Bianca Ingrosso lämnar Wahlgrens Värld

Efter 10 säsongen tackar Bianca Ingrosso för sig och lämnar Wahlgrens Värld. 
Jag är helt ärligt förvånad över att det inte skett tidigare, men det har förmodligen med skrivna avtal att göra.
Bianca är rik som ett troll och har vid upprepade tillfällen postat content där hon är ledsen över hur hon framställs i Wahlgrens Värld. Hon har på förhand postat förklaringar eller ursäkter för hur hon eventuellt kommer uppfattas av tittarna, och att gå runt med den klumpen i magen och bara invänta att avsnittet släpps, måste vara extremt påfrestande.

Jag trodde hon skulle dra sig tillbaka lite mer från offentligheten, och inte fortsätta ha en kamera i hasorna, men enligt Discoverys pressutskick så är Bianca aktuell för ett nytt tv-program.

Programmet utvecklas ihop med profilen och ska visa upp Bianca Ingrosso i en ”helt ny roll” meddelar kanalen.
– Det känns helt fantastiskt och väldigt roligt med ett nytt program för discovery+, och att vara en del av utformandet och skaparprocessen, säger Bianca Ingrosso i pressmeddelandet som Aftonbladet tagit del av.

Vad tror ni?
Kommer Wahlgrens Värld överleva utan Bianca, och vad tror ni det nya programmet kommer handla om?

112 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så, ”Pernillas värld” borde det bli kvar då. Lite pyspunka på den

      Fast var väl så det var tänkt från början, att fokuset skulle vara på Pernilla, därav wahlgrens värld och inte ingrossos värld

        Men det var Bianca tittarna gillade.

        Nya programmet låter jättetråkigt. Jag har noll intresse av Caia – Behind the scenes eller Swedish Power Woman- Bianca på jobbet.

          Nej nej nej, vi är många som slutat tittat för vi kan inte med Bianca. Dessutom blir Pernilla så larvig när Bianca är i närheten. Så nu kan vi kolla igen.

      Tvärtom! Pernilla fyller dessa skor utmärkt på egen hand. Tycker programmet snarare har blivit så tramsigt med Biancas överspelande. Pernilla är sig själv fullt ut. Själv hoppas jag att Hans Wahlgren tilldelas en större roll i nästa säsong. Han är ju den största behållningen av dem alla. Älskar honom! Hans humor och självdistans är den bästa och Pernilla har väldigt mycket av honom i sig. Detta kan bara bli till det bättre för programmet.

        Håller verkligen med. Så tröttsamt och tramsigt med Biancas överspelande, det blir skämskudde. Pernilla fyller programmet bättre själv med sina vänner och övrig familj. Blir bättre utan Biancas tramsande.

        Måste fråga, hur överspelar hon menar ni?
        Bara i programmet eller menar ni även på instastory, youtube och liknande?

        Senaste jag såg var när dom var på husbilssemester tror jag. Skulle kolla i våras när jag var sjuk men blev ej av för man behövde betala för att se de på Discovery+ (heter de va??). Minns inte hur hon upplevs där.

          Hon överspelar mest i Wahlgrens värld och mest i synkarna, hon försöker vara rolig men det blir mest bara jobbigt och pinsamt tycker jag. Visst är hon ofta lite fejkad i sina storys också, överdriven liksom. Bianca överdriver det mesta. När det passar syftet så säger Bianca att hon är sig själv och spelar inget utan är precis så som hon är irl och inget är fejkat och inget tas om MEN de tar visst om och det är produktionen som bestämmer vissa luncher och resor som ska göras tex att de åkte till Ullared, och nu är de i Paris och filmar, men när Bianca gjort bort sig så säger de att Bianca spelar en roll och överdriver i WV för att det ska bli bra tv, så hur ska de ha det. De säger det som krävs i stunden, det som passar deras syften.

