Party på olika sätt

Magdalena Graaf går ALL in!
Ibland finns det ingenting bättre än en hemmafest i full glam och läppstift på tänderna.
???

Britney Spears njuter av att vara nygift, sin bröllopsresa och att vara fri att göra what the fuck she wants utan sitt förmyndarskap! ??

Amilia Stapelfeldt pussy-partajar med sin finfina pussycat.

Penny Parnevik har båtparty med sina två sidekicks.
Skepp åhoy!!!!!

Hanna Schönberg och Eric Saade gullegull-partajar i vanlig ordning. Så sockersött. ????????

78 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    …och Katrin Z har öppen fyllefest på Ibiza sponsrad av ett tandblekningsföretag. Hur fanken tänker man om man är ett seriöst företag, att förknippas med trashiga flunsor som raglar och knappt kan prata när de filmar sig själva? Är det någon som sett Katrin UTAN att dra ihop munnen och pluta mot filterkameran?

      Men gud så pinsamt, en fylletant bland massa unga tjejer ?‍♀️ Katrin förnekar sig aldrig.

        Inlägg kommer.

          Camilla, glöm inte kolla storyn hos Exonphbarb. Katrin är pissfull och ger sig på Kissie. Kan inte sluta skratta ?????

            Dom driver ju! Hur kan ni inte se det? Kom igen tjejer, rulla igång hjärnorna nu

              Tanken slog mig också, men jag tror ingen av dom är så bra skådespelare att dom hade fixat det.

              Om de driver kan man ju undra hur äkta Alexandra är i sitt uttalande om att inte längre provocera osv? Hade inte hon förändrats?

                Nej, när ska folk förstå att Alexandra inte har förändrats?

          Snälla Camilla kan du på något sätt visa Katrins beteende mot Alexandra Nilsson? Där hon står och uppenbart provocerar till slagsmål. Ett sånt jävla självmål att visa sin riktiga sida. Förlåt men fy fan! Kommer aldrig köpa Clean Eating igen

            Vuxen människa som beter sig som hon vore 15 år. Man fick ont i magen av att se hur hon betedde sig mot Alexandra.

            Men det är ju fejk!

            Oj e det sant. Kan du länka?

        Tycker du är pinsam som kallar henne tant. Elakt!

          Tja, det är inget fel på att vara tant. Det är jag. Men jag kan lova att det inte är på kartan att bli så full, tillsammans med ett gäng ”tjejer” som ska kränga någon fejkprodukt. KZs liv verkar bestå av att vara full, bråka, styra och ställa med alla i storfamiljen och utöver det älta om hur hälsosam hon är. Och smaaaaal.

          Det är dags att lägga av. Om inte annat med tanke på barnen.

            Du menar att det är vad hon visar på sociala medier? Det har aldrig slagit dig att du inte vet hur hon är i verkligheten?

              ??

          Så du tycker att ordet ”tant” är det värsta i att kalla någon fylletant ?

          Fast hon är ju en tant där bland alla unga tjejer.

            Tycker du ja. Din åsikt får stå för dej.

        Måste man sluta parta och börja knyppla bara för man fyller 40? Inte konstigt det finns så mycket bittra folk här utan vänner! Lev för fan!

        Katrin och Maggan spelar i samma liga…allt för uppmärksamhet.

          Maggan är värre. Hon är så besynnerlig. Beter sig så man undrar om något är fel på riktigt.

            Anonym 14.05
            Om du menar Graaf med Maggan så är det nog kanske lite för mycket vin där ibland
            Hon har ju plockat bort en del bilder och varför frågar man om sig själv ”hur snygg är inte jag då på en 1-10 skala”.
            Nu är hon ju väldigt mycket så att hon ska provocera men samtidigt kan hon ju tänka lite på unghögen hon har. De kommer snart som andra bloggarbarn att bli retade osv i skolan för vad deras föräldrar (mammor i det här fallet ) gör

        Unga och unga… Alexandra Nilsson är ju är är 31 och Jasse är 28. Sen vet jag inte vilka mer som är där

      Tycker inte Belissa verkar vara ett seriöst föregag. Gick in på hemsidan som hade en massa särskrivningar och oproffsiga formuleringar i sina produktbeskrivningar osv. Det är väl ändå en lägstanivå att se till att särskrivningar inte förekommer i såna sammanhang.

