Kenza har fött sitt andra barn

Bild från Aleks Subosics Instastory
Bildkälla: Aleks Subosic Instagram

Bebis nummer två är här! 
Stort grattis till hela familjen!!!

148 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kul

      Men för fan… Folks bittra beteende i det här kommentarsfältet börjar bli beyond patetiskt.

        Åh visste inte att man måste glädjas åt att någon man inte känner har fått barn.

          En behöver heller inte kommentera otrevligt om en inte bryr sig ??‍♀️

            Man, man, man, man, man, man.
            Roten till detta pronomen kommer från människa, har ingenting med karlar eller genus att göra. Läs på!

          Inlägget innan detta var uttryckligen ”Vi är alla själva ansvariga för det vi skriver på nätet” och ”följarna måste sluta att bara sprida negativ energi”.
          Och så kommer ett sådant där svar.

          Jag blir som så trött. Vad är det för fel på folk egentligen??

          Barn är lycka, för dom allra allra flesta människor. Det är lite konstigt att inte förstå det, även om man inte är personlig vän med de nyblivna föräldrarna.

        Vad menar du? Jag skrev kul för att jag tycker det är kul, som i att jag gläds för deras skull. Eller du menade till anonym som skrev ”jätte”?

          Jag tror att du såg lite fel när du tittade på vilken kommentar som var citerad 😉

          Syftade inte på dig utan den som Camilla raderade. ☺️

            ☺️?

        Du känns exakt lika bitter själv ??‍♀️

          Tappert försök av dig att sprida lite positiv stämning!

            Hur i helskotta kan det ens bli en diskussion av ett inlägg som handlar om att två personer fått barn? Grattis till de nyblivna tvåbarnsföräldrarna! Så. Tysta nu. Punkt.

    Grattis ♥️

    Så härligt. Har fyra år mellan mina och det kan ändå vara rätt tufft stundtals, och deras storebror är ju inte ens 2 år än. Hoppas de får sova lite iaf : ) så mysigt med bebisbubblan.

      Det är 14 månader mellan mina och det har i ärlighetens namn aldrig varit speciellt svårt 🙂

      4,5 mellan mina. Aldrig tyckt att det varit svårt eller tufft.

      2 år är ju rätt standard om man ser tillbaka… så rätt många som klarar det tidigare

      1år10månader mellan våra, det var rätt tufft då 2an kom till världen då hon hata att sova tills hon var 3, men alltid gått bra och de är bästa vänner och leker så himla fint med varandra ännu också, nu 7 och 5åringar och skulle aldrig vilja ha det på annat sätt! ❤️

    Julia F som Bachelorette – kunde dom inte hittat någon roligare?

      Inte för att jag egentligen bryr mig om bachellorette, men det är verkligen sjukt störigt när folk kommenterar OT och inte orkar bemöda sig att skriva ut namnet.

      Vem är hon och hur är hon?

        Trodde (baserat på kommentaren) att det var Julia Frändfors, blev lite förvånad men tänkte ”vad härligt ändå”, men googlade och det var tydligen någon Franzén.

      Vem vill ha henne?

      Josephine Qvist!!

        Eller hur! Hon skulle vara perfekt till Bachelorette!❤️

      Är inte hon ihop med Bingo?

        Nej. Han vill ha ett öppet förhållande och det vill inte hon.

      What, hon är ju FETT rolig!! Alltså t.o.m. jag med mina fördomar blev helt kär i henne i Robinson. Kanske värt att kolla om hon är med känner jag (kollar verkligen inte på ”sån skit” annars) ?

    Hur kan hon se så fräsch och snygg ut trots att hon precis fött och har en tvååring som gör att hon inte fått sova så mycket? Vill veta hemligheten?jag ser nämligen ut som ett lik trots att jag inte har några barn!

      Smink?

      Är det allmänt känt att hennes barn sover dåligt?

        Nej iofs inte. Eller?