            Håller inte med. Det var i wv jag började gilla både Bianca och Pernilla. Har aldrig varit ett fan av dem och tyckt att de har varit överskattade, men efter jag började kolla så tycker jag Bianca och Pernilla är ganska sköna. Däremot tycker jag Biancas vloggar å instagram är väldigt tillgjort, fast på ett annat sätt. Men inget som stör mig, jag blir inte underhållen och därmed följer jag henne inte på sociala medier.
            Sen kan varken du eller jag säga om hon är fejk eller tillgjord, då vi inte känner henne. Hon kanske är precis så som hon framstår.

        Tycker Bianca är härlig. Kommer att sakna henne i WV.

          Tyckte hon var det i början, men senaste säsongerna har jag börjat tröttna på hennes negativa attityd och trista ton mot allting. Gillar inte heller hur hon behandlar sin mamma, som det framstår i programmet. Tycker inte hon är rolig längre, mest bara trött, magsur och med ett uppenbart dåligt mående. Det blir nog bra för både henne och programmet att hon slutar.

          Kommer INTE sakna Bianca.

        Öh, Pernilla är väl knappt sig själv fullt ut får vi hoppas, för tramsigare, ständigt fnissandes över sin egen dumhet har sällan skådats. Jag menar, hur många gånger kan tittare tycka det är kul när hon gör en felsägning, som alltför ofta känns fake och påhittad dessutom. Eller hur kul är det att kolla på när hon rensar ut flera år gammal mat ur skåpen liksom..Jag hade stor respekt för Pernilla innan detta drog igång, hur hon roddat hela sin familj med alla barn ensam osv, men nu är det bara för mkt. Sitta och berätta, fullkomligt tjata, i ett TV program med massor av tittare hur kåt hon är, berätta för kleti & pleti, att nu har hon fått ligga, det är beyond pinsamt och jag fattar verkligen inte hur man kan vara offentlig person och göra så. Sen hur skitigt allt är hemma hos P, kolla in soffan, helt smutsrosa,nä det programmet har passerat bäst före datum för länge sen, så Bianca gör ju helt rätt i att hoppa av nu.

      Men hennes andra barn och hennes föräldrar är ju kvar. 🙂 de kan nog underhålla er som tittar. Christina, Hans, kanske mer av Benjamin och Theo… och Pernillas vänner. Kollar inte längre själv eftersom man numera måste betala för att titta, men annars hade jag nog kollat utan Bianca.

        Jag hade gärna velat se en smygfilmad version an Wahlgrens värld, när Bianca och Pernilla hänger i köket och TROR att inga kameror är där. Då hade man nog fått en annan syn på den ”tokiga duon”. Självklart är allt skådespel.. snälla. I verkligheten utan kameror är Pernilla bara en push over och Bianca bara sur och bortskämd.

      Hon stoppar in sin nya karl och fläker ut deras sexliv så blir det nog några pantertanter som hittar till Kanal 5.

      Men vem vill exponera sig för hela Sverige som den mest korkade familjen i landet? Wahlgren, uppenbarligen. Helt obegripligt.

    Överlever nog men högst 2 säsonger. Jag kollar endast för Bianca. Är helt ointresserad av Pernilla och tror många känner så

      Fel!

      Eh nej. Känner exakt tvärtom. Gissar dock att vi tillhör olika målgrupper (åldrar).

        Jag tycker bianca är så tråkig i wahlgrens värld men älskar hennes kanal på youtube. Tycker Pernilla och hennes kompisar är helsköna i wahlgrens värld men ointressanta på sociala medier ?

      Förvånad att det överlevt så länge som det gjort redan.

      Jag är trettio år och kollar också enbart på grund av Bianca. Spolar förbi Pernilla, även om hon verkar vara en urgullig människa. ❤️

        Jag har inte sett Wv på flera år, får jag står inte ut med Bianca.

    Hade vart kul men en ”Biancas värld” där vi får följa bara Bianca i vardagen och på jobb med allt vad det innefattar (Caia, photoshoots, möten etc)

      typ som en vlogg

      Men Neeej det räcker väl med vloggar och instagram. Blir för mycket av Bianca, är så trött på att se henne hela tiden överallt. Vill du se Biancas värld så är det bara att gå in youtube och kolla hennes vloggar. Caia finns också på youtube, så det räcker med dem.

