Caia Cosmetics släpper foundation & concealer

Snart kan man sminka hela ansiktet med Caia Cosmetics.
Företaget har pyttsat ut produkter, lite pö om pö , sedan starten och nu är det alltså dags för basen.
Först trodde jag att de bara skulle släppa tre olika nyanser och att man skulle behöva blanda till sin egen hudton på egen hand, men så var det alltså inte.

Jag är tveksam till att köpa just dessa två produkter på nätet, utan att kunna testa produkten först. Lite samma som jag känner för att köpa parfym, o-sniffad på nätet.

För att hitta rätt concealer så erbjuder Caia en smart färgkonvertering där man kan fylla i sin nuvarande concealer för att matchas mot en av deras färger, men jag hittar ingen liknande funktion för foundation.
Det kommer kanske?

Kommer ni ihåg att jag rekommenderade Caias ögonbrynspenna? 
Nu har jag använt en ungefär likadan från Makeup Mekka och den är minst lika bra.  Och billigare!
Tips från coachen! ?

Och ja…

De är tillsammans. Igen. 

Bildkälla.

186 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag är väl fånig men måste säga att jag blev genuint glad av att läsa att de är ihop igen. Två totala främlingar men tycker det är så fint med kärlek ❤️

      Tycker inte det är något at bli glad över. En destruktiv relation. Bianca mår uppenbarligen inte bra med honom, det har ju varit väldigt tydligt.

        Snälla har väl ingen här någon aning om?

          Fråga valfri granne. Vet ingen som bråkar så våldsamt som dom.

            Usch, fy vad störigt!

              Störigt?

                Ja, för grannarna? De hör ju tydligen. Inte ok.

                  Sådant är fruktansvärt störigt!
                  Har ett grannpar som inte kan hålla bråket inne utan ska ut i trapphuset och skrika på varandra. Räcker med när de är i sin lägenhet, de låter högt, blir tio gånger värre ute i trapphuset.
                  I julas bråkade de klockan 04 nånting på morgonen, varav en gick in o slog igen dörren så hårt att julkransen ramla ned, hängde upp den på dörrhandtaget när ja kom ut på morgonkvisten ?

                    Ring polisen.

                      klockan 05 julas och också vid morgonkvisten galningar

                      05 julas oj!!!???????

                      05 Julas ja det var inte dåligt va

                      05 Julas morgonkvisten!!❤️❤️

                    De flesta bråkade ju vid 05 i julas förstår ni väl

            Hon har väl inte fått lära sig av sina föräldrar hur vuxna förväntas bråka.

            Det är inte alltid killen/mannen som grälar/bråkar mest i ett ”pargräl”!
            Bianca verkar vara en MYCKET bestämd ung kvinna som, liksom Alfons Åberg, vet bäst .

          Anonym kl: 22:33

          Du har rätt, det har vi ingen aning om. Men att göra slut och bli ihop med samma person flertalet gånger om och om igen och bråka konstant och bli ledsen, besviken och göra slut hela tiden pga bråken så är inte relationen hälsosam oavsett hur mycket de vill få det att funka. Det fattar vem som helst. Ibland måste man kanske inse att det inte går trots man vill.

          Hur kommer deras relation se ut i framtiden när/om barn finns i bilden? Tycker redan isåfall otroligt synd om framtida barnen om deras föräldrar ska ha en sådan destruktivt on/off förhållande till varandra där de uppenbarligen är så otrygga och osäkra i relationen och med sig själva. För då skulle de inte hela tiden göra slut och bli ihop igen, viljan verkar ju finnas men att vilja är inte samma som att man borde…

        Va bra att du har sån koll på Bianca! Är du hennes vän? Psykolog? Om inte, knip igen. Du har ingen aning om hur hon mår

          Hahaha ? Tyvärr så syns det utanför hur de beter sig.

          Tyvärr märker man sådan rätt snabbt på par. 🙁 Kändisar är inga supermänniskor med pokeransikten.

