Bianca Ingrossos drogrykten

Bianca Ingrosso bemöter flera stycken rykten i sin senaste vlogg där hon bland annat tar upp ett om att hon tar en massa droger.
Det är en person som sagt till flera stycken i hennes närhet att han är hennes ”kran” – alltså den som säljer till henne och att hon är en av hans bästa kunder.
Så här säger hon om det:

Det är flera i min närhet som bara, ”Du, det är en person som jag umgås med som säger att han möter upp dig, hemma ibland eller utanför Spybar på helgerna och säljer dig knark. Att han varit hemma hos dig flera gånger och att du är en av hans bästa kunder”.
Det här är så sjukt. Han har sagt det till min kompis på en dejt, han har sagt det till en kollega, och en annan.
Jag har aldrig. Jag svär, på allt jag äger och har…min mamma har skrämt livet ur mig med droger. Man har ingen aning om det är bra eller dåliga droger man får. Man har ingen aning om vad ens hjärta klarar av och man har ingen aning om hur man reagerar på droger. Min mamma har alltid sagt till mig ”tänk om du tar en drog och får för dig att du kan flyga, springer till en bro, ett öppet fönster, vad som helst och bara hoppar.
Så jag är livrädd för droger och det roliga är att alla tror att jag, Lucas och Lovisa tar så mycket droger för att vi festar mycket, kan vara ute länge och vi har NOLL tolerans för droger.
Jag har aldrig blivit erbjuden droger, jag har aldrig varit med i ett rum, som jag uppfattat, att någon tagit droger…eller jo, det har jag men jag har bara suttit som…”eeeeehuuum”…alltså NOLL intresse för droger och ändå så florerar det SÅ mycket rykten om att just JAG tar droger, vilket är så sjukt…
För ingen har ju någonsin sett mig ta droger och den här människan då, går runt och säger det…men i alla fall..

Så summa summarum…
Bianca Ingrosso says no to drugs.

157 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    hon hade ju dock aldrig svarat ja om hon gjorde det ?

      En i min familj har knarkat i snart 20 år. Han erkänner INTE.
      Han kallar dessutom andra missbrukare för ”j-vla knarkare”.

      Haha man hade blivit väldigt förvånad? ”Jaja, nej men okej då, eftersom min kran talat ut nu så får jag väl erkänna. Jag brukar ta X och Y på krogen. Hemma blir det mest Z utblandat med Y. Så är det. Nästa fråga är…”

        Jag tar också partydroger på Stureplan när det erbjuds, och jag vet MAAAAASSOR med tjejer som gör det med. Däremot köper jag inget själv och skulle aldrig erkänna att jag gjorde det om någon frågade. Självklart skulle Bianca inte heller göra det, hon har ett varumärke att tänka på… vad jag tror är att hon inte är så annorlunda från mig och andra festtjejer. Ärligt.

          Haha kollade precis videon – hon säger ju ingenstans att hon INTE tar droger? ?? hon pratar bara väldigt snabbt och yvigt och säger att det florerar ett rykte om henne, att hon älskar att festa, att man aldrig vet vad man stoppar i sig, att ingen sett henne ta nåt och att hon är rädd.. haha. Aldrig säger hon NEJ DET ÄR INGET JAG SYSSLAR ELLER SYSSLAT MED. Snygg undanmanöver B! ?

          Nej men eller hur? Man vill väl sällan dela med sig av sådant? Jag kan berätta för folk att när jag var tonåring så rökte jag gräs rätt ofta, men jag gör det inte idag. Däremot om någon skulle fråga ”om du blev erbjuden en J idag, skulle du röka den?” hade jag sagt oooh nej det tillhör det förflutna för mig! Men sanningen är att jag hade rökt den och njutit av det. 🙂

          Gängkriminaliteten tackar dig för ditt bidrag!

            Finns andra sätt att få fram weed på. Inte direkt svårt med tanke på att det är en vanlig växt som vem som helst kan odla. Till skillnad från koks och sånt skit.

