Inspireras av Bianca Ingrosso – drömmar kan slå in!!

Bildkälla: Expressen

Jag har alltid velat jobba på Coop i kassan. Det har varit min stora dröm. Att stå i kassan och blippa, jag får ro i min själen. // Bianca Ingrosso

Drömmar KAN slå in, sikta mot stjärnorna så når du trädtopparna, friskt vågat, hälften vunnet och plötsligt händer det!
Bianca Ingrosso frontar Coops senaste kampanjsatsning för att lansera betaltjänsten Coop Scan & Pay, där användaren betalar i mobilen. Och trots att hon inte riktigt får stå i kassan på Coop och blippa fram ro i själen, eftersom reklamen handlar om självblippande – kassapersonalens stora fiende – så får hon i alla fall gå runt inne på Coop och blippa varor i sin telefon.
Det är det nya konceptet, och anledningen till att företaget frontar med en av Sveriges absolut största påverkare är för att de i reklamfilmen ser ut som att Bianca går runt inne i affären och tar selfies, när hon egentligen bara är ute och handlar med hjälp av Coops nya app-baserade blipp.

Helt ärligt…
Är det ens någon längre som höjer ett ögonbryn om man ser en person ta selfies i en mataffär? Eller som pratar högt in i en kamera som placerats på en klase bananer, fö en ”no hands-scen”?
Förr i tiden så tyckte många att människor som gick runt och pratade för sig själva var en smula stolliga. Nu för tiden är det ingen som reagerar eftersom man kallt räknar med att de flesta har trådlös AirPods eller liknande i öronen, och att de bara pratar i telefon.

Att se Bianca gå runt och ta selfies på Coop, med eller utan ett kamerateam i hasorna skulle jag säga känns mer troligt än om hon INTE gjort det.
Kanske är jag lite smått avtrubbad efter att ha skrivit den här bloggen sedan 2016, men vid det här laget överraskar ingenting mig när det kommer till påverkare och alla deras olika sätt att skaffa content.

Vad tycker ni om Coops reklamfilm?
Om hela tanken är att skoja lite med vår selfie-hysetriska värld, så är ju Bianca Ingrosso ett klockrent val.
Hon är väl störst på den svenska marknaden? Och om inte störst, så i alla fall mest känd?

118 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    För vi behöver ju verkligen stirra in i mobilskärmar ännu mer. Kanon.

      Zombie apocalyps is already here

      Ganska skönt koncept för sådana som mig dock, har enormt svårt att stå i kassaköer och möta främmande kassapersonal.

        Vanlig självskanning då? Ett koncept som funnits ett bra tag nu.

          Re började utveckla detta när servrarna i Europa låg nere i somras ? eller ja, det var väl då de började nämna det. Toppenbra när sådana system ligger nere!

            Haha va? Det här började knappast utvecklas i somras om det lanseras nu

          ÄLSKAR scan and pay! Är absolut inte samma som vanlig självscanning.
          Mycket lättare att scanna med mobilen – kan scanna upp och ner, nära, långt ifrån, allt funkar. Jättelätt att scanna en vara och sen bara plussa för hur många man ska ha, lätt att ta bort en vara, lätt att dubbelkolla priset, man kan lägga in olika betalkort (om man har gemensam ekonomi) osv osv. Det absolut bästa; slipper röra en apparat som tusen andra personer pillat på!

          Vet inte hur det är på andra coop men just den coop där de spelade in reklamen (hagastaden) så har de bara en kassa, men är verkligen inga problem, så många använder ändå scan and pay och personalen kan istället för att sitta fast i kassan vara ute på golvet och hjälpa till om man behöver.
          Stor tummen upp till coop för de lanserat detta!

        Vill med min fråga inte låta nedlåtande men varför har du svårt att stå i kassakö och möta en kassapersonal?

          ”Autist Javisst” är kanske en hint om varför.

            Men dryg

              Va?