        Ja, det är bara sorgligt. Hur kan hon vara så dum, lär hon sig aldrig?! Har hon inga ej betalda vänner som kan ta ett allvarligt snack med henne och hjälpa henne inse att hennes relation är en katastrof? En relation blir inte bättre för att man gör slut och blir ihop hundra gånger. För varje breakup tappar man lite tillit och respekt. Allt de gör är att bråka, kn*lla, bråka igen så våldsamt att grannarna ringer polisen, och bråka bråka bråka om allt.
        Nu är Bianca kanske glad i en månad, sen är hon tillbaka till att må skit tills de gör slut igen om några månader. Då kommer hon må ännu sämre i tre månader, kräkas hysteriskt och bli undernärd, och när hon äntligen kommit över det och börjar bli lycklig igen så ploppar han upp som gubben i lådan och hela j*vla historien upprepar sig en gång till. ??‍♀️

          ”bråka igen så våldsamt att grannarna ringer polisen”
          gissar eller vet du?

            Bianca har själv sagt det, det var med i Wahlgrens värld

      Men här måste jag bara säga att det är inte sunt att hålla på så. Funkar det inte så funkar det inte. Å det kommer inte funka bättre denna gång. Jag har sett så många filmer på dom tillsammans. Han känns kaxig och dryg, inte varm och fin alls. Jag har sett mycket kärlek och Bianca å Phillipe är inte en av dessa som har kärlek. Jag blir bara ledsen att hon inte går vidare. Det känns som ngn sjuklig beroenderelation. Uh..
      Tror hon klandrar sig själv f att det inte funkar, då hon är en tös med mycket inom sig. Men han är ingen trevlig kille. Snygg kanske, men inte mer än så. Nää jag blir mer ledsen av att höra det. Hon förtjänar en bra kille ❤ jag känner inte honom..men det gan sänder ut är inte kärlek iaf.

        Jag tror att hon bara är tillsammans med honom för att han är snygg

          Nu finns det ju mängder av snygga killar och är man Bianca Ingrosso är det nog inga problem att haffa någon annan snygg kille om det nu skulle sitta i utseendet.

          Och att hon inte vill att nån annan tjej ska ”få honom.”

          Tror absolut inte det handlar om att han är snygg. Då hade hon ju som ovan skrev bara kunnat hitta en annan snygg kille som det fungerar bättre med. Kärlek gör en galen ibland. Det är svårt att ge upp ibland. Minns själv hur det var när mitt ex lämnade mig på ett jätteelakt sätt. Men det var länge därefter som jag hade kunnat göra vad som helst för att han skulle ta tillbaka mig. Nu flera år senare kan jag se på förhållandet med andra ögon och är glad han inte tog tillbaka mig ?

          När hon kommenterade att dom var tillsammans igen så sa hon, ja vi är tillsammans igen. Han är så j*vla sexig……
          Det säger väl allt? Vet hon vad kärlek är?

        Men du har ju ingen aning om hur han är efter vad du sett på några klipp, det säger ingenting om honom eller deras relation.

          Fast jag tycker att det gör det. Bianca förändras m honom t ngt osäkert.. hon är coolare på egen hand. Känner aldrig så m andra filmer på par. Han känns kall..inte mysig ngnstans.

            Ja och den jäveln kan inte ens handla mat åt henne, usch. Så omanlig

        Alltså jag tror det handlar om trygghet. Jag och mitt ex gjorde slut flera gånger och blev tillsammans flera gånger. Oftast var det för att jag kände att han var min trygga plats och visste så mycket om mig. Men tills slut så inser man att man kan inte leva enbart på de bra stunderna. Respekten var länge sen borta och vi båda hade visat våra riktiga färger så i slut ändan så vet man att this is not meant to be hur mycket känslor man än har för varandra.

        Men hur ska hon kunna få en bra kille?

      Deras sk kärlek verkar tyvärr inte vara fin.. kantad av massa bråk och tjafs vad man hört om iaf. De gör slut titt som tätt mm mm. Så nä kände bara nej inte nu igen när jag läste om det.

        För varje gång man gör slut så försvinner en bit av kärleken/tryggheten/respekten.