              Men Hahaha det är ju knappast så att gräset man köper av en langare är ekologiskt odlat på mandelmans gård på Österlen. Kom igen. Vem försöker du lura, bortsett från dig själv och sitt samvete. Ni smokers har lika mkt blod på era händer som kolatorskarna. Eller du kanske odlar själv hemma på balkongen? Isf har du min fulla respekt.

                Alla västerlänningar som konsumerar någonting överhuvudtaget har blod på våra händer och förstör jorden, så att…

                  Nu är du väl ändå väldigt dåligt påläst.

          Hur vågar man ta saker som folk bjuder på 😮

      Eller hur, helt osannolikt att det gänget aldrig testat lite kola eller annat uppåt. Ser att hon opererat brösten igen, de är tre stl större nu och runda som bollar. Första paret såg ju ändå okej ut på hennes magra lilla kropp, nu ser hon ut som en playboy bunny. Glad påsk.

        Jag ser inte vad du ser. Tycker ändå hon har vettig storlek på brösten.

        Och för övrigt är det bara jag som får olika stora olika tider på månaden?! Några dagar innan mens kan mina bli riktigt ömma och spända och se bra mycket större ut…

      Men då hade hon nog inte tagit med frågan

    Jag tror absolut inte att Bianca tar droger,punkt.
    Att någon som säljer säger att hon är en av dom bästa kunderna är för att äta statusen på sina egna ”grejer”

      öka statusen**

      Eftersom han går runt och säger det öppet gissar jag att det inte är sant. Varför skulle han riskera att bli av med en av sina bästa kunder. För om det faktiskt skulle stämma så skulle man ju självklart byta ”kran” till någon som kan hålla tyst, eller? Nej jag tror Bianca talar sanning i detta.

        Jag tror tvärtom att han tjänar på att påstå sig vara Biancas kran. Att han säljer till en kändis ger honom fler kunder. Och det är ju inte riktigt så att han lägger upp en google ad om det.
        Om det är sant eller inte ja vem vet.

          Men vem vill köpa av nån som sladdrar?

            Det är ju inte direkt polisen han snackar med. Han gör som vilken krängare som helst han marknadsför sina produkter. Men jag är inte helt övertygad om att han verkligen själv är en langare utan någon som försöker att få lite egen uppmärksamhet.

      Ni som inte tror att Bianca eller någon annan känd person festknarkar då och då är lika naiva som de som inte tror att Bianca, Lovisa, Alica m.fl har opererat sig ?

        videon är gjord för barn

        Läste festsnarkar och funderade på vad det är. Är det att nä vilken trist fest å så sätter man sig i soffan där alla sitter och låtsas sova och snarkar högljutt.
        Men det var ju festknarkar det stod…Hade gärna sett Bianca högljutt festsnarka på en tråkig fest vid Stureplan.

        Jag tillhör typ ”naiva skaran” och tror i princip aldrig ngn har tex opererat sig om det inte är super uppenbart, typ ”jokerface” el läppar som ballonger, men ser faktiskt på B att hon gjort en hel del fix. Samma med drogeriet, tror inte riktigt folk pysslar med sånt liksom, men om ngn ständigt äter och ändå tappar massor i vikt, så finns det ju fog för misstankar, det finns ju droger för det (viktminskning), som de som brukar kanske inte riktigt ser som droger per se.

    Sjukt illa att gå omkring och sprida rykten om att någon nyttjar narkotika oavsett om det är sant eller inte.
    Ännu vidrigare att skryta om att man är kran, samhällets absolut lägsta figurer, till och med fästingar är mer nödvändiga.

    (Och varför måste jag klicka i rutor med motorcyklar, broar etc varje gång jag skriver något??? Lite överdrivet)

      Apropå att klicka i rutor på trafikljus och övergångsställen så har jag hört att Google använder det som ett sätt att träna sin AI med gratis arbetskraft, dvs alla som klickar i rutorna för att kunna skicka sitt svar.

        Ah kan bjuda på det för att i långa loppets få förbättrad ai.

