Är Magdalena Graafs video en pik till exet?

Hej, Detta kanske kan vara värt en blänkare i bloggen. Maggan Graafs nya liv kontra exet Filips nya tillvaro. Hon har bytt liv och åsikter radikalt sedan hon separerade från Filip. Mellan raderna kan man läsa hur hon pikar honom för hans "glassiga" liv som hon numera helt tar avstånd ifrån. Kolla in hennes instastory från Ystad när hon hämtar barnen kontra Filips instastory så förstår du. Från lyxbilar till skruttiga Volvos, från lyxkåkar till radhus osv Mvh

Jag fick det här mailet från en av mina läsare och tänkte kika med er vad ni tror.
Är Magdalenas video på story en passning till ex-mannen och hans livsstil?
Ibland kan det som låter som en medveten pik, inte vara någonting annat än en ren slump.

Du hittar alltsammans i videospelaren här under.
(Eftersom videon är publicerad på story så går den inte att bädda in i inlägget.)

[YouPlaySinglePlayer video=”2306,1847,384101″ ap mute ]

Pik? Inte pik? 🙂

72 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Såklart det är en pik till exet Filip !

      Tycker dom alltid haft den jargongen. Dom pikar varandra och tar fram olikheterna ofta. Såg det redan i gamla intervjuer och på tv. Filip gör samma sak.

      Man kan också få lov att ändra sig!!!! Fast det är svårt i Sverige ?

      Hon känner kanske sig lyckligare och friare såhär än att leva i lyx.

      Hon verkar t ex trivas bättre i sitt radhus i förort än i lyxvillan.

      Det handlar även också om vem man lever med. Var F så himla kul som alltid jobbade? Hade han ens humor? Hjälpte han till med alla barn?

      Den nya snubben verkar mkt skönare, avslappnad, humor mm.

        Men sluta. Filip gjorde mycket för Magdalena. Så ovärdigt detta har blivit.

        Varför ska han hjälpa till med alla barn när endast 2 är hans ? Har man sina barn deltid så har man redan sjukt mkt avlastning.

    Pik.

    Svårt och vidrigt med otrohet.
    Glad för Maggans skull att hon snabbt gick vidare och fann ny kärlek.

      Jag känner respekt för att hon faktiskt inte nämnde det mer än hon gjorde.

      Vad vet vi om vem som var otrogen först. Tycker inte att Filip förtjänar att svartmålas och det är dåligt att Maggan ständigt lägger upp till det genom pikar.

    Oavsett om det är en pik eller inte så känns det som att hon lever ett så mycket roligare liv nu än det liv hon levde med exmaken. Hennes nye kärlek är helt underbart fin och knasig.

    Kanske har exet lämnat bort barnen flera ggr för att kunna dra iväg på lyxigare äventyr och nu är måttet rågat? Därav en pik?

      Fast helt ärligt hur mycket har inte Magdalena varit iväg från sina barn och från Filip, hon verkade mer vilja vara på resor och med kompisar än med honom. Och så skrev hon att Filip är så bra som låter henne göra saker och resa.. Kanske han som fick nog till slut, det kändes kanske inte som ett normalt förhållande. Hon gillar nog lyx också. Hon gillade nog Filips pengar.

        Håller med dig till 100% så mycket ”egentid”.

          Och Mumin var barnflicka !

            Ja, det finns alltid ett extra vuxenstöd. Säger inte att det är dåligt men så är det.

              Det är ju lika nu, hon har ju en kvinna där hela tiden. Jag fattar inte varför?

                Jag tycker att det nästan alltid är fler personer med när Maggan gör nåt.
                Det var så då och det är så nu.
                Det har alltid varit så mycket trams och flams i hennes liv
                Då som nu

        Tyckte alltid de verkade vara särbos. En var alltid bortrest och de hade alltid inneboende hjälp. Trist att hon skriver saker om sina barns far. Hon har väl levt på sina fd mäns pengar mer än en gång.

        Jag upplevde det som att Maggan roddade det mesta själv och att Filip var borta mycket. Det pikas nog och det är bara löjligt. Hon älskade det livet när hon var ihop m Filip. Nu är det ny man och en annan livsstil. Han verkar närvarande och tar hand om Maggan. Fint så ❤

    Haha men på riktigt, har någon verkligen skrivit ett sådant mail? Är det kanske My för hon ser ju pikar i allt och uppfattar att allt andra skriver är pikar till henne. Gudars alltså.

