Anna Book fortsätter med kryptiska uppdateringar på Instagram

Jag vill inte höra ord, jag vill se handling,handling av omtanke & kärlek, jag vill inte höra fler elaka ord, inte bara om MIG. Inte nån annan heller, det måste räcka nu.
De sista 5 åren har för mig varit brutalt smärtsamma…jag har känt mig allt annat än stark.
Men jag har insett något om styrka, det handlar inte om vem som kan lyfta tyngst eller hoppa högst, har mest pengar eller jobb tex.
Styrka är att hitta förmågan att ta nya tag, tänka i nya banor när livet slår dig gul & blå i ansiktet trots att du själv inte gjort något fel & allt inte blir/blev som jag planerade/planerat.
Styrka är att göra som jag gjort, fortsätta att kämpa trots den hemska motvinden kämpa med nya lösningar,stå ut,ha tålamod,fortsätta tro & våga hoppas på nya möjligheter.
Jag försöker alltid känna glädje i hjärtat fast det är sargat av många hugg…mest från främlingar & sånna som inte är sanna, men ändå.
Jag försöker se ljuset på min väg & känna kärleken ända in i min själ…fast att den ibland gör så bottenlöst ont.
Jag har klarat det så här långt & länge.
Jag ger mig själv en liten applåd för det.
Så många som inte förstår vad man gått igenom & aldrig kommer att göra det heller.TACK Å LOV?? Varför säger jag så? Svaret är enkelt.
Vill aldrig någonsin önska den smärtan på EN ENDA MÄNNISKA,vem än det är aldrig! Även om ingen nånsin kommer förstå.
Så är det okej, för jag vet själv ?? Smärtan gör en starkare.
All rädsla & utanförskap jag känt har gett mig mod.Jag är aldrig ensam för jag har MIG ❤️
Mitt hjärta har slagits i 1000 bitar & har gjort mig lite klokare i taget.Nu ber jag bara om att jag nån gång tillåtas att gå framåt & känna mig tacksam för en bättre framtid.
När vi människor släpper saker då tillåter vi oss själva att skapa utrymme för att nya bättre saker ska komma in i livet, det gäller oss alla vem vi än är
Jag har förlorat så mycket på många plan. Men jag har det viktigaste.Jag skriver rakt från mitt hjärta utan eftertanke, annars är det inte JAG. Jag har lärt mig att inte springa efter något eller någon det finns saker för mig, människor för mig, jag har en framtid som alla andra, men jag kommer inte jaga, försöka övertyga – Jag kommer leva ❤️ #minakänslor#minsorg // Anna Book

Någon som…fattar?
Hon är arg och ledsen på någon som hon inte vill omnämna, samtidigt som hon skriver en halv helkryptisk roman om saken.
Texten är ju riktad till någon som hon vill ska förstå utan att hon nämner namn, så man får ju bara hoppas att vederbörande inte är blockad, för annars är ju det här totalt bortkastad tid.
Det är ju inte så givande att vara arg och skriva långa texter till någon om personen aldrig ens märker det.
Så tänker jag i alla fall…
Eller är det här det nya? Om världen inte får reda på en konflikt så räknas den inte?

Har ni skrivit långa kryptiska meddelanden till någon på sociala medier, med enda syfte att personen du skrev om ska läsa och förstå att det är riktat till dem?

133 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jaa, det har jag gjort. När jag var en fjortonårig liten fjortis! Skulle aldrig komma på tanken att göra det som vuxen.

      Haha- exakt! Jag som närmar mig 40 skrev liknande inlägg på Lunarstorm…14år gammal typ?

        Det är väl mest tjejer 14 år och kvinnor 50+ som skriver dessa mystiska texter på sociala medier. De grupperna verkar ha en del gemensamt.

          Jag är 50+ och skriver aldrig mystiska texter.?

            Stod väl inte att alla 50+ gjorde det?

              Anonym vilken kategori tillhör du 14 år eller 50 +? Eftersom du tydligen vet av erfarenhet

          Tror man föds till att skriva kryptiska texter, har en del bekanta som sysslar med det på Facebook, inte aldrig förstått varför..

    Anna, Anna, Anna!! Har hon ingen kvar i sin närhet som kan hjälpa henne?! Det är ingen hejd på galenskaperna. Det blir ju bara värre och värre! Det är direkt plågsamt att se hur en vuxen kvinna kan bete sig….

