Joakim Lundell om sitt psykiska mående efter attackerna på sociala medier

[YouPlaySinglePlayer video=”2306,385,381248″ ap mute ]

Efter att Joakim Lundell gått ut och kritiserat Olof K Gustafsson (Escobar Inc) sexistiska och kvinnoförnedrande agerande på sociala medier, och även bidragit till att Gustafssons konton blivit nedstängda, så verkar han ha inlett ett fullt krig mot Lundell och fullkomligt pumpar ut videos och Twitterinlägg med avsikt att kränka och knäcka honom.
Till sin hjälp har han Youtubern Karl Levander, som upplåter sin kanal ”Reallokal” till Gustafsson, men tar den enkla vägen ut genom att avsäga sig ALLT ansvar för vad som sägs på hans kanal genom den här praktiska textraden:

Ingenting i denna video är olagligt. Inga hot eller trakasserier förekommer. Klippen i intot bör ses i sin helhet och bör inte bedömmas ur kontext. Jag står som vanligt inte bakom personerna i videons uttalanden och delar inte nödvändigtvis deras åsikter.

Det senaste dygnet har Joakim Lundell tagit till sitt Instastory för att uttrycka hur allt det här får honom att må, och ni ser klippet i sin helhet i spelaren här ovan.
Han har även publicerat ett par stycken bilder som kommer här, eftersom de innehåller en hel del text:

Bild 1: Joakim: Kan alla snälla gå in och anmäla hans Twitterkonto! Detta börjar gå för långt och mitt psyke orkar inte mer... Bild 2: Joakim: Det enda hans twitter består av är kränkningar och mobbing emot mig om och om igen! Bild 3: Joakim: Detta är ett rop på hjälp från mig för jag orkar inte mer psykiskt! Dessa personer med Lokal och Olof i fronten verkar ha siktet inställt på att försöka driva mig till självmord. Det räcker nu, snälla låt mig vara! Ser ni dem posta något så snälla anmäl detta. Kommer även kontakta polisen idag för turligare anmälningar!
Bildkälla: Joakim Lundell Instastory
Bild 1: Sms till Joakim där avsändaren verkar vilja söka upp honom för att pratar. Bild 2: Joakim: Smset i föregående story är från "El Lobo" som jobbar för Olof K Gustafsson. Det är så dessa personer jobbar bakom kulisserna. Allt kommer självklart polisanmälas. Bild 3: Joakim: "Jocke hotar att ta ner mig Youtubekanal" Ja, jag kommer göra allt i min makt för att anmäla varenda litet community brott du begår när ni i grupp ringer och hotar mig oh min familj. Gör content där ni lottar ut saker för att avfölja mig, förtalar mig och kränker mig. Om du sköter dig på Youtube oh håller dig till reglerna så kan ingen ta bort dina videos. Bete dig så slipper du problem. Är min rätt som människa att anmäla videos som går ut på att dra visningar på att smutskasta mig. Bild 4: Joakim: Att personen postar denna video medvetet när han vet hur jag mår är skadat. Är detta nya internet att driva folk till självmord för att få visningar?
Bildkälla: Joakim Lundell Instastory

Jag vill uppmana ALLA till att hålla en god ton, annars kommer jag stänga av kommentarsfältet. 

73 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det här är ju helt genomvidrigt, hur ORKAR folk leda med hat istället för att göra nåt trevligt med ditt liv? Och dom där bilderna och filmerna verkar ju gamla, vad har det med saken att göra nu? Shit vilka människor det finns.

      Håller med, har inga ord. Är detta samtiden? Vad är detta för människor? Hur resonerar man i sitt huvud när man håller på så här?

      Tycker synd om Jocke 🙁 men vad är de med just den här familjen att de är så utsatta? Ja dom är stora i sociala medier och kända men vi har måååånga kända och stora sociala medier profiler i Sverige men ingen verkar va såhär utsatt, eller så pratar dom inte om det lika mycket? Reagera på nu att Jonna repostat Danjals stories om att dom har massa kameror (de är nog vanligt dock) men även att dom har väktare/vakter utanför och även i skogen? ? eller är det skrämseltaktik? Han fick dom frågorna just idag/igår om vakter som han svara på?

        Och däääär kom victim-blamingen

          Hur?