      Tror inte det är My. Då hade det stått insta story och rad hus.

    Kanske mer ställningstagande och att finna sig själv?

    Tycker det verkar lite bittert…

    Magdalena har ju barn sedan tidigare och har väl insett att tiden med dem går väldigt fort innan de blir vuxna. Dessa är ju Filips första så han kanske inte tänker på samma vis? Inget ont om någon men i efterhand så saknar man småbarnstiden.

      Fast Filip har ju all rätt att vara i Båstad och lyxa när hans barn är på mammaveckor, sedan är det väl Maggans tur att vara utan barnen några veckor och hon har ju varit ifrån sina barn ganska så mycket. Filip kanske inte valt Båstad om han haft barnen. Tror inte det var någon pik utan om Magdalena varit barnfri och velat vara i Båstad då så hade hon ju varit det liksom.

      Filip har väl också (minst?) ett barn sen tidigare?

        Filip tycker jag om. Verkar vara så trevlig. ?

          Ja förutom otroheten var han säkert trevlig

            Han träffade en annan som han nu är tillsammans med. Sägs från många håll att Maggan var otrogen först. Inget som vi har något att göra med men det är fel att utmåla Filip som den onde.

              Filip Den Gode kanske passar bättre? 😉

              Han var ju otrogen mot sitt ex med maggan så.. om han är god de vettefn…

          Ja men visst ? 2 fina hus, många fina bilar och stooooor plånbok ????????

        Nej, han hade inga barn innan.

        Han har inga barn sen tidigare.

    Pik.

    Maggan har ju upprepat pikat Filip så varför inte nu.

    Så barnsligt av henne. Har han tvingat henne att leva med honom? Hans livsstil har väl under de tio år de varit ihop, varit just det hon hon nu pikar honom. Hon borde stå över detta, då de har barn ihop som kanske inte vill läsa det här.
    Tror hon är riktigt förbannad på att han lämnat henne. Vad jag vet var han i en relation när de träffades, då var han också otrogen, men det brydde hon sig inte om då.

      Xx håller med. Jisses vad en del har behov att berätta allt om det privata på sociala medier. Sedan klagar dem om folk kommenterar. Det går inte ihop. ?

    Magdalena har varit med om så mycket skit och hon har väl insett att ett liv i lyx inte ger något om man inte själv är lycklig. Hon levde väl ett liv med lyxiga bilar, hus och Båstad även med M, innan hans pengar tog slut.

      Jag tycker att hon lever att liv i lyx nu också, men vi har väl alla olika referenser. Louie är ju knappast en anonym bonde i Sjöbo utan pengar.

      Uppfattade inte att hon menade pengar som så men att Filip har en mer preppig livsstil. Är säker på att både Maggan och Louis har pengar men lever mer alternativt.

    Magdalena byter livsfilosofi med jämna mellanrum…

      Maggan har alltid ”sin bästa tid”, sin bästa vän. Har man läst bloggen sen 12 år tillbaka så svänger det hela tiden.

    Tror hon är mognare än att lägga ut en sådan ”halvdan” pik till sitt ex. Hon ska ju ha barnen i tre veckor, sedan har väl exet barnen ett par veckor. Hon kanske menade att om hon inte hade sina älskade kids hade hon också varit i Båstad, men att hon SÅKLART hellre spenderar tiden med sina barn 🙂

      Varför har alltid varit i Båstad alla andra år?

        Hon hade väl inte delad vårdnad andra år? Prioriteringar ändras nog när man bara har barnen på deltid.

    Jag fattar dock inte varför många ska pika och beklaga sig över den förälder som väljer att göra andra saker än att va med sitt barn? Min son är iofs hos mig 95% av tiden men om hans pappa skulle fråga mig om jag kan ha sonen även på en ”pappahelg” så skulle jag ju bara bli glad?

      Dejtade en kille som absolut inte tänkte så. Så jävla osexigt med en person (kön kvittar) som inte ser barnens bästa utan tänker på att exet ska få det jobbigt ist. Usch alltså.

      Hoppas majoriteten tänker som dig ??

