Bagge & Läckberg vs flintisgubbe på Instagram

DM till Laila Bagge om att det är väldigt mycket fokus på bröst i hennes inlägg, och att on har spårat ur. Personen tycker det känns billigt på något vis. Bagge skickar då detta vidare till Camilla Läckberg som skriver till personen att han visar väldigt mycket flint på sitt konto och att det känns gubbigt på något vis. Detta föranleder personen att be om ursäkt till Bagge, för sitt dumma och otrevliga meddelande tidigare.
Bildkälla: Laila Bagge Instastory

Laila Bagge får det här meddelandet från en följare, som tycker att det är på tok för mycket bröst på hennes konto.
Att det känns billigt och att hon spårat ut.
Personen får då Camilla Läckberg på halsen som skäller ut följaren efter noter, vilket leder till att Laila Bagge faktiskt får en ursäkt för det dumma och otrevliga meddelandet.
Personen skriver att han ska sluta följa Laila Bagge och på så vis få mer tid över till arbetet.
Det låter som en bra plan, men för säkerhets skull så vill jag skicka med ett litet gott råd på vägen.
Vad du än gör, gå INTE in på Onlyfans!
Det skulle betyda konkurs för en lättdistraherad man som den här.

Som grädde på moset så publicerar Laila det här inlägget med andra billiga bröst som ”spårat” enligt den . 

116 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tuttar ❤️

    Varför skriver de båda ”focus” med C?

      CC )

      Det stavas ju ”foCCus”!

      Precis. Lite underligt att Läckis inte kan skriva ordet rätt.

    Hejja bagge och Läckberg! ??

      Tycker det var elakt att kalla någon flintisgubbe, tänk så många unga män som blir flint och har komplex för det. Sedan har han ju inte kritiserat en kvinnas kropp, Läckberg har dålig läsförståelse verkar det som eller så vinklar hon med flit för att få till ”en grej” och få uppmräksamhet genom det, och att Laila tycker det är märkligt att han som driver företag har tid med hennes instagram när de två själva påstår sig vara så upptagna och hårt jobbande företagare och sen lägger tid på detta. Lite hyckleri och ganska pinsamt enligt mig.

        Han tog sig ju tid att skriva ett meddelande till en främmande människa, som han inte känner, och beskriva hur han upplever hennes bilder på ett negativt sätt. Hon gjorde bara samma sak tillbaka. Kan män inte få det som de själva ger?? Det är det minsta de förtjänar. Helt RÄTT

    Alltså herregud så löjligt att ge sig på folk så här. Kommentaren var gränslös, absolut, men det här är ju människor som bokstavligen helt eller delvis lever på att vika ut sina privatliv på nätet och då är det ett enormt hyckleri att (låtsas?) bli upprörd när någon kommenterar deras utseende. Att publicera dessa konversationer är så pinsamt och inte främst för gubben…

      För vaddå, lite sexism ska man allt tåla som känd? Eller va?

      Tycker det är helt rätt att tysta idioter, kvinnor har tigit föööööör länge! Hoppas du inte har en dotter som du lär henne knipa och ta skit! ?

        Tycker inte det handlar om att knipa och ta skit utan mer att vissa saker inte ens är värda att lägga en sekund av sitt liv på. Allt måste inte lyftas och pratas ut om.

          Man lyfter ju inte bara en enskild kommentar utan man tar upp hela problematiken med kommentarer som denna.

        Jag lär henne att inte bete sig som en grälsjuk kärring.

          Lustigt att kvinnan blir kallad gnällig kärring men inte int om mannen som beter sig som en dåre! Lägg fokus där det hör hemma, hör du inte själv hur dåraktig du låter?!

            Varför skulle man kalla en man en ”gnällig kärring”?

      Varför?
      Varför ska en idiot stå oemotsagd?
      Varför skall dumma kommentarer bara sväljas med ett leende bara-för att?

      Vem är du att bestämma vad en annan person ”skall tåla”?

        Har ju inte påstått något av detta. Läs om läs rätt.
        Att tillrättavisa någon är inte samma sak som att publicera småaktigt drama på nätet.

          Du påstår att det är ”hyckleri att (låtsas?) bli upprörd”, tyckte det var lite som att du ville bestämma….

