Lisa Anckarman har startat ett klädmärke

Som varje influencer värd sitt namn så har Lisa Anckarman startat ett eget klädmärke, som hon valt att kalla UNLOCK7
Ett bra sätt att beskriva stilen på företagets kläder är: De ser ut som exakt alla som Lisa Anckarman någonsin stylat, blandat med plagg som hon själv målat designloggor på, så som Louis Vuitton etc.

Jag är med största säkerhet så långt ifrån hennes målgrupp man kan komma – trots att jag älskar bekväma myskläder – men det här känns bara SÅ ”Los Angeles 2002” och jag begriper inte vem som skulle kunna tänkas ha på sig dessa kläder.
Med andra ord – jag är INTE målgruppen. ?

Vad har ni för tankar om Lisas nya klädmärke och den första kollektionen?

90 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ?

    Tack för visat initiativ. men nej tack. Vi hör inte av oss.

    Varför är alla arga på dig Camilla? Tänker på din instagram. Jag minns inte att det var massa ”hat” mot Bisse under inlägget du skrev? Oavsett så har jag svårt att se att det är ditt fel att andra skriver taskiga kommentarer.

      Jag håller med dig. Att ett Grattis till ungen skulle blåsa upp så förbannat.

      Va? Alla va sjuuuukt elaka ang hennes utseende ?

        Kanske missade det då. Läste bara när det inte fanns så många kommentarer.

          Det jag såg att folk skrev var typ ”oj hur kan man se så fixad ut på BB!!!!” Och att det var fult med lösfransar, typ.

            Det är det ju ??‍♀️ Och de flesta kan nog slå ifrån sig det. Men, en nyförlöst kvinna kanske inte kan slå ifrån sig det lika lätt. Oavsett borde Camilla bara skrivit förlåt istället för att försvara det.

              Men varför ska Camilla be om ursäkt för vad någon annan har skrivit? Egentligen?

                För att Camilla är blogginnehavaren och har ett ansvar över vad hon låter stå kvar här inne.

                  Tycker hon är rätt snabb på att radera och ta bort oönskade kommentarer. Sen kan hon ju inte sitta 24/7 och läsa allt som kommer in.

                    Nej, men då får man faktiskt lov att byta system eller hur? Eftersom det flertalet gånger under de senaste veckorna, VECKORNA, varit tydligt att folk inte beter sig så är väl det ett tydligt tecken på att ett öppet kommentarsfält som detta inte funkar längre?
                    Varför byts det inte ut? Varför ändras det inte? Det kan ju omöjligtvis ta någon längre tid att hitta en annan lösning: och tar det lång tid att komma fram till något får man väl stänga ner kommentarsfältet så länge?

                    Och då tänker jag lite såhär: Har det med pengar att göra? Visst, förra veckan fick vi förklarat för oss att de elaka, sedan borttagna, kommentarerna på ett inlägg hade genererat ungefär en krona. Men alla andra människor som de kommentarerna drar in då? Folk som klickar sig in bara för att läsa de urflippade kommentarerna? Folk som bara läser utan att skriva själva? Folk som kanske faktiskt skriver, men i försvar?
                    Självklart drar ett öppet kommentarsfält läsare, det är det ju ingen tvekan om. Man accepterar lite mer för att det drar lite mer, pudlar hellre än att förebygga.

                    Och det kan man väl göra då. Men man kanske inte riktigt skall sitta och trycka ner Isabella för att provocera, eller margaux för att använda sin son när man själv är villig att låta sin egen plattform bli en mötesplats där människor kan mobba, förtrycka och sprida osanningar? Klart folk blir förbannade när en människa sitter på sådana otroligt höga hästar själv samtidigt som den slår dövörat till när det gäller ens egna kommentarsfält? Visst, att kommentarer tas bort: Men det är lite för lite och lite för sent när det ofta redan gått många timmar och spridningen redan finns där.

                      Det du skriver på nätet är du själv ansvarig för. Ingen annan!
                      Camilla är inte vår barnvakt!

              Ja verkligen hemska kommentarer? va?

          https://www.instagram.com/p/COunq1oHhsx/comments/

          Läs Camillas text här. Tycker det visar ganska bra vad för sorts person Camilla är.

            Tycker Camilla har helt rätt.

              Ja du är väl en mobbare själv. 🙂

                Låt oss inte urvattna begreppet mobbare.

                  Att tycka att det är personens eget fel som blir ledsen av påhopp tycker jag nog tillhör kategorin mobbare.