              Det var Inte det minsta drygt, lite glimt. Hen fick ett svar. Har med det. Ja Hen hade kunnat skriva det är p. g. a att jag har autism. O sen kanske du själv behöver få ett barn med diagnosen tror jag…

                Det taggiga om saker brukar försvinna då, men förstår att det är mycket jag klumpar till deett med o fel tolkar o behandlar folk fel fast jag kanske t. o. m i dessa situationer när jag sårat tycker att det är den andra som sårat. Du behöver inte heller gilla autisters sätt.

          Tar inte illa upp alls, jag har autism och har svårt att hantera intryck. Med intryck menar jag i mitt fall andra människor, ljud, starkt ljus från belysning. Sociala interaktioner är också ganska påfrestande och skrämmande för mig, jag är inte så haj på det sociala 🙂
          Vill inte dränka kommentarsfältet med autist-information men kanske blev lite svar iallafall!

      Men vad är egentligen skillnaden mot atr använda en scanner som tillhandahålls i affären?

      Absolut, vi behöver knappast stirra mer i mobilskärmen – för onödiga grejer. Men det handlar ju om att man slösar för mycket tid på att bara scrolla, i synnerhet på sociala medier. Mobilen har ju massor med asbra smarta hjälpmedel som helt klart är värda att ”stira in i mobilskärmar” för. Är ju inte de sakerna man behöver minska på precis om man stirrar för mycket i mobilen.

        Det är väl rätt onödigt för butiken tillhandahålla en plastdosa iom att alla har mobil.

          Alla har inte smartphone och butikerna har ju redan plastdosor.

            Tillräckligt många har smartphones för att butikerna ska slippa gå med förlust. De som inte har smartphones hanterar nog knappast plastdosan heller utan betalar i kassan. Så butikerna tjänar pengar på att slippa producera och underhålla plastdosor.

              Tycker det är sjukt att man ska göra jobbet själv i butiken nu för tiden? Och att de knappt har vanliga kassor öppna?

                Tycker plastdosorna är onödiga, de riktar sig ändå till smartphoneägarna. Men möjlighet till självbetjäning är såklart bra men som du säger- det måste finnas kassaalternativ- en 80 årig dam hanterar varken telefon eller dosa.

                  Tycker det kan vara skönt att släppa mobilen för en stund, man gör ju redan så mycket med den. Sen finns det ju många (både yngre och äldre) som kör på knapptelefon av ren princip, trots att de klarar av både smartphones och scanners.

                    Jo såklart om man vant sig vid dosan. Men om det ska gå att spara pengar på något är det väl just den. Tekniken behövs ju inte.

                    Okej, så gör så du? Är väl fortfarande bra att det finns som ett alternativ för de som vill använda scanner.

                    Igen, problem med för mycket mobilanvändade är ju inte de faktiska bra hjälpmedel som finns tillgängliga. Det är ju inte på min bankapp eller en scanningsapp i affären jag spenderar för mycket tid, så himla kul är de ju inte. De är ett hjälpmedel för specifika ärenden. När man inte använder mobilen som ett hjälpmedel kan man ju välja att inte spendera så mycket tid vid det och därmed släppa mobilen för en stund.

                      Förstår inte riktigt varför mobilen skulle vara så mycket bättre än en vanlig scanner? Problemet är ju att folk blir så frånvarande av skärmar, och nu ska folk vara det även i matbutiken. Trist ”zombieutveckling”.

                      Grejen är väl att du kan fota, ringa, surfa, göra bankärenden och scanna mat med mobilen. Med butikens plastdosa kan du bara scanna mat. Vem ska bort?

                      Förstår inte resonemanget? Det är väl ganska rimligt att scannern i matbutiken endast kan scanna matvaror?

                      Fördelen med mobilen har för mig vart att jag kan skriva n min shoppinglista i appen ifall jag behöver påminnas om något speciellt (prova nytt recept eller slut på något hemma) och kan betala direkt i appen då betalningssätt redan ligger inne. Så inte några revolutionerande grejer direkt, kan använda en handscanner också om det är det som finns. Mobilen är bara liite skönare antar jag. Plus nu i pandemitider har det vart nice med att kunna använda min mobil än att behöva ta en handscanner i butiken.