          Det här är så sant.

      Tar det slut så är det av en anledning. Den anledningen försvinner inte när man blir ihop igen för fjärde eller femte gången. Slutresultatet kommer att bli detsamma varje gång. I bästa fall.

        Känns lite som att han inte vill ha henne 100 %. Han verkar inte vilja bli sambo eller skaffa barn inre förlova sig heller. Hon väntar däremot på honom tills han haft roligt på annat håll. De kommer sluta med att hon inte blir mamma som hon vill och sitter där som 45 åring och ångrar all tid hon la ner på denna snubbe. Vakna upp Bianca!

          Men snälla, hon bör inte bli mamma förrän hon har blivit vuxen. Hon står ju still på typ 15 år.

      Han ska öppna en restaurang på grevturegatan den här månaden. Sammanträffande….! Förresten är det någon som kommer ihåg cafeet som stängde
      för några år sedan, FRESCO, som låg där i närheten. Vet någon hur de gjorde deras kladdkaka? Jag älskade deras
      fucking kladdkaka den var magisk!

        Lol att dem är tillsammans nu när han ska öppna restaurang! Verkligen sammanträffande!

        deras fucking kladdkaka? Snälla.

    Har bara testat ögonbrynspennan och brynmascaran, klart bra skit!
    Mer kärlek till Bianca, människor måste få bättre folkvett.

    Bra koncept med find my shade! Men om Bianca och Philippe… Som någon skrev tidigare om det är menat att det ska va ni, så ska det inte va såhär svårt. Det är en myt och storyline från romantiska filmer.

      Men låt dem bara få göra som de vill.

        Jag håller med i sak, men förr eller senare kommer ett barn bli inblandat i den här soppan om de inte gör slut för gott. Hon vill inte göra fler aborter och hennes stora dröm är att bli mamma, helst igår. Inget barn förtjänar att växa upp i ett destruktivt förhållande, vilket Bianca själv gjort och fortfarande lider av.

          Men nu kommer du bara med hypoteser. Det finns inget barn så finns inte så mycket att säga där just nu. Den dagen då det faktiskt finns ett barn med i bilden är det en annan sak.

            Då är det ju liksom för sent?

            Det värsta är ju att tjejer som hon kanske använder ett barn i syfte att hålla kvar honom.

              Har hon gjort det? Nej.

              Kan väl utgå från vad som hänt och inte hitta på en massa hypotetiska barn.

                Hon vill ju ha barn. Och nu är dom ihop igen. Känns som risken finns.

        Förstår inte kommentarer som din. Det är ju inte så att J som lagstiftanden instans förbjuder Bianca och Philippe att vara ihop? Klart de får göra som de vill. Men man får också skriva en kommentar om det i detta kommentarsfält. Det är ju inte som att J har skrivit direkt till Bianca?

      Precis! Dock är det ju lätt att fastna i en av och på relation.

        Speciellt om det är det ”första riktiga”-förhållandet. Då vet man inget annat. Men det känns ju som en osund följetång det här…

      Håller så med att det ska inte vara så här svårt! Jag förstår absolut att man är kär och allt, men när man träffar rätt och inget är svårt eller jobbigt, perfect match! De verkar ha det förfärligt jobbigt?
      En av de första sakerna min man sa när vi först träffades var: ett bra förhållande är när ingen behöver anstränga sig. Nästa år har vi varit gifta i 25 år och ingen har ansträngt nåt särskilt.

        Här vill jag nyansera bilden lite. För många förhållanden kräver arbete från båda parter, utan att för den sakens skull vara dåliga. Att exempelvis ta hjälp av terapi för att lära sig kommunisera bättre, det är ju inte ett tecken på att hela förhållandet är fel.
        Missförstå mig rätt, jag gläds åt alla som har det lätt i sina förhållanden. Men det är kanske inte realistiskt att tro att man aldrig kommer ha någon form av negativa tankar eller känslor om sitt förhållande eller sin partner. För att inte tala om flertalet meningsskiljaktigheter. Förväntar man sig någon form av Disney-version tror i alla fall jag att det kan göra skada.
        Med det sagt, man ska ju inte ”nöja sig” om det inte finns kärlek i relationen, ens partner är ointresserad av att bättra sig etcetera. Och givetvis inte stå ut i något destruktivt.

