Triss i Instastory

Oliver Hunt tipsar om en lite otippad bok. Någon som blir sugen?

Skönt att veta att Trams-Frans har koll på Paow och kan utveckla hennes inlägg lite.

Sanne Alexandra visar upp familjens nya hus, som de äntligen fått tillgång till.
Sjötomt.
Min sambo är avis. ?

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bianca Ingrossos mage/tarmar verkar ha totalt kolappsat efter 15 års bullimi (Hon pratar om det på hennes instastory idag) Hoppas detta blir hennes wake up call att ta tag i en klinik som kan hjälpa henne bli frisk från bullimin en gång för alla!

      Tror inte det blir ett wake up call – hon vill ju inte erkänna att hon har problem. Säger ju i storyn att hon försöker utesluta gluten och laktos och gissar att det är stressmage. Hon måste förstå att hon behöver hjälp innan det kan bli bättre.

      Men har hon varit hos läkare? Har hon gjort gastroskopi eller koloskopi? Jag följer inte B, men så som hon skriver låter det som om hon har mixtrat själv med mat och nu är förvånad hon inte blivit frisk av det…

      Min kropp ballade också ur totalt efter jag satte in bröstimplantat. Blev mycket bättre efter att jag tog ut dom.

        Bianca hade problem innan hon gjorde tuttarna 🙂

      Istället för att utesluta gluten och laktos på egen hand borde hon kontakta sjukvården och göra en gastroskopi och endoskopi. Är man glutenintolerant ska man inte mixtra med det själv innan det görs en utredning.

        Kan ju inte finnas någon risk i att utesluta gluten och laktos, men håller med om att hon borde kontakta sjukvården!

          Problemet är ju att man sen inte kan diagnostiseras korrekt om hon skulle utredas för tex gluten eftersom man måste se hur magen mår medans man äter gluten. Men jag hoppas hon säger vård och får råd av en läkare, verkar verkligen behövas i hennes fall.

            Att börja utesluta olika livsmedelsgrupper kan dessutom verkligen trigga igång och förvärra en ätstörning.

    Oliver kanske skulle ta och läsa en bok om föräldraskap istället, kanske kan ge någonting.
    Men samtidigt, en bok kan inte utföra mirakel. Så kanske onödigt att lägga tid på.

      Ni klagar så sjukt mkt på hans föräldraskap. Förstår att han inte har sin dotter varannan vecka, men vet ni eg hur deras relation ser ut? Han kanske är en jättebra pappa de ggr han har henne?

        Man kan inte vara en ”jättebra pappa” 4 dagar i månaden. Tiden räcker inte till.

          Tror inte ens det är fyra dagar i månaden alltid.

          Sist var han väl utomlands 2 eller 3 veckor, så där sprack varannan helg.
          Han har även skaffat barnvakt när han haft dottern för att festa, kan man inte ens ”offra” att missa en fest för sin dotter?

          Sen vet jag självklart inte hur deras liv är eftersom man bara ser det från sociala medier. Men en närvarande pappa är han inte. Inte närvarande och är en bra förälder passar inte ihop enligt mig.
          Men han verkar gullig mot sin dotter och hade han vuxit upp och prioriterat henne och tagit sitt ansvar hade han säkert varit en bra pappa.

            Han är en sån pappa som skulle säga ”kan tyvärr inte hänga med ut grabbar, är barnvakt ikväll” åt sitt eget barn

            Du säger ju emot dig själv. ”Man kan ju inte veta.. men närvarande är han inte”? Du har ju noll insikt i hur deras liv IRL är?

            Äh tycker ni sks sluta spekulera såhär. Publicerar dom nåt – då är det för mkt och att de inte umgås med sina barn. Publicerar dom inget så ser vi inget = slutsatsen att de inte umgås med sina barn.