                      Har lite svårt att förstå problemet då det inte är verktyget som är problemet isåfall utan individer. Har handlat med min mobil som scanner och är ju precis likadant som med en handscanner. När jag tagit en vara så scannar jag, lägger ner varan och fortsätter kolla på varor och/eller prata med min sambo om han är med. Går ju inte och stirrar i mobilen konstant för det, precis som jag inte går och stirrar i en handscanner konstant när jag använder en sådan. Det är inte verktygen som behöver förändras eller minskas i mitt tycke, men individers beteende snarare isåfall. Ingen är ju tvingen att gå och stirra ner i skärmen konstant, det är ju ett val.

                      Ja, det är fullt logiskt. Om du då vill spara pengar eller effektivisera, vilken produkt gör du dig av med. Dosan eller mobilen?

                      Det är ju just det som jag tycker är trist – att mobilen ska användas till ALLT. Men vi tycker olika ?

                      Men kan du förklara varför det är så tråkigt? Känns som många som uttrycker det du gör mest är anti utan att tänkt igenom det och drar med klyshor som att alla blir zombies…

                      Varför är det tråkigt att kunna använda mobilen och göra bankärenden på några minuter istället för att behöva sitta vid en dator eller gå in på ett bankkontor?
                      Att kunna öppna kalkylatorn i mobilen istället för att bära med sig en ”vanlig” kalkylator?
                      Att kunna öppna anteckningar i mobilen och skriva ner något snabbt än försöka leta reda på penna och papper?
                      Att kunna ta ett foto istället för att bära med sig en extra kamera?
                      Att kolla upp numret till en bekant än att hålla reda på en addressbok?
                      Att kunna gratis facetima/skypa en nära vän när som helst som bor på andra sidan jorden än ett dyrt telefonsamtal på en landlina?
                      M.m.

                      Smartphones är fantastiska verktyg. Finns mycket skit med dem också – men det fina är ju att man väljer själv hur man använder dem. Eget ansvar osv. Vill man inte använda sådant själv, inga problem. Men har svårt att förstå varför man tycker det är tråkigt att andra gör det?

                      Har redan skrivit det men kan väl upprepa: det är tråkigt pga att människor blir frånvarande av skärmar.

                Tycker det är skönt snarare än sjukt, känner det inte som att jag ”gör jobbet” själv direkt. Scannar hellre alla gånger, vare sig med dosa, mobil eller vid en kassa. Men håller med om att bemannade kassor fortfarande bör finnas kvar också, är dock försvinnande få butiker jag besökt som inte haft en vanlig bemannad kassa tillgänglig också.

                Självcheckout är smidigt om man har några få grejer, men annars är det så skönt att lasta kundvagnen full med inte minst frukt och grönt och slippa väga och krångla. Och om jag ändå skulle få plocka upp allt för en kontroll skulle jag inte bli glad precis.

                  Du är medveten om att du kan använda kundvagnen när du självscannar med?

                    Ja då, men det är så smidigt att lägga upp allt på bandet, och speciellt att slippa väga frukt och grönt.

              Är du medveten om att de stora matkedjorna gör mer vinst en någonsin?
              Icahandlare består till största delen av vår tids nya mångmiljonärer.
              Hade det hela resulterat i billigare mat så hade jag kunnat stödja detta ”blippande”,men maten blir ju bara dyrare och dyrare.

      Testade häromdagen. Inte fasen är det smidigare! Likt förbaskat får man ställa sig i en kö för att visa upp sin swishning såååååå whats the point mer än att se till att coop kan anställa mindre personal för att kunden redan har gjort allt jobb för kassapersonalen?

        Ställa sig i kö? Vilken coop har du varit på?? Du scannar dig ut genom en spärr bara, du visar inte upp din swisch för en enda person? Tror du missat något.

    Varför följde hon inte sin dröm att jobba i kassan tro?
    Blev väl såklart svårare när Wahlgrens värld började och hon blev mer känd, men hade hon velat ha ett ”vanligt” liv behövde hon ju inte synas så mycket. För visst är inte Benjamin med så ofta längre, så det hade ju gått?
    Inte sett något avsnitt sen dom var på husbilssemester tror jag, så har kanske fel men har för mig jag läst att han inte vill bli så förknippad med det eller något.

