Här gäller att ha tungan rätt i mun

Jag har förmodligen norra halvklotets halaste fingrar med tanke på den mängd glas och porslin jag lyckas ha sönder varje månad, och av den anledningen så är vårt vardagsporslin sådant att det i alla fall inte gör ont i hjärtat om något skulle gå sönder.
Ju mer försiktig jag försöker vara, desto halare blir fingrarna och jag hade aldrig ens vågat öppna kartongen till det här porslinet från Hermès som Bianca visar upp, än mindre använda det.
Kanske med dubbelhäftande tejp på handflatorna?

En kopp med fat kostar dryga 2000 kr, men om du köper två, som här ovan, så får du ner priset för båda till 3800 kr.

Igår skrev jag ett inlägg om Hanna Schönberg och hennes kortlek från Prada.
Tydligen ska hon ha fått den i ett pressutskick, tillsammans med en julkula att hänga i granen.
Det gjorde mig nyfiken och fick mig att fortsätta lite till på samma spår här – dyra och ömtåliga saker som lätt går sönder.

Ett fyrpack julgranskulor från Prada går loss på omkring 2 900 sek. 
Jag hade haft bubbelplast under granen.

Ganska billig ändå…
Dior tar runt 4 300 kr för ett fyrpack, samtidigt som du får hosta upp hela 11 100 kr för TRE dekorationer från Cartier.


Förresten – varför slamrar man som mest i köket när man försöker vara så tyst som möjligt?
Tänker att det borde hänga ihop med mina försiktiga men ack så hala fingrar?

170 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så sorgligt alltihop

      Jag tror detsamma. Poff säger det och vi är borta. För mej känns det absurt med dessa priser när många människor i världen svälter ihjäl.

        Ja, bäst vore om alla i väst levde på absolut miniminivå och skänkte resten till svältande barn. Du kan väl börja?

          Varför överdriva och prata om att alla ska leva på absolut miniminivå? Tycker att det handlar om lyxköp. Det kan med rätta, tycker jag, få ifrågasättas. Du kan kanske börja med att följa ditt eget råd? (Förlåt, säkert skänker du redan mycket).
          Jag är inte samma anonym som ovan.

            Poängen är att det kan anses som lyx att köpa en jacka för 2000. Eller köpa en tallrik för 500 kronor. Ska man peka på andra kan man väl sopa rent framför egen dörr först.

            Behöver alla en 60 tums teve, ny iPhone så fort en modell kommer ut, flera klänningar, osv. Eller köper vi alla saker som i någon annans ögon är onödiga och som vi skulle klara oss utan. Blir ju alltid en tolkningsfråga. Hur mycket får man lägga på porslin, en väska, mobiltelefon osv innan man ska tänka på de som svälter?

            Sen vet vi ingenting om hur mycket någon med Pradatallrikar skänker heller så det blir bara löjligt.

              Men nej, kan faktiskt inte se att en jacka för 2000 kr är samma onödiga lyx som tre julgranskulor för 11 000 kr.

                Precis så! Bra där.

              Tycker mest du kommer med en dålig ursäkt.

          Vilken elak kommentar. Mår du bättre nu. Usch ?

            Jag menade 12.44. Usch.

        Tror mer på ett slut som i boken på stranden av Nevil Shute. Istället för kärnvapenkrig så i form av en eskalerande global uppvärmning som förändrar livsvillkoren och gradvis slår sönder civilisationen som vi idag känner den. Vissa reagerar med oro medan andra lutar sig tillbaka kör på som vanligt och lever i förnekelse.

          Ja och en bra och tänkvärd bok dessutom.

        Det handlar väl mest om, för mycket pengar till fel människor.

      Faktiskt sorgligt. Men man ser ju på biancas vloggar att det enda hon fyller dagarna med är konsumtion antingen via shopping eller behandlingar. Så kan det väl vara när man har cashflow men det måste vara rätt tomt.