              Menade att jag inte vet hur hela deras liv är, glömde ett ord.
              Man ser ju bara det dom visar såklart, men om han är en närvarande pappa är det ju konstigt att han inte visar det när han hela tiden gnäller på att han får höra att han är en dålig pappa och vill försvara sig.
              Så hade han umgåtts med sin dotter hade han visat det för att slippa få såna kommentarer. Han hade velat visa vilken underbar pappa han är.

          Klart man kan? Vissa är faktiskt bättre 4ggr i månaden än varje dag. Tycker det är heeeelt sjukt hur ni tror ni är insatta i människans liv.

            Bättre än vem? Barnmisshandlare?

            Om man inte kan vara en bra pappa mer än 4 dagar per månad så är man inte en bra pappa.

        Är väl ingen som påstår att han är elak mot dottern ”när han väl har henne”, inte det han får kritik för liksom.

        Minns att han hängde ut mamman till barnet för att hon inte dubbelkollat med honom att han läst informationen från förskolan angående skolavslutning, och således skyllde på att det var hennes fel att han missat skolavslutningen. Det låter inte som en dunderpappa som har koll på läget.

          Det är klart det är mammans fel att han är en usel pappa!
          Det är usla pappors regel #1!

          Sånt mansbebis-beteende att man spyr!

          Han tyckte ju att hon undanhöll informationen så att han missade det, fast han också hade tillgång till förskolans informationskanal.

            Hur är det annorlunda från det som skrevs? Båda har tillgång till portalen. En hade koll på informationen därifrån, den andre hade det inte.

      Jag vill minnas att Olivers ursäkt att han inte kunde ha dottern varannan vecka var pga hans jobb men han verkar ju inte ha något problem att sticka iväg utomlands titt som tätt med sin flickvän? ? Samtidigt som hans flickvän överöser honom med komplimanger om hur fantastisk han är med barn ?

        Den ursäkten är så jäkla risig! Om man inte kan ta hand om sitt barn pga arbetstiderna så byter man jobb. Men då har man ju inget att skylla på…

          Ja det har ju alla mammor lyckats lösa i alla tider. Konstigt att pappor är så knutna till sina extremt viktiga jobb.

          Han var telefonförsäljare. ? Mycket viktigt (samhällskritiskt?!) jobb som säkerligen var värt att offra relationen till sitt barn för samt lämna allt ansvar till manman! Dessutom festade han konstant under mammans graviditet och även efteråt.

          If he did it once, he can easily do it twice (hint Antonija).

    Är så förvirrad över Paows hat mot Danmark. Har varit mycket i Köpenhamn då jag bor i Skåne och alltid uppfattat alla danskar som så otroligt trevliga, sociala, roliga? Och PK?! Få är väl så icke-PK som danskar som vill förbjuda slöjor och har reportrar som har sex på swingersklubbar…? Men visst, hon skriver väl att de verkar hata tjejer som ser ut som hon som opererat sig massor och så, där passar jag verkligen inte in. Men låter som en ovanlig grupp att ”diskriminera” i en huvudstad…?

      Jag tror det har och göra med att Alexanders vänner/familj är överklass och hon är trash i deras ögon. Det förlåter inte mobbningen dem utsätter henne för men de har väl svårt att släppa in henne och låta henne tillhöra societeten.

        Tror också det. Hon har nog inte så mycket gemensamt med dem.

        Paow är väl inte direkt känd för att vara inkluderande och trevlig. Nu kanske hon förstår att snällhet är en dygd och att det kanske inte är så kul för det utsatte när någon väljer att mobba/tala illa om/frysa ut.

        Ja det låter iofs som att det kan ligga någonting i det, att de som känner till honom tycker att hon är ”ovärdig”. Hemskt om det är så. 🙁

        Ding ding ding ding! We have a winner ??? Come and collect your prize: ?

        Danskar är väldigt raka och tydliga i sin kommunikation. De berättar lika ofta vad de inte gillar som vad de gillar. Uppenbarligen går inte Paow hem hos Danskarna hon träffar där och de är inte sena att visa att de inte gillar henne. Om hon nu vill bli uppskattad kanske hon ska fundera på vad hon själv gör som får dem att ogilla henne.