        Och vill du inte titta så är det ju bara att slippa ?

          Men herregud, det är väl okej att vädra sin åsikt?

        Problemet med hennes YT är att 60% är reklam, så det känns inte alls genuint eller roligt att se.

          Hon är ju inte genuin öht.

      Det får man väl om man följer hennes insta?

    Bryr mig inte. Har inte sett ett enda avsnitt.

      Tack för att du berättar.

        Är inte ts men vad menar ni? ”Duktig” och ”Tack för att du berättar”! Anonym berättar bara att hon inte bryr sig. Måste alla kommentarer hylla dessa program?
        Jag har heller inte sett och bryr mig inte.

      Vad duktig du är.

      Men ändå lägger du tid på att kommentera. Märkligt. Saker jag inte bryr mig om brukar jag bara låta vara.

        Ja jag tänker att anonym kommentar saker som tas upp här. Är det fel eller måste det vara en hyllningskör till vad t ex jag tycker är program som inte intresserar mig?

    Verkar som Bianca är med lite i början av Säsong 11 i alla fall.
    Borde finnas en del inspelat under oktober/november.
    ”Pernilla Wahlgren bekräftade i sin podcast som hon har tillsammans med programledaren Sofia Wistam, att det blir än elfte säsong av Wahlgrens värld. Den ska börja spelas in nere i Palma i Spanien.
    – Vi ska börja spela in säsong 11 av Wahlgrens värld. Vi ska börja filma nu igen i Palma, det som är roligt är att Theo, Bianca, Philippe, Benjamin, Jacob och Melina redan är på plats. Vi ska bara hänga i Palma, jag ska såklart hänga med ungarna. Det är inte så ofta jag är i Palma, men mina barn har ju sin pappa i Palma så de har ju varit där väldigt mycket de senaste åren, så de ska visa mig runt lite, sa Pernilla tidigare i somras i sin Podcast.”
    https://www.filmtopp.se/nyhet/discoveryplus-wahlgrens-varld-sasong-11-detta-vet-vi
    2021-10-08

      Ja det skulle självklart filmas lite i lyxhuset som Bianca lånat men Bianca kommer väl inte vara med så som i att hon sitter i fåniga synkar och gapar och har sig. Bättre det mest handlar om Pernilla och hennes vänner fast tycker nog programmet gjort sitt nu.

      Någon som vet hur Melina och Jacob tjänar sina pengar. De bor i bostadsrätt på Östermalm, äter ofta ute osv.

        Jacob är ju med i Nause och tjänar väl en del pengar där.

          Han är väl Nause?

            Ja ?

            Nause – Wikipedia
            Nause is a Swedish electro house and house music record production and DJ duo consisting of Jacob Criborn and Leonard Scheja.

              Aldrig hört talas om.

        Melina är influencer och tjänar på samarbeten plus att hon jobbar på en salong, äger väl en salong tror jag. Jacob är artist så tjänar väl pengar på låtar och gig.

          Mamman äger salongen inte hon

        Nause (Jacob) ligger väl under Universal och tjänar således en del. Han släpper låtar då och då och någon av hans låtar vet jag iaf låg på Billboardlistan länge. Gissar att han är rätt stor även utanför Sverige.

          Ok! Hade ingen aning om att han var musiker. Kul!

            ”Musiker”

    Har alltid undrat vilka som tittar på detta? Pernillafans i 50 års åldern?

      Jag är 30 och tittar ? har alltid följt det pga Pernilla.

      Min man! Han säger att det inte är så mkt annat att se på eftermiddagarna ?. Jag har nog inte sett ett helt avsnitt någon gång.

        Han är 42 år förresten

      Jag tittar endast för Pernilla, kan inte alls med Bianca ? mvh 31 åring

    Hur har hon pallat 10 säsonger?!

      Money money money ??

        Det har hon ju som gräs redan! ?