        Fast du vet ju bara det du ser i hennes kanaler som antagligen styrs av vad folk är intresserade av att titta på. Tycker det är så otroligt osmakligt och rent av elakt att sitta och skriva att hennes liv är sorgligt. Hon har ju ett otroligt framgångsrikt företag som hon varit med och byggt upp, arbetar på ett annat, sitter i TV och gör Talang plus Wahlgrens värld och verkar ha fin familjerelation. Det enda som är sorgligt är din kommentar.

          Du tycker ju ofta att både inlägg och kommentarer är negativa så vad får du ut av denna blogg?

          Tycker du. Glöm inte bort att du tycker precis lika mycket som alla andra här på bloggen och ditt tyckande är varken bättre eller sämre än någon annans. Ändå sätter du dig på dina höga hästar och talar om för alla vars kommentar du inte gillar att de tycker fel.

            ?

          Nej hon har inte byggt upp något företag. Det är andra som gjort. Hon har bidragit med sitt ansikte och sin kropp. Och hon äger väl typ bara 11% av det företaget idag?

            Vad snackar du? Bianca har varit med och byggt upp företaget Caia, det är fakta.
            Hur uppstod Caia enligt dig?
            Caia har byggts upp från början av 4 personer, en av dem är Bianca.

        Hon mår ju inte särskilt bra heller.

    Alla märken börjar kännas så tacky tack vare flunsorna

      Kalla mig snobb. Jag håller med. Nästan alla flunsor, är helt vanliga medelklass tjejer som ser bättre ut än vanligt och är lite mer street smart än snittet. Tjejer som vuxit upp med HM, Gina tricot mfl budgetmärken. När de får råd att klä sig i lyxmärken blir det lite som att se elefanter dansa i raffset.

        Är det du Jan Guillou?

        Skojar bara ?

          Haha nej, men inser att det kan uppfattas så.

        lite mer street smart är snittet tvivlar jag dock på…

          Kanske inte street smart då men fräckare än snittet.

            Haha hur då?

              Var det inte Antonija som blev sur över att hon fick en lapp på sin bil när hon ställde sig på någon annans plats för hon inte orkade gå? Sån typ av fräck menar jag.

            Egoistiska alltså

              Precis!

              Folk som inte förstår sånt, är dom värsta.

        Jag kommer aldrig fatta varför de influencers som har budgeten att köpa kvalitétskläder med bra passform och material väljer att köpa polyesterkläder från NAKD och Bubbleroom.. De billiga kläderna har så dålig passform, knappt någon design att tala om och är ändå utrensade och uppe för försäljning på Sellpy några månader senare! Tänker på min pappas Boomerang tjocktröja han haft i 20 år och som fortfarande är skön och snygg

          Enda anledningen är att de för BETALT för att bära dessa kläder. Annars hade de aldrig gjort det såklart?

          Men ännu värre är väl när de väljer att göra samarbeten och t.o.m ”designa” (klart ngn annan gör det, men de lägger kanske till detaljer) dessa plastkläder och sen marknadsför dem för unga tjejer, som ”skönaste jag nånsin ägt” ofta till saftiga överpriser i förhållande till materialet (plast) och usel sömnad. Varpå dessa unga tjejer köper slut lagret på några minuter. Svårt lurade. Äcklar mig ngt oerhört hur de profiterar på unga som inte fattar bättre.

            Ja det är för djävligt. Det är inte ens snyggt förpackad skit utan billigt förpackad dynga till överpriser, där man utnyttjar tonårstjejers dåliga självkänsla till att tjäna pengar.

        Det ser så himla roligt ut när man ser tjejer som är just gina och h&m-typen gå med t.ex Chanel. När jag såg den långa kön utanför Chanel i Stockholm i höstas var det bara såna tjejer som stod där. Eller ja, säkert inte bara men väldigt många, såg lite fel ut på nåt vis.