    Oliver har ju hållit sig betydligt mer utanför.
    Spännande att se hur det blir med Theo, går han i B och Bs fotspår eller mer i Olivers?

      Ja, har lite svårt för influencers som klagar på att inte få vara ”vanliga”/bli igenkända/för lite privatliv (nu gjorde väl Bianca inte det här kanske, pratar mer överlag då jag sett en del influencers beklaga sig över liknande vid vissa tillfällen). Skådespelare, musiker och dyl. kan ju få kändisskapet som en slags bieffekt av att de sysslar med sin konstform, men influencers hela grej går ju ut på att fläka ut sitt ansikte och sitt liv på sociala medier i syfte att få så många följare som möjligt. De har all möjlighet i världen att välja att vara mer anonyma men väljer pengar före. Blir lite fånigt att klaga över något som är så himla självvalt.

        Tycker dock att man kan diskutera hur självvalt det är när.mam föds in i en känddisfamilj. Om Arnold blir influenser, är det 100 % självvalt?

          Den frågan är väl ungefär exakt lika relevant som om Lisa blir socionom som sin mamma eller Pelle polis som sin pappa eller agda läkare som sin mamma OCH pappa…

      Så klart det går om man vill men pengar är viktigare än allt annat, inte hade hon kunnat köpa 3 st chanel en vanlig dag om hon jobbade på coop…

      Jag ville också jobba i kassan när jag va liten. Har dina drömmar inte utvecklats något sen du var liten? Hos de flesta gör det det så där var du svaret ?

    Tyckte att reklamen var rolig, att Coop gjort ett genidrag som valt Bianca och att Bianca tagit ytterligare ett steg att bli folklig genom att medverka i reklamen. Med hackerskandalen och stängda Coopbutiker i färskt minne känns det väl smart av Coop att erbjuda ett kortlöst betalningsalternativ. Kändes rätt i tiden.

      Håller med!

    Småkul reklam, Bianca har begåvats med massa charm.

    Beror på hur någon tar selfies om jag reagerar. Typ en vanlig selfie där någon/några bara snabbt håller upp mobilen och tar en vanlig bild med vanligt leende – inget konstigt. Men när jag ser folk gå runt och filma sig själva eller fota och verkligen posera (som Bianca i video) så känner jag cringe inuti ärligt talat. Tror dock de inte bryr sig överhuvudtaget, så spelar ju inte dem någon roll att jag sekundärskäms å deras vägnar.

    Gud vad söt hon var förut.
    Det som stör mig mest med hennes sjuka förvandling är att hon satte i gröna/grå? linser. Alla vet ju att hon är född med mörkbruna ögon och att det var den färgen man såg i de första Wahlgens värld.

      Nej, hon har ”hazel”, i vissa ljus skiftar det till en djup varm mörkgrön.

        Fast nej? Bianca har väl riktigt djupt bruna ögon och inte melerade? Vi kan dock enas om att hon absolut inte har gröna eller grå linser!

          Googla på ”Bianca ingrosso ögon” så finns det bilder som visar annat.

            So i did och vad jag kan se hade hon bruna ögon tidigare

      Hon har ju bruna ögon i filmen? Någon av dig och mig är färgblind 🙂

      Stör det dig mest att hon har linser och vet verkligen alla vad hon har för ögonfärg, bryr sig folk om sånt? Hahaha ”hennes sjuka förvandling”. Andas.

        S, du skulle aldrig någonsin våga vara den här kaxiga tönten i verkligheten.

          Jag vet inte om jag är varken kaxig eller töntig men jo, jag säger vad jag tänker ”i verklighet” också. Är detta på låtsas menar du?

    Bra med humor och självdistans, tror det är därför Pernilla och Bianca går hem hos folk.

