Dagens visdomspärla av Bingo Rimér


Tänk om fler män resonerade som Bingo, kanske hade vi har något färre unga mån med tvivelaktig kvinnosyn då?
En kan ju alltid önska och hoppas, eller hur?

Vad tycker ni om det Bingo skriver? 

123 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fint och vettigt ❤️❤️❤️

      Ja. Övermänniskor som bara ger och ger hela tiden är fint och fantastiskt.
      Förutom att det är ett brott mot varje känd naturlag. Eurupta cascada Ubermensis influiencis.

      Leve övermänniskans ständiga givande och givmildhet!

      I de svartvita sagornas värld är övermänniskornas givmildhet just övermänskligt fin, nästan som ett filantropiskt tomtegrin.

      Visst låter det bra, men det blir lite konstigt när det kommer från en porrfotograf som byggt sin karriär på att utnyttja kvinnors kroppar.

        Ja hans lilla titta vad duktig utspel känns lite platt och innehållslöst. Men uppenbarligen lyckas han charma en del i detta kommentarsfält.

        Så de nan gjort som ung ska prägla en människa för resten av livet..Och man får inte mogna och utvecklas och ta ansvar,??

      Exakt..Mitt ex och jag sa när vi skilde oss..Vår kärlek är slut men vi delar kärleken till vårt barn och barnet älskar oss båda. Så vi måste respektera vårt barns andra förälder och barnets kärlek till den.

    Bra sagt, tycker jag. Förstår att förhållanden kan sluta illa, men när barn är inblandade måste man bete sig ordentligt. Låtsas i alla fall.
    Jag jobbar på förskola och vissa föräldrar har verkligen noll kontakt med varandra och pratar skit om varandra inför barnen. Det är inte okej.

      Jobbar också på förskola och det är hemskt vad vi får bevittna.

        Menar ni det som barnen berättar eller är föräldrarna där samtidigt och skämmer ut sig på nåt sätt?

          Det är både och.

          En annan här, men både och! Föräldrar som vägrar ses, inte vill ha utvecklingssamtal samtidigt, lämnar/hämtar (byter dagar alltså) endast via förskola, pratar illa om den ena förälder. ”Ja men det är ju XX fel”, ”ja det är ju inte ovanligt att XX gör så…”, ”jaha, nu har PAPPA lämnat den här jackan, vad BRA. Ja då får du väl frysa idag då”. Osv, osv……

          Barnens egna berättelser är inte kul. Minns särskilt ett barn som berättade hur ena föräldern inte fick – och inte ville – köra upp på avfarten ens så barnet fick gå en bra bit och den andra föräldern mötte inte barnet för att hen inte ens ville se den andre. Och att det ibland hände att föräldrarna stötte ihop och att det så blev kaos. Usch.

            Vi i personalen blev ofrivilligt indragna i en vårdnadstvist där den ena föräldern försökte luska ut hur många timmar barnet var på förskolan under den andra förälderns veckor och använda det emot hen.

              Klart personalen måste kunna presentera de tider mitt barn är på förskolan vare sig det är min eller pappans vecka menar du att det är konstigt ? Går det bara ena hållet eller ? För jag måste ju lämna in mitt schema till förskolan så de kan kontrollera att mina barn inte är där när jag inte jobbar (jobbar natt ssk) ?

            10 första gångerna täcker man upp för partnern det lovar jag. Men när han för 11 gången lämnar sitt barn i nattblöjan och ingen overall som en katt pissat på då han lämnat den på golvet då brister det för mig. Vad hände med att FÖRÄLDERN ska ta sitt ansvar ? Aldrig i livet att jag ljuger för mina barn för att skydda honom.

        Om pappan ska hämta sin enda fredag i månaden, han är dock berusad så jag rings dit. Vad ska jag säga till mina barn ? Jag har fått rådet av prick alla att vara ärlig dvs säga ”din pappa är berusad” vad du anser vara skitsnack är garanterat en annan kvinnas sanning. Barnet kommer i nattblöjan till förskolan, eller utan att ha fått vare sig vinteroverall eller mössa med sig. Ska man då dalta sönder den ansvariga föräldern ?

          Nej man ska ansöka efter egen vårdnad.

      Om mina barns pappa inte var full hans enda helg i månaden, om han inte tömt barnens sparkonto eller sålt deras cyklar till förmån för säsongens fotbollsmatcher om han istället gått upp på morgonen istället för att köra ut vår minsta från sovrummet till förmån för att ha morgonsex med sin nya partner osv
      Så skulle jag aldrig säga ett ont ord om honom.
      Munnen talar det hjärtat är fullt av.

