Hail to the queen

Bianca Ingrossos bolag Sammy Holding gjorde 2020 en vinst på 202 miljoner kronor.
Samtidigt plockar stjärnan ut drygt 57 miljoner i utdelning ur ett dotterbolag.

Jag vet att det finns många som vill trivialisera Bianca Ingrossos enorma framgång genom att hävda att hon nått sin framgång pga att han fötts in i rätt familj och att hon inte vore någonting utan sin kändisfamilj.
Det finns säkert ett uns av sanning i det, men samtidigt har jag inte hört talas om helt många svenska ”kändisbarn” som visat upp siffror som de Expressen tillskriver Bianca i den här artikeln. 
Om det vore enkelt och helt någon annans förtjänst så borde det väl krylla av ekonomiskt oberoende och föräldrasurfande kändisungar i parti och minut?
Jag måste ha glömt bort dem alla helt, så vill någon fräscha upp mitt minne i kommentarsfältet?

Det GÅR helt enkelt inte att försöka ta ifrån Bianca den här nivån av framgång eller hävda att hon minsann inte åstadkommit det här på egen hand. 
Valen hon gjort har varit helt rätt i tiden och om det bara krävdes en kändisfamilj eller annan typ av exponering för att lyckas så vet jag flera företag som borde visa på betydligt större siffror än de gör.
Det blir liksom tramsigt att försöka banalisera hennes del i sin egen framgång.

Hatten av till Bianca Ingrosso säger jag.
Satan så imponerande!

175 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Då inväntar vi alla kommentarer om att hon inte alls åstadkommit allt själv pga att hon är en Wahlgren….. in 3….. 2….. 1

      Fast det nämns ju i inlägget ??

        Det lär väl knappast stoppa folk från att kommentera det ändå tänker jag ?

          Du bjuder ju in till det själv. Den enda som tagit upp det än så länge är du. Och snabb var du också.

            Hon har nått allt det där på egen hand, men hon hade inte vart lika synlig om hon inte var känd sedan tidigare. Hur mycket pengar som helst, ändå mår hon inte så bra. Glöm inte bort det. Skulle inte vilja byta liv m henne ?

              Verkligen. Jag blir bara så trött på tjatet om att hon ska vara så ”evigt tacksam gentemot sin familj”, för annars vore hon ”ingenting” (enligt många). Det är ju givet att hon inte hade nått samma publik om hon inte redan hade en fot inne i branschen tack vare sin familj. Det är liksom självklart. Jag antar att hennes mor fick höra typ samma saker som ung, som dotter till Christina. Jag tror vi alla har en massa människor omkring oss som vi egentligen också borde tacka för att vi lyckas med saker och ting i livet 🙂

                Ja det gäller ju för de flesta branscher. Blir väl bara extra tydligt i ”kändisbranchen” som är extremt svår att ta sig in i när man är vem som helst, plus att vi har en annan insyn i den än i läkarkåren tex. Ingen skvallertidning skriver ju om att doktor Johanssons dotter nu fått praktik på en drömklinik.

                Om de är nån som ska vara tacksam för sin familj är det Emilio och hans golddigger fru som i princip lever på hans barn och deras framgångar, rider på deras namn helt öppet utan att skämmas.

                  Gör de? Inte följt med i hela härvan… Läste att de nyligen öppnat restaurang i Sthlm

                    Ja, han vore ingenting utan sina barn för deras namn säljer och de hypar upp allt han gör och de drar folk.

                    De har inte öppnat dom har inte pengar , det är andra som äger stället

      Ja du var ju klart först. Grattis

      Ja jag säger det, det är väl klart att hon inte lyckats lika bra utan wahlgrens värld, att påstå annat är bara löjligt. Jag undrar också vad Cam tänker på för några andra företag som borde gått lika bra som har kändiföräldrar som kan tvätta rent så som Pernilla gör så fort Bianca gjort bort sig och hyllar och hävdar hur god och bra Bianca är, likaså bonusmamma Åsa gör likadant. Själv tycker jag det är sjukt att hon tjänar så mycket pengar, rent av äckligt och det är märkligt att somliga hyllar det och blir imponerade när någon tjänar mycket pengar, då är hon queen? Men det var ju smart att sälja bolaget nu och tjäna pengar nu när saker om bolaget kommit fram och Biancas stjärnstatus lär ju inte vara för alltid. Dessutom så är det inte Bianca själv som startat det och tagit diverse smarta val utan främst Vanessa.

        Ja oj så äckligt att tjäna pengar. Verkligen ??

          Beror väl på varför man tjänar pengar. Att tjäna pengar i sig är väl inget som gör en till ”Queen”? Trump tjänar också pengar. I pappas bransch. Precis som det är lättare att bli akademiker som akademikerbarn är det såklart lättare att bli kändis-entreprenör som kändisbarn. Ser lite i henne att se upp till, men to each their own…

    Alltså allt hon tar i blir till guld. Så sjukt häftigt! Well done BIanca! Hoppas hon slipper lite av skiten och missunnsamheten snart!

    En, kanske något, kontroversiell åsikt nu om Whalgrens/Ingrosso. Många verkar sätta Pernilla på en pedistal för att hon tog hand om sina egna barn under deras uppväxt. Vad fan, har vi inte kommit längre än så? Det är det minsta man kan begära av en förälder och behöver inte höjas till skyarna. Emilio är förmodligen en riktigt skithög, det säger jag inget om. Men att kräva att barnen ska buga och bocka över deras mamma är väl lite mycket att begära? Dom är förmodligen tacksamma för mycket men kanske inte för den sakens skull anser henne vara ”mom of the year”. Vi har ingen aning om hur anknytning, känslomässig bekräftelse osv varit. Blir så frustrerad när barns upplevelser av sin egen uppväxt förminskas.

      Var har det diskuterats? Nu drar du ju upp något heeeelt annat och rätt onödigt.

        (Gentemot inlägget alltså)

          Om du går tillbaks till de senaste inläggen om Bianca, Pernilla och Benjamin förstår du nog vad jag menar.

            Absolut! Men nu va det ju inte det DETTA inlägget handlade om.

              Man kan väl fortfarande diskutera annat eftersom det rör samma ämne eller person/familj i det här fallet, eller?

      Ingen som säger de ska buga och tacka henne, men däremot är det riktigt elakt att de rätt ofta smutskastar henne och höjer pappan till skyn. Självklart kan de inte varit perfekt hemma när de va små när Pernilla ENSAM tog hand om 3 barn, de är klart det blir kaos ibland. Men pappan verkar vara gud enligt dom barnen, gör inga fel.

