Paow om framtiden, kärleken och Onlyfans

[YouPlaySinglePlayer video=”2306,1847,384535″ ap mute ]

Efter att ha fallit pladask för danske Alexander Zobel, som hon träffade under vårens resa till Mexiko, så har Paow och hennes kärlek praktiskt taget spenderat all tid tillsammans.
I nuläget är de båda i Danmark där Alexander bor och nu svarar Paow på frågor om sitt förhållande, framtiden, pengar och hur hon kommer göra med sitt konto på Onlyfans nu.
Hon har ganska mycket pengar kvar att plocka ut där, men planerar att leva enkelt ett tag nu tillsammans med kärleken och inte spendera en massa pengar på ”glassiga saker” som de hittills gjort.

Se hela frågestunden i videospelaren här ovan. 

73 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Glaaaaaassssssigt! ? Vilket innehållsrikt liv ?

      Alla är inte som du, men lika mycket värda ändå.

      Lite onödigt att göra narr av folks liv, eller?
      Haha…
      Har du ett perfekt drömliv du?

        Vad jag läst andra kommentarer från denna Nina, som verkar hon vara en hemsk och bitter människa. Måste vara jobbigt för dem som lever med dig.

          Skulle hellre umgås med humorsfulla Nina än med såna som bannar andra. Ha kul istället! 🙂

    Kan inte låta bli tänka på att tänderna ser så onaturliga ut, hon kan typ inte stänga munnen ordentligt?

      Vad menar du? Hon har ju munnen stängd flera gånger i klippet

    Känns så himla ”spelat”, livlöst, ytligt & oäkta.
    Man kanske inte kan förvänta sig mer.

      Tycker tvärtom, det här är första gången som jag sett Paow i relation där hon verkar lycklig.

        Paow har väl aldrig varit lugn som hon verkar vara nu med hennes danske prins. Hon har växt som person o utvecklats till en vuxen kvinna, låt henne njuta av livet o allt som det ger henne. Alla har vi gått igenom mer lr mindre destruktiva perioder i livet men man måste få gå vidare o respekteras för det.
        Jag önskar henne all lycka med nya landet, nya boendet, sambolivet osv.

    O hennes stackars katter som hon skaffar o sen dumpar? Dem då?

      Om du tittar på videon/hennes story så berättar hon att katterna självklart ska med och också flytta in i lägenheten i Danmark. Mycket kan man säga om Paulina men hennes katter har hon alltid värderat högt.

        Vart har katterna varit senaste halvåret då?

          Hennes syster väl? Sen har ju Paulina varit i sverige precis.

        Tycker mer att hon påstår sig värdera dom så himla högt men ändå har hon inga problem med att åka ifrån dom i månader. Dom har det säkert bra där dom är, men dom ligger ju uppenbarligen inte högt upp på priolistan. Tycker inte man ska skaffa djur när man har hennes livstil, även om man har folk som hjälper en.

      Att hon älskar sina katter gör henne inte till en bra djurägare. Har man lämnat katterna till personer som lånat/hyrt ägenheten o haft fester så är man fan oansvarig. Man kan inte lita på vem som helst o sen tycka att de är deras fel att hennes katter fart illa o inte fått mat regelbundet osv.

        Men usch vad vidrigt, är det så hon gjort? 🙁 Hon kunde väl åtminstone lämnat katterna hos en familjemedlem? Jag skulle A L D R I G lämna över mina pälspåsar till någon främling.

    Snälla sluta med dina videos

      Varför?

        De är långsamma, lång intro, dåliga och skriker ”skönhetstutorial översatt från kinesiska med Google translate robotrösten a la 2014 på youtube”.

          Vet inte om du Anonym är Sandra som jag ställde frågan till.

          Personligen har jag inte så högt ställda krav, men jag förstår utifrån din beskrivning, att om man förväntar sig en film redigerad med oscar kvalitet så blir man besviken

            Det är ju typ vad folk förväntar sig här inne. De ska prompt ha bästa kvalitet på bla videor och ett 350% felfritt innehåll i övrigt.
            Jag undrar verkligen om folk är så noga med att påpeka stavfel när de läser blogginlägg av andra bloggare, eller om det bara är här? Folk tar den här bloggen alldeles för seriöst.

              De korrekturläser ju till och med kommentarerna.

