Paows inlägg om Danmark biter henne i röven

Bildkälla: Paow Instagram

Det här är Paows ”back up-konto” på Instagram och hon kommer använda det till hon får sitt gamla konto tillbaka.
Hon postade det här inlägget för några dagar sedan.
Om jag förstår det hela rätt så har alltså hennes pojkvän Alexander Zobel åkt till Cannes med sina vänner, men Paow fick inte följa med för att hon ”skrivit illa om Danmark”.
Uppdatering: Han var bjuden på bröllop.
What the fuck?
Vem är så jävla sekundärkränkt åt Danmarks vägnar att man beter sig så här? Kanske kan det ha spelat in att Paow även beskrivit hur illa danska tjejer behandlat henne och att de är sura på henne för det?
I så fall bekräftar ju det här helt och fullt det Paow beskrivit. Så ett poäng till Paow där.

Men….
Vad har hon för pojkvän som accepterar att vännerna behandlar hans flickvän på det här viset? Hur kan han åka iväg med dem, samtidigt som hon tvingas stanna hemma?
Det är det mest upprörande i hela den här situationen, och om jag nu uppfattat saken rätt.
Hur kan HAN göra så?
Aldrig att jag hade åkt med.
Hade ni?

92 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nä, tror inte att hon inte var bjuden för att hon skrivit ”illa om Danmark”

      Dom kanske helt enkelt inte ville ha en massa ovidkommande +1 på sitt bröllop. Det är bara trist för alla kompisar som redan känner varandra att behöva bjuda och umgås med vänners mer eller mindre tillfälliga partners som ingen på festen ens känner egentligen.

        Fast kom igen, de har varit ihop länge nu ju. Att man inte vill ha dit första dejter kan jag förstå men nån etikett finns det ju. När relationen anses seriös så är det enligt mig (och säkert Ribbing också) självklart att man bjuder partners.

          Vem som är självklar att bjuda är upp till brudparet och ingen annan. Gammal tradition behöver man inte följa.

          När de planerade gästlistan så kanske de inte hade varit ihop så länge?

      Måste rimligen vara ngt annat som ligger bakom detta. Jag har följt med som respektive på flera bröllop utan att ha varit så nära brudparet, till och med varit på ett där jag aldrig träffat bruden innan.

        Precis. Jag var bjuden på min dåvarande pojkväns kusins bröllop, uan att ha träffat brudparet. Samma sak 10 år senare när min kompis gifte sig, min dåvarande fästman var då bjuden utan att ha träffat brudparet. Helt upp till brudparet. Verkar som att det skurit sig rejält mellan Paow och killens vänkrets.

        Tror också att det ligger mer bakom.
        Det är inte vanligt att inte bjuda med sambon när det är bröllop. Hans vänner gillar förmodligen inte henne.

      Varför skulle Cannes bry sig om vad hon skrivit om Danmark????? Cannes ligger dessutom inte i Danmark! Gillar heller inte danskar, stroppiga, o börjar fråga dem på engelska blir de vansinniga.

      Alexander föll naturligtvis för kompisgrupptrycket, men han skulle så klart inte åkt utan varit lojal mot sin tjej.

    Konstigt allting.

    Känns som om det ligger något mer bakom än hennes inlägg om Danmark. Visst skulle Alexander på en väns bröllop? Kan Paow ha rykt ihop med den vännen eller bruden och därför har de önskat att hon inte kommer? Verkar som om Paow iaf förr haft många bråk med andra kvinnor och vem vill ha drama på sitt bröllop…?

      Tror också det. Verkar långsökt att hennes skriverier om Danmark skulle vara enda orsaken. Pinsamt av dem isf. Nä, hon har nog rykt ihop med nån. Sen, ärligt talat, är hon ju på tok för wt för dessa människor.

      Ja, de gillar henne nog inte. Hon klär sig ju ganska trashigt med, hade inte viljat ha någon med den klädstilen på mitt bröllopet som jag dessutom inte gillade.

      Känns som att han kanske inte tar lika allvarligt på deras relation längre, annars hade han ju sagt ifrån.
      Han kanske har börjat tröttna? Vad gör hon på dagarna liksom?
      Hade hon varit smart, med stöttning av hans finanser hade hon ju kunnat startat ett företag inom vad hon helst önskade. Hon verkar mest gå runt och röka på sin elcigg och inte göra något vettigt.