      Ett stor del av problemet är antagligen att hon inte jobbar, hon kan lägga alla dygnets timmar på sitt galenskap.

      Finns inga direkta sätt att ”hjälpa” någon som henne på sålänge hon inte är urspårad nog att vara aktuell för tvångsvård. Hon tycker inte att hon behöver hjälp, istället är det omgivningen som ska korrigeras efter Annas önskemål.

    Får hon ingen uppmärksamhet av sina närmaste?
    Hon är bara så…….konstig.

      Att inte hennes familj hjälper henne och stoppar henne ifrån att hålla på såhär på sociala medier. Hon verkar ju inte må så bra.

        De vågar inte säga emot eller konfrontera utan är medberoende och har lärt sig att hålla henne på ”gott humör” genom att spela med. Det blir en otroligt sjuk dynamik i sådana familjer där en förälder har-ahem-”Annapersonlighet”. Sök på tex ”NPD” så får du en bild av vad det kan vara fråga om. Otäckt och anses i princip omöjligt att behandla.

    Vem bryr sig? Det är Anna Book liksom. Hon borde, som konstaterats många gånger förr, stänga ner sina sociala medier och satsa på ett jobb utanför rampljuset.

      Hon kan inte det enligt henne själv. Det vore inte schysst mot arbetsgivaren då folk bara skulle komma in för att titta på Anna Book. Vore det inte för det så skulle hon gäääärna jobba på Ica eller återvinningen. Inte lätt att vara stor stjärna.

        Hon kan jobba med att fylla på varor i kyldisken på Ica, då får hon nog vara ifred ?

          Varför inte som hotellstädare eller hemtjänsten för hon gillar ju att bädda och städa, och då kan inte folk komma in bara för att titta på henne.

        Varför verkar en del kändisar tro att man antingen sitter i kassan på ICA eller lever typ influenser-liv? Som om det inte fanns andra yrken, t.ex administratör, projektkoordinator, utredare, biomedicinsk analytiker, statistiker, arbeta på larmcentral, controller osv.

          Antagligen för att de saknar utbildning eller motivationen att studera.

          Anna har väl inte ens gått ut gymnasiet. Kan bli svårt att jobba som biomedicinsk analytiker eller statistiker då.

            Gymnasiet? Gick hon ens ut grundskolan?

          För dessa jobb du nämner behövs utbildning…

          Fast vad får man för jobb om man som Anna inte har gått ut gymnasiet? Inte de du nämner i alla fall…

        Det finns mängder av människor som varit betydligt mer kända än Anna, som har ”vanliga” jobb idag utan att så många höjer på ögonbrynen. Tänk om alla idrottsstjärnor skulle tänka så, i många sporter tjänar du inte så mycket på din idrott utan får snällt skaffa dig ett annat jobb när idrottskarriären är över.

        Haha Anna. Det är väl jätteschyst om hennes existens drar folk till affären? Mersälj mersälj mersälj.

    Jag funderar på varför du lägger upp ett IG-inlägg och sen skriver av hela texten igen?

      Därför att personer med synnedsättning som använder text to speech på sidan inte kan läsa texten i inlägget annars.

        Dessutom, många kan inte se inbäddade inlägg från Instagram på grund av att problem med den här plattformen eller för att de är blockade av personen som gjort inlägget på Instagram.

          Exakt och om inget annat: många äro blockade av AB.

        Jo- men jag menade att hon kan enbart lägga bilden och sen skriva texten…men hon kanske ska ha både bild + text som typ ”bevis”…

      Jag kan inte se inbäddade instagraminlägg av någon anledning så jag uppskattar verkligen att ytterligare text läggs upp!

      Tillgänglighetsanpassat 🙂

    Hon måste ju må riktigt dåligt i alla fall, så lite emojis!?
    Nä men skämt åsido, tycka vad man vill om henne men hon får stå ut med mycket skit och händer då saker även privat är det väl klart att bägaren rinner över. (Följer henne inte och vet inte hur hon är själv).

      Hur hon är själv? Ytterst otrevlig, snarstucken och självförhärligande.

        Hon har ändå rätt att må dåligt. Sen om folk vill tycka synd om henne är en annan sak.

