Bianca Ingrosso intervjuas i tidningen Forbes

Gustaf Lundberg Toresson är namnet på den journalist som intervjuat Bianca Ingrosso för tidningens Forbes räkning.
För dig som kanske inte är riktigt bekant med tidningen så kan jag meddela att den grundades, 1917 av Bertie Charles (“B.C.”) Forbes och har idag sitt huvudkontor på Fifth Avenue på Manhattan. 2016 hade tidningen en upplaga på 928 464 exemplar (2016) – enligt Wikipedia – och brukar publicera olika typer av listor, som ofta citeras av andra tidningar och media världen över.

Åter tillbaka till Bianca Ingrossos intervju.
Trots att tidningen Forbes publiceras på engelska så gjordes Biancas intervju på svenska, någonting som hon var lättad över, när intervjun till slut var klar..
Hon beskriver processen runt CAIA Cosmetics, och avslöjar några av hemligheterna bakom företagets enorma framgångar, där en är att få en personlig och intim relation med följarna och köparna. Lite som ett syskon.
Enligt intervjun så resonerar Bianca kring företaget som om CAIA vore en faktisk person.

I usually think about the person that is me in five or ten years, which sort of makes her my alter ego, and her name is Caia. In almost every decision I make, spanning from product development to relationships or hosting a dinner party, I ask myself “what would Caia do?”.

I USA använder man sig ofta av uttrycket ”What would Jesus do?” om man hamnar i en situation som man inte riktigt vet hur man ska ta sig ur, och/eller hantera.
Det säljs en massa merchandise med uttrycket på, bland annat som armband i plast.

Kanske borde Bianca och CAIA satsa på något liknande?

WWCD – What would CAIA do?
Jag spår redan att lucka 1  i nästa års adventskalender är klar.
Check!

89 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ?

    Ballt att bli intervjuad och omskriven av dem. Go Bianca!

    Vilket otroligt nedvärderande avslut på det här inlägget. Inget större fan av Bianca och hennes kopierade produkter, men det går inte sticka under stol med att hon byggt upp något riktigt stort.

      Man kan inte förvänta sig något mer nobelt av denna blogginnehavare

        Ändå sitter du här inne och läser och kommenterar. Något måste ju Camilla göra bra för att du ska vara här.

          Ja då säger vi samma sak om Bianca. Något rätt gör hon väl när hon sitter på 200 millar, men det kan du väl inte säga. Och jag vet att det är du Camilla själv som sitter och skriver dessa kommentarer ?

            Ja Bianca har turen att vara född i en kändisfamilj och har på så sätt fått en tv-karriär vilket är bra för PR och hon får mycket fri marknadsföring genom sin mamma m.fl och Bianca lurar sina följare att alla produkter hon säljer är det bästa som finns på marknaden och manipulerar sina följare genom att säga älsklingar och att hon älskar dem. Då är kanske du 18:54 Bianca själv eller någon i hennes familj eller på Caia, gissar på det.

              Så jävla tröttsamt att alla som inte kastar skit på någon ska antas vara personen ifråga själv. Jag är verkligen inte Bianca, kan verifiera det, men tycker det är patetiskt att tro att hon BARA lyckats pga sin familj. Hur många kändisbarn finns det inte i Sverige? Hur många av dem har nått det hon har? Ingen. Tror heller inte hon sålt produkter genom att kalla folk för älsklingar. Du låter extremt missunnsam och bitter, det kommer tyvärr inte ge dig mer pengar på kontot.

                Inte BARA pga sin familj det säger jag inte men det har ju självklart hjälpt till, hade hon hamnat i tv om det inte vore för Pernilla – tror inte det, och mamma Pernilla marknadsför och hypar Bianca och hennes smink. Bianca säger ju dock själv i intervjun ovan att det är viktigt att framstå som en syster till följarna för att sälja bra. Du är snabb med att svara och försvara och jag tror definitivt du är Bianca och är du inte det så är du Lovisa, Åsa, Melina, Pernilla eller Vanessa.

