Somriga flunstrender?

Jag tycker mig ha snappat upp en och annan somrig trend, trots att snön knappt slutat falla över vårt avlånga land än, och jag vet inte riktigt vad jag tycker, om jag ska vara helt ärlig.
Vad säger ni om dessa trender, som antingen är på väg tillbaka, eller helt nya för i år?

Konstiga knutscarf-toppen är tillbaka.

Färg, färg, FÄRG!!!!!!

Men INGEN kan slå Lisa när det kommer till färg!
Hela hennes konto är en FÄRGBOMB!

Instagram vs reality-trenden.
Kan tillägga att jag ÄLSKAR den sista bilden på Hanna.
??

Hanna Schönberg som krälar på marken.

På inredningssidan verkar den platsbyggda bokhyllan utan böcker, få hänga med ett år till.

Rövhattar som skiter i restriktionerna verkar fortsatt vara trendigt.

 

181 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hanna krälar på marken… för att ta sig upp! Stackarn måste ju precis ha snubblat på de där alldeles för långa byxorna!

      Hon har nog legat där ett tag också, det har hunnit att bli mörkt.

        Hanna Schönberg, definitivt den märkligaste influencern vi har. Don’t know what she gets paid for

          Annars är nog hennes signature pose att hålla sig på ena mungipan och blinka med ena ögat.

          Hon lägger upp posande ”morning cuddles” bilder på sig och pojkvännen i sängen som får mig att sekundärskämmas så oerhört. Vem gör så?!

      VARFÖR gör man sånt här? Snälla, kan någon försöka förklara? ? Anses det för att vara konst? Visar man kläderna på ett bättre sätt? Ja? Nej?

      Varför säger ingen åt henne att skärpa sig? Killen, familjen, vännerna? Ingen följare vill ens se någon kräla runt på marken spelande död? Förstår verkligen inte tanken med Hannas foto och än mindre de som faktiskt väljer att trycka på ”följ”.

        Så kan det gå när man försöker vara lite sådär konstnärlig och unik 🙂

          Bara man ser smaaaaaaaaaaaal ut

        Jag hade nog inte kunnat hålla mig för skratt om jag hade gått förbi en photo session med Hanna S ”Jaha, där ligger en influenser på marken”. Är det Eric som tar bilderna?

        Hon måste väl ligga ner för om hon står upp så ser hennes kläder ut som en soppåse pga att hon alltid har för långa och för stora kläder. Hon är så jäkla konstig.

          Men hallå.
          Det ska ju andas mystik och konstnääärligt kring hennes bilder.

          Yezuz.
          ?

          Verkligen! Hon är ju jättesöt men har alltid kläder med sjukt dålig passform. Det, och att hon verkligen inte kan posera borde göra flunskarriären kort?

      Hon ser ut som om hon precis blivit påkörd av en smitare!

      Jag har annars en alternativ teori som ni inte behöver läsa:

      Jag växte upp på en backe där det fanns två garageplan i olika nivåer, en lite högre och en lite lägre. Tänk dig en trappa i bara två steg med garage mellan. På den högre stod två hockeymål där vi spenderade mycket tid med att spela bandy och fotboll. En dag när vi höll på och härjade som mest föll det ned en medelstor kiwi bara någon decimeter från mitt huvud. Någon måste ha sulat den rackaren över garagetaken från den lägre garage-nivån i hopp om att slå ut någon av oss för att få resten att känna fruktan (Ja, ordvitsen är briljant. Tackar).

      Vi sprang givetvis direkt dit men kiwikastaren syntes inte till. Än idag, 20 år senare, diskuterar vi ofta händelsen och förundras över att någon vid ett enstaka tillfälle försökte mörda oss med en kiwi. Nu kan jag med Hanna Schönbergs sista dödsryckning i form av en kiwiemoji konstatera att kiwikastaren är tillbaka igen. Och nu har hen slutfört sitt uppdrag.

        Bästa jag läst den här månaden ?

      Är det där Hanna på bild 2? Herrrgyd jag trodde det var hennes bror, hon ser ut som en man på bilden

    Skillnaden på misslissibells hand och arm på väskbilden ??

