Anna Book är på krigsstigen mot Instagram

Anna Book har roat sig med att ha frågestund och sända live på Instagram, men är samtidigt arg som ett bi på troll och på självaste Instagram då hon anser att hon blir felbehandlad av dem och att plattformen främjar mobbing och trakasserier mot henne.
Bild nummer 1 föreställer ett trollkonto utan innehåll, så att hänga ut det är lite som att sparka sig trött i sängen.
Man åstadkommer egentligen ingenting, utan har på sin höjd fördrivit lite av sin egen tid.

Bildkälla: Anna Book Instastory

Bild 1: Äckliga fega lilla patetiska troll. XXX är urtypen för människor som saknar KÄRLEK i livet och får noll uppmärksamhet.
Bild 2: Fråga: Har du någon diagnos? Annas svar: Nej. Har du? Jag skyller inte på något. Är den jag är till 100% bra och dåligt. 🙂 Föddes med en ryggrad och kommer dö med en. 😉

Bild 3: En följare skrev till Anna under hennes live: Anna, är du lite irriterad på My? Kan förstå dig i så fall.
Anna: Skriver man så här ÖPPET & SJÄLVMANT på någons LIVE INFÖR flera hundratals personer. Då har man väl ändå hängt ut sig själv? @instagram, ni är fan patetiska ??
Folk har hånat mig, trakasserat mig, mobbat mig och helt oprovocerat hängt ut MIG med rena lögner & DÅ tar ni fan inte bort något. Usch för hur ni sköter er enorma plattform.? Frågan är om man ska vara kvar här? Får fundera på den!
@mymartens Här ser du exakt vad hon skrev öppet och frivilligt.?

Här någonstans gav jag (Camilla) upp på att få in alla emojis, om någon undrar. 

Bild 4: @instagram Vill att man ska känna sig TRYGG & SÄKER på deras Community.? Usch för dubbelmoralens skithögar.  ?? Ni är sååååå fega! Vart har ni varit och stöttat mig då jag rent utav blivit uthängd/förlöjligad/ hånad/ofredad/förtalad/häcklad/HOTAD & skammad utan bara helvete? Vad har ni tagit bort å mina vägnar som dessutom har ett öppet/ärligt/normalt och verifierat konto??? Men en kvinna som skriver öppet och helt självmant på min live inför flera hundratals människor – henne skyddar ni och tar bort mina fakta om? Människan beter sig som ett troll och detta är bara toppen på ett berg av vidrigheter hon ägnat sig åt under lång tid. Men vad fan gör ni, @instagram och även @polisen? Jag har svaret: Ni skyddar fel personer. Ni möjliggör fortsatt mobbing och övriga trakasserier usch för det. ?
När det finns bevis?! Då jävlar gör ni inget! När det inte finns bevis?! Då jävlar blir det något annat / usch usch usch. Patetiskt är ordet. Tack & hej!


Jag kan helt ärligt förstå Annas frustration kring hur ambivalent, stora plattformar som Instagram och Facebook agerar i olika frågor.
Eftersom de är rent omöjliga att få tag på för att ställa frågor till så får ni här nedan min teori och syn på saken. Den är alltså på intet vis förankrad hos plattformen, utan är enbart min teori.

Kan det vara så att Instagram agerar olika beroende på om ett konto är ett verifierat konto eller ett rent privat konto?
Att ett verifierat konto oftast innehas av en offentlig/känd person och att Instagram kanske anser att en sådan person bör tåla mer än andra, ”vanliga” konton?
Kan Instagram anse att ”skadan” av en uthängning av en ”vanlig följare” på ett verifierat konto är större och mer allvarlig och att det är därför de exempelvis tagit ner Annas inlägg om ett av sina troll, samtidigt som de inte agerar mot de som går på Anna?

Jag har som sagt ingen riktig aning, men det här är den mest rimliga förklaring jag kan komma på så här på rak arm.
Jag skulle verkligen vilja veta om det finns någon typ av policy för det här hos Instagram/Facebook, för i nuläget framstår besluten och agerandet som extremt godtyckliga.

95 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kan någon göra Anna en tjänst och avinstallera alla sociala medier åt henne, tack?

      Det skulle verkligen göra henne gott. Ta en paus över sommaren?
      Att bli sådär arg känns skumt tycker jag. Klart man kan bli irriterad men hon blir sååååå arg ?