          Fast dessa långa kryptiska texter som hon återkommande skriver, denna var väl dock rekordlång och kryptisk, är ju för att folk ska tro att hon är sjuk och för att folk ska tycka synd om henne och för att folk ska bli nyfikna och undra vad som hänt och vad hon menar och därför fortsätta följa och titta in på hennes insta vilket betyder att hon kan tjänar mer pengar. Verkar nu som att hon tävlar med My om vem som kan skriva texter som ger mest sympatier och uppmärksamhet. De beter sig ju likadant, samma strategier. Patetiska båda två. Tänker på den där kilen som skulle p-anmäla Anna så därför kanske hon vil skriva en text om hur ”svårt hon har och hur synd det är om henne”.

      Jag tvivlar på att många andra skulle kalla det som ”hänt” som att något ”hänt privat”. Kan ha varit att någon missat hennes namnsdag på mellannamnet förra veckan.

        Hon verkar bjuda/ge/ta hand om, personer i sin närhet för att få tillbaka på samma vis, blir det inte så, så ramlar världen över henne.

    Nja inte direkt. Delade dock en länk om narcissism och skrev några få ord om det.

    Den person jag tänkte på har narcissistiska drag med en mycket grandios självuppfattning. Hen har bl a skamlöst flera gånger tagit äran för mitt arbete.

    Jag tror det var två personer som gillade och kommenterade. En av dem var narcissisten.

      Narcissister har ingen självinsikt heller ? Personen ifråga fortstod säkert inte att det var en beskrivning av dem

        Nej exakt, det var det som blev så komiskt. ?

    Jag tycker att sättet du skriver om Anna på här inne börjar bli för mycket. Det påminner om hur du en gång skrev om Tyra, som du sagt i efterhand är en sak du ångrar att du gjort. Jag vet att Anna själv lägger upp dessa inlägg för allmän beskådan, men det behöver inte betyda att det är fritt fram att skapa diskussionsforum likt detta kommentarsfält kring hennes mående. Jag tycker att inlägg som dessa är respektlösa, osmakliga och alldeles för många.

      Samma sak med IL… Den här bloggen var en del av att ta ned henne på jorden, vad mer finns det?

        Menar du på riktigt att Camilla tog ner näringslivets mäktigaste kvinna, hon som sa sig kunna styra media? Inte en chans. ?

          Nyckelordet är del 😉

      Jag kan delvis hålla med dig.
      Men samtidigt… om Anna inte vill ha några diskussioner och spekulationer så borde hon väl inte skriva inlägget överhuvudtaget? Det ligger ju där, helt offentligt för folk att läsa. Kan inte riktigt förstå denna eviga diskussion om vad som borde tas upp här och inte. Det är offentliga personer som i princip, lever på att folk engagerar sig. Att Bloggbevakningen tar upp det ger det bara mer spridning. Däremot är det såklart inte okej med skitsnack, hat och påhopp.

        Fast det finns ju många icke-kändisar som har offentliga konton. Ska en person hånas bara för att hen är känd? Om man gjorde samma sak mot en okänd trebarnsmamma från Karlstad eller ngt skulle det inte tas emot så bra.

        Anna ville nog ha uppmärksamhet, det var nog syftet med att hon skrev den långa texten och la upp.

      Syftet med detta inlägg från bloggbevakning är att raljera över och förminska på gränsen till att förlöjliga en person. Det är inget fel på Anna Brooks text, tycker den bra, hon uttrycker sig väl. Var är det kryptiska? Önskar Anna B och hennes familj allt väl.

        Uttrycker sig väl är väl ändå att ta i.

        Jag håller inte med. I det här fallet är det ett fenomen som C tar upp som är lika gammalt som sociala medier: folk som har en konflikt och som kryptiskt skriver om den för alla att läsa och undra. Varför gör man så? ABs inlägg illustrerar detta fenomen. Jag undrar lite över detta fenomen och tänkte när jag såg detta att någon bland kommentarerna som. Rullade lägga ut sånt här kunde förklara hur man tänker. Hittills har jag inte sett något sådant tyvärr.

          Okey, visst kan det vara så, som du uppfattar det och detta fenomen kan man ha åsikter om, Men det här inlägget från C på bloggbevakning känns så förutsägbart, här ska det dissas, vilket det till stor del görs bland kommentarerna. AB skriver en text och då ironiseras och förminskas det här.