        Det är ett rätt normalt beteende som ofta återspeglar VEM som var närvarande och VEM som var frånvarande.
        Den som INTE fanns där – den personen är också den som barnet fortsätter att längta efter, även i vuxen ålder.

        Ett person är alltid ett barn till sin förälder och söker kärlek och bekräftelse.
        SKILLNADEN ÄR att detta sker i offentlighetens ljus och blir då märkligt för många att beskåda, faktum är att detta är (i min värld) vanligt och normalt sätt att reagera när det varit fattigt på uppmärksamhet från en part.

        Är det ”rättvist” utifrån betraktat, nej, är det rimligt, ja.
        Men det var helt klart en otrolig hobbyanalys från min sida.

        Hej hopp, fredag i morgon 🙂

      Där har du en stor poäng.

      Att ta hand om sina barn som förälder är en självklarhet , att göra det i motvind ensam är svårare såklart, men som du skriver, det är inte självklart att det är något för barnen att gå runt och vara tacksam över.

      Barn skall (i en vacker värld) kunna ta en juste uppväxt för givet, inte gå runt och vara tacksamma för att ”det inte blev värre” liksom.

      Helt irrelevant till Biancas framgångar och dessutom verkar du ha tagit diskussionen under inlägget om Benjamins sommarprat till något helt annat än vad det var.

      Diskussionen (som jag inledde under det inlägget) handlar om att Emilio talar illa om Pernilla och att barnen ändå sätter sin pappa på en piedestal och jämför honom med mamman – säga vad man vill men det är inte fair mot en mamma som på alla sätt (emotionellt, ekonomiskt, tidsmässigt) ägnat sitt liv åt att uppfostra de tre Ingrosso-barnen på egen hand. Det är oförtjänt att pappan, som i) i mitt tycke inte ens borde få kalla sig för deras pappa och ii) till en extrem nivå hotat, slagit och trakasserat Pernilla och hennes nya pojkvänner nu flera år senare när alla ungarna är framgångsrika ska tala ner mamman och utnyttja sina barns framgångar.

      Pernilla har blivit så märkvärdig och hånar och pratar skit om andra, och detta eviga hyllande av sina kända och numer rika barn. Klar fördel för Bianca och Benjamin att ha en känd mamma med stora konton som hyllar och intygar hur bra produkter är (fastän de är kassa) och hur bra musik sonen gör osv. Pernilla sitter i sin podd och tjatar om Bianca och försöker tvätta rent hennes rykte, börjar bli tröttsamt och fånigt. Hon skrev ett inlägg om att hon alltid kommer stötta Bianca och stå vid hennes sida haha tro jag det nu när dottern är mångmångmiljonär, likaså Åsa haha. Att Pernilla hånar andra kända är märkligt när hon och dottern gnäller om näthat, hyckleri. Mycket hyckel på Pernilla, hon klagar på saker vissa gör men när hennes vänner gör samma sak så är det helt okej. Hon hånar och sprider osanningar, senast kallade hon en känd man för tönt ”han är väl väldens töntigaste” sa hon. Charlotte verkar ha fått nog av henne.

        Tycker också han är en tönt. En STOR tönt!

      Kan hålla med till viss del, absolut! Men jag tror anledningen till att en del har åsikter om detta är att både Bianca och Benjamin liksom höjer sin pappa till skyarna och visar på sina sociala medier inget annat än hur underbart det är när dom väl får besöka honom på Mallorca eller var han nu bor. Liksom sätter honom på en piedestal. Medan i t ex Wahlgrens värld och andra ställen har ffa Bianca varit öppet jättekritisk mot sin mamma med djupa gräl som verkar baseras på att hon inte gillar/accepterar att Pernilla har varit negativ gentemot deras pappa och man har aldrig sett någon av dom kommentera om det stora lidande det måste ha inneburit för Pernilla (och även barnen?) när han hotade henne osv. Det blir väldigt ensidigt positivt, liksom skyddande, av pappan och att dom verkar så tacksamma bara av att få träffa honom. Och då kan man kanske tycka att om Pernilla varit singelmorsa och jobbat och samtidigt uppfostrat dom, och blivit hotad osv, borde det vara smidigt och bra av dom att liksom tona ner hela scenariot lite så att hon inte känner sig utsatt/oälskad osv. Men vad vet vi… det är ju reality tv och sociala medier så… 🙂

        På nåt sätt kanske de är rädda att Emilio ska bli arg och klippa kontakten till dem om de bråkar (privat eller offentligt), eller hänger ut honom. Han verkar ju inte alls ge dem den mängd engagemang och trygghet som Pernilla ger och visar. Tänker bl.a på att Åsas barn får bo i deras lägenhet i Palma, medan extrarummet som kunde vara ett gästrum för Bianca och Benjamin har gjorts till ett flygelrum för deras pappa.

          Tine, så kan det säkert vara, håller helt med dig. All cred till Pernilla som har fått så fina barn trots allt, uppfostrat själv osv. Men man önskar ju att dom kunde tjäna sitt uppehälle på annat sätt än genom att fläka ut sina liv i reality-tv, Sommar i P1, youtube osv osv. Jobbig familjehistoria och den måste nog bearbetas privat. Man ser ju också nu t ex hur Pernilla höjer Bianca på sin IG och hur mycket hon älskar sin dotter osv osv. Så synd att hon känner att hon måste göra det. Allt är alldeles för publikt tycker jag. Men – jag är ju ingen kändis eller flunsa eller nåt sånt alls så… 🙂

    Det är häftigt, ja!
    Min fördom tror jag är att hon inte vet så mycket om hur något riktigt funkar egentligen, och att hon blir vägledd och guidad utan att komma med egna idéer. Bara sätten hon uttrycker sig på och hur hon känns mentalt omogen skapar min bild av detta. Sen har jag inte följt henne som många andra trogna följare, så jag har förmodligen fel.

      Bianca har väldigt bra personer i sin närhet (Vanessa, Mikael Snabb och Jesper Matsch som hon startat Caia med). Deras olika förmågor och kompetenser har varit en perfekt match. Jämför exempelvis med andra influencers som startat skönhetsmärken men inte alls gjort samma enorma resa som dessa. Heja Bianca & co!!!