        Ja så arg, man ser inte att andra bli arga när de får betydligt värre elakheter på sina lives. Får känslan av att hon skriver beröm till sig själv lite väl många ”ingen fråga men du är så fin” och liknande, men visst är hon fin.

          Så arg att hon sitter och knåpar ihop collage med låååååååång text till sin story, känns bara för mycket ?

            Är nog ett heltidsjobb att driva hennes insta. Kanske skulle hon lägga den tiden och energin på sin musikaliska karriär istället? Tror hon hade blivit lyckligare av det

              Den musikaliska karriären dog för länge sedan.
              Hon borde skaffa ett arbete.

                Vilken musikalisk karriär?

      Ser att Magdalena Graaf börjat följa Anna!? Har inte dom varit bittra fiender?

    Orkade inte läsa vad Boken skrev, någon som kan summera?

      Nej, latmask.

      Hon är arg för att någon ställde en fråga på hennes live, om hon är lite irriterad på My. Det var tydligen känsligt för Anna som blev rasande och tyckte det var hemskt att fråga det. Personligen tycker inte jag det var så hemskt men känsligt för Anna tydligen. Då skulle hon se när vissa andra haft live vilka elakheter det skrivs och hur folk beter sig men vissa andra går inte i taket så för det. Men elakheter är inte okej.

        Ja och sen blev hon arg på instagram också för att de tydligen tog bort inlägg där Anna hängde ut denna följare, kvinnan som ställde frågan. Jag kan förstå frågan, den var relevant tycker jag och Anna var kanske irriterad på henne eller lite besviken och därför var det kanske känsligt. Men att bli så topp tunnor rasande.. Hoppas hon mår bättre idag.

      Titta på alla emojies bara ? är ju alltid gott om såna när AB uttrycker sig! ?

        Tack gullisarrrrr ❤️

      Jag kan: Anna är arg. Så. Varsågod.

      Hon är arg.

      Tooken är arg på en följare och på Instagram och på fan och hans moster.

      Tips: skumma igenom. Det mesta är ändå utfyllnad. Du missar liksom inga viktiga detaljer genom att skumma igenom och läsa var tionde ord typ.

    Anna är ju uppenbart inte frisk. Hon förstorar och förvanskas minsta lilla grej. Helt normala frågor får hus i helvete. Det hon påstår är lögner finns ju dessutom ganska väldokumenterad… ”barnens” domar osv

    Hon är arg och på krigsstigen Anna. Jag förstår inte varför hon blev så arg för den kommentaren, det var väl inte direkt elakt. Men hur instagram agerar i övrigt kan man undra, om vad de tillåter och inte, det är lite märkligt.

    ”Frågan är om man ska vara kvar här? Får fundera på den”, den dagen Book tar bort sin instagram och inte längre kan dela med sig om allt spännande, alla goda frukostar, hur FIN, GODHJÄRTAD och FANTASTISK hon är som alltid STÄLLER UPP, all spontanfika, nybäddade sängar och sitta i live flera timmar så är det nog jordens undergång.
    Instagram är hennes liv, inte en chans att hon skulle ta bort det.

      Glöm inte det friska och fräscha vattnet! ☝️ Och matsäckar hon förser sina långväga gäster med ☝️

      Haha vilket ”hot” tror inte Instagram bryr sig om hon är kvar eller inte ? som du säger behöver hon insta för att visa hur underbar och otrolig människa hon är.

      Ja hur ska omvärlden veta hur omtänksam och hjälpsam och ursnäll hon är om hon inte kan kabla ut det på Instagram??

      Och hur ska folk veta att hon och Roberto är mer kära än någonsin och har ett rykande hett sexliv om hon inte påpekar det i vartannat inlägg?

    Anna är ju uppenbart inte frisk. Hon förstorar och förvränger minsta grej till helt vansinniga proportioner. Oskyldiga frågor kan få världens drev. Säger inte att det inte finns elaka människor men många gånger är det Anna som hittar på eller bjuder in till det genom sitt sjuka beteende. Det hon påstår att folk ljuger om finns ju dokumenterat för alla att se.