          Fast det är det väl ändå? Hon har pratat mååååånga gånger i bloggen, youtube och insta story om att N sover otroligt dåligt på nätterna 🙂

            Ja fast det är ju alltid hennes man som har tagit alla morgnar med N

              Ja. Kan man inte drabbas av att barnet sover dåligt då, eller vad menar du?

                Om mannen går upp får hon ju sova?!

                  Om man vaknat sjuttielva ggr på natten spelar det ingen roll om man får sova i 14h. Det är tortyr att aldrig få komma ner i djupsömn utan bara få korta sammanhängande stunders sömn.

        Ja hon tjatar om det på instagram hela tiden

      Mest är det väl gener, hon ser naturligt bra ut. Sedan brukar influensers tatuera ögonbrynen och ibland göra fransförlängning/färgning för att se bra ut osminkade. Tror K iaf gjort ögonbrynen men hon skulle nog se bra ut oavsett

      Alla tvååringar är inte vakna på nätterna, våra 3 barn sov hela natten från 6 månaders ålder. Jag tror det är det vanligaste att barn sover det mesta på natten.

        Jag känner inte ett enda barn under ett år som sovit hela nätter. Varken mina två eller något barn i min närhet.. good for you och alla andra som har barn som sover bra men jag vill bara skriva det här till alla trötta mammor. Det är normalt att barn inte sover bra på nätterna dom första två åren.

          Har en som också h*n sovit hela nätter sedan ca 6 månader ?? Innan dess vaknades det bara för mat inprincip. Är ni gravid igen och är livrädd för sömnterror ?

          Båda mina har alltid sovit hela nätter.
          Mätta, aktiva, frisk luft?

            Båda mina har aldrig sovit hela nätter. Antagligen beror det på att dom är hungriga, stillasittande och bara andas dålig luft…
            Snälla, sluta! Som att det är föräldrarnas fel om barnet sover dåligt på nätterna??

              +1 Nathalie ”andas bara dålig luft” ???? tack för dagens skratt. ♥️

              Hahaha, touché! Så bra replik, skrattade så jag grät ?

              HAHAH anonym 15.00, jaa vi alla andra gör ju motsatsen med våra barn!! Älskar att han lägger sig hungrig och med dålig luft i lungorna

                Hoppas verkligen att du även TVINGAR ditt barn att sitta still och att det blir en extra godisbit indränkt i saft om barnet försöker röra på sig! ?

                  Blir bara så himla trött på dom där små kommentarerna som så lätt fastnar. Allt går väl liksom upp och ner med barn i faser, perioder och olika tider. Men i perioder när mina barn sover dåligt och så råkar jag läsa en sån kommentar. Sen står jag i snålblåsten och plågas med en bebis i barnvagn i två timmar för man har läst att ”andas frisk luft” kommer göra att barnet sover. För att man blir så himla desperat efter sömn.

              Fast det beror väl ändå lite på hur föräldrar gör? Eller tycker du att du inte har ansvar alls?

                Eller så är det så att barn är olika och man bara kan påverka till en viss grad

                Jag har två ungar. Den ena sov inte alls. Hade kolik första tre månaderna och sov inte hela nätter förän 1.5 års ålder. Den andra sov hela nätter från första dagen. Samma uppväxtmiljö.

            Å herregud, du låter som min mamma som tror att bebisen vaknar pga hunger… ”Se till att hon är riktigt mätt så kommer hon sova som en stock!” Jo tack för det TIPSET, det har jag inte testat ? Är du sextiotalist månne?

              Det är ett bra tips och ja, de vaknar ofta för de är just hungriga

              Fast när min bebis vill ha bröstet är det för att hon söker trygghet och närhet. Hon är garanterat inte hungrig varje gång hon vaknar. Spelar ingen roll om hon ätit gröt på kvällen tex, hon vaknar ändå för att snutta på bröstet. Så mättnad gör inte automatiskt att barn sover hela natten…

              Det är ju ofta så att dom får en flaska/tutte när dom vaknar till och skriker. Det är ju gott och mysigt. Skriker man lite på natten så får man det. Har pratat med föräldrar som ger sitt barn 2-3 flaskor på natten.
              På köpet får dom barn som äter dåligt av vanlig mat.