      Ja, jag fattar inte hur folk fotfarande kan vara så dåliga på brun utan sol.

        Förhoppningsvis tvättar hon väl händerna oftare än resten av kroppen, om det har gått ett gäng dagar behöver väl inte det tyda på att hon är dålig på att applicera? 🙂

          Jo. Finns ingen anledning att handryggen ska bli så ljus pga handtvätt.

            Du menar att man inte tvättar handryggen? Tror du behöver kolla på en video hur man tvättar händerna (:

            Hur gör du då? Busar extra på händerna? Uppriktigt nyfiken

            Jo det blir så nu när man tvättar händerna hela tiden

          absolut, men det brukar inte bli en perfekt linje runt hela handen

    Färg är ju jättehärligt men platsbyggda bokhyllor utan böcker med någon enstaka pryl som står där och ekar? Så märkligt och lite själlöst, kan jag tycka. Men visst är de snygga, bara så väldigt.. tomma.

      Visst är det opersonligt men det är så mycket lättare att hålla remt, ser alltid städat ut och känns fräschare.
      Ubder 90talet bodde ju folk så stökigt, färgglatt och slarvigt. Det känndes alltid ”för mycket” med alla böcker, LP/CD-skivor, typ gröna skinnsoffor, en röd fåtölj, ett träbord, massa grejer i vitrinskåpet, trasmattor i rengbågens alla färger osv.

      Visst är det tråkigt nu men hellre tråkig hotellkänsla än dagiskänsla.

        Beskriver du ditt barndomshem nu eller? ? Går utmärkt att ha färg i hemmet! Och LP-skivor är ju underbart. Och nej det ser inte ut som ett dagis för det.

        Så om man lyssnade på musik och läste böcker innan allt fanns på nätet så skulle det gömmas undan? Eller man kanske borde lagt ner musik och böcker helt för att inte störa ”hotellkänslan”?

        Under 90 talet var det ju hur mysigt som helst i folks hem, vad snackar du om? Du/dina föräldrar kanske hade dålig smak helt enkelt?

          Hur mår du egentligen?

        Och jag älskar folk som har en massa böcker och LPs hemma, hur olika man kan vara ?

      Speglar väl ägarna kan jag tänka. Snygga men tomma.

      Förstår inte varför man vill ha en platsbyggd hylla på det viset bara för att. Den är ju inte snygg i sig, eller? Men såklart praktisk om man har mycket som behöver förvaras. Enklare att hålla rent också om man inte har någon hylla alls.

        Jag tycker det kan vara snyggt med rätt belysning.

    Ser så ut

      Undrar mest över mängden tillit hon har till den toppen, jag hade inte vågat röra mig.

    Blondinbellas nya hus är så mycket finare än det gamla!

      På tal om?

        På tal om hus!

          Ingen har väl pratat om hus?

      Ja helt underbart ?

      Var kan man se bilder? 🙂

    Platsbyggda bokhyllor (framförallt i den grå färgen) är såååå fult.

      Jag gillar den platsbyggda känslan!!
      Men skulle själv inte vilja ha det sådär med TV. Det blir för rörigt tycker jag och för mycket runt omkring när man kollar på tv.
      Platsbyggda garderober då, det är så snyggt!!!

        Jag menade den enorma som flunsorna har i vardagsrummet vid tvn! Jag var otydlig. En liten platsbyggd i annan färg kan se bra ut.

    O My som skulle träna försiktigt osv osv o knappt orkar gå upp. Hon drar på hårdträning utomlands

      Tränar hon någonsin dock? Så mycket som hon skriver att hon tränar så borde hon åtminstone fått en mer tonad kropp.

        Obehagligt att du håller sån koll på andras kroppar.

          Varför är det obehagligt? Det är ju My själv som lägger upp helkroppsbilder, inte som att personen ovan smyger i buskarna vid hennes hus.

          Är ju inte det minsta obehagligt i ett fall när personen själv lägger upp om det konstant. Jag är intresserad av hälsa och träning själv och med tanke på hur mycket My lägger upp om just hälsa och träning så är det faktiskt konstigt att hennes kropp inte förändras. Det handlar om år, inte så att hon skrivit att hon varit på 3 pass och är nybörjare.