        Men det finns ju grader… man kanske inte måste mörka för barnet (beroende på ålder då) men vissa föräldrar snackar ju vitt och brett om den andre föräldern inför barnen – och de som drabbas värst av att höra skiten är ju just barnen.

        Om fler personer tänkte över vem de kan tänka sig dela föräldraskapet med vid separation INNAN de ens skaffar barn så tror jag det vore bra. Det behöver inte gå så fort, var tillsammans några år, lär känna varandra osv.

          Verkligen ! Vi levde ihop 10 år innan jag blev gravid. Kommer aldrig någonsin ljuga inför mina barn ang vad deras pappa gjort mot vare sig dem eller mig. Om han tar ansvar inte är pruttfull deras enda helg i månaden eller inte körde rattfull eller inte direkt åkte o lämnade våra barn hos sin mamma för att kunna ha egentid med sin nya tjej skulle det liksom inte ens finnas något att prata skit om. Ingen jävel kommer tacka mig för att jag förskönar mina barns pappas alkoholmissbruk inte ens mina barn. Vore det bättre att de trodde han bara var en skötsam bjussig man som sket i dem ? Nä de förtjänar sanningen.

            Hade aldrig låtit mina barn vara med sin pappa om han var så. Ett barn behöver en närvarande och ansvarstagande föräldrar , annars gör det mest ont än nytta.

    Helt rätt tycker jag. Det här är att sätta barnen först!

    Tycker Bingo borde skärpa sig på andra plan. T ex inte köra bil eller vespa onykter samt använda hjälp på sig själv eller barnen. Men avseende Katrin och x-frun Erika så blir livet lättare och barnen mår bättre om stämningen är god. Dock verkar relationen till ”Jullan” lite speciell. Hon vill ha barn och bo i Marbella och han ska pendla mellan Stockholm, Marbella, Jämtland och huset i Skärgården samt mina nuvarande tre barn..? Ja, ja – inte mitt problem…

    Brukade inte Bingo vara rätt elak mot Katrin när de var ihop…? Minns något inlägg när Katrin (tro det eller ej) erkände och skrev att hon var ledsen någon månad efter förlossningen och kände sig fet eftersom Bingo hade kommit in i sovrummet och kallat henne just fet när hon låg på sängen. Någon annan som minns detta??

      Efter det blev tyvärr Katrin fettföraktare av rang.

        Det har hon alltid varit. Hennes största intresse var bantning långt innan de blev tillsammans.

          Nej det har hon inte alltid varit. På Schulmantiden var hon både mullig och storrökare.

            Vad hade storrökare med bantning att göra?

      Minns också något liknande ja.
      Det är lätt att ge den bilden man vill då man styr sin egen insta… Folk verkar köpa allt bara för Bingo lägger ut det ”han behandlar alla barn lika” osv. Ja jättebra om det är så, men vi ser ju endast det han vill visa förstås.

        Så är det ju med alla på sociala medier. Du har ingen aning om vad som är sant eller hittepå.

      ja han sa nåt om ”gris” ingen mysig kommentar

    Är han lika snäll mot hans andra baby moma?

      Ja det är han.

      Har du en anledning att misstänka något annat eller?

      Ja dom har också ett gott förhållande och även till mannen Erika är gift med sedan många år.

    Det är lite gör som jag säger inte som jag gör, över Bingo. Det är väl rätt självklart att man behandlar alla respektfullt. Tyvärr är Bingos problem hans fullständiga gränslöshet som lyser igenom i allt. Även i hans relation till Katrin.

      Vad är det som är gränslöst?

        Köra utan bilbälte
        Filma barnen trots att de sagt nej och säger nej i videos
        Lägga upp bilder som är lite för privata (tex när han sitter på toaletten)
        Listan går att göra längre….

          Klart han har brister, han är människa. Du är väl inte heller perfekt?
          Men han är en fantastisk förebild när det kommer till sunda relationer till sina barns mammor.

            Så du tycker att man bara kan säga, men han är ju människa? När han kör utan bilbälte osv? ?
            Det är väl ingen som sagt att man är perfekt. Men nu var det ett inlägg om Bingo.
            Jag tycker det är hemskt att se när barnen inte vill bli filmade och blir det ändå mot sin vilja.

              Jag försvarar inte alla hans brister men tycker det är tråkigt att man lyfter fram negativa saker när inlägget faktiskt handlar om hans relation till barnens mammor.

