Utsparkade Anton om vad han anser hände i Puppet Master

I måndags släpptes det andra avsnittet av Joakim Lundells dokusåpa ”Puppet Master”, som bland annat innehöll en inträdande joker i form av Frida Tordendal, och en utsparkad deltagare i form av Anton Ekefäll.
Joakim Lundell uppgav i programmet att Anton sparkades ut efter att ha begått ett grovt regelbrott, men vad detta regelbrott bestod av framkom inte.
Nikolina Thun skrev att hon skulle begå kontraktsbrott om hon berättade och den enda som kom fram var kryptiska formuleringar från de andra deltagarna.

Igår hade Anton Ekefäll stängt av kommentarerna på Instagram, men idag har han publicerat ett inlägg, där han säger sitt om vad som hände. ’
Han menar att han fram till nu tystats av ”sekretess”.

Tycker det är riktigt fult gjort av Jocke och alla inblandade att måla upp denna händelse så som dem gjort, får mig att framstå som en våldtäktsman.
Jockes instastory: ”ta sig frihet över en annan människas kropp”.

Händelseförlopp, tidigt på kvällen, i ett rum fullt av människor, ALLA fullt påklädda så ligger Frida och Kevin på sängen och kramas. Jag har en ölflaska i handen och ska gå fram till dem, böjer mig över och då börjar Nikolina skrika varpå Frida blir rädd och påstår sig ”känna något”.
Produktionen kommer och förhör mig om händelsen, jag blir efter det utskickad utan att få chansen att prata med de inblandade.
Skyller inte på Nikolina eller någon annan eftersom man ska berätta och reagera om man tror sig se något…. men INGET hände.
Jag känner Frida sen innan och jag vet att hon inte skulle ljuga om något sånt här. Men samtidigt vet jag att jag inte gjort något och känner mig själv såpass bra att jag ALDRIG skulle göra något mot en annan människas vilja.
Har flera gånger försökt få kontakt för att förstå den andra sidan av det hela men får ej några svar.
Konsekvenserna av det Jocke och Frida lagt och lägger ut på sina sociala medier nu efteråt gör att jag får både mordhot och blir kallad både våldtäktsman och kvinnohatare av människor jag inte känner.
Hela mitt företag bygger på mitt namn och jag har tills nu inte fått försvara mig själv pga ”sekretess”.

Vart går gränserna för förtal i detta? // Anton Ekefäll

Så här skriver Puppet Masters officiella konto på Instagram under Antons inlägg:

puppetmasterse Ska förtydliga att beslutet att kasta ut Anton från programmet togs efter att 3 vittnen har styrkt varandras historier om händelsen. Alla berättar exakt samma sak och alla var separerade ifrån varann för att inte kunnat prata ihop sig. Flera av dom grät då dom upplevde händelsen som väldigt obehaglig. Vad som hänt kommer jag inte gå in på som tidigare sagt, men det Anton skriver stämmer ej överens med den information produktionen fick över händelsen eller vad Anton sagt både på telefon och sms till produktionen efter händelsen!

Ska förtydliga att beslutet att kasta ut Anton från programmet togs efter att 3 vittnen har styrkt varandras historier om händelsen. Alla berättar exakt samma sak och alla var separerade ifrån varann för att inte kunnat prata ihop sig. Flera av dom grät då dom upplevde händelsen som väldigt obehaglig. Vad som hänt kommer jag inte gå in på som tidigare sagt, men det Anton skriver stämmer ej överens med den information produktionen fick över händelsen eller vad Anton sagt både på telefon och sms till produktionen efter händelsen! // Puppet Master

Joakim Lundell har även publicerat följande två bilder på Instastory:

Kan alla snälla sluta spekulera eller sprida rykten om vad personen som blev utkastad ur Puppet Master ska ha gjort? Motparten tycker det är väldigt känsligt och vill inte att info ska spridas eller diskuteras, Har ni ej respekt för den utkastade personen så ha i alla fall respekt för kvinnan. Bild två: Det är ingen våldtäkt som hänt under Puppet Master, så snälla sluta sprida falska rykten och chansa vad ni tror kan ha hänt.Jag kommer inte gå ut med vad det är som inträffat, försök inte sätta krav på mig att jag har ett ansvar att berätta vad som hänt.
Bildkälla: Joakim Lundell Instastory

Bild 1: Kan alla snälla sluta spekulera eller sprida rykten om vad personen som blev utkastad ur Puppet Master ska ha gjort? Motparten tycker det är väldigt känsligt och vill inte att info ska spridas eller diskuteras, Har ni ej respekt för den utkastade personen så ha i alla fall respekt för kvinnan.
Bild 2: Det är ingen våldtäkt som hänt under Puppet Master, så snälla sluta sprida falska rykten och chansa vad ni tror kan ha hänt.
Jag kommer inte gå ut med vad det är som inträffat, försök inte sätta krav på mig att jag har ett ansvar att berätta vad som hänt. // Joakim Lundell

64 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vad luddigt? Vad ”känner” hon???

