Caia Cosmetics släpper glowiga produkter

Nu räcker det inte med att ha glow i ansiktet, utan hela kroppen ska tydligen se ut som en grillad kyckling, i alla fall om Bianca Ingrosso och Caia Cosmetics får bestämma.
De släpper nämligen hela två nya och glowiga produkter, lagom till sommaren – ett stift och en i pumpflaska.

Hal som en ål ska man vara, frågan är väl bara i vilken ordning allt klet – som till och med den svenska sommaren kräver – ska appliceras. 
Solskyddsfaktor först och sen glowklet, eller glowklet först och sen solskyddsfaktor?
Eller innehåller glowkletet solskyddsfaktor? Är det vattentåligt eller kommer det lösas upp i vattnet så man riskerar att se ut som en panerad spätta om man råkar rulla sig i sanden? Kan man överhuvudtaget ha det på stranden eller lämpar det sig uteslutande för dagfester med lyxiga solsängar runt en pool som ingen badar i?
Färgar det av sig?
Kommer den lyxiga vita solsängen i slutet av dagen se ut som som ett gäng katter haft rövklåda?
Med tanke på att den kostar hela 425 kr för en flaska så får man ju hoppas att den sitter som berget och att man slipper pensla på produkten flera gånger per dag för fortsatt glow.

Vill du ha ett glowigt budgettips av mig? 
Rapsolja blandat med kanel.
You’re welcome!

112 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”grillad kyckling” ???

    Ja tänk som du drev om detta med glow redan för ett par år sedan, och glow-trenden håller tydligen i sig. Inte klokt vad mycket produkter man ska ha nuförtiden, femton olika borstar och underlag, primer, flera foundations, fixeringingspray, glowmist och allt vad de hittar på för att tjäna mer pengar haha. Och Bianca hon gapar, är hon täppt i näsan tro 😉 som hon posar och åmar sig haha

      Den som intalat henne att det ser sexigt ut borde få sparken

    Förstod Glans-referensen 😉

    Fyfaan va snygg färg den mörkhyade bruden hade. Så blank och len. Lyckos!

    Min mormor hade på tidigt 00tal någon kroppsspray från yves roscher (nej jag vet inte hur det stavas). Den hade massa skimmer i sig och den tog hon alltid på sig när hon och ”tjejerna” skulle dricka vin. Hon tyckte jag skulle ta på mig den på min student men det var såå tantigt tyckte jag.

    Tänk att lilla mormor hade varit modern idag där hon satt i solen med vin och blänkte??

      Minns att det fanns en doveprodukt med skimmer i, för länge sedan. Min mamma fick den i present av sin arbetsgivare i någon slags korg med a dra grejer. Nästa dag på jobbet hade alla guldskimrande armar, haha.

        Den gick varm under gymnasietiden runt 2005-2006 ?

        Jag hade sån lotion när jag gick på högstadiet omkring år 2003. Älskade den! Sen köpte jag skimmer från Make up store.

        Haha den minns jag! Doftade gott och skimret var nästan lite åt det grön-guldiga hållet. 🙂

        Ja alltså det är ju inget nytt, funnits skimmer-lotions i många år av diverse märken.

      Kan det vara monoi de Tahiti? Älskar den fortfarande och både min mamma och mormor har använt den ?

      Men åh vad fint ❤️ fick mig att börja sakna min mormor

    Tacka vet jag en lagom fin solbränna.
    Det är en naturlig ”glow” (fan vad jag hatar de ordet) som slår allt konstgjort skit med hästlängder.

      Tror att jag talar för ganska många, eller i alla fall en del, när jag säger att vi inte kan få en lagom bränna. Av olika anledningar.

      Jag är nyfiken på hur det funkar om man återapplicerar sitt solskydd ovanpå glowet, men kroppsskimmer har ju funnits jättelänge så det verkar ju inte vara ett problem.

        Haha ja. Jag är vit –> ojämt röd (mest röd vid bikinikanterna) –> flagnar bort huden där jag varit röd –> repeat

        Förstår heller inte hur andra gör för att få fina sommarbruna fötter. Efter en dag ute på promenad i solen så har jag solränder efter sandalerna. Snyggt.

          Ang fötterna = solar utan sandaler, så löste vi det ??Så får jag bruna fötter iaf ?