            Han kör sina barn medvetet utan bälte men han är människa?

          Menade i relationen till Katrin.

        Att du ens behöver fråga.

          Menade i relationen till Katrin.

      Han gör väl visst som han lär i det här avseendet. Eller behandlar han sina ex som skit?
      Det är inte alls självklart att behandla alla respektfullt. Bara ifrågasättandet folk gör mot Bingo i det här visar ju på att det är allt annat än självklart?
      Bara för att han problem på andra områden så gör inte det mindre legitimt att han faktiskt är en förebild när det kommer till det här.

        Jag håller inte med om att han är en förebild. Han behandlar barnens mammor som om han fortfarande är i en parrelation med dem. Nästan som i en polygam relation. Att växa upp i den miljön är förvirrande och faktiskt ohälsosamt. Som barn är man känslig för att sticka ut. Att vara barn i den familjen gör att du sticker ut, rejält.

          Varför skulle det vara förvirrande och ohälsosamt?

          Gör han det egentligen? Att man är i en parrelation tycker jag är när man är intim med varandra. Man pussas, tar på varandra, säger saker som ”jag älskar dig” osv.
          Gör Bingo, Katrin och Erika verkligen det här? Eller är det saker som du tolkat in i deras publiceringar? Publiceringar som bara är ett fönster till deras vardag och där man bara får se typ 10% av vad som sker.

          Vad är det han gör som signalerar polygam relation inför barnen?

          Jag tycker att det säger mer om hur man förväntas bryta typ all kontakt med exet och dens nya familj trots att man har barn ihop. Fint att kunna umgås som vänner när man har barn. Tror inte alls att barn tar någon skada av det.

    Han är verkligen inte perfekt men i det här avseendet är han en förebild ❤️

      Vet inte riktigt om jag håller med. Att ha en fortsatt relation till sina barns mor är självklart för det handlar om att man har ett barn tillsammans som man har ett delat ansvar för. Men den emotionella delen av relationen är över. Hade man inte haft barn tillsammans hade dock relationen varit slut. Bingos handling att ge present till en vuxen som man faktiskt avslutat relationen till är förvirrande. Det kanske handlar mer om att bingo har svårt att släppa taget och gå vidare.

        För vem är det förvirrande att han är schysst mot sina barns mamma?

          Tror du att barn är korkade? De ser dubbla budskap och blir förvirrade.

            Varför skulle de bli förvirrade av att deras pappa ger en present till deras mamma? Säger en hel del om man tror att barn inte klarar av att ens skilda föräldrar beter sig normalt mot varandra.

            Haha, du ger bara present till den du är gift med?
            Att ge till andra är ’förvirrande’?

            En annan sak som är förvirrande för barn är när vuxna inte kan uppföra sig som vuxna. Inte kunna delta på samma födelsedagskalas, inte kunna ha en gemensam julafton med barnen, när barnen inte vet hur de ska göra med inbjudan till examen, bröllop, dop osv för att föräldrarna aldrig har kunnat göra någonting tillsammans utan alltid delat upp för att slippa umgås. En present gör nog ingen större skada. Tvärtom skulle jag tro.

              Låt mig se så du menar att det är en bra miljö att få uppleva sina inbördes mammor och pappor dyngraka? De är ju ändå så fina mot varandra.

            Så… Du menar på allvar att bryta kontakten med den andra föräldern och (som är väldigt vanligt) snacka skit om denne, är att föredra över att behandla denne med respekt och omtanke?

        Man kan ju faktiskt tycka om varandra och vara vänner även om man har avslutat sin romantiska relation. Vet inte hur du gör, men jag ger iallafall presenter till mina vänner och tycker inte att det är konstigt??‍♀️

        Sen måste man inte klippa kontakten helt bara för att man inte längre är ett par, även om man inte har barn tillsammans. Man kanske insett att man passar bättre som vänner än ett par?

        Haha min pappa och hans nya är typ bästa vänner med min mamma och hon får fan finare presenter än vi barn. Inte ett dugg förvirrande utan bara jättefint. Sen kan man ju skratta åt det för det kanske låter konstigt men förvirrande är det definitivt inte.

          Fint att ni fått ihop det. Men det blir ingen sanning av det.

            Hur många barn tar skada av att deras mamma får en present av deras pappa trots att de är skilda?

            VAD blir ’ingen sanning’?
            De har det ju uppenbarligen så.

              Just det, de har det så. Skrämmande att folk inte förstår skillnaden mellan anekdot och fakta.