          Men Chanel och andra lyxmärken är ju för de som ”vill se rika ut” kanske allra mest. De som faktiskt är superrika (som så klart också köper lyxmärken) kanske inte har samma behov att hävda sig genom lyxmärken, utan mer ”de som vet de vet”.

            Sambons kusiner är svinrika och har alltid varit det, dom går klädda i kläder med minimala loggor eller skräddade kläder helt utan. Den ena kusinens fru som kommer från lägre medelklass klär sig dock som en julgran så fort det vankas fest, det är loggor och/eller omiskänneliga mönster överallt samt överdådiga smycken och medans maken kör en vanlig Toyota som har 5-6 år på nacken byter hon alltid upp sig till senaste Mercedsemodellen vartannat år. Tycker det är rätt kul att se skillnaden.

        Håller inte med om att dom är mer street smart än snittet. Verkligen inte. Dom visar ju hela tiden att dom är precis tvärt om.

      Demokratiskt ändå. ?

        Jo men faktiskt! Solka ner tramset, säger jag! Rolex åt alla!

        Verkligen. Har dessutom svårt att fattat behovet av att visa upp att man har råd att köpa statusprylar.

      My gör reklam för täckjacka med fluff från Kina, tydligen fluff av mårdhund om man ska tro det som skrivs av en som kommenterar på IG. Oavsett känns ju Kina inte som ett land som är 100% transparent och sjysst gällande hur djur behandlas…

        Om det stämmer är det riktigt illa. Men ofta är riktigt illa synonymt med My. Såg att hon släpade upp Svea på nån stor skoter igår. Det där hundpensionatet hade kanske varit en tryggare tillvaro under hela resan.

          Allt för ”spännande” content ?

        Lovisa Vorge stoltserar med päls på sin insta

          Vet inte ens vem hon är men att vara så empatilös hade gjort att jag avföljt. Hoppas att hon får rikligt med kritik. Obs! Inte att jämföra med hat.

          Om det är en päls från ett djur så förstår då inte jag hur man kan ”stoltsera” med det. Skämmas borde hon!

        Djuren i Kina, mårdhundar, katter, hundar m fl, ”avpälsas” på det mest vidriga sätt! Förekommer att djuren flås levande. Hur kan någon överhuvudtaget vilja klä sig med sådan pälskrage eller en hel pälskappa?

          Vidrigt! ☹

          Ja fy fan ??

        Den här gången kan hon inte ljuga om fuskpäls. Bild på bloggen 28/12. Ser så nöjd ut och huden är sååå filtrerad. Hon kan gott sitta ensam på sitt gym och tänka över alla sina dumma livsval. Fy fan.

          Ja, ”naturfärgad päls” enligt specifikation på Johnells. Läste My ”naturpäls” och tror hon då att det betyder ”fuskpäls”?

            Det är nog kortslutning däruppe. Tror hon har en grön modell ock så ?

            ”Tror”. Sådant tar man så klart reda på innan man beställer. Nej, ingen ursäkt som håller för mig iaf.

        Kommentarerna på IG om mårdhund i hennes fluffjackor från Kina är nu raderade av My. Känsligt tydligen…

          Så typiskt henne. Antingen uppkäftig eller tigande.

      Spot on!!!! När jag ser Paow pimpa sig som en julgran i Prada från topp till tå vill jag ALDRIG ha nåt därifrån om jag så fick det gratis. Kittar mig hellre helt i second hand hellre. Flunsor och gängkriminella skövlar designer märken totalt

    Får panik när jag tittar på Wahlgrens värld och ser allt krimskrams. Lyxigare att ha det städat hemma.

      Håller med! P har så mycket prylar, dessutom kommer det bud med nytt krimskrams nonstop.

      Jag tycker det är typ enbart det som gör det härligt ! Att hon haft kvar sin personliga inredningsstil och inte bara helt opersonligt och cleant som alla andra flunsor ?‍♀️ men smaken är väl som baken 🙂 kanske är lyxigare med cleant…men väldigt mycket varmare med krimskrams

        Att ha hordertendenser med medföljande stök är inte en ”personlig inredningsstil”. De har bara för mycket grejer.