    Fattar ingenting ??‍♀️

    En grej jag tänkte på.
    När hon kör sina frågestunder och 7 av 10 hon väljer ut är ”Ville bara säga att du är så fin!❤”, ”Du ser så vacker och pigg ut!”, ”wow vad du passar i den tröjan??”, får hon typ inga frågor då tro eller hon vill bara visa alla att hon får såna kommentarer och lyfta fram sig själv?
    Eller hon vill bara vara trevlig och skriva tack till sina fans och visa uppskattning?

    Vet inte hur den funktionen funkar. Står det vem som ställt frågan eller är det anonymt? För står det kan man ju skriva och tacka på dm, men står kanske inte vem det kommer från.

      Hon skriver troligen dem själv. Börjar alltid ”Ingen fråga. Men vill bara säga…”

        Jag hade exakt samma tanke, att hon skriver en del beröm till sig själv, alla börjar med ”ingen fråga men….. ”

          Ja varför börjar varje berömfråga så? Jag trodde det var ngn funktion i insta först.

            Hon lär väl sluta med det nu haha

        Det har jag inte ens tänkt på, helt sjukt om det är så. Men är väl viktigt att bygga upp en bra fasad eller så.

        Vet inte varför men det gav mig en sån hemsk känsla i bröstet, så sorgligt liksom.

          Det sjukaste isåfall är väl varför hon inte skriver några intressanta frågor och svarar på, om hon ändå ska fejka.

      Jag tycker på ett sätt att My är värre när hon låtsas få frågor om pt online. Samma frågor varje gång (hennes egna). ”Visst får du äta kolhydrater. Jag gör kostschema. Du kan träna när och vart du vill. Det gör inget om du är otränad. Jag ger dig verktygen. Att jag själv mår dåligt ger dig bara fördelar. Kontakta min koordinator. Ny platser släpps snart på. Ring för konsultation och prisuppgift. Du kommer inte ångra dig. Jag, jag, jag……”

        Och det roliga är att hennes läsare fick påpeka att det inte heter graviditets träning, kost rådgivning och en massa andra felskrivningar vid lanseringen av det hon trodde skulle bli en guldgruva.

        Ja ja, det har jag med tänkt på, klart hon skriver en del frågor själv. My jobbar på att ragga onlinekunder och tjatar mycket nu om att hon är pt, kostrådgivare och coach haha. Men var är licensen? Kostnaderna nämner hon inte heller. Märks att hon läser härinne då det skrevs om koffein och Noccon här och sen skrev hon om det att man ska ju inte dricka för mycket koffein, det hade hon lärt sig här haha. Hon är så beräknande. Så fejk.

          Hon börjar kännas desperat och målar in sig själv i ett hörn.

            Ja som alltid typ.

            Som så ofta. My känns jämt desperat och målar ofta in sig i hörn… och ältar och ska snyfta, bortförklara och lyfta sig själv och framhäva sig. Man ska tycka synd om henne och hylla henne, det gillar hon. Pinsamt.

              Förstår varför hon och Anna är polare

        Jag förstår inte varför man skulle vända sig till någon som My om man tänker lägga pengar på en pt? Bara jag som vill ha en vältränad, stark, stabil person om jag ändå ska betala massa för hjälpen…?

        Anonym 15:50, du menar kordinator, inte koordinator. Hälsningar My.

          Läs på lilla vän som inte ens vet vad du anlitar ?

            Det var ju ett skämt….

              Exakt…

          Är det nån annan stavningshjälp du vill ha? Du åt omelett Ingemar häromdagen. Vad innehåller den? Död gubbe?

    Det är ju rätt tydligt att hon inte har alla bestick i lådan, fattar inte hur man kan må gott och njuta av hennes dåliga mående. Bara så tragiskt allt.

      Det är som en trafikolycka. Man kan inte INTE titta.

    [Borttagen kommentar]

      Dömd.

        Men han??‍♂️har ju INTE❌ gjort något FEL!!!❗️ Tjejen LJUGER ju?????

          Och inga bevis fanns men ändå blev han dömd. Han är unik då liknande fall brukar läggas ner just pga brist på bevis.

            Något måste det väl ha funnits? Svårt att tro att man dömer någon helt utan bevis, men jag har inte koll på just det fallet.

              Enligt Anna fanns inga bevis. Men självklart fanns det eftersom fallet gick till åtal och det blev en dom.

