Vem är Anna Book arg på nu?

Ord är bara ord, tills de bevisas i handling. Många vet vad de borde göra, men färre gör vad de vet. Jag kan inte längre göra vad som är bäst för alla andra utan, nu måste jag istället försöka åtminstone att göra det som är bäst för mig själv. ”Jag borde ” – Det är inget bra motiv för att sätta igång något, många går runt med en ryggsäck som andra hängt på dem
– kräng av den ? #kanskelederdettilleftertanke #ornot // Till alla er som är blockade

Som så många gånger förr så är Anna Book arg, men fortfarande kryptiskt arg och vill gärna publicera en massa ledtrådar så att den som hon är arg på förhoppningsvis förstår att meddelandet är till hen, men också för att vi andra ska förstå att Anna Book – återigen – blivit felbehandlad, utnyttjad, trampad på eller kanske rätt och slätt kränkt, men utan att ge någon som helst mer förklaring till det hela.

I slutet av sitt kollage har hon även – sin vana trogen – postat en bild på sig själv där hon allvarligt stirrar ut i luften, och vi fattar fortfarande ingenting.

Här hittar du bilderna i Annas inlägg om du är blockad.
Vilket du nog är. Det är vi alla. 😉

150 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Och som vanligt så avslutas hela spektaklet med ett inlägg om att gå sin egen väg, fokusera på sig själv, osv.

    Anna är mer fjortis än fjortisarna själva.

      ”Gå sin egen väg.”

      Hon har ju inte ens författat sitt inlägg själv. Tänkte att det trots alla f*ck ändå var väldigt sammanhängande för att vara AB – och fullständigt FRITT från ORD satt helt i VERSALER. Och korrekt stavat samt inte bestrött med knasemojis ?❤️?☀️?❤️.

      Googlar hon efter comebacks och citat som matchar hennes sinnestillstånd?

      https://www.google.com/search?q=%22What+fucks+me+up,+is+when+a+person+knows+exactly+what+you%27ve+been+through,+promises+to+be+different,+and+ends+up+doing+the+same+shit.%22&sxsrf=AOaemvKOko4eq2XwVBaEI1urp5QunaJw-Q:1641458319953&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwih2svg3Jz1AhU5RPEDHa0QAosQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1390&bih=1230&dpr=2

      ”Gå sin egen väg.”

      Hon har ju inte ens författat sitt inlägg själv. Tänkte att det trots alla f*ck ändå var väldigt sammanhängande för att vara AB – och fullständigt FRITT från ORD satt helt i VERSALER. Och korrekt stavat samt inte bestrött med knasemojis ?❤️?☀️?❤️.

      Googlar hon efter comebacks och citat som matchar hennes sinnestillstånd?

      Oj det mycket fucking.

        Ja det är många fuck ojoj och självömkan i vanlig ordning. Hon vill väl sända pikar till någon och få uppmärksamhet och sympatier. Tror hon är arg någon av sina barn F eller A, eller är det möjligtvis My igen som hon är besviken på.

      Orka ge henne uppmärksamhet, kvinnan mår uppenbarligen inte bra. Bäst vore om alla slutade snacka om henne och ge henne den sortens uppmärksamhet. Om hon föll i glömska så vore det. ?????

        ???

      O såå omoget att skriva på engelska!

        Fast AB har ju inte skrivit ett ord av den engelska texten. Den har cirkulerat i minst fem år på olika ”citat”-sidor där AB säkert hittat den, färdig lay-outad med hoppig skrivmaskinfont och allt – bara att skärmdumpa och lägga ut vid SVEK.

        Vid en snabb koll, inser man att texten inte är felstavad.. Alltså har Anna snott citatet.

    Vem finns det kvar att bli arg på? MM eller Dr Albans fd fru? Resten har väl avpolletterats efter att andra liknande instainlägg genom åren.

      Och vem ska ta hand om hennes växter och nitiskt sköta kattlådan??

        Finns inga katter kvar längre, men när det begav sig var både A och R på hugget.

      Precis.

      Överskriften borde varit:
      VEM ÄR ANNA BOOK INTE ARG PÅ?

    Gå din egen väg Anna ??? Det är du mot världen, kämpa!!!

      Så känner vi alla som kommit i klimakteriet – låt oss gå vår egen väg?

    Skriver hon ett meddelande till dem som är blockade och inte kan läsa det?