            Håller med. Ser ut som hon aldrig satt sin fot på ett gym. Det är bara snack och ingen verkstad.. Lite som Filippa Fransson.

              Lägg ner. Kroppar är olika.

                Ja det sa jag inget om.

                Nja. Nej. Kroppar är inte så olika så att muskler inte byggs vid träning. Och muskler formar kroppen, oavsett vad man väger. Det är något som inte stämmer med hennes påståenden om hur mycket hon tränar.

              Men nu går ju my på rätt stark medicinering med viktuppgång som biverkning? Ska man påska på henne då för att hon inte behagar vara smal trots att hon säger hon tränar?

              Jag är ingen fan av my, men kommentera att hon ser otränad ut när hon varit sjuk känns inte schysst

                Piska inte påska

                Fast My hade gått upp innan, det har hon gjort till och från i många år och det beror ju på att hon övertränar i perioder, det blir en stress så det får motsatt effekt, och så äter hon fel, lever på pulver i perioder och sen äter annat i perioder. Hon har väl förmodligen fått sämre ämnesomsättning pga hårdträning och kostscheman i perioder och då blir det så att man lätt går upp sen. Det vore nog bättre för henne, både viktmässigt och må-bra-mässigt, att släppa lite på det och inte vara så fixerad vid sin kropp och träning. Hon var inte sjukare än att hon kan åka iväg själv och hårdträna – ingen överraskning, det fattade man direkt. Ett ställe som hon gör reklam för emellanåt, Mikes gym, hon har varit där flera gånger tidigare. Som vanligt så vill hon att man ska ”följa hennes resa tillbaka” för nionde gången, kör hon alltid med när hon gått upp lite, och när hon tappat följare. ”Ska bli starkare än någonsin” igen och igen. Att folk inte fattar… men hon äskar att få höra ”Åh vad du kämpar, du är fantastisk, du är en kämpe…” då mår och myser hon. Så falsk och manipulativ.

                  Folk behöver lära sig basic biologi, folk får inte rubbad ämnesomsättning av hård träning utan (eventuellt, långt ifrån alla!) av jojobantning och man går bara upp i vikt vid hård träning om man äter fler kalorier än man gör av med alt. någon medicin/sköldkörtel.

                  Ofta är det inte heller medicinerna i sig (bortsett från kortison, lyrica och liknande som genererar vattenansamling), utan att man blir hungrigare av medicinen och därmed äter mer.

                  Människor som haft lång/a period/er av övervikt får dock svårare att gå ner för varje gång man går upp igen

                    Ja men alltså hon har ju sysslat med jojo-bantning så som att hetsträna i perioder och gå på kostschema så då kan ju ämnesomsättningen bli sämre. Hon har gått upp och ner i flera år. Man går ju lättare upp i vikt om man sen slutar träna lika mycket och börjar äta mer. Om man dessutom äter minimalt en period och sen börjar äta mer så rubbas den. Det är ju det felet hon gör, det är så fel som hon gör. Hon har svårt att komma i balans och få in lagom med träning, att få in den naturligt liksom, det är allt eller inget. Skulle gå bättre för henne om hon inte var så besatt och slutade räkna steg och kalorier hela tiden. Ja det blir svårare att gå ner för varje gång.

                Smal och resultat av träning är inte samma sak. Man ser även på en överviktig kropp om personen tränar. Varför tror alla att träning = smal?

                  Hahahaha! Nä man ser inte på en överviktig att den tränar. Och om den inte äter rätt så hjälper ju träningen ingenting

              Hennes sköldkörtel fungerar inte som den ska. Då går man upp i vikt och det är skitsvårt att gå ner.

                Inte om man tar levaxin

                  Jo även om man tar Levaxin.
                  Och enligt My så tar hon inte Levaxin för det är hennes andra medicin som slår ut sköldkörteln, och läkaren vill se om det kanske går tillbaks av sig själv.

      Det låter fullständigt vansinnigt, varför har ingen talat henne ur det? Hon vet ju inte ens ännu om hon har rätt dosering på medicinen.
      Hon borde ju verkligen vara hemma, ta det lugnt och återhämta sig med vila och bra kost (och då menar jag inte pulversmoothies och kaffe).

