Frågetecken kring Anna Books bilder

Bildkälla: Anna Book Instastory

Anna Book och Roberto är i Spanien för att bistå Robertos pappa/Annas svärfar i diverse lägenhetsbestyr.
Sin vana trogen så fotar Anna exakt ALLT och publicerar bilderna på sin Instastory.

Bildkälla

Jag vet inte om jag missat något här, men varför lägger Anna Book upp gamla bilder, tagna från en hemsida där man bland annat kan hyra lägenheter?
Anna skriver även egen text på bilderna för att ge sken av att de föreställer Anna och Robertos dag.
På en av bilderna har hon till och med lyckats få med loggan för uthyrningsföretaget ”Paloma properties”.

Kanske var detta precis hur Anna och Roberto spenderade sin dag, men att Anna glömde fota och därför ”lånar” bilder som ändå funkar?
Så KAN det ha gått till! ??‍♀️

Tack för tips!

112 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men är det någon som ens fortfarande tror och förväntar sig att folk lägger ut genuina verklighetsrepresenterande grejer på sociala medier längre…?

      Vilka är dessa ”folk”? Influencers eller vanliga dödliga?

        Både och naturligtvis. Vi alla är folk.

          Ser nämligen inte det du beskriver på mina sociala medier, bara hos influencers.

            Det är ett ganska känt fenomen att folk väljer bilder från sina bästa lyckligaste finaste stunder att posta, vilket inte representerar verkligheten på ett rättvist sätt. Detta gör att många människor ofta mår dåligt när de använt sociala medier mycket och jämför sina liv med andras perfekta sekunder ?

              Jo jag vet, men det är inget jag ser hos folk som bara är vanliga av de jag känner.

                Jag ser det hela tiden. Inte i form av rena lögner men till exempel bara glada semesterbilder, alltid god nyttig mat i flödet, endast lördagar där man är uppklädd och fin med vänner dokumenteras och inte när man sitter i mjukisar på soffan och äter chips med tre finnar på hakan.

                  Nu är inte Anna någon influencer.

    Kan det vara så att svärfaderns lägenhet hyrs ut via en agentur när han inte är där?
    Tänkte att det är väl så det ofta fungerar dvs att ägarna till lägenheter på Costa del Sol hyr ut lägenheten när de inte själva behöver den.
    Det är ett försök till förklaring men räcker förstås inte till att förklara avsaknaden av personliga bilder.
    Kanske saknas aktuella bilder för att lägenheten var ostädad och det var fullt med disk i köket?

      Det är självklart så att de lägenheter han äger där nere hyrs ut när han eller familjen inte är där. Inget konstigt alls. Men det roliga är Anna Book i åratal har försökt få folk att tro att hon och maken äger den lägenheten och den absolut inte hyrs ut när de inte är där. Hon envisas med att skriva att de är deras hem, deras lägenheten, att de kommer hem till Spanien och att de bor där. Hon vill så desperat vara något hon inte är så hon ljuger och överdriver allt så att det ska låta finare än det är.

        Och det framstår ju som korkat att inte hyra ut den när man bara är där några veckor per år och inte har några personliga saker där förutom lite foton och så. Dessa kan de ju lämna över i en kartong till Svärfadern när de inte är där.

          Håller med! Om jag hade haft ett (opersonligt) hem i Spanien som jag var i under typ 3 veckor i augusti skulle jag självklart försöka hyra ut bostaden resterande tid. Speciellt om jag behövde pengarna för att jag inte hade något/få jobb då man rimligtvis funderar på alla möjliga typer av inkomstkällor och vad man kan göra för att få in pengar.

            Grejen är väl att hon förnekar uthyrning.

              Ja, och det jag menar är att jag inte förstår varför? Är liksom inget konstigt i hennes läge, vem som helst hade ju gjort samma sak ?

                Nej, det är inget konstigt eller pinsamt för nån annan men Anna vill gärna framstå som välbärgad och som om de inte behöver låta främmande bo i ”deras” lägenhet resten av året. Det är hennes egna ”logik” att det skulle vara skämmigt att låna en lägenhet av svärfar eller att hyra ut då man ändå inte är där.
                Har man studerat Annas beteende ett tag känns det-tyvärr-inte överraskande?

          Ofta har ägaren ett låst skåp/garderob med personliga saker i lägenheter som hyrs ut.