          Men jag kanske läser fel….?

            Det gör du. Att ha en åsikt om något är inte att vilja bestämma. Det kanske är så i din värld, vem vet?

              Jag var ironisk, såklart jag inte läste fel ?, men det tror jag nog du förstod.

      De verkar lättkränkra och känsliga Bagge och Läckberg men sedan tycker jag väl inte det är fel på att ge sig på och säga ifrån. Tänk om Isabella L skulle uppröras så för allt elakt hon får, om henne brukar ju någon skriva och påstå att hon ”flashar brösten” när hon haft urringat eller bikinibh. Och alla andra elakheter hon får ta emot och påhitt som tokar sprider. Hon säger sällan ifrån och om hon gjort det så hade det väl blivit liv i luckan och hon hade kallats vidrig säkert.

        Ja, stackars Bella nu igen. Buhuuu… ”krokodiltårar”

          Ja hon blir hårt utsatt men beklagar sig sällan. Vad är det som är krokodiltåtar menar du M? Du är aktiv härinne M och med att kränka och smutskasta Isabella.

          Sa inte att det var synd om Bella nu igen men hon beklagar sig sällan och verkar inte lägga tid på elaka kommentarer, troll och hatare så som Läckberg och Bagge gör. Du menar att du buhuuade krokodiltårar förstår jag nu. Men varför är det stackars andra men inte stackars henne? Min poäng var bara den att hon som är så utsatt och värre än andra sällan beklagar sig och inte gör på det sättet som damerna i inlägget. Kanske är det du M som tjatar om flashar och annat ?

    Nu kritiserade han ju inte en kvinnas kropp, som Läckberg skrev, utan att det var mycket bröstbilder (enligt honom), men det var förstås taskigt och onödigt ändå. Varför följa någon om man inte gillar bilderna?

      Hennes kropp hennes val. Varför skulle någon kvinna bry sig var en gubbe tycker om den saken eller någon för den delen?!

        Frågan återstår: varför följa någon om man ändå inte gillar bilderna?

      Det är ju precis vad han gör. Brösten sitter ju på hennes kropp. Han body-shamear henne rejält, och får det att låta som att han gör henne en ”tjänst” genom att påtala att det känns billigt. Typ som ”varsågod, har får du ett snällt tips”. Urk!

    Han besvarar ju inte hennes undran om att det var konstigt. Varför gjorde han det då tro?

    En snubbe skrev någonting puckat på internet. Hade kunnat vara intressant om han skrev någonting riktigt gränslöst men detta? Måste vara årets största icke-nyhet 2021.

    Alltså nä, såklart att kommentaren var idiotisk på alla plan, men tycker ändå detta var sjukt löjligt. Varför ska Läckberg in och rota i det?

      Ja man kan undra hur de här businesskvinnorna har tid med sånt här. Inte ens jag har egentligen tid med det här. Borde istället städa upp i röran.

      Ja så kart ska de bara tacka och ta emot, HUR kan de lägga tid på detta???
      JAG tycker de ska lägga tid på annat- eller hur menar du?

      Läckan kanske har lite tid över och roas av detta, gött mos anser jag, jävla gubbtjyvar som tror de kan sprida sitt ordbajs helt gränslöst.

      Hur tror du det går till att förändra ett samhälle? Genom att bara fokusera på ”de stora” sakerna?

      Om du tror det så har du fel och är orsaken till att tex ”förorten” och andra områden spårat ur.

      Mota Olle i grind är det enda som hjälper i långa loppet och att lyfta på ”de små” sakerna är hur man skapar förändringar på riktigt och hållbart.

    Jämförde sig Bagge precis med A-list kändisar i Hollywood?

      Vad spelar det för roll om hon gör den jämförelsen? En Hollywoodkändis får visa brösten men inte en Sverigekändis?

        Bra att stava rätt då om man ska vara viktig. Perry inte Parry.

          Och Salma Hayak
          Wtf?

            Tydligen fungerar inte ”e” på Lailas telefon

              Leile Begge.

                ?❤ kommer verkligen referera till henne som leje begge nu

      Nej det gjorde hon inte. Eller menar du på att det är mer ok att visa bröst om man är A-lista än när man inte är det?