                Kom gärna med FAKTA som visar att barn blir förvirrade av att deras skilda föräldrar är schyssta mot varandra, umgås som folk och kan ge varandra presenter. Jag väntar.

                  Vad väntar du på?

                    Fakta som motbevisar anekdoten. Men om du inte ens förstod det så förstår du nog inte att läsa och förstå fakta heller.

        Tror det är du själv här som är lite skadad ärligt talat. Deras relationer är inte förvirrande och barnen kommer inte ta skada av att ha ett gäng glada vuxna som tar hand om både barn och varandra.

          Just detta är nackdelen med sociala medier. Alla experter som inte har vett att skilja på egenupplevda erfarenheter och personligt tyckande med faktabaserad forskning. Så länge man håller sig till mode, heminredning, matlagning är det svårt att göra skada. När man ger sig in i ämnen som berör andra människor blir det värre. Ems, det är helt tydligt att du inte vet vad du pratar om. Är du intresserad av att lära dig lite finns det gott om litteratur i ämnet. Kanske en utflykt till biblioteket kan vara något för dig?

            Vilken bok mer specifikt rekommenderar du?

              Fråga på biblioteket så får du träna hjärnan i något annat än att tycka. Tänk detta kan innebära första steget till något stort.

                Du skämmer ut dig.

            Låter mer som att du ogillar bingo och Katrin och vägrar se att något alls de gör kan vara bra.

              Jag har hittills inte sett att de faktiskt gjort något bra. Men det är inte det jag reagerar på.

            Nä jag växte bara upp med tre pappor och två mammor ? Alla var sams och jag hade en bra uppväxt.

              Härligt och se vilken människa det blivit av dig…

        Man kan väl ge presenter till någon utan att ha romantiska känslor för den?

    Älskar Bingo! Och Katrin. De säger problematiska saker ibland men de har hjärtat på rätt plats och fantastiska förebilder och föräldrar. Alla deras barn verkar otroligt trygga, självsäkra, nöjda och glada. Önskar jag hade en pappa som Bingo.

      Jag är glad över att min pappa betedde sig som en vuxen man i min närvaro. Inget jädra ??????

      Jovisst, kul att ha en pappa som är flickfotograf! Verkligen fräscht år 2022. ?

        Nu gör han ju betydligt mer än att fota flickor..

          Ja vad gör han egentligen?

      Glad jag hade föräldrar som inte behövde flasha allt (eller ens något) på insta.

      Känner du bingos barn? Tror snarare att du projicerar.

    Att vara ”en bra manlig förebild” gäller också övriga delar av sitt liv?

      Är det möjligt att en person är en bra förebild i 110% av allt man gör?

        Självklart inte men jag hatar deras supande inför barnen.

        Då han kör kör onykter och super för fullt med sina unga barn närvarande plus är helt gränslös på nätet, så finns det betydligt bättre ”förebilder” typ överallt.

    Han älskar ju att få cred för detta, det är det dessa långa haranger handlar om. Ett narcci-beteende, inget annat.

    Han är helt gränslös med tanke på alla artiklar och utlägg på insta om t.ex. sitt sexliv och hur k-t han är mm.
    Det är inte att tänka på barnen eller att vara ansvarsfull, utan allt handlar bara om honom och att få bekräftelse på insta. Tror ni verkligen det är något mer?
    (Om inte han och Katrin var drinking-buddies så skulle vi säkert ha en annan historia..).

      Jag tycker Bingo är härlig och att de i familjen gör det bra som har en bra relation. Utöver det så har Bingo sina barn varannan helg, det var samma upplägg, varannan helg, med Nova minns jag att Katrin berättade när hon och Bingo var tillsammans. Och nu ska Bingo ha en ny familj i Spanien. Bingo känns som ”roliga pappan” som vill vara förälder lite som det passar honom. Men han verkar vara en kul pappa och han träffar ju sina barn mer än varannan helg, även om mammorna är de som ansvarar mer för barnen.

        Jasså varannan helg dessutom, det är verkligen föräldraskap det! Ironi. Inte konstigt han har tid bygga relationen med mammorna då…

        Han gör liksom inget som ingen annan vettig människa klarar av, inkl att bete sig bra gälllande den andra föräldern (vare sig man är ihop eller inte).

        Han har även sin bonusson

          Han är snart lika god som Jesus. Haleluja!

            Varför överdriver du?