        Ja men att ljuga är ju bättre än att skryta, som Anna lärt sin son!

          Ha ha ja!! ?

          Hahaha den kommentaren ska jag brodera och sätta upp!

      I liven igår sa hon att svärfar har en likadan lägenhet som deras ett par balkonger därifrån, som han hyr ut. Så han måste ha en jäkla massa lägenheter ?

        Ja, men just deras är ABSOLUT inte en uthyrningslägenhet ☝?☝?☝?☝?
        förstår inte varför hon skäms för det, jag hade varit nog nöjd med att ha möjligheten att hyra samma lägenhet gratis/till väldigt förmånligt pris varje år av en nära släkting. Perfekt ju. Hade det på riktigt varit deras, och bara deras, känns de som att de hade gjort den liiiite mer ”à la Anna” på dessa 24 år va

      Ja, hans lägenheter hyrs ut inklusive den Anna med familj kallar ”segunda casa”. Sådant är så lätt att kolla upp i dagens transparenta och öppna samhälle. Hon ljuger helt enkelt, som hon brukar göra och det innebär alltid att hon gör självmål.
      Det är ingen skam att få nyttja en släktings semesterlägenhet några veckor per år-att ljuga om det gör däremot allt pinsamt. Vansinne vore att låta en bostadsrätt stå tom 49 veckor om året, förmodar att det är någon avgift i månaden man måste betala ändå. Men det är ju Annas princip att få familjen att framstå som såpass välbärgade att de minsann inte behöver hyra ut lägenheten…
      Men det är ju så Anna funkar.

        Och de kan ju knappast vara ens i närheten av välbärgade. Tror att de har svårt att få det att gå ihop överhuvudtaget. Roberto jobbar som ordningsvakt och Anna är arbetslös mesta delen av tiden, så de lever väl på en inkomst i stort sett.

          Nej, det är ju förstås en familj med mycket begränsade inkomster, det är de ju inte ensamma om iofs. Men Anna lider av svåra komplex pga sin egen bakgrund skulle jag tro, hon är livrädd för ”underklass-stämpel”, vilket hon ju demonstrerar ofta(tex IKEA-gate).

            Berätta mer ! Vad är IKEA- gate ?

              Anna gjorde ett inlägg på Facebook från kön till IKEAs julbord där hon öste lite skit över fattiglappar som äter där-trots att de själva skulle göra det.
              När hon fick mothugg ”pudlade” hon genom att påstå att hennes stalker stulit mobilen från bilen och gjort inlägget i hennes namn. Polisen hade dock förbjudit henne att prata om det, men de jagade stalkern med helikopter.

              Inlägget finns repostat här:
              https://mobile.twitter.com/aliciadickner/status/542350725788225537

        Vet ingenting hur Anna gör men kan säga att det är inte så ovanligt att inte hyra ut det, vi gör inte det och är allt annat än välbärgade.
        Känns inte bra att någon annan använder det samt vet så många fall när hyresgästen helt sonika bor kvar och slutar bara att betala. Lagar och regler är otroligt svåra där och att få ut någon från sitt boende är inte lätt, läste precis i en spansk tidning hur en skandinaviskt bostadsägare äntligen fick sin totalförstörd lgh tillbaka efter 10 år. I Spanien ockuperas genomsnitt 40 boende per dag.

    Svärfar har säkert gett henne fotoförbud. I vilket fall som helst är ju den uthyrningslägenheten han i så fall valt till sig själv i en helt annan division än den familjen Book får disponera ett par veckor om året. Helt rätt av svärfar!

    Skrev eller sa hon inte att det där var svärfars lgh? Och att det är så mysigt att hälsa på honom? I liven dagen efter hade svärfar sovit över hos Anna.

    Anna Anna Anna ?

    Förväntar mig att precis allt hon lägger upp är på tvärtomspråket. ”Inte sponsrad” t.ex. Hur skulle hon ha råd att sätta om löshåret så ofta annars? Sola solarium och gå på lyxbehandlingar när man påstår sig gå på knäna…

    Åhh Anna…. detta ständiga självhävdelsekomplex.

    Omg ? alltså Anna…

    Hon verkar ha tagit bort dem nu? Eller kanske har gått 24 h.

