En liten gissningslek med Hanna Schönberg och Prada

Hanna Schönberg flyter omkring i en sån där uppblåsbar ring som de flesta av oss, säkert både ägt och lyckats ha sönder innan sommaren var över.
Köper man den på Gekås eller rent av i någon strandbutik på playan så gör det inte så mycket om den inte håller mer än några få dagar, men det har givetvis inte Hanna gjort.
Hennes badring är nämligen designad av Prada och kostar…

Ja, vad tror ni?
Hur mycket kan en uppblåsbar ring med Pradas logga kosta?

Har du gissat klart? 
Då kan du klicka här för att få svaret. 

Thanks for playing! 😉

76 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Sånt slöseri ?‍♀️

      Bilden hade varit komplett om hennes dyra badring gled förbi de smältande polarisarna… Inte för att hon vet vad en polaris är, men ändå.

        Varför skulle hon inte veta det?

        Du behöver inte överdriva

        Va? Så förminskande kommentar!

    Fyyy fan ? Men ja. Skönt att ha så mkt över att man kan lägga de pengarna på en… badring ?

      Det är fördelen med att vara influencer dvs man slipper betala så mycket pengar för något som är värt högst 5% av vad föremålet sägs kosta.

        Tror inte hon är sponsrad av Prada ?

          Det är förmodlingen reklam som distribueras till åf, press, influencers osv.
          Priset är satt för att det hela ska få publicitet tror jag iaf.

            Vilken återförsäljare?

      Hur rik jag än var skulle jag aldrig köpa en badring för de pengarna. Tillverkningskostnaden för ringen lär ju vara max 20 spänn, vilket innebär att Pradas marginal per såld ring är 3980 kr. Det är en skymf mot sina kunder.

        Nä inte jag heller. Är mest avis på nån som har så mkt pengar att hon betalar 4000kr på en badring ? Hade suttit fint se den siffran i min internetbank istället ?

          Jag blir mest ledsen på att det är fel människor som har så mycket pengar.

    Badring 200 kr
    PRADA – Milano 3800 kr
    Summa 4000 kr
    Cheap 🙂

    Hon går mig på nerverna. Trodde det var relativt känt att överdådig livsstil à la Anna Anka 2003 var ute? Nolla

      Det känns lite smutsigt. Titta jag kan köpa en fågelskit för 10.000. Jag har så mycket pengar så jag bryr mig inte om vad jag köper.

    Hur ängslig måste man vara för att köpa en badring för så mkt pengar?

    Köper jättedyr märkesbadring för att kunna ta en bild till insta > hoppas att folk tycker hon är cool och ser upp till henne
    =
    Folk blir irriterade och skrattar åt henne > fortsätter ändå pga noll självinsikt

      Snygg bild iaf.

        Nej

        Hennes foton ser alltid så löjliga ut. ? Sättet hon åmar sig och drar varje ben i kroppen för att se lång och elegant, eller när hon krymper ihop i kiss-positionen likt ett djur, gör att man tror att det är någon ironi – men hon verkar helt seriös med sina poses.

    Orkar. Inte. Mer.

    Jag skulle bli så besviken om Prada vill sponsra mig… och så fick jag en badring!

      Såklart Prada inte har sponsrat henne ?

        Men om.
        Jag skulle gå runt och drömma om skor vackra som skulpturer och andaktsfullt öppna paket. Bara för att mötas av doften av inpackad plast och stå frågande med en ouppblåst badleksak i handen.

          ??

        Jo hon har med största sannolikhet fått den gratis. Vet flera influencers som fått denna badring och som sagt att de fick den som en gåva.

          Vilka fler?

      Har för mig att Prada är ett av få designhus som inte sponsrar NÅGON, så ser man folk med Prada på instagram etc. har de köpt sakerna själva. Men de har ju å andra sidan inte Chanels priser, Galleria kostar 25’, jämför med vissa 2.55 etc. som kan gå på det dubbla.

        Är det så? För jag har sett flera influencers senaste tiden som visat upp sina nya Prada-grejer.