    Anna Book är som en ointressant öppen bok , helt utan innehåll mer än 3 bokstäver ABC.
    Dessutom är omslaget gjort av plast och har blivit kantstött under årens lopp.

      Jaså. Då vet vi.

      Lite porslin också.

    Jobbar F? Hon verkar bara gå hemma hela dagarna och laga mat. Men V hämtas och lämnas på jobb hela tiden och verkar ha bra ordning på sitt liv, skönt det verkar gå bra för henne.

      Det är nog F som tar bilder på Jonas och Svea sovandes.

    Anna är ju uppenbart inte frisk. Hon förstorar och förvränger minsta grej till helt vansinniga proportioner. Oskyldiga frågor kan få världens drev. Säger inte att det inte finns elaka människor men många gånger är det Anna som hittar på eller bjuder in till det genom sitt sjuka beteende. Det hon påstår att folk ljuger om finns ju dokumenterat för alla att se

    Anna är ju uppenbart inte frisk. Hon förstorar och förvränger minsta grej till helt vansinniga proportioner. Oskyldiga frågor kan få världens drev. Säger inte att det inte finns elaka människor men många gånger är det Anna som hittar på eller bjuder in till det genom sitt sjuka beteende. Det hon påstår att folk ljuger om finns ju dokumenterat för alla att se… så inga lögner.

    Vem är hon INTE i krig mot?

    Det är ju väldigt uppenbart att Anna inte är helt i balans. Hon förstorar och dramatiserar minsta lilla grej. Det hon påstår att folk ljuger om finns ju som allmänna handlingar för alla att se.

    Har Anna Book tagit bort sitt instagram?
    Jag läser där ofta men hon syns inte för mig nu. Har aldrig kommenterat nåt så jag borde väl inte vara blockad? ?

      Du är nog blockad. Du kan ha gillat en kommentar av någon (någon helt annanstans) som hon inte gillar osv.

        Herregud. Det är inte friskt.

          Blev blockad när hon frågade på story om man var intresserad av en matlive. Jag svarade nej på den röstningen och blev blockad. Trodde att hon ville se om intresse fanns men tydligen fanns bara ett rätt svar på den frågan..

            Hahahaha

        Hahaha jaha då är jag väl blockad. Attans jag som tycker att hon har en väldigt intressant instagram.
        Jag var inne på henne live sist, kanske trodde hon att jag var en av trollen som hon pratade om ??‍♀️

      Testa att söka efter det på Google. Jag testade att kolla efter henne på Instagram med mitt privata konto och med mitt andra och hon kommer inte upp för mig. Men när jag sökte på Google kommer hon upp och jag kan öppna i appen så jag är inte blockad.

        Tack, ska testa det.

    Du hänger väl också ut privatpersoner, eller privatpersoner som äger företag ska jag nog säga. Verkar som att du anser att företagare är offentliga personer. Du är inte bättre än boken alls.

      Va

    Hur hade Anna mått utan Roberto?

    Av någon oklar anledning fastnar mina kommentarer i modd..

    Det är tydligt att Anna inte mår bra. Jag har aldrig sett någon i hennes ålder förstora upp saker till sådana proportioner. Det hon påstår att folk ljuger om finns ju faktiskt dessutom som allmänna handlingar.

      I modd?

      Verkar som att det har hakat upp sig ngnstans i systemet. För dina inlägg syns flera gånger.

        Ja, det blev väldigt konstigt!

        Men men… Ingen skada skedd 🙂

      Hon projicerar hejvilt. För att slippa tänka på kärnfrågan så hittar hon tusen sidospår att vifta mot istället det får henne att känna att hon är bättre än vad hon är i verkligheten. Önskar hon kunde jobba med sig själv istället för mot alla andra

      Hon har för mycket fritid!

    Instagrams regler verkar väldigt … icke konsekventa.

    Bilder på ammande kvinnor raderas för sexuellt innehåll men ren porr ligger kvar för att det inte bryter mot regler.

    Jag har anmält flera konton som bara har som syfte att langa sprit till ungdomar och sälja droger, vilket de skriver öppet i bion. Bryter inte mot några regler och får ligga kvar.

    Tyvärr gör nog Instagram lite som de vill. Och är väl omöjligt att få kontakt med någon ansvarig som jag har förstått det.