      Ja, instämmer, mkt prylar & stök och så skitigt, kolla soffan, helt smutsig. Har man såpass gott om strålar är det konstigt att man inte kan ha det renare kan jag tycka, men tror inte hon ser el bryr sig faktiskt. Skulle tex aldrig själv ha kläder liggandes i högar på golvet..

      Jag håller med. Får också panik av sånt. Eller hos Åsa Ingrosso. Designer som har överpyntat hemmet.
      Jag avskyr de där tidningarna/böckerna som de har under prydnadsgrejerna. Och krams överallt. Gärna i guld. Ser ut att komma direkt från en inredningsbutik i Turkiet.

        ?

        Ha,ha, jamen eller hur, en tidningshög el bokhög på bordet under allt krimskrams, för att liksom förhöja kråkguldet!?

    Jag har rätt så dyr vardagsservis. Har inte på tio år slagit sönder en enda tallrik eller mugg. Och då äts det både av vuxna och barn och besök på den. Kanske har jag bara haft tur?

      Min mamma har en serie från Rörstrands som använts till vardags i 40 år. Kan nog hålla sig snygga i 40 år till.

      Jag Swedish grace hemma från Rörstrand. Funkar designmässigt i 100 år till minst.

        Ja, den är tidlöst vacker.

        använder du det porslinet? jag har fint porslin men använder det typ aldrig. Precis som finkläder som skulle kunna ”kläs ned” till vardags. Blir aldrig av att jag använder något av det.

          Jag är en annan men har också en rörstrand, men en ostindia. Jag ser inte poängen med att använda det fina typ en gång per år och sen ha det undanstuvat. Porslin, kläder, smycken. Jag använder det fina till vardags.

            ja det är helt rätt tänkt. Får ta fram fintallrikarna till kvällsmaten 🙂

          Jag har också en fin servis från Rörstrand, Swedish grace gala. Arvegods. Den stod ett tag i skåpet och jag åt på IKEA-tallrikar. Tills jag en dag tänkte, näe, vad håller jag på med?! Nu används den varje dag. det är mkt roligare att äta på fint porslin!

            Och en vacker dag ligger man gammal på ålderdomshemmet och då lär man inte ångra att man hade framme det fina lite för ofta.

              Man lär ju heller inte ångra om man haft juldekorationer framme året runt, men det roliga är ju att variera mellan olika tillfällen! Tycker jag då. Självklart ska finporslin eller liknande användas mer än en gång per år, men om det används varje dag blir det ju inget speciellt till helgen, högtider etc.

                Det är väl iofs mycket man inte har speciellt till högtider utan det fina året om. Men alla gör olika. Svarade bara på hur jag tänker. Jag tycker att pynt är annars, det är ju nödvändigtvis inte för att det är dyrt och fint man inte har det året runt utan för säsongen. För min del vill jag använda det fina till vardags. Vill inte ha det i ett skåp, då ser jag inte poängen med att ens ha det.

            13:02
            Samma här med att ha plockat fram fina arvegodset och att använda det varje dag. Vackert och så fina minnen, varje dag.

            Och den går väl dessutom att komplettera, så kör!

          Vad är vitsen med att ha fina saker om de bara ska ligga i ett skåp eller garderob?

            ja det är det jag har börjat fundera på.

          Ja, vi använder det dagligen.

          Jag har också Swedish grace som vardagsporslin, ser inte det direkt som ”finporslin” faktiskt.
          Kan kanske bero på att jag samlat på mig de flesta delarna som premier när jag gått med i bokklubbar. Bonniers brkar ju ha en deal med 6 tallrikar + 1 bok för 100-lappen, det enda man förbinder sig till är att köpa 2 böcker till. Allt som allt blir det då ca 500:- för 6 tallrikar och 3 böcker, istället för fullpris ca 1200:-. Tycker det är en riktigt bra deal!