    Hur orkar han ens med sig själv?
    Så mycket drama hela tiden.

      Du skuldbelägger Joakim för det här?

        Nej, skrev jag det?
        Jag undrar bara, helt ärligt hur det kommer sig att ALLT som har med denna person att göra alltid innebär drama.

          För att han är en av Sveriges största profiler som drar views till andras kanaler? Hade Joakim varit en nobody så hade han varit helt ointressant att gå på för dessa människor.

            Det har nog, tyvärr, ganska mycket att göra med Joakims tidigare liv och beteende. Det är inte alla stora profiler som blir uthängda över att de har tagit kokain, har spelat in porrfilm, är 2 faced osv. bara för att de drar views till någon annans kanal. Det är ju ganska öppet mål för någon som känner sig påhoppad av joakim att hänga ut honom när allt sånt redan finns till beskådan på internet. Med det sagt så tycker jag att det är tråkigt att han blir trakasserad och tycker absolut inte att han förtjänar detta.

            Har du sett hans visningar på sistone? Han har toppat, det är bara att inse det. Om Joakim, Anjo, och Cluee news, inte hade gett reallokal och olof uppmärksamhet så hade de inte varit samma situation som nu.

        Ingen skuldbelägger Joakim i just det här fallet men det är ingen annan svensk influencer som konstant har drama runt sig. Det måste ju bero på något?

          Ja vissa människor har någon typ av magisk förmåga att ständigt dra till sig drama.

          Fast, jo? Det är ju Joakim som ”startat” själva kriget genom att försöka ge sig på den där Olof och få hans kanaler avstängd för att han inte gillade budskapet.. Hade han varit smart hade han gjort det anonymt. Nej just det, Joakim Lundell vet inte hur man gör NÅNTING utan publik. Han hade så enkelt kunna dra sig undan rampljuset men han tjänar pengar, även på denna fight. Naivt att inte folk inser det…..

            Det stämmer inte, det är Olof som gav sig på Joakim som dessutom inte är ensam om att bli attackerad av Olof. Men Joakim fann sig inte i det och gav igen. Man kan tycka en massa om Joakim men han verkar inte medvetet vilja skada andra. Olof å andra sidan verkar vara en riktigt obehaglig typ och vem vet vad hans hjärna kokar ihop för lite uppmärksamhet.

              Olof är mest ord och ingen handling. Om jocke bara blockerade honom över allt, ignorerade honom och slutade ge honom uppmärksamhet skulle intresset runt Olof långsamt dö ut.
              Olof vet dock vilka knappar han ska trycka på för att göra Jocke arg så Jocke fortsätter skriva om honom.
              Olof är äcklig och stor i käften, men finns inget som visar på att han skulle vara våldsamt eller farlig.

    Det är en sak att ot om andra influencers är tillåtet. Men det är en dick move att missbruka detta och lurpassa på nästa inlägg för att genast kapa kommentarsfältet med ot.

    Hur kan någon bli så hatisk mot en annan person??
    Förstår inte hur något kan ge upphov till en sån förföljelse.
    Inte för att det motiverar ett uns av deras handlingar, men vet någon hur detta började? Är det för att Lundell är framgångsrik och den andra ville bli känd?

      Olof pratade skit om Jocke, Jocke svarade, Olof fick med uppmärksamhet tack vare Jocke och fortsatte snacka skit om Jocke, Jocke fortsatte svara, och så var hela dramat igång. Det gjordes massor med videor om Olof, och Olof blev väldigt snabbt ”känd” inom en liten krets tack vare detta. Nu verkar Olof vilja fortsätta bråka med Jocke för att Olof ska synas/höras, och Jocke ger honom det han vill ha genom att sprida dessa kommentarer.

    Jag gillar inte Joakim, har aldrig gjort. Men usch vad det vred sig i magen nu. Inte okej någonstans det som händer! Fyfan vilken vidrig människa den där Olof!!!

    Är mer intresserade av vem denna ”El Lobo” är. Va fan kom han ifrån? Såg en del av intervjun. President för Mercenaries MC i Europa. Typ en klubb för pensionerade 1% eller ngt… Jävligt oklart.

      Finns någon ingen El Lobo i Norrköping. Olof snackar bara skit…

    För oss oinsatta, vem är denna Olof? Varför näthatar han mot Joakim?

      Han är VD Escobar Inc.