      Jag skrattade högt när jag såg sista meningen. Det har ju postats flera länkar till sidor där man kan se allt hon gör på Instagram trots att man är blockad. Hon läser ju enligt egen utsago aldrig här eller på FB, men hon har nog varit inne och läst om sig själv och svär över att folk hon blockat ändå kan snoka.

      ?

      Yepp ????

    Sådana här händelser skapar reflektion ??

      Eller som AB skulle uttryckt det:
      ?❤️?☀️?❤️

    Fuck, fuck, fuck.?
    Fuck, fuck, fuck ?

      …eller
      Baam, baam ,baam
      Baam, Baam, Baam

    Åhh Anna…. såg ngn repris av TV-programmet Klassfesten med Booken & Margeaux. Satt helt fascinerad framför hela programmet, Booken svär som en borstbindare, vulgär som få, när hon skulle sjunga 3 små snuttar så framförde hon dem som att hon uppträdde på största scenen i Las Vegas, tog varje chans att framhäva sig själv, bölade (så klart…) medans Margeaux och Renée Nyberg roat tittade på. Hon behöver hjälp!

      Hon är ju en stjärna! De som inte har förstått det är mother fuckers!

      Hon behöver ett nytt liv.

    Anna suris och velat bli inbjuden till gratisresan till Buustamon och mysa med Mysan & Kin!

      Mys tanke med nyårsafton skulle släta över det hela. Anna vill ha mer än pizza och partyhatt. Dumpa My nu och för alltid!

        Håller med Anna borde dumpa My, det borde hon gjort för längesen och jag tror hon försökt tidigare, för My utnyttjar Anna för att själv få exponering, som nyår då fick My sin studio uppvisad på Annas insta och lovord om sig och sina dyra ”tjänster”.

          Anna är ju ingen bra reklam för My.
          Anna försöker hela tiden få My att bli fetare med hembakat, fika, godis, uteätande, pizza mm
          Anna som för övrigt sagt att hon inte äter pizza, sedan smäller hon upp den ena pizzaätarbilden efter den andra radar upp det som ett pärlhalsband.

      Det tror jag inte, Anna har väl aldrig åkt skidor? Kan inte ens föreställa mig henne på skidor, Anna och hennes familj är mer Spanien semestrar, sol och värme.

        Jodå. Hon var med ett år. Bröt väl svanskotan eller vad det var.

          Såklart ?

          Ja, det var Anna, My, Tanja Fylking och Mirka.
          Anna stod mer eller mindre still på ett par längdåkningsskidor när hon ramlade omkull. Samma hotell som nu.

            Ja sponsresa och det är det troligtvis nu också, fast My märker väl inte ut det som reklam, hon fuskar mycket. Anna borde dumpa My för My utnyttjar Anna för att få exponering via Anna och för att få PR för sin studio och sig själv.

    En intressant detalj hos Anna just nu är att ALLA bilder från reklamen för glasögonföretaget är borta från hennes Instagram. Hon har ju lagt ut massa bilder på sig själv i olika glasögonmodeller och senast inför jul så promotade hon dem som en bra julklapp. Men nu är alla bilder borta? Kanske det var där det skar sig?

      Tror också att det skurit sig med glasögonkvinnan!

      Även grankvinnan lär ligga dåligt till med tanke på att hon tydligen(?) malde ner Smålandsgranen till kransar och andra miniatyrer medan vi fick se bilder på plastgranen.

      Tror att My sitter säkert – än så länge – men vad vet jag? ?

        Det hade varit högklassig underhållning att få se Anna B mala ner en smålandsgran – hade hon livesändning på det?
        Om inte – VARFÖR?!?!??

      Så här inför deklaration är det väl så att många raderar den reklam de inte tänker ta upp som inkomst. Det är ju även värdet av produkterna som skall tas upp. Vem fan vill skatta för ugglan Helges avlagda gamla glasögon?

    Säkert My Martens.

    Anna verkar inte följa Mytomanen nu.

      Hon följer visst My

      MM har ju kommenterat:

      ❤️???

      My och Anna känns som en väldigt bra match. Så tror inte att det kommer skära sig mellan dom. Hon hade kommenterat en kommentar med att det inte bara är vänner som kan svika typ, utan även kollegor. Så ja det är säkert ett samarbete.

        Alla glasögon är borta.

        Arla har tröttnat på att ge henne frukostyoghurt. Eller liknande.