        Fast det är ju just det – de har lyckats så bra för att Bianca är så känd, synd i tv och har så många unga fans, det är främst hennes manipulationer som säljer sminket ”Detta är det bästa bästa som finns, jag äääälskar det, detta MÅSTE ni ha älsklingar, unna er nu”. Andra influenser har inte ett tv-program och kända familjemedlemmar som kan göra reklam osv. Det är mer fascinerande att andra okända skapat sig ett känt namn och framgång som t ex Therese L, Isabella L och Kenza. Det är mer imponerande. Sedan är det ju som du säger Snabb, Matsch och Vanessa som gjort sitt till, Bianca hade inte kunnat själv och ideén om Caia var det Vanessa som kom med men genom att de har Biancas kända ansikte med sig så har det blivit stort. Jag hejar inte alls, hejar mer på de som tillverkar i Sverige och inte i Asien. Hutlösa priser Caia har dessutom så inte konstigt att de tjänar mycket pengar och blir rika.

        Nej jag tror faktiskt det här handlar om det perfekta teamet, att man har folk som helt enkelt fyller olika roller. Hade Mikael och Jesper lyckats med caia utan Bianca? Det tror jag verkligen inte. Hade hon lyckats utan dem? Tveksamt. Det är väl så i alla lyckade företag, flera pusselbitar sätts ihop och blir något komplett.

      Jag har samna fördom. Hon jobbar säkert hårt, absolut. Men hon säger ofta att hon inte fattae när folk pratar siffror med henne och hon vet inte vad en excelfil är.
      Jag tror att det är ett stort team bakom som jobbar hårt tillsammans men då hon är ansiktet utåt tror nog många att hon gör jobbet själv.

      Jag tror absolut hon får hjälp. Men det har även andra influensers fått, blondinbella hade ju Michael snabb först tex. Det räcker inte. Bianca har uppenbarligen en väldigt bra känsla för vad som är inne och kan ändra trender. Sen har hon även sett till att ha människor i sin närhet som kompletterar hennes kunskap riktigt bra. Det är också imponerande av henne – att ha hittat rätt folk.

        Det är inte Bianca som hittat rätt folk det är dem som kommit till henne. Bianca har absolut en känsla vad som är inne MEN hon kollar ju på Kardashians och härmar efter dem. Sedan som sagt, än en gång, andra influenser har inte ett stort tv-program och kända familjemedlemmar som kan hjälpa till med reklam osv. Mer imponerade att okända lyckas nå framgång tycker jag som t ex Therese Lindgren, Isabella Löwengrip och Kenza.

          Men samma folk har kommit till andra influencers/kändisbarn och ändå har det inte gått lika bra. Inte heller har någon annan lyckats ”härma” lika bra (om det nu är det hon gör). Blondinbella och Kenza var ju till stor del tur i början, vet inte om jag tycker det är så mycket mer imponerande än kända föräldrar. Det finns alltid någon ursäktande omständighet liksom.

      Samtidigt har hon ju gjort ett klokt val som omgett sig med människor som kan allt det som hon inte själv kan. Själv är inte bäste dräng alla gånger 🙂

        Precis! Verkligen inte många personer som kan ALLT med företagande.

        Det är VANESSA som gjort det inte Bianca själv från början.

          Sluta kackla om Vanessa ingen visste vem hon var innan , det är tack vare Bianca hon kan köpa lägenheten ingen annan .

          Ja hon är bra på det hon gör ( finns många minst lika bra ) men hon hade inte kommit så långt utan Bianca.

            Det är ju Vannessa som skapat Bianca^TM.

            Och tack vare Vanessa och resten av gänget ”bakom” Bianca som Bianca kunnat shoppa lägenheter. Ta inte det ifrån dom. Bianca hade legat kvar på sin mammas soffa om inte dessa människor dragit med henne.

      Fast det gäller ju ärligt talat ALLA. vad hade Daniel Ek varit utan Martin Lorentzon osv. Karl Johan Persson utan familje – han hade knappast suttit i HMs styrelse liksom.

      Jag kan på en hand peka på de personer som pushat, väglett och rekomenderat mig i min karriär. INGEN fixar allt själv i business. Ge henne credden hon förtjänar. Det du pysslar med är fan bara missunsamhet. Igen, inte ens en Whalgren/Ingrosso får allt utan att själv besitta talang. Dessutom var hade Vanessa, Michael och alla andra varit utan Bianca?

      Jag tycker det här är ett jätte konstigt resonemang. Hur många framgångsrik människor är bäst på allt? Jag tror absolut inte Bianca skulle vara bäst i all klasser – men vad gör det? Hon har ju uppenbart en social begåvning att heta duga: Hon drar ju till sig samarbetspartners, partners, vänner etc på ett helt otroligt sätt – räcker inte det? Tror du inte att hennes kompetens inom dessa områden är mer än guld värt för de flesta företag – även om Hon inte kommer på alla idéer själv eller smider alla planerna?

    Vila i frid till polisen som fick sitt liv taget i Göteborg ??

      ??????❤️❤️❤️❤️❤️

      Bedrövligt! ?

      En attack på hela vårt samhälle. En attack och ett hån mot Sverige. En attack mot de stackare som sitter fast i förorter bland utpressare, kriminella och mördare och inte kan ta sig därifrån. En signal från de som pekar finger åt Sveriges samhälle och polisen. Det borde protesteras á la-60-tal i hela Sverige.

        Eller alla flyr och flyttar till Norge.

          Eller så flyttar man alla kriminella till ett inhägnat öde skogsområde i Norrland där de kan idka friluftsliv tillsammans. För minsta förseelse inklusive maja-försäljning.

            Nej fan. Ta inte hit dom till våra lugna skogar!

            Sänk dom till havs så kan vi få njuta av våra skogsområden utan dom.

              Och så ska våra så kallade politiker prata i tv klockan 11. De borde skämmas.

                Varför då?

                  Du vet varför.

            Snarare en öde ö med hajar runt omkring. De klarar sig inte länge.

          Vilken bra lösning…

    Fantastiska siffror!
    Hon är ung, frisk, snygg, framgångsrik, förmögen och älskad.
    Hoppas verkligen att hon har förmågan att uppskatta och njuta av sina framgångar.
    Känna sig tillfreds och lycklig.

      MoD/
      Frisk… kan frisättas!

    Sammy holding? Är det döpt efter hennes hund?

      Eller är hunden döpt efter bolaget? ?

        Är Ted döpt efter hunden? Eller hunden företaget?

          Tror att liiite inspiration kanske finns från en av Swedish Tonics grundare (som jag är rätt säker på att Philippe känner) som döpt sin hund till Tonic.

