Bingo Rimérs relationsakut

Bingo Rimér tar till Instagram för att försöka hitta en ny flickvän till Katrins ex, ”Alex den andre”.
En ”helt vanlig” flickvän är det som efterfrågas, och som uppskattar ett fördelaktigt yttre och en vältränad pojkvän som älskar att ge fotmassage på en romantisk weekend”.
Än så länge låter det ju nästan för bra för att vara sant, och kanske är det därför Bingo helt utelämnat faktumet att man får både honom och Katrin på köpet, och aldrig någonsin kommer vara bara två personer i relationen.

Låter det fortfarande intressant?
Använd koden ”camcam20” för 20 % rabatt när du signar upp dig på ”Bingo Rimérs relationsakut” i jakt på kärleken. ??

46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Utöver att jag redan är gift så får tanken på att dejta någon som Katrin varit tillsammans med det att vända sig i magen….

    Fy fan att få hela denna familj på köpet, vilken mardröm! ?

      Exakt vad jag tänkte haha, det avskräcker nog alla ?

        Man får vara en ung ”wannabe” för att stå ut. Allt som Katrin håller på med samt att göra allt som hon vill under rubriken ”för barnens skull”…

      Ryser

    Katrin förstör nog alla hans framtida relationer, för att hon är den hon är och att det är totalt avtändande att han ens funnit henne attraktiv och haft ett förhållande med henne.

    Det är obegripligt hur denna man kan ha varit tillsammans med Katrin. ?
    För hans egen skull bör han släppa allt samröre med Katrin och Bingo, annars lär det bli svårt att träffa den rätta. Hur snygg och vältränad man än är.

      Blir svårt att släppa samröre med Katrin helt då de har ett barn ihop…

        Ja, då är det tyvärr kört för den killen! ?

      Bingo kanske kan få till det med honom? Han skriver ju hela tiden på sin ig hur snygg han är och hur kan en sån hunk vara singel? Tror han är lite sugen ?

    Hur gammal är Bingo?
    Han känns minst sagt omogen.

      Född 1975

    Snygg, vältränad, massage och romantiska weekends? Kom med något med substans. Det där låter som en annons värdig en tillfällig flirt.

      Massage är underskattat!
      //en tjej med en kille som är sämst på att ge massage

        Mitt ex var fantastisk på att ge massage! Tyvärr var han också en våldsam idiot som bröt ner mig på alla sätt. Efter det tänker jag att massage är sjukt överskattat ?

    Haha, ja, han borde byta umgänge först och främst, så kanske det kan hända. ?
    Sedan är det inte så intressant vad han gör på en romantisk weekend, utan hur han funkar i vardagen.

    Hoppas han var med på det här för fy fan för att bli utlämnad på det sättet. På Sveriges äldsta fjortonårings Instagram.

    Och vem fan vill ha en kille med små valpiga ögon??

      Kan ju ana visst humoristiskt inlägg av Bingo. Tror exempelvis inte Alex på riktigt satt med ”valpiga”, bedjande ögon va. Antingen tar man det hela med en nypa salt eller så blir man arg och skriver en negativ kommentar ☺️

        Man kan aldrig ta någonting Bingo skriver ”med en nypa salt”, och man ska absolut inte skylla bort hans vidriga personlighet med ”humor”

          Var han särskilt vidrig här tycker du? Tycker inte jag. Detta inlägg var uppenbarligen oskyldigt och förstår inte hur man kan bli sur. En annan femma när han super med barnen, kör för fort osv, men detta? Njae

    Jag tycker att de är en riktigt ball familj.

    Umgås runt barnen. Reser och äventyrar.

    I vardagen behöver man ju inte BO med Katrin.

    Lite släktträffar bara, det klarar man!

    Och Katrin var ju inte hans typ eftersom de inte är ihop.

    Men nu är ju inte jag singel………….

      Hej Bingo!

        ?

    Stackars Alex. För evigt ihopkopplad med Katrin & Bingo, kan inte vara lätt.

    Kollar Katrins stories, självklart åker alla speedboat utan flytvästar inklusive barnen – nåt annat hade liksom varit otänkbart.

    Vem är Felippe? Katrins nya?