                    Det säger jag ingenting om, jag ifrågasätter beteendet att aktivt söka upp saker att läsa som man VET man kommer må dåligt av.

                      Så du menar att det, vid detta laget, borde vara allmän kännedom vad som tillåts i ditt kommentarsfält? För att om någon skrev ett grattis till mig efter min förlossning, oavsett om det var via ett Facebook inlägg eller ett blogg inlägg, så hade jag nog vanligtvis gått in och läst kommentarerna i tron på att de var lyckönskande och positiva. Jag hade liksom utgått ifrån att de skulle handla om vilken söt bebis jag fått eller att människor önskar mig väl.
                      Men när det kommer till detta kommentarsfält är det alltså inget man skall utgå ifrån, och du som blogg ägare är helt okej med det klimatet som är här inne?

                      För då kanske du skall skriva det, en liten varningstext. Märk inläggen med att ”jag accepterar att folk skriver lite vad som och tar bara bort det när jag ramlar över det, så är du känsligt så undvik att gå in här”?

                      Och hur ska hon veta att det är sånna kommentarer under ett inlägg om att hon fått barn? Du lägger skulden på henne. Varför?

                      För att hon blev ”tipsad” om det av någon snäll följare.

                    Som offentlig person kanske man får vara beredd på att folk kommenterar tex ens lösögonfransar?

                      Så, det är inte så att människor ska ge fan i att kommentera andra människors utseende? Det trodde jag…

                      Att skriva något i stil med att det är en märklig ny norm att ständigt gå runt med lösögonfransar – tom på en förlossning – är INTE att kommentera någons utseende.

            Ironin i att hon som kallar sig evalevabo applåderar Madeleine ilmruds kommentar ang näthat , minns när hon anonymt skrev sjuka kommentarer till House of philia och sedan förnekade trots att HoP hade bevis… Mao: många fler än man tror håller nog på.

        Är att kommentera lösögonfransar och brun utan sol att vara elak ang någons utseende?

          Beror heeelt på hur man skriver. Om du såg vad och hur folk skrev så borde du förstå att det va fruktansvärt dömande och rakt av elaka.

            Var det verkligen det eller eldas det på? Som sagt, arga influensers som vill trycka till Camilla.
            Tycker det var klumpigt av C skriva som hon gjorde att man får skylla sig själv, men kommentarerna på instagram är ju riktigt löjliga..

              Jag ifrågasätter beteendet att aktivt söka upp saker att läsa som man VET man kommer må dåligt av. Varför gör man det, jag förstår inte?
              Det är ju bara att INTE läsa.
              Men man får tycka vad man vill om det och om mig, och vill man lägga sin tid i mitt kommentarsfält på Instagram, så var så god.
              Jag uppskattar er som vill försvara mig där inne, men det är verkligen inte nödvändigt.
              Precis som jag skrev innan så bryr jag mig inte om sådant, det enda jag reagerade på var när Joanna Fingal ljög ihop att mitt inlägg först varit kränkande mot Bisse och att jag sen ändrat det.
              Hade jag gjort det så hade jag varit den första att erkänna det, och även att be om ursäkt för det, för hade jag ändrat inlägget så hade det även förtjänat en ursäkt.
              Men så var inte fallet.

                Kommentarerna på din insta är ju sjuka. ”Din smutsiga lilla ragata, mobbning är INTE OK..” ?‍♀️

                  Ja, visst är det märkligt?
                  Att man kan kritisera någon med kommentarer som är hundra resor värre än det man från första början var kritisk mot?

                  Så mycket haaaaaaaaaaaaaat!??????

                    Blir väldigt svårt att ta kritiken på allvar då känner jag ?

      Gissningsvis för att Camilla i princip skriver att hon tycker att personen som känner sig påhoppad ska skylla sig själv för att hon läst kommentarerna. Vilket är helt galet. Som att säga till någon som är mobbad att hon får skylla sig själv för att hon lyssnade på vad de som mobbade sa.

        Men det var ju den där Joanna Fingal som körde igång och kom med lögner om vad Camilla skrivit från början.

        Sen känns det lite som att det är ett gäng influensers och wannabe influensers som passar på trycka till Camilla…

          Det gör ont när såpbubblor brister, och snöflingor smälter. Stackars, stackars egon som går sönder.

        Men blir man mobbad verkligen om någon kommenterar att det känns märkligt att nya normen är att ständigt, tom på en förlossning, använda lösögonfransar?

          Inte om det är generellt. Men nu gick ju folk rakt på just Bisse.