    Såklart har Bianca gjort ett sjukt bra jobb!! Men att hon har åstadkommit det på egen hand? Nja, det är snarare Vanessa som ligger bakom hela fenomenet Bianca Ingrosso, och sedan var det ju mikael och jesper som varit med och drivit caia till det dom är idag (men det hade såklart inte funkat utan Bianca och Vanessa!) Menar alltså inte att Bianca inte är värd det eller har jobbat hårt för det, men det ligger fler personer bakom framgången som tillsammans skapat ett jäkligt vinnande koncept 🙂

      Vad har du åstadkommit HELT på egen han? Har du andra entreprenörer du kan ge exempel på som gjort ALLT själva?

        Det har jag inte sagt. Jag refererade till Camilla som skrev i inlägget att Bianca åstadkommit allt detta på egen hand?

        Läs om och läs rätt innan du hugger.

          Typiskt svenskt. ”Har gjort så bra jobb…. MEN” Så klart människor som driver företag har andra människor som påverkar framgången. Kollega är ett annat ord för det.

      Haha du skämtar nu va?

        Nej, varför skulle jag göra det? 🙂

    Ett mått på hur skev samtiden är.

      Japp. Jag blir lite provocerad av rubriken på inlägget, kommer aldrig imponeras av folk för att dom tjänat en massa pengar.

        Är man queen för att man tjänar pengar? Ja.. kanske…

        Ja det är märkligt att folk blir imponerade av personer för att de tjänar mycket pengar. I detta fall är det rent av löjligt att hon tjänar så mycket pengar. Cam brukar ju annars vara irriterad för att somliga tjänar pengar och har höga priser men att Caia har höga priser och manipulativa försäljningssätt det verkar hon tycka är bra och hon hyllar att de tjänar mycket pengar och kallar Bianca för queen. Mycket märkligt.

      Verkligen. Va vacker och rik. Då är man Queen.
      Sen att man är en otrevlig liten bortskämd brat som inte bidragit med ett skit för att för att göra världen till en bättre plats är bagateller. ?

        Tycker inte framgång är pengar. Utan vad du gör för andra. Att få den här tillvaron att se och hjälpa medmänniskor. Det är viktigt för mej. ❤

        Ja lite sorgligt, tragiskt att någon kallas queen som är stenrik och utseendefixerad, som gjort diverse skönhetsingrepp i ansikte och kropp och pratar sex, snusk, om att supa och svär… och är idol för barn. Skrämmande. Ingen bra förebild.

        Bianca är verkligen INTE otrevlig ! Tvärtom.

      Folk har suttit på pengar genom historien, nu har vi en kvinna som tjänar pengar och då är samtiden skev. Män har alltid tjänat på kvinnor och deras kroppar och nu skiftar tiden och pengarna går till kvinnor själva. Jag tycker att det är allt annat än skevt, världen rättar till sig snarare.

    Hon har väl inte själv åstadkommit allt.
    Det finns folk omkring henne som leder henne rätt.

      Nu utgår jag från att du sitter och skriver samma sak om alla manliga entreprenörer? För de har ju inte heller gjort allt själva.

      Det är ju hela tanken med hur bolag är uppbyggda med styrelser och advisoryboards. Dessutom är ju hela investeringsvärlden byggd på kontakter. Mentorer och exhange programs är ju också extra vanligt i entreprenörsvärlden. Eller du kanske ställer andra krav på någon som Bianca?

        Spelar ingen roll vem det skrivs om. EN person har inte åstadkommit allt. Men det är alltid EN person som hyllas som duktig, kreativ och framgångsrik. Kvinna eller man. Det skrivs aldrig om teamet runt den hyllade.

        Det är väl Bianca vi pratar om här? Men visst, den dagen ett inlägg hyllar musk eller Jobs eller Zuckerberg som kung tex så kan vi ju prata om teamet de har runt sig också.

    Klart att hon själv har en stor del i det, men tror nog det ligger mycket mer än ett UNS sanning i att faktumet att hon kommer från den bakgrunden hon gör, har bidragit till hennes framgång.

      Ja visst. Hon arbetar hårt och är en duktig talang men man ska kanske inte glömma att det är många som gör/är det som inte tar sig långt. Det räcker en bit men sällan hela vägen. Som i alla branscher har man ett försprång om man har kontakter och många dörrar öppna. Även det tar en inte hela vägen, men det är helt andra förutsättningar.

    Jag tycker det är skillnad på att vara framgångsrik och att vara värd det.

      Man är inte per automatik värd sin framgång bara för att man är framgångsrik.

    Britney måste ha kvar sin pappa som förmyndare ?

      Det var en bestämmelse från november, fallet kommer att tas upp igen.

    Ödmjuka läkaren, hallå, var är du?

      Hahaha!

    Ja det är fett!!
    Av alla influencers gillar jag Bianca mest! Det känns liksom inte tillgjort på det sättet som med många andra. O hon har ingen trist bakgrund som BB och Kissie (med sina ”provokationer” i början). Stort grattis till henne!

      Ja, jag tror också att Bianca kommit så långt på grund av sin personlighet som kom fram i Wahlgrens värld. Hon har alltid varit öppen och delat med sig ( vilket säkert har haft sitt pris) av alla sina känslor och problem. Har upplevts äkta och inte som en översittare, är ödmjuk.

        Den personlighet som framkommer i Wahlgrens värld är ju att hon är lite blondinkorkad och bortskämd. Men jag tror att hon spelar på den rollen där.

      Men en människa som Kissie var nog nästan tvungen att provocera för att bli känd och sticka ut. Den biten hade Bianca redan för början.

      Känns inte Bianca tillgjord?! Har du sett någon annan som filmar sig så som hon och poserar och åmar sig, som gör pussmun hela tiden. Så trött på hennes putmunsposer. Provocerat har hon väl verkligen så som hon både skällt och betett sig divigt. ”jag förstår inte hur de som jobbar på Mcdonalds klarar sig” osv osv. Bara det bästa är gott nog åt Bianca. Kissie har tagit sig till kändiskap och framgång på egen hand något inte Bianca gjort. Biancas blogg blev stor tack vare mamman, sedan är det Vanessa som tagit tag i Bianca och styrt upp saker. Nyligen skällde Bianca ut en följare och skämde ut sig idag kallas hon istället queen. Märkligt.

        Undrar oxå varför pussmun hela tiden kan hon inget annat?