          Hon fick väl ingen gratis gran i år heller.

            Sveket!
            Kränkningen!

        Fast Anna borde dumpa My och inte fjäska för henne. My utnyttjar ju Anna för att själv få mer uppmärksamhet och värdefull exponering. My måste ha en kändisvän, vad vore hon utan det liksom.

    Jag är skulle bara vilja ha en professionell förklaring på varför hon STÄNDIGT måste klämma in att hon ”tagit en dusch” i var och varenda sammanhang. Helt seriöst är det för att hon här rädd att hon kulet illa eller vad är grejen?. Samma sak med ”renbäddat”?! Är hon rädd att folk ska tro att hon är smutsig? Ärlig fråga och undrar

      Var hon inte i konflikt med Johannes Brost för massa år sen? Minns löpsedlar om att Anna påstod att Brost sagt att hon luktade illa.

        Oh ja, det stämmer. Johannes Anna och ett gäng till var i Japan och medverkade i en galen tv-show. Minns att dom fick klä sig i en tajt rosa catsuit och åka ner för nån rutschbana. Hittelön till den som hittar var man kan streama den showen. ?

          DET programmet alltså….?Hur kunde dessa sk. ”kändisar” ställa upp, (ja,ja, fattar det är stålar och gratis resa till Japan..) snacka om förnedrings TV deluxe, skulle ju aldrig gå att sända idag, tack och lov.

        Har för mig att han skrev om det i sin bok så inte omöjligt att det stämmer.. Eller så kanske han bara ogillade henne allmänt..

        Alltid när nån kommenterar att hon skriver så mycket om duschandet drar nån upp historien med Brost. Om hon vill att ryktet om att hon luktar illa ska falla i glömska, borde hon nog faktiskt sluta skriva så mycket om att hon duschar,

    Mycket kan man ju säga om henne men hon bjuder fan på show. ???

      Anna – the gift that keeps on giving ?

    Baserat på den som skrivit texten Anna lagt upp, och Anna själv, så skulle jag gissa att det är DEM som det är fel på, inte personen de vill ha till syndabock. Kanske personen som skrev texten dock syftar på en partner som varit otrogen, fine i så fall. Men Anna? Det är något speciellt med personer som ständigt har motgångar men aldrig rannsakar sig själva eller inser att de är den gemensamma nämnaren i alla sina misslyckade relationer och andra åtaganden.

      Tycker det antyds att det kan vara sonen…

    Nån som vet om Åza skrivit mer om dissningen hon fick utstå av M och A? Från att blivit tvångsnerbäddad i Annas säng till att bli paria i rekordfart. Måste gjort ont i Booken som givit bort sitt egendrejade alster. Om hon grät när det gavs bort, måste käftsmällen varit total när insikten om att den hamnade på fiendesidan landade.

    Tror ni Åza någonsin åt mackan hon fick som färdkost vid sista besöket? ?

      Oklart. Hon fortsätter med sina egna träningsevent (aldrig reklammarkerade) och verkar vara BFF med kvinnan som Anna gratisred hos tidigare.

      Den där diss i gen var verkligen mysko. Åza skrev att vännen inte behövde henne längre o var ledsen för det. Medan Anna skrev spaltmeter om något jobb hon inte fick vara med på. Något m power. Att hon blivit illa behandlad och kränkt. Tror Åza anordnade ngt träningsevent m power tema.
      My som Åza troget förvarat i flera år dumpade Åza verkar det som. Skitkonstigt alltihop.

        Ja, Åza ställde upp för My när alla andra vände My ryggen vid Maggan-gate. Det var starkt och modigt gjort av Åza och säger mycket om My.

    När/ska du bemöta den (all) kritik ang Isabella-inlägget igår? Känns liksom som att 160 kommentarer i princip ifrågasatte inlägget, inte en enda kommentar ang det?

    Det påverkar liksom bloggen i det stora liksom.

    Du som mailade chefen ang det, fått svar?

      Men peka på influencers som inte kan bemöta kritik kan man göra. Sten i glashus?!

        Har inte pekat på någon. Och vad är det förövrigt för sandlådenivå? Lyssna på vad läsarna reagerar på istället, var bättre än ”influencers som inte kan bemöta kritik”.

        Det var dessutom inte dig jag frågade, så vad blir du så upprörd över?