    Har en bekant som vill vara ”lika smal som bianca” och tar drogklassade preparat för att uppnå detta, men hon anser inte sig själv vara en knarkare…

      Usch när jag gick på gymnasiet var det flera som tog ett preparat som börjar på E (ej partydrogen) för att bli lika smala som systrarna Olsen var då. 🙁

        E f f knaprade vi i massor för att inte bli hungriga. Fy fan så hemskt. Jag åt en frukt varannan dag och förstörde min sömn totalt.
        Så vidrigt och desperat.

          Jag hade mycket ätstörda tankar på den tiden och glodde på pro-ana-sidor halva dagarna men av någon anledning höll jag mig borta från det? Är så glad för det idag! Hemskt att man riskerade sitt liv för figurens skull…

            åh vad hemskt detta är

        Jag beställde också hem det från någon mystisk sida i gymnasiet. Fyfan.

          Jag beställde någon slags kinesiska bantningspiller en gång som mest gav massor av halsbränna. Usch undrar fortfarande vad som fanns i dem?!

            Du kommer troligen märka mer än halsbränna framöver.

      Jag kan förstå den stressen. Som fd ätstörd blir jag själv påverkad av Biancas utseende, hon är väldigt smal och finlemmad samtidigt som hon har fylliga bröst (förlåt, känner mig som en gubbe av att ens skriva det) och ser väldigt fräsch ut. Är ett utseende som provocerar/inspirerar/triggar många. Jag tycker hon är väldigt vacker. 🙂

        Men varför skrev du så då när du hör själv hur obehaglig du låter? Du behöver inte kommentera på hennes ”lemmar” och bröst.

        Hon är sjukt vacker, men hon säger också själv att hon går på diverse behandlingar MINST en gång dagligen och åtminstone 6-7 timmar i veckan.

          Jag har inget emot att erkänna när någon är vacker. Detta är alltså inte ett ”surt sa räven inlägg” från någon som önskade att hon var lika snygg som Bianca. ( det är jag inte).
          Men Bianca är INTE vacker i mina ögon. Snygg, jodå det är hon,
          Vacker kräver Såå mycket mer. Både rent estetiskt men även ett inre ljus som iallafall jag tycker att Bianca saknar

          svepande och i mina öron slarviga uttalanden om estetik bör ej stå oemotsagda!

            Jag håller med. Vacker är man imo om man har rena drag (utan massa fix) även utan sju ton smink el bus.

            Sen ”förstörs” ett vackert utseende dessutom av ett trist beteende, svordomar varannat ord, okunskap och elakhet.

          Hon är verkligen dock-lik nu. Men man får inte glömma hur hon såg ut för några år sedan, precis i början av Wahlgrens värld. Myyyycket har hänt med hennes utseende sen dess. Allt är fixat.. läppar, kindben, under ögonen fillers etc. Och hon var fin innan alla fillers, behandlingar och eventuella operationer.

        Hon har fettsugit insida lår/knä, opererat brösten och lagt fett i höfter/rumpa.
        Tro inte att allt du ser på instagram är hårt jobb av träning. Nästan alla influencers har någon gång lagt sig under kniven.

        Alltså… jag tycker det här är så problematiskt. Under varenda Bianca inlägg så kommer det kommentarer om att hon är så vacker. Ursprungsinlägget här, t.ex. handlar ju inte alls om hennes utseende men likväl så dyker kommentarerna upp. Mitt problem (utöver utseendefixeringen) är att det ju inte är hennes utseende det handlar om? Jag menar, hon har gjort otaliga operationer och bygger praktiskt taget en livsstil kring sitt utseende? Summan: jag tycker det är skitkonstigt att prata om en person – oavsett vem – när denne har gjort så pass mycket med sig själv. Personen: Bianca är ju på sätt och vis försvunnen till förmån för varumärket Bianca. Personligen tycker jag bara att det är sorgligt.