    Har lärt mig sminka mig på äldre dagar tack vare Bianca.
    Hennes YouTube filmer är överlägsna…ingen mer än hon själv som knåpat ihop dem.

    Tycker hon är fantastiskt driven och duktig.
    Smart också som använt sig av kontakterna för att verkligen lyckas.

      Vad menar du med att ingen annan än hon själv gör sina videos? Hon redigerar inte själv. Hon filmar absolut men det är nån annan som redigerar

      Hon är driven för att hon älskar att tjäna mycket pengar MEN det är inte hon själv som redigerar sina videos dessutom tycker jag det är fräckt hur hon luras till att titta och klicka på hennes videos, det hon utlovar i rubriken stämmer sällan med innehållet utan det är enbart clickbait för att vi ska se reklamen som videon mestadels består av. Som en av de senaste ” Har aldrig sett Benjamin så rädd och middag med mamma kille” Eeeh hon SA i videon att hon aldrig sett benjamin så rädd och hon SA att hon varit på middag med mammas nya kille, vi fick inte se det eller vara med där. Så lågt men ändå hyllas hon. Helt sjukt, hon borde få mer kritik och borde granskas men hon och Caia kommer undan. Anar att de betalat/mutat vissa…. Det står ju att hon är ägare av Caia i hennes instabio men hon har väl sålt det? Om vissa andra gjort så…..

        Hon vågar inte ha kommentarsfunktionen på under sina videos längre och det är för att folk inte ska kunna skriva dålig kritik om Caia-produkterna, det ska döljas. Det är så de jobbar. De borde granskas!

          Inte bara det. Folk är ju vidriga. Förstår varför hon stänger av!

            Nja hon får mest hyllningar men det är strategi av dem, det handlar om taktik för att kunna sälja mer och tjäna mer pengar. Så är det.

    Du framstår allt mer som någon slags inverterad Stollis med ditt konstanta tjat om hur hemsk och värdelös Bianca är. Släpp det, gå vidare, ta hand om dig själv.

      Haha va? Har typ aldrig kommenterat om henne förut? ? Konstanta tjat.. ok.

        Låt säga att det är första gången… Mitt råd kvarstår.

          Haha okej. Du vet att alla som heter Anonym inte är samma person va? ??

    Skulle inte säga att familjen är så pass kända att de skulle kunna ge deras barn så stor framgång. Lite dom kendall jenner sa ”när jag sökte modelljobb var jag tvungen att ta bort mitt efternamn för att ingen ville/vågade samarbeta med ett barn från en känd familj”. Det var innan hon själv ens var känd för systrarna var i fokus.

    Med det sagt så tror jag bianca (som andra kändisbarn) får jobba mycket hårdare för att de her lättare att bli bortvalt pga sin familj. Dvs familjen kan stå mer i vägen än göra nytta. Det är inte föränn framgången slår igenom som det tar fart och folk vill jobba med en.

      Tror jag dessvärre inte ett dugg på. Kontakter och tjänster/gentjänster kommer man långt med. Talang kanske men alla med talang får inte samma chanser.

        Vad du tror har ingen betydelse i det jag skrev.

        Jag förminskar inte andras känslor och upplevelser. Varken om det är kendall, bianca eller någon icke känd person som ingen vet om.

      Familjen är så pass känd att ”dörren ut på scen” har stått vidöppen sedan de föddes. Varken Bianca eller Benjamin hade tagit sig så långt som de gjort på enbart talang. Med det sagt så har de talang, det är inte det jag säger. Och jag unnar dom all framgång de jobbat sig till. För även om dörrarna är öppna så krävs jobb.

      Förstår att det kan upplevas så av ett kändisbarn. Som att det är ivägen. Men de har pengarna och kontakterna (som kan berätta hur man gör, även om de inte direkt fixar jobb åt en). De har vant sig vid miljön sen de var små och vet hur det funkar. Klart det hjälper mer. Ens utan igenkänningsfaktorn som också hjälper.

      Ganska säker på att kändisbarn absolut INTE får jobba mycket hårdare än gemene man. Deras efternamn kanske inte gör nytta i alla situationer, men det är självklart att familjens kändisskap ger dem förutsättningar som andra inte har. Jag säger inte att Bianca inte är jätteduktig på det hon gör, men det känns helt världsfrånvänt att ge någon som är så pass privilegierad cred för att behöva ”jobba mycket hårdare”

      Bianca är minst fjärde generationens ”kändis”. Hennes morfars far var skådespelare (eventuellt fler innan honom?) Självklart ger det helt andra möjligheter som utgångspunkt i den världen än om man är fjärde generationens undersköterska. Hur kan man ens tro något annat i sitt huvud? Säger förstå inget om hennes egen talang eller driv!

    Varför är man Queen för att man tjänat massa pengar? Hon verkar ju även vara olyckligare än någonsin. Som hon själv sagt flera gånger. Att hon känner sig väldigt ensam och inte mår bra i sin kropp o h är väldigt osäker.
    Framgång är mer än bara pengar. Att vara känd och rik leder tyvärr sällan till lycka.

      Pengar är ett mått på framgång och makt eftersom det är så svårt att bli så rik.
      Man brukar säga att den första $1M (typ 10M kr) är den svåraste att tjäna ihop.

      Människor som har hundratals miljoner har mer makt, inflytande, pengar, nätverk, umgänge, bostadsmiljö, insikt i affärsvärlden, investerare osv.
      Deras pengar kan mångdubblas om de utnyttjar sig själva medans vi vanlisar (som jobbar vanliga jobb) knappt kan drömma om dessa möjligheter.

      Så jo, hennes makt, inflytande och ekonomi gör henne Queen eftersom hon är så högt över oss andra i den kategorin.

      Sen kanske folk anser att mammor, djurägare eller sjuksköterskor är Queens men det är inget ovanligt och viftas därför bort. Typ alla kan köpa djur, skaffa barn eöler gå en utbildning men inte alla kan bli ekonomiskt oberoende tio gånger om innan 30. Skevt samhälle men så är det.

    Jag tycker att hon ändå verkar vara smart EFTERSOM HON VET ATT HON INTE ÄR SMART, om ni fattar. Hon vet sina begränsningar och väljer att lita på folk som kan sin grej. Hon kör inte den hela ”antälla vänner och familj” a la Kenza. Eller ”jag är bossen och jag kan allt” a la Bella.

    Hon såg sin egen potential och sina egna brister och valde att hitta någon som kan både utnyttja och lyfta henne. Win win.