      Var bara tvungen att besöka KZ’s insta jag mé!
      Jag blev ? av en del kan man lugnt säga.
      ”Vi hänger med locals såklart” och filmsnutten där de spelar så fruktansvärt dåligt (skådespeleri är inte deras grej) när KZ blir tårtad…??? så bedrövligt! ????

    Helt OT men va faan. Läste just Maggan Graaf’s blogg, under julaftons träff i kyrkan som hennes mamma och man driver så bestämde sig Maggan och hennes Louie att köra en prank. Han stormar in under gudstjänsten iklädd tomtedräkt med två dragna låtsaspistoler och skall ’råna’ kollekten. *Alla förstod inte detta skämt’ skriver Maggan, tacka sjutton för det. Kyrkan fylld med säkert många äldre som söker sig till en lugn och fridfull stund och så blir de livrädda. Dessutom med så pass många riktiga rån som man läser om varje dag. Så jävla osmakligt! När skall denna kvinna växa upp?

      Alltså va?! Jösses vad olämpligt. Och mitt under en gudstjänst?! Låter helt sinnesjukt att göra så.

      Men herregud… var själv med om ett rån när jag arbetade i butik och det de som rånar inte förstår är att det verkligen ger men för livet. Även om ingen kommer till skada fysiskt och de bara är ute för pengarna! Att skämta om en sån sak utan att ha förvarnat innan är så osmakligt det bara går. Inte konstigt att Hanna tröttnar på sin syster som aldrig växer upp.

      Att låtsasråna någon är en jättedålig idé. Att vara lustig och pranka en kyrka är en jättejättedålig idé. Att göra det under en gudstjänst… Hur kommer man ens på tanken?

      Vem gör så?????

      Maggan och Louie passar varandra som handsken. 2 riktigt puckade människor.

      Osmakligt och inte det minsta kul speciellt med tanke på att det säkerligen satt en hel del äldre där…. Tydligt att Louie och Graaf aldrig utsatts för nåt sånt i verkligheten, inte heller jag, men jag har vett att förstå att det sätter djupa spår/trauma för den utsatte och skulle aldrig komma på tanken att genomföra ett ”låtsasrån”.

        Det är straffbart.

      Står inte uuut med Maggan längre. Vad fn har hänt med henne de senaste åren? Eller har hon alltid varit såhär? Detta var väl ändå helt obegripligt sjukt att göra??! Skriv om det, CamCam.

        Håller med. Hennes senaste år har varit någon slags ålderskris. Något är på tok med MG.

          Hon ser inte ut som sig själv heller längre, dessutom med en hesigare röst som låter tillgjord. Funderade ett tag på om hon tagit in en klon eller nått. Jag roade mig med för ett tag sedan att titta på bilder på henne för 1-3 år sedan och jämföra och det är en helt annan människa nu.

      Hon är förstörd. Det handlar inte om att växa upp. Något fattas.

      Vem utför ett prank i en kyrka? under en gudstjänst?
      Herre gud, vidriga människor.

    Är Bingo verkligen rätt kanal om man vill hitta ”en helt vanlig tjej”?

    Vad är ni för människor?, har ni inget annat att göra en att hata och kritisera andra människor och deras liv?!!! Se över ert egna liv i stället.

    Trötta jäklar

      Vad gör du så fall själv här inne?

    Jag vet vem som är the perfect match. Självklart ska han bli tillsammans med Bachelorette Julia. Hon passar ju honom som handen i handsken då hon redan känner familjen och verkar trivas med dem. Bingo och Alex kan fortsätta att sjunga ”Buksvågrar är vi allihopa ,allihopa” och Alex och Julia kan få ett kärleksbarn som har turen att födas in i gemenskapen. Win win för alla parter. Mvh Matchmaker no1

      Känns som det hade blivit en riktig ”tomten är far till alla barnen” jul

    Jag skulle lätt kunna ta han men skulle inte orka med Katrins tjat då om att man är bla fet eller all annan möjlig skit hon skulle kunna vräka ur sig ??

    Som ”vanlig” är frågan om man vågar ge sig in i den familjen

    Tror tyvärr inte att någon vettig kvinna skulle vara villig att tvingas vara exet till lags och aldrig få vara ifred. Finns snygga killar överallt utan det bagaget. Tvingas fira allt med de två andra. Nej tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.