              Tycker du det? Verkar som bingos svans hittat hit och som höjer honom till skyarna trots att han är en självcentrerad, omdömeslös pappa som hela tiden ska bekräftas.
              Finns stora likheter mellan bingo och Anna Wahlgren. Där vet vi ju hur det gick…

                Två tankar nu. Kom igen, du kan om du provar.

                  Har du kommit på något nytt? Tillhör du verkligen den minoritet av befolkningen som är kapabel till lateralt tänkande? Var rädd om dig så att du inte överanstränger dig. ?

    Synd att killen inte lever som han lär!!!!

    Nu känner jag mig som en riktig party pooper här, men Katrin har väl flera gånger på sistone gått ut med att hon känner att allt ansvar över barnen ligger på henne. Att köpa presenter är absolut fint och roligt, men det jämnar absolut inte ut att allt ansvar hamnar på barnen. Jag tror 9/10 kvinnor hellre ser att exmaken hjälper till i vardagen än att de ger presenter för att köpa poäng. När de blir äldre ser Barnen ser garanterat igenom hur en sådan pappa behandlar kvinnor.

    Sen har jag ju såklart ingen aning om hur fördelningen av ansvar ser ut mellan Bingo och Katrin, det kanske är bra fördelat. Jag tycker bara att förväntningarna på en pappa är rätt kassa om de kan köpa sig fria från ansvar och ändå anses vara bra exmakar.

    Jättefint att vara god förebild. Men det gäller också hans yrke som flickfotograf, den påverkar väl ganska mycket och hur kvinnosynen är.

    Bra där Bingo!

    Däremot Katrin? Hon ser rätt bitter ut.

    Alltså jag gillar vanligtvis inte Bingo alls. Och han har visat upp flera beteenden som inte är OK. B la hur han och andra vuxna beter sig och dricker alkohol när barnen är med mm mm. Fast man måste också kunna ha två tankar i huvudet samtidigt! Något många här inte verkar klara av! På just den här punkten, hans relationer till sina barns mammor så är han bra! Det är en självklarhet kan tyckas ändå verkar få separerade eller skilda föräldrar, vuxna människor, klara av det. Därför tycker jag han är värd cred på just den här punkten. Hylla den som hyllas bör. Det betyder inte att han är perfekt eller att allt han gör är bra! Men för i h-vete lär er klara av att ha mer än 1 tanke i huvudet samtidigt! Till dig som skriver att det är förvirrande för barnen att pappan fortfarande är snäll och ger presenter till mamman, sök hjälp! Du har ingen aningen om vad du pratar om.

      Är relationen verkligen så bra? Att köpa presenter är inte vad en ansvarstagande relation handlar om. Ansvar är sammantaget alla våra handlingar. När det kommer till våra barn handlar det om att vara närvarande. Att finnas där. När det kommer till den andra parten är det samma sak där som gäller, att vara närvarande. Dela på ansvaret, avlasta och fatta gemensamma beslut. Jag låtsas inte ha insyn i deras vardag så jag kan inte uttala mig om hur bingo är som pappa. Du kanske kan det? Men att som bingo tro att man signalerar god relation för att man köper presenter, det är bara missvisande.
      Du verkar lite stött. Tycker du att det är jobbigt att bli ifrågasatt? Då kanske du inte ska tycka en massa saker. Folk kommer inte alltid att hålla med dig. Vill du ha en diskussion ska du inte gå till personangrepp.

      Är du kränkt för att alla inte håller med dig om att bingos relationer till sina ex är något smått fantastiskt? Alla kanske inte ser det du ser eller snarare läser inte in det du läser in.

    Önskar så att bingo var vuxen nog och inse att uppfostran och lärdom hur man behandlar andra (kvinnor framförallt då) inte går att köpas med present utan det handlar om hur DU beter dig när du omedvetet lär dom om hur man behandlar andra. Och det går inte att köpa. Tyvärr, bingo…

      Jag tyckte att hans resonemang i texten går utöver bara presenten.

      Han visar det i mycket mer än ge presenter. Han tar exempelvis hand om sina söners lillebror som om det vore hans egna. Han gör ingen skillnad och det är fantastiskt.

        Du menar på det sätt många kvinnor gör utan att det kallas ”fantastiskt”. Män har alldeles för lågt ställda krav på sig.

          Hur många kvinnor tar hand om sitt ex nya barn? Jag känner ingen. Även om de har en relation till barnet då det är syskon till ens eget barn så vet jag ingen som tar hand om det så som bingo gör.

            Eller hur. Jag är gärna barnvakt åt mitt ex nya barn om föräldrarna vill göra något på egen hand. Men tar inte hand om i längre perioder.