    Sen skulle jag inte byta plats med henne trots alla pengar. Inte ens om en till nolla blev tillagd. Eller jo kanske. Men aldrig fläka ut mitt sexliv, relationer, sårbarhet osv. Kag lägger inte ens upp bilder på insta (som är privat). Hellre fattig och privat än rik och i rampljuset.

      Där satte du nog huvudet på spiken. Hon har varit realistisk med vad hon kan och vad hon behöver hjälp med. Samtidigt som hon är bra på det hon kan, riktigt bra på det. Jag hade inte haft något emot att vara henne – hon är osäker ja men det är alla 20-åringar typ. Det löser sig. Eller ja, hade inte velat ha henens operationer/fillings bara. Så oklart hur det kommer funka i längden. Men annars? Lätt.

        Hon är snart 30…

      Vanessa såg Biancas potential och sedan också männen som driver Caia. Klart hon väljer att lita på folk som kan sin grej, sådant hon inte kan själv. Vore konstigt om Bianca sa jag kan allt, när hon definitivt inte kan allt och knappt något vad det gäller bolag och företagande. Hon kan ju inte ens vanliga ords betydelser haha.

    Det enda jag tänker på när jag läser om Bianca är att Blondinbella måste dö av avund varje gång. Bianca lever ju hennes drömliv!!

      Tröttsamt att jämföra kvinnor sådär

    Typ så kan man beskriva många manliga chefer och vd.s oxå. Men ingen gör det. Men när en kvinna har samma roll eller liknande (känd eller icke känd familj bakom) så är det hårda ord och attityd.

      Nä exakt samma gäller manliga chefer? De gör oftast väldigt lite jobb men tar ut mest i lön.

    Det som Bianca har gjort rätt är precis vad Isabella L gjorde fel. Bianca har omgett sig av professionellt folk inte låg el oavlönade praktikanter. Hon har aldrig tjatat om vilken STOR och DUKTIG entrepenör hon är utan har byggt upp ett varumärke som upplevs som trovärdigt av många trots att det hon marknadsför är produkter som redan finns massvis av ute på marknaden dvs smink. Bianca skryter inte om att hon minsann har en massa pengar. Flashar inte skrytinlägg att hon har assistenter som lockar hennes hår ,brer smör på mackorna el packar hennes väskor. Någon livvakt har man heller inte sett till fastän hon måste känna sig så mycket mer utsatt av sina fans än vad IL någonsin har varit. Tyvärr så känner jag att hon inte mår bra el är lycklig trots de ekonomiska framgångarna och det faktum att hon troligen är Sveriges vackraste kvinna. Hon delar med sig alldeles för mycket av sig själv och sitt privatliv. Hon skulle behöva tagga ner en smula med att uppdatera socialamedier/filma ALLT hon gör och varje steg hon tar. Att bara vara med i Wahlgrens värld måste även det vara oerhört stressande och pressande även om det genererar en massa kosing. Jag säger: Heja Bianca du är så ambitiös men du måste ta hand om dig bättre, göra små mysiga saker bara för ditt eget välbefinnande och unna dig tid för reflexion och återhämtning utan mobilen i handen. Du duger,du är bra,vacker och värdefull precis som du är utan ingrepp ,vikt och skönhetshets.

      Håller med om allt förutom kommentaren ”att hon troligen är Sveriges vackraste kvinna”. Bianca är oerhört vacker och självklart får du tycka att hon är den vackraste kvinnan i Sverige men jag tycker det känns förlegat att ranka någons utseende som ”vackrast”. Vi är alla vackra på vårt sätt ❤️

      Så oerhört löjligt att tracka ner på Isabella, du kan ju hylla Bianca ändå. Så genomskinligt. Du kan INTE jämföra de två för Isabella har inte samma försprång som Bianca har med en populär tv-show och omtyckt känd mamma och bror som gör reklam för produkterna och framhäver Bianca. Isabella känns mer som en entreprenör än vad Bianca gör, dvs IL känns mer kunnig och insatt i företagande även fast hon nu inte har något stort företag kvar och även fast det inte gick med samma ekonomiska vinster som Biancas. IL s företag satsade mycket pengar på att expandera utomlands och såldes i fysiska butiker vilket kostar pengar, Caia säljs bara online så de sparar stora kostnader på det dessutom kan de sälja produkterna dyrt genom Biancas idolskap, där har du skillnaden. Bianca är vacker absolut men hon har ju fixat sig med hjälp av diverse ingrepp.

    Vänder mig emot dagens syn på att rik = beundransvärd. Vi såg det hända med Paris Hilton redan för 20 år sedan (wtf hur kan 2001 vara så länge sedan?!)… Hon var snygg, född med silversked i munnen, och rik. Ett sextape som läckt ut och en serie där hon enbart spelade korkad gjorde henne känd och beundrad (och hånad så klart, internet-hat är inget nytt fenomen även om de födda 2005 tror det) över hela världen. Och så fort någon nämnde att hon inte förtjänade sin framgång så kom något pucko och kastade ur sig ”Hon har tjänat miljooooooner på sina företag, så hur kan hon då vara annat än intelligent och cool och smart och amazing?”. Sedan när är man intelligent för att man sätter sitt namn på parfymflaskor?

    Exakt samma händer just nu med Bianca, ja minus sextape då… Hon tar tillfället i akt att rida på kändisskapet hon fått genom att mamman tackat ja till en serie på TV där hela familjen har synts till. Är det intelligent/smart/ambitiöst? Tja, det vore ju extremt dumt om hon istället tagit sig ett jobb i kassan på Ica och ignorerat kändisskapet…

    Personligen inspireras jag inte ett dugg av varken Paris Hilton eller Bianca. Det är helt omöjligt att relatera till dem. I så fall ser jag Kenza som en mer beundransvärd person, som kom från ett fattigt hem, och såg chansen att göra ett jobb av bloggandet när det fortfarande inte hade slagit igenom.

      dagens syn? kapitalismens konsekvens snarare

        Ja, sant, ”dagens” var dåligt uttryckt, menar väl hela moderna kapitalistiska systemet som växt mycket sedan 50-talet.

      Fast kändisskapet kommer ju inte från Wahlgrens värld för Pernilla? ?

        Nej, för Bianca. Men det är väl mest sannolikt att familjen tillfrågades tack vare Pernilla (och eventuellt hennes mammas?) kändisskap.

      Det är nog iofs inte nytt att framgång för de flesta människor definieras i hur rik man är, men det gör det ju inte mindre tragiskt. Och galet.