            Fötter är bara så vidriga. Ville bara tillägga det i all enkelhet.

              Jag är jättenöjd med mina fötter. Dom är smala och fina. ?

            Jo men sen de dagar du är ute och promenerar, sitter på en uteservering, cyklar.. får du inte sandalbränna då?

          Låter som du solar alldeles för mycket. De flesta vita kan få jättefin färg om man bara solar måttligt.

          Högt solskydd på kroppen 🙂 30 minst, så kommer det gradvis. Eller en bra BUS 🙂

        Palla sola. BUS ❤️❤️❤️

    Hua nej tack, har naturligt sommarglow alla svett! ?

    Jösses vad de hittar på en massa för att tjäna så mycket pengar som möjligt. Enligt Bianca är det väl, som vanligt, bästa glow-produten på marknaden. Bianca som också försökte sälja nattlinnen/underklänningar som klänning och sa att det var dom bästa sidenklänningar som finns och att hon alltid använder dom – jag har aldrig sett henne ha sådana klänningar innan. Hon ljuger i sin iver att sälja och tjäna pengar haha.

      Jag har sett henne använda dom MEN dom är ju helt galet korta?? Inte alls gjorda för använda som plagg ute förutom hemma och sova i. Jag skulle aldrig våga gå ut i sån, en liten vindpust och allt syns ?

        Ja alltså hon har ju använt dem nu efter att hon började göra reklam för intimissimi men inte innan som hon låtsas och påstår, inte vad man sett i alla fall. Allt för att sälja så mycket som möjligt och tjäna så mycket pengar som möjligt, smart att sälja nattlinnen som klänning haha ingen som gjort innan vad jag sett. ” Asså ni bara MÅSTE ha en sån här klänning” haha

          Hon har använt silkesklänning tillsammans med stickade tröjor länge. Bara för att du inte sett det betyder det inte att hon ljuger. Kolla hennes youtubekanal. I hennes house tour som är nästan två år gammal har hon en sån outfit. https://youtu.be/_tqJlqco87Q Varsågod

    Glow i kubik och vild uppborstade ögonbryn, vad vi kommer skratta om tio år

      Hur mycket kan vi kopiera KKW? *snor kroppsborsten rakt av*

        Kkw?

          Gissar Kim Kardashian West ?

            Ah smart. Så långt räckte inte min hjärna ikväll ?

      Alltså fy för dessa trender! Jag har mycket ögonbryn och nästan svarta så skulle se tokig ut ifall jag börjat borsta upp dem! Och fy med glow, börjar tänka på strippare ?

      Ganska många som skrattar redan idag.

    Haha asså den här glow-hypen. Snart blir det väl också ett komplex ?

    Är det BARA jag som svettas i det här landet eller????

    Glow är det sista av mina bekymmer.

    Mvh
    Röd som en tomat och klistrig som en strumpa som du klivit med i sockersötad saft.

      Haha samma här. Kladdar även in mig med solskydd som ger ett extra lager klibb också.
      Går genom sommaren med ett konstant lager ”glow” över kroppen.

      Sen vet jag inte om det bara är jag men jag är inte så sugen på att täcka kroppen med ”onödiga” lager av smink på sommaren. På vintern kan jag ha foundation och concealer osv men på sommaren känns det så instängt att smeta in mig i något alls.

        Jag gav upp solkräm på kroppen, smörjer benen när jag har shorts men i övrigt har jag gått över till tunna klassiska skjortor som täcker överkroppen.

          Ja jag med. Är mycket skönare också än att solen gassar rakt på axlarna. En tunn skjorta eller öppen tunika ger en skön svalkande känsla också.

          Jag har tagit bort flera födelsemärken på kroppen och har väl nu insett värdet av att skydda huden på olika vis. När jag var yngre var en snygg bränna värt mer än den är idag.

            Jag är rödlätt och har haft malignt melanom. Inte kul.
            Alla hudläkare jag har träffat rekommenderar kläder som främsta solskydd. Jag har svala linnebyxor, en skön skjorta och en snygg hatt. Gärna solglasögon också. Solkräm där kläderna inte täcker vilket ofta bara är ansikte och handrygg.

            Var rädda om er.

    Vanligt återfuktad hud glowar naturligt och med mycket mindre kladd… hela min hudvårdsrutin från The Ordinary kostar mindre per månad än hennes glow på flaska.