          Jag syftade på Camilla. Att hon kan kritisera andra influencer för att de inte kan bemöta kritik professionellt men när har hon själv gjort det? Alltid passivt aggressiv i sina svar till kommentarer och som nu, när massor av läsare kritiserar, så låtsas hon som ingenting. Precis det beteendet hon själv pekar på hos influencer.

            Haha ja då är jag med, sorry ? Trodde du menade till mig.

            Japp, är helt enig det du säger! Och tycker inte detta bara ska sopas under mattan som det alltid görs när hon gjort fel. Tex ett inlägg ang Biancas fot som påstods vara redigerad men alla kommenterade att hon faktiskt bara satt på den.

            Kommentarerna i gårdagens inlägg svarade hon inte heller på.

              Det var jag som var otydlig ?

      Finns ingen anledning att hon ska bemöta det hon skriver.
      Skulle inte förvåna mig om det är flera som byter nick och adress för att försöka få fler kommentarer att verka komma från olika människor.
      Liksom!!!!

        Liksom ❤️

        Om hon vill vara seriös, så jo jag tycker det. Och tror att många känner likadant. Varför skulle flera byta namn för att skriva kommentarer? Visst, det finns vissa nötter. Men majoriteten gör väl inte så.

        Fast.. du kanske skrev 159 kommentarer om det igår i olika namn? ??

        Då skulle väl det ske under varje inlägg, eller!?

        Det skulle förvåna mig och det kan Camilla se. Den här gången gick hon långt över gränsen och jag hoppas verkligen (också, eftersom jag inte är samma som startade tråden) att Camilla både förstår vad hon gjort för fel och bemöter det.

          Exakt!

      Hej!
      Jag håller faktiskt inte med om kritiken den här gången.
      Jag vidhåller att jag skriver om hur Isabella själv uttryckt sig vad gäller sitt föräldraskap, och pekar på hur det ändras, beroende på sammanhang.
      Jag skriver om hur Isabella skriver om sig själv som förälder.
      Jag uppskattar all form av feedback och konstruktiv kritik, men i det här specifika fallet tycker vi olika. // Camilla

        Du skrev inte alls om hur Isabella själv skrivit om sitt föräldraskap. Du tolkade vad hon hade skrivit. Om du på riktigt tror att det du skrev i inlägget bara var det Bella själv skrivit så har du nog faktiskt färgats för mycket av din bild av Bella.

        Men ja, du håller inte med så då är det väl så. Själv tycker jag att du verkar behöva lite distans till Bella. Och det säger jag utan att gilla Bella öht.

          (11:20 är inte TS)

        (Från TS)

        Kanske vore bra att ta det med läsarna? Med tanke på att i princip alla kommenterade att det var över gränsen? Det känns som att du behöver lite distans till allt som rör henne, och bli mer objektiv.

        Som många skrev märks det att du har en annorlunda relation till Isabella, även de som inte har nån relation alls kände att det var för mycket och för negativt istället för att lyfta det.

        Därav tänker jag att det är bra att bemöta kritiken. Du tog upp vad Isabella skrivit, fast med dina känslor inblandade. Som många skrev kanske du ska bryta allt med Isabella, skriv inte om henne. För det blir verkligen tydligt att du inte tycker om henne när du omvänder det till negativt tex ang att nannys har uppfostrat hennes barn.

        Tråkigt att du inte lyssnar in majoriteten av läsarna, det är ju ändå tack vare läsarna bloggen går runt.

        Men då vet jag! ?

        Jag är med dig i detta Camilla. Jag kan tycka att det var vidrigt och väldigt oförskämt av IL att skriva att HON gjort barnen så bra, barnen har en far som dessutom enligt IL var hemma betydligt mer än hon själv i spädbarns/bebis-åren. Och bara rent generellt så skriver man inte så som IL gjort. Man skriver VI och inte JAG. Dessutom får man tåla att bli kritiserad även när man lägger ut sina barn på sociala medier och galna människor kan till och med skriva att barn är fula. Så alla A-,B- och C-kändisar borde lämna barnen utanför………..men vad skulle dom då skriva om? hahahahhaha

          Fast hon skrev inte att hon ensamt hade uppfostrat dom. Men vill man lösa med de glasögonen så förstår jag att man tolkar det så.

          Sen var det onödigt att skriva om barnens skeva världsbilder osv. Hur är det relevant till ”granskningen” av Bella?