      Kanske, kanske om du tänker efter så förstår du att ville hon visa på dubbelmoral och hyckleri. Vem som kommer undan med vad…

        Vadå visa på dubbelmoral och hyckleri? Enda sättet det hade visats hade ju vart om herren i fråga hade varit inne och skrivit positiva kommentarer eller gillat bilderna som dessa kändisar lagt upp.

        Det enda som visas är kändisar med urringning.

          Nope! Och att du inte vill se det förändrar inte faktum.

          Dessutom… vad det handlade om var att Kattis ville få det till att Leila kallar sig själv A-kändis. Vilket så klart inte är sant.

    Har dom tråkigt på sin semester eller varför blir det här en sån stor grej?
    Dåligt väder i sverige så byts glassiga solbilder ut mot arga drev?

      Japp hela 28 grader, så synd om oss norrlänningar, taffligt försök att förminska. PS du kanske har missat att Sverige är rätt avlångt land och inte bra typ Stockholm! ?

        Det ska tydligen vara kallt och dåligt väder i Skåne men tycker inte mest 30 grader och sol är dåligt väder. Vet inte vad SMHI skriver för stämmer gör det inte

        Visste inte att läckberg och Bagge var i norrland och njöt av det goda vädret. My bad.

        Har du missat att Västsverige fick extremt oväder igår, och det var väl delar (hela?) på andra sidan landet som också fick hällregn och åska. Det har varit tromber här, översvämmade källare. Även uppåt i landet (alltså inte Stockholm utan ännu högre upp) hade väl fått minst lika djävulskt väder. Så det låter mer som att det är du som missat något än ts.

    Alltså Läckbergs hybris har tydligen ingen ände! Herregud vilken pinsam människa.

      Vet inte många som är så raka och tydliga med sin förmögenhet- inget ursäktande eller mjäkandes- hon har slitit ihop pengarna själv och njuter av sin framgång.

      Jo, det sticker nog i mångas ögon att hon så osvenskt njuter av sin framgång, jag tycker själv det är så befriande med hennes beteende.

        Men hybris i detta sammanhanget, syftade inte på hennes pengar. Det är hennes sätt att bete sig.b

        Fast hennes beteende är inte osvenskt det är otrevligt, högmodigt och arrogant. Det finns inget sympatiskt där i det.

    Jag har tidigare arbetat på en historisk sevärdhet, där alla ar tidstypiska kläder. En man skrev en arg insändare till lokaltidningen om hur oanständigt det var att vi ”vältrade bysten över kassan”.

    Vissa är lite mer bystkänsliga än andra, tydligen.

      Kom inte här och vältra och var kvinna.

      Nej, tacka vet jag förr när brösten lindades med bandage för att inte synas. Hade ju passat ett historisk sevärdhet.

        Ja jag tycker inte ens att bröst är fint så hade det varit ett måste att linda dem – gärna för mig!
        Använder tajtare sport-bh:n till vardags, allt för att platta till det jag har så mycket det går.

    Obs! Menar inte nu att ifrågasätta just huruvida den här gubben skrev en bra kommentar eller ej, utan tycker på riktigt att följande fråga skulle vara intressant att diskutera:

    Föreställ er en person som har ett stort instagramkonto och tjänar pengar på detta. Följarna blir ju då personens ”kunder” som möjliggör att personen kan tjäna pengar. Det personen producerar till kunderna är foton, tex på personens kropp, barn, vardag, träning osv.

    Till i princip alla företag som producerar något så är det standard att kunder får lämna recenssioner till andra kunder, där de skriver vad de tycker om det som producerats. Även feedback direkt till företaget. Företaget kan då välja att skita i feedbacken eller anpassa produktionen i förhoppning att få fler nöjda kunder och mer pengar.

    Om en följare kommenterar en influencer och skriver att de tycker att det är för mycket bröstbilder, för otydlig reklammarkering, önskar mindre ljudeffekter i videos, ifrågasätter varför så mycket bilder är sexualiserade, etc så är det ”hat”, ”sluta följ om det inte passar”, ”kommentera inte andras kroppar”.