                  Jag tror att du överskattar din egen betydelse om jag ska vara ärlig…det är nog ingen som tycker dina kommentarer på bloggbevakning är särskilt viktiga förutom du själv?

                    Du verkar själv överskatta rätt mycket av din egen förträfflighet.

                Eller så är du Emilio, du låter exakt som Bianca och Emilio, man är bitter så fort man skriver sanningen.. Suck.

                  Haha förlåt men hur bitter och missunsam går det att bli ? Jag är ganska så säker på att Bianca har lite viktigare och mer konstruktiva saker för sig än att besvara dina kommentarer här…

                    Men kanske inte Emilio 😉 och vad är viktigare… detta verkar viktigt för dig iaf, du besvarar kommentarer här… och kallar folk för bitter som sagt.

                      Vi är ej samma person som den andra anonym men vi båda tycker du är
                      Jävligt bitter. Stackare

                    Ja det är viktigt att kunna slänga med håret på rätt sätt. Tar många timmar framför spegeln att uppnå.

            Anonym 18.54 Nej jag är inte Camilla. Du ser ju när hon svarar, eller hur? Varför ska hon sitta och svara anonymt?

        Det var nog ett försök till humor. Tröttsamt med att alltid dra in USA dock. Typ alla religiösa länder i världen lever efter konceptet att imitera profeter. Hela rättssystem är ju byggt efter ”vad skulle Mohammed ha gjort”.

      Byggt upp? De annder hennes kropp för reklam . Bianca har inte byggt något.

        Nja nog gör hon mer än så.

          Berätta vad?

          Ja berätta är också nyfiken.

      Tänkte samma sak, en sån typisk grej som drar ner hela intrycket av Camilla och bloggen.

      Varför är det nedvärderande?
      WWJD är ju extremt etablerat och ett galet starkt koncept, så när jag läste den delen av intervjun så tänkte jag direkt att Caia-varianten av WWJD med största sannolikhet skulle kunna bli jättestort och en fortsättning på varumärkesbyggande.

      Fascinerande…

        Ser heller inte vad de negativa eller nedvärderande är! Tyckte däremot det var en rolig grej och det om något är något jag hade kunnat köpt av CAIA, vägrar annars hennes andra produkter! Men det föll sig liksom bra!

          Jannike du vill köpa plastarmband som det står CAIA på, really? Nu kommer säkert CAIA börja kränga plastarmband och annat som det står CAIA på haha, nu gav ni Bianca en idé. Allt som går att kränga och tjäna pengar på…

      18.05//
      Inte är det Bianca som byggt Caia
      Nog finns det Vd,Vanessa och de andra som har utbildning för affärer.
      Bianca är närmast den som drar Caia i smutsen genom sina snuskiga, porriga reklamen
      Företaget våre mycket mera accepterad utan massa anmälan

      Nej, HON har inte byggt upp något. Hon är ansiktet utåt. Snälla du, hon kan inte ens sätta på en tvättmaskin ju.

        Hon kan nog göra bra mycket mer än hon ger sken av, ”Paris Hilton-imagen” funkar och säljer…tyvärr.

          Inget med Bianca är originellt. Hon är 3e generationen i en kändisfamilj. Hon kopierar både Paris Hilton och Kylie Jenner. Som person är hon aggressiv och tycks tro att hon kan bete sig som någon slags kunglighet.

      Bianca är väl nya ”Blondinbella” här….

    Bianca var också tydlig med att hon bara är med på hemsidan, inte i tidningen (om jag kommer ihåg rätt?). Motsatsen till Blondinbella.

    Avslöjar hon även att en hel del av deras produkter tillverkas och skeppas från Kina och är enormt överprisat.

      Men lägg av.. du behöver inte köpa skiten om den är ”överprisad”, rätt enkelt faktiskt. Finns miljontals andra företag som på riktigt säljer överprisat skräp. Jag har aldrig handlat hos caia men det är ju uppenbart att folk verkar tycka om produkterna

        Kanske var just att det tillverkas i Kina som menades.