    Ja, hon har sillisar men haft det så länge hon vart en flunsa

    Jag är lesbisk och inte i närheten av så tuttfixerad som många här inne är. Vem fan bryr sig om någon opererat sina bröst? Hur kan det vara så intressant?

    Jag tycker det ser så illa ut att sitta med bebis i famnen och ett vinglas i handen. Det passar inte.

      ?

      Stoppa omoralen!!

      Och dina åsikter passar in på stenåldern. Kanske något för dig att gå tillbaka till?

        Japp back in the days då man inte drack vin ur vinglas.

        Onödigt att droga överhuvudtaget

          ? Ses ej där.

      Jag håller med. Fattas en cigg i andra handen.

      Som vin på barnkalas. Så jäkla fel att bjuda föräldrarna som följer med på barnkalas på alkohol. Har barnet kalas så skippa alkohol. Låt kalas vara ballonger, chokladbollar och saft. Man dör inte av att skippa alkohol en enda gång, helst inte för sitt barns skull.

        Fast cigarettrök är ju direkt skadligt vilket alkohol inte är. Hur kan en bebis ta skada av att mamman dricker ett glas bubbel på en uteservering med sina väninnor?

          Nej, det är absolut inte farligt med ett glas när man ammar.
          Folk verkar dock ha blandat ihop det med att dricka under graviditeten, har hört flera som sagt att ”det är lugnt med ett glas”, under pågående graviditet.

          Om man ammar får barnet i sig alkoholen

            Nej. Det blir samma koncentration i mjölken som i blodet. Dvs ett glas ger inte ens en halv promille (inte procent, promille).

              Alltså får barnet i sig alkoholen. Ett litet barn som dessutom har betydligt mindre kropp och mängd blod och därav blir andelen alkohol större.

                Nej andelen blir inte mer i en mindre kropp eftersom fostret delar blod med mamman. Sluta sprida lögner.

                  Ni pratar om olika saker nu.

                  Sluta sprid lögner du istället ”mathilda”. Ta reda på fakta istället, om barn som helammas.

                    Haha man skulle kunna helamma en dvärghamster utan att den skulle bli påverkad.

                      Ser i alla fall så illa ut att sitta med glaset i handen just för att provocera.
                      ”Titta vilken duktig mamma jag är, jag kan både amma och dricka vin samtidigt”

                      Den enda här som blir provocerad är du. Man kan fan inte må bra om man får psykbryt för att en mamman tar ett glas vin.

                      Oj du vet verkligen vad psykbryt är.
                      Hon ser riktigt korkad ut. Av vilken anledning dricker man vin med sitt lilla barn i armarna?
                      Uff uff.

                      När man vill unna sig ett glas vin? När man är sugen på det? Du verkar som sagt att ett väldigt osunt förhållande till alkohol. Så det är ju bara dig det är synd om här. Låt oss som kan hantera alkoholen njuta av ett glas vin när vi känner för det. ? Så kan du sitta med din cola och vara bitter i ett hörn!

          Jaså, är det därför vården avråder att AVSTÅ HELT FRÅN ALKOHOL NÄR DU AMMAR?

          ”Du bör undvika att dricka alkohol när du ammar. Enligt forskning innebär det inga medicinska risker för barnet så länge du dricker måttliga mängder. Med det menas ett till två glas vin eller motsvarande en till två gånger i veckan. Däremot har studier kunnat visa att det finns risker om barnet får i sig mer alkohol än så. Barnets utveckling kan påverkas, bröstmjölksproduktionen minska och barnets sömn kan bli störd. Det är inte klarlagt exakt vid vilka mängder skadorna kan uppstå. Därför är rådet att avstå helt från alkohol när du ammar.”

            Läste du det du precis klistra in?

            Det står ju tydligt i texten varför vården avråder från det. Man VET att det inte är farligt i små mängder men eftersom man inte vet var gränsen går för vad som är små mängder kan man inte säga säkert ”det är OK med X glas” och därför rekommenderar man istället 0. Full förståelse för att man väljer att avstå själv, efter att ha läst hela den där texten i sin helhet tycker jag ändå man kan lugna ner sig lite innan man totalsågar andra människor som väljer annorlunda.