      För det hela är ju enkelt och handlar om samhällsnytta, vem betyder mest för samhället – en person helt utan utbildning som säljer sminkprodukter ingen egentligen behöver (tvärtom leder de ofta till livslånga allergier) eller jag som läkare som tillsammans med många andra världen över forskar kring i dag obotliga sjukdomar så att de i framtiden inte innebär en dödlig diagnos? Eller den, unga, kvinnliga civilingenjören som är med och bygger bostäder vi så väl behöver? Eller personen som tar hand om andras barn på dagarna, så att de kan jobba? Brandmannen som rycker ut? Polisen som blir mördad på öppen gata? Det är väl inte så svårt.

      I alla fall jag har inte påstått att Bianca skulle vara dum och ha lyckats bara därför att hon tillhör en känd familj – det vet vi nämligen ingenting om. Det finns många exempel på begåvade människor som väljer att göra annat än att utbilda sig och vad beträffar Bianca kan hon alltså vara allt från faktiskt ganska blåst till jättesmart. Men samhällsnyttig är hon inte, tvärtom.

      Att Bloggbevakning kallar Bianca för ”queen” är väl inte så konstigt, den här bloggen sysslar ju just med att bevaka sociala medier men knappast sådana där forskar- och vetenskapsvärlden dväljs. Ändå kanske en viss eftertänksamhet kan vara på sin plats.

    Så roligt med unga kvinnor som tjänar pengar. ???

      Beror väl lite på hur de tjänar sina pengar. Att tjäna pengar genom manipulationer och ”fusk” som Caia gör är inte okej enligt mig. Förvånar mig väldigt att Camilla nu kallar Bianca för Queen för att hon tjänar mycket pengar MEN sättet hon tjänar dem på då? Det brukar väl Camilla vara emot, jag menar clickbaitandet, köpa in billigt från Kina och sälja dyrt och mörka kritik och var det tillverkas dessutom så ogillades väl att Bianca gör reklam för deodoc? Beteendet med att skälla och uppmana folk att ligga mer… men nu hyllas hon och kallas Queen. Jättemärkligt.

    Dels är det kändisskapet som hon kan tacka sin framgång för, dels är hon ung, frisk, vit och normsnygg (alla saker som forskning visar ger människor försprång i karriären). Bara för att något säljer mycket betyder inte det att det är en beundransvärd bedrift. I dagens samhälle är det lättare än någonsin att bli känd, ”go viral” , av helt idiotiska saker. Samma samhälle där det lönar sig mer att behandla människor illa i reality-tv än utbilda sig till sjuksköterksa.

    Står att hon sålde sin andel i caia, äger hon ingenting i det företaget nu då? Det fattar jag inte riktigt?

      De fyra ägarna till CAIA sålde hälften av sina aktier i bolaget Beauty Icons AB.
      Det gick till så att de först sålde alla sina aktier och redovisade vinsten i resp bolag där aktierna fanns.
      Det är därför som köpeskillingen totalt blev ca 500 mkr för hela bolaget.
      Därefter la de tillbaka hälften av köpeskillingen så att de nu äger 50% av CAIA i samma proportioner som tidigare.
      Verdane äger den andra halvan.

        Vad snackar du om? De sålde hälften av sina aktier. Punkt.

          De sålde först alla aktier och köpte tillbaka hälften av bolaget när Verdane gjorde en nyemission.
          Bianca t ex fick 145 mkr för sin 29% andel och la tillbaka 72,4 mkr av köpeskillingen i nyemissionen.
          Hennes aktier finns i Sammy Holding.

            Hoppsan, smart men är det okej att göra så?

    Jag blir ledsen hur många personer som köper ifrån Caia.
    Bianca blåser bokstavligen folk.
    De veganska produkterna är egentligen inte veganska. Utan innehåller ingredienser från djur. Produktionen och tillverkningen görs i Kina. Made in P.R.C som är missvisande.
    Caia vägrar att säga var sin fabrik är någonstans.
    Blockar bort dålig kritik.
    Ingen granskar något innan de köper, är så tragiskt! Konsumenter ska inte vara naiva, utan kolla upp innan!!

      Blir du lika ledsen av all etiskt tveksam skit folk köper eller är det bara Caias produkter?

        Det gäller dom flesta smink märkena. Finns oändligt många företag som ge falsk information och vilseleder.
        Men eftersom Caia vägrar ge ut information är det ganska uppenbart att vi som konsumenter har kontrollen helt och köper allt som det sägs att det är. Man kan bokstavligen säga att vad som helst är veganskt.

          De köper produkterna enbart att det är hon och ger dig själv en klapp på axeln att man köper ”vegansk” smink utan att granska något själv.

            Eller så finns det faktiskt ännu folk som inte bryr sig om djur nog mycket för att bry sig om att köpa veganskt smink. Så de skiter i märkningen och klappar sig inte på axeln alls.

              ja det är klart att det finns personer som inte alls bryr sig. Men idag i industrin och tillverkningen är så att personer vill hellre köpa produkter som är markerade veganska för allt är trendigt och inne. Fler i andel skulle kunna äta kött men inte djur som far illa i tillexempel smink tillverkning. Därför så har ju caia markerat som påstås vara veganska för det säljer mer. Men det är fake.

          Samma sak som att påstå något är ekologiskt om man tar om veganiskt eller inte.

      Var har du hittat denna info? Skulle vara intressant att läsa mer om de påstått veganska produkterna som inte är det?
      Jag har aldrig handlat från Caia och kommer inte göra det heller (sminkar mig inte längre) men blev intresserad av att läsa mer om den falska marknadsföringen.

        Ja du kan ju börja med att läsa innehållsförteckningen vilket många struntar i eller inte orkar. Jag har koll på vilka ämnen som är veganska och inte, går att kolla upp. Caia har också många ingredienser i sina produkter vilket är lika med att dem försöker dölja saker om man är insatt vid granskningar inom hudvård och smink. Läs på deras hemsida – var är fabriken – var tillverkas produkterna. Det står inte alls var. Kontakta kundtjänst som kommer inte ens att svara på frågor. Det är lurendrejeri.

          Tack! Jag har aldrig sett produkterna så det föll mig inte in. Men det är intressant.