          Kan du ge exempel på fler som nyligen visar upp Prada badringar? Känns jättekonstigt att de skulle välja att sponsra just Hanna isåfall.

            Badring har jag inte sett men väskor var några stycken bara senaste tiden. Fattar ju att de kanske inte direkt skickar ut väskor till folk men när flera visat upp nya väskor från samma märke på kort tid känns det lika mystiskt som många tycker när olika influencers reser till samma ställe utomlands.

            Är väldigt dålig på influencers dock och blandar ihop dem med varandra. Men Bianca visade väl en ny Prada-väska? Sanna Jörnvik också. Och två till men fasen vet vilka.

            TheSartorialist har lagt upp en bild på sin fru där hon har en. Följer inte henne så vet tyvärr inte vad hon heter.

              Tack för tips! Han har taggat henne. Definitivt spons.

          Jag är inte säker faktiskt, det var flera år sedan jag hörde det, undrar om det inte var typ Ebba von Sydow som skrev det i sin första stilbok. Men efter det har ju sociala medier exploderar fullständigt, när hon skrev det var PR-produkter typ att designers skickade produkter till kändisar i hopp om att de skulle fotas med sakerna på stan och därigenom ge publicitet, typ Paris Hilton, den eran. Prada var då som jag förstod nästan det enda designhus som inte gjorde så.

          Nu med instagram är det säkert helt annorlunda men det där har fastnat så hos mig så jag har inte ens tänkt att det kan vara annorlunda nu… ?

        Stämmer inte. Nästan alla modehus sponsrar influencers nu för tiden, inte i samma utsträckning som fast-fashion företag med massvis med utskick. Dessutom är de mer selektiva med vilka de väljer o skicka saker till.

      Som när Bianca filmade öppnandet av ett utskick från Chanel och så var det en jäkla skum träfigurer med typ en sådär pälsmössa som vakterna utanför Buckingham Palace har på sig?

        Cartier*

        Fast det var ju från danska KaY Bojesen x Cartier samarbetet. De är ju kända för sina träfigurer.

          Den fick jag också – det var deras julklapp till kunderna i år så hon fick den nog mer på grund av guldklockan hon köpte snarare än sitt influensande.

        Chanel har också julklappar årligen. De är hur fina som helst men de produceras inte i deras normala fabriker och kan inte köpas. Allt från cashmirsjalar till väskor till pärlhalsband!

    Fint mönster, men det blir lite osmakligt med den stora loggan.

    Jag förstår inte fenomenet influencer. Vad är inspirerande med att posa i en badring för 4000 kr?

      Fattar inte heller och jag har inte inspirerats av en enda. När någon gör en haul och har köpt(/”köpt”) något från en helt vanlig affär, t.ex h&m tänker jag snarare ”jahapp då köper jag inte den” än ”åh den vill jag ha!”
      Vad är inspirerande med en bild på drinkar i solen, ”alla” dricker drinkar i solen såhär års. Vad är inspirerande med skidresor på vintern? Samma där, ”alla” åker skidor på vintern. Det de gör är ju inte unikt?

    Känns som Jocke Lundell i Guccigympisar.
    Inte så stilfullt att ha pengar och bara köpa för vissa märken och det för att visa att man kan.

      Fast skor känns ändå betydligt mer värt pengarna än en jävla badring…

      Hanna Schönberg och Jocke Lundell borde definitivt co-hosta ett program om hållbar utveckling på SVT tillsammans.

      Daniel Paris börjar bli lite som Jocke Lundell också, det ska vara märkesgrejor och ofta ha en märkespåse i handen. Vissa vill visa att de tjänar mycket pengar. Tror dock att Jocke ofta har fejk på sig.

        Han har gått ut med att han har både fejk och äkta så ja det stämmer.

    Kanske därför hon har postat 10 bilder med badringen på Insta. Måste ha valuta för pengarna. ?

    Jag gillar de snabba brillorna, min farbror har rockat såna sen 1986.

    Om Antonija är den mest högljudda och gapigaste influencern så är definitivt Hanna den ängsligaste och stelaste på marknaden.