          Precis, det handlar ju om vad det är för ”problem” man har. Om de ligger på nivån göra slut stup i kvarten så brukar det inte funka i längden. Är det kommunikation eller andra saker som inte innebär svek eller lämna så går det att jobba på

      Vilka romantiska filmer har du sett??

    Fattar INTE hur man kan lägga sina pengar på smink som någon influencer tagit fram? Man kan ju inte ens prova i butik? Finns så många etablerade märken i samma prisklass där man vet vad man får.

    Det som både Kylie och Bianca gör är ju att hypea upp produkter och lägga massor av pengar på reklam så att alla småtjejer ska vilja köpa.

      Jag provar typ aldrig smink i butik. Beställer ofta från nätet dessutom då jag inte gillar att gå i fysiska butiker.

        Tror det är ganska vanligt att man testar produkter och sen köper man inte det igen ifall man skulle vara missnöjd 🙂

      Lägga massa pengar på reklam? Varken Caia eller Kylie har lagt en enda krona på reklamen. Dom ÄR reklamen. Reklam är sjukt dyrt! 1 minut på tv4 kl 21:00 kostar lätt över 1 miljon. Inte konstigt att influencers tjänar såna sjuka summor pengar. Men att påstå att Caia har lagt pengar på reklam är helt fel.

        De lägger pengar på reklamen som de själva promotar som fan. Marknadsföringen är ju grunden för Kylie cosmetics och caia.

        Tror du att modeller, make up artister, hår och fotografer jobbar gratis? För Biancas skull? ?

          Är de inte nöjda med lite gratisprodukter då?

    Ot
    Kenza har fått en cartier-klocka i födelsedagspresent ?

      Aleks ??????????????

      Okej. Grattis på födelsedagen till henne.

        I butik kostar den runt 260 000 SEK. Fatta timlönen för en rånare nu när alla influencers flashar så dyra grejer. Det är fullkomligt vansinnigt.

      Jag hänger nog inte med. Jobbade inte Aleks på Ivyrevel, som har konkat? Har han ett annat jobb nu? Tänker alltså på hur han har råd att köpa en så dyr present.

        Ja hur drar han in den degen

        Han har väl sparat av underhållet han fått från Kenza. Det är hon som tjänat pengarna på sitt jobb som influencer. Aleks har aldrig dragit in pengar till familjen.

      Förstår ärligt inte hur man vill flasha med klockor när man är en offentlig person, även om man såklart blir överlycklig över en så fin present. Det sker ju massor av klockrån i innerstan och flera kändisar har blivit utsatta.

        Exakt vad jag tänkte! Vi har haft flera klockrån i närheten av där jag bor på Östermalm. Lämnar helt ärligt Chanelväskan hemma numera. Så nojig! Förstår inte hur Kenza, Bianca mfl kan flasha klockor och väskor för hundratusentals kronor i sociala medier. Livsfarligt.

          Dom skulle inte köpa om dom inte fick flasha.

        Många ”klockrån” är försäkringsbedrägerier.

      Eh okej.. vet inte ens va de är å bryr mig inte heller.

        Jag ska börja svara på alla kommentarer i kommentarsfältet som inte intresserar mig personligen med ”jag bryr mig inte!!”, så trevligt ju!

        … kommentaren var menad åt de som 1. vet vad det innebär och 2. vill diskutera det. Uppfyller du ej dessa kriterier skulle jag rekommendera dig att scrolla vidare till något som intresserar dig mer

      Generös present men jag mår lite illa av att folk spenderar så mycket pengar på materiella ting medans människor dör i fattigdom, men visst. Skev värld..

        Fast varför ska hela våra liv behöva gå ut på att tänka på all fattigdom i världen hela tiden, som gör att vi själva inte unnar oss?