      Och min enda hudvårdrutin är en dagcreme från aco och spf på sommaren. Jag tror inte på hudvårdsprodukter. Kanske är jag även välsignad med bra gener men har fin hy och knappt rynkor trots att det är läänge sedan jag var ung. Hudvårdsindustrin vill bara tjäna pengar på att vi ska tro att vi behöver deras produkter. Rök inte och spf kommer man långt med.

        Min hudvårdsrutin består av en rengöring, en olja och en kräm som båda återfuktar (de kompletterar varandra, oljan ger extra fukt till min extremt torr hud), en så kallad aktiv kräm som också hjälper till med återfuktningen på längre sikt) samt spf. För det betalar jag ca 300 kr i månaden vilket är lätt värt eftersom jag nu slipper röd och fnasigt röd hud. Jag har också extremt bra gener och ”snäll” hud men jag märkte en tydlig skillnad när jag bytte ut min vanliga hudkräm från Apoteket mot den här rutinen. Jag bytte för att jag utvecklade en allergi mot konserveringsmedel som ACO använder men jag skulle aldrig gå tillbaka nu även om jag kunde. Skillnaden är för stor.

          Mycket av skillnaden man märker när man använder olika hudvårdsprodukter är placebo. Man förväntar sig skillnad och då ser man också skillnad. Med det sagt så tycker jag att var och en får smörja in sig med det den vill ? så länge man är nöjd och glad själv!

            Jo, det kan jag hålla med om, mycket är placebo. Men eftersom även andra ser att rodnaden i mitt ansikte har försvunnit så är det mer än placebo. Jag behöver heller inte smörja in ansiktet efter duschen eftersom huden inte stramar och kliar. Ibland är det värt att testa något nytt. ACO är inte lösningen på allt.

              Nej självklart är inte det svaret för alla och jag är medveten om att det är lätt för mig att säga som inte har problem med hyn.

              Vad är det för aktiv kräm du använder? Är på jakt efter återfuktande nämligen!

                Jag använder The Ordinarys Amino Acids + B5 men jag skulle rekommendera att göra deras regime builder på hemsidan för då får man en rutin som är anpassade för ens egen hud utifrån vilka program har, hur gammal man är, vilken hudtyp etc. Min favorit för återfuktning är en kombination av deras squalane cleanser, squalane olja och vanliga ”surface hydration”. Jag märkte skillnad på ytan på bara någon dag.

        Tyckte SVTs dokumentär om detta var intressant 🙂 min hudvårdsrutin är på sommaren spf i ansiktet och resten av året lotion till min bonusdotters fasa ?

          Ja, trots att den hade brister var det tydligt att alla har nytta av återfuktning och spf. Det var några ”aktiva” produkter de såg resultat av också tror jag? Jag vet att c-vitamin och kollagen var verkningslösa.

            Det tror jag inte på, jag får en fantastisk hy med pixi vitamin C kört på andra produkter men inget slår c- vitamin. Sån lyster makalöst.

            Ja, de såg att BHA och niacinamide funkade por-reducerande. Eventuellt att AHA också funkade i deras tester, men som du sa, störst fokus på återfuktning och spf!

              Fast de testade ju i typ två veckor? Värdelöst och kan inte ge något resultat på så kort tid

                Var väl ändå längre än så?

                  Nope, två veckor testade det i SVTs dokumentär. Trots att producenterna hävdar att de krävs mellan 6.-8 veckor för ersultat. Retinoler kan ta ännu längre tid. Dessutom testade de serum och krämer på samma sätt. de har fått oerhört mycket kritik för detta.

                Nej de testade i 8 veckor. Samt gjorde tester på ett test institut också. Tror det var 100 personer i varje test grupp.

                  De testade inte varje produkt i åtta veckor!

        Ja, det är gener. För vissa av oss som har faktiska problem gör aktiva produkter underverk – Det är både arrogant och väldigt otrevligt att uttrycka sig på det sättet du gör här, som om alla vi som har seriösa problem med vår hy och som har brottats med den hela våra liv hade kunnat slippa det om vi bara… använde spf? Du tror inte att vi har bättre koll än vad du har och att det uppenbarligen inte räcker?

