärleksfull och god när hon mår bra..

      Vad hjälper det folk som blir illa behandlade och uthängda? Är väl snarare så att det är mer falskt att bete sig så otroligt olika, vidrigt mot vissa och fjäskigt mot andra? Hur kan en sån falskhet vara ett bra personlighetsdrag?

      Inte säkert att Alexander har fått någon del av Peter Zobels förmögenhet.
      Han skilde sig två gånger från Alexanders mor (1988 och 2004) och modern avled 2019.
      Peter Zobel avled 2017.
      Allt beror på hur mycket modern fick vid skilsmässorna och vilken förmögenhet hon lämnade efter sig.
      Alexander har en två år yngre bror, Nicolai.

        Peter Zobel har sex barn.

          Alexander har en bror och fyra halvsystrar.

            Tre halvsystrar. En dog på institution som sexåring på 70-talet.
            Och angående arv: Danmark lär väl ha samma lagar som vi – dvs barnen ärver?

        Arvsrätten i Danmark (där jag bor för övrigt) gör honom till bröstarvinge så han har garanterat fått arv från båda sina föräldrar vid bådas dödstillfällen. Kan ju vara så att de har lagt upp det i fonder med villkor men han behöver garanterat inte oroa sig för pengar resten av livet. Har ju förvisso en del syskon att dela det med på faderns sida men still shit loads of cash

        Har ju varit hett eftertraktad bachelor här i Köpenhamn f.ö så lucky her!

          Brorsan är snyggare.

          Paow lär inte visas upp för societetskretsarna i Danmark sen

          Det beror så klart på hur förmögenheten är placerad.
          Familjestiftelser är ett ofta använt sätt att skydda familjeförmögenheten från uppsplittring på alltför många händer.
          T ex så kontrolleras containerrederiet m fl av stiftelser – den största är A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal (Almenfonden) som bl a ordnade ett operahus till Köpenhamn.

            Alltså rederiet A.P. Møller-Mærsk A/S som inte har något med Peter Zobel att göra.
            Som ett exempel alltså på hur en förmögenhet kan hållas borta från arvingarna.

        Han köpte ju en lägenhet för 11 miljoner så nån nöd där lär inte finnas ?

    Är inte peter hans far?

      Jo

        Nej

          Jo

            Nja

    Åh, vad glad jag blir för hennes skull! Är nog så bra med någon från ett annat land som inte redan känner henne genom media osv. Hon behöver nog ett riktigt och vanligt förhållande utan kändisdelen. Hoppas hon hittar sig själv och slutar misshandla sin kropp, så hemskt att se med tänderna osv. Operationer kan verkligen vara något frivilligt och neutralt men i hennes fall känns det mer som självskadebeteende.

      Men han är ju känd i Danmark. Fast romansen lär inte överleva post-semester

        Han behöver bara googla henne lite för att släppa henne så fort han satt sig på planet hem.

          Japp, vad var det jag sa häromdagen, ”pumpa och dumpa” är ett välkänt uttryck bland unga snygga män som har en kö med tjejer efter sig…

            Nu är han ju inte snygg alls.

              Smaken är väl som baken?

        Ja, han verkar vara känd i Danmark men det betyder ju inte att han följt hennes blogg länge eller sett henne i PH innan de träffades. Sannolikheten för det är ju sååå mycket mindre än om han hade varit svensk. De flesta i Sverige har nog sett eller hört något om Paow. Och hon hade not inte heller hört om honom innan. Tänk er själva att alla ni träffar redan har en uppfattning om er – det måste vara jättekonstigt att försöka leva upp till eller säga emot. Tror det är bra för henne att slippa det för en gångs skull.

    Grattis Paow som trots sitt wtutseende lyckats fällt en 10-taggare! ✌???

      Tycker inte man ska värdera människor efter utseende. Wt-varning på din kommentar snarare.

      10-taggare? Var då?

      Han ser ju alldaglig ut ? jisses var har ni för långa krav?!

        Miljonär så kraven på utseende sänks väl? 😉

        Typ att så fort ngn är vältränad så anses de vara hunkiga…

    Detta är Paows dröm. Att fortfarande vara diskuterad och omnämnd. Så länge man fortsätter ge henne uppmärksamhet så kommer hon bara fortsätta provocera och göra allt för att synas. Kan vi inte bara släppa henne

      Du kan släppa henne precis när du vill.

        Tror du missade min poäng 🙂 är inte min uppmärksamhet hon bryr sig om, utan att hon blir omskriven på det här sättet osv

    Tänk er uthängningen som hade varit från Paow om Mattias åk till Mexico och gjort slut på telefon för att han träffat en annan där ?

      Exakt vad jag tänkte!

    Hur kan Paow alltid få tag på så söta killar och här är man själv och killar går rakt förbi en.

      Du får säga hej till killarna.

        Har många killkompisar believe me.

          Festar du?! Flirtar du?! Brukar ju hända lättare under rus (om det nu är det man vill)

      Kanske har med personlighet att göra? Och kärlek är komplicerat i sig

      Riktiga fuckboys ju, ska till en viss typ för att dras till såna ?