    Jag sticker ut hakan. Jag gillar Anna. Följde slaviskt först för allt ståhej men sen började jag ”se” Anna och hennes jävla skojiga humor och även om det drivs med det så är hon ju väldigt mån om sin familj och sina vänner.
    Är väl kanske så att svärfars lägenhet skulle hyras ut igen så de fixade och hon tog de anonyma bilderna istället.
    Har själv lagt ut bilder från hemnet på vår sommarstuga på min insta , bättre ljus, bättre kvalité på bilderna,välstädat och slapp få med privata saker.

      Vad konstigt att lägga ut bilder från Hemnet på sin egen insta tycker jag? Då är det bara för att skryta, eller?

        Men kära nån!! Man lägger ut bilder på Hemnet för att SÄLJA en bostad och vill man öka spridningen av den infon så lägger man även ut det på sin egen sociala kanal. Det, käre Watson, är icke skryt utan ren skär marknadsföring.

          Ja men att det var det som var syftet framgick ju inte av kommentaren? Där lät det som att sommarstugan ville visas upp, men inte som den egentligen ser ut utan utan personliga saker.

        Syftet var naturligtvis att visa vänner och bekanta hur vår stuga ser ut. Hade det varit för att skryta hade jag hellre tagit bilder från när våra saker är där men undviker gärna att skylta med porslin, glas, vin, elektronik, möbler och prylar för tusen och åter tusentals kronor. Dels för att jag har ett öppet konto och inte vill ge inbrottstjuvar insyn att de ostört och med en vanlig bil kan åka dit och plocka och Dels för att jag inte är bekväm med att kreti och pleti vet vilka lakan jag bäddar sängen med eller hur det ser ut i mitt hem.

    Tooken framstår som relativt normal jämfört med My. Hennes senaste inlägg är heltookigt.
    Roligt att Jonas jobbar med Annas ex-bästis Denise Lopez ?

      Nu var jag tvungen att kolla . Oj,oj, hur hon svarar på kommentarer! Konstigt att tidningen Må Bra vill förknippas med detta.

        Ja hon lever runt och svär i kommentarerna så man blir mörkrädd. Vad har hänt? Det här är inte normalt.

          Det som har hänt är att hon fått problem med att dölja sitt rätta jag. Hon får ju inte ihop lögnerna och blir rasande när hon blir ifrågasatt.

          Hon har tagit efter Anna..

      Inte alls tokigt utan en människa som är trött på Idioter helt enkelt. Med all rätt också. Du är ju den som skriver skit hela tiden om My. Kan du inte hitta på nåt trevligt att göra istället? Strunta i My, läs en bok eller baka lite lussekatter? Slappna av , och jobba på dig själv. Om något år kanske du mår bättre och inte känner behovet av att skriva skit hela tiden.

        Ok My! Hur vet du att just hon skriver skit om dig hela tiden?

          slappna av, hon har ju rätt.

    Är det inte så att alla deras segunda casa är lägenheter som ägs av svärfar och som hyrs ut. Känslan är att de är nere och städar ur lägenheter efter olika hyresgäster. MM publicerar inte trevliga och sakliga kommentarer som bevisar att hennes historier inte håller och att hon hela tiden motbevisar sig själv. Hon borde dessutom visa lite respekt mot de personer som försörjer henne.

    Anna har ofta stora problem med att skapa content på sitt IG. Det är en bil som de fått lämna in på en verkstad. Hur häftigt är inte det. Annars bäddar hon RENT, bjuder folk på KALLT vatten i RENA glas.

    Och här har hon försökt bjuda på fina bilder från ett Spanien som hon känner är ett andra hemland. Och så blir det så här. TOKIGT!

    Om hon verkligen försökte få oss andra att tro att hon fotat själv är ju frågan??? Det är svårt att förstå på vilken nivå Anna ligger.

      Varför lägger Anna aldrig ut bilder på lägenheten? Bara poolen)

        För att det tydligt syns att det är en uthyeninglägenhet. I somras filmade hon bilder på familjen som stod uppställda någonstans i ett försök att övertyga folk om att är deras hem. Men bilderna kunde lika gärna vara ifrån svärfaderns lägenhet hemma i Sverige..

        Fråga henne! Du kommer inte få något svar men du kommer bli blockad ??

          Jag frågade block o hej ) undrade bara om dom hyr ut o vad hon gör i pandemin ?