          Haha ja men detta känner jag igen. 🙂 Hade en dansk kollega och hon var underbar, för hon fluffade aldrig till något, utan bara sa allt rakt ut. Dock utan att vara elak, hon vräkte inte ur sig elakheter typ ”vad ful du är”, utan självklarheter ingen annan vågade säga, t.ex. varför vissa saker inte funkade så bra på arbetsplatsen. Chefen fick sig ett sanningens ord och det behövdes…

      Delade hotell i Grekland med danskar ett år. Vi var oerhört förvånade över deras beteende. Ingen hejade, ingen log, ingen nickade ens när vi möttes vid hotellet. Har alltid trott att danskar är glada och trevliga. Så märkligt.

        Hur var ni tillbaka då? Sa ni hej eller log?

      Självklar är inte ett helt folkslag dryga och otrevliga. Paow har nog en egen del i det hela.

      Jag är dansk och har varit bosatt i Danmark nästan hela mitt liv. Jag tror hennes hat beror på följande saker:

      – Hon är inte (per definition) en överklassmänniska. Hennes partner ingår dock i den danska eliten (överklassen) med flera i nätverket son utgörs av av de största och mest framgångsrika entreprenörer, samt med flertalet anknytningar till både kungahuset och politiker. Jag tror tyvärr att de ser henne som en skandalperson med platinablont hår, BBL och onaturligt stora bröst, som är på fel plats, evt. som en som utnyttjar Alexander, och därför har svårt att acceptera henne. Detta berättigar inte deras beteende, men är endast min gissning av vad jag tror ”föraktet”, som hon påstår finns mot henne, bottnar sig i.

      – Den danska mentaliteten skiljer sig från den svenska genom att danskar inte är lika konflikträdda. Danskarna är mycket raka på sak. Det kan tolkas som att de är avundsjuka eller elaka, men det är (likt tyskarna) en del av deras mentalitet att man är rak på sak och inte skräms av att det kan leda till en konflikt.

      – De kretsar och klubbar som hon hänger på (genom sin partner) är nog inte där man träffar de mest ödmjuka personer. Om hon istället hade gått ut med några tjejkompisar på ett lite ”sunkigare” (?) ställe hade hon nog fått uppleva trevligare folk.

    Kärlekens olika språk är väldigt bra! Kan rekommendera. De olika språken vilka du kan visa/få kärlek är tid, tjänster, beröring, gåvor och ord. Mina kärlekspråk är tid och beröring men även tjänster. Min mans är ord och beröring ?

      Jag vill ha allt, kan ev slippa gåvor ?

      Håller med! Jag och min man har också läst den och fått bättre förståelse för varandra och för oss själva. Den har hjälpt vår relation! Kan rekommendera den till alla oavsett om man är i en relation eller inte.

      Jag har också läst den och tycker den var bra! Man får större förståelse för hur alla visar kärlek! En sån där bok som alla bör ha läst någon gång i livet. Gärna när man skaffar sig sitt första seriösa förhållande.

      Eller så kommunicerar man med sin partner bara.

        Mm. Testa att vara lite ödmjuk. Det är lätt att tro att allt löser sig om man behandlar alla som man själv vill bli behandlad, men nä. Det räcker inte och kan till och med förstora om man har ett långvarigt förhållande. Jag har aldrig läst boken men mitt 17 år långa förhållande har antytt att det ligger något i principen om olika kärleksspråk.

          Jo men det kan man väl ta reda på genom att prata med varandra? Måste man läsa en bok för att ta reda på hur ens partner visar kärlek?

    Flyttade inte Sanne nyss? Trivdes de inte där?

      Tror de köpte hennes pappas hus när han ändå skulle flytta.

    Jag vill ha allt, kan ev skippa gåvor ?

