Årets mest dramatiska video är korad

Har man följt Tone Sekelius så har man även följt de dramatiska turerna kring det inflammerade långfingret, som nu sammanfattas i en video.
Det är en drama-dokumentär i flera delar som avslutas med att långfingret, glad i hågen, kan gå vidare ut i livet med sin Tone.

Jag har tittat på många influenciska förlossningsvideos där det ska pressas ut en unge ur en vagina, men helt ärligt så var den här videon nästan värre att se än valfri födsel.
Så är du känslig för blod, var och kroppsdelar som inte riktigt ser ut som vanligt, så är kanske inte det är en video för dig.
Jag kan då istället rekommendera den här, något mindre traumatiserande videon.

Jag trodde eventuellt att jag skulle behöva skriva ”RIP” och ”styrkekramar” till Tones långfinger, men icke. 
It bounced back! *handhjärta*

127 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vad har hänt med Cam? Och vem är det som tagit över bloggbevakning?

      Jag undrar det också.

      Vad menar du? Influencers och katter låter precis som Cam 🙂

      Den här bloggen suger fortfarande. Har inte varit inne på ett par veckor och den är exakt lika ointressant som då.

    Kattungar är sötast! Skitjobbiga, men sötast❤️

      Såklart.

    men BLÄ!!! när ska folk förstå att det inte är hygieniskt att göra ”gele/shell/acryl-naglar”.. låt dina egna, friska växa ut istället för att fila bort och kleta på gojs.

      Vi har tvål och vatten samt nagelborste också.

      Särskilt i dessa tider

      Instämmer! Fullkomlig vidrig smittohärd för både bakterier o infektioner ? Fattar inte varför man BETALAR ngn för denna tortyr?!

        Det blir jättefint. Vad är grejen?

          Att det är äckligt att se människor gå grunt med en bakteriehärd liknande en toaletts. Även vetskapen om att dom hanterar livsmedel som dom sedan stoppar i sin mun gör mig spyfärdig.

            Alla gör ju inte det men förstår dig verkligen nu när du säger det haha

    Borttagen om 3..2..1

      Hoppas!

      Ja, bort med såna dömande och onödiga kommentarer!

        Varför får vi kommentera kvinnors utseende och operationer men inte mäns?

          Detta är en kvinna. Och nu är det dessutom inte utseende folk går på. Och självklart ska det inte vara okej att klanka ner på någons utseende heller för den delen.

            Hahaha! Detta är en kvinna lika mycket som jag är en delfin. Idiot.

              Camilla snälla ta bort dessa hatiska kommentarer!

            Hur fan kan man ens kalla någon med en balle för kvinna? Vad är det för fel på folk?

    Jag förstår verkligen inte. Kvinnor möts med drev om de gör lite fillers i ansiktet, men män som lider av svåra vanföreställningar, tar hormoner och öppet planerar 10 operationer samtidigt som han kablar ut detta till unga hyllas? Vad är det för fel på den här sjuka världen?!

      Kan ni bara ge er? Respektera hennes val bara.

        Hans****** jävla val!!!! Eller ska vi gå emot alla naturlagar för att inte trampa exakt alla på tårna?

          Men herregud skärp dig

          Snälla sluta bara. Fattar inte vad du/ni vinner på att hålla på såhär.

        Den dagen bdd patienter börjar få varenda svacka de ser betalda kan transpersoner få sina operationer betalda. Varför är könsdysfori den enda sjukdomen som behandlas fysiskt när alla psykiska störningar behandlas psykiskt? Det är ju helt sjukt att det här ska normaliseras

          Haha om du inte fattar skillnaden mellan dessa olika diagnoser är det nog dags att du börjar informera dig om dem.

            ”Informera dig”
            ”Det går inte att jämföra såååå”
            ”Transfob”
            Men aldrig har ni några argument förutom känsloyttringar?
            Jag är väl informerad, båda räknas som psykiska störningar, båda lider av en skev verklighetsuppfattning, så varför behandlas de inte lika? Ni är ju så korkade så man orkar inte. Inte ETT ENDA argument har ni kommit med.

              De behandlas inte lika för att det är olika diagnoser. Därför. Varför har man olika diagnoser? Jo för att det är olika saker som behandlas, och vården ser därför olika ut. Du får väl ta den diskussionen med läkarkåren om du inte håller med om deras klassificering.