            Väldigt små barn ska inte sova hela nätterna. Deras hjärnor behöver näring, något navelsträngen försett dem med konstant i magen. Ett för långt uppehåll mellan nattmatningen kan ge hjärnskador på barn under 6-8månader.

              Källa på det?

            Men shit, det sa dom aldrig på BVC att bäbisar behövde… eller vänta. Mina fick det och sov aldrig ändå. Nu är dom dryga tonåringar som på sin höjd får luftvom jag öppnar fönstret för att vädra, äter helst bara mackor och under pandemin är alla aktiviteter inställda och dom hänger mest framför skärm, ändå sover dom till lunch varje dag…

          Mina barn och alla kompisars barn sov hela nätterna. Men ifs så var dom inte vana att få tillägg så fort dom pep till.
          Så klart vänjer sig barn vid det.

            Vad menar du med tillägg? Ammade varken du eller dina vänner på natten?

      Hon tar inga mornar?

        Vad jag förstår så har hon tagit nätterna och när det blivit morgon så har pappan tagit över, vilket makes sense

    Ja, säkerligen. Men är det en diskussion som lämpar sig just bland de här kommentarerna tycker du?

    Så jävla fräsch nyförlöst!! Naglar ögonbrynen hela hon?

      Fast varför måste det påpekas överhuvudtaget hur en kvinna ser ut efter hon fött barn? det är sådana här kommentarer som gör det svårt för nyblivna mammor att acceptera sitt utseende, förr de flesta ser inte så ”jävla fräscha” ut nyförlösta.

      Hon visste ju att det skulle bli upplagt på nätet och hade förberett sig.

    Oj förlåt! Franzén. Trodde inte fanns många andra Julia F i influencervärlden.

    Ot-
    Men är det bara jag som tycker det känns lite konstigt i magen varje gång Jocke pratar om sitt faderskap och säger tex ”jag är en jättebra pappa till Luna Bell”. Jag kollar inte hans storys så ofta men han nämner nästan alltid enbart sin dotter i dessa sammanhang vad jag har hört. För visst har dom en son med?

      Det är väl egentligen inte så konstigt? Vad jag förstått det så har Jocke och Jonna delat upp ansvarsfördelningen som i att Jonna ansvarar till största delen för sonen pga amning och så. Och Jocke har ansvarat för dottern.
      Vad är det du får en konstig känsla i magen av? Att Jocke är en närvarande pappa för dottern?

      Instagram speglar ju dessutom inte verkligheten och bara för att han inte nämner sonen betyder ju inte det att de inte umgås. Eller vad är det jag inte fattar som du fattat?

      Glöm inte brun utan sol som alla influencers använder. Det är ju som att ha foundation på sig 24/7. Man är snygg och fräsch hela tiden. Jag som är naturligt brun har mörka ringar under ögonen (när jag är trött) precis som alla andra.

      Ja han pratar enbart om dottern, i en podd med gråten i rösten nästan förklarade han sin kärlek till henne, det är fint men måste hålla med om att han bara pratar om henne som om sonen inte finns. Jag vet att när barn är väldigt små så har pappor svårt knyta an pga barnet mest vill ha mamma vid amning osv men man känner väl ändå en kärlek till det barnet som pappa?

        Förmodligen för att han än så länge mest knutit an till henne då hon är äldre och varit med dem längre. Sonen är ju fortfarande bebisen och mest knuten till mamma. Så knyter nog ofta pappan och det äldre barnet ett starkare band än de haft innan

    Ja verkligen, Kenza borde ha hållit inne barnet ett tag till.

    Jag förstår inte varför min kommentar inte accepteras, men jag håller med ovanstående. Det här är en helt olämplig kommentar att skriva under det här inlägget som handlar om en nybliven mamma. Du behöver inte spekulera eller försöka starta drama.