        Och vad är det?

          Jag tror inte ens Olof vet vad det är heller helt ärligt.
          Men typ försöker tjäna pengar på escobars namn och gör de på alla möjliga vis.

            Olof är avvikande på så många sätt men han är inte korkad. Escobar inc är ett ytterst verkligt företag och legalt sådant även om det ofta rör sig i tassemarkerna. Affärsidén är att skydda Pablo Escobars namn och legendstatus. Företaget stämmer därför alla som inte betalar för upphovsrätten när de använder namnet ex i serier och filmer. De har även varit inblandade i att sälja fejkmobiler. Olof själv har i intervjuer sagt att han tycker escobar var en hyvens kille och att han enbart dödade folk för de hotade han business. Känns väl inte helt rimligt så Olof är nog inte heller själv helt rimlig…

    Herregud vilket drama.

    Vet inte om jag tycker att man ska ge folk som Olof mer luft och uppmärksamhet. Han är ju uppenbarligen inte som han ska. Sjukt obehaglig med ganska shady business och lawsuits bakom sig.

    dessutom undrar man ju hur han har tid att hålla på så här vid sidan av sitt s.k VD jobb.

    Är inget fan av Lundell men det här var ju för mkt. Så besatt han var av Jocke… Försöker säkert bli känd genom detta, sjukt ju. Gör nåt eget och positivt istället. Mobbargubbe… Patetiskt.

    Sånt här måste få ett slut! Mobbning är aldrig ok, och på internet blir skalan gigantisk. Jocke går ut och berättar hur dåligt han mår, hur kan folk vara så empatilösa att man bara fortsätter och fortsätter? (jag tänker på följarna i Team Olof). Den där Olof själv verkar ju vara helt ifrån vettet, jag visste inte vem han var men googlade. Vilket vider han verkar vilja vara (och han verkar ju lyckas med det).

    Den där Olof är så sjukt obehaglig, får riktiga creepy vibes av honom. Hoppas att han aldrig skaffar/får barn.

      Sociopat, Narc osv. Nej man ska inte ställa diagnos men ja alla ser det.

      Försent, han har ett barn med en ryska

        Äjmen vafan….

        Har han verkligen det då eller är det bara ytligare en av alla hans lögner?

          De möttes i Dubai och hon arbetade med vad unga rysskor arbetar med i Dubai. Olof hyr en airbnb i burj khalifa eller vad det heter då o då. Hon tjänade iaf grymt bra i Dubai

            Hur vet du det? finns inga bilder på Olof och hans tjej, eller hans barn. Allt han säger är lögn, så bara för att han har sagt det betyder det inte att det är sant.

    Kan någon ”cansla” denna Olof från sociala medier, helst igår, tack?
    Han var inte intressant i början, och han är inte intressant nu.

    Han är en tönt? Förstår genuint inte hypen kring honom och har aldrig gjort

      Finns ingen Hype, han försöker skapa en hype.

        Och han får stor hjälp att skapa denna hype av jocke, clueenews, anjo, m.fl.

    Jag gillar verkligen inte Jocke, varken det han har gjort innan eller det han gör nu.
    Däremot framstår ju Jocke som ett snille jämfört med denna Olof. Jag har aldrig hört talas om denna stjärna från b-laget i ”coola klubben” och inser nu att jag har slösat bort en minut av mitt liv på att googla honom.

    Men vad är det här för sjuk människa/sjuka människor??
    Tror de att någon överhuvudtaget som är normal i huvudet bryr dömer Jocke för vad han gjorde förr? Det är ju ingen hemlighet, han har varit öppen med det.

    Jag följer varken Jocke eller Jonna, men den de har att göra med är en svårt störd människa som borde fokusera på sitt egna liv.
    Jag hoppas att personen blir avstängd ifrån allt vad sociala medier heter, och personen bakom som har kanalen kan ju inte ha alla hästar hemma.

    Är det ens vuxna människor som gör så här?
    Han verkar ha en sjuklig besatthet av Jocke.

    Hoppas att Jocke och Jonna inser att normala människor inte vill se det eller bryr sig.

    Vänta, försöker du trycka till denna Olof genom att hävda att han är homosexuell? Att hans mobbing av Jocke beror på att han är olyckligt kär? Känns inte okej alls. Olof beter sig som ett as men att skoja om att det är för att han är gay känns helt skevt?