          Jahapp då, som typ 90% av allt annat du har i hemmet då.

            Skulle inte tro det.

              Nämn en grej i ditt hem som inte har en enda association till Kina på något sätt.

              Efter din fundering rekommenderar jag att läsa BIRNs granskning av Kina.

              HAHAHA ursäkta ?

      Du är manisk

    Det är ju inte företaget caia som hon föreställer sig om fem-tio år utan hon själv fast äldre, hennes alter ego som fått namnet caia. Hon pratar om sina förebilder.

    Skakningarna i marken på Lidingö tidigare idag var inte ett jordskalv. Det var bara Isabella Löwengrip som fick ett våldsamt vredesutbrott.

      ?

      hahahhaa

      Varför var hon arg??

        Avundsjuk……….?

        hennes största dröm i livet är att få vara på forbes omslag. hon gick ju som sagt i taket av att kylie hamnade där..

          Det är nog inte hennes största dröm i livet men det VAR kanske en dröm tidigare. Hon har nog inte gått i taket för att Kylie hamnade där, varför skulle hon och vad vet du om det. Du rebecka verkar besatt av att håna IL, hur orkar du.

            hehehehe

      Men gud vad löjligt, att ni måste håna Isabella hela tiden. Hon har nog inte fått något vredesutbrott, varför skulle hon få det, hon såg iaf glad ut på sin story idag.

        Hon håller väll skenet uppe.

      Sofi Fahrman fick en snygg miljardär och BI är i Forbes. Det är ju Bellas bucketlist.

        Fast Bella gjorde ju slut med en miljardär och har en snygg miljonär vad jag förstår, och hon ville en gång i tiden hamna på Forbes omslag, dessutom så verkar hennes drömmar el ”buckelist” ändrats med tiden, och så är det för många, så det är nog inte hennes dröm el buckelist nu. Bella har ju upplevt annat som inte de har och hon har något som inte de har, två barn t ex.

          Sofi har ju barn?

          Mjo, man vill gärna ändra målstolparna varefter man misslyckas göra mål.

          Hahaha tror du på riktigt att I gjorde slut med Erik? Hahah och att ”nolltaxeraren ” är miljonär ? Haha

            Jag brukar vanligen tycka att det är väldigt onödigt att svara någon med ”hahah” när inlägget man svarar på inte är menat som roligt, men i det här sammanhanget känns det ändå rimligt med ett litet hahah gällande att I var den som gjorde slut med E. Isabella ville/vill bli en världskänd affärskvinna och det finns ingen chans i världen att en så beräknande person som I gör slut med en av landets rikaste personer bara för att det inte ”känns rätt”. Varken Erik eller Stordalen var intresserade av något mer seriöst med Bella.

              Säg att du skämtar nu va? Hur i all världen kan man skriva att Isabella har gjort slut med Erik? Det är klart det är roligt? Jag förstår heller inte riktigt vad du skriver här först ska man inte skriva hahah men sen ska man skriva ett liiitet hahah nu ska du ha det?

                Anonym 06:33 håller ju med kommentaren innan – Och skriver att hen vanligtvis tycker att det är onödigt att skriva ”hahaha”, men att det i det här fallet var befogat.

        Nja inte direkt snygg men det är väl hennes miljardär nr 2 🙂

      Ikväll har fröken Löwengrip fullt upp med att leta ny destination och hotell till nyårsresan, då Thailand inte verkar bli av. Nu är siktet inställt på Mexico, Kap Verde eller Kanarieöarna över nyår.

        Säkert något ”samarbete ”…

    Imponerande!

    Bianca är otroligt bra på att skapa en hype kring varje nytt produktsläpp, något som borde göra de flesta marknadsavdelningar avundsjuka!

    Tycker nog det bara är Caia och Ida Warg som lyckats riktigt bra av influencermärken. Caia med hjälp av hype-marknadsföring och Ida med hjälp av bra och prisvärda produkter

      Men vem orkar med Biancas hype? På riktigt, vem blir intresserad för att Bianca sitter i någon lite filmsnutt och hysteriskt gapar att det som ska släppas, är maaaaaaagiskt?