                Du är ju dum i huvudet. Diagnoserna är olika ja, men de har exakt samma grundstenar, men som vanligt har ni inte ETT enda argument för någonting ni påstår utan bara skriker ut irrelevant skit. En hel tråd och NOLL argument eller förklaringar. Pinsamt att vara såpass korkad när man leker ”woke”

                  Tror du verkligen att du kan få till en seriös diskussion när du säger att folk är dumma i huvudet…

      Om jag inte har fel så är det en långdragen process att ens få ut hormoner, göra dessa operationer med många och allmänt långdragna psykologibesök. Det är en låång utredning och du får ingen behandling huxflux eller nåt som du får det att låta. Vi pratar månader eller år i Sverige

        Ja, dessutom är det verkligen inte alla som väljer att göra en operation av olika anledningar. Det finns också de som börjar en utredning och sedan avbryter den av olika skäl.

          Hmm undra varför ?‍♀️

            Nu vet jag inte om du vill ha ett seriöst svar, men det finns nog tusen olika anledningar till varför man inte gör operationen. En anledning jag har hört är att transmän inte tycker att operationsmetoderna har kommit så långt att de väntar tills resultaten blir bättre. Eller att man helt enkelt inte är redo, men vill göra det i framtiden. Och så vidare.

        Spelar ingen roll. Det är fortfarande fel.

        Det är inte en operationer, det är säkert 15 operationer de genomför.

          So what om det är en operation för att korrigera brösten eller om det är mer än en? Det skadar ju inte någon, tvärtom gör det personen som väljer att operera sig gladare. Det är deras lycka ändå, inte din. Du har inte något med deras val av operation eller behandling

    ”normaliserar könsdysfori”, är det dåligt att petsoner som lider av könsdysfori får veta att de inte är ensamma och konstiga? Och att alla vi som inte lider av könsdysfori får höra av personer som Tone hur det lan vara? Själv har jag lärt mig mycket av att läsa / höraom transpersoners vardag och blivit av med en del fördomar också.

      Ja, det är ett problem att kabla ut det till unga och göra en slags hjältegrej av det och samtidigt prata om alla operationer man planerar att göra för att stilla sina mentala ”demoner”.

        Sorry, men du är problemet här.

          Ja precis, jag är problemet som säger att en frisk man som är född med penis, pungkulor och spermier som planerar att lemlästa sig på grund av att han tror att han är kvinna, inte kan bli en kvinna oavsett vad han inbillar sig!

            Och här har vi ett klockrent exempel på transfobi, för den som undrar.

              Transfobi är alltså att säga att kön ej är valbart? Uppriktigt frågat. Ni kanske borde gå om alla skolår.

                Ja, det där är transfobi i sin alla högsta grad ??‍♀️ kanske du själv som ska läsa på lite/gå om skolan.

                  Jaha, så jag ska ljuga och säga att kön går att välja? Haha. Går etnicitet att välja? Hudfärg? Och det är mig det är fel på? Ni är ju galna som hittar på massa skit som kan motbevisas på ca en minut bara för att inte trampa folk på tårna.

                    Erkänn bara att dina kommentarer är transfobiska.

                    Hade du inga argument? Går etnicitet att välja? Nej. Varför inte? Går hudfärg att välja? Nej vad konstigt. Går kön att välja, nej. Men jag ser ju att du inte hade några argument och då tog till att kalla mig för transfobisk istället för att ge relevanta svar

                    Kön och etnicitet/hudfärg är helt skilda grejer. Och nej det är ingenting man bara väljer, men respektera att det finns människor som mår dåligt över könet det föddes som. Du kommer aldrig kunna förstå hur de känner, men du kan visa respekt. Du fattar inte hur mycket dina ord och fördomar kan skada.

                    Jaha, det är den ni alltid tar till. -buhuuuu det går inte att jämföra. Varför? Man kan väl bleka huden? Blir man vit då om man var svart från början? Blir jag svart om jag tatuerar in brunt pigment över hela kroppen? Får jag en ny etnicitet om jag byter namn och medborgarskap? Nä, alltså finns det vissa medfödda egenskaper som inte går att ”plocka bort” och samma sak gäller kön. Men ni har ju inga argument så jag förväntade mig heller inget smart från nån av er

                    *crickets*
                    Ingen av dem har argument på dina kommentarer, det är bara känsloyttringar ?

                    Transfobi är också känsloyttringar.

                    Haha 22.06 hade du inget bättre att komma med? Mina frågor är seriösa, men jag får inga svar på dem för att ni uppenbarligen inte har några svar. Det är inte bra att vara så resistent mot naturlagar.

                    När du kallar det för att ”lemlästa” män så är du verkligen inte seriös!

                Det är just exakt det som är transfobi. ”Transfobi och cissexism bygger på antagandet att cisheteronormativiteten, som bland annat innebär ett antagande att människor bara kan vara enbart män eller kvinnor, både socialt, biologiskt och identitetsmässigt, och att detta är beständigt över tid, är korrekt. Det vill säga, att alla människor är cispersoner och att transpersoner inte existerar.”