    Mänskligheten i ett nötskal. Ibland känns det som om vi skulle sätta oss i ett tyst och mörkt rum och tänka över vilket samhälle vi vill att våra barn ska växa upp i. Influencer som verkar vara helt utan konsekvenstänk, följare som inte verkar ha en egen vilja och övriga som tydligen lever ett så innehållslöst liv att de måste hoppa på alla andra. Blir så ledsen när jag tänker på vilken låg nivå det är på denna livets cirkus. Vart är det där berömda förnuftet och hur länge ska föräldragenerationen misslyckas med att föregå med gott exempel för sina barn? Att mobba andra är inte ok vare sig om du är känd eller privatperson.

    Ser inte på Twitter det som jocke print screenat – är det deletat?

    Cam cam, det är ett mobilnr som syns. Det är inte första, andra eller tredje gången detta sker, att du publicerar saker med mobilnr som syns. Gör du det medvetet?

      Bra där att du är uppmärksam. Det hade varit ännu bättre om du mejlat Camilla och berättat att hon missat att maska mobilnumret istället för att kommentera om det i kommentarsfältet.

      Givetvis inte, tack för heads up.

    Olof k Gustavsson verkar triggas av att Jocke tar upp saker om honom , och få provocerar han ännu mer. Känns som att Jocke gått i Olofs fälla. Om Jocke inte lagt så mycket energi på att cansla Olof kanske han mått bättre , men vet ej

    Jag tycker inte Jocke eller någon annan person är värd att få så mycket skit emot sig. Men att Jocke gång på gång det sker drama eller när andra profiler som går emot han eller hans familj måste basunera ut det i storys efter storys efter storys. Han lägger ju bara mer ved på brasan och både hans följare och de som inte följer honom blir nyfikna och börjar söka runt för att hitta info om vad han pratar om. Detta ger då mer trafik i ämnet och till dom som då håller på emot Jocke vilket ivartfall inte resulterar till något annat än annu mer pajkastning och ordkrig. Inna Jocke började prata om Olof så var det nog knapot någon som visste vem han är, och man ser ju även idag att många fortfarande inte vet vem han är eller vem han var innan dom kollade upp honom efter Jocke storys. Kanske han borde använda omvänd psykologi och bara tyst och sköta detta privat än att basunera ut allt hela tiden och tro att detta ska sluta då, tror inte det är rätt taktik och tror innerst inne att Jocke med stab vet om det med.

      Spot on. ”Mata inte trollen”, hur jävla lökigt det uttrycket än är.

    Ja, Olof K Gustafsson verkar ju vara en riktig looser..det är ju det enda han sänder ut. Lundell har gjort sig ett namn och badar i stålar, barn och en familj. Do the math..

    Men…varför i hela friden har man ett instagramkonto och interagerar på sociala medier om resultatet är att man man mår psykiskt dåligt?
    Stäng ner och avsluta skiten och nöj dig med att leva i den riktiga världen istället.

      Joakim mår dåligt av vad den där Olof och hans omogna följarskara håller på med.

        Ja, det är fruktansvärt hur illa en del beter sig, dessa individer är uppenbarligen psykiskt sjuka. Vad gör dom nästa gång, misshandlar en människa till döds pga meningsskiljaktigheter? Hu!

    En storm i det vattenglas som tillhör Lundell????????? Vi andra går vidare i livet så länge…. Tills nästa storm i hans vattenglas dyker upp.

      Fast när man hör talas om de fruktansvärda meddelandena han får, vad folk skriver att de ska göra med Lunabelle osv… Jag skulle inte säga att det är en storm i ett vattenglas vem som än var utsatt.

        Det är sant, men man kan ju välja om man vill att hela Sverige ska få reda på det eller så polisanmäler man det och sköter det privat med sin familj. Med det menar jag självklart inte att det är ok på något vis att han ska få ta emot sådana meddelanden om sin dotter bara för att han är offentlig. Men Jocke och Jonna väljer också själv vad dom vill dela på sina sociala medier och när dom väljer att dela med sig av allt detta så blir det fort en storm runtomkring det och det vet dom också så länge som dom har hållt på med sociala medier. Det går ju att stänga av kommentarsfält, blockera och anmäla. Att Jocke återkommande ber sina följare om att anmäla olika aktörer hit och dit lugnar ju inte direkt effekten av de påhopp som kommer emot dom.