        I velourmjukis, tofflor och fiskarhatt. Kan inte FÖRSTÅ varför hon aldrig känner för att klä sig lite snyggt??

          Liksom jag driver också runt i mjukis ibland, Dont get me wrong, men det är mest när jag är hemma själv. Alltid när hon postar har hon på sig samma uniform och det är oavsett om hon är hemma och städar eller ska på restaurang. Känns som någon gång vill man väl ta på sig typ jeans eller en klänning? Det kanske bara är jag

          Det är ett fenomen som känns ganska inne bland typ B kändisar i Usa… Att det rika tycker det är coolt att klä sig som att de har det sämre ställt, tofflor, slitna jeans och t-shirt, crocs men allt är såklart från Balenciaga eller YSL. Tänker lite på Kanye West och Kardashian-familjen som är väldigt nedklädda

            Är Kanye och Kim verkligen B-kändisar?

      Herregud ni kacklar som gamla kärringar!!! Käft!!! Ni vet väl inte ett skit om det ni påstår!!!!! Paow är äldre nu, ni vet inte ett skvatt längre om hennes liv!!! Alla har väl varit 17 el 18 år o festat o träffat kompisar. Ni är bara alla så avundsjuka!!!

    Med tanke på vad Paow är känd för förstår jag att hon inte är bjuden, pengar kan inte köpa allt?

    Helt ärligt så blir ju väldigt många svenskar helt rabiata om någon ens skojar om att Sverige inte är bäst på någonting, så jag kan tänka mig att det är sant. Fast å andra sidan är ju danskar mer avslappnade och kanske inte tar åt sig lika mycket som en s-banan hade gjort.

    Slutsats: vet ej om jag tror på det eller ej!

      Danskar är ju väldigt främlingsfientliga så hon kanske fick smaka på sin egen medicin? Paow är ju öppet rasistisk och SD-anhängare. Samt WT.

        Sluta släng dig med ordet rasist så lättvindigt.

          Om NÅGON är rasist så är det väl Paow? Sedan har hon ju faktiskt insett att Danmark är ännu mer rasistiskt än hon själv, så det var ju en positiv sak med att hon flyttade dit.

          Sluta ”L”, det är definitivt ok att kalla någon som öppet är så pass främlingsfientlig som denna Pow är, för just ordet ”rasist”.
          Att du reagerar starkare på användandet av ordet ”rasist” istället för att bli upprörd över Pows extremt rasistiska uttalanden skvallrar om vilka värderingar du själv har. Tack för mig,
          /Från en annan ursprungssvensk

      Danskar är det mest kränkta folket jag vet. Min svärfar är dansk och aldrig varit med om en större patriot. Så fort jag säger att danska är grötigt vill han typ säga upp kontakten och drar en Powerpoint om hur danmark är världens bästa land ? (nästan)

        Haha

    Jag kom att tänka på, varför skriva det så mycket här om ursprungssvenskar här, finns det inga större bloggar/influencers med utländsk bakgrund här i Sverige?

      Antagligen för att majoriteten av befolkningen i Sverige är just ursprungssvenskar. Men det skrivs visst om influensers med utländsk bakgrund här, exempelvis Paula Rosas, Dasha Girine, Alexandra Nilsson och Margaux Dietz…

        Och så har vi Kenza och Antonija Mandir.

        Rebecca Stella.

        Jag fortsätter på din lista:
        Daniel Paris, Amir Akrouti, Keyyo, Anis Don Demina, Elaine Eksvärd, Marcelo, Anna Suvanna Deebang, Michaela Forni, Ben Mitkus, Vlad Reiser, Bianca Ingrosso, Elena Belle, Nicole Falciani, Filip Dikmen, Foki, Gina Dirawi, Katrin Zytomierska, Samir Badran och Tone Sekelius.

          Kvar blev … Anna Book ?

            Hon är ju en eldig spanjorska!!!!

              Sorry! Missat det?

          Då får la jag kontra med;varför skrivs det så lite om ursprungssvenskar här?
          Obs! Spår av ironi.