      Jag som har akne och pormaskar tycker jag bara ser kladdig ut med massa glitter-gojs ovanpå. Nej tack till glow på flaska och ja tack till fukt och bra hudvårds/sminkprodukter

    Nuxe klassiska ”guldolja” har väl funnits i minst 15 år så det är ju inget nytt ? Jag tycker det är superfint med lite flow på solbrända ben en kväll på uteservering men det är ju inget man har till vardags.. Blir väl max 3-4 såna kvällar per år så skulle jag köpa kommer de räcka minst 10 år ?

    Men va? Finns det en efterfrågan varför reta upp sig?

    Är inte speciellt svettig av mig så mitt glow kommer inifrån, haha..

    Det här har absolut ingenting med inlägget att göra.. och jag vet att ot-kommentarer undanbeds till öppet spår, men jag hinner inte vänta.

    Såhär är det, min älskade lilla vovve har nått slutet på sin resa och på torsdag ska vi säga farväl till henne. Jag har haft 13 fantastiska år med henne och hade jag fått bestämma skulle hon vara med mig livet ut. Men sedan ett och ett halvt år tillbaka har hon haft cancer, hon har enligt veterinären svarat bra på medicin fram till nu.

    Så på torsdag ska vi säga hejdå. Jag vill att hon ska ha en så fin sista stund som möjligt och på onsdag ska hon själv få välja sin viloplats på djurkyrkogården. Vi har tänkt att låta henne simma en sista gång, vilket hon älskar.. Men jag undrar, vad mer kan man göra för henne?

      Finnas där för henne bara på samma sätt som hon har funnits där för dig. Djur är enkla varelser ❤️ Ta henne på en simtur och ge henne en hundglass och var med när ni säger farväl. Det är allt som behövs.

      Favoritgodis i mängder, klapp och kli, bus och favoritlek. Så mycket mer kan man inte göra. Beklagar verkligen! Förlorade nyligen min fyrbenta kompis. Fruktansvärt!

      Låt henne somna in på något du haft på dig, ta med en tröja du inte använder eller så. Och även om det är skitjobbigt, för det är det… så vill du ju hennes bästa …kram!

      Det allra viktigaste du kan göra för henne nu är att vara med henne hela vägen. Överge henne inte hos veterinären, låt henne få somna tryggt i din famn. Mitt hjärta går sönder varje gång någon bara lämnar sitt rädda och svårt sjuka djur på kliniken och går därifrån, det är det ultimata sveket…
      Jag har suttit med andras djur mång en gång, men hur kärleksfulla vi än är mot djuret är det aldrig i närheten av den trygghet hen skulle känna i sin ägares famn. Till dig och alla andra som står inför samma svåra beslut, våga följa era älskade djur på deras sista resa, det betyder så oerhört mycket för dem att ni är där. Avlivning av smådjur är odramatisk, det går väldigt lugnt och fint till och det är bokstavligen så att de somnar in. Det gör inget om man bryter ihop och gråter, det är helt naturligt och något veterinärer är vana vid.
      Massa kärlek till dig och din hund. <3

        Mitt hjärta går sönder av att höra det här. Hur kan någon lämna sin älskling under den sista tiden i livet? ?

      Låt henne njuta av allt, ge henne godis, lek, promenader, vila, mys, kel, mer godis. Tufft beslut ? fick ta bort min hund för mer än 1 år sedan, så otroligt jobbigt. Han fick somna in på en filt som var min sons – de var bästa vänner och filten fick följa med hunden till himlen. ❤️

      Jag kan inte säga annat än att min älskade katt snart ska få somna in, och jag förstår hur fruktansvärt det känns. Det är helt förkrossande att behöva ta ett sånt beslut och känns omöjligt att acceptera att ens lilla vän inte ska finnas mer.

      Tyvärr kan din fina hund inte finnas med dig i hela ditt liv, men du har åtminstone funnits med i hela hennes liv. Varje dag du känt dig älskad av henne, har också hon känt sig älskad av dig. Jag hoppas att det ska kunna ge lite tröst.

      Det hon gillar mest och orkar. Hundar tycker ju om rutiner så hon kräver nog egentligen inte så mycket av dig. Ha det mysigt, så mycket det går. Vet precis hur det är. Skuldkänslor blandat med vetskapen om att det ”är dags”. Kram till er.

