Magdalena Graaf om att känna sig som en sopsäck keso

Trött, lite pissig självkänsla, trött på stök och strul. Rätt skönt att bara lägga sig i björnide och samla energi
Känner mig som en sopsäck keso. Trött, ful och rutten på allt jag gör.
Det kommer givetvis vända. Säkert brist på sol och komplimanger haha

Vi måste nog tillåta oss att få ha risiga dagar och VÅGA erkänna det för varandra.
Allt för många människor glänser runt och låtsas som om livet är en mayo insmord räkmacka.
Det ger mig prestationsångest och lite mindervärdeskomplex. Våga sunka och dra täcket över huvudet ibland. // Magdalena Graaf

Efter sin sjukdomsperiod känner sig Magdalena Graaf allt annat än på topp.
Det är väl egentligen ingenting konstigt med tanke på vad hon varit igenom, men jag uppskattar ändå ärligheten.
”Allt för många människor glänser runt och låtsas som om livet är en mayo insmord räkmacka.” – vem eller vilka kaaaaaaan hon prata om tror ni? 😉
Kan det vara flunsorna, som i brist på ett större ordförråd, kallar allting för sina ”absoluta favoriter” och där varenda bild är planerad, regisserad, organiserad och ja, glänsande fejk?

På tal om glänsande….
Magdalena fick den här skålen, formad som en hand av sin fästman i present och jag undrar om någon vet var den kommer ifrån?
Om jag kammar noll här inne så får jag skicka ett dm till honom, men ni brukar veta det mesta. 😉

Bildkälla: Magdalena Graaf blogg

Magdalena tror att hon känner som hon gör pga en brist på sol och komplimanger.
Det är jag helt övertygad om, men tänker att det även kan hjälpa till med ett par nya skor. *ping Chris Rock*

52 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vad för sjukdomsperiod?

      Undrar jag också.

        Hon låg väl på sjukhus och skulle opereras pga någon information. Har för mig det skrivits ett inlägg om det förut, så är nog bara att klicka in på hennes namn för att få upp det

          Inflammation*

      Det var ingen lång sjukperiod men hon låg inlagd kanske två tre dygn, hon hade covid och någon inflammation sa hon, sa att hon skulle akutopereras men det gjordes ingen operation.

      Hon var ju ute med tjejerna och festade i helgen?!

        Jo men det var tidigare. Hon hade fått någon rejäl inflammation/infektion i kroppen som spridit sig. Fick massor av intravenöst antibiotika och morfin mm. Hon var nog rätt dålig men är känd för att underdriva sina symptom. Klart hon är sliten efter det.

    Hon har väl också upprätthållit bloggarfasaden massor av gånger? Sedan är det ett gäng som tävlar med varandra om ”modet” att våga visa sig osminkad, berätta att de går i mysbyxor en dag, höjer rösten till barnen och köper hämtmat. Dvs som vem som helst vilket de också är.

      Exakt! Har gått troll i att man ska visa sig så orkeslös som möjligt! Då är man riktigt ” rätt”…

    Ser ut som en kopia på Gudrun Wingård, det spelar väl ingen roll vad den kostar om det är en present tycker jag.

      Vem frågar efter priset? ?

        Magdalena själv, hon vill att läsarna ska leta upp den.

          Då har du missuppfattat. Maggan ville inte fråga då det är en present. Om någon undrar, så får dom själva googla skrev hon.

            Så här skrev hon!
            ” Den vackra handen fick jag av Louie i alla-hjärtans dag present. Jag vill inte av finkänsla fråga om märke eller pris. Om du vill veta? DM honom på hans instagram ”

            Varför skulle läsare vilja veta priset och t.o.m DM:a honom, hon vet redan priset men låtsas som hon inte vet och då kommer läsare att skriva vad den kostar. Lite skryt sådär i förbifarten.

              Va?! Vad är det för jäkla tolkning?