        Jag skulle ALDRIG skänka pengar. Aldrig. Jag skänker det i skor, kläder, kuddar, sängkläder, lämnar det jag inte ska ha på loppisar osv. Men pengar i sig självt – aldrig.

    Samma tankar, foundation och parfymer kan man inte köpa innan man testat…

      Jo, det är nog många som beställer på internet utan att ha provat i butik.

      Jag provar aldrig foundation innan, köper online hela tiden. Bildgooglar bara på shades och swathes. Och vet sedan innan att jag brukar ha bland de ljusaste med kall underton.
      Inte direkt skitsvårt att veta på förhand vad man brukar gilla och inte.

    Finns det bara tre nyanser? Och SPF i foundation är helt meningslöst, enbart marknadsföringsgrej.

      Absolut, Likaså borde vitamin c vara ganska värdelöst eftersom det är så känsligt för syre och värme/solljus.

      19 nyanser (de visar bara 3 av nyanserna på bilden för att visa bredden på deras kommande sortiment).

      Oj, det håller jag inte med om alls. Jag, som är mycket solkänslig och ljus, uppskattar enormt att det är solskydd i foundation. Var ute på utflykt hela dagen i söndags och hade sminkat mig med bare minerals. Jag hade missat lite i pannan och gissa var jag hade bränt mig…

        Det är ju just det du nämner som gör att SPF i foundations är värdelöst – det är snudd på omöjligt att kladda på tillräckligt med foundation för att solskyddet ska bli fullgott. Det är bättre att använda en ”riktig” SPF och sedan ha på foundation, om man nu känner att man vill ha det när man solar.

          Alltså jag solar inte – men ibland har jag mineralfoundation på när jag är i solen. Stor skillnad. Och den kladdar jag inte på. Den appliceras med pensel och syns inte, förutom att mina pigmentfläckar i ansiktet försvinner. Det är normalt inte ett problem alls, men jag glömde lite i toppen på pannan denna gång. Solskydd under mineralpuder är ingen bra idé, det kan jag försäkra.

    Hur kan man engagera sig så mycket i en relation mellan två människor man inte ens känner?

      På samma sätt som man engagerar sig i relationerna mellan karaktärer i böcker eller filmer. Det känns som att man känner dem när man tar del av så mycket av deras liv. Bianca och Philippe är ju dessutom på riktigt, till skillnad från exempelvis Catherine och Heathcliff.

    Oj vilken gratis reklam Caia Cosmetics får 🙂

      Tvivlar att ett blogginlägg här är det som gör att Caia omsätter multum. ? tror du verkligen det?

        Majoriteten av läsare av bloggbevakning är kvinnor och åldersgruppen är troligtvis 20-40. Undrar vilka som är Caia Cosmetics målgrupp? ?

          Jo det här funkar givetvis som reklam eftersom det ger uppmärksamhet. Tänker att målgruppen är högstadie och gymnasieelever främst?

          En annan sak jag funderar över, är det inte ganska mycket excelark att släppa nyheten om deras relation samtidigt som det kommer nya produkter. Jag tänker att det här är precis lika mycket kladd och klet (eller vad kallades Löwengrips produkter för), som just Löwengrips produkter.

            Instämmer, Bianca uppdaterar sina följare om senaste nytt om flipp i samband med produktsläpp. Har hänt tidigare, och nu händer det igen.

        Med den logiken behöver inte många reklammarkera då.

      Bianca är rätt duktig själv på att göra reklam, så tror inte detta blogginlägget är speciellt viktigt eller avgörande för försäljningen. De lär sälja slut oavsett ?

        Att göra reklam är inte bara för att man vill visa upp en ny produkt utan målet är att synas. Att få ett inlägg där man inte förväntar sig att få upp en helsides bild på Caias nya produkt är inte acceptabelt

    Kan vi diskutera Johanna Bladh och än en gång snor andras idéer? Denna gång Henrik Wahlströms ”berätta en hemlighet” – så härmar hon hans upplägg med att göra olika ansikten osv. Alltså.. Kom på något eget.