    Fyfan vad jag grinade när jag läste Danis inlägg på instagram och såg bilderna på hennes bebis. All styrka till henne med familj ❤

    Men även all lycka till Kenza ❤

    Om det hade varit Kenza hade hon knappast kunnat det iaf.

    Eftersom K inte kunde vara vän med D under tiden hon inte kunde få barn så skulle jag verkligen förstå att D inte skulle palla vara vän med K mer.

      You Can’t Sit With Us

      Alltså, varför har folk fått för sig det? Jag lyssnade på hela deras podd där de pratade om det, var ju inte alls så. Det enda som sas var att det var jobbigt och K sa något om att hon höll sig undan lite och var mycket i sin ivf-bubbla. Tycker det är helt normalt. Precis som jag tycker det är helt normalt och förståeligt om D tar lite avstånd ett tag nu. Är man vänner förstår man väl det åt båda hållen? Hade inte tagit illa upp i båda situationerna om en vän gjorde det.

        Du behöver mer än bara podden för att se hennes beteende mönster.

    Har också funderat över det. Dock verkade de umgås enligt en story tidigare i veckan där Nicola och Vienna sågs leka tillsammans – detta bara några dagar efter lillebrodern gick bort. Är så imponerad av den styrka många tycks besitta när de går igenom den sortens förluster.

    Kenza som inte kunde acceptera att dani blev gravid innan henne och inte ville umgås med henne tills kenza själv blev gravid

      Kan vara det fjantigaste jag hört. Vad fan är det för kompis.

        Du har aldrig lidit av ofrivillig barnlöshet, det hörs lång väg!

          Frivillig barnlös!?

          Jag lider av ofrivillig bostadslöshet, ska jag inte kunna hälsa på i min kompis nya lägenhet för det,?

          Men man är väl fan lycklig för sin vän oavsett? Hur ego kan man bli.

            Nej det är fan inte enkelt

            Tror sådant där är svårare än man tror. Nu har de ju dock båda barn redan och kan säkert stödja varandra på ett annat sätt när livet blir svårt.

      Jag förlorade kontakten med en av mina bästa vänner när hon blev gravid med sitt tredje barn och jag själv försökt i tre år utan att lyckas. Det blev för jobbigt att se när jag redan var inne i en depression. När jag senare blev gravid tog hon upp kontakten med mig igen och vi är tillbaka som vanligt. Ofrivillig barnlöshet är inte att leka, speciellt när en som jag önskat barn så länge.

    Fast det är väl ingen som sagt att det är Kenzas fel? jag tror att det kan vara svårt för D att se alla nyfödda barn nu, inklusive sin bästa väns, det är enorm sorg att förlora ett barn.

    Var någonstans skriver jag att det är Kenzas fel? Det är självklart inte hennes fel på något sätt och självklart har hon all rätt i världen att vara lycklig efter att ha fött sin andra son. Det enda jag skrev var att det måste vara oerhört svårt för Dani. Jag har ingen som helst avsikt att ”starta drama” som det stod på en kommentar nedan.

      Förlåt, men det är en väldigt konstig och kall kommentar. Det är knappast läge att diskutera det i det i inlägg som detta. Det är dessutom väldigt konstigt diskutera överhuvudtaget om det inte är under ett inlägg personen själv skrivit och lämnat öppet för kommentarer.

    Det är inte upp till oss att spekulera i, egentligen.

    Meeeeen, jag hade nog tagit en paus från vännen och sedan kommit tillbaka.

      Man tar inte paus från vänner. Det är vänner som får en att gå vidare.

      Nä,tvärtom. Det är ju nu sanna vänner ska sluta upp.

    Så kan det ju såklart vara! Jag har aldrig påstått mig ha några fakta och menar såklart inte att det är konstigt att han är närvarande för dottern. Jag har inte heller någon insyn i om dom har ”fördelat ansvaret” av barnen på något speciellt vis. Det är ju därför jag undrar!