          Fast sanningen är att detta programmet varit främsta anledningen till hennes framgångar. För tio år sedan bodde hon hemma, hade hoppat av gymnasiet, sov dag in och ut samt bråkade nonstop med sin mamma.

          Jag minns när de började och Bianca var superstolt över att ha tjänat en helt miljon på sin medverkan. Numera (faktiskt detta året, medan de spelade in) lyckades hon sälja en del av sitt bolag och blev därmed ekonomisk oberoende. I min värld talar det för att hon innan dess faktiskt främst har varit med pga 1) pengarna och 2) för att låtsas vara The Kardashians, som är hennes stora idoler. Sistnämnda har också avslutat sitt samarbete med E!, så det är väldigt passande att Bibbz gör samma 😉

          Sandra
          Mycket vill ha mer och fan vill ha fler ?

      Hon lär ju ha varit bunden till kontrakt i x antal år.

      Hon tycker ju inte om att vara ensam så jag tror det passar henne bra. Hon gillar att ha folk inpå sig. Och på dessa fem är så har dom ju blivit ganska nära vänner.

        Pernilla alltså.

    Tror att det nya programmet kommer handla om Bianca och Lovisas uppstart av det nya bolaget. Alltså inte som en regelrätt reality om hennes vardag utan mer om projektet och att vi får följa det fram till lansering.

      tror jag med, gratis reklam för hennes nya företag 🙂

      Låter inte så jättekul.

      Vad är det för företag?

      Hoppas inte! Det konceptet låter mest som reklam man försökt paketera som ”inspirerande” eller nått. Känns krystat och ointressant…

        Japp, precis. Vilket jag också tror att det kommer bli (klyschigt och ointressant alltså). Men att kidsen kommer att kolla pga Bianca. Win-win för Discovery+ och Bianca.

    Tänk att Bianca älskar oss alla tittare och älskar följarna… för att hon tjänar pengar på oss. Skönt att slippa se så mycket av henne i WV för hon är bara störig och gapig, så överspelad och fjantig mest. Hon sa om sin assistent ”Julia förstår inte” schysst att säga så, och nu gillar hon inte Östermalm som hon älskat så mycket innan. Det nya ska visa Bianca som businesswoman och det ska handla om Bianca och Lovisa och Caia. Realityserier är väl ute sedan länge var det inte så, jo det är ju uttjatat och helt ute.

      Ja för Bonde söker fru är ju så jävla roligt ? Shit va alla är negativa. Det är fredaaaag ?

    ???

    Säkert någon typ av talkshow. Hon har väl pratat om att det är en stor dröm för henne

      Jag hoppas det! Där hon intervjuar influencers kanske?

      Programledar-rollen passar henne utmärkt.

        Hahahahahahahahaha

    Tycker det är blandningen av Pernilla och Bianca som gör programmet, de avsnitten där det bara är Pernilla eller bara Bianca blir liksom lite… enformiga

    Tror att Bianca skulle må bra av att inte synas så mkt i offentligheten med tanke på ätstörningar mm, istället värna om sitt privatliv och fokusera på att må bra.

    Jag har sett på kanske 10 avsnitt och varje gång tyckt att Bianca är så otrevlig och egoistisk. Så jag kan väl tänka mig att det blir ett snällare och trevligare program utan henne.

      Tycker också hon är brutalt elak mot sin mamma. Hade aldrig accepterat den tonen om jag ensam hade uppfostrat fyra barn.

    Tror det är bra för Bianca att sluta vara med i såna program

      Jag tror att det är bra för Pernilla att Bianca slutar.

    Bianca kan vara rolig, men samtidigt så jobbig.
    Blir också provocerad av hennes enorma slit och slängkultur.
    Hur många sängar, stora mattor, lampor, marbord med stolar har hon avverkat de senaste 2-3 åren? Helt sjukt.

      För mycket pengar till fel person.

    Det nya programmet är en dokumentär om hennes liv som dem spelat in under några år

      Hur vet du det? Har hon eller någon gått ut med det, var kan man läsa om det isf? 🙂

        Man har ju sett att de filmat under lång tid, de har filmat Lovisa bland annat, hon har haft ett filmteam med sig, ett annat filmteam än WV alltså. Det sades också i en vlogg för länge sen att de filmar en annan grej, assistenten råkade säga det men det beepades.