      Eller hur hon tävlar ut en av sina vinster till en vän?!
      ”Så svårt att välja vinnare”
      Såvisar det sig att vinnaren är en vän.

        Seriöst?

          Nej

          Jo, såg det också. Fanns skärmdumpar i Haveristernas grupp på FB. Riktigt fult gjort.

      Vem är hon ens? Nån obetydlig person jag inte ens kommer följa. Ointressant.

        För dig ja.

    Jag hade en relation i sex år. Av och på, på och av, om och om igen. Mitt hjärta går fasiken sönder för Bianca för jag förstår henne.. men jag vet också att varje dag med ett nytt försök är en dag då livet står på paus. Jag förlorade sex år. Visst, där är många otroligt fint dagar inbäddade i de sex åren… men hade jag gjort om det? Aldrig.

      Exakt samma här men det var i 5 år. Så destruktivt så det inte är klokt… Jag var så kär i honom så jag låg vaken om nätterna och bara var glad att få ligga bredvid. Den sista gången vi var ihop igen lovade han allvarligt att nu hade han mognat och var redo för ett riktigt förhållande. Jag ville tro på det men magkänslan sa annat. Några veckor senare hade han glömt logga ut när han lånat min dator och jag såg hur han mejlat med en vän om hur ”Jasmin vill vara ihop på riktigt men alltså jag tycker mest vi har en kul grej ihop. Inte redo för sånt.”. OCH även mejl där han flirtade med en tjejkompis… Mitt hjärta gick itu men samtidigt fick det bägaren att rinna över och jag såg honom aldrig mer igen. 🙂 Det ska inte vara så svårt för två vuxna att vara tillsammans helt enkelt… då är något fel.

        Exakt samma här. I tio år ?

    Kan någon lära Bianca något annat ansiktsuttryck? Den där trötta blicken och halvöppna munnen börjar bli lite enformig..

      Och de putande läpparna hela tiden ??‍♀️

    Man kan köpa samma produkt på Makeup Mekka, bara 30:- osv
    Tom deras brynpennor,Lippe-Pennor flow- brokdel av caias pris
    Undra om dessa har tom samma tillverkare för fodralet se exatkt ut samma//rosa,hmmm

      Så billigt smink brukar vara skit

        Du borde prova makeup Mekkas smink 🙂

    Tittar på Wahlgrens i detta nu.
    Haha, Åsas ”grejtj”! Gretj, grejtj…

      Greige väl?

        Jo, men så uttalar inte Åsa det.

      Ehh va?

      Ha ha ?

    Har någon tips på en smal brynpenna med samma färg som caias cold medium Brown?

    Är främst för att jag gillar den kalla färgen och den tunna spetsen som jag köper caias… andra märken som har kall brun färg är oftast mycket mörkare brun. I alla fall de jag testat i butik.

      HM’s superfine brow liner, espresso brown! 69:90 kr ?

        Tack. Ska kika på den ?

        Maybelline slim brow pencil medium brown

    Hur är det med acid, är det så bra att ha i solen?

    Och en annan sak angående deras destruktiva relation, fattar inte hur Pernilla kan stötta den? Skriver hjärtan och sånt på Filippes Instagram.

      Hyaluronsyra är inte en syra, namnet till trots.
      Använder man syror bör man vara försiktig i solen, men det gäller även om man använder syran på kvällen. Sen bör man alltid vara försiktig i solen, så klart 🙂

        Ahaa, det visste jag inte 😀

      Men hon tycker väl om honom, hon har ju ändå killen flera år. Vad ska hon göra liksom? Klart hon behandlar sin svärson bra. Det är ju upp till Bianca vem hon vill vara med, inget ens mamma bestämmer i vuxen ålder.

        Känt killen flera år* skulle det stå

        Hade det varit min dotter hade jag inte varit glad. Så klart kan man som förälder inte bestämma, men jag skulle f*n inte skicka hjärtan till den som min dotter hade ett destruktivt förhållande med.