    Jag följer honom inte speciellt mycket men för en som tittar in då och då och i princip bara ser ena barnet i flödet och när han nämner sitt faderskap så talar han endast om dottern så får en väl undra? Speciellt när det gäller en person som i övrigt verkar dela med sig av det mesta i sitt liv.

    Att man aldrig kan kommentera här utan att folk ska vara så bitska ?‍♀️

      Detta svar skulle såklart hamna under anonyms kommentar ovan 🙂

      Du la ju ut din åsikt och andra svarade. Vad var bitskt tyckte du? Att folk inte höll med?

    Men alltså, är detta spekulationer som.blivit en internetsanning eller är det så på riktigt att Kenza inte kunde vara vän med Dani då Dani blev gravid? För det verkar som de alltid varit vänner och det mest är kommentatorer här som tolkat allt helt fel.

      När Kenza och Dani hade en podd tillsammans sa Kenza någonting i stil med att hon tyckte det var väldigt jobbigt när Dani blev gravid och att Dani inte riktigt vågade berätta för Kenza att hon var gravid för att hon visste att Kenza hade problem med att vara gravid. Tror att de pratade om det i något av de första avsnitten.

        Bli, inte vara gravid ?

      Det är en sanning, kenza berättade själv om det i deras gamla podd. Hon sa upp vänskapen med dani

        Men snälla, hon sa inte upp vänskapen med henne utan drog sig undan en liten stund. Har man själv inte varit i en sån situation själv tycker jag inte att man ska uttala sig om hur hon agerade. Man kan tycka att det var dumt gjort men det låter på er som om är världens ondaste människa.

          Det påverkar väl inte hennes fertilitet åt något håll för att hon har en vän som är gravid. Konstigaste jag hört. Folk är ju gravida precis överallt, inte så man kan undvika faktumet att graviditeter existerar

            Det är väl klart att det inte påverkar hennes fertilitet – men det går ju inte att alltid agera logiskt? Klart det var känsligt för K under den perioden. Tycker det är löjligt att alla ska överdriva med att K ”sa upp vänskapen” när hon gick igenom en tuff tid och det var svårt för henne och därför tog lite avstånd.. det behöver ju inte betyda att hon inte var glad för D’s skull. Precis som att D går igenom en enorm sorg, men samtidigt inte hatar kenzas bebis.

            Nej det kan man inte men man gör så gott man kan, för vissa dagar gör det så jävla ont. Det bara är så oavsett hur ”fånigt” folk tycker att det är.

      100% sant, kenza pratade om det i deras gemensamma podd

        Fast det var ju inte alls så att hon inte umgicks med D förrän hon själv kunde bli gravid. Lyssnade på deras podd för bara några månader sen igen. De pratade om att det var jobbigt för båda och hur D berättade flr K att hon var gravid osv. Men var ju inte alls tal om att K slutade prata/umgås med D helt.

      Nja inte direkt. De pratade i sin gemensamma podd om att Kenza blivit jätteledsen/avundsjuk när Dani berättade att hon var gravid. Sedan berättade Kenza att hon till viss del drog sig undan från att umgås med sina gravida vänner för att hon mådde dåligt av det. Minns att Dani kändes som en så himla fin och förstående vän. Tycker för övrigt det känns taskigt att spekulera i deras vänskap, det är väl ändå upp till dem själva att bestämma vad som är bäst för dem.

    Snygga pissetofflor. Not.

      Snyggt alias du har. Not

        Haha:)

          Ps, vad sura alla är.

      Squatting slav attire. Tog dna-test och såg att jag var ganska mycket rysk så nu fattar jag plötsligt grejen. 😉

    OT men går Hanna Schönberg på riktigt ut i öppna sandaler utan strumpor i Stockholm, i dag, när det är typ 5 grader ute? Eller är det bara for the gram, sedan byter hon om?

      Rip tårna

      Hellre barfota i sandalerna, än de störda demonstrationerna som pågår just nu ?