      Nu är det såhär att jag är FRIDA. JAG MÅDDE SÄMST DÄR INNE. Ni kan inte spekulera. Han tog mig på fiffin och det var väldigt obehagligt. Tack i förhand

    Lekstuga.

      Som allt annat när det gäller Jockiboi

    Jag fattar ingenting.

      Då är vi två.

        18.10//
        Inte jag heller!
        Känns som att jockiboy vill skapa publicitet och sånt att få flera tittare.
        Han är så in i sin egen bubbla och tror allt kretsar runt han.
        Riktigt jävlä sopa like det program han producerar.

          @Lovisa Du har helt rätt.

          bara sluta kommentera

    Ser ut som att det fattas ett helt stycke ur hans förklaring.
    Sjukt konstigt.

    Så trött på alla de här ointressanta jättebebisarna.

      Läs inte om dom då?
      Ser du en rubrik som du vet att du inte är intresserad av, använd valfritt finger att skrolla vidare

    Ingen av oss var där så det är ju bara onödigt att spekulera.

    Två personer ligger på en säng. En tredje person kommer fram för att prata och böjer sig över dem. Någon på sängen ”känner något” och den böjande personen blir utsparkad ur huset och tävlingen.

    Alltså, njäej. Det är något som saknas i den här förklaringen.

      Akta dig för att böja dig på TV.

      En fjärde person skriker till någon gång under händelseförloppet. ???‍♀️

    Uhm… Saknas det något i historien för det där går inte direkt ihop? Eller har alla ögonbindel på sig? Mörkt rum? Med tanke på att hon” känner” och inte ser.. Låter jättekonstigt i alla fall men grattis till Jocke för nu har han fått än mer uppmärksamhet och publicitet, precis som han verkar gilla oavsett bra eller dålig sådan.

      Hon kanske hade blicken åt ett annat håll?! Och händer då ngt på ens kropp så lär man väl känna det eller?!
      Frågan är vad, det kanske var ölflaskan. Känns som vi har för lite information för att dra några slutsatser!!

    Måste finnas otroligt lite att skriva om just nu, detta är så ointressant ??‍♀️
    Kollar någon ens på detta program? Är det bra?

      Jag har tittat. Jag såg första avsnittet. Jag kommer inte att titta igen.

      Det är en fantastisk studie av postmodern mellanmänsklighet. Och lyteshumor.

    Han placerade sin flaska på ett ställe där den inte borde vara? Eller vad utläser man av det här?

      Tror att det var exakt vad som hände.

      Jag tycker att män ska enbart hantera sådant de klarar av, öl i tetra pak framöver.

    Här finns ingenting att gå på. Tre vittnet som säger vad? Jag tror ingenting om Anton eftersom allt är otroligt vagt. Det känns som att allt förstorats upp för att det är bra pr.
    Hans program håller inte utan pr.

    Haha vilken bra förklaring. ”Gick med en ölflaska, böjde mig, hon kände nåt, jag blev utkastad.” Wow

    Skulle inte delta i något sånt program ens om jag fick betalt. Var inbjuden en gång till en Holländsk talkshow men tackade nej efter att ha kollat med en tidigare deltagare som berättade att programledarna inte drog sig för att förlöjliga de som var med. Nej tack.
    Jag har varit med i Drömfabriken och Outsiders, helt annan typ av program.

    Om ingen av de berörda vill att det ska tas upp, varför hittade inte produktionen då på en smidigare lösning? De hade ärligt talat kunnat filma om dagen, och få honom utesluten mer smidigt.

      Eller att alla skriver på kontrakt att de inte får uttala sig alls. Nu har ju massa texter delats om att ”hoppas du kan bli hel igen” osv vilket självklart gör att man befarar det värsta.

      Kul program gillade Jonas men nu åkte han ut å då vet jag ej om det blir lika kul ?

    Gränsen för förtal kan absolut vara nådd. Frågan är om det är värt processen.

      Vem ska han åtala? jocke och tjejen har ju inte sagt vad som gjorts, bara hintat, den har små konton på nätet tolkat själva och spridit lögner som ingen faktiskt sagt.

      Vem ska ha förtalat vem menar du?

        ”Den som utpekar någon såsom brottslig eller klandervärd i sitt levnadssätt eller eljest lämnar uppgift som är ägnad att utsätta denne för andras missaktning, dömes för förtal till böter.”
        https://lagen.nu/1962:700#K5P1S1

        Gissar alla som utpekar honom som klandervärd exempelvis.

        Katten:
        Den som blev utsatt för förtal kanske

          Ska han som blev utsatt för förtal (offret) åtalas?

    Intresserad av att höra varför man är med i outsiders? Intrycket jag fick av det programmet var att det var ett gäng med ngt udda läggningar som fick chansen att visa upp sig och svenska folket satt hemma i soffan och skakade på huvudet!