          Exakt så Maja, tack!! Jag tror alla som sitter här inne hade anmält hot till polisen snarare än att göra en youtube video om det om det hade drabbat ens egen familj. Jocke tänker annorlunda, han sköter saker på det här sättet och då blir det såhär. Han skapar drev men blir chockad när han får drev mot sig själv. Är helt stum över hur korkad han är och hur mycket onödig skit han drar över sin familj, helt utan anledning.

          Som när man säger till ett barn som blir retat i skolan ”bry dig inte om dem, de tycker bara det är roligare när du blir arg”. Ja det har man ju hört hela livet så det kanske är så det funkar, vad vet jag.

        +1

    Uppskattar din helt förändrade ton i inläggen, märks att något förändrats hos dig. Inte lika giftigt och bittert att gå in här längre

    Hoppas lokala yt kanal tas ner helt, han verkar ju inte heller jätte begåvad.

    Ja, det är samma person.

    Det är lite synd att Joakim Lundell väljer ett yrke som är lite väl påfrestande för hans psyke. Har de inte tjänat tillräckligt för att kunna leva normalt och slippa allt drama? Han kommer alltid att få idioter på sig, hur fel det än är. Tyvärr verkar sämsta sorten dras till Jocke och Jonna, och är det värt att få panikångest i en Lamborghini när man kan vissla glatt i en Volvo 240?

    Kanske Jocke borde stänga av allt med sociala medier osv till några år, sluta spendera pengar på fula märkeskläder och istället leva ett lugnt Svensson liv i några år framöver.

      Han har absolut valet, men han tycker det är för roligt att skapa drev och få hatkommentarer tydligen. Alla prioriterar olika!

    Olof och hans följare är ett stort skämt!
    Töntar hela bunten som uppenbarligen gillar att trycka ner folk i skoskaften..

    Jag skrev och frågade Olof på twitter om han är kär i Jocke så som han håller på, och jag fick sjukt mycket hot och hat från småpojkar som tror de är tuffa.
    Bland annat en som skulle sprätta upp min (ja ni vet) och lägga in en bomb där inne..

    Underbara människor det finns i vår värld..
    Ja det är polisanmält..

    Tycker även det är konstigt att ingen uppmärksammar hur han pratar om självmord. I ett av inläggen på storys skriver han tom att – Detta är ett rop på hjälp jag orkar inte mer psykiskt!
    Och I det andra frågasätter han om detta är nya internet att driva folk till självmord för att få nya visningar.
    Mår han så dårligt att han går i tankar om självmord så hoppas jag att hans närmsta tar tag i detta och honom med en gång, hade någon vän till mig skrivit att detta är er rop på hjälp så hade jag reagerat på en gång och gjort allt jag kunde för att hjälpa och shoppa dessa tankar!
    Och är det inte så att han faktiskt mår så dårligt att han går i dom tankarna utan bara skriver det ut för att det ska låta som så så är det ännu värre det Jocke gör än det han får emot sig. För han måste även själv tänka på att han har en väldigt ung följarskara där många är lättpåverkade och säkert även mår dårligt. Självmord är inget man bara säger eller hotar med, det är extremt allvarligt och det hoppas jag han inser efter att ha lagt ut detta.
    Kanske han borde släcka sina kanaler för en stund och söka den hjälp han behöver istället.

    Om han inte orkar med allt som skrivs, blockera Olof överallt så Olof inte han kontakta Jocke. Är han orolig för det som skrivs, låt någon annan läsa det som skrivs och göra polisanmälan om det är något olagligt. Jocke behöver backa ifrån det här, stänga av sociala media, vara med sin familj, och låta någon annan läsa och hantera det som sker.

    Kommer ihåg när tidningarna skrev om den här Olof som drev hela fyra företag som sjuttonåring!! Det gick ju bra… eller..

    Jocke är för rackarns rolig och andra som faller för det han säger utan att ens blinka.
    När han hetsar/ hetsade mot till exempel Joz så var det ok. Den förtalskampanjen var helt absurd. Nu går ett gäng till någon slags attack mot Jocke. Då är det synd om Jocke. Han gillar drama men inte när det är mot honom själv eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.