      Tycker inte den var rolig direkt, ganska tramsigt jag menar vem vill att det ska se ut som att man tar selfies i matbutiken? Dessutom ser det ju ut som att Bianca tar selfies eller står hon och blinkar mot varorna i hyllan? Tycker Bianca bleknar bredvid Pernilla som verkligen har charm och humortalang, hon är naturligt rolig medan Bianca mest blir pinsam när hon försöker vara rolig, hon gapar mest. Men kul för Bianca att få göra denna reklam, hon gillar pengar och att få visa upp sig snygg.

        Sofia, jag tycker exakt tvärtom, Pernilla bleknar bredvid Bianca. Bianca har humor på riktigt. Pernilla skrattar ju närmast okontrollerat åt minsta lilla. Bianca är empatisk.

      Pernilla är skön hon har en humoristisk talang, men när Bianca ska va rolig så blir det mest krystat och pinsamt tycker jag men hon försöker. Bianca gillar att visa upp sig snygg och hon gillar att tjäna stålar och det fick hon göra med denna reklam, kul för henne.

    Vem fan handlar på coop

      15.37//
      Bianca handla kanske på Coop? Iaf när hon ta bilder.( och skrattar hela vägen till banken på ersättning)
      Annars syns hon ju på Ica oftast, tom deras plastpåse i handen!- hon har inte fattat det där- tygpåse ?

        Brukar du träffa henne på ICA ofta?

      Jag 🙁

      Många.

      Mitt andrahandsval
      1 hemköp
      2 coop
      3 iqa
      4 tempo
      5 lidl

    Ska vi behöva se henne i tv-reklam för Coop också haha. Alltså alla Biancas lögner… och sen råkar hon ofta försäga sig haha. Innan har hon ju alltid sagt att det är bonusmamma Åsa som designat hennes kök och ja hela lägenheten men nu kommer det fram att det i själva verket är kitchenbypaul som för övrigt även Kenza och Tungården anlitat, och han gjorde även Åsa och Emilios kök tydligen. Eller så ljög hon nu för att göra reklam för honom.

      Jag fattar absolut ingenting av vad du skriver.

        Var det svårt att förstå verkligen? Bianca har tidigare sagt att det är Åsa Ingrosso som designat hennes kök men nu säger hon att det är kitchenbypaul som gjort det och att han ska få göra hela hennes nästa lägenhet, det säger hon i Chanel-vloggen. Hon säger även att hon har fobi mot influencers fastän hon själv är en och umgås med många. Influencers är tråkiga också och även tv-folk är tråkiga enligt Bianca. Kul för henne att få göra denna reklamfilm, tjänade hon nog flera miljoner på.

          Sofia, du ljuger. Hennes bonusmamma har designat köket tillsammans med kitchen by paul. Det har hon alltid sagt. Gå tillbaka i Åsas arkiv och checka. Så trött på klagomål från de med låg uppfattningsförmåga.

            Har hon sagt det tidigare? Jag har alltid bara hört att Bianca sagt att det är Åsa som ska designa, att det är Åsa som har designat hela lägenheten. Men ja i chanel-vloggen sa hon sen att Åsa designat ihop med denna Paul efter att hon sagt att det är kitchenbypaul som gjort hennes kök. Så jag ljög inte men B ljuger ofta och om mycket.

              Jag har också tidigare bara hört Bianca säga att Åsa skulle göra hennes lägenhet och att det är Åsa som designat köket. Vad Åsa sagt eller vad som står i Åsas arkiv vet jag däremot inte.

                Har också uppfattat det så, att det var Åsa som skulle designa Biancas lägenhet, det sa de väl i WV och jag tror man hört även efter att B sagt att det är Åsa som gjort hennes lägenhet. Hon ville väl hypa Åsa som inredare då och nu behöver hon väl hypa den andra för att få lägenheten gjord i samarbete. Hon pratar inte högt om att produkter hon säljer och älskar produceras i Kina. Hon har knottror som svider säger hon men om hon slutar med ansiktssprayen som hon säljer och hypar så försvinner det nog.