        Ja jag tycker inte de är sexiga öht. Men förstår ju att många gör det. Kanske inte typen av tjej som dras till intelligens och humor bara (tänk på hennes tidigare killar. Alexander lär väl vara hyfsat intelligent, men så är detta också en semester-flirt)

        Sant iofs.

      Allt är ju relativt – en dag finner du kanske någon som står vid din sida och älskar dig för den du är. Paow hoppar mellan relationer, tror de flesta av oss väljer ett stabilt, långsiktigt förhållande snarare än flera kortvariga som dessutom avslutas abrupt med varje person.. Gång på gång.

    ”beskrivningen av varumärket skriver företaget på sin hemsida att det ”ägs och drivs av youtube-stjärnan Therése Lindgren, som länge brunnit för djurens rättigheter, skönhet och psykisk ohälsa”. Frasen upprepas i sminkmärkets marknadsföring hos återförsäljare. Men när DN kartlägger ägarstrukturen framgår att det är en sanning med modifikation”

    https://www.dn.se/ekonomi/influerarens-skonhetsmarke-ags-genom-luxemburg/

      Jätteintressant! Önskar C kunde göra ett gräv på det. Och även på La Perla på söder där det inte alls är Åsa och Emilio som äger restaurangen…

    Såg att den Graf som skulle bara vara i fjällstugan med barnen verkar ha glömt det. Skoteråkning, ridning och bowling. Taggandes kompisarnas verksamhet.

      Och nu är hon på väg till en herrgård för övernattning, innan hemresa…

      Det är bra tycker jag. Dom är välkomna där och stödjer rörelser.

        De kanske inte då skulle ha försökt att försvara resan med att de skulle vara stugsittare.

    De där två bröderna fick mig att tänka på Alex och Calle Schulman. Danska motsvarigheten men med lite extra magrutor.

      Säkert lika osköna.

    Paow beter sig som hon gjorde typ 2009, ingen personlighetsutveckling. Tänk er typ Alexander Nilsson 2009 & nu, stor skillnad.

      Alexandra? Du menar hon med stroken? Ja, hon har ju vuxit upp.

    Hoppas då klart hon hittar kärleken på riktigt någon gång och kan hålla sig från andra.
    Natacha peyre gjorde ju de, blev stabil när hon hittade rätt.
    Finns chans för Paow med.

      A fint skrivet av dej.

      Jag skulle nog inte vilja gömföra Natasha och Kattpaow!

      Fast Natasha betedde väl sig inte illa på det sättet som Paow gör. Så förstår inte riktigt jämförelsen ??‍♀️

      Hoppas inte jag. Jag hoppas hon blir trygg i SIG SJÄLV först. Kärlek ska inte reparera en eller göra en duglig. Kärlek är ett tillskott som är fantastiskt på många vis, men det är aldrig lika fantastiskt som att ha landat i sig själv och därmed kunna ha en trygg relation, då man vet var man har sig själv.

    Fanny Lyckman har också lyckats ta sig till Tulum … inkl Awa såg jag

      Andra eller tredje resan sen covid började dessutom. Samt stängt av svars funktionen på hennes storys. Förmodligen för hon inte vill bli slagen på fingrarna av sina följare.

    Ja dom sa våren kommit men tji fick man. Bara plus 2 idag. Tänk i framtiden när man kan åka utomlands åh längtar. Alltid velat resa till Mexico.

      Våren innebär ju iofs inte värme…

    Biancas story ? vill bara ge henne en stor kram.

      Damage control deluxe.

        Fast hon mår ju inte bra. Det har man förstått sedan länge.

      Ja jag förstår faktiskt inte varför så mycket hat riktas mot henne när det är DeoDoc som borde få ALL skit. Hon har bara gjort sitt jobb till sin uppdragsgivare.

      Fick inte en annan kändis hat när hon rikta kritik mot denne när det inte ens var denne som gjort det?

      Det är hemskt. Tycker verkligen synd om henne MEN Deodoc måste ställa upp för henne. Har inte sett någonstans att dom gör det och det är för mig jävligt irriterande. I deras egna kanaler säger de bara att hela kampanjen är missförstådd av folk på sociala medier men inget om Bianca..

        Jag tycker kampanjen ÄR missförstådd. Svenskar är ovana med denna typ av intimhygienprodukter och verkar tro att det ska rullas parfym rätt upp i vaginan eller nått.

          Öh svenskar är knappast ovana med användning av bindor?

    Mimi Höglins nya assistent aka hembiträde som får åka och panta är dagens goda skratt ?

    Ohoh, här kan Paow suga ut pengar så det står härliga till. Ingen dålig släkt det där.
    Man hoppas ju att hon har hittat kärleken nu, på så vis lär hon dra fr Sverige?
    Win-win.

    Herregud vad jag hade tyckt det var jobbigt att bli omdiskuterad i ett kommentarsfält, allt från utseende till sätt och personlighet. WT hit och dit, nån kommentar om tusentals ligg och att Danmark inte vill ha henne. Kan tänka mig man får teflonbeläggning till slut.

    Uch vilken nedvärderande och elak text… hela denna platform har blivit en häxjakt mot influencers/mediaprofiler och skapar hat och hatstormar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.