          Min mamma har alltid sagt ”du vet att jag stöttar dig oavsett hur du väljer att göra” , jag trodde de va sånt en förälder gör oavsett vad dom tycker. De är ju inte direkt så att hon blir misshandlad, då hade man ju självklart agerat annorlunda!

    Men det finns ju samma funktion för att hitta din nyans av foundation om du klickar dig in på den sidan?
    Inte ens svårt att hitta.

      Ja precis! Samt att de matchar automatiskt ihop concealern med ett förslag på foundation

    Fan vad du fjäskar för Wahlgren/Ingrosso.

    Stäng munnen Bianca! ?

      Är väl inte lika sexigt då? 😉

        Men man ska andas genom näsan för där finns luftrenare som ser till att man inte får in skräp i lungorna.
        Bäst att hålla munnen stängd förutom när man äter, dricker, eventuellt säger något eller blir förvånad.

          Jobbigt när man är förkyld

    Måste säga att jag är sjukt imponerad av Bianca och Caia! Så många som försöker hitta fel, men tbh så gör det de mesta riktiga bra och seriöst! Fantastiskt med ett företag drivet av unga coola tjejer!

      Unga tjejer? Hmm…

      Hahaha det är väl inte alls de som driver det ?

        Okej du som vet, vilka driver det då?

      Vad exakt tror du Bianca gör? För utom att bli fotad med öppen mun?

        Jobbar hon inte på Caias kundtjänst och rycker in på lagret ibland när det krisar?

          Jo så klart, men förutom det då…..

        Men snälla vad tråkig du är

    Nä, jag ger nog inte upp min älskade foundation från Tikei riktigt än. Och jag skulle inte vilja köpa en foundation utan att ha provat innan. Till och med när jag har provat på Kicks så har det blivit fel färg. Gillar företag som har prover så att man slipper betala för saker som man sen får slänga eftersom man inte får byta när de är öppnade…

      Intressant.

    Hahahahahahahahaha igen ?

    Vad tycker ni om Biancas fillers och hur läpparna blir större för varje gång hon fyller? Galet hur människor verkligen inte verkar förstå att de överdriver! Visste ni att fillers inte går iväg naturligt
    och att dem istället migrerar till olika
    platser i ansikte,….

      Jag tycker ingenting om hennes fillers. De påverkar inte mitt liv det minsta.

      Låt hennes kropp och ansikte vara.

        Tror alla tonårsflickor som blir lurade på sina enda pengar bör googla/söka på hur Bianca sett ut från början då hon förändrats radikalt från att ha sett ut som en androgyn tvilling till Benjamin med långt hår.. ?
        Blir provocerad av hur kosmetik-skiten marknadsförs.

          Jaha du tror inte folk vet det? Dumma jävel

      Svar till ”!”, hennes plastsyster Lina gick till samma injektionsställe som Bianca och blev inte alls nöjd. Löste upp all fillers i läpparna för att sedan gå till ett annat ställe. Vet inte om det blev bättre men Bianca borde nog testa ett annat ställe hon också än shapeby eller vad det heter.

        Men Bianca går väl vart hon vill?! Du tror inte hon skulle komma på att testa något annat om hon blev missnöjd utan din kommentar?
        Herregud.

    Ja men det är många som tror det är
    endast smink och ej botox och övriga saker

      Hon säger ju också hela tiden att det endast är läpparna medan det är hela ansiktet…

    Ok.

    Jaha??

    Precis det som behövs för befolkningen. Billigare, mer lättillgängligt godis -_-

    Annicas senaste story där hon re-postat ännu en video med brudar från Nuskin… Hon ser ut som att hon har gråtit hur mycket som helst, tror verkligen inte att hon mår bra där helt isolerad och ofrivilligt barnlös. Hemskt att se.

      Tänkte också på det, att det var något med hennes ansikte vid ögonen

        Ja svullna ögon och gråtveck under ögonen, stackars människa. 🙁 Men tänker om hon ändå är gravid då hon bara ruskar en oöppnad skumpaflaska av och an framför kameran. Varför inte öppna den liksom?