                  De får existera hur mycket det vill, jag säger att kön inte är valbart och att könsdysfori sitter i hjärnan och därför borde behandlas så. Jag tycker det är sorgligt och dessa människor bör få all hjälp de kan få genom den psykiatriska vården. Jag är emot att man proppar friska människor med hormoner och lemlästar dem för skattepengar för att stilla deras hjärnspöken.

                    Det är ganska pinsamt hur dåligt påläst du är. Om du vill bli tagen seriöst så kan du börja läsa på lite grann om hur könsdysfori behandlas i vården, sen kan du komma tillbaka.

                    Alltså alla dessa som ska hoppa på de som säger sanningen låter som småbarn som blivit fråntagna sitt godis. Inte ett enda argument ellee förklaring har ni på ””transfobernas”” påståenden vilket säger mycket om vem som har rätt i det här.

            Gå tillbaka till FB. Vi vill inte ha dina hatiska ramsor här

            Det där är dina trångsynta fördomar enbart.

              Fördomar att man inte kan välja vilket kön man föds med? ?✋✋✋

                Man föds inte med fördomar heller. Som tur är går det att behandla 🙂

                  Vad är det jag ska behandla? Det går inte att behandla att man håller sig till fakta. Man kan inte välja sitt biologiska kön, är det en fördom eller sanning? En sanning såklart. Men visst, what ever makes you sleep at night.

    OT:
    Eleonor Léone, upptäckte henne nyss i Vem bor här och kollade insta.
    Wow! Hur lyckas man bo så här med ett lyxigt lantställe också?

      Nu måste jag fråga, är det här med ”lantställe” dialektalt? Tycker bara jag hört det från stockholmare, medan alla andra jag känner säger att de ska till stugan (oavsett om stugan är en liten friggebod eller ett stort hus)

        Lantställe hör jag ofta lite varstans men har enbart hört landställe från stockholmare…
        Sommarstuga är jag också uppvuxen med att det heter annars (Göteborgstrakterna).

        Jsg har också fattat på senare tid att det är dialektalt det här. Jag är från Stockholm och har alltid sagt landställe. Blir typ förnärmad när folk här i västra Sverige säger ”stuga” hela tiden. Man bara nä det är ingen stuga det är ett stort fint hus liksom!

        Jag har alltid sagt landet eller landställe ??‍♀️
        / Stockholmare

        Enligt SAOL: lantställe hellre än land­ställe.

        Men båda funkar bra. Inget om dialektalt sägs, men var det olika orden används är ju ganska geografiskt uppdelat. Sen att säga ”stugan” verkar göras i hela Sverige, ja kanske med undantag för stockholmstrakten. Den man pratar med vet ju oftast om det handlar om en liten stuga i skogen, en herrgård, ett stort hus i fjällen etc. Eller den vet inget, men det är ju inget man behöver specificera. Jämför med att man säger att man ska åka hem. Man säger ju inte nu ska jag åka hem till min femrummare i innerstan, nu ska jag åka hem till mitt kedjehus etc. Man åker till stugan eller man åker hem. Om man är så lyckligt lottad att man kan.

          Eller de som skriver att de ska till landet. Och sen är stugan/huset nästan mitt i ett bostadsområde. ”Vi är ute på landet” och det ser mer centralt ut än en annan som bor i ett samhälle.
          Tror att det är också beroende på vart man bor i Sverige. Vi som bor norröver är van med lite mer avstånd och när vi säger att vi ska till landet så är det ett ställe med lååångt till närmsta granne.

        Vad heter serien som går efter Let’s Dance? (Tror det är på lördagar iaf den går, på 4an)
        Sist iaf så hade jag på tvn och hörde bara att de sa ”i Götaland heter det sommarhus”. Och ja, jag vet inte, sommarhus har jag inte lärt mig att det heter utan är uppvuxen med att det heter sommarstuga.

        Typ Gävle och uppåt: ”Vi ska till stugan”
        Gävle o neråt: ”Vi ska till sommarstugan” eller ”sommarstället” eller något liknande.

          Ja precis. Vi ska till stugan.
          /Västernorrland

      Hennes kille driver flera framgångrika företag.

        Också inom artisteri?

          Nej, han startade det största hemma-hos-städbolaget i norrköping. Tror t.o.m. det heter städarna, orkar inte googla. Men han startade verkligen i rätt tid när rut-avdraget började växa och i norrköping fanns vid det tillfället ingen direkt konkurrens utöver vissa flyttstäd. Sedan gjorde de mycket och bra marknadsföring och ja, har uppenbarligen drivit det skickligt.

      blev också nyfiken! https://www.lamansion.se de verkar ha varit med i programmet för gratis reklam, då det inte endast är privat bostad utan en affärsverksamhet

      Har följt henne ett tag på Instagram. Supergulliga tjej. Tror att hennes kille Tjoffe driver massa företag. Verkar bland annat ha en mängd städföretag.