            Nja…

            Så om man skriver generellt om vad som är dåligt och olämpligt under ett inlägg och folk känner igen sig, så blir dom inte ledsna fast dom tillhör gruppen som det pratas om? Mycket märkligt. Jag ser inte att det finns någon skillnad.

      Som nyförlöst är man ju mycket känslig. Det är för att knyta an till sitt barn. Det är inte en bra idé att vara inne på sociala medier och läsa saker om sig själv då. Hon borde tagit en paus och inte uppdaterat sig om vad som hände på Instagram/bloggar. Nu är skadan redan skedd och det är så tråkigt. Tycker synd om Bisse som i sitt känsliga tillstånd läste allt detta men hon borde verkligen inte ha tittat från början.

        Fast varför lägger vi ansvar på den som upplever sig utsatt. Rent principiellt så menar ni (och Camilla) att det alltså är okej att skriva vilken skit som helst, kanske skapa klassiska hatgrupper etc för det är bara att inte läsa. Är det den typen av klimat vi vill ha på nätet så visst, men jag tycker ändå man ska fundera på hur vi uttrycker oss på nätet. Varför ska man ifrågasätta någons lösögonfransar och brun utan sol i ett inlägg om att man fått barn (ni vet också att värkar kan dra igång när som och att prio då kanske inte är att avsminka sig). Är det så ni kommenterar någon när den säger att den fått barn och visar bild från förlossning IRL? Vad är det för någon konstig norm du sätter eftersom du har lösögonfransar? Eller säger du grattis?

    Älskar oversize hoodies och t-shirts, spontant känns det som att jag skulle kunna hitta något.

    Absolut inte min smak men kul att hon skapat något eget istället för att sälja polyesterkläder a la Kenza, Bianca, Alice och 25 andra flunsor.

    Jag tycker att den här trenden med för stora kläder på sig är fruktansvärt ful och att Lisa alltid stylar alla på samma sätt. Hon stylar inte folk för att få fram deras personlighet, utan för att alla ska se ut som hon.

      Jag älskar den. Fast utgår alltid ifrån tajt nertill och stort upptill eller tvärtom. Att ha oversize både nertill och upptill är inte särskilt snyggt. Men ett par pumps eller kängor, leggings och en stor hoodie. ??

        Kombinationen ’pumps’ och oversize- tröjor är så fult. Usch.

          Tycker det är skitsnyggt. Usch på dig.

            Såhär lätt är det uppenbarligen för att något ska spåra…

        Kan tycka att det är snyggt på andra men jag köpte en oversized jacka och jag såg inte cool ut för fem öre, bara som en unge som lånat pappas jacka?

        Pumps till leggings och stor hoodie? Njaa??

      Tur att vi alla är olika ? Jag älskar det!

    Det är tydligt att antingen ska kläderna sitta som ett korvskinn eller 7 nummer för stora.
    Tack men inget för mig.

    Nu ska ni få höra något fantastiskt. Målarbutiken i Alvik fixade svart färg till Mona. Hon bad om svart färg, och fick svart färg! Helt outstanding! De kan minsann färg. Och kom ihåg, målarbutiken hjälper även personer som inte bor i Bromma. ? Det är alltså en butik som inte bryr sig om att ta reda på var du bor för att du ska få handla! Nytänk. ?? Är ju så segt när man går in i en butik och blir stoppad i kassan för man har fel postnummer.

      Hon utnämner sig själv som ”Fiffig som få” för att hon målar en träkloss på en dm svart. ?

      Fin lampa mona har men när dom går sönder då? Var ju så många små ljus.

    Klädmärke? Pyjamasmärke snarare!

    Ser helt förjävligt ut. Kul med något annat än exakt samma silhuett och beiget dock.

    90-talet, igen. Min enda tanke.

      Skönt är min tanke. På 90 talet hade alla sin egna stil. Betydligt bättre både mode och variation än 00 och 10talet.
      Skulle älska att gå på stan och se punkare, hiphop, pop, grunge, heroin chic osv i en salig blandning istället för att varenda person ser ut att vara stöpt i samma mall.

        Jaaa varför kan man (nästan) aldrig se på folk vad de har för musikstil längre? Saknar ❤️

        Skulle säga att det är mer variation nu än på 90-talet. 90-talet var bara ett anti-mode.

    Margot Wallström kommer ut som transfob:

    https://twitter.com/margotwallstrom/status/1390688624031768577

      Va? Hon skriver ju:

      ”Kan vi som fortsatt vill bli kallade kvinnor eller män få göra det OCH samtidigt försvara transpersoners rättigheter?”