      Höll på att spy varje gång trailern gick med han som åt roadkill. Fy fan så jävla äckligt.

      Jag kan bara tala för det avsnittet jag var med i (för 15 år sen) då jag bodde i Haag och aldrig såg något av de andra avsnitten. Det var vi (jag är 197cm och min man 165cm) och ett par från Borås och ett par från Finland, alla med stor längdskillnad. Det blir väl ganska naturligt så att det blir ”udda” när man helt faller utanför normen och är en riktigt outsider. Om du fortsätter att skaka på huvudet så kanske pusselbitarna faller på plats till sist?….. 😉

        Åh er kommer jag ihåg!

    Det filmas ju? Varför ska produktionen gå på vad fulla människor säger istället för att titta genom kamerorna för att se vad som hänt?

      Dem filmar inte allt som man gör i PH/Big brother, dem filmar bara ibland och visa saker.

        Är det sant?? Riskerar de verkligen att missa att filma saker som kan göra bra tv? Om det blir bråk eller liknande och de inte får med det?

          Dem verkar inte ha kameror uppsatta som filmar 24/7 utan har personer som filmar på plats. Och är inte någon på plats med en kamera i rätt vinkel är det svårt att se vad som faktiskt hände.

          Det är ju inte TV dock 😉

        Tvivlar på att de inte skulle filmat hela festen.

    Om jag fattat det rätt har han böjt sig över dem och hans ölflaska råkade/”råkade” ha hamnat emellan hennes ben på ett sexuellt/ofredande sätt som gett henne ett trauma som hon fortfarande mår dåligt över. (inte inne i henne för då är det våldtäkt, och det ska inte ha varit en våldtäkt)
    Hela historien låter jätte konstigt åt båda hållen och känns som det fattas massa info.

    Och känns som jocke utnyttjar allt detta för att få uppmärksamhet runt sin serie, hade han skrivit 1 meddelande och sedan varit tyst och inte svarat mer, och hon hade slutat skriva mer så hade allt runnit ut i sanden som det oftast gör efter ett tag, men genom att alla inblandade fortsätter skriva om det, fortsätter prata om det så kommer det fortsätta spridas och spekuleras.

      Kan också varit att flaskan har nuddat hennes höft, och hon kanske hade fokus på något annat och blev rädd som reflex.
      Men båda parter utelämnar viktig info så det är svårt att veta exakt….

        Eftersom hon än idag mår dåligt av det så borde den inte bara ha nuddat hennes lår?

    Tänker tillbaks på big brother för kanske 10-15 år sen. Då va det en manlig deltagare som la en liten cornichons i trosan på en kvinnlig.
    Han åkte ut, tror även att tittare polisanmälde mannen. Sen vet ja inte vad som hände, vet inte riktigt om jag kommer ihåg händelsen korrekt heller.

      Hahahahahahah en cornchions

      Den var väl inte såå liten alls. Han hade dessutom doppat den i smör för att den skulle glida in lättare ! ?

      Det var ingen cornichon, det var en peperoni!

      Fan vad sjukt ändå. Var ju någon på den ”baren” som filmades medans han ollade andras tandborstar. Vidrig underhållning.

    Måste vi ens spekulera kring detta? Bara låt det vara.

      Eftersom hon postade ett inlägg med tjejens historia så är det väl ganska viktigt att även dela killen historia när han väl berättar den?

        Ja, men det borde inte ens tagits upp från början. Blir bara fel och i mina ögon tjänar det inget syfte.

    Män!
    Kan dom inte göra en serie med bara brudar. En variant av bad girls club. Det hade jag kollat på hellre

      Bara kvinnor? Usch nej tack! Förutom äckliga manshatare så hade ingen annan kollat på en massa kvinnobebisar som gör ett tv program

    Lätt att Jocke ÄLSKAR denna situationen. Riktigt smaskigt drama som ger hans projekt massa reklam.

    Är det bara jag som tycker att Jonas både ser ut som – och låter som! – Li´l Jazz, Jasmine Gustafsson?

    Tyckte faktiskt synd om Ludde som blev utrustad av båda sina rumskamrater.

    En person som blir anklagad säger oftast att den inte gjort något. Att folk har missförstått etc. Men faktum är att det är mottagaren som bestämmer hur avsändaren uppfattas (fick lära mig det under en rättsprocess gällande våldtäktsförsök) . Dvs om hon uppfattade det så, så kan han inte säga att det inte var så. Även om han är oskyldig, så är hennes uppfattning aldrig falsk.

      Intressant. Så även om mottagaren skulle vara mytoman (syftar inte på detta fall utan generellt) så är det ändå mottagarens version som gäller? Mottagaren kan fabricera ihop vad som helst för vilket syfte som helst men ska ändå bli trodd pga sin roll som ”mottagare”? Verkar ju inte rättssäkert över huvud taget isåfall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.