                  Hur fan orkar du? Hon har alltid sagt att det är kitchens som tillsammans med Åsa designat köket. Bianca har också pratat om åsas kök i deras lägenhet som är gjort av samma företag. Åsa har jobbat tillsammans med Paul. Hur orkar man vara så besatt av att leta fel hos folk

            Fast i Åsas arkiv säger du Fambam, jag pratar om vad Bianca sagt och jag har ej hört henne tidigare nämna att denna Paul gjort hennes kök, har bara hört Bianca säga att det är Åsa som har gjort det.

              Ja men Åsa HAR designat det, och Paul har gjort enligt hennes design. Var är lögnen?

                Fast det handlade väl om vad Bianca hörts säga innan. Paul är väl designer alltså att han designar men han och Åsa kan ju ha gjort det ihop eller bollat idéer ihop typ, fast det har låtit många gånger som att det är Åsa som designat hela utformandet på Biancas lägenhet.

                  Man ser ju tyvärr på 17:08 och 16:55 att Sofie/Sofia och Jess är samma person.

          Sanningen ligger väl någonstans mittemellan? Jag har alltid tolkat det som att Åsa har hjälpt Bianca med att ”designa” köket (på det sätt att hon valt färger, köksluckor, bestämt var spisen ska stå, att det ska finnas en köksö etc.) eftersom Bianca gillar Åsas inredningsstil. Sen anlitades ju fackmän (vilket verkar vara kitchenbypaul) för att bygga köket.

      Haha det här vet jag ingenting om, däremot tycker jag det är kul när hon bara ”jag gillar inte godis”, ”jag är ingen chokladtjej”. Och så äter hon både godis och choklad?

        (Det kanske inte är den värsta typen av lögn, men intressant att det är något att ljuga om).

        Var det exempel på en lögn? Finns det inte saker du inte är galet förtjust i men äter ändå?

          Tycker det är en rätt uppenbar lögn. Det är inte den värsta, men jag har väldigt svårt att se varför man skulle prata så mycket om att man inte gillar godis och sött och vad hon nu säger och sen visa allt godis hon har hemma. Alltid ”jag är ingen godistjej, men…” Och det börjar bli uppenbart att jo, hon är en godistjej.

        Och hon kan bara dricka cola med citron och is… och i nästa vlogg så dricker hon cola direkt ur burken, troligtvis för att hon fick betalt för att visa upp cola-burkar i flera sekvenser i vloggen. Hon har sagt tidigare att hon haft sex med J Gutenberg vilket ju är känt, men han förnekade det och hon menade att han ljög MEN nu säger hon att hon inte tror att de hade sex, hon som bestämt hävdat det tidigare och fått han att se ut som en lögnare, inte särskilt schysst. Hon överdriver och ljuger massor, säger ju hennes mamma också.

          Haha säger hennes mamma det är det ändå illa?

          Haha googlade J gutenberg och fick upp en man född år 1400 i Tyskland, så det verkar vara en lögn ja ?

            Hur vida det är sant om dom legat, vad Bianca sagt och inte har jag ingen aning om. Men tror Sofie menar Johan Gunterberg från De vet du. Har för mig jag läst något om de någon gång.

            Eller så finns det en J Gutenberg också.

            gick du inte i skolan?

    Varför blir jag plötsligt moddad? Får man inte skriva någonting negativt om Bianca?

      Nu gick det så tydligen bara slump eller något ord som inte går igenom men skrev inget elakt ord eller så.

    Hahaaaa, jag minns första gången jag såg någon snacka högt för sig själv, det var på Arlanda och jag höll mig på avstånd utifallatt galningen skulle gå loss. Sen insåg jag att han pratade trådlöst med någon. Jisses. Hur längesen var detta!? Hundra år känns det som..,,

      Samma här! Såg en affärskille på Östermalm pratandes för sig själv, tänkte han var lite galen tills jag såg telefonen. Känns som länge sedan…

      Jag hade ett samtal med en man i en hotell lobby- han frågade mig vart närmsta bank låg, jag svarade trevligt på frågorna han ställde och undrade varför han såg så besvärad ut när vi pratade. Visade sig att han hade en airpod där inne under mössan. Det va så jävla pinsamt, tyvärr hade jag en kompis med mig som glatt påminner mig om detta OFTA!