        Kanske inte finns någon lägenhet??

    Tänkte gå in och titta på Annas Instagram, men är tydligen blockad. Följer ingen ”fiende” till henne så vet inte varför. ”lustig” människa hon är.

      Jag frågade en kritiskt fråga till Läckberg, Anna hade också skrivit en kommentar i samma inlägg ser jag sen. Efter det var jag blockad hos Anna. Så jobbar hon.

      Lustig? Jag skulle beskriva henne som tragisk, riktigt tragisk.

      Du kan ha gillat ”fel” kommentar hos någon annan eller hos Anna. Eller så är ditt konto inte aktivt nog. Hon blockar alla konton som inte har följare eller många egna inlägg (även om hon inte kan se det för att kontot är privat). Hennes Instagramliv är ett deltidsarbete på minst 75%.

        Tja, kan vara så. Är mest aktiv på utländska konton och om mina följare eller de jag följer inte är intressanta för henne så är det hennes förlust.

      Jag tror jag blev blockad då jag följer bloggbevakningens Instagram sida.
      Hade aldrig kommenterat/gillat något hos Anna, men så var hon sur över något som publicerats här och sen kunde jag inte se hennes insta, är bra nog längesen jag blev blockad

        Ja, det är garanterat därför. Hon går igenom om alla sina följares konton för att se till att de inte gör något ”Anna förbjudet”.

    De skulle väl äta middag på den fina terassen på bilden? Hmm….

    Väldigt mycket nytt på Maggans insta sen igår.

      Ja, vad händer där egentligen? Försöker hon bli vän med Hannah igen? Hon fick ju vara med på några bilder?

        Exakt min tanke. Tycker synd om Hannah.

          Varför är det synd om Hannah, vad har hänt?

        Man in syrran ut. Man in kompisar ut. Mammavecks kompisar/assistenter in.

          Exakt!

          Hmm, man ut syrran in?

        Då kanske hon borde följa henne på IG också

      Upplevs nästan som maniskt. Har haft vänner som är bipolära och de la alltid ut mängder av bilder och inlägg i sociala medier under maniska skov. Säger dock inte att Maggan är manisk.

    1. Varför la Alexandra & Vickan egentligen ner sin podd? Vad är era teorier? Lät som A ofta störde sig på vad V gjorde och sa.. Synd iallafall! Älskade deras podd :D<33

    2. Såg just veckans vlogg från Helen T. Tankar som väcktes: är ens bekymmer att det är stökigt hemma pga. för mycket prylar/saker så är det inte speciellt synd om en.. :') Dessutom kan det ju inte vara såå överraskande att livet blir stressigt och lite tufft med 3 små barn så tätt??! Nåväl, Helen och Mimi är så mysiga att följa!

      Kollar på Helen just nu. Ibland undrar jag varför hon fortfarande filmar allt? Låt bli när barnen är sjuka, strunta i att filma allt. Jag har följt henne i många år men nu är jag faktiskt less.

      Fast det är ju inte riktigt så Helen säger. Barnen har varit sjuka väldigt länge så hon har skjutit upp jobb, städning osv vilket är stressande och det tror jag skulle stressa vem som helst. Jag mår väldigt dåligt om det är stökigt hemma så det påverkar vissa mer än andra

      Svårt att förstå H som i början på videon får köra med andningsövningar över stök och för mycket saker för att sen i mitten av videon åka till Jysk och handla ännu fler saker ???

        Men hon handlar ju alltid en jäkla mycket saker i varje video, klart man har mycket saker då med den konsumtionen. 🙂 Tycker om hennes vloggar, för de känns mysiga. Men klarar inte av den konsumtionen som hon i princip visar upp i var och varannan vlogg.

    Jaja! ?Då var det dags igen att ertappa Anna med byxorna nere ? Hon är riktig ”nasty ” i sina lives mot följare som nämner flashback. Själv matar hon den egna tråden på Flashback varje dag med bevis på bevis om ”sitt spanska hem” och mycket annat. Det finns inga gränser för Anna att bevisa, bevisa, bevisa vad hon har och inte har. Och så ramlar hon ner i diket igen! Det ska bli spännande att få läsa och höra vilka förklaringar hon har till denna fadäs. Anna Book är en patologisk lögnare ? som har en stor önskan om att få vara Sveriges svar på Mariah Carey, Celine Dion, JoLo m.fl. Ingen självinsikt. Sitter på sina höga hästar. Men hon höjer säkert sitt ( block)finger och säger: Var och en blir saliga på sin tro ?eller…..du är missunnsam och avundsjuk…….eller…….