            Btw ni som är så hysteriska kring sånt här, och tycker er ha rätt att fullkomligt såga andra människor, hoppas verkligen ni följer exakt alla andra länders rekommendationer för vad gravida, ammande och bebisar kan äta. För varför är ni annars bättre än Kenza?

            Alla gör en tolkning, alla gör avvägningar. En del saker är tydligt fel och bör påpekas när andra gör, men amning kombinerat med ett glas vin är inte sån fråga.

        Tror inte föräldrar dricker sig redlösa direkt… känner man sig inte bekväm med att ha lite alkohol i blodet framför barn så kan man ju alltid tacka nej själv✨

          Ja men på barnkalas hör det inte hemma. Kan man inte skippa alkohol då så bör man ju söka hjälp för sina problem..

          Visst ett glas vin på en uteservering skadar inte barnet, men det ser ändå illa ut. Man måste ju inte dricka för att må bra.

            Så konstigt argument. Du håller med om att det inte är skadligt men tycker ändå att man ska låta bli för att det ser illa ut?

              Ja det ser illa ut. Aldrig i livet att jag skulle sitta med mitt barn i famnen på en uteservering och dricka vin.

                Ingen tvingar dig! Man gör som man vill, skönt va 🙂

            Jag ser inte problemet med att bjuda alla vuxna på lite bubbel på barnkalas. Man behöver ju inte supa sig full.. Har varit på ett par barnkalas där det bjudits på bubbel/vin och de har varit väldigt trevliga för både barn och vuxna.

              Som sagt. Kan man inte avstå alkohol på ett barnkalas så skaffa inte barn överhuvudtaget.

                Men vaddå kan inte skippa? De flesta kan nog skippa på barnkalas, julen och allt annat som tydligen gör barnen så ledsna och oroliga och förstör deras dag. Är väl ingen fara om föräldrarna tar ett glas medan barnen leker, man bestämmer väl själv när man dricker eller ej.

            Men vem har ens snackat om barnkalas?! Hon sitter på en uteservering och tar ett glas vin?! Hon blir väl fan inte redlös av det? Så jävla trött på bittra moralkärringar.

            Men varför är det så självklart att det inte hör hemma där? Dom barnkalas jag vart på har man ändå mest bara stått i köket och hållt sig undan medan barnen leker. Jag har aldrig kommit till ett barnkalas och känt att jag behövt ett glas, men samtidigt ser jag inte riktigt vad problemet skulle vara…

              Men är du dum eller? Barnets födelsedag. Ett barn som kanske fyller 3 eller 5. Vad har alkohol där att göra? INGENTING. Det är barnets dag, det är barnets kalas.
              Vilka problem ni har som inte kan skippa alkohol en gång ??‍♀️??‍♀️??‍♀️

                Barn bjuder väl andra barn, de bryr sig väl inte om ifall föräldrarna sitter kvar i bilen, tar en kopp kaffe eller ett glas vin i köket under tiden? Jag har aldrig vart på ett barnkalas där det bjudits på alkohol, och det har aldrig vart ett problem så har inga konstigheter att skippa alkoholen. Om jag kommer till barnkalaset med en egen flaska ifall det inte bjuds, då håller jag med om att det inte är så passande.

            Så hon ska inte njuta av ett glas vin för att DU tycker att det ser illa ut?! Någon hon inte känner, någon hon inte bryr sig ett skit om? Hahah åh herrgud. Kom ner på jorden kära du.

              Eller skippa alkohol med bebis i famnen. Enkelt!

                Jag håller helt med dig.

                För att behaga dina ögon?

                Eller håll käften. Enkelt.

                Men varför då?! Barnet tar inte skada av det? Eftersom en så pyttepytte mängd går över till bröstmjölken. Är typ farligare att ge den fil i så fall. Hon kommer absolut inte tappa kontrollen av att smutta på ett glas vin. Om nåt så kommer hon njuta av något hon tycke rör gott att dricka och må bra i solen. Stackars, stackars barn. Jag ska nog anmäla till soc. Vilken hemsk barndom.