      Tycker nog att gruppen bloggare/youtubers/influensers med stora plattformar är mer än väl representerade. Anis Don Demina, Ben Mitkus, Daniel Paris. Elaine Eksvärd, Elena Belle, Gina Dirawi, Katrin Zytomierska. Orkar inte rablafler men det är bara att kolla.

    Det spekuleras väl om att hon är eller har spelat in ett program? Hennes mobil är ”trasig”, dåliga uppdateringar osv.

    Det kanske bara var en killresa. Varför ska hon med då?
    Eller hade kompisarna flickvänner med sig?
    Är man inte bjuden så är man inte. Inget att gnälla över.

      Det var bröllop

        Ja??? Hon kanske inte var bjuden. Ska han avstå att åka då?

      Hade du gillat att inte få vara din pojkvän sen ett års +1 på ett bröllop?

        Beror väl på vems bröllop det är?! En äldre vän som jag aldrig träffat eller en vän som vi idag båda umgås med och träffar?! Vid det senare hade det varit konstigt men inte lika konstigt vid det första tycker jag.

          Det är kotym att man bjuder etablerade par oavsett om man träffat personen eller inte.

            Det är ditt bröllop. Du bjuder precis vem du vill. Passar det inte en gäst så är de fria att tacka nej till inbjudan.

            Ja nog är det en markering alltid att Paow inte blir bjuden. Man brukar inte dela på etablerade par.

            De kanske inte var etablerade när bröllopet planerades

              Eller så kanske bröllopsparet har en värdighet värd att bevara. Dom vet ju att Paow tar massa bilder/filmer och vem med lite självrespekt vill riskera att hamna på hennes sociala medier…

    Hon har ju förmågan att lyckas göra sig ovän med alla i sin omgivning. Det är aldrig någonsin hennes fel heller enligt henne själv.

      Det här! Kände en som alltid blev ovän med alla men det var aldrig hens fel utan alltid alla andras. Såna personer går inte att umgås med tillslut.

      If everywhere you go it smells like shit maybe it’s time to check your own shoes osv

    Kanske var ett bröllop utan +1

    Är det egentligen så konstigt att bjuda de man känner och inte lika många till som bara råkar vara tillsammans med den man känner?! Speciellt om man inte känner vännens partner. Och helt ärligt. Att gå på ett bröllop till någon gammal kompis till min sambo där jag inte känner någon utom min sambo, är det så roligt ändå?!

      Hade inte tackat nej till bröllop i Cannes med nån jag är kär i iaf

        Jag hade nog hellre följt med min sambo till cannes, låtit honom gå på bröllopet och hängt med honom resten av dagarna. Bröllop är rätt så tråkiga, speciellt om man bara är där som +1.

      Om det här var ett bröllop utan +1 så ska jag äta upp mina träningsskor?. Hon blev nog exkluderad av skäl vi inte vet någonting om.

    Hade tyckt det hade varit väldigt konstigt om min partner blev bjuden på ett bröllop och inte jag. Man bjuder väl nära vänner på bröllop och inte någon gammal kompis?

      De kanske bara vill ha nära vänner och familj på bröllopet. Stor skillnad på antal gäster om man också ska bjuda med en +1 till varenda gäst.

      Jag bor sedan flera år långt från min hemstad. En god barndomsvän bjöd mig på hennes bröllop. Vi ses typ en gång per år när jag kommer hem på sommaren (vi är goda vänner men ses sällan). Varför skulle hon bjuda en kille som jag varit tillsammans med ett år, någon hon aldrig träffat och han känner ingen där förutom mig. Varken jag eller han blev kränkt av att jag blev inbjuden utan honom.

        Kan lägga till att det var ett ganska litet bröllop med familj/närmsta släkt och ett antal utvalda vänner.

      Även om du vet att brudparet inte gillar dig? Tycker det är fullt rimligt att inte vara bjuden då. Bjuder mina jobbarkompisar, men dom tyckte det var jättekonstigt att det var ok att deras respektive fick komma också eftersom vi inte träffats lika mycket

    Paow lyckades aldrig bli vän med Alexanders vänner/deras flickvänner när hon bodde i Danmark, hon tyckte illa om de flesta och skrev att alla tjejer behandlade henne dåligt. Om han då bjuda på ett fancy bröllop i Cannes av sin barndomsvän och hans tjej tycker jag det känns ganska naturligt att man skippar att bjuda Paow. Deras bröllopsdag är väl viktigare än att hon får hänga med sin kille? Man bjuder de man tycker om, punkt.