          Ja hennes utseende ska alltid kommenteras. Intressant är också just kommentarerna om hur vacker och naturlig hon var en gång var men synd att hon fixat sig. Just de kommentarerna tycker jag är så passivt aggressiva. Det man egentligen säger är att hon är skitsnygg och att man vill se ut som hon gjorde men nu inte så mycket för att nu har hon sabbat sitt utseende lite.

            När man gör ett varumärke på utseende så är det svårt att komma ifrån att utseendet kommenteras.

            När man opererar sig till oigenkännlighet så är det inte så konstigt att detta kommenteras och diskuteras.

            Så tröttsamt att man inte får säga något kritiskt om något idag. Inte om en tröja, resa eller skönhetsoperation. Man ska säga ”vad fint! ????” eller vara tyst.

            Man får bara ha en åsikt om den är en komplimang annars är man en hater eller ett troll… eller kanske helt enkelt censurerad ???. Om snöflingorna till flunsor inte klarar av diskussionerna de uppmuntrar till så kanske de ska tänka om vad det gäller val av yrke. Det är ett val att vara en offentlig person, passar det inte stäng ner kontot.

              Jag säger inte emot. Klart man ska kunna vädra sin åsikt. Men alla har inte förmågan att härleda vad som orsakar åsikten. En del kommentarer kommer från bittra avundsjuka människor som tror de mår bättre av att trasha på andra.

              Instämmer och tror att just de som har behov av olika anledningar att ändra och fixa sitt utseende ofta är just ”snöflingor”som personer, det går liksom hand i hand.

        Varför är för att hon opererat brösten 2 gånger.

      Koks är exempelvis ett klassiskt sätt att gå ner i vilt snabbt eftersom det minskar hungerkänslorna rätt rejält

      Precis, finns nog många som gör så och ser inte sig själva som ngn som drogar, vilket ju är precis det de gör, livsfarligt. Tex den där ”barbiedrogen”.

      Well.. då kan du informera din vän att Bianca fettsugit varenda millimeter av sin kropp hos dr Charles . Det kanske ger din vän någon tröst och insikten i att hennes kropp troligtvis är fullt normal.

    Men vem som helst kan ju hitta på rykten om någon. Och varför behöver man gå på någons utseende?

      Ja vad fan har hennes utseende med detta att göra? Haha kvinnors utseende ska alltid vägas in i allt. Ingen hade pratat om utseendet om det rörde sig om en känd man.
      Idiotiskt.

    Men måste ni dra upp hennes utseende under VARJE inlägg som handlar om Bianca?

    Ingen aning om vad som är sant eller inte här. Konstaterade bara att på nästan alla andra frågor tittar hon in i kameran när hon svarar. Men när hon svarar på denna fråga tittar hon bort.

      Ok. Kanske för att det är ett jobbigt rykte att bemöta. Oavsett hur sant eller falskt det är.

        Jag reagerade faktiskt på samma sak. Det är något hon inte berättar men att dra slutsatsen att hon tar droger det är galet.

          Haha men det är ju det det handlar om ?

        Det kan väl inte vara jobbigt om man har rent mjöl i påsen?

    Undrar lite vilka dom andra tjejerna är som Bianca är så lik? Vilka är det?

    Missbrukare är oftast oerhört bra lögnare, oerhört manipulativa: använder STORA ord. Det hjälper ingen med alla lögner, bara sårar.

      Fast jäkligt märkligt argument. Jag har aldrig tagit droger så skulle någon fråga mig om jag knarkade skulle jag såklart svara nej. Det innebär med andra ord att jag är missbrukare och ljuger?

        Förstår du menar, jag har heller aldrig tagit några droger, så med den vetskapen av vad vi besitter blir våra svar -såhär. Men uppfattningen av vad andra svarar kan verka väldigt diametralt, trots att vi borde känna samhörighet. Avsaknaden av den är oftast inte helt outgrundad.

          Fattar hur du menar men ibland är en dementi bara en ärlig dementi 🙂 men självklart jobbigt om man varit i en sits där ett nej betyder nåt annat.

            Ja precis. Och det är ju ändå vad man hoppas. Men det kan vara viktigt att lära sig grunden till varför en misstro uppstår. Då får båda minst ett rättvist val

              Chans till*

    Dålig kran i så fall.