      Låter inte så transfobiskt att vilja försvara transpersoners rättigheter.

      Hej Stina!

      Ordet transfob är snart lika urvattnat som ordet rasist.

        Det är mest vita som verkar tycka att ordet rasist är urvattnat. Man vill helst slå ifrån sig genom att inte lyssna på de som blir utsatta. Jag som är svart tycker definitivt inte att rasismen minskat och att de som påtalar rasism bara är ”känsliga”. Forskning visar att rasismen ökar i Sverige. Men visst, din subjektiva åsikt väger säkert tyngre än vad forskning visar och vad många POC vittnar om ☺️.

          Märklig kommentar Anonym 16:27. Uttalandet om att uttrycket i sig är urvattnat säger inte emot det faktum att det finns rasism eller och inte heller att den ökar.

          Det är dock av uppenbara skäl problematiskt när uttryck som beskriver allvarliga samhällsfenomen som rasism, kvinnoförtryck och transfobi, mm, urvattnas. Och det är bekymmersamt att så många människor inte ser problematiken i det.

      Vänder Margot Wallström sig till vårdguiden för att få sin könsidentitet bekräftad?

    Ny mänsklig rättighet: lansera klädmärke/hudvårdsserie/sminkmärke man krigat för, osv osv.

      Avundsjuk much?

        Håller med trött.. Har aldrig varit lättare att skapa en egen produkt, välja ut nyans på läppstift och sätta namn på korken, ”designa” mjukisbyxor och trycka sitt namn på. Alla människor är inte skapta till att bli designers.

    Eftersom jag inte är så lång ser jag ut att vara ett barn i mammas kläder om jag har för mycket over size.

    Allt är slutsålt, så någon målgrupp verkar hon ju ha i alla fall.

    Personligen är jag gammal nog att minnas sånt här https://images.app.goo.gl/uWqGwpvgW5pzKhxi7
    Och håller mig till mer klassiska siluetter.

    Rent allmänt verkar gen z vara lite modigare och mer experimentella med sina klädval. Skitkul!

    Läser återigen ett kommentarsfält om Bisse. Hade varit intressant om det hade fått lika mycket uppmärksamhet om det varit en annan person och inte Bisse.
    Känner spontant att folk borde gå vidare från detta nu.

      Jag har inte läst alla kommentarer. Men de är lflunsor där deras ”jobb” är att influera framför allt unga till (onödig) konsumtion av massa krimskrams. Lite kritik måste man kunna ta om man har valt detta ”yrke” där man fläker ut sitt liv för allt och alla.

    Nä gillar inte kläderna. Tycker dom inte var fina. Och ganska dyra.

    Ortenstil?

    Är det spökdesignat av Joakim Lundell måntro

      För få loggor för det…

    Nej tack.
    Inte för att jag på något vis klär mig bättre, men känner att dessa kläderna på inget vis skulle förbättra min stil i allafall.

    Ehh

    Kul för henne men ser inget unikt i detta. Gå in på Junkyard eller vilken annan sida som säljer streetwear så hittar du liknande hoodies och byxor osv. Detta känns lite som det killar hade på sig när jag var yngre, tillsammans med typ DC-skor och Ed Hardy. Ändå kul att hon väljer att göra något annat och inte festklänningar i kavajstuk osv som andra influensers ”designar”. Ett starkt nej tack från mig dock.

    jag är inte heller målgrupp, skulle aldrig ta på mig dessa plagg.

    När ska marknaden mättad på flunsor som ”designar” kläder/smycken/hudvård? Och framför allt, varför köper folk detta??

    Tycker Lisa verkad så glad och peppig och skön. Så jag hade velat gilla kläderna. Men nej, verkligen inte min stil. Men verkar ju sälja iaf. Så: kul för henne och grattis!

    Trodde det var hennes syrra, Sofi, och hennes kille som startat det. Är släkt med Sofis kille och vi har sett dessa kläder på Sofis och hans instagram för länge sedan. Men det var kanske bara ett sätt att hypea upp det inför ”släppet”

    Jag gillade dem. Inte så farligt i pris om man jämför med liknande. Jag hade gärna sett lite basplagg blandat med dessa mer utstickande plagg. Jag tror absolut hon har en yngre publik som tilltalas av detta! Skulle abolut kunna se en högstadieelev/gymnasie ha på sig en av oversize hoodie till ex

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.