                  Tycker är**

                Men alltså varför är ju frågan? Det har liksom inte kommit ett enda argument till varför det skulle vara ett problem. Du som inte tycker att det ser bra ut kan inte ens motivera det själv?

                  Barn-alkohol? Vi är ganska många som inte tycker det passar ihop. Konstigt att du aldrig har hört talas om det, utan att jag måste förklara?

      Men asså… ??‍♀️

      Håller med, tycker det ser wt ut så in i helvete.

        Bittra moralkäringar är wt. ?

        Alltså sluuuta med begreppet wt, så sunkigt och ofräscht att slänga sig med klassförakt.

          Det som är sunkigt och ofräscht är att sitt där med sin lilla bebis i famnen och dricka vin.

            Nej.

        Kenza fyllde 30 dagen denna bilden togs. Tycker nog att hon gott kunde få ta sig ett glas utan att moralmaffian kommer ?

      Håller verkligen med!

      Från Vårdguiden: ”Du bör undvika att dricka alkohol när du ammar. Enligt forskning innebär det inga medicinska risker för barnet så länge du dricker måttliga mängder. Med det menas ett till två glas vin eller motsvarande en till två gånger i veckan. Däremot har studier kunnat visa att det finns risker om barnet får i sig mer alkohol än så. Barnets utveckling kan påverkas, bröstmjölksproduktionen minska och barnets sömn kan bli störd. Det är inte klarlagt exakt vid vilka mängder skadorna kan uppstå. Därför är rådet att avstå helt från alkohol när du ammar.”

        Så…ett till två glas är okej enligt det du klistrar in. Kenza har ett glas i handen. Låt henne dricka ett glas bubbel på sin födelsedag utan massa pekpinnar när hon ÄNDÅ FÖLJER råden i det ni använder som argument.

          Vill hon se ut som en husvagnsmorsa så varsågod.

            Hur orkar man vara så fördomsfull och dömande? Slappna av förfan. Ett glas vin kanske hjälper.

              Verkligen. Varför antar alla också att hon ska amma direkt efter detta? Hon kan ju ha pumpat innan eller ger barnet ersättning för säkerhets skull? Alla fattar väl att hon inte sitter och blir redlös heller.

                Det är för att det är en mamma som unnar sig ett glas vin. Hade en pappa suttit där med en öl och bebis i famnen hade inte en jävel sagt något. Så trött på folk.

                  Det roliga är ju att Kenza själv sagt att hon inte ens gillar vin. Typ att hon bara dricker det för att det ska se bra ut

    Fina färger. Men den där rosa behåtoppgrejen på första bilden…hemsk!

    Alltså dessa klonade influenser-hem i olika nyanser av grått… Stora bokhyllor utan böcker… Skildras i inredningsmagasin fast de på riktigt ser EXAKT likadana ut? HUR kan man vara så tråkig? Nä det behöver inte se ut som hemma hos LD (även fast jag gillar det), men NÅN personlighet borde väl avspeglas i ett hem, om man har nån?

      De håller väl sig till mallen eftersom det genast skulle avslöjas att de är totalt stil- och personlighetslösa annars.

      Trodde det var hos Antonija först. ??‍♀️

      Det är ju det som blir lite ironiskt med influencers för de är ju stenhårt inspirerade av trender så man följer ej en influencer för att de skapar en trend utan för att de slaviskt hänger på en trend. Jag själv blir aldrig sugen på att köpa något eller göra om något hemma för jag känner mig mättad på trender bara jag går in på Instagram och jag behöver bara följa en stor influencer för sen dyker andra influencers identiska hem upp som förslag på konton som Instagram tror man gillar.

        Samma här. Man är spyless på alla som har likadant. Tycker ofta folk känns som en skock med dumma får. En gör en sak och skocken följer efter. Utan att tänka eller reflektera.

    Går det inte att festa utan att gå runt och filma med mobilen eller vad är det frågan om?

      Fast det är ju knappast något nytt. Hur många engångskameror har man inte tagit slut på på fyllan under 90-00 talet liksom.