    Om vi tar det här kontot som inlägget handlar om som exempel. Ponera att en person verkligen gillar Bagge och vill följa hennes konto (hennes ”produkt” i detta fall) men tycker att kontot på senaste tiden fokuserar alldeles för mycket på bröst och sex (säger vi). Hur kan denna kund formulera sin feedback? Eller ska det inte vara okej att någonsin komma med önskemål eller kritik i JUST influencernrabschen? Men i alla andra branscher?

    Liknande: Peg och Penny pratade i sin pod om hur stört det är att journalister får vinkla/formulera headlines säljande för att få klick, utan hänsyn till om kändisen kanske tar illa upp. Samtidigt är de först på bollen att skälla ut följare som kommenterat att det är för mycket reklam i tex vloggar ”för detta är vårt JOBB och vi måste då göra reklam!!” Men det är ju journalistens jobb att sälja tidningen?

    Återigen: säger inte att jag tycker att gubbens kommentar var nice eller att jag själv vet exakt var jag står i frågan, men kan komma på mig själv med att verkligen undra varför ”produkter” från just denna bransch inte över huvud taget ska få kritiseras eller recensseras. Samtidigt blir man halshuggen om man incinuerar att det kanske inte är jämförbart med ett vanligt jobb/vanligt företag.

      Jag tänker att det är skillnad på att producera en vara som sedan får kritik för att vara t.ex. av dålig kvalitet och att få kritik för foton man som influencer lägger ut på sig själv.

      Det sistnämnda blir mycket mer av personangrepp och då kan jag undra varför man följer den personen. Det blir som att köpa samma skit igen som man från början ändå inte tyckte var något bra.

        Fast jag tycker inte att han påpekade Lailas kropp, han skrev att det var mycket bröst just nu. Han tycker uppenbarligen att hon inte visar upp bredden på sitt företag.

          Han passade iofs också på att säga att han tyckte det kändes billigt.

      Har tänkt i liknande banor. Många influensers klagar på ”hat” och oönskad feedback (”Jag bestämmer vad jag vill skriva om och dela med mig av – inte ni!”) å ena sidan men vill å andra sidan ses som publicister och företagare. Okej men vad är produkten? Jo, du och det du försöker kränga. Så klart följare kommer tycka till om innehållet på samma sätt som de har åsikterer om det som publiceras i DN eller syns på tv. Alla som sänder eller publicerar något får hantera synpunkter från kunder, tittare och konsument, så varför skulle detta inte gälla influenser? Det blir ännu mer ironiskt när de själva tycker till om tv, restauranger eller annat de konsumerar – tänk om nån som jobbar där blir ledsen liksom? ??
      Der går liksom inte både att ha kakan och att äta den. Tidningar och sitter får dagligen ta emot massa synpunkter från läsare. De behöver inte bry sig om att ändra sig efter deras önskemål, men det känns så märkligt att flera influensers förväntar sig att inte få reaktioner öht? När de dessutom lever på interaktioner läsarna. Förstår om vissa saker kan bli för personliga i bland men det blir ju så när man själv står som avsändare och är den som det är tänkt att folk ska ha en relation till.

        Tror du på riktigt att denna sorts ”kritik” är något som efterfrågas? Finns där inga gränser för vad man bör och vad man inte bör framföra?

          Nej uppenbarligen inte men det var ju heller inte min poäng. Jo visst finns det gränser, tycker absolut det är värt att ryta i från i många fall. Jag svarade kommentaren ovan ang influencers syn på läsarfeedback och hur de ser på sitt jobb. I medieyrket ingår att folk tycker till om innehållet, oavsett om man är bloggare, publicist eller tv-producent.

            ” I medieyrket ingår att folk tycker till om innehållet, oavsett om man är bloggare, publicist eller tv-producent.”

            Känner att du säger emot dig själv. För samtidigt tycker du tydligen att det bör finnas gränser. Att du själv är produkten eller inte.

            Din jämförelse med media haltar rejält då de inte en person av kött och blod som är ”produkten”.

              Nej de står inte i någon slags motsättning. Jag pekar på just detta, eftersom influencern ÄR produkten kommer 1. Kritik lätt tolkas personligt (fast det inte behöver vara det) och 2. De måste kunna hantera det eftersom de flesta influencers tycker att de är företagare och publicister.