            Handlar väl om Bellas egna skeva världsbild antar jag,

              Ja men skriv om den då.

          Fast Isabella var med sina barn mest hela tiden när de var spädbarn, hon brukade ha med dem på jobbmöten till exempel så där har du fel Nyttnamn/L/Sofia/anette.k. Att du tycker det är vidrigt att skriva det hon gjorde säger allt om dig och du visar tydligt att du är en I.L-hater och att det är fel enligt dig på allt I L gör och inte gör. På tal om galna människor. Alla vet dessutom att barnen har en far också så inget fel och definitivt inte vidrigt eller oförskämt.

        Det stämmer inte och det är nästan mer skrämmande än vad du skrev, dvs att du inte förstår var du lägger in dina egna tolkningar och vad som faktiskt är vad Bella sagt.

        Du borde kanske läsa ditt inlägg och sen alla kommentarer en gång till. Du brukar vara duktig på att få med dig drevet varje gång du skriver om Bella men den här gången var det många som sa ifrån och det med all rätt!

          (Varken TS eller Anonym 11.20)

        Du måste förstå hur mycket detta enbart skadar ditt eget anseende och hur oseriöst det får bloggen att framstå. Du följer ju inte de strama ramar du förväntar dig att andra ska förhålla sig till.

        Du kritiserar influencers när de använder sina barn i sina kanaler – MEN kan skriva om andras barn och influencers uppfostran och inte fatta det olämpliga i det.
        Du förväntar dig att influencers ska bemöta all världens kritik sakligt och bete sig som ”företag och varumärken” – MEN sitter själv och larvar dig när du själv får välskriven och saklig kritik.
        Du skriver uttryckligen att bloggen inte handlar om spekulationer (står i din bio) – MEN ändå kommer det ena spekulativa inlägget upp efter det andra. Ofta med rätt elak undertoner (ex. alla inlägg om IL, My Martens och Anna Book).

        Tycker du ska vara lite mer rädd om dina läsare Camilla.

        Jag förstår inte varför du har ett sådant behov att försvara inlägget med näbbar och klor. Det är alltså viktigare för dig att ha kvar inlägget än att pudla och ta ner inlägget. Varför har du ett sådant behov att ha kvar inlägget när det uppenbarligen inte uppskattas av läsarna? Är ditt personliga agg så stort? Det känns inte sunt.

    Om man så återkommande känner sig felbehandlad, trampad på och sviken av människor runt om så skulle jag börja tänka över om det verkligen är fel på alla runt om eller om det är något hos mig som JAG behöver jobba på. Anna tycks hamna i de här situationerna flera gånger varje år och visst kan man dra till sig trubbel och fel människor men då är det väl också pga att man har saker hos dig själv som man behöver jobba med för att de personerna inte ska dras till en. Nu är det rätt tydligt att det var ett annonssammarbete som det skar sig med, vilket inte skulle vara första gången. Hon skulle behöva vara tydligare inför nästa sammanbet vad hon har förväntningar så att hon inte hamnar där igen.

      Är det inte lite som med massoravbarnmamman. Knappt ngn social kontakt utanför hemmet, aldrig varit ute på arbetsmarknaden och vet därför inte hur du interagerar med människor.

      Ja visst är det intressant hur någon SÅ trevlig, underbar, omtänksam och bäst kan hamna i så många konflikter och drama med andra människor? Jag har aldrig någonsin känt så som Anna går med jämna mellanrum över någon som ”svikit” eller brutit med någon för att den är en sk motherfucker ?
      (Jo gjorde slut med en vän något åt efter gymnasiet för jag kände att det inte var en relation som var bra för mig. Skrev och förklarade det för henne och gick vidare i livet)

      Tyvärr är sådana människor ofta oförmögna till självinsikt-de känner sig speciella, grandiosa och anser sig ha speciella rättigheter. Projicering är oerhört vanligt. Det är ett tragiskt moment 22. Det är vanligt att de blir allt ensammare med åren i takt med att symptomen rotas djupare och djupare och bekanta (tom deras egna barn ofta) tröttnar.

    Jag tror allvarligt talat att det handlar om en bipolär sjukdom.

    Anna måste nästan gått igenom alla sina ”fienders” följarlistor och blockat alla.
    Att jag följer Camilla är väl nog för henne.

      Jag kollade på hennes instastories utan att följa henne. Det räckte tydligen….