    Fast varför ska man per automatik bjuda en kompis partner bara för att? Har 2 väldigt nära vänner vars nya partners jag absolut ej klarar av pga vidriga människor, men jag kan inte se att vi gifter oss utan att ha åtminstone bjudit våra två nära vänner (är ett par som gjort slut och skaffat nya. Har liksom portat bådas nya partners från att ens komma inom tomtgränsen pga deras nya partners beteenden. Tex första gången jag träffa min tjejkompis nya och jag var höggravid så klämmer karln ur sig ”hur får man tag på ett så tjockt fruntimmer som dig?” Och log. Vi hade inte ens hunnit sagt hej till varandra.) Skulle liksom aldrig falla mig in att bjuda han bara för att vara snäll och ”så man gör” pga uppenbar idiot. Är vår dag och skiter fullständigt ifall folk tar illa upp ifall de inte får som de vill. Stanna hemma båda två då om det inte funkar för er att bara en får komma ??‍♀️ Varför skulle man ens vilja komma på ett bröllop man vet att man inte är omtyckt på?

      Samma här. Har en nära vän vars partner är odräglig. Vi träffas bara när han inte är med på grund av hans beteende och jag skulle hellre vara ogift resten av mitt liv än att ha honom på mitt bröllop. Hon får komma utan honom eller inte komma alls.

      Håller med dig helt, hade heller aldrig velat bjuda min väns partner om denne uppenbarligen är en idiot. En sak jag är nyfiken på är dock hur man kommunicerar det? Meddelar ni vännen och dennes nya partner innan en eventuell inbjudan dimper ner? Eller är det så pass väntat att den nya inte blir bjuden så att ingen ifrågasätter det när inbjudan, med endast vännens namn på, dyker upp? Meddelar ni endast vännen, så att denne får förklara för sin partner, eller skickar man också ett meddelande specifikt till partnern och förklarar hur läget ligger till?

      Frågar verkligen av nyfikenhet, har inget stundande bröllop eller så utan tycker mer det är intressant hur andra hanterar den typen av sociala situationer.

        Ett sätt är ju att bara skriva vännens namn på inbjudan. Rimligen om två är inbjudna då skriver man bägge namn. Råkar hen ändå missförstå och osa för båda så skulle jag bara svar och förklara att inbjudan var utan +1. Till en nära vän antar jag att man kan säga varför om den ändå inte förstår varför partnern är bjuden. Annars tycker jag inte att man behöver förklara. Man bjuder de man vill ha där på sin dag. Gäster får acceptera eller tacka nej.

        Jag skulle tro att om mina vänner ogillar min partner så starkt att han inte får komma på deras bröllop så är jag nog inte helt omedveten om det innan inbjudan kommer. Man får väl utgå från att det har framgått på andra sätt innan då. Sen tycker inte jag att man behöver tacka nej till att gå på bröllopet för att ens partner är objuden. Nu vet jag inte vad ”bråket” handlar om men det kan ju faktiskt vara så att man anser att ens vänner har rätt i sak, exempelvis mitt ex som blev orimligt full och skitjobbig (vänligt sagt) så fort det var alkohol på ett ställe. Vore helt rimligt att någon vän inte ville ha honom på deras bröllop och jag hade absolut gått även om han inte var välkommen. Man måste inte backa sin partner i exakt allt.

          Ja förhoppningsvis är det inte helt oväntat att partnern inte blir bjuden, och då behöver man kanske inte göra en så stor grej av det annat än att endast skriva vännens namn på inbjudan. Alla förstår förhoppningsvis ändå, utan att det behöver förklaras särskilt.