      Jag ställde en tallrik köttbullar på en hylla i kylen som jag lät min hund ta av varje gång jag öppnade dörren. Hon blev så förvånad och glad när jag sa varsågod istället för att blocka nosen som alltid smög sig in så fort dörren öppnades ? sedan gjorde vi saker hon tyckte om sista dagarna: badade, lekte, sov, gosade, åt favoritmat. Och som någon annan skrev: låt henne somna in i din famn, lämna henne inte ensam ❤️ Beklagar sorgen och hoppas att era sista dagar tillsammans blir fina!

        Vad fint ❤

          Mina hundar har somnat in på sin älsklingsbädd som vi tagit med oss. De låg kvar på bädden när allt var över.

    Har en flytande highlighter i budgetkategorin som jag blandar med min hudkräm. Blir bra glow och kostar inte 500 spänn ?

      Tips på flytande highlighter????

        Lumene ?

    Asså sorry men caia är bar en svensk kopia av Kardashian/ Jenner produkter.
    Kim gjorde en liknande variant för nått år sen…

      Fenty också

      Sorry men du har ingen koll på företagande va? Om du ser dig runt i världen finns det många företag som erbjuder väldigt liknande produkter – å det behöver inte va en billig kopior för det. Vi kan ta två lätta exempel. Pepsi och Coca cola. Ett annat är Volvo och BMW. Vi kan även ta märken som Aim’n och ICIW. Så lugna ner dig lite och fortsätt köpa kardashians produkter. Så köper de som gillar Caia det.

      Sen va det ju inte många inlägg sen då det gnälldes över att män tjänar pengar på kvinnors behov. Nu har vi ju en kvinna här som driver ett företag som tillverkar produkter för kvinnor. Ska vi inte så hylla ist för att såga?

        Du får nog läsa igen, har inte skrivit att det är en billig kopia, tycker tvärttom att det är en ganska dyr kopia. och jag har inte heller klankar ner på Bianca utan enbart påpekat likheten mellan två märken/ företag.
        I inlägget handlade det om caia och inte bilar, träningskläder eller läsk. Är väl lika pinsamt när andra företag kopierar av varandra.

        Dock tycker jag, egentligen, det är smart av Bianca att kopiera ett märke och kampanjer som visat sig vara så framgångsrikt…

        Så du kan vara lugn, här är det cool lungt ???

    Jag får panik av att ha produkter på mig. Solar, duschar, på med lite bronzer för att glittra lite typ. Men nu har jag ”turen” (enligt syrran) att jag blir (citerat:) ”äckligt brun”, och rätt snabbt. Men jag klarar inte av klibbiga krämer och sånt. Och att ge glow, aaaah ser så klibbigt ut ?

      Det är ju inte konstigt att många av dessa sminkinfluenser har sjukt dålig hy.

    Bara jag som stör mig på sättet hur hon har munnen öppen på alla reklambilder? Varför måste man ständigt försöka se så sexig ut?
    Och bilderna är oterooooligt retuscherade (färgmässigt). Så sjukt missvisande reklam!

      Är det du, Amir? ?

      Nej du är inte ensam, kan undra om Bianca är täppt i näsan. Blir pinsamt ibland när hon åmar sig och poserar, hon börjar bli lite för mycket, nästan så man behöver skämskudde. Hon blir mer och mer icke-trovärdig också med allt som ”är det bästa som finns på marknaden” och hur mycket hon älskar allt och alla gullisar bara MÅSTE ha det hon gör reklam för, och så snyft och dramatisk rubrik när det ska nås ut med reklam i vloggar. Clickbaitar och sympatifiskar. Suck. Strategierna alltså, genomskinligt så det förslår.

      Nej någon skulle behöva lära henne något nytt ansiktsuttryck. Halvöppen mun och ögon , är det sexigt någon?

      Märkligt att du säger ”sexigt” Jag tycker hennes öppna mun är allt annat än sexig. Ser mer lite korkat ut.

        Jag tänker på Bubba i Forrest Gump ?

    Lyssnade på podden ”Ursäkta” och då hade Edwin råkat kleta smink på en vit (dyr) tröja på Acne. Sänder ibland en tanke till alla klädbutiker som får kassera massa kläder pga smink, och det måste väl bli ännu mer sånt ju mer kroppssmink folk använder? Fast man kanske mest använder sånt kroppsglow inför en festkväll iofs…

      Sedan är det väl endast butiker som tillhör en kedja och riktar sig till det äldre klientelet som, före, corona erbjöd sminkluva(?).
      Börjar förstå varför.
      Konstigt att inte fler kedjor hade sånt, före corona.