    Där blir ju inte mer sålt, om personen dessutom varit på date med någon B känner så är hen rätt rökt nu.

    Fast B kanske inte är bästa människokännaren, kanske kranen inte var den vassaste kniven i lådan och trodde Biancas status skulle smitta av sig om hen skröt om att hon var kund.

    Oaktat så bryr jag mig föga. Tycker det är rätt otroligt om kokain inte passerat henne någon gång (eller ja, en gång medgav hon) med tanke på hur otroligt accepterat och vanlig det är just nu som alternativ till alkohol.
    ”Du slipper bakfylla och kan köra bil” är en av de mest korkade kommentarerna jag hört från en koling

      koling=kriminell
      (kanske stavas med två ”o”, har aldrig skrivit ut det i text….)

        Uttalas det som cooling eller kåling?

          ”Cooling”

    Ha, en kille spred rykten om att jag tog kokain ”hon torkar sig om näsan hela tiden och så är hon väldigt ofta på toaletten” hmm extrem pollenallergi och kissnödig pga ett stort intag av öl.? Jag kan skratta åt det nu men då var det inte så kul…

      När jag och mitt ex gjort slut (på ett lugnt och vänskapligt sätt) så fick jag plötsligt höra om ett rykte som fanns om mig när jag var på fest. En kille småpratade med mig och sa ”Är det sant det där om hans vinylskivor, ditt ex då…?” Jag ba va?? ”Jo att du TVINGADE honom att slänga/sälja alla vinylskivor han ägde”. Började gapskratta för det fanns exakt noll sanning i det. 🙂 Men vem hittar ens på sådan skit…

      Kokain… …eller – gravid!??!
      (Täppt näsa + kissnödig in absurdum)

        Eeh?

    Så mkt ladd och annat skit som tas av andra influencers (dessutom flera småbarnsmammor) så skulle jag inte bli förvånad.

      Instämmer. Vet till 100% att en stor influenser gillar knark och flera personer som frekvent är med på hennes sociala medier har jag själv sett höga. Med tanke på hur vanligt det är med ladd så har jag svårt att tänka mig att Bianca inte sett/vet någon använda detta även om hon själv inte skylla använda det.

        Hon har ju tidigare erkänt att hon sett det flera gånger? Minns när hon ville påpeka ofta och gärna att ”Stockholm är en knarkarkvart”

      Att knarka är äckligt men att knarka när man har barn är fn vidrigt. Folk måste lägga av!

    Så långt svar när hon bara behövt svara: Det är lögn.

      Ofta är det dom som har detaljrika och långa utläggningar i sina ”försvar” som ljuger.

    Min mormors mamma umgås också i samma krets och håller med
    Stolpskott..

    Tecken som tics.
    Munnen kinden tungan näsan blicken

      vet folk inte om detta?

    ”Jag har aldrig blivit erbjuden droger”

    Jo men tjena. Att en så populär person som det florerar knarkrykten kring och som dessutom rör sig väldigt mycket ute i svängen, inte skulle blivit erbjuden droger är inte sant.

      Just den delen i hennes svar tror jag inte heller ett dugg på. Där hon rör sig är droger lika comme il faut som alkohol. Sen om hon själv tar droger det är en annan fråga.

        Varför ljuga om en sådan sak om resten av dementin stämmer?

          Hennes kroppsspråk visar att det är något hon inte berättar. Varför ljuger man om saker, ja en vanlig anledning är att berättar man sanningen kan det trigga andra obehagliga tankar och känslor hos en själv. Kör man strutsen slipper man att hantera dessa känslor. Alla klämmer ur sig en vitlögn för att undvika jobbiga saker.
          Tycker lite synd om Bianca i just denna fråga för det är uppenbart att någon vill skapa en storm i ett vattenglas.

          För att inte kasta ett dåligt ljus på alla hon umgås med?