      Och där slank hon ner i diket ??

      Skulle iofs inte heller vilja att folk pratade om en skitsida som flashback när det finns en nasty skvallertråd om en.

    Det var Anna sätt att försöka dölja att ”deras” secunda casa faktiskt är svärfars, och att de alla bor där under vistelsen. Anna var rädd att alla skulle förstå att hon hade ljugit i alla år. Hennes lösnng var, som alltid, att dra en lögn. Att svärfar minsann INTE bodde med dem, utan i en egen lägenhet.
    Sanningen är att svärfar äger lägenheten (finns bevis på det i den gedigna Anna-tråden på FB, att han står skriven som ägare), och att de alla bott där under den gångna veckan. Gissar att de åker hem idag, då nya hyresgäster ska in på måndag.

      Ja, åker de hem idag bekräftar det att de varit nere för att fixa saker för nya hyresgästerna som kommer på måndag, lägenhetsbytardagen där nere. De åkte ju ner med ett typiskt charterflyg tidigt förra måndagen. Undrar om Anna inser det och därför kommer att ha radiotystnad i några dagar och låtsas komma hem på typ onsdag?

      En tanke, om lägenheten hyrs ut borde väl den också kunna hittas på uthyrningssidor? Känns som något flashbackarna borde hittat vid det här laget.
      Jag tvivlar dock inte på att det är svärfaderns lägenhet.

        Det finns att se på den sidan, ja. Sedan länge.

    Lite märkligt är det, men inte extremt.
    Har själv närstående i Spanien och Frankrike, ibland har dem hyrt ut sina hus.
    Det är väldigt vanligt att svenskar gör så.

    Skulle jag lägga upp en bild på deras hus, så kanske jag skulle ta bilderna som är på hemsidan. Just för att dem är tagna med proffesionell fotograf och allt är städat och snyggt. Inga personliga grejer i vägen typ?‍♀️

    Men idk. Tycker inte det är så sjukt konstigt. Om bilderna redan är tagna, varför inte använda dem då liksom

      Har ingen aning om hur sådant fungerar. Men om man lånar bilder från andra, mer proffsigt tagna sådana, bör man då inte lämna en länk till dem inlägget? Både för att de som tittar ska veta men även utav respekt för de som har tagit bilderna?

      Grejen är den att Anna hävdar och har gjort i många år att lägenheten/lägenheterna aldrig hyrs ut. (Samt att de äger en av lägenheterna.)

    Nu är jag inget Anna-fan, men om mina föräldrar hade haft en byggnad med lägenheter i Spanien som dom hade haft sedan jag var liten så skulle jag nog också känna mig hemma där. Trots att det ”bara” är uthyrningslägemheter. Jag kallar mitt barndomshem där mina föräldrar bor för ”hemma” och kallar mina föräldrars landställe för ”mitt landställe” för att jag vuxit upp där och det är hemma för mig.

      Ja, det är ju helt normalt. Men inte för Anna för hon kan inte ”sänka sig” till att bara få låna någon annans lägenhet. För för det första är det inte Annas föräldrar, det är hennes svärfar. Och för det andra så ljuger Anna och säger dels att hon och Roberto äger lägenheten och dels att den inte hyrs ut. Hennes svärfar äger lägenheten och hyr ut den till semesterfirare men det försöker Anna mörka till den så milda grad att när deras son i en live på Instagram sa att det var hans farfars lägenhet som de lånar, så fick Anna frispel och sa att hon lärt sonen att inte skryta om att de har en lägenhet i Spanien så därför ljög han och sa att det var farfars….

        hahahaha så dåligt ljuget av Anna, men roligt!

        Anna har ju inte vuxit upp i sin svärfars hem. Anna var väl ändå 30 när hon träffade Roberto?