        Foton – absolut. Men att bara gå runt och filma allting? Är det inte bättre att leva i nuet?

          Det man inte filmar/fotar och helst lägger ut, det har inte hänt. Stackars människorna.

        Man kan väl inte filma med en engångskamera?

      Nu ska man ju inte festa överhuvudtaget. Men jag undrar lite, det måste väl varit uttalat att det var en ”hemlig” fest utifrån restriktionerna? Undrar hur mkt skit tjejen som lagt ut detta fått från övriga? Hon blir nog inte inbjuden igen.

    Måste erkänna att jag knappt vet hur Hanna s ser ut i ansiktet, hon visar bara kroppen hela tiden och nästan döljer ansiktet med flit

      För att hon har väldigt små ögon. Verkar som om hon har komplex för dom.

    Det känns kanske så där speciellt att hon HK som jag tror var med i PH (har ej kollat men har hört hennes namn och kollat andra säsonger) att hon äger en frisörsalong och sen ska gå och klippa folk i riskgrupp osv för antar hon har kunder i alla åldrar. Det är ju katastrof för alla inblandade såklart men de va min första tanke…

    Jag gillar inte färg. Svart ska det vara! Bara svart!
    Jag vill inte snubbla på mina byxor.
    Enärmade plagg är skitfult.
    Jag är för gammal för att bära plagg där tuttarna riskerar att trilla ut.
    Men, jag äälskar platsbyggda bokhyllor och garderober.

    Annars är nog hennes signature pose att hålla sig på ena mungipan och blinka med ena ögat.

    Älskar Bellas fläng – ena veckan ”lever i Aimn” andra veckan ”lever för Casall” alltså. Trovärdigheten på influensers är löjlig.

      Fast hon har inte sagt eller skrivit ”lever i Aimn” eller ”lever för Casall”. Hon skriver ”lever i mina casall-kläder idag. I dag. Vad är inte trovärdigt i det?

        Att ”leva i” ett plagg betyder att man bär det väldigt ofta, inte att man har på sig det en dag?‍♀️

    Hur kan man dra sladden från tv:n så fult när man lagt så mycket energi på hyllan…

    Så fullt med dessa stora feta jeans som inte sitter snyggt för fem öre!! Toppen ska inte ens prata om ett!!

      Tur att du slipper ha på dig dem! Själv älskar jag större byxor och skulle inte sätta på mig ett par stuprörsjeans – sjukt omodern byxa.

        Hahahahahahahahaha

    Är det någon som vet var Andrea Norrmans matta är ifrån?

      Kina antagligen.

    Anna har på sig motsvarigheten för tvångströja.. för tuttarna!

      Tvångs-bh?

    Nellie Berntsson köpte en ny bil igen

      Ny Porsche? ??

    Bara hon inte tänder ljuset bredvid fotografiet..

    Paula tycker det är rimligt att ta 39 kronor för ett 25-minutersavsnitt av hennes ”bygga tillbyggnad”-serie. Väldigt lite för pengarna om man jämför med vad man får på youtube/ streamingsajter / typ Discovery+.

    Förstår att det kostar att producera video, men hade det inte varit smartare att släppa gratis > bygga större plattform/publik > ta mer betalt av företag för reklam? Hoppas verkligen byggserien är helt sponsfri med tanke på vad det kostar att se den ?

      Menar du att du betalar för att se det???

      Kommer verkligen nån att betala för att kolla på detta?! ?

    Från Vårdguiden: ”Du bör undvika att dricka alkohol när du ammar. Enligt forskning innebär det inga medicinska risker för barnet så länge du dricker måttliga mängder. Med det menas ett till två glas vin eller motsvarande en till två gånger i veckan. Däremot har studier kunnat visa att det finns risker om barnet får i sig mer alkohol än så. Barnets utveckling kan påverkas, bröstmjölksproduktionen minska och barnets sömn kan bli störd. Det är inte klarlagt exakt vid vilka mängder skadorna kan uppstå. Därför är rådet att avstå helt från alkohol när du ammar.”

    Jag skulle i alla fall inte chansa, men vissa verkar ju värdesätta ett glas vin högre än sina barns hälsa.