      Eller hur! Eller att aldrig varit i samma rum där det förekommer droger. Please…

        Jag som inte ens varit en partyprinsessa har blivit erbjuden kokain och varit i samma rum som andra som tar kokain flera gånger. Den lögnen gör att jag tvivlar på allt annat helt ärligt.

        Det kan vara så att hon ljuger om det för att skydda sina influenserkompisar. Noterar att hon till exempel inte nämner Alice bland de som har nolltolerans (nu säger jag inte att hon tar droger men bara som exempel). Folk skulle på en gång spekulera om vilka i hennes umgänge som tar droger om hon inte ljög om den punkten. Det är väl bra om hon inte tjallar på sina kompisar i en fråga som rör vad den här kranen har sagt och inte sagt.

          Showcast-katastrofen..

            Förlåt en oinsatt men på vilket sätt var showcasten en katastrof? Dom sålde väll ut globen eller friends arena eller vad det var?

              Dom sålde inte ut Globen. Dom sålde ut en del av Globen.
              Skillnad.

                Så att sälja ut en del av globen är katastrof? Jag har aldrig sålt ut ens en stol på den lokala hembygdsföreningen så jag måste ju vara ett kapitalt dundermisslyckande till människa

                  Det var inte globen som var en katastrof. Det är vad som hände under tiden, och resultatet efter

            Vad är det?

      Jag var ute extremt mycket under flera år och rörde mig på ställen där droger förekom. Jag har aldrig blivit erbjuden droger själv. Jag har hört samma förklaring flera gånger, nämligen att kranar kan ana sig till såna som är ointresserade och inte bemödar sig med att approchera dem. Det finns alltid en risk att folk som inte tar ska göra en sak av det och till exempel uppmärksamma vakt eller klubbvärd. Även om dessa ser mellan fingrarna på kran-gäster och deras aktiviteter så kan de inte vara passiva om någon öppet påtalar att drogförsäljning sker.

        Du tror inte att folk som vill ha drogerna går upp till kranen? Tror du verkligen att kranar måste kämpa och sälja in kola till randoms på fest? De som vill ha skaffar 🙂

        Du är inte en populär influenser.

    Hon får väl ta ett drogtest om hon tycker att det är viktigt att bevisa.

    Hehe ja till och med jag har blivit erbjuden och jag är äldre än Bianca och är inte ute i svängen.

      Jag är äldre än vad jag var förra året och har aldrig erbjudits något tyngre än alkohol.

      Sen är jag helt utanför svängen i och för sig.

      Jag tvekar. På grund av min partner hänger vi oftast ute med ”eliten” på de finare ställen när vi väl är ute, och då är min uppfattning att många är väldigt försiktiga med att fråga om eller erbjuda droger öppet, jag har alltså aldrig blivit frågat ? Däremot vet jag att folk tar droger. Men erbjuden har jag aldrig blivit (thank god, tar inte droger).

        om man säger att man hänger med eliten så är man inte med eliten.
        man blir sällan erbjuden droger om man inte tar dem själv – men ju mer man rör sig i ett umgänge där droger intas desto mer blir man exponerad för dem och desto mer ser man dem. du kanske måste hänga lite mer med ”eliten”.

          Haha, fan vad bitter du är. Stod till och med ”eliten” i citationstecken. Snacka om att vilja trycka ner folk för allt och inget. Fortsätt du med ditt drogande umgänge.

    Det går ett envist rykte om henne på Flashback gällande droger i alla fall

      Ja men om det står på fb så är det absolut sant ???

    När någon börjar sitt försvarstal med ”Jag svär, på allt jag äger och har..” så ljuger de värre än hästar travar. En människa som talar sanning skulle kort och gott bara säga ”Nej, jag tar inga droger”.

      Fast nja, Biancas retorik är ju rätt konsekvent, hon skriver lite som hon låter.

      Hade varit MER suspekt om det helt plötsligt kom en kort saklig text utan ”gummor” och alla andra floskliga utfyllnadsord.

