CAIA Cosmetics släpper julkalender


Med lite tur kan den här julkalendern från CAIA Cosmetics bli din för 1795 kr. 
Den 27 oktober släpps den till försäljning och finns i ett begränsat antal, så vill du ha en så får du nog hänga på låset.
Värdet på innehållet i Caias kalender är 3595 SEK.

Den här med julkalendrar?
Hur hållbart är det egentligen?
Har ni någonsin fått en julkalender där varenda lucka innehållit någonting ni velat ha eller faktiskt använt?
Min erfarenhet säger mig att julkalendrar generellt innehåller mycket utfyllnad, runt omkring ett par stycken ”premium-luckor” innehållande produkterna man verkligen vill ha och som bär hela kalendern.
Hur mycket ur varje julkalender tror ni slängs eller bara läggs längst ner i en låda någonstans för att aldrig användas?

Är inte det helt galet, när man tänker efter?

79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Här får de bra reklam. Hutlöst dyrt ju och jag tror absolut inte att det egentliga värdet är så högt som 3495, det egetlliga värdet är nog under 1795, de sätter ju överpriser så de ska tjäna mycket pengar. Och allt är enligt Bianca och Lovisa maaaagiskt och deras aaabsoluuta favoritpodukter och det bäääästa som finns. SUCK.

    Jag visste inte att Caia hade tillräckligt många olika produkter för att fylla en kalender

      Jodå de kommer ju med nytt hela tiden som är deras absoluta favoritprodukter och det bästa som finns, enligt dem själva alltså och enligt de som fått betalt för att säga det. Och så behöver man ju, enligt dem, speciella borstar till precis allt och borstarna kostar väääldigt mycket. En pincett har ju ”Bianca tagit fram” också som väl kostar en hundring haha en pincett liksom, alltså… så löjligt. Sedan hårband och massa små necessärarer osv. Allt är oerhört dyrt, jättehöga priser på precis allt de säljer. Överpriser.

        Att man behöver speciella borstar till allt tycker jag alla säger, även butiker som Kicks, sephora, Åhléns. Spelar ingen roll vart jag handlar så får jag frågan om jag har borste till det. Merförsäljning I guess.

          Såklart, tänk vad galet rika folk blir på att lura konsumenter att man behöver all möjlig skit som man klarar sig alldeles utmärkt utan.

          Nja håller jag inte med om, har aldrig varit med om det i butiker och det är hur som helst inte samma sak som Caias strategi med att varje gångn de släpper en sminkprodukt så är det snack av Bianca att – så måste man ha den här borsten till – varför duger det inte med någon av alla de andra borstarna eller dyra spongen, borstar som dessutom har sjukt höga priser. Går att få samma borstar betydligt mycket billigare. Men de lyckas med det genom Biancas stjärnstatus….

          Ja det är ett jäkla tjat om borstar så fort jag handlar något på kicks.

            Fast är väl klart att borstar i olika storlekar osv passar mindre och bättre till vissa sminkprodukter.

        Svar till M:
        Fast iom att CAIA startades upp för inte så längesen så är det väl inte så konstigt att dom ”kommer med nytt hela tiden”??‍♀️
        Sen marknadsför alla varumärken sina produkter som dom bästa på marknaden, hur hade det annars sett ut tycker du?
        Priserna på CAIAS produkter ligger helt rätt o det är individuellt att tycka om priset är högt lr ”lagom” – man får vad man betalar för sas. Antar att du shoppar Nyx, Isadora osv – inget fel i det – det finns grader i allt.
        Bianca är grym på att marknadsföra CAIA – oavsett!

    så onödigt! samma med påskprodukter som blivit poppis i usa, man köper en ”easter basket” med massor man inte behöver. allt för att sälja!

    Dumt att ge dem reklam här känner jag. Sjukt dyrt, tror inte en sekund på att värdet är så högt för de sätter ju jättehöga priser dvs överpriser och det är ju det som gör att de tjänar så mycket pengar. Så manipualtiva säljmetoder de kör med, usch det retar mig. Allt är enligt Bianca maaaagist och det bästa som finns. Nej bara nej. Smart av dem att ha påsar som sparas och sen blir reklam.

      Vad ska Bianca säga då? ”Vi släpper 5 nya ögonskuggor. Ska jag vara ärlig så är de inte så bra. Men köp gärna. ??”.
      Alla framhäver såklart sina egna produkter.

        Men ellerhur. Är så reklam funkar. Är väl ingen företag som pratar ner sina egna produkter i reklamen ?