      Hamnade fel.

    Har Annica Englund slutat med Nuskin?
    Det var i så fall jävligt på tiden

      Hon har kanske kommit så högt upp i näringspyramiden att hon slipper skämma ut sig genom att hålla på med skiten, men ändå tjänar bra med pengar?

    Vet nån vad Sanne köpte sin pappas villa för? Försökt söka men vet ju inte adressen

      Googlade själv på nytt och på boli såldes den dyraste villan i mälarbaden i år för ca 7 mkr… hennes villa i nacka går minst för det dubbla, så hon får mycket pengar över genom att flytta ut från sthlm! Sen renovering också men blir ju inte flera miljoner

      Vad ska du med den informationen till? Obehagligt.

    Paow talar ju om hur dåligt behandlad hon blivit av danskar. Jag har länge tänkt åka till Danmark. Ni som varit där är danskar otrevliga? Jag har alltid trott att dom är glada och snälla. Berätta gärna.

      Jag har varit flera ggr i Danmark och aldrig mött någon otrevlig dansk. Har ofta frågat om vägen och då har alla varit hjälpsamma. Trevlig service på restauranger m.m.

        Bad om vägen men hörde inte ett skit vad de sa. Blev fel ?

          Höhö vad skojig du var nu

      Hon kanske blir bemött som hon behandlar andra.

      Har man en taskig och dryg attityd drar man också till sig detsamma. Är dansk och nej jag har inte upplevt det så. Blir alltid skeptisk när en del hela tiden hamnar i bråk och situationer med strul och skyller på att andra beter sig illa. Jag hamnar aldrig i konflikter och jag tror det handlar mer om hur jag är mot andra än att det skulle vara tur.

      Och åk till Danmark. Alltid kul att se nya platser och träffa nya människor! ?

      Danmark är svintrevligt, har dock inte bott där. Men sen är ju paow… paow. Innan hon flyttade dit ”skulle det bli sååå skönt att slippa lilla jante sthlm” Hon va för stor för Sverige. Grejen är att i Köpenhamn är hon ingen ”kändis”. Men beter sig troligtvis som att alla ska känna igen henne och fjäska.

      Nu blir ju paow väldigt ofta ”orättvist” behandlad och är ena sekunden bästis med någon för att sedan hänga ut personen på sociala medier, så jag tror absolut inte att paows erfarenhet stämmer med verkligheten. Jag gillar Köpenhamn (har inte varit så mycket i övriga Danmark) och tycker att befolkningen är väldigt trevlig. Det är väldigt avslappnad stämning i Köpenhamn och jag föredrar den staden framför Stockholm som känns mer som en ankdam där alla (såklart inte alla alla, men väldigt många) är likadana och bara bryr sig om status.

      Åk till Danmark! Köpenhamn är hur kul som helst och det är även mysigt att åka runt i Danmark. Förutom Köpenhamn älskar jag nord Jylland. Danskar är som människor är mest det finns alla möjliga personligheter. Har jobbat många år med danskar och även haft några danska chefer. Det som skiljer Danskar från Svenskar är att svenskar lindar in saker och är försiktiga med att ge kritik. Dansken är precis tvärtom säger som det är.

        Men vad glad jag blev för svar. Absolut nu att jag tänker åka. Jag är själv ödmjuk och gillar ej bråk. Så det blir nog. bra. ?

      Älskar Köpenhamn! Vi åkte över rätt ofta innan pandemin och aldrig varit med om otrevligt bemötande. Mer att dem häller i lite extra sprit i glöggen på tivoli vid jul och sådant!
      Sambon pratade fejk danska på en restaurang en gång när han trodde ingen hörde, servitrisen hörde och skrattade gott ??
      Åk åk åk!
      Vi längtar att ta oss över!

      Jobbade i butik i många år och danska turister var inte direkt de trevligaste… Hur de är i Danmark vet jag dock ej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.