      Om du har handlat på MQ i alla år men helt plötsligt tycker du att det är en kvalitet-förändring till det sämre, tex för korta sexiga kjolar där man ser för mycket av andras rumpor. Skriver du då det offentligt på deras insta på ett sätt så att du får dem de som har på sig dessa kjolar att kännas sig billiga, eller slutar du bara att handla på MQ och håller din åsikt för dig själv?

      (Om du känner för att filosofera om vad som känns mest moraliskt rätt i sammanhanget. )

        ”Rösta med fötterna” är inte längre en grej 2021. Alla andra måste anpassa sig efter just mina önskemål.

        De flesta slutar nog bara handla där men många företag BER om kommentarer och lever på aktivitet från konsumenters, och tar därför tacksamt emot feedback.
        Vad som är mest moraliskt? Förstår inte vad du menar. Är du missnöjd med kvaliteten på produkt kan du reklamera eller returnera. Hos en influencer man kanske följt och gillat länge kanske man folk lämnar kommentar i hopp om förbättring innan man överger. De flesta avföljer nog bara men som sagt, många vill ju ha återkoppling. Dock är bröstkommentaren Laila fick totalt olämplig så klart, pratar allmänt.

          Fast man reklamerar inte gratistidningen t ex. Att följa en influencer betala roman inte för, och därför har man ingen rätt att reklamera.

          Och att många företag vill ha feedback är ju något de ber om för sin egen skull – ingen rättighet kunderna har. Uppenbarligen vill många influencers inte ha den här typen av kritik. En väluppfostrad människa prackar då således inte på dem det.

            Hur ska folk veta vem som vill ha detta och inte då? Tror inte man kan begära att folk ska ha sånt i huvudet hela tiden. Och innehållet är ju inte gratis, vi betalar ju med vår tid + att vi blir påsålda diverse saker som influencern i fråga får betalt för att marknadsföra. Det går därför att jämföra med tidningar som finansieras med annonser, tex lokaltidningar. De magasin man köper har ju annonser som delvis betalar för innehållet. Det är detta som är grejen, influencers vill å ena sidan visa ett snyggt flöde där de ska kunna kränga saker till sina följare och ”inspirera” (dvs precis samma som diverse modemagasin) och å andra sidan blir de extremt personligt kränkta för minsta kritik.

              Sunt förnuft borde räcka långt.

              Tydligen en bristvara idag dock.

                Fast är det inte lite typiskt att runda av en sådan här diskussion med uppmaningen att den andra bara bör använda sunt förnuft? I vissa fall är det självklart lätt att fatta exempelvi när en kommentar om någons kropp inte är lämplig. Men är det verkligen det i alla fall? Samma influencer kan säga ”glöm inte att kommentera nedan” och fördöma all feedback som inte är hyllningar i samma vlogg.

        Absolut! På ett artigt sätt såklart 🙂 om det är ett företag eller en produkt eller en restaurang jag verkligen gillat länge som jag sen tycker har blivit sämre så ger jag gärna feedback. Och det händer att det blir i företagets öppna kommentarsfält om de har aktiva sociala medier, för det är ofta där jag upplever att de läser mest.

          Jag skulle aldrig lämna kritik i öppna kommentarsfält, varken till restauranger, butiker eller influencer. Det kan vara förödande för företaget, och egentligen bara din personliga uppfattning. Det skulle man också önska från influncer, som själv är känslig för kritik, deras åsikter väger ju väldigt tungt numer. Och som jag uppfattade detta, så lämnade mannen sin kritik i privata dm. Och precis som vid restaurangbesök eller till butiker så var detta hans åsikt, ingen annans.

            Hur ska man ge kritik om man inte får utgå från sin egna subjektiva upplevelse?

            Tar inte du hjälp av typ Tripadvisor när du bokar hotell? Eller google reviews inför val av restaurang?

        Är folk så osäkra på sin smak att de känner sig billiga om de klär sig i ett märke och någon annan tycker att märkets kjolar är för korta och skriver det på företagets insta, då är nog inte problemet att någon kommenterar utan att människor idag är så osäkra på vad de tycker och rädda för kritik!