                Det är bloggbevakning, folk tolkar saker hejvilt, ofta fel.

              Varför skulle läsare vilja veta? Jo för att de frågar om precis ALLT som flunsor/bloggare postar, och de frågar för att de är intresserade av att köpa det. Din tolkning av Maggans svar är ju helt upp åt väggarna. ?

    Hon är ju jämt sjuk trots sina ”fantastiska” piller mot allt!
    Blir brun av piller, ”boostar” immunförsvar, blir starkare och piggare, extra lyster, mer pilsk, lugnare och gladare o.s.v allt enligt egen reklam i tid och otid.
    Vill nog påstå att hon på alla sätt visar att det är humbugtabletter – som alla ”hälsokost piller”.

      Håller med delvis ?) även MM dessa smoothie piller som hon kränger ständigt sjuk o trött ?

      Jag har tänkt på att dom 2 som jag känner till som stoppar i sig mest ”hälsopiller”, Maggan och My, är också dom 2 som är mest sjuka.
      Märkligt?

    Den har man ju aldrig hört förut… De verkar ju dock mest må skräp, de som lever sitt liv på sociala medier. Det är jobbigt att inte ha ett jobb mest, tror jag… i längden.
    Att sen vara beroende av att behöva uppdatera följarna dagligen i ca 10-20 år el mer… blir trött av bara tanken

      Håller helt med dig. Som influencer är man förvisso ganska fri i sitt jobb, men å andra sidan förväntas man hela tiden producera innehåll (av princip vägrar jag använda ordet content om det inte är just engelska jag talar eller skriver) som oftast har en direkt koppling till ens person, relationer, hem och förehavanden. Känns som att gränserna för ens integritet snabbt förflyttas i takt med att man ständigt analyserar följarantal, aktivitet/följare, osv.

      Nej, tacka vet jag kontorsjobbet med kaffemaskinen, lunch vid 12 med kollegorna och en möjlighet att gå hem och känna sig ledig om kvällarna och helgen ?

        Influenseryrket är inget annat än prostitution om än i lyxig tillvaro. När de blivit tillräckligt stora och tjänar en massa pengar och översköljs av gåvor vill de inte längre medverka med sitt liv på samma sätt. Men så fungerar inte yrket. De måste fortfarande dela med sig om det allra mesta i sitt liv, trots skilsmässa eller annat jobbigt. Då börjar det gnissla mellan influensern och dess följare och följarna tycker inte längre att flunsan håller måttet, med all rätt!

          Prostitution? Lite överdrivet kanske men visst. Det kan man väl se alla typer av jobb som då. Jag säljer mig för pengar till min arbetsgivare.

            Lite skillnad och vara anställd som vanlig löntagare hos ett företag. Där får du lön för de uppgifter du gör som anställd hos företaget och som i förväg gjorts upp med ditt anställningsavtal. Får du problem kan du få hjälp av ditt fackförbund.
            Influensers visar livesändning av sin egen förlossning m.m. finns ingen privat sfär som är helig, alltså = själslig prostitution.

              Och jag håller inte med om att det är någon form av prostitution. Tycker det är en överdriven jämförelse.

              Egen företagare = prostitution?

          Ingenting som inte är prostitution är samma sak som prostitution. Den branschen är kantad av människohandel, missbruk, tvång och ren desperation. Influensers mår säkert kasst psykiskt och det är inte ett liv jag hade valt, men inte jämförbart med att tvingas sälja sin kropp (eller bli kidnappad och såld).

          Arbetar inte du mot betalning? Allt arbete är horeri.

    Läskig handskål ?

      Ja fy! Vill inte veta var den kommer ifrån eller vad den kostar.

    Ullared kanske?

    Bästa exemplet på en skenbild av sin tillvaro måste väl ändå vara från fröken Löwengrip! Som bakom sin fasad led av ätstörningar, manodepressivitet, förljugna siffror i alla bolag, intagen på psykakuten, elchocksbehandling, depressioner, dålig kontakt med familj och vänner, märkliga kärleksrelationer som byggde på pengar och inte kärlek osv.