            Problemet med fint vintage porslin är att dekoren inte tål diskmaskin. Orkar inte diska för hand varje dag.

          Jag är inte heller ovan, men har både Swedish Grace och Ostindia i vardagen. Jag ser inte vitsen med att ha finporslin och vardagsporslin, man ska ju ändå äta. Kanske att jag hade tänkt annorlunda om jag hade barn, men det har jag inte (än?), då har jag mer förståelse för att man ”lika gärna” kan ha Ikeas tallrikar för 5 spänn typ.

            Egentligen mer rimligt att använda det dyra till vardagen. Och det man använder en eller två gånger per år behöver inte vara av någon fin dyr kvalitet eftersom det ändå inte används. Har hellre en servis för 300 liggandes 99% av tiden i en låda än en för tusentals kronor.

            Haha har också båda dom! Otroligt bra smak är ni flera om har här hör jag ????

              Som ska det såklart stå, inte om ?

          Så tänkte jag med en jättegod parfym jag fick i julklapp som tonåring. Ville inte slösa den på vilken dag som helst. Slutade med att jag knappt hann använda något innan den tappade lukt för den skulle bara stå och sparas till de där extra tillfällena. Tråkigt, den var ju så god ?

          Jag har också Swedish Grace till vardags, finns ingen anledning att använda ”finporslinet” bara ibland.

          Jag sparar aldrig på saker till speciella tillfällen. Bättre ”glädjas” åt saker medan man kan. Saker i skåp gör inte mycket nytta.

        Den är ju lätt att komplettera också, så det är väl ingen stor sak att använda den.

      Haha vi får se ?

    Tänker mest på att presenten inte alls stämmer in i hennes beiga-, vita-, Matteus-, DIS-hem. Hennes vänner känner ju henne så dom vet vad hon gillar, men verkligen inte en gåva jag skulle gissat på ?

    De från Dior är snygga. Eftersom det aldrig lär bli 95% rabatt så är de inte för mig. Men min amaryllis från nån mataffär är den vackraste jag haft.

      Samma med min amaryllis! 39 spänn på Ica och den har tre fina blomstänglar.

        Härligt ? Det behöver inte vara dyrt att få skönhet man blir glad av.

    Spyr lite på såna här statussymboler. Även om jag tycker allt i inlägget är fint så måste man ju va lite korkad om man är beredd att betala så mycket för att få skylta med ett märke. Känner man sig inte lurad?

      De har nog fullt sjå att placera dem så loggan syns från bästa håll.

      En rolig sak är att det är en ”trend” av influencers att låtsas göra sönder Prada julkulorna. Läs: gör sönder med mening men låtsas att det var en knasig olycka! Såg en artikel med 2-3 videos på utländska kändisar som filmar när de öppnar dem bara för att tappa dem i marken.

        Jag tror att det var ett förslag från Prada för att skapa en buss faktiskt.

        PS förförra året fick jag tre jättestora julgranskulor från Dior, i år fick jag fyra julpynt från Cartier. Kanske produceras de främst som gåvor till kunder och sen har de valt att sälja dem ifall mycket folk har efterfrågat?

          *buzz

    När man har så gott om pengar och vet inte vad man ska lägga det på! ?

    Hade gärna tagit servisen. Har kanske tagit sönder 3 glas och någon kopp sen jag flyttade hemifrån för snart 15 år sen så känns som ett icke problem att man skulle ha sönder dem.

    Så fult med varumärkesnamn på kulorna! Det ser ut som nån billig reklamgrej. Annars var ju de med guld fina.

      Tycker att Prada kulorna var gräsliga

      Ja den var fan gräslig

        Eller hur! ?
        Lägg till Trumps inredningsstil i guld så är stilen fullbordad.

          Passar hos Jockiboi

        Tänk om jag skulle ställt fram en sån när mormor levde – Men för fan jänta, aldrig jag dricker kaffe ur den. Usch sån skit ni ungdomar köper.