      Fortsätt med dem!

      Tycker det är jobbigt att videospelaren inte går att klick bort, den hänger med när man scrollar

        Finns ett kryss till vänster. Går att klicka bort för mig, oavsett om jag använder mobil, dator eller surfplatta.

          Jag klickar på krysset hur många gånger som helst. Stänger inte ner för det, inget händer. Har iphone och chrome.

            SJUKT irriterande ?

        Klicka på krysset så stänger du ner dem. ?

          Det fungerar bara efter att reklamen är slut (för mig iaf). Kan vara bra att veta om det inte är det som är tanken.

          Fungerar inte för mig heller, går ej att stänga ner genom att trycka på krysset. Den fortsätter att spela.

        Man måste också vänta på att reklamen är klar innan man kan klicka bort och så kommer den tillbaka och börjar om varje gång man öppnar fliken igen.
        Det här är ju dessutom en blogg, ingen youtube…

          Vilken tur att det inte är ett youtubeklipp då?

          Det här är en sida om sociala medier, att den enbart ska vara i textform är ditt eget påhitt och ingenting som kommit från mig.
          Du får helt enkelt hoppa över de inlägg som innehåller en video om de är så jobbiga för dig. Förhoppningsvis kommer ett annat inlägg falla dig bättre i smaken. ?

            Över 100 likes på kommentaren som vill att de slutar dock… Vi är inte ensamma.

              Ni 100 är ju långt från alla som kollar den här bloggen. Alla som läser här varken kommenterar eller lämnar andra avtryck så med stor sannolikhet är ni 100 ingen majoritet.

              Och det är inte er blogg så passar det inte…➡️??

            Jag hoppar över inläggen med video och skulle gärna läsa inläggen som ligger under. Problemet är dock att videon inte går att klicka bort och då faller även textinläggen för mig (och säkert andra också). Fine om det är det du vill, men som sagt kan det vara bra att veta varför så många reagerar.

              1) det kan inte vara SÅ jobbigt att trycka på kryss.

              2) jag vet inte vad jag har för inställningar men inga klipp sätts igång automatiskt för mig, så det känns som att det är ni som klagar på det som har andra inställningar i era webbläsare.

                Du kanske har problem med att läsa så jag bryter ut det relevanta: ”Problemet är dock att videon inte går att klicka bort”.

                  Ändra dina inställningar eller whatever. Det GÅR att klicka bort.

                    Nej, det gör faktiskt inte det.

                    Jag har inte krävt att Camilla ska ändra något för min skull men det kan vara bra för henne att veta om det inte är det som är tanken med videoinläggen. Du behöver med andra ord inte komma här och bitcha om saken, det är bara info till bloggskrivaren.

                      Lägg ner, det är inte bitchigt.

        Detta är så jobbigt! När reklamen är igång går det inte att klicka bort den, så den följer med hela vägen. Orkar inte se videos heller to be honest, ser dem aldrig heller ? Kanske man kan bifoga bild (printscreen) och beskriva kort (under bilden) vad som sägs?

      Håller med!! Gillar mer när det är vanliga inlägg än videos! Kollar typ inte på klippen. Men förstår att alla gillar olika.

        Ja det är såå segt med videor.

      Inget är för alla, men förhoppningvis kommer det ett inlägg under dagen som faller dig i smaken.
      ?

        Gillar inte heller videos, blir att jag inte tar del av innehållet när jag sitter på t.ex tunnelbanan utan hörlurar.
        Men det tekniska kanske du kan höra ifall de kan göra något åt, dvs att videon inte följer med när man skrollar förbi eller iaf att man kan stänga av och faktiskt läsa bloggen utan att behöva titta på reklamen?

          JAAA DETTA

    Har hon gjort något med sina kinder? Jag är så oinsatt och vet inte ens om man kan göra något med dem, men satt och kollade på en tjejs konto igår och hon har väldigt markerade kinder på samma sätt som paow har. Så gick igenom denna personens konto för att se om hon alltid sett ut så vilket hon inte hade så tänkte att något måste ha gjorts med dem men…vad gör man med kinderna????

      Fillers.

        Ok.