      WORD Sara, bra kommentar!!! Camilla, varför granskar du inte Caia?! Se vad Sara skriver! Caia blåser ju folk, säljer produkter jättedyrt som tillverkats i Kina. De mörkar var de tillverkas och sedan döljer de kritik. De skriver att de säljer de bästa produkterna på marknaden men det är det lätt att påstå men att det är sanning är en annan fråga? De påstår också att produkterna är veganska och får folk att tro att de håller nere priserna när det är precis tvärtom – allt de säljer är jättedyrt, så klart att de tjänar mycket pengar och blir rika då. Förvånar mig att du hyllar att Bianca är rik och kallar henne Queen, men sättet hon tjänar pengar på då? Är det verkligen okej och bra? Clickbaitar, manipulerar, gör tveksam reklam, uppmanar folk att ligga mer, luras osv. Usch.

    Herregud vad detta måste svida för Blondinbella ???? Bianca är allt hon någonsin försökte bli + mer därtill. Go Bianca ? Bye bye forever BB???

      Lägg ner så barnsligt och säger allt om dig.

      Men gud så löjligt EM. Varför skulle det svida för Isabella, hon har ju uppmanat andra att starta företag och delat med sig av tips och råd och hon har hejat på Bianca när Caia startade. Vadå Bianca är allt hon försökte bli? Bianca är väl inte världens mäktigaste affärskvinna haha. Bianca kanske vill ha Isabellas liv med kärlek och barn, och Isabella har nog lagt vissa tidigare mål och drömmar på hyllan, hon är nog ganska nöjd med sitt eget liv.

        Har du sovit under en sten stollis?? Bella var aldrig världens mäktigaste affärskvinna eller ens i närheten. Är ett hån mot duktiga, framgångsrika kvinnor att ens antyda det. Det luftslottet har redan plockats i bitar flera gånger om! Dessutom utav tidningar såsom Expressen och inte minst SvD. Varav den sistnämnda verkligen får anses ha stor påverkan och trovärdighet utav den stora massan. I rest my case, you need to ?

    Grymt bra jobbat! Det är inget snack om den saken och välja rätt personer som gjort henne framgångsrik är inte det enklaste, hatten av!

    Vad kul att du tog upp det här nu, jag läste det i går och kommenterade det under ett annat inlägg. Det gick inte så bra, som så ofta på Bloggbevakning missade många helt vad jag faktiskt skrev och började yra om att jag var ”bitter” och….ja, jag minns inte riktigt vad de skrev men det var det gamla vanliga, det som kommer så ofta här i kommentarsfältet.

    Det jag skrev var i alla fall att jag inte får ihop ekvationen med försäljningen av den del av kosmetikföretaget som var Biancas. Självklart är förklaringen i Sverige att hon är känd här, men eftersom försäljningssumman var så hög måste köparna rimligen se ett potential i utlandet. Varför, blir då min fråga? Det här är väl ett vanligt sminkmärke och sådana finns det ju enorma mängder av ute i världen.

      Har ni som skriver såhär testat Caia? Jag tycker det är minst lika bra som dyra välkända märken. Särskilt läpp produkterna. Det enda minuset med Caia är pigmentet, men de är byggbara så inte som att produkten inte fungerar.

        Jag har bara testat penna och gel för ögonbryn och tycker att de är bättre än övriga märken jag har provat. Jag köper absolut inte för att det är Bianca. Följer ingen i den familjen varken på insta eller teve.

        Vet inte varför jag aktivt skulle låta bli att köpa en produkt som jag är nöjd med (och inte hittar bättre hos ett annat märke) bara för att det är Biancas märke. Jag vill ha smink jag är nöjd med.

        Vattenfasta mascaran var ju värdelös och concealern täcker ju inte. Borstarna fäller hår. Sjukt att de nu säljer ögonskuggsborstar som kostar 140 kr styck, helt galet. Hoppas verkligen inte folk går på det och inte köper det. De blåser folk fullständigt precis som någon skriver längre upp. Bianca är girig och inte att lita på. TJäna stora pengar är det som gäller.

      Ja det är konstigt att de lyckades sälja det för såå mycket pengar, galet. Hur tänkte de som köpte för den summan? Caia säljer ju på grund av Biancas stjärnstatus som inte vara för alltid, och så manipulerar de ju unga människor till köp OCH så köper de ju in billigt från Asien och säljer det dyrt. Visst att vissa produkter är bra men andra helt odugliga. Det är billigt framställt och säljs sedan jättedyrt, löjliga priser men det funkar genom att Bianca lyckas sälja och genom att de döljer kritik och var det tillverkas. De mörkar och hävdar att de säljer de bästa produkterna på marknaden – men det är enligt dem själva. De borde granskas!

    Är väl ändå Pernilla som fick en skjuts genom Bianca? Innan Wahlgrens värld var Pernilla bara en i mängden av 80/90 tals artister som bokades på företagsgig och tv program. De gödde varandras karriärer.

      Jobbar inte hon med musikaler, barnprogram
      och lite sånt? Tycker nog att hon är stadig i sin höga position i kändissfären och har jobbat sig dit. Men det kanske är för att jag är närmare förtio som jag tänker så.

    Och inte mår hon väl bra för det?

    Jag är så trött på alla ”queens”, ”boss ladies”, ”badass bitches” etc.

      Jag är så trött på alla er som inte unnar kvinnor framgång.

    Bianca lyckas bra med den staben hon har bakom sig
    Sedan saltar hon till med evigt porrsnacker , sex, ligg ända hon är bra på egen hand
    Platsar inte sv societeten

    Kul att det går bra för Bianca. Dock får jag ont i magen av att det tjänas så sjukt mycket pengar på just smink. Sååå deppigt att alla unga tjejer typ ska behöva ha en hudvårdsrutin med tolv steg om dagen för att räknas och inte kunna gå ut utan glow och läppstift. Tänk vad imponerande det varit om hon istället tjänade pengar på något vettigt. Tror hon hade mått bättre om hon jobbade i en annan bransch också!

    Vanessa Lindblad borde få en stor eloge! Utan henne hade Bianca inte kommit så långt som hon är idag.

    Jo, Bianca är väl inte the sharpest tool in the shed om man säger så men har uppenbarligen gjort en hel del rätt och/eller haft tur. Det bevisar ju bara att idag kan vem som helst, utan utbildning finansbakgrund osv bli framgångsrik affärsperson. Om det sen håller i längden det kan man väl ganska snabbt gissa sig till att det inte kommer att göra men vi får väl se…

    Jag tror vem som helst skulle vilja tjäna så mycket man kan när man har möjligheten. Bianca är på rätt plats i rätt tid.
    Sen att i stort sett allt hon gör känns som en blek kopia av Kim och Kylie Kardashian det är ju en annan sak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.