        Samma här… blockad

          samma här

            Jag blev blockad nästan omedelbart efter att jag börjat följa Anna och tycker ärligt en vuxen människa kan ge en förklaring till varför de blockar.
            Går att ta i ett meddelande t ex.
            Jag skrev liksom bara ett allmänt inlägg, en liten fundering som inte direkt hade nåt med Anna att göra. Tjong då var man borta.
            Men nu i efterhand kan jag tycka att det spelar ingen större roll.
            Men det här inlägget hon gjort nu ger sken av att vi ALLA som är blockade mer eller mindre ska ta åt oss att vi gjort fel.
            Om hon inte kan acceptera att man kanske inte alltid slickar röv och att nån kanske följer nån hon inte gillar…ja då är det ju Anna felet ligger hos. Hon kan ta och fucka sig själv tycker jag eller rent av ta ett varv på My’s berömda kaktus.

              Tror du att Anna har tid att ge alla hon blockar en förklaring?

              Sen håller jag inte med om att man behöver förklara det. Visst, Anna blockar hejvilt men det är ju helt upp till henne vilka hon vill ha där anser jag.

                Anonym 18.45
                Som offentlig person är det bara rent skamligt att blocka sina följare pga att nån kanske ställer en fråga eller följer nån Anna inte gillar. Det är lågt och barnsligt.
                Sen du som skriver att hon inte har tid att skriva till dem hon blockar…nog har hon tid…kolla hennes lång långa inlägg och hon sitter och nagelfar sina följares konton så nog har hon TID

                Anna har TID. Det är inte problemet. Problemet är att hon vill ha beröm och positiv uppmärksamhet enbart trots att hon själv är snarstucken och otrevlig helt omotiverat. Nej, hon behöver självklart inte förklara sig-konsekvensen blir att hon är ökänd och får köpa följare istället.

      Japp, när jag började följa Bloggbevakningen på IG så blev jag blockad av AB ?

      Jag följer bloggbevakning och tittar på Annas instastories ibland utan att följa henne. Living on the edge… lika amazed varje gång jag klarat mig från blocken ??

        Jag följer både BB & AB!
        Väntar på repressalier och försöker ligga lågt…

      Fast det är väl inte så konstigt, jag skulle inte vilja följa/va kompis med någon som följer en person som skriver massa skit om mig.

      Jag följer bloggbevakning sen en tid tillbaka och undrar när jag ska bli blockad.

    Det var väl rättegång?

    Det måste vara något mer än att hon är en lite dramatisk och passivt aggressiv medelålders kvinna. Tänker dock inte gissa för har ingen kunskap i ämnet alls men något står ju inte rätt till.

      Men du kan ändå häva ur sig att något inte står rätt till och att det måste vara något mer än att hon är lite dramatisk?

        Ja? Hon beter sig ju inte som en frisk människa.

        Tycker du att det verkar stå rätt till?

      ”medelålders kvinna” ??

    Alltså den gapiga människan. Hon borde bli fråntagen internetuppkoppling.

    Läs om Emotionellt instabilt personlighetssyndrom (fd borderline).

      Ja borderline är ju alltid något folk drar till med ? Eller bipolär. Bara sluta hobby diagnostisera folk över nätet.

    Maggan kommenterar friskt på LMs insta…

      Lm?

        Louis Marti, fästmannen. Tror dock att någon ”lånat” Maggans insta. Det låter inte som hennes egna ord…

          *Louie

          Det är Maggans insta. På lyset igen inatt?

          Ah ok. Book har ju också kommenterat friskt där ?

          Aha. Men är det konstigt att hon kommenterar på sin fästmans insta?

            Sarkasmen. Som hon körde mot sitt ex också. Kommentarerna tas nog snart bort.

              Samtliga kommentarer under inlägget är borta nu…

                Nej en del är kvar. Däremot är ett inlägg borta från Louie Martis instakonto; han skrev att han checkade in på Hotell Kung Carl. Det verkar borttaget.

                  Ja, just det!

                  Vad stod det i inläggen?

                Jag ser dem. Men följer inte Maggan Louie?

                  Verkar som att Maggan inte följer Loui längre. Spännande med hennes senaste post med ett tydligt f*ck you-finger. Mer drama än Anna Book ju.

                    Hon tog tillbaka honom fast han var otrogen efter så kort tid. Det blir aldrig bra.

                    Det blir säkert bra igen.

                      JFan för karlar?