      Man kan lägga in fillers, på samma sätt som man kan göra med t.ex läppar och haka. Har dock för mig att man använder en ”mjukare”/ annan typ av fillers till läpparna och en lite ”fastare” till t.ex haka och kinder

        Men gud, i hakan också? Haha känns som jag bott under en sten för det här hade jag ingen aning om alls? men tack för ditt svar?

      Fillers

    Haha trodde aldrig jag skulle säga de men hon har en poäng med att ’folk postar bara när det är ? Igt ’ skönt med någon som faktiskt står för det trodde dock aldrig de skulle bli P som sa de ??

      Jag tänkte också på det. Är ju en liten utvald del ändå som vi följare får se.

        Som med alla influencers. Och ändå påstår en del att de vet allt och/eller drar felaktiga slutsatser utifrån vad de ser på en bild.

    Är de i en seriös relation då hade jag ändå tyckt att han, som är förmögen, kan bjuda sin sambo på ett glassigt liv så att hon kan sluta sälja sig för pengar.

      Hon ser det ju inte som att hon säljer sig själv utan att det är en del av hennes jobb. Dessutom har hon vid tidigare stories nämnt att hon och Alexander delar på kostnaderna när de reser och det känns ju hälsosamt att de har den typen av förhållande så att hon inte är beroende av honom.

      Sedan kan man ju såklart ifrågasätta valet av jobb, hon har ju möjlighet att leva på instagram (om än inte glassigt) och därmed ett större val till skillnad från andra only fans personer som kan hamna i prostitution.

      Fast hon har ju en egen inkomst via sociala medier så hon behöver knappast leva på hans pengar.

      Ja, anonym 10:26, det vore ju som att Paow har onlyfans irl. Vad är bättre än att bli försörjd av rik snubbe mot kroppsliga motprestationer. (Obs ironi)
      Mer intressant är om hon tjänar några pengar officiellt. Ser inte ut så. Och skriven hos pappa så vilken lgh ska. Hon hyra ut?
      Slutligen, läs seoghør för mer info

    Hon verkar gilla glass iaf. ?

    Har inte riktigt fattat vad OnlyFans ar. Ar det naket eller i alla fall erotiskt innehall, eller kan det vara lite vad som helst bara att tittaren far betala for innehallet (som Nexflix och annat som tar betalt for filmer etc..)?

      Det kan vara allt möjligt. I Paows fall är det dock erotiskt.

    Jag har aldrig följt Paow och har ingen relation till henne utöver vad Camcam skriver, men FAN vad deras kärlekshistoria gör mig glad! Hon känns som den sura kollegan på jobbet som alltid är stökig och träffar konstiga killar, men plötsligt bara HAMNAR RÄTT och blir en helt ny harmonisk person och det syns på långt håll!

      Ge det ett år.

      Fast hon har väl sagt med varje kille att ”förra förhållandet var inte sunt, men NU kan jag verkligen vara mig själv yadayada”. Vill inte va en hater eller önska någon olycka men tror tyvärr att hon går in väldigt snabbt i förhållanden och lite grann förlorar sig själv, men såklart kul om det inte är så denna gången dock tror jag tyvärr det slutar med att även han blir uthängd på hennes sociala medier om x antal månader…

    Stör mig ordentligt på denna sida på sistone. Den där jävla videon som poppar upp och börjar spela automatiskt och all skitreklam. Det är dessutom aldrig inläggen i sig jag går in för utan för kommentarerna.
    Inläggen i sig är för mig helt ointressanta. Misstänker att Camilla får extra betalt per views med de där videoinläggen…

    Lite roligt att hon i videon säger att de lever snålt. Samma kväll postar hon en video där hon slänger två portioner (ifall den ena skulle vara äcklig) mat hon beställt hem för 500kr när de inte fallit henne smaken. Idag är hon på stan och ska köpa en Pradaväska.

      Hon vet inte vad leva snålt betyder

    Men vad har hänt med henne hon ser ju inte ut som sig själv. Ansiktet ser väldigt kantigt ut. Hoppas det det nya förhållandet är sunt och håller i längden.

    Paow har tagit bort fett i kinderna sk Bichektomi (buccal fat pad removal) och sedan lagt på fillers vid kindbenen hos Iclinic.
    Därför ser det så konstigt ut. ?

      Men gud! Alla får själklart göra vad de vill men alltså jag fattar inte varför folk gör sånt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.