      Jag vill inte behöva friskriva mig från det här onormala livet under pandemin. Kan vi återgå till semi-normalt liv snart?!

    Tips på solkräm för ansiktet som inte täpper till och ger finnar tas tacksamt emot! ?

      Apoteket har nog bra. Nästan alla mina krämer är i gelformat. Täpper inte till. Men har ännu inte köpt solskydd. Hör med apoteket.

        Jag har aco sun face cream 30 spf. Känns som en vanlig dagcreme tycker jag. Blir inte klibbig osv. Ger inte mig finnar i alla fall och jag är känslig pga eksem i ansiktet och kan ha den utan problem.

        Jag tycker inte att acos är bra tyvärr. Den smular sig och äcklar sig under smink. Samma när man återapplicerar. La roche posay eller dr ceuracle är toppen 🙂

      La Roche possay! Får jättelätt finnar i vanliga fall men inte med den

        Tack för tips ??

      Jag använder mest Evy, den kladdar inte och lägger sig inte sådär ovanpå utan åker in i huden på ett annat sätt än andra solkrämer. mycket nöjd sen jag började med den.

        Tack för tips!

      Dr ceuracle spf face. Absolut bästa jag nånsin testat. Känns som en helt vanlig, lätt kräm till skillnad från västerländska spf som alltid känns på huden.

        Tack snälla! ?

        Ja men så vill nan ju även veta hur länge den spfen är duglig. Hur många timmar håller den till man måste applicera nytt?

      Yves rochers spf 50 för ansiktet, i orange smal tub. Tycker den känns lätt på huden samtidigt som den ger fukt och gör inte ansiktet glansigt.

      Gillar La roche posay och Rituals spf för ansiktet. Jättebra!!

      Eucerins solkrämer är bäst enligt mig. De enda som inte täpper till eller irriterar min känsliga hy. Den jag länkat är svinskön att applicera då den är väldigt tunn och inte blir som en fet hinna på huden ?

      https://www.kronansapotek.se/EucerinSensitive-Protect-Sun-Fluid-SPF50-50-ml/p/771749/?gclid=EAIaIQobChMIu8bzm_qF8QIV4gWiAx1SDArbEAQYESABEgI9LPD_BwE&gclsrc=aw.ds

        Jag gillar deras spf som är lätt färgad. En cc cream och spf 50 i samma kräm.

      Jag älskar Biorè Watery Essence spf 50. Helt fantastisk men går inte att hitta i Sverige, får typ importera från USA eller Asien det kostar för mycket…. ?

      Jag får också väldigt lätt finnar av olika produkter. Har just nu La Roche Posay – vit flaska med orange etikett – SPF 50 (som många redan nämnt) är bra. Har Toleriane-serien från samma märke och den är väldigt bra. Inte en plita av den och huden är mjuk. Helt ok pris också.
      Dr Ceuracle (dyr!) fick jag världens acne av.
      På Skin city skrev de då att man måste tvätta extra noga på kvällen då SPF är svårare att få bort, men jag håller mig till dem som funkar med min vanliga ”rutin” (som krympt efter att jag sett Hud-dokumentären på SVT play).

    Men varför måste alla produkter med kvinnor som målgrupp ha så enormt töntig reklam? Bara på grund av hur tex Bianca ålar runt och ska se porrig ut med öppen mun kommer jag vägra köpa produkter från Caia. Jag hade skämts ihjäl av att hålla på så.

    Men tonen i det här inlägget?!
    Herregud inte konstigt att kommentarsfältet ballar ur ibland när du skriver som du gör.

    Oj vad borsten är kopierad från Kim Kardashians märke. Börjar ju bli faktiskt bli lite pinsamt hur mycket Bianca/caia kopierar Kim och Kylie. Gissar att deras nya kontor kommer vara väldigt inspirerat av Kylies kontor som finns visat på youtube, återstår att se helt enkelt men skulle bli väldigt förvånad om dem inte kopierat det också..

    Nej skulle aldrig använda något sånt vad är det bra för?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.