        Forts: killen jag dejtade satt mittemot mig (barnen satt i mitt knä) och sa att exet inte hade koll på att ”hennes fredag” va en röd dag (påskas). Så hon bad hnm om hjälp. Han skrattade o sa ”Tänker fan inte hjälpa henne, säger att jag är upptagen” – FRAMFÖR BARNEN. Usch alltså.. ? Jag frågade vad han skulle göra. ”Ingenting.. Träffa dig?”

        FY FAN. Jag kände mig hemsk. Usch det va så sjukt mkt konstiga pikar ? Och aalltid framför barnen ? (Vi dejtar inte mer)

          Men fy vad hemskt?
          Fattar verkligen inte! Har kompisar som beklagar sig över att pappan (gäller säkerligen mammor också) vill ha hjälp på sina dagar…om jag kan (dvs om jag inte jobbar) skulle jag aldrig någonsin säga nej till min son att vara hos mig! Jag tänker ju mer att pappan får skylla sig själv som väljer att göra annat på sina dagar medan jag i 99% av fallen planerar min tid utifrån när sonen är hos mig och inte…

    Alltså hur orkar man lägga tid på att ”tipsa” om vad en okänd människa pikar.. herregud inte konstigt att ni är ensamma och miserabla här inne på öppet spår

      Tror du vi är ett helt gäng bakom mejlet? Ensamma och miserabla, du är rolig du. Har ÖS bytt tid?

      Och vad är anledningen till att du är här?
      Ensam och miserabel själv kanske.

    https://www.streamly.com/title/dplay-se/dolce-vita/dolce-vita-saesong-1-graaf-hedman

    Här kan vi se att Magdalena Graf , oavsett vad hon nu säger, trivs alldeles förträffligt i lyx och rikedom.

      Lite larvigt ändå att jämföra en yngre version av en mogen människa. Man förändras lite med åren.

      Man får ändra sig ?

      Jag tycker att de har det väldigt lyxigt. Ser vi på samma storys?

        Detta skulle vara svar till Lisen nedan.

    Hennes nya kille , fd HA. Spansk-Rom . Har nog inte samma lyxiga tillvaro . Passar nog Maggan bättre . Han verkar vara schysst.

    Jo,Maggan har haft väldigt mycket ”egentid” i sina förhållanden.Blev väl lite väl mycket ett tag,minns t ex när hon förolämpade en tjej och sjöng en ”indianlåt”och la ut på insta,var rätt smaklöst.
    Efter en riktigt lång festarperriod så åkte hon på rehab i över en månad ensam till Thailand,så att hon håller på att pika sin fd blir lite barnsligt.

      Tror samtidigt att hon behövt egentiden i sina förhållanden!

      Magnus som var borta på träningar och matcher hela tiden och sedan Filip som har jobbat hela tiden.

      Hon har väl varit värd sin egentid eller?

        Vi är många som har våra män borta månd-fred (säljare, resemontörer), jävla bullshit!

        Hon hade väl alltid en inneboende som tog hand om barnen. Även när fd sambon var hemma. Hade ju t o m barnvakter på semester.

    Vad jobbar hennes syster Hanna med?

    Hon är ensamstående till 4 barn.

    Eget hus.

    Var precis på Cypern och nu på Mallis? !

      ”Jobbar”?

      Hon har gjort några homestyling-jobb nyligen enligt bloggen.

    Pika på, men det säger väl mer om henne, att hon byter liv efter vilken partner hon har… har en gammal jobbarkompis som är precis likadan. Han har verkligen helt bytt stil etc när han skaffat ny tjej (vad jag koll på tre heeelt olika tjejer)

    Men vad har hänt med relationen till de äldre? Sista var att någon festat i hennes hem och inte städat det elände och förstörelse de ställt till med. Sett äldre killen Lance med Filip dock. Till o med hemma hos honom, festande.

      Ja Lance är kompis med Ivanka också.

      Därav nog inte på Maggans topplista just nu.

      Och tydligen var syster Hanna vän med Louie först. Därav deras fnurra tror jag,

        Det låter mer troligt än att barnen sagt något opassande till varandra 🙂

    Maggan o äldste sonen verkar inte ha kontakt…

      Och inte med systern…

      Kanske blev lite jobbigt med allt hon lagt ut om hur duktig och begåvad han är, måste vara sjukt pinsamt honom.

    Vadå ändrat sig? Hon har väl inte råd längre. Den nya mannen är väl inte lika tät.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.