          En av mina närmaste vänner hade tidigare en pojkvän (tack gode gud att de inte är tillsammans längre) som var rent outhärdlig på alla tänkbara sätt; dåligt alkoholsinne, otrevlig mot sin partner/min vän, extremt tvivelaktig moralisk kompass (tyckte bland annat att det inte var en så stor grej att köpa droger på darknet, ansåg ändå sig själv vara en av samhällets viktigaste och vettigaste medborgare för att han drev eget företag), mobbarpersonlighet, ruttna värderingar och omöjlig att ha en vettig konversation med en längre stund. Trots detta var han ganska rolig ibland. Hon förstod inte alls vad vi såg och insåg inte problemet. Det gick så långt att jag undvek att umgås med henne för att varje plan vi gjorde ledde till att ”vi fyra” skulle umgås, fastän min partner inte under några omständigheter ville ha honom innanför hemmets fyra väggar. Det hade definitivt kunnat gå utöver våran vänskap om inte de senare hade gjort slut. Var alldeles för feg för att orka förklara för henne att det är han som är problemet.

        Vi bjöd inte min mans fasters nya man, pga vidrig. Vi skrev endast hennes namn på inbjudan.

    Han är för tär för att hon skulle lämna honom, oavsett hur han behandlar henne.

      *för tät

    Tror snarare att hon inte är bjuden før att hon inte kan bete sig trevligt bland folk.

    Intressant. Alltid annars ska man klippa alla relationer som inte ger en energi här inne. Men bjuda någons partner som man inte gillar måste man absolut göra

    En vän till min man betedde sig väldigt illa och blev inte bjuden på vårt bröllop. Han sa till alla att det var för att jag inte gillade att han var framgångsrik, haha. Han hade liksom ingen självinsikt alls.

    Han är dessutom inte framgångsrik, så allt var oklart.

    Paow är ju väldigt bråkig och har varit öppen med att hon slåss och kastar drinkar på krogen, är stor i käften och allmänt ouppfostrad. Hon hade inte blivit bjuden på mitt bröllop heller och jag är verkligen ingen socitetsdam med bröllop i cannes.

    Men herregud vad är det här för patetiskt försvarstal av Paow när du inte vet minsta lilla Cam??? Det här är ju bara hennes version i ett kort svar på Instagram. Vem som helst fattar väl att det troligtvis är mycket mer bakom än vad hon sagt om Danmark! Och vem f-n bryr sig ens om varför? Eller om henne över huvud taget! Jag kan komma på en herrans massa anledningar till att jag och tydligen även de flesta här inne inte heller hade välkomnat henne på bröllop. Eller välkomnat henne till viken social sammankomst som helst för den delen.

      Okej, det är din åsikt. Jag är av en annan. Det är helt okej. 🙂

        ”bevakar företag och varumärken”

        hur är detta annat än skvaller egentligen?

          Är detta ett problem? Faktiskt ingen baktanke utan mest nyfiken bara.

    Det är ju en av de som gifter sig som hon personligen tycker är en hemsk dansk”a” som är ovälkomnande. Så självklart är hon inte bjuden. Jag kan komma på säkert 10 partners till vänner jag inte skulle vilja ha med på bröllop. Och skulle tro en och annan av min mans vänner helst slipper mig med, haha. Tycker faktiskt inte detta är konstigt alls.

      Exakt. Och varför skulle jag ens vilja bli bjuden på ett bröllop om jag tycker att paret som ska gifta sig är hemska?! Man måste inte vara en person med sin partner. Går utmärkt att dela på sig då och då.

    Jag tänker dock att det beror på 1) hur mycket man ogillar partnern, och 2) hur många som är bjudna. Är partnern extremt ogillad, och rent outhärdlig, är det inget snack om saken oavsett hur många gästerna är. Ju färre gäster – desto lägre ribba för en ohärlig partner. Väldigt många bjudna, utifrån mina mått mätt ca +60-70 pers, och partnern är ganska ogillad men ger i övrigt inte mycket väsen av sig; helt okej att bjuda eftersom man förhoppningsvis inte behöver utbyta så många ord med partnern. Också för respekt för vännen.

    Och???

    Nej Anna, vi vill inte gå in på din sida. Du har försökt med detta under flera års tid nu. GE DIG!

    Jag tror Paow med sin hybris har haft sjukt svårt att passa in i Alexs kretsar. Hon verkar ju vara oförmögen att inte göra sig ovän med alla, och då kan man ju tänka sig hur det går om hon ska in i ett sammanhang med riktiga överklassmänniskor, och inte den ”överklassen” hon själv alltid verkar ansett sig vara. Är inte så förvånad att det börjat knaka i fogarna. Tror det ligger mycket mer bakom än att hon ”skrev illa om danmark”. Är nyfiken på hur Alex känner kring alltihopa.