        Rimlig jämförelse ?

    Men snälla alla som förlorat ett barn går väl inte och gör slut med alla sina vänner som har barn?!

      Jo

        Verkligen inte.

          Men jo

      Jag gjorde det, 2 barn dog i magen och jag klarade inte av att mina vänner pluppde ut barn som aldrig förr. Värsta tiden i min och min mans liv, Fyfan. Lider med D.

        Ja, jag kan verkligen relatera. Efter infertilitet, omgångar av ivf och senare missfall så har jag haft jättesvårt för att glädjas med vänner och bekanta som (lätt) blir gravida. När vi kämpade med att bli gravida första gången (som ledde till att vi fick vår dotter) minns jag att jag såg gravidmagar och barnvagnar vart jag än tittade. Gjorde så ont. Har fortf inte kommit över sorgen helt över att det inte blev fler barn å kan inte känna någon genuin glädje när andra blir gravida (utan drar mig undan). Inte de vackraste känslorna att stoltsera med men mänskligt och ett sätt att skydda sig själv. Har man inte varit i situationen kan man inte förstå.. ❤️

          Du är inte ensam, vi gick igenom ivf flera ggr, blev gravid varje gång men sen dog båda våra pojkar då de kom för tidigt i v30 och fick infektion ena och andra plötslig spädbarnsdöd. Jag kan inte glädjas åt andra än trots att vi fått en flicka nu som lever.

            Ofrivilligt barnlös i 10 år med alldeles för många Ivf försök och missfall. Alla mina vänner har fått 1-2-3 barn… Jag har alltid älskat deras barn och mina vänner har alltid sett till att jag/vi har haft stor del i deras liv. Nu när deras äldsta barn börjar bli tonåringar så kommer dom gärna frivilligt och hänger en helg emellanåt hos oss. Även om våran sorg är extremt enorm så gör dessa kids det så mycket enklare…

    Anna Hibbs verkar äntligen visa upp sin pojkvän (story på insta) Vem är han? Han ser svensk ut, eller är han amerikan?

      Äntligen? Varför har du väntat på det?

        Nyfiken!

          På en pojkvän till någon du inte känner?

    Förlåt OT men varför i hela världen åker Bella till Västervik???
    Är det ett spons från staden eller vad?
    Verkar minst sagt konstigt.

      Den staden är ju död under alla årstider förutom sommaren.

      Hon kliver väl inte ur sängen utan spons.

      hon skrev att hon åkte dit och att en lokaltidning intervjuvade henne att hon åkte dit för att hitta inspiration att skriva kommande bok om henne som hon i och för sig inte ens klarar av att skriva på egen hand, det hans med några besök på stans lokala konditorier och restauranger 🙁 Hon är inte klok och självisk att bila ner mitt i en pandemi samt bidra till att spridda smittan ännu mer.
      Och om någon nu säger att hon har antikroppar så kan man smitta med och bli smittad av muterade smittan som finns i Sverige den från Storbrittanien och sydafrikanska smittan.

        Hon har ju lagt ut bilder flera gånger på sitt skrivna alster… varje gång står det bara ISABELLA på skärmen så det klart att hon måste iväg för inspiration, annars blir det en tunn bok.

        Plit tvist, det blev aldrig något skrivet på boken under resan.

    Hon har ju skrivit jättefint till Kenza på IG – så det är nog ingen fara alls❤️

    Men alltså ha lite jävla respekt och sluta spekulera om det är jobbigt för henne?!
    Låt henne vara. Hon har precis förlorat sitt barn. Fyfan för sånna människor som du.

    Exponeringen har påbörjats!

    Så nyfiken på namn ?

    Den bilden hon la upp på stories när man ser lillkillens mun och haka…jäklar vad jag tyckte han var lik sin storebror där. Samma form liksom ☺️

      Ja de har ju samma föräldrar så det är väl inte så konstigt? Vad är du så fascinerad över?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.