          Nej! Problemet idag är folks känsla inför din rättighet att få kräka ur sig precis vad som helst helt utan att ta ansvar för skadan de orsakar på vägen

          Inte att folk är för känsliga.

            Vill bara flika in att det jag syftade på i min startkommentar var alltså kommentarer som var feedback, konstruktiv kritik och önskemål om innehåll. Inte hat och olämpliga kräkkommentarer.

      Att säga att någon klär sig så att brösten syns och kalla det billigt är långt ifrån samma sak som att ge kritik till ett företag.

        Absolut! Det håller jag med om. Men nyfiken på hur man tycker att man ska formulera feedback och kritik till influencers så att det är ”okej”. Influencers kan lägga upp en hel youtubevideo där de säger att de är så trötta på allt hat men att de är jättebra på att ta emot kritik, men har aldrig sett dem ge exempel på vad de tycker är ”okej” kritik. Sett dem kalla de mest konstruktiva kommentarer för hat och ”sluta följ då om det inte passar”. Av den anledningen tycker jag detta är en intressant diskussion 🙂

          Men isf ÄR ju svaret att de inte vill ha din konstruktiva kritik? Låt då bli att dela ut den, precis som du inte ska pracka på folk goda råd när de tydligt visar att se inte vill ha sådana.

          Influenserna har ingen chef, och vi har inte köpt något av dem. Således kan de välja själv om de vill ha konstruktiv kritik eller inte.

          Har du däremot typ löpt en ögonskugga från caia och betalt för den så kan du såklart klaga
          Men annars håller jag med – avfölj.

            Nu är det inte ”min kritik” utan jag tar upp exempel på sådant jag sett för att föra en diskussion. Men okej, intressant input. Jag håller nog inte helt med dig i det du säger men så kan det ju få vara 🙂

            Företagare har per definition ingen chef, och är produkten reklam som folk ska se så har du inte köpt något men ändå sett deras reklam som de tjänar pengar på.

            Med ditt resonemang får man inte kritisera ett företags annonser heller? Bara om man köpt något får man kritisera företaget?

            Om företaget består av en person eller av 25 000 personer borde inte spela någon roll.

              Får och får. Frågan är mer om vilket bidrag du vill ge till omvärlden.

                Tolkar dina svar här som att du inte tycker att man ska få ge feedback eller önskemål till influencers. Man ska enbart lämna en kommentar om man vill hylla något med inlägget eller personen och annars ska man scrolla vidare. Korrekt uppfattat?

    Åh om man ändå hade lite större bröst…hade också velat visa upp! Känsliga gubbar får hålla sig hemma och hålla sig borta från internet!

      Och jag önskar dagligen att jag hade mindre, haha. Gräset osv.

    Katy Parry ❤️

    Ot men Denise Moberg fick en dotter för vad, 3 veckor sen? Och är på gymet med henne var å varannan dag. Tycker det osar så mkt hets, ingen kan vara nöjd med sig själv om man tränar stenhårt hela graviditeten och inte heller kan vila/slappna av ens när man har en nyfödd bebis?!

      Det kankse är hennes sett att koppla av alla är inte som du.

      Jag vet ingenting om personen i fråga, men för mig är träning återhämtning och ångestlindring. Det hjälper mig att stresshantera, slappna av och stabilisera mitt humör och psyke.

    Tycker ”så här uppför man sig inte som man 2021” är rätt intressant. Hade kommentaren varit ok om den var från en kvinna?

      Men alltså ??‍♀️

    Smaken är som baken. Som kvinna gillar jag aldrig när tuttarna är ihoptryckta sådär men to each their own.

      Som kvinna föredrar jag långa hängpattar som man vid behov kan plocka fram och slå någon med.

    Älskar responsen ??

    Men så elakt att påpeka hans flint och håna honom för det, det kan han ju inte hjälpa liksom kanske är ett komplex för honom, men att lägga upp bilder där en del av brösten ofta syns är ju ett val. Går väl inte riktigt att jämföra och han kritiseras ju inte någon kvinnas kropp. Löjligt Läckberg beter sig och hennes läsförståelse verkar dålig, så som hon ofta vinklar och förvrider saker. Pinsamt. Och hyckel av Laila att ifrågasätta att han som driver företag har tid att focusera på hennes insta men att hon och Läckberg som driver företag har tid att reagera på sånt och skriva och lägga upp massa bilder på amerikanska stjärnor haha.