      Det märkliga med IL är väl att hon aldrig riktigt ägt allt hon gjort, utan endast beskriver sig som offer för omständigheterna.

      ALLT går inte att skyllas på en eventuell diagnos. Man har en diagnos, du är inte diagnosen.

      Även om jag ser en lite trasig och kantstött person när jag ser henne, så känns inget med hennes nyuppvaknande som äkta eller genuint, utan det känns mer som hon ser möjligheter…

        Ja, Bella är onekligen i en klass för sig och den är inte positiv. Iskall är bara förnamnet.

        Bella är som typ Anna SOrokin minus inte lika smart!

    Gemensamt för infulensers verkar vara deras omättliga behov av bekräftelse. Men om man plockar bort den ytliga flärden hos samtliga, vad finns då kvar att bekräfta? Det är väl den insikten som känns jobbig.

    Märkligt hon är sjuk så ofta.
    Hon säljer ju piller som hjälper mot allt.
    Eller det är som läkarna säger: finns inga hälsokostpiller som behövs för någon.
    Bara ett sätt att tjäna pengar och har placeboeffekt till dyra pengar.
    Man kanske inte får ifrågasätta MG:s hokuspokuspiller då förra kommentaren inte godkändes?

    Kika på blogg thessan.se publicerad inlägg 9/2 smygreklam för en dyr blender som kostar 9495 sek. Samma sak på hennes instagram smygreklam förkläder för burik stenströmsofficial. Hon har ett arbete som ekonom och tjänar hyffsat bra att hon ändå har medvetem smygreklam för att slippa förmånsbeskattning är ett skam. Bevis finns på hennes blogg och Instagram.

    Kanske kan bli kund hos sin fd vän. Hon erbjuder ju mammor guld och gröna skogar. Följa med på tränings event och utlands resor.

      Ja, dom liknar varandra på många sätt.

    Detta är inte en kommentar mot Bianca men mot Sellpy, då det är de som sätter priserna…

    HUR har de tänkt med dessa skyhöga priser? ? https://www.sellpy.se/store/user/bianca-ingrosso/search

      Värt att notera: Vissa av kläderna kostar mer än nypris. ?

        Hahahaha jag såg också på insta att priserna var löjligt höga hahahahaha. Men folk är ju så tröga att dom betalar ändå. Uuurk för att köpa hennes kläder, hon säger ju själv att hon inte tvättar sina kläder……fräscht eeehhh.

          Hon vet ju inte hur man sätter på tvättmaskinen….

      Men fy. Fläckiga kuddfodral och kuddfodral med massor av hundhår på och i? För 300 kr. Herre. Gud. Därför har jag 0 förtroende för Sellpy – sånt gemene man skänker bort eller kastar ska de sälja dyrt.

        Fy vad äckligt. Skulle inte ta emot en smutsig hundhårskudde om jag fick betalt för den

        Har handlat tre plagg från sellpy. Alla tre var trasiga. Så besviken. Så lurad. Kommer inte göra om det.

      Två defekta kuddar med hundhår = 300:-
      Två sprillans nya, exakt likadana kuddar utan hundhår, direkt från Jotex = 298:-
      (Men just nu på kampanj cirka 240:-. Google is my friend.)

    Den där handskulpturen skulle jag vilja ha. Ligger i skilsmässa och ska snart flytta, från älskat hus med trädgård till lght.
    Köpt 1 sak jag valt själv, en stor färgglad tavla och den där handen skulle jag vilja ha för att påminna mig själv att jag älskar och tar hand om mig, att jag alltid finns där för mig.
    Letat på nätet men inte hittat just den här liggande utan bara den med handen upp i luften.

      Finns information om var du kan köpa den högre upp i flödet. Billig är den med, tror det stod 579:-.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.