      Tycker dock alex verkar vara ett slisk, mycket mer än paow.

    Hennes backup konto fungerar inte längre ?

    Bröllopet är emili sindlevs (stor dansk influencer) brors bröllop och har hållit på i tre dagar. Brodern, Oliver är Alexanders bästa kompis och den personen de har hälsat på i Miami, tillsammans med fästmön då. Fästmön är inte dansk, så hon bör inte ha haft problem med att Paow har pratat skit om Danmark. Kolla Emilis story som heter ”Cannes” så kan ni se att det är ett stort och påkostad bröllop. Jag umgås själv med den danska societén och är bjuden på 5 stora bröllop i sommar där jag inte träffat någon av de som gifter sig, jag är bara +1 med min pojkvän som jag inte ens bodde tillsammans med när vi fick inbjudan. Något måste ha skurits sig rejält mellan Paow och brudparet när de inte bjuder henne.

    Är det verkligen så illa att inte bli bjuden till ett bröllop?! Om man inte känner de som gifter sig så borde det vara okej att inbjudan bara är för en partner.
    Om inte alla andras partners är bjudna.
    Om jag tex skulle ha ett bröllop för x antal personer. Jag då hade jag ju först bjudit dem jag verkligen ville ha där. Skulle man ha plats över så finns det kanske plats för respektive, men kanske inte alltid om man aldrig träffats.

    Känns väl solklart att man inte bjudit paow för att hon:
    A. Är rätt dryg och har trist attityd.
    B. Bråkar med allt och alla och tycker det är alla andras fel.
    C. Inte kan hålla sig flytande i diskussioner som rör annat än hårextensions, vape och dokusåpor.
    D. Inte gör något annat än sover, shoppar och vape:ar.

    Hon passar ju liksom inte in bland riktig överklass och inte dokusåpa/insta-folk som fått lite pengar till väskor och resor. Det är så sorgligt att se henne försöka och bara må sämre och sämre. Och då försöka köpa mer dyra saker och resa etc för att få någon status.
    Även om man är ”pappa betalar” och själv inte jobbar i riktig överklass så har man ju fått med sig mer kunskap om många olika ämnen bara via det umgänge familjen har och man vuxit upp med. Man kan hålla sig flytande i de allra flesta diskussioner som kan uppstå. Paow har noll sådan kunskap och förmåga. Klart att många tycker att det inte direkt är jättestimulerande att umgås med någon som inte kan matcha den nivån. Och om personen då också tycker att alla andra är as och tjurar och hänger ut folk offentligt blir man väl än mindre vänligt inställd till henne. Hon har ju också själv skrivit att folk tycker att hon är skyldig till Alex plastikoperationer. Som vän kan man väl kanske tycka att det är väldigt sorgligt om ens väns partner offentligt säger att denne skulle se bättre ut med operationen. Liksom, vem gör så? Jo, Paow!

    Sen tycker jag inte att det är det minsta konstigt att Alex åkte. Hans vänner gifter sig och självklart vill han fira deras enormt viktiga dag med dem! Och även göra den ännu bättre genom att komma dit, enligt deras önskemål. Eftersom de umgåtts förr och det är ett stort bröllop så lär det ju bero på att något skurit sig där. Och iom att det är just Paow det handlar om känns det väl inte helt omöjligt att hon gjort något olämpligt.
    Annars är det väl inte konstigt att inte bjuda in +1 på alla gäster. Jag och min man har båda varit på några bröllop utan varann. Inga problem!

    Jag hittar inte paulinadenise-kontot när jag söker, ngn annan?

    Ingen som varit med om det omvända? Jag hade varit tillsammans med min partner i två månader när vi blev bjudna på ett bröllop som innebar två övernattningar och flera aktiviteter på nivå av team buildning på konferens. Mitt namn stod i inbjudan så inte bara min partner +1. Hade aldrig träffat någon av dem. Generöst men jag var så obekväm och stod över. Min partner åkte såklart!

    Inatt la hon ut på Snapchat “jaha, då blir det en hot girl summer”. Bilden var borttagen imorse. Singel tro?

    Det är ju för att han dumpat henne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.