            Det är för att dom har EN mamma som tar hand om dom och inte en pappa hehe. Där har du anledningen.

            Jag som mamma vill inte att en annan mamma är mamma åt mitt barn. Pappor däremot har inte de där i sig.

    Det är så mycket dubbla budskap med Bingo. Självklart är det fantastiskt att han kan visa på att värdera sina barns mammor och skapa goda relationer med människor överlag. Samtidigt basunerar han hela tiden ut till omvärlden hur sexig och snygg hans yngre tjej är och hur mycket de har sex. Tror nästan aldrig han omnämnt henne utan att slänga in något om hennes utseende. Tror inte barnen far illa på något sätt men den bästa förebilden är han väl inte? Inte Katrin heller som hela tiden fokuserar på yta och är elak.

    Mina föräldrar är separerade men vi umgås ännu som familj utan problem vid högtider och firanden. Aldrig något bråk.

    Jag är separerad och umgås med mina barns pappa, hans nya och deras barn. Vi firar högtider, födelsedagar och semestrar tillsammans. Senast var en vecka i fjällen och i sommar en vecka i Danmark.

    Vinnarna är alla. Ingen vuxen mår dåligt och barnen har flera rs trygga vuxna omkring sig.

    Bingo och Katrin är mina absoluta förebilder i hur de gör.

      Haha jag skrev en gång här om att min sambo och hans ex (som han har barn med) är goda vänner och att vi alla brukar fira högtider tillsammans, åka på semester ihop med alla barnen osv. Fick en hel del dryga svar om att han omöjligt kan älska mig om han inte kan släppa henne. Själv är jag bara tacksam att allt funkar så bra, framför allt för barnens skull. Tänk att ha så många vuxna i sitt liv där alla är mån om att man ska ha det så bra som möjligt. Fantastiskt.

        Det säger mer om de som är dryga än om er relation. De är troligen osäkra och skulle inte fixa att deras partner har en bra relation med exet.

          Åh vad jag älskar dessa tvärsäkra påståenden från fru snusförnuftig.

            ”Troligen” brukar man inte dra till med när man är tvärsäker. Men antar att du tog åt dig…

              Tog du åt dig? Aj då.

        Fantastiskt att vi är fler som har det så bra 🙂

      Kan skriva under på detta. Alla vinner på det även om jag har full respekt för att det kan krävas rätt mycket av inblandade att acceptera (tänker nya partners) samt att ingen av oss är särskilt knäpp i huvudet. Det underlättar ju onekligen en hel del.

    Jag tycker att det är sunt och vettigt. Barn behöver bra förebilder och att kunna ha en bra relation trots att kärleksförhållandet tagit slut tror jag är bara bra för alla parter. Kan inte se några nackdelar alls faktiskt. Det var någon anonym här ovan som skrev att det skulle vara förvirrande att exet köper en present. Förstår inte resonemanget faktiskt. Är man goda vänner så är man.

    Tycker som vanligt att han med inlägg likt dessa bara vill fiska kommentarer om vilken bra pappa han är och vilken sund syn han har på föräldraskapet. Och som vanligt går följarna på det. Han är inte ensam om att tycka det är självklart att ha en bra relation med den andra föräldern efter en separation. Han borde istället fundera på hur sunt det är att basunera ut sina barn i sociala medier. Är så trött på hur han liksom artister (!) skapar inlägg efter inlägg baserat på sina barn. Mariette exempelvis, måste hon tigga fans genom hennes barn? Är hennes artisteri såpass ointressant att hon måste dra in barnen? Ständigt dessa dansvideor där hon ska visa vilken härlig förälder hon är. Så genomskinligt. Hon har med barnen i reklam också. Är det instagram eller artisteriet som drar in pengar? Hanapee är likadan. Har med sonen i reklam på bloggen (hon pratar om hur selektiv hon är men väljer ändå att samarbeta med HM) och har en podcast som drar in en massa pengar. Arbetar hon ens som producent längre?

    Så en 4 år gammal film (?) på att han ger exet presenter innebär att han är en bra förebild för sina söner, skulle inte tro det! Övriga beteendet han gladeligen flashar via sina kanaler visar på att han är en omogen manboy som inte verkar ta så mycket ansvar, bryr sig nada om sina söners känslor (säkert inte alltid men varför visa när han struntar i dom) samt skiter i lagar och sunt förnuft! Sen de som har honom och K som sina förebilder, hur tänker ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.