      Vem är LM?

        Allt handlar väl om hennes karl nuförtiden.

          Han vill väl så gärna bli känd och vill få uppmärksamhet i media, Magdalena bjöd hem aftonbladet för intervju och bilder troligtvis för att Loui ville det. Han vill ju bli känd och skådis, han har haft några inhopp i några filmer och serier med endast någon replik men inte direkt varit känd innan fast det är uppenbart att han vill vara, bli, kändis och det har han ju blivit nu genom Magdalena. Hoppas det är henne han vill ha mest och inte kändisskapet mest.

      Jag kan inte vara den enda som gick in på Linda-Maries konto för att se vad som skrivits? ?

        Samma här!

        Vilken linda – marie?

    Jag är blockad, har aldrig skrivit ett ord till henne.

      Samma här! Vad har jag gjort för fel Anna?? ?

    Fast varför skulle hon berätta vad hennes barn har gjort? Att hon håller barnens skit utanför är ju bara bra. Om mina barn gjort liknande saker hade jag fördömt handlingarna men inte skrivit ut om det för andra utomstående att ta del av. Tyvärr tror jag dock inte att hon ser att barnen har gjort fel, utan hon tycks försvara dom. Och det är ärligt synd att hon inte förstår att hon gör dom en otjänst. Hur ska de ens ha möjlighet att lära sig av misstagen då?

    Herregud, vuxna människor – skärp er!!
    Anna Book uttrycker sig mycket och märkligt, men låt henne vara. Hon har väl aldrig gjort Dig något?
    Anna är som den där stackaren i småskoleklasser som ”alla” skulle tycka illa om bara för att klassens ledartyp tyckte så. Tack och lov växte de flesta ifrån det beteendet.

      Så när Bella ljuger så ska det ältas och dras i evighet och till och med skrivas om hennes barn. Men Annas lögner, då är det synd om henne.

        Personligen tycker jag samma när drevet går om t ex Isabella och My också. Just detta inlägg handlade om Anna.
        Tycker det är patetiskt vuxenbeteende.

    Vill man inte bli skriven om låser man sitt konto till allmänheten, annars får man tåla både kritik och kommentarer. Det gäller både Anna, IL eller vilken annan Influenser som helst!

      Varför?

      Vad har människan för behov av att uttrycka sig elakt och kritiskt mot en människa de inte känner.

        Elak behöver man inte vara, men kritisk om någon försöker sälja med lögner. Just Anna är rätt provocerande tycker många för att hon skryter och fejkar med allt hon gör, hon lajvar kändis. Jag tycker tyvärr att hon är lite komisk när hon tror att vi tittare tror på det hon visar upp??

        Det finns inte mycket att visa upp i den familjen, snarare lite tragiskt när hon inte förstår att hennes ego förstör för hennes barn.

        Som man ropar får man ofta svar. Anna är en komplex röra av förmodligen många diagnoser och har två grovt kriminellt belastade barn som hon betett sig mycket märkligt när hon fått frågor och kritik om. Ett av MÅNGA exempel på märkliga saker hon oavbrutet gör. Hon borde hanterat detta på ett HELT annat vis. Hon triggar många negativa känslor hos bla människor som vuxit upp med liknande förälder eller haft en sådan partner tex. Hon ljuger på ett patologiskt vis. Kort sagt-Anna har också ett eget vuxenansvar att korrigera sitt eget beteende online-alla kommer inte vara snälla på internet , speciellt inte när någon som Anna kommer in, ljuger som en häst travar och kräver uppmärksamhet och beröm. Alla som kritiserar Anna driva inte av elakhet eller är elaka troll-många har helt enkelt negativa erfarenheter av Anna-beteende på nära håll. Därför borde Anna ta time out och jobba på att mogna mentalt om det går. Att säga åt folk att vara snälla och sluta kritisera funkar inte. Offentliga personer får alltid kritik och Anna är ett extremt exempel på en person utan social kompetens men som TROR hon har massor av den varan.

        Nu kan hon inte ta eget ansvar så då borde hennes närmaste anhörige-dvs maken-ta rodret men det förmår han ej. Tyvärr.

    Hon är så slut i huvudet ?
    Man skulle vilja vara en fluga på väggen i det hemmet!
    Tre av fem är dömda för stöld och våldtäkt och barnen väljer partners som också har en kriminell bakgrund.
    Herregud ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.