        Haha stackare har också råkat ut för samma sak gud va pinsamt… ?

    Ja hade jag sett någon gå med en kamera och pratat med sig själv hade jag höjt på ögonbrynen. Men så bor jag inte i Stockholm heller, här finns inga influencers.

    Blir trött på Bianca som koketterar med att hon vill jobba i kassan. Lätt att påstå när man har 200 miljoner på banken. Hon verkar sakna kontakt med verkligheten eller så är hon genuint korkad.

      Varför då? Hon kanske tycker det ser roligt ut? Är man en helt vanlig kund ser man inte det (ni?) kassapersonalen är med om.

      Det var innan hon hade miljoner på banken! Men vad vet vi, kanske något hon drömmer om än idag ?

    Gud vad jag hatar när influensers säger att de inte ’tänkte jobba med detta’ utan ville ha ett vanligt jobb för att var relatable. Hon hade ju väldigt mycket enklare kunna skaffa sig ett jävla kassajobb på en dag, istället för att satsa och bygga upp sin blogg, instasgram, wahlgrens värld och youtubekanal under flera år. Uppenbarligen så ville hon inte ha det jobbet, influencing är ju inget man bara glider in på

      Ang. relatable/relaterbar i videon ”Gick spontant bananas på Chanel” tiden 21:25: ”Vi ska självklart kolla YouTube. Det får bli Felicia BerNström.” Strategiskt att namedroppa någon som inte är normsnygg. Om Bianca verkligen är intresserad av FB borde hon lära sig att efternamnet är BerGström.

    OT är Ellen Bergströms IG borta?

      Finns men jag fick gå in via ett fan-konto..

    Ännu en anledning till att inte handla på coop alltså

      EXAKT min tanke! Väljer bort allt där den kändiskåta knäppfamiljen från sToCkHoLm är inblandad i.

    Det är väl en sak att önska sig ett rofyllt ”anonymt” liv, men en helt annan sak att isåfall välja bort allt som det rika kändislivet ger i reda pengar. Möjligheter att bo där man vill, hur man vill, ha lägenhet i Palma, köpa kläder etc etc i det oändliga. Dessa två hänger ihop, dessvärre.

    Bra ide men varför ska man ta kort på sig själv om hela reklamen går ut på att visa deras nya system där man kan scanna varor? Man scannar väl inte sig själv..

    Trådlösa lurar är endast statens sätt att obemärkt skära ner på antalet platser för psykiatrisk vård.
    Släng till vårdtagarna ett par lurar så reagerar ingen på att de pratar med sig själva överallt.

    Det Bianca får i arvode för det här jobbet motsvarar 2 årslöner för en heltidsanställd! Det säger väl allt om våran samtid.

      Har hon gått ut med det eller hur vet du det?
      Hur mycket får en anställd i årslön?

      Tror hon har fått betydligt mer än 2 årslöner. Hon har garanterat fått över 1 miljon för detta jobbet.

    Jag tyckte reklamen var rolig ☺️

    Jag har aldrig sett någon ta en selfie i mataffären. Är det en Stockholmsgrej? ?

    Obs, ej stockholmsförakt, undrar eftersom det är där de flesta influencers bor.

    Tror inte ett skvatt att biancas drömm e att sitta i coops kassa för då skulle hon gjort det , behövs ju inte änns gymnasie betyg ändast att man e 18 och mer ( så va det på min tid i coops kassa) . Och jag tror inte b vill offra sin livsstil för det heller för så fett betalt e det ej. E skeptisk till det nya betalnings systemet efter it attackan för några månader sedan

      Just därför är det väl jätte bra om det skulle bli ännu en attack mot Coops kassasystem. Då kan man handla ändå och butikerna slipper hålla stängt ?

        Nja om hackarna även tar över det systemet. Då kan manju inte gö det

    Bra idé i dessa tider så man slipper hålla i samma scanner som många hållit i.

    Bra jobbat Bianca, en otroligt lyckad combo, Coop och Bianca Ingrosso. En jättebra reklamfilm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.