      Jag håller verkligen med att Camilla borde tänka några varv till innan hon publicerar vissa inlägg. Ett enkelt sätt att göra det på är exempelvis att inte skriva inlägg när folk uttryckligen mår dåligt. Det har varit återkommande för väldigt många personer där det känns som rätt integritetskränkande inlägg.

        Så olika man kan tycka!

    Är det My hon är besviken på?

      Det tror jag att det är. Men det kan kanske vara Felicia också. Hon har varit liksom borta från Annas hyllningar ett tag.

        Hon träffade Felicia för några dagar sedan. Dessförinnan fick F beröm för att hon varit så duktig på ett möte. F bor dock inte hemma som det ser ut, men det verkar inte finnas något agg.

        Jag gissar på onda ögat mot My.

        Är väl för att Felicia är på… semester..?

          ”Semester”

      Hon och My verkar inte ha kontakt i alla fall.

        Nej länge sen de blev en spontan iskaffe nu

          Kan någon berätta vad som hänt?

            F bodde hemma hos My när hon var (är?) i Spanien tillsammans med Mys kille Jonas. Sen dess verkar inte Anna och My haft nån kontakt.
            F är numera på reha.. jag menar host host semester… ?

              O just det, My följer inte Anna på insta längre.
              Mvh Stalkern

                Jo, de följer fortfarande varandra!

              HUR vet du det?? Spekulerar du eller är det verkligen så??

              Varför fanns behovet av att F skulle bo hos my, när mys kille fortfarande var kvar hemma? Om de behövde hundvakt kunde väl F tagit med hunden hem?

                Roberto är allergisk

            Kanske tyckte inte My att det var så lyckat med boendesituationen med pojkvän och F och avbröt arrangemanget. Kanske tyckte Anna att det var dumt. Kanske blev Anna ledsen för att My åkte bort från första början. Hon har klagat mycket över hur ensam hon känner sig den senaste tiden. My skrev något om att hon bara ville omge sig med folk som var likasinnade som hon när det gällde träning och hälsa. Anna skrev samma dag eller dagen efter att bara vilja ha lika och inte mångfald är dåligt. Anna har sen börjat visa upp hur hon tränar.

    På riktigt tror jag inget särskilt har hänt, jag tänker att hon vill bli kontaktad av media, och omnämnd i densamma. Så tror jag.

      Tror jag också. Rider på Läckbergsvågen å vill ha kändislikes ?

    ”Styrka är att hitta förmågan att ta nya tag, tänka i nya banor”

    Ja, det låter ju exakt som Anna ?

      Det roliga är ju att hon kommit fram till samma slutsats ungefär 150 ggr de senaste åren, ändå är det ingenting som förändras i hennes beteende. Varje gång låter det på henne som att hon äntligen insett något, men två dagar senare verkar det glömt igen.

    Det blir så tydligt att hon inte har vänner. Vänner brukar man annars ventilera sånt här med, det är till vännerna man fnittrande berättar om utedusch med maken och sex på ICAs toalett.
    Det är tydligt att hennes familj inte heller orkar lyssna på hennes självömkan. De jobbar och hon går hemma och städar bort sin ensamhet och tristess.

    Varför försöker hon inte göra nåt åt att hennes vänner drar en efter en?
    Fattar hon inte att även vänner lessnar på drama och människor som inte tar sig framåt i livet?

    Jag lämnar också människor som ältar och vägrar lämna offerstadiet. Jag blir helt matt av sådana människor.

    Jag har fått massor med kryptiska meddelanden på sociala medier riktade till mig men jag var för trög för att fatta att dom var till mig innan personen sa det.

      Oj. Ändå intressant. Vad handlade det om, om man får fråga?

    Uppfattar inte att hon skriver om en person utan att hon får klä skott för sina myndiga barns handlingar. Tycker väl att det räcker nu.

    Jag tycker att många gör så där i sociala medier. ”De riktiga vännerna är de som finns kvar även när det blåser” osv och sedan ska det vara hjärtan och en hemlig gissningslek om man är en bra vän och vem som är dålig. Jag har SÅÅÅ svårt för icke-rak kommunikation.

      Menar du mig?