      Är inte helt säker på att alla som talar sanning uttrycker sig sådär lugnt och kortfattat som ”nej, jag tar inga droger”. Det beror på vad man har för åsikt om ämnet tror jag. Jag som aldrig har knarkat eller ens sett knark kan ändå bli sådär ”men herregud nej nej nej, aldrig i livet, jag är väldigt anti, tro mig jag lovar”. Med andra grejer också. Sen vet jag inte hur jag framstår genom att göra så iofs ?

    100%

    Varför drar hon in Lovisa i det? Ökar inte sanningshalten, än mindre, vet man aldrig vad säkert vad någon annan går igenom

    Vad man tycker och tänker om saker som kan vara negativt för någon annan ska man vara lite försiktig med när man berättar för andra. Det värsta jag vet är självcensur men, man behöver inte sprida sina negativa spekulationer på sociala media med stor räckvidd utan hålla det med sina närmaste om man nu måste prata om det.

    Hahah alltså när Bianca i vloggen filmade hundens bajs och uttrycker det som att hon inte tycker det är något konstigt att filma och lägga upp en hunds avförings då hon har en så avslappnad och gränslös inställning till att prata öppet om sex… ?

    Förlåt men tyckte det var lustigt. ?

    Känns som att Helene är typ en sunkig 45+ som ser ut som 65+ och är lite lagom bitter på att andra kvinnor har möjligheter hon aldrig skapade för sig själv.

      och där sjönk du ner i träsket själv

    Det är verkligen endast yta, utseende, utsida, pengar, yta, och ännu mer yta i hennes liv! Wow.

    Typical Bianca och varför jag slutade följa henne i sociala medier och hoppar över poddavsnitt etc. hon är med i – ”Jag har aldrig blivit erbjuden droger, jag har aldrig varit med i ett rum, som jag uppfattat, att någon tagit droger…eller jo, det har jag men jag har bara suttit som…”eeeeehuuum”.

    Så motsägelsefull i ALLT att det blir tröttsamt. Går liksom inte att ta någonting hon säger på allvar. Tror dock inte hon tar droger.

    Känner mig som världens tönt som inte känner till alla slangord här ?
    Klart hon inte hade erkänt det oavsett men jag har väldigt svårt att tro att hon aldrig ens sett eller blivit erbjuden det.

    Varför raderas kommentarer?

      Vad tror du själv?

        Du raderade ju min kommentar om att vara pollenallergiker och misstas för att använda kokain men låter vissa andra kommentarer stå kvar som är under all kritik. Antar att du ska radera dom med!

          Den försvann förmodligen för att jag raderade trådens första kommentar. Då försvinner även de som är ”svar” till den. Så den specifika kommentaren var det inget fel på. ?

            Aha, jag förstår.?

    Barbara Streisand-effekten när den är som bäst.

    Blir fan mörkrädd av hur vanligt alla menar att droger är. Jag har aldrig heller blivit erbjuden nåt annat än gräs. Aldrig sett något annat heller. Har dock aldrig hängt på Stureplan men jag har bott utomlands i ett riktigt partymekka och inte ens där såg jag nånting.

    Kan folk bara sluta knarka, blir så jävla trött.

      En nära vän flyttade till Sthlm från vår sömniga hemstad och sa hon blev chockad över att hennes tillsynes vanliga kollegor drog linor när de var ute och festade på Stureplan. Alltså ensamstående trevliga mammor… Jag trodde först hon skojade men hon svor det är sant.

      ”Kan folk bara sluta knarka”

      Wow…. årets dummaste kommentar här inne

        Utveckla gärna vad som var dumt med den för oss som inte förstår?

        Klart drogberoende inte bara kan sluta hur lättvindigt som helst, men den här festknarkarkulturen är ju faktiskt något som typ en förändrad inställning och förändrat beteende i de kretsarna generellt skulle kunna ha väldigt positiv effekt på.

      håller med. droger är fan roten mycket ondska, bryter ner familjer, tro, kärlek, länder och tar makt över så många utöver de inblandade

      Ja, alla som tar droger verkar tro att alla andra gör det också.