    Är det någon här som verkligen testat produkterna och kan ge en recension?

      Har testat läppglans och läppenna från caia. Läppennan är krämig och perfekt täckande, typ i klass med min all time favourite från Mac!
      Läppglanset var inget särskilt, fin nyans, men samma hållbarhet som vilket som helst från typ maybelline/loreal/isadora. Därav något överprisat.

      Camcam Har väl testat vissa produkter

      Jag gillar deras puderbronzer. Passar mig perfekt att den inte är superpigmenterad – det betyder inte att den inte syns, bara att man får mer kontroll och kan bygga upp efter egen preferens.

      Har också deras krämfoundation och två borstar. Gillar allt.

      Däremot har jag inte sett något annat hos dem som har intresserat mig, än så länge.

        Har testat deras hydrating setting spray. Har supertorr hud men tycker den lämnade en obehaglig hinna som liksom ”kändes” i ansiktet hela tiden och jag vill inte att det ska kännas att jag har produkter applicerade. Såg svettig ut snarare än ”glowig”. Tyckte inte den återfuktade och fick inte sminket att hålla bättre. Jag gav bort den. Besviken med tanke på priset. Håller mig till Mac Fix+ (eller Urban Decay All Nighter när det verkligen måste sitta som berget, den är dock inte återfuktande)

          Jag testade både Caias foundation och concealer och det var det överlägset sämsta jag nånsin provat. Den gick inte in i huden och concealern var alldeles för tjock. Det enda jag gillar någorlunda är en läppenna jag köpte, men den är absolut inte bättre än Loreal. Håller mig till Loreal, Isadora och Makeup Store när det kommer till smink framöver, och lumene när det kommer till hudvård. Kommer inte gå på fler marknadsföringskupper

    Hade väntat mig mer av Forbes än bara ett fluff piece.

    Nja, what would jesus do är gammalmodigt och används mest av religösa Karens numera ?

      Hispanics använder mest Christo Me Ama= Jesus loves me. Hispanics är mer religiösa än vita och kommer bli majoritetsbefolkningen inom något decennium, så förvänta dig mer Jesussnack i USA framöver.

    När sa Julia Franzén detta?

    ”Jag blir SÅ mycket hellre sexuelltutnyttjad är PR-utnyttjad. Nej men seriöst. Då får man ju iaf njuta! Verkligen. Mycket hellre. Seriöst. Alla dagar i veckan.”
    Slutcitat.

    Står på Flashback

      Tycker så illa om den människan.

      Men nä, är det sant. Jösses vilken sopa.

      I senaste avsnittet av ”avslöjar allt”

        Seriöst? Hur långt in i avsnittet ungefär?

      VA?!??!

      Hon menar nog hellre att killen är med henne för att få ligga än att PR-utnyttja. Men det var väldigt fel sätt att säga det på.

    Varför gjorde hon inte intervjun på engelska, då det är en engelskspråkig tidning?

      Ja, det tycker jag är anmärkningsvärt. Så redaktionen har helt sonika översatt hennes svar. Då känns ju intervjuer inte lika ärlig eller vad man nu ska säga. För det kommer ju aldrig ordagrant bli vad som sades…

        Hur tänkte du nu…? Lika dumt som att säga att DN eller SVD bara får intervjua svenskar alt att alla utlänningar måste lära sig svenska inför intervjuer. Antar att du själv läser Milan kundera på tjeckiska för att fatta poängen också…

      Kanske för att försäkra sig om att verkligen förstå frågorna och kunna ge rätt svar? Jag vet inte men jag gissar på det. Även om man förstår och pratar engelska så är det långt ifrån alla som pratar flytande.

    Och här trodde jag hennes strategi var att kopiera Kylie..

    Alltså det här måste vara fejk. Killen kan inte vara journalist. Massa grammatiska fel och svenskengelskt språk. Omöjligt att detta är från Forbes journalist låt.

    VA?!!?

      Hamnade såklart fel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.