      Verkligen konstigt. Eller den ”Jag är så ledsen, kommer aldrig komma upp igen…” Så ska man gissa vad det handlar om och alla bara ”Skickat DM”, ”Du kommer klara det”.
      Sånt där skit orkar jag inte med.

        Eller så frågar någon och får svaret ”jag orkar/vill inte prata om det…”

        Nä men du orkar ändå ha gissningslek om det.

          Ja precis. Så störigt!

    Anna borde göra en cover på Oledolyckan. Låten passar henne perfekt!

    AB behöver hjälp, det första i hennes rehabilitering är att stänga ner sociala medier, är uppriktigt oroad över henne och hur det kommer sluta, hennes man borde se och uppfattar signalerna att kvinnan inte är frisk

      Vad ska han göra? Han jobbar ju massa och när han inte jobbar så verkar han och Anna umgås och hitta på saker och de är väl typ då som är enda gången Anna verkar må bra.

        Nej. Han kommer hem från jobbet och hon livear vidare och råmar om hur sexig han är när han kommer hem. Och om hur mycket de ska duscha ihop. Att hon vill att han kommer in i bilden och kysser henne osv osv.

          Råmar ?

      Vickan.
      Håller med dig. Hennes man och vuxna barn kanske, borde se av hennes texter att det är nåt som är fel.
      Anna mår inte bra och vi behöver inte sitta och spekulera i vem / vad / varför.
      De borde ta tag i detta själva.
      Helt ovetande om hennes utläggningar och lajvsändningar på Insta kan de väl inte vara.
      Nu verkar det ju som om hela familjen är mer eller mindre dysfunktionella.
      Så snälla Anna, snälla ni, ta tag i det här.
      Kanske KBT vore nåt

    Kommer så väl ihåg en kompis som skrev en kryptisk text på bilddagboken till en bild: ”varför är det så mörkt?”

    Och jag, mitt jävla kötthuvud, kommenterade ”för att det är vinter”?‍♀️?‍♀️?‍♀️

    (Vi var inte bästa kompisar, men absolut inte ovänner utan vi umgicks varje dag i skolan och ibland på fritiden så det blev aldrig konstigt mellan oss som tur var.)

      Du var väl inget kötthuvud för det, ditt svar var ju helt logiskt. Vill man inte förklara vad man menar så tror ju folk det som är logiskt och mest nära till hands.

        Ja men okänsligt. Kunde lika gärna vara tyst.

    En narcissistisk och uppmärksamhetstörstande människa som inte mår bra.

    Här hon några riktiga vänner (eller frukostgrannar) så borde de försöka få henne att logga ut från alla sociala medier under en längre tid då det bara får henne att må sämre och sämre.

      De kanske har försökt många gånger utan att lyckas?

        De har säkert försökt. Jag har en närstående som år ut och år in ältar sånt som inte ens har hänt, annat än i hennes huvud. Jag har försökt med allt, men nu har jag gett upp. Det bästa och enda för att JAG ska kunna hålla mig ”frisk” är att säga upp bekantskapen.

    Fick upp i flödet när Elin Härkönen går upp i handstående i gången på ett flygplan. Hon och alla som kommenterade tyckte det var sååå busigt och roligt. Jag tycker sånt är typ det stelaste som finns. Har en bekant som brukar göra liknande saker, ställa sig i yoga-poser mitt under en middag etc. Vad är meningen? Ska man säga oooh, wow? Ska man fortsätta äta och le lite som ”vad härligt tokiga vänner vi har”? Ska man imponerat fråga hur hon lärde sig det där?
    Jag tycker gymövningar hör hemma på gymmet.

      Va tvungen gå in titta haha, ja de kändes lite stelt, nån hade varit på toaletten och ville bara gå till sin plats och vissa som satt nära kändes som dom titta och ba jaha ?

      Störigt, fel plats för sånt. Bara show off…

      Blä att ha händerna på flygplansgolvet.

      Hade en tjej i klassen på gymnasiet som tränade crossfit. Rätt var de va kunde hon flyga upp i en dörrpost å göra armhävningar så man fick hennes röv i ansiktet om man låg för nära ?

      Pinsamt uppmärksamhetsfiskeri ?

    Undrar om hon har gått livet hårda skola också ??‍♀️

    Varför lägger ni ner tid på detta? Hon vet hur kul ni tycker detta är.