      Hon fyllde 30 år den dagen, jeeezus!

        Jaha, då ser det ju så klart helt ok ut att som mamma dricka vin men barnet i knät. Just det, tänkte inte på det.

          Tänk lite till nästa gång!

            🙂

          Blir fan mörkrädd att det finns så osköna människor som dig. Vad har du för skev relation med alkohol egentligen? Har man en sund relation till alkoholen så kan man absolut ta hand om sitt barn medans man sippar på ett glas vin. Men det verkar ju du uppenbarligen inte klara av. Bra att du inte dricker då.

          Nej precis, tänkt till lite nästa gång. ?

      Men hur många gånger ska du kommentera detta?! Drick inte alkohol när du ammar ditt barn då och låt andra göra vad fan dom vill. Och du läste ju att ”det innebär INGA medicinska risker för barnet så länge du dricker måttliga mängder” Hon sippar på ett glas vin på sin 30-årsdag. Vad fan är ditt problem?! Hur orkar man vara sån jävla moralkärring? Måste vara otroligt jobbigt i denna värd vi lever i när alla får göra vad dom vill med sina kroppar och sina liv.

        Det ser sjukt illa ut.

          Nej 🙂

          Verkligen inte.

      Okej Karen.

      Hon kanske inte ammar barnet samma dag?? Det finns alternativ och vissa ammar inte alls!

    Om jag varit lesbisk hade Hanna Friberg varit min crush ?

    Jag trodde verkligen att trenden du skulle anmärka på gällande Hanna Fribergs bild var duckfacet. Hur gammal är människan?

    Ang vin frågan och barn. MÅSTE man dricka vin medans man ammar? är det verkligen så svårt att avstå från vin? för om det är så svårt att avstå, att man måste ta 1 glas då och då trots att man ammar, då låter det ju som att man har alkohol problem? om det är själva känslan av att sitta och dricka vin med vänner och umgås då kan man väl dricka alkoholfritt?

    Jag kommer aldrig förstå människor som inte kan avstå från alkohol för barns skull.

    För er som säger att alkohol + amning är ofarligt, från 1177
    ”Däremot har studier kunnat visa att det finns risker om barnet får i sig mer alkohol än så. Barnets utveckling kan påverkas, bröstmjölksproduktionen minska och barnets sömn kan bli störd. Det är inte klarlagt exakt vid vilka mängder skadorna kan uppstå. Därför är rådet att avstå helt från alkohol när du ammar.”

    Så varför ta risken i onödan?

      Åh yay, en till…… Drick inte du då och låt folk göra vad fan dom vill med. Tack o hej!!!

        Fast jag ställde en fråga:
        är det verkligen så svårt att avstå alkohol medans man ammar?
        är det så svårt att välja alkoholfritt medans man ammar?

          Fast varför ska man behöva avstå ett glas vin nån gång när man ammar? Det skadar inte barnet alls. Så VARFÖR måste man avstå det då om man vill unna sig det? Det finns ingen logik.

            Fast alkohol + amning är inte ofarligt
            Från 1177
            ”Däremot har studier kunnat visa att det finns risker om barnet får i sig mer alkohol än så. Barnets utveckling kan påverkas, bröstmjölksproduktionen minska och barnets sömn kan bli störd. Det är inte klarlagt exakt vid vilka mängder skadorna kan uppstå. Därför är rådet att avstå helt från alkohol när du ammar.”

            Är det värt att ta risken för att unna sig?

          Varför sitter vissa och trycker i sig snabbmat och lösgodis när dom är gravida? Och läsk med massa kemikalier i? Måste dom verkligen unna sig det när allt går till barnet i magen? Ett glas vin skadar ingen i detta fallet, så snälla knip igen bara och läs på lite.

            Fast alkohol + amning är inte ofarligt
            Från 1177
            ”Däremot har studier kunnat visa att det finns risker om barnet får i sig mer alkohol än så. Barnets utveckling kan påverkas, bröstmjölksproduktionen minska och barnets sömn kan bli störd. Det är inte klarlagt exakt vid vilka mängder skadorna kan uppstå. Därför är rådet att avstå helt från alkohol när du ammar.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.