      Nja. Lantställe har jag hört från andra än stockholmare. Landställe, däremot. Det har jag bara sett Stockholmare (influencers i Stockholm) skriva. Jag vet inte ifall det är ett vedertaget begrepp i Stockholm eller ifall det är någon kreativ stavning av ordet ”lantställe”.

        Jag tror bara inte att dom kan stava. Jag säger också landställe (utan att uttala d:et) men skriver såklart lantställe.

          Ok, lanställe.

      Hon har en rik enstreprenörfästman

    Hur orkar ni?? Respektera att andra människor fungerar annorlunda än vad du gör (som tur är…)

    Snälla sluta läsa här om det inte passar med alla inlägg.
    Vad du och andra inskränkta människor tycker är så på sandlådenivå att det är äckligt.

      Inskränkta? Man är nu inskränkt om man går efter biologiska lagar? Visst ? hade nån inbillar sig att hen är delfin hade man satt personen på psyket, men män som vill bli kvinnor hyllas. Sjuka värld

        Ja du är inskränkt. Tråkigast för dig själv egentligen, det måste fresta på att leva i nutiden.

        Ge dig. Och det är inte enbart personer som varit män från början som hyllas/eller lyfts fram. Du behöver inte förstå hur de känner, men visa lite jävla respekt. Alla fungerar inte som du.

          Jag visar respekt när folk börjar hylla tjejer som opererar ihjäl sig och vi riktiga kvinnor får våra tuttar betalda av staten

            Eh det har väl inget som helst med transpersoner att göra. Det går faktiskt att visa respekt mot alla.

              Nä du jag har svårt att respektera människor som förpestar ungas hjärnor.

    Ok men jag blir typ fascinerad av sånthär, haha. Sjukt satisfying när nageln drogs av!

    Återigen, varför lägger du upp vidriga bilder som man inte kan undgå? Kan man inte få välja om man vill se den vidriga bilden eller inte och klicka på en länk?

      Höll på kräkas.

        Jag med.

      Det är videons thumbnail som jag tyvärr inte kan påverka.

        Måste du lägga upp videon då? När det är så vidrig bild? Du kan påverka vad du vill på din blogg.

        [Borttagen kommentar]

          [Borttagen kommentar]

        Thumbnail? Det var väl långfingret?

          ?

        Åh men snälla Camilla kan du typ länka till Instagram istället för att bädda in just detta inlägg, så bilden inte syns? Mår sjukt illa varje gång jag går in på bloggen och håller på att kräkas varje gång och mår fysiskt dåligt (är så jäkla korkad att jag konstant glömmer bort att du postat detta så har klickat in mig här ca 10 ggr sedan du postade inlägget).

          Jag ska försöka ha det i åtanke i framtiden. 🙂

            Tack!! Uppskattar det jättemycket<3

          Varför klickar du in här 10 ggr? ?

      Sorry, men du kan inte förvänta dig att andra ska hantera sina plattformar efter dina önskemål. Tycker du sånt här är äckligt så skrolla vidare bara

        Fast man har liksom redan sett det, man scrollar ju som en galning så fort man inser vad det är men det sätter sig liksom på näthinnan och i huvudet och går inte att unsee. ?

    Jag också!! En bbl också blir också bra. Två flugor i en smäll ?‍♀️?

      Sen kan vi lägga upp det på youtube och bara vänta på alla hyllningar från folk som tycker vi är såååå modiga och starka! Powerwomen ?

        Jaa! Riktiga förebilder för unga tjejer!!!

    Sluta skriva om den här människan

      Varför?

        För att det finns många roligare manliga influencers att skriva om

          När trollen inte ens engagerar sig längre…

          *kvinnliga

          Det är inte någon manlig influencer, så beat it troll.

      Läs något annat då!

      Äckliga transfob!

    Videon är ju nästan en månad gammal?

      Två månader till och med insåg jag nu.

    Varför står det att det är 95 kommentarer när det bara är typ 30 stycken?

      För att många kommentarer har tagits bort, gissar på att de inte var särskilt trevliga. Lika bra att de togs bort isf

    Har ni sett videon på en brittisk tjej som blivit utsatt för ett sexuellt övergrepp av svenskt killgäng i marbella igår? Hon säger att en kille i gänget är känd, undrar vem det kan vara. Finns på instagramkontot @jennifer._.chu

      Såg nu.

    Ot: alla mot alla- kanske något för Tone att vara med i nästa omgång? Denna omgången hejar jag på the jerk and the cookie.

    Bästa videon på länge ? Lider med Tone men samtidigt så roligt att hennes följare har varit så engagerade ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.