          Såg en bild tidigare på ett gravtest som var negativt, nån dag innan bilden med tjejerna. Kanske hör ihop, hursom så är de synd om henne ändå

    Jag följer inte Bianca i SoMe. Brukar däremot ofta de henne på Östermalm eftersom jag själv bor där. Har sett henne med Philippe flera gånger senaste veckorna så man har ju fattat att de är tillsammans igen. Jag bara hoppas han är snäll mot henne och behandlar henne bra! Som hon förtjänar. Men vad är detta med bröstoperation? Har hon seriöst gjort det?? Ansiktet ja, det är så fullproppat med saker så hon kan ju knappt röra det längre. Men det är ju utav saker som ändå går ur kroppen efter ett antal månader. Bröstoperation känns som något helt annat.

    Och du vet det hur?

    På tal om….?

      Skrev ju att det inte hade med inlägget att göra. Men såg frågan i storyn. Så tack för era spydiga kommentarer.
      Några frågade och jag tipsade.
      Usch vilka bittra människor ni är ??

    Men vilken bitter kommentar. Ja, han är en skit och hon har fixat brösten, som miljontals andra. Men orka slängs in en massa kommentarer om hennes utseende

      Hur vet du att han är en skit emot henne och hur vet du att hon har opererat sina bröst??? Verkar snarare vara du som är extremt bitter.

        Hon har haft på sig läknings-bh i videos och tejpen under brösten syns på några bilder. Har man själv gjort en sådan operation vet man vad man ska titta efter. Hon har garanterat gjort det.

        Men jag har inga åsikter om det, hon gör givetvis vad hon vill.

    Skulle aldrig köpa smink jag inte kunde prova/kolla på innan. Varför säljes inte Caia i olika butiker?

      För att det finns miljoner att tjäna på flickors osäkerhet med deras månadspeng/studiebidrag då de tror att de ska få samma ansikte och utan vetskap injektioner och skit.

      Om Caia skulle säljas i butiker som Kicks så vill Kicks ha 60 procent då skulle CAIAS produkter bli sjukt dyra och de vill de nog inte samtidigt som de inte heller vill ha billigare ingredienser.

    Blir så Jävla mätt och trött.. ??

    Är det någon som vet om Bianca har peruk/något slags topper piece? Jag har själv peruk pga sjukdom och tycker att hårlinjen ser precis ut som att den är limmad. Själva strukturen på håret ser också perukig ut, samt de uppsättningar hon oftast väljer. Tänkt på det speciellt i Wahlgrens värld. Vid ett tillfälle blurrade de hårlinjen?! Det känns ju inte som nåt man vanligtvis gör…

    Som sagt, har själv peruk och tycker inte att det är nåt fel. Är mer nyfiken om hon pratat ut om detta.

      Nä, det tror jag inte hon har. Däremot så har hon sagt att hon noppar hårfästet. Det är därför det är så jämnt.

      Såg ett avsnitt där de blurrat håret pga att hon har ett hårband (sannolikt med stor logga) när hon sminkar sig.

    Skönt med så många experter här inne som alltid vet allt!

    Noterar även på Caias hemsida att deras jämförelsebilder (före och efter foundation) är så otroligt missvisande!!! På förebilderna har de absolut inget smink och ser trötta ut. På efterbilderna är de fullt sminkade även utöver bas. De har liksom lagt ögonskugga, satt på lösfransar, läppstift, stylat håret osv. Ingen skräll direkt men är bara så TRÖTTTTTT på företag som försöker luras och manipulera på det viset. Hade sminket varit bra hade de inte behövt lägga till massa annat för att sälja.

    CAMILLA kan du ta bort den här skiten

    Bra att det verkar vilja vara inkluderande när det gäller nyanser. Trist att de ljusaste nyanserna, vad det ser ut på bilderna iaf, ändå är för mörka för en annan blekfis.

    Tänkte bara skriva trevlig helg till alla här! Vill även slå ett slag för kärleken och för unga kvinnliga entreprenörer apropå relevant kommentar till inlägget. Nu håller jag helg.

    Enligt den här bloggens logik borde väl denna post reklammarkeras?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.