          Jaha okej. Hade ingen aning att man sett det eller att assistenten råkade säga.
          Tack för svar 🙂

    Helt rätt och bra för Bianca.

    Oj vad Bianca gråter och älskar tittarna mer än allt annat. Säkert. Alltså hybris o trams när somliga kör med ”jag älskar er, mina älsklingar…” sååå falskt och fjantigt. Bianca har fått hybris helt klart, kolla bara på bilden ovan, som lyxiga divor. Den bilden är så märklig på Bianca, ser nästan tecknad ut och lång hals har hon fått. Nej finns bättre bilder på henne men hon själv gillar den visst.

      Vi kan vara säkra på att Bianca inte vet vad älska är. Det är bara ett ord som hon spyr ut sig när hon inte har något annat att säga.

    Tycker tv program med vanlisar är mycket bättre. Som farmen och bachelor. Jag vill se vanligt folk.

      Vem bor här… Husdrömmar…

      Ja men det är väl jätte bra då man kan välja vad man tittar på ??

      Så bra att du kan välja ändå tänker jag! ??

    ÄNTLIGEN! ska bli så skönt att slippa se henne..hon är så gnällig,gapig och bortskämd. Seriöst dampa sönder och tycker att hundbajs är äckligt när hon redan har två hundar redan bara det att den nya hundens bajs ”är större” så stackars Pernilla får plocka upp det i stället, Sån jävla tönt.

      Men ändå kollar du?! ??

    Bianca var sjukt ROLIG i de första säsongerna. Eller hon har alltid varit rolig tycker jag men det är ändå nån karaktärsförändring som skedde hos henne i de senare säsongerna. Wahlgrens värld som det var förr hade med andra ord inte varit samma sak utan Bianca. Nu känner jag dock att programmet klarar sig bra med bara Pernilla.

      Är nog tillslut svårt att vara sig själv och inte gångna i rollen som den man en gång var… och spelar sig själv. Det är problemet med tex Ernst oxå… nu känns det mer som han spelar rollen som mysgubbe istället för att vara den där avslappnade som han var när han slog igenom

    Gråter krokodiltårar..

    Från början kollade jag nog mest pga Bianca då jag antar att jag är i hennes målgrupp och tycker hon är en grym entreprenör.
    Men nu de senaste säsongerna är det Pernilla som lockat mer! Hon har så sjukt rolig humor och är oförutsägbar. Med Bianca blir det lite mycket samma sak hela tiden; caia-göra slut-må dåligt-bli ihop igen-vara bitter on repeat. Tror detta kan vara bra för programmets fortsättning (kanske även för Biancas personliga utveckling) – som en nystart!

      Undra om någon annan Wahlgren kommer ta över en roll?!

        Niklas ?

        Hoppas! Älskar deras jargong

      Förlåt om jag säger det, men målgruppen är korkade tjejer som önskar att dom hade mycket pengar.

    Vad skall man säga om retuscheringen av Bianca på första bilden?!

      Hon ser ut som nån Disneyfigur…

      Letade efter en kommentar på detta – skrämmande! ?

        Skrämmande att jag gjorde kommentaren eller retuscheringen?!

    Pernilla tar upp Smålandsgranar och grankvinnan igen på story. Det vart nog inte riktigt som grankvinnan tänkt sig när hon hängde ut Pernilla. ???

      Ja mer om grankvinnan och deras bolag, Pernilla ??

      Tycker detta börjar bli sandlåda.

      -”When they go low we go high” hade räckt att skriva.

      Nu tycker jag hon svamlar ut och börjar se rätt barnslig ut. Sedan skriver hon ju saker som faktiskt går att dubbelkolla. De skriver ju inte att hon fått granar de senaste 9-åren. De skriver till och från de senaste 9-åren. Allt blir lite onyanserat och överdrivet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.