        Nja. Jag har partyknarkat rätt friskt, bor i en ”mellanstor” stad. Alla efterfester jag varit på där det varit folk som man inte riktigt känner eller som man vet inte tar så försöker man sköta det så smidigt och undangömt som möjligt ? vi skulle aldrig bara anta att någon tar eller ens fråga någon, vill ju liksom inte att ryktet ska börja gå.

      Så länge de inte skadar nån så ??‍♀️ Bara partyknarka är väl inget du behöver bry dig om.

        Är du seriös? Framkallandet och knark, smugglingen och distribueringen av det skadar fan så många människor varje minut världen över! Så jävla naiv kommentar. Men absolut, lite partyknark är det inget fel på. ?

        Nej jag blir uppriktigt ledsen av att du verkar va så naiv och blind för verkligheten om du tror det ?!

      Och jag blir lite avundsjuk, haha. Har aldrig stött på nåt, vet inte ens var jag ska få tag på gräs… ?

        Internet is your friend (or enemy ?). Slutade köpa ”på gatan” för flera år sen, det är nästan löjligt enkelt.

          Men hur vet man vem man kan lita på? Att det är bra grejer och på riktigt.

            Det kan man inte veta via kranar heller, på gatan är särskilt droger i pulver/puderform otrooooligt utbankat.
            De flesta ställena har forum och även betyg och recensioner från köpare där man kan läsa sig till en uppfattning om hur bra säljaren och dess produkter är. Jag har aldrig fått hem något dåligt, men som sagt så gäller det att göra sin research. Något alla borde göra tbh om man nu ska ta droger, att även vara påläst om vad olika droger gör och vad de har för effekter och hur de kan interagera med varandra. Kan avgöra liv eller död ?

      Håller med. Man kan arbeta hur hårt som helst med gängkriminaliteten i förorterna, men sålänge det ”fina” folket vill ha sitt
      Knark kommer det aldrig att sluta.

    Hon har ju lovat och svurit att hon aldrig gjort botox eller opererat sig samt att hon bara gjort gjort fillers en(?) gång i läpparna och under ögonen, så Biancas lovar och svär får man nog ta med en rejäl nypa salt. Med det sagt så kan hon såklart tala sanning om just drogandet.

    Är det bara jag som reagerar på att denna påstådda kran umgås med Biancas vänner och till och med varit på dejt med en? Man blir som man umgås sägs det..

      inte bara du..

    Med tanke på hur vanligt det är med t ex k okain här i Stockholms innerstad så tvivlar jag starkt på att hon aldrig ens testat och har nolltolerans mot droger. Jag har sett influensers koksa i VIPen på Sturecompaniet, bland annat två stycken som Bianca umgås med frekvent så I call BS.

    Bianca tar ju dessa droger som kallas alkohol. Utan att skämmas talar hon om hur bakfull hon är på helgerna. Och Pernilla är ju inte bättre. Hon drack på Melinas bröllop så hon fick minnesförlust. Varför gör man så när man inte tål spriten, och i offentliga sammanhang? Snacka om förebild för sina egna barn, och alla andra barn som idoliserar dem…

      Nu är ju alkohol inte olagligt

    Skrattretande att hon säger att det inte förekommer droger i hennes kretsar. Antingen ljuger hon eller så är hon bara jäkla naiv.

    Kanske inte att hon tar, men absolut folk i hennes krets. Såg i en av hennes senaste videos där dom var på restaurang och Lucas pupiller var enorma. Bianca satt bredvid och hennes såg normala ut så det kan inte vara ljuset eller liknande!

      jag får väldigt stora pupiller när jag är trött så det kan ju lika gärna bero på ngt sånt

        Hahahahahaha

    Umgicks tidigare med någon som umgicks i samma kretsar som B. Flödade mycket kokain i de där kretsarna

      Haha ursäkta överanvändandet av ”kretsar”!

    Bianca har iallafall varit öppen om att hon opererat sej. Väldigt ledsamt att en så ung tjej opererar sej. Mycket pengar kan ändå inte köpa lycka.

      Äh vadå?
      Spela roll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.