          ”Jänta” – så sa min mormor också ?

      Oj!! Ser ju inte ens ut attests ett fint och dyrt porslin!!

      Jag gissar på att den gräsliga kaffekoppen med fat är framtagen för den ryska marknaden. Den påminner om fabergé äggen som var populära hos Tzaren och hanns hov för revolutionen.

        Fast dom är ju vackert gjorda och ser dyra ut. Men du har nog rätt i att de inte är gjorda för svenska marknaden.

      Tyckte den var fin ?

      Typ en lose-lose att köpa sånt. Fult som attan och bara handdisk ?

      Hahaha fy fan!! ???

    Herregud så fånigt. Pinsamt.

    Såg ni Kenza igår på flygplan sitta utan munskydd. Hennes resa är såklart sponsrad och boende i Maldiverna. Hoppas folk avföljer henne.

      VA? Satt hon utan munskydd???? Cancel her!

        Flygbolaget borde cancel biljetten hem eftersom munskydd är obligatoriskt när du reser med de allra flesta flygbolag

          Man får ta av den om man sitter ner och dricker eller äter så det är nog lugnt.

            Absolut men i det här fallet poserar hon för en bild och bär sina barn, hon varken dricker eller äter

              Värre saker har väl hänt? ?

                Än att hjälpa till att hålla pandemin vid liv?

                  Finns nog andra saker vi kan göra för att stoppa pandemin än att bry oss om ifall Kenza har mask på sig..

                  Undrar verkligen hur folk som dig funkar. Vi har en pandemi som nu finns i princip i varenda hörn jorden över, och du tror att en influencer som är utan mask en stund håller pandemin vid liv. ??‍♀️

                    Hjälper till iaf. Som alla andra som inte tar ansvar.

                Min kompis gifte sig i Tyskland i våras. Grannen ringde polisen när hen såg att brudparet tog av sig maskerna för att bli fotade av fotografen. Det är fan mer upprörande än att någon tar av sig masken tycker jag.

                  Herregud vilken gubbjävel. Hoppas han dör själv.

                    Men hjälp

                    Önska döden på någon för det!? ?

              Clara, du behöver chilla. Det kan inte vara bra att gå runt och vara så orolig om folk har på sig mask eller inte.

          Åk ut till Arlanda får du se. En tredjedel kanske har munskydd. Och ingen säger till.

            Förlåt trodde det stod flygplatsen. Sorry.

      Kan inte låta bli att fundera på hur hon kunde tycka det är en bra idé att Margaux skulle vara reklampelare för nya hårprodukterna… Vem vill se ut som henne i håret liksom? Det är ju så platt och trist att man sekundärskäms! Ok för stor följarskara men undrar ändå ?

      Men gud, bryr du dig så mycket om hon tog av sig munskyddet för att ta en bild? ??

        Ja jag bryr mig också!

          Jobbigt.

      Och så skryter hon om att hon minsann reser i bussiness clas. Vem fan bryr sig. Hon är som Isabella ska bara provocera.

        Och det verkar ju provocera också..

        Hon skryter ju inte alls… Hon skrev att hon brukar tycka att business class är onödigt dyrt men nu fick dom ett bra pris för uppgradering och passade på på första flighten.

        Känner att du är en sån som blir grön av avund och inte riktigt kan kanalisera det ?‍♀️

    Lite OT. Ska du köpa något smycke till dig själv eller som present så har Edblad riktigt fina armband bland nyheterna. Finns fynd att göra för halva priset också. Finns bara fördelar med stålsmycken.