    Anna vill ha bråk på sina lives så får hon många tittare, de folk frågar om är inget att bli så rasande på.
    Folk driver med henne och säger snälla saker och en del får uppgiften att fråga henne saker hon kan bli arg över, det bestäms på FB.
    Det träffade nog en öm punkt att någon nämnde My, hoppas My har kvar sin pojkvän efter resan när Felicia passar hus, hund och Jonas.

      Jonas kanske blir riktigt ompysslad nu. Och får hemlagad mat utan att behöva göra det själv. Han har ju sin lägenhet kvar i Täby att fly till när Myggan återvänder.

      Konstigt att inte Jonas kan passa hus och hund.

        Svea är nog inte lämpad för spelningar.

        Ja, han verkar vara lite av en mansbebis. Är han inte närmare 50?

    I gårdagens live sa hon att hennes kroppsbyggnaden beror mycket på att hon är från Medelhavet ???

    Den var frågan var väl inget att bli så himla arg för?? ”Är du lite irriterad på My?” Nej, det är jag inte, varför tror du det?” kan man svara bara…

    Alltså det här med att hon drar in polisen. Det tycker jag är provocerande. Har inte polisen haft tillräckligt att göra från hennes håll. Hon kanske kunde låta dem jobba med lite viktigare grejer nu.

    Vad ska hon göra resten av sitt liv. Hon har inte någon karriär och har inte haft på evigheter. Något litet uppträdande på ngn krog och Finlandsbåt är allt. Hon kommer aldrig mer få vara med i mello, få delta i Så mycket bättre, Stjärnorna på slottet eller få sitta som jurymedlem i Talang som hon verkligen tycker är en stark talang hon har, att avgöra om en person kommer lyckas eller inte. Linda Thelenius var ju som hon var när det begav sig men hon har vuxit upp och tog jobb inom hemtjänsten vilket Anna aldrig skulle göra. Hon är bara så tragiskt och man undrar hur det kommer sluta. Och finns det någon aktuell artist som sänder lives så ofta som hon gör? Nix. Det är så pinsamt allting. Jag är väl också pinsam som läser om henne på Flashback men jag kan inte låta bli ?

      Haha ?% ????

    Det är mest troligt AI-baserat från Instagrams håll, helt omöjligt att granska alla inlägg som görs för hand

      …och med det menar jag att algoritmen helt enkelt fungerar olika bra vid olika tillfällen.

      Men inte omöjligt att de har något typ av rule-based system som Camilla även beskriver.

    Tror att Anna vill väl och bryr sig om sina vänner. Men verkar ha problem med sitt humör och att kunna tygla det. Att det där för hon så lätt retar upp sig på sina följare och kommer på kant med sina vänner. Att be om ursäkt eller ta emot en ursäkt och gå vidare verkar inte vara Annas melodi.

    Varför ens ha frågestund när hon
    1. Hugger på 90 procent av alla frågor, antingen väldigt tydligt eller passivt aggressivt
    2. Inte ens väljer ut några frågor utan bara random smicker från ”folk” där hon tackar

    ??????

    Jag tror inte vare sig instagram eller polis bryr sig ett smack om vad Anna säger om att andra förtalar henne.
    Hon är ju jävligt duktig på det själv.
    Näe, det lämnas nog utan åtgärd.
    Det ÄR nåt konstigt med den familjen överlag. Hennes man måste ju vara världens snällaste som låter henne hålla på och finner sig i allt.
    Vuxna barn som bor hemma som hon pratar och skriver om som om de vore SMÅBARN.
    Hon tål ingen kritik och hon tål inte ens en gång vanliga ordinära frågor utan blockerar hej vilt.
    Om hon taggade ner lite och lärde sig att kanske knipa ihop lite själv ibland skulle nog livet bli mycket enklare.
    Istället går hon i taket och överreagerar för minsta lilla småsak.
    Hon skulle nog behöva nåt vettigt att göra. Å då menar jag inte bara ta bilder på nån ljuvlig omelett eller nåt gudomligt som F lagat.
    Skicka ut sig själv och ungarna inom nåt jobb kanske, vad som helst så hon finge dagarna att gå utan att vara arg hela tiden.
    Det ÄR synd om henne för hon har ingen självinsikt överhuvudtaget.
    Måste vara jobbigt att vara Anna Book

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.