      Precis som jag tänker. Det var riktigt elakt och inte jämförbart alls, dessutom kritiserar ju han inte kroppen. Detta var enbart löjligt och hyckel av de båda medelålders damerna med unga män och mycket pengar som påstår sig vara så upptagna och hårt jobbande företagare men har tid med sånt här trams. Allt för uppmärksamhet.

      Spot on!!! ????

    Men hjälp, vad är det för pytteliten, läskig BARNHAND på bilden med Sharon Stone?!

      Va? Var då?

        Haha hon kanske har supersmå händer. Jag har enorma händer och är bara 168, min kompis som är 175 har extremt små händer, känns som att något gick fel där ?

    Försvarar inte hans kommentar på något sätt, men det är ju liknande kommentarer man läser här inne dagligen och ingen protesterar.
    XX är så billig som alltid visar upp brösten, rumpan etc hela tiden. XX står alltid och svankar, XX står alltid i konstiga positioner för att framhäva bla bla.
    XX har alltid för korta kjolar. Kan fortsätta hur länge som helst. Detta ständiga kritiserande av kvinnors utseende av andra kvinnor här inne.

      Jo, vi är några stycken som fortfarande orkar protestera.

      I övrigt instämmer jag.

      Jag ser det inte som ett kritiserande av kvinnors utseende, utan som en iakttagelse av hur kvinnor fortfarande värderas och bekräftas efter sin sexuella tillgänglighet (visuell likaväl som fysisk).

      Helt enkelt så att oavsett vad en man gör eller säger så är det illa menat och kvinnohat.
      Om en kvinna säger samma saker är det diskussion och analys.

        Nope!

        Tänk två varv till.

        Eller var du sarkastisk?

    Alla vet redan att Laila visar brösten ock klär sig sexigt pga att hon är rädd att förlora hennes yngre sambo till någon yngre och snyggare än henne själv. Hon har ålderskomplex och dålig självkänsla men skulle aldrig erkänna det.

    Om de nu ska va power kvinnor (som deras nya program heter) lägg er tid på något vettigt istället för att hänga ut gubbar på nätet! Gör riktig nytta på nätet men på detta sättet visar de bara hur barnsliga och löjliga dom är. Totalt power lösa!

      Om det beror på osäkerhet vet vi ingentìng om.

      Skulle du anta samma sak om en känd snubbe la ut sexiga foton på sig själv?

      Va?

        Ja

        Det lyser rakt igenom. Jag har inte sagt att alla som lägger upp halv nakna bilder eller klär sig sexigt har dålig själv känsla så du behöver inte hör det till en könsfråga för det har inte med att göra utan om en specifik person.

          Det är ju självklart. Om Laila var 35 och han 45 skulle hon vara mycket lugnare.
          Det är inget konstigt eller fel. Kvinnor slutar vara fertila runt 47-50 och det är jobbigt för många.

          Laila har väl dessutom fixat sin kropp på kirurgiskt vis precis som Gynning och Bianca (fast det pratas mest bara om att Paow gjort det här), helt platt mage och höfter och rumpa har fått former, och så brösten då. Hennes ansikte är numera slätt som på ett barn, annat var det för typ femton år sen då hade hon rynkor. Även Läckberg har ju fixat sig en del, hon har ju iaf opererat näsan och då hette det att hon hade sned näsvägg och svårt att andas eller liknande, som många säger när de opererar sin näsa mindre. Läckbergs näsa blev iaf mindre och rakare på kuppen och hon blev snyggare.

    Jag tycker det är knasigt att så få kvinnor visar sina bröst/sin klyfta. De fyra största bloggarna för mig, EbbavS, ElsaB, SandraB och SofiaW är alla bystiga tjejer men det syns nästan aldrig. De precis som så många andra tjejer och kvinnor har bara bylsiga, A-linjeformade ”göm-kläder”. Hur kan Laila visa sina för mycket? Det är ju bara så hon (och kvinnor) ser ut?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.