      Älskar Edblad! Mina smycken jag köpt därifrån har hållit sig fina länge och de kostade inte skjortan. Extra bra att passa på när de väl har rea 🙂

        Nyligen köpt två ringar. En till mamma, en till mig. Har nyss fyllt år och tyckte jag skulle ha en present ?
        https://www.edblad.com/sv_se/dew-drop-ring-aqua-steel-120285

      Vad är fördelarna? Antar att du med stål menar icke silver och guld?
      Tycker att stål-smycken är så himla tunga.. speciellt örhängen vill man ju ha lätta 🙂

        Jag upplever de inte som tunga alls. Inte tyngre än guld eller silver men jag har inte så stora smycken. Alla silversmycken blir svarta för mig när de legat mot huden. Vet inte varför. Har testat dyrt, billigt men allt blir svart. Stål håller sig jättefint.

          silver oxiderar, det är därför. som när du lämnar en öppnad banan framme och den blir brun. det löser du lätt med att lägga lite folie i botten av en liten skål, lägg i en nya bikarbonat och en nypa salt, och häll i varmvatten från typ tekokare. lägg sedan i dina silver/guldsmycken i 5-10 min. plocka upp dom sen och skölj av med vanligt svalt vatten och torka. taadaaa som nya!! 😀

            Jo det funkar på mina halsband och ringar. Men speciellt örhängen blir absolut kolsvarta på delen som är i örat och närmast där. Det får inte bikarbonatbadet bort heller men det är ett bra sätt att annars få smycken rena ?

        Priset, hållbarheten, skötseln, ger sällan allergiska reaktioner.
        Högpolerat stål är väldigt snyggt. Har ett par creoler från Edblad och jag upplever inte dem som tunga. Snyggaste örhängena jag haft. Kostade runt 300kr.?

          Älskar också Edblad! Har massor med smycken därifrån som jag använder dagligen och som fortfarande är superfina trots att det gått år nu ?

      Fast inte lika fint som silver.

    kommer ihåg för 20 år sedan när Viktoria Beckham fortfarande var med i Spice girls och hade köpt en snobbväska (minns inte märket). Chefen för märket hade panik och försökte förbjuda butikerna att sälja saker till Viktoria för hon skulle förstöra butikernas anseende. Om han bara vetat hur det skulle se ut 20 år senare men influencers högt och lågt ?

      förstöra märkets anseende skulle det stå

      Som för Burberry i slutet på 90-talet/början 2000 när chavs och huliganer i England bar deras kepsar och tröjor. Varumärket gick utför, inte många ville förknippas med det märket. De återhämta sig ok men sen har influensers kommit och man kan se i princip samma historia upprepa sig igen för Gucci, Prada osv i nutid. För mig höjer de inte ett varumärke utan sänker det. Blir trött på deras reklam som postas i smyg osv.

      Lacoste var väl inte helimpade på Breivik och hans hyllande av märket heller. ?

        Eller Doc Martens som nazisterna kidnappade.

          Kan inte se ett par såna kängor utan att tänka på en grupp killar med rakade huvuden och bomberjackor.

        Bondelid- Johanna Möller

      Just det. Det var för Gucci när Tom Ford var creative director.

    Det finns säkert tallriksgaranti, som bland annat Cervera har.

    Det där porslinet är stapelvara hos typ alla kvinnor i *insert valfri* Real Housewives. Så brackigt!

    Ja, alltså det är fanimig helt sjukt, i vissa delar av världen finns det inte ens vatten att dricka och i andra är huvudbekymret för dagen om man skall köpa Hermés servis för +100.000 eller Prada. Spyr på det och vet att oavsett om jag hade de pengarna ( och precis här brukar avundsjuka kortet komma från de som tycker sånt här är ok…) skulle jag ALDRIG nånsin köpa sånt här. Sen detta med tex.Hermés och Birkinbagen, att de selekterar folk som får köpa och de i sin tur säger att ”de blivit erbjudna” att köpa….Ha,ha, snacka om blåsta och gått på marknadsföringstricket.

    Kaffekopparna var fina. Men hur snyggt är det med pynt där namnet är tryckt. Dior, Prada..mmmm skriker så dålig smak och noveau riche (eller hur det nu stavas) Måste de visa vad saker och ting kommer från?

      Nyrik är lite lättare att stava ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.