    Jag hade aldrig ORKAT vara så kränkt som hon är ? så mycket energi det måste ta..

      Men hon har inte så mycket annat att lägga sin energi på, hon är ju typ hemmafru med vuxna barn. Då fastnar man nog lätt i ältande och negativa tankar. Hon verkar ju må bra när hon och maken gör saker ihop så egentligen har hon nog bara för mycket tid ensam.
      Jag tycker ärligt att hon borde ta jobb i hemtjänsten. Hon är ju faktiskt duktig på att städa och fixa, hon verkar även kunna vara pratsam och social. Jag tror hon skulle passa bra med äldre och få känna sig behövd.

        Tyvärr är hemtjänsten numera ett otroligt tufft och slitigt arbete. Får mardrömmar om att tvingas jobba med det igen.

        Men tror att Anna skulle må bra av att fokusera på någon annan än sig själv, så varför inte som volontär några dagar i veckan.

          Tänkte också volontär kunde vara något för henne!

    Jag tycker att hon är rätt underhållande men det hon inte verkar förstå är att människor hon har umgåtts med som hon sedan verkar stänga ”av” har egna liv och inte hela tiden har tid och lust att reposta vad hon gör för dem. Tror att hon eg. vill väl men det är definitivt inte så osjälviskt som hon själv hävdar. Jag menar, då hon lade ut hur hon städat och bytt i kattlådan hos My? Sånt lägger man väl inte ut om det är en sak man gör som vän? Jag lägger i allafall inte ut vad jag gör för mina vänner och inte dem för mig heller om det inte är något ”speciellt” eller humoristiskt, jag umgås med vänner som har samma humor som mig. 😉 Anna lägger ut ALLT hon gör för andra och de ska ge henne cred för det. Hur hon bäddade ner Åsa Brennander och vad hon tar med sig för bullar till grannarna osv. Allt för att VISA hur SNÄLL hon är. Det är allt annat än osjälviskt.

      Det är faktiskt sjukt. Tänker om jag hade lagt upp inlägg ”à la Anna” under min kompis vistelse hos mig förra helgen.

      ”Självklart väckte jag henne med en kopp hett, gott kaffe”

      ”Vi var lite svettiga efter promenaden så jag gjorde en kanna rent, fräscht vatten till oss båda”

      ”Malin sa att hon var lite hungrig innan vi skulle gå och lägga oss och givetvis gör jag en smörgås à la mig till henne så hon ska sova så gott i min mjuka säng som jag lånar ut till henne”

        ?

        ?

        Duschade ni inte? Man måste duscha. En dusch måste också berättas om, helst dokumenteras.

          Och vännen får torka sig med RENA handdukar! Vilken LYX!

          Såklart blev det dusch. En om dagen för henne (men 25 om dagen för mig). Innan hon klev in så förberedde jag duschen genom att fixa den rätta temperaturen så hon bara kunde kliva in och NJUTA. Jag rullade också ut en röd nytvättad, nymanglad, nystruken och vädrad (à la mig) handduk som hon kunde ställa sig på efter duschen.

            Haha. Nymanglad OCH nystruken golvhandduk! Alltså AB, släng dig i väggen!

            ”Vädrad a’ la mig”???

              Jag gör det alltid på MITT sätt ???

        Klockren imitation ???

      Vi tog en dusch på kvällen och det var sååååååååå skönt!!!
      Tänk att få rå om varandra! LYX LYX LYX!

    Jag är ett år yngre än Anna. Känner inte NÅGON som ens haft en Okej-poster på henne uppe. Okej var alltså en tidning på 80-talet. Minns ett otroligt märkligt inslag med AB i diverse (genomskinliga?) baddräkter. Vilka köpte skivorna? Var de i femårsåldern? Eller äldre än min och Annas åldersgrupp? Farbröder?
    Jag har verkligen beforskat idolskapet, i si så där 25 år. Det är knappt att folk i min ålder minns henne. Möjligen Lasse Flinckmans version. Jag vill verkligen veta, ni som köpte singel med hitten ABC, hur gamla var ni? Blanka

      Om det nu fanns någin poster….