    Jag har fastnat på Flashbacks tråd om Anna Book. Ibland är det riktigt tragiskt hur hon sätter sig i klorna på sina hånfulla följare. Hon förnekar att hon använder filter, hennes son avslöjar att hon har spritgömma i garderoben, hon gör livesändningar när hon är märkbart påverkad av något osv. Hon sätter sig i skiten totalt och förnekar allt trots skärmdumpar och youtube-klipp på livesändningar. Nu detta med lägenheterna… Man skulle vilja fråga Anna vad det är för fel på att få bo i svärfars lägenhet lite då och då? Varför påstå att man äger den? Gå in och kolla på Flashback så kommer ni se hur hennes lögner fullständigt massakeras. Elakt? Ja. Men, Anna gör inget för att sluta ljuga.

    Varför skulle de möta upp en fotograf undrar jag? Var det dags för nya bilder? Sedan ”hann de med” (Annas egna ord) en lägenhetsvisning. Varför lägga upp allt detta på story? Hon vill uppenbarligen skapa frågetecken.

      Ja, stämmer! Har inte Anna Book förstått att alla som vet vem hon är också vet att hon länge varit en föredetting som aldrig kunnat sjunga. Vi är många som vet att hon livnär sig på att förnedra sig i alla media-kanaler hon bara kan!! Det blir man inte fet av. Detsamma gäller hennes efterblivne man som arbetar som väktare. Det blir man heller inte fet av. Klart att de vuxna barnen betalar för sig hemma så det trillar väl några pesetas varje månad som gör att hon kan fixa håret. Att hon också är en mästare på tiggeri har heller inte undgått många personer. Anna Book är stort skämt och kämpar som en hända att hålla sig kvar i ” kändisskapet ” trots att hon flertalet gånger proklamerat att hon INTE vill vara känd ?????

        Men snälla ”söckunge”, vad är det för vidrigt språk du använder? Du verkar besatt av Book och borde kanske sluta följa allt hon gör, för din egen skull. Verkar inte hälsosamt att hata en främling så

          Hata är ett starkt ord. Jag hatar ingen ?Jag är go och glad som en kexchoklad. För mig har Anna Book blivit guilty pleasure, som det är för väldigt många, många andra före mig! Däremot tycker jag inte om människor som vill utge sig vara en bättre person än andra. Eller mästra andra människor ? Du kanske ska byta forum om du är lite känslig ?

            Mmmm försök vända det mot mig nu va ? du är den elaka här och det känns ganska tragiskt att en främmande människa kan provocera så pass mycket att man börjar uttrycka sig som du gör.

      Vem bland alla dessa?
      My är så förvirrad och har taggarna utåt när hon blivit påkommen med att ljuga. Hon borde använda den där kaktusen själv ibland tycker jag?

      Det blir nog snart ny portal när Må Bra får klagomål på henne.

        Kallar sig jojof.larsson och tre följare på nytt konto.
        My har varit hennes PT under ett års tid. Superlativen haglar. Erbjuder sig att vara referens åt My. Ring Johanna Forslin 070 4449939

        Den här Johanna arbetar inom HR och är extremt noga med vem hon anlitar
        Grattis Johanna, du har fått ett fadderbarn.

          Är Johanna månne kollega med Mimmi Uhr?

          CAMILLA ta bort inlägget ovan,inte ok att någon lägger ut namn och mobnr?

            My vill ju tydligen att det ska synas.

    Anna book är utom all räddning. Det värsta måste vara när hon påstod att hon fick inbrott i sin bil på parkeringen på IKEA och någon som hade använt hennes mobil och lagt tillbaka den! Självklart……

      Den går upp på topplistan över mest skämmigt.

        Glöm inte heller den gången hon promenerade 1,2 mil på en timme prick med hjälp av sina nya gångstavar…. Här har det svenska gånglandslaget missat en talang ?

          Bastugrader är en annan klassiker.

            Jag känner mig så jäkla elak men det är ju så komiskt! Som en karaktär i en komedi. ?

              Hyacinth Bucket i Skenet bedrar?

    Anna och My tävlar just nu i vem som ljuger mest, dom får nog dela på förstapriset??

      Och det är IL som är domare …

    My skriver på sin blogg något om en lägenhet i Marbella, att hon eventuellt ska skaffa en.

    Då kan Anna och My sitta där nere och hitta på en massa lögner och rövarhistorier.

      Som två gamla fiskegubbar med sina väderbitna nunor.

        Med massor av botox insprutat i deras fejor. Plus filter..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.