      Michael Forni måste väl ändå vara den ängsligaste?

    Herregud – jag tänkte köpa en uppblåsbar pizzabit på ICA Maxi men tyckte 249kr. var för dyrt?

      Skulle ju kunna vara intressant med en uppblåsbar pizzabit faktiskt….

    Jag gissade och tänkte att jag tar i – drog till med 2000 kr.

      Och jag tyckte jag tog i när jag gissade runt tusenlappen… Det är en fucking badring liksom!! Helt sjukt!

    Flera influencers har fått denna badring skickad till sig, bland annat bryanboy som la ut att han och hans vänner (influencers) fick den skickade till sig inför sin semester. Så tror hon också Hanna fått den. Dessutom brukar flera återkommande kunder hos de stora husen få ”små” presenter skickade till sig, typ skitgrejer med en logga på.

      Roliga är att hon fått den gratis i nåt utskick men ändå kommer sälja den på Sellpy för 2500 ?

        typ med hål i…

          Klart att det är hål i en badring?

          ja en badring har ett hål i sig

    För 20 år sedan kanske…möjligtvis kunde en del imponera med detta absurda.
    Idag upplevs det förhoppningsvis endast vidrigt.

    Det där är sånt skit som dom skickar med gratis till en kund som köpt något annat dyrt.

      Vilket är smart då kunden känner sig speciell. Åh jag fick någonting som är värt 4000kr helt gratis, vilken service. När det i själva verket kostar Prada i stort sett ingenting.

    Tacky!

    Har så svårt för att folk marknadsför en materialistisk livsstil som något eftersträvansvärt. Har man gott om pengar och skänker till välgörenhet är man betydligt mer beundransvärd i mina ögon.

    Jag tycker kommentarerna här inne är så konstiga ibland. Är inte tanken att man köper bättre saker för ett dyrare pris för att förbättra arbetsförhållanden för de anställda och minska utsläpp och så vidare? Så låter det ju alltid när det pratas kläder tillexempel- att man köper dyrare saker för att villkoren är bättre? Men badringar kanske är undantaget?
    Sen missar nog jag vart det står att hon själv är den som köpt badringen: Hur vet vi att den är hennes alls?

      Att en vara är dyr innebär inte per automatik att den håller högre standard i kvalitet, produktion och villkor. Jag kan garantera dig att den där badringen inte varit dyr att tillverka och inte heller tillverkats av personer med särskilt bra arbetsförhållanden.

        Okay, gäller detta vara badringar eller alla Pradas produkter?

          Det beror på, men det handlar framför allt om det som tillverkas i plast. Det gäller åtminstone solglasögonen också. När det kommer till kläder betalar man för både design, kvalitet och eventuell logga. Lädergodset och plagg av naturmaterial från modehusen håller oftast hög kvalitet på samtliga områden.

    Haha om hon har betalat för den så kan jag bara beklaga. Jag älskar lyxmärken och unnar mig själv då och då, men då är det pga kombinationen hantverk, funktion, hållbarhet och design. Detta är bara billig plast med en logga på (samma sak som med modehusens billiga solglasögon av plast).

    Jag tror att hon har köpt något annat ifrån Prada och fått den med på köpet. Oavsett så är hon Sveriges ängsligaste wannabe- influencer. Finns ingen annan som inspirerar mig så lite. Hon har snarare en tvärtom effekt. Där man vill vara och göra allt som hon inte är/ gör.

      Men då influerar hon ju? även om det är tvärt om. Tycker verkligen du ska försöka stå på dig och försöka skapa egna tankar kring vad du tycker om och inte. kanske pausa lite från instagram om det berör dig så hårt.

        Eh nej. Per definition så gör hon inte det. Eftersom hon inte får mig att göra något alls. Däremot vill jag göra tvärtom. Men knappast något jag lägger energi på. Och att jag har egna tankar är exakt anledningen till att hon aldrig lyckas inspirera. Till någonting faktiskt. Läs texten igen eftersom du verkar ha extremt svårt att förstå. ?

    Sjukt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.