      Folk köper nog oavsett om det skrivs om här eller inte.

    De flesta julkalendrar är som Mr Music skivor man prenumererade på. Två eller tre hitlåtar, resten dåliga b-sidor.

      Glossybox är väl samma skit, en produkt som används och fyra som läggs på hög.

        Jag rekommenderar Goodiebox om man vill köpa en låda. SÅ mycket bättre än Glossybox.

      Haha, ljuva minnen från gymnasietiden och jag jobbade extra som telefonförsäljare av MrMusic cds. Lönen betalades ut varje fredag 🙂

      Därför köper jag alltid en chokladkalender, varenda lucka är en garanterad hit!

        Men är chokladen ens ätbar?

          Finns sådana med riktig choklad…

    Caia är totalt krimskrams, Bianca är dock sjuuukt duktig på att promota det.

      Vilka produkter är det du tycker är krimskrams? Är själv riktigt förtjust i deras setting spray och ögonbrynsprodukter. Läppstiften är riktigt bra också!

      Eller tycker du varumärket i sig är b?

        Deras produkter för ögonbryn är bättre än Anastasia tycker jag.

        Tycker att alla ser flottiga ut med hennes spray folk har i ansiktet.

      Tycker 9 av 10 saker jag testat från Caia är riktigt riktigt bra, så håller inte med om att det är ”krimskrams”.

        Normen här inne är negativitet och att säga nånting dåligt om allt.

        Jag gillar deras ögonbrynprodukter och deras blush. Den är riktigt bra!

      Kan jag absolut inte hålla med om. Har provat många av Caias produkter och är super duper nöjd ??

      Tror inte du testat så mycket, om något alls. Känns mest som du bara valt att tro det är så ?

        Och vad vet du om det?!

      Det är billigt framtagna produkter från asien som sen säljs väldigt dyrt, det är så de tjänar sina stora pengar.

        Fast dom funkar ju bra? Och är väl många vanliga/kända sminkmärken som är framtagna på likande sätt? Betyder ju inte att sminket inte funkar bra

        Fast det är ju inte sant att de är framtagna i asien. Gud alltså, jag använder inget som influencers tagit fram men det märks att vissa här i kommentarerna är så bittra att de måste hitta på negativt skit ? orka. Uppenbarligen gör hon något rätt med tanke på att hon är värd några hundra miljoner. Och nej, det är nog inte för att hon klistrat på sitt namn på en produkt, Kenza lyckades inte, inte blondinbella heller. Det är ingen annan influencer som nått samma nivå som Bianca så något gör hon rätt.

          Ja sätter höga priser och säljer genom att säga ”Jag älskar er, puss” och att kunderna får deras själ och hjärta och blir en del i familjen och att det är det BÄSTA som finns på marknaden osv. Och de sätter höga priser på produkter som tillverkats billigt. I Kina är iaf en del av produkterna tillverkade och B har själv sagt att det skeppas från Asien, så är det.

        De är inte alls gjorda i Asien. Står Made in Italy på mina produkter från Caia.

          Alltså detta är så typiskt ? folk låter sina förutfattade meningar och fördomar bli en sanning utan att ens ta reda på hur det ligger till. Sitta och skriva en sån här kommentar utan att ens egentligen veta var produkterna tillverkas ?

            Det är bara för att det är Bianca.

          Det står made in China på en del iaf och made in prch vilket betyder samma sak.

            På min produkt står det USA ?

      Men vem går på hennes, jag dööööör för den här x…. Känner hon sig inte dum när hon står där framför kameran och fånar sig?

        För du verkar ju själv så jävla positiv ? Sluta ta åt dig av influencers om du nu stör dig. Börja plantera eller virka eller nåt ist.

    Chokladkalendern när man var liten var vinst varje gång. ?

    Nej tack.

    Min fördom säger mig att de som köper denna kalender kommer få: ett rosa silikonarmband med Caia-tryck, någon sovmask, ett hårband samt en medioker nagelfil. Sedan är det säkert bra sminkprodukter utöver utfyllnaderna, men att värdet stiger så pga en hårsnodd, får mig att rynka pannan. Har dock inte provat Caias produkter, är absolut intresserad, men känner inte att en kalender lockar.

      Kajalpenna i färgen som säljer sämst, prover och små tuber handkräm är väl också standard i liknande kalendrar.

      Som de flesta sminkkalendrar.

    Det sjuka är den enorma mängden av kalendrar för vuxna som har exploderat de senaste åren. Jag var inne på BodyShop i veckan. Det var så mycket kalendrar av olika slag. Likaså på Kicks…
    Uppenbarligen säljer det!