      Hon var ju inte populär då heller. Du minns rätt. Anledningen till att man ens MINNS ABC är för att det kom så otroligt lite musik på den tiden. Hur många mellolåtar var det ens på ett år? 8? 10? Plus att det var en skämtlåt man sjöng på skoj när man larvade sig.
      Carola, Pernilla och Herreys var stora. Anna var det inte. Det är bara ett enda stort mysterium hur hon ens är ihågkommen fortfarande.

        Tack Issa!
        Ett annat frågetecken är vilka bekräftelsesnyftkanaler hon använt innan internet kom, kanske kunde nöja sig med gråtautleveranser till pappersveckoblaskor, vad tror du?

          Det var precis så hon överlevde! Vem minns inte rubriker om att hennes mage sprack eller att hennes hårband fastnade i håret. Det gjorde att hon höll sig aktuell. Sen kunde hon använda detta till att försörja sig på diverse lekprogram som antagligen drog in lite pengar. Nu har hon gjort sig ovän med alla i alla branscher och drar inte in några stålar längre. Men hon måste få sin dos av uppmärksamhet ändå. Skitsorgligt.

      Jag mimade till ABC när jag gick i lågstadiet, tyckte den var super ? är född 1990.

        Aha, som småstjärnorna kanske? Vad mimade du mer till, om jag får vara lite nyfiken?

      Jag hade faktiskt en poster med Anna på väggen ett tag. Tror inte den va från OKEJ dock. Minns att Carola va på andra sidan. Gillade Annas första skiva. Hade den på kassettband o lyckades spela sönder det. Jag va kanske 8 år då. Men har även lyssnat på den första skivan för kanske 15 år sedan o minns att jag tyckte den va rätt mysig ändå. Annas musik efter detta har jag noll koll på.
      Genom åren så har hon ju dykt upp i tidningarna, alltid gråtandes, o det e väll därför man minns henne. Tycker lite synd om henne samtidigt som jag inte kan låta bli att titta… på avstånd för jag är ju blockad på instagram…

        Tack Markus, hade du mängder av bilder på väggen eller var det mera utvalda än pepprat, så att säga?

    Anna är en vuxen människa och vet vad hon gör, det är synd om henne för hon saknar omdöme att inte lägga upp mer på Internet. Att hennes man spelar med gör saken ännu värre, han vill ju att hon ska liva uppenbarligen.

    Men rent allmänt är hon bara pinsam, dessa bilder och uppdateringar som alla skrattar åt. Rent egoistiskt tycker jag det är lite roligt att titta på, annars är det nog mest tragiskt att beskåda.

    Jag tror faktiskt att det är ekonomin som tryter. Anna har säkerligen drabbats av pandemin och inte haft inkomst på snart 1,5 år. Vem skulle klara det?

    Tror stressen handlar om att familjen knaprar på ramarna. De kan ju omöjligt leva på en väktarlön…

      Tror pandemin varat bra mycket längre i den här faniljen än för oss andra. Gissningsvis sedan slutet av 1980-talet!

    Så här mycket vet jag om Anna Book: hon sjöng en gång en sång som hette ABC. Där stannar det. Jag besöker aldrig de personer som omskrivs här, jag är bara intresserad av det samhällsfenomen dessa influencers är (det enda undantaget är Isabella Löwegrip och den vanan tog ett snabbt slut när hon blev bara mer och mer märklig) så jag har heller inte läst något Anna Book skrivit.

    Men en sak vet jag:

    Vad hon skriver må väl vara hennes sak och varför hon gör det vet ingen annan än hon själv. Varför anser ni över huvud taget att ni har med saken att göra? Om ni tycker att hon är sådant ni skriver så är det väl bara att lämna henne därhän? Gör som jag – det är många dagar som jag bara tittar in här på Bloggbevakning som hastigast, konstaterar att absolut ingenting engagerar mig och lämnar sidan. Det vore ju helt rubbat om jag i stället satte i gång att kommentera i stil med ”varför skriver Bloggbevakning så oinspirerat i dag, vad får Bloggbevakning att göra det?”.

    Det finns en backknapp. Använd den.

      Om du inte följt personen under flera års tid så tycker jag inte du ska uttala dig om varför folk tycker hon är ett intressant fenomen.

    Jag jag jag, allt handlar bara om henne!

    Vad vill hon säga med detta inlägg……… har hon gjort massor och inte gått tillbaka lika mycket?

    Har det skurit sig med Mm efter midsommar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.