    Jag är inte intresserad av Caias kalender. Jag tycker om Body Shops kalendrar. Det är ju såklart individuellt vad man använder för produkter, men i deras kalendrar är i stort sett allt användbart för mig. Det finns ju både serum, hudkrämer, masker, kroppskrämer, duschtvålar och så vidare som man alltid har användning för. Jag har aldrig slängt något, ibland ger jag någon läppglans till en vän om det är en färg jag inte passar i, men nästan allt använder jag själv.

      Body Shop ?

      Samma här! I kalendern förra året har jag behållit och använt allting förutom två produkter – ett läppstift som jag gav bort till en kollega och ett badskum som jag gav bort till en vän som har badkar (det har inte jag).

    Fattar inte alls deras reklamfilm de gjorde i samband med detta. En reklamfilm för en massa olika vintersporter/aktiviteter bara? ? när jag såg ett smakprov för filmen först så trodde jag att de hade tagit fram smink som var extra bra i kyla och snö ??‍♀️

      Håller med, lite märkligt men vintern ska väl symbolisera julen kanske, men alltså Biancas posande, ser bara fånigt ut.

        Ja munnen som alltid är öppen på ett stelt sätt.

    1800 spänn för smink man inte ens vet vad det är? En deal endast god nog för idioter.

      Är väl det som är poängen med en julkalender? Att man inte ska veta vad som finns i. Och troligen är dom som köper kalendern de som redan köpt smink därifrån och vet att de gillar caia ☺️

        Men hur vet man att man får färger man gillar?

          Är man inte beredd på att få något man inte gillar så köper man inte en julkalender utan att först kolla innehållet? ?

        Fast många kalendrar har på baksidan av förpackningen text om vad den innehåller. Jättebra.

    Skincitys! Älskar den? Sen förra året har jag bara behövt komplettera rutinen med fuktkräm. Många bra cleansers, tonics och serum ?

    Jag har köpt haupt lakrits kalender. Där vet jag att jag kommer gilla allt och inget kommer slängas.

    kan tänka mig att köpa en chokladkalender, men där går gränsen.

    Att slänga ut tusenlappar på något som jag inte vet vad jag får är idioti, köp de delar du vill ha istället, förmodligen är det så få att det blir billigare,

    Hade body shops förra året och önskat mig den i julklapp i år. Gillar i stort sett alla deras dofter och det är grejer som går åt, inte udda grejer som inte passar mig som inte är så fixig av mig.

    Enda jag vetat ha allt i är den nya från bosyshop. Allt dyrt i fullsize. Men då kostar den ju en halv månadshyra också ?

      Ja, den kostar rätt mycket men om man vet med sig att man använder allt i det.. då är den ju värd att köpa. Dock önskar jag att de gjorde en adventskalender med enbart produkter av de olika de har för normal, oljig, känslig och torr hy. Att en adventskalender inriktar sig åt en av dem och inte blandar alla möjliga, då hade jag köpt mer än gärna.

    Tekalender är jättebra!

    Jag köpte en kalender med marsipan förra året. Noll procent besvikelse.

    Väldigt lik kalendern som Skincity sålde förra året, trodde först att det var den. Förhoppningsvis luktar inte dom små påsarna lika unket som Skincitys gjorde ?

      JAAA!

    Bara jag som inte fattade reklamfilmen

    Jag äger ingen borste och har inte ens någon mascara eller ögonskugga. Det går så bra ändå

    Nej tack! Köpt niveas till ungdomarna för under tusenlappen.

      Alltså… jag har alltid bara fått sån chokladkalender från ica för 10-20 kronor och köper fortfarande sån till mig själv. Varför ska alla börjar köpa dyra julkalendrar till varandra? Det är ju för tusan på julafton man får julklappar. Så onödigt.

    Jag kollar alltid på Margareta Grääs kalendrar och köper sen en där jag vet att jag kommer använda och gilla allt!

    Jag brukar sälja de saker jag inte vill ha på Tradera! Kollar Margareta Grääs videor också så man får saker som man gillar.

    Jag har köpt Mr Cakes julkalender till min familj, med handgjorda kolor m.m. De får öppna varsin dag, är så taggad då vi älskar alla deras produkter och bakverk, de är i en klass för sig!

    Dessa kalendrar måste ju vara ett utmärkt sätt för märken att bli av med produkterna som inte säljer så bra

    Jag lägger hellre mer pengar på saker jag vet att jag vill ha och inte på hemliga paket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.