      Åhoy??

      Som Bianca menar du?

        Till Jessie J, låååånt där uppe.

    Seriösa företag borde verkligen sätta en lägsta nivå för sin marknadsföring. Flunsor får mig att aktivt avstå från vad de än vill sälja. Några undantag, som seriöst beskriver produkten. Trovärdighet sjunker totalt när någon gör reklam för en produkt en vecka och för konkurrent nästa.

      Håller så med. Man följer kanske ngn som verkar ha alla hästar i stallet, verkar vettig med hyfsat sunda värderingar osv, sen lägger de plötsligt ut ngt samarbete med ren bs. Slutar genast följa och ”förtroendet” är förbrukat för min del. Anine Bing tex, har jag tyckt verkat vettig, men så har hon helt plötsligt börjat göra reklam för det där företaget som säger att man kan ta Collagenpulver och få bättre hy (moooahahaaha…) Fattar det bara inte, hur hon kan sälja sig för sån skit, hon behöver inte pengarna och riskerar att skada sitt varumärke kraftigt.

    Men Maggan måste ju ha varit packad när hon la upp bilderna? Hon tog ju ner majoriteten ett par timmar senare, jag hade fasen flyttat till Nepal för att leva som bergsget. Skämdes ihjäl åt’na!

      På fejjan ligger det fler bilder i stories…

        Inte dom ”värsta” som hon la ut från början ?

      Någon har hackat hennes telefon ju! Det brukar väl heta så. Finns väl få som ljuger och hittar på så mycket som hon.

        Just det, hackat telefonen. Så låter det ju varje gång det har varit fylleslag.
        Vad hade hon lagt ut?

      Vad hade hon lagt ut?

      Berätta.

    Skulle inte Amilia släppa något om jobbtiden hon hade hos Isabella? Eller hur blev det med det?

      Jo, eller det var snarare en recension på hennes bok med mina perspektiv på alla lögner som boken innehöll. Men jag valde att inte släppa videon, anledningen till det var delvis att jag inte blev nöjd med videon när den var klar, den blev väldigt lång eftersom att det var mycket information som behövde presenteras och benas ut. På något sätt tog det även emot att släppa något som jag förstod skulle innebära mer uppmärksamhet till henne och boken. Missförstå mig rätt, jag trodde sjävklart inte att den skulle sälja slut överallt bara för att jag släppte min video – men det kändes som att videon skulle ge henne/boken förnyad uppmärksamhet (som just då hade börjat dö ut rätt rejält) och det är något som jag inte vill unna henne.

      Utesluter inte att den släpps i framtiden.

        Tack för svar! Hoppas den släpps någon gång i framtiden. 🙂

    Katrin och Julia Franzéns videos och bilder från Ibiza är bland det trashigaste och pinsammaste jag någonsin sett. Fy fan. Kan känna fyllelukten hela vägen hit ???? Helt sjukt att någon kan vilja sponsra dem. Amilias katt däremot var bland det sötaste jag sett ????? Har dock ingen aning om vem Amilia är, aldrig sett henne förut men en sjukt gullig katt har hon i alla fall. Britneys Instagram är ju fortfarande läskig. Förmyndarskap eller inte. Det är ändå solklart att något inte stämmer. Hon är inte psykiskt frisk.

      Ja så vacker katt. Verkligen.

      Julia är för mig det man får upp när man googlar. WT.

      Väldigt smaklös och vulgär.

      Håller så med dig ang. Britney. Obehagligt och inte första gången.

        Men alltså är det så obehaligt eller ens konstigt egentligen? Alltså jo, konstiga inlägg på ett sätt, men samtidigt inte så annorlunda från vad en hel del andra i hennes ålder som är lite sen på bollen med sociala medier lägger upp – konstiga, kryptiska formuleringar, överanvändade (och felanvändande) av emojis och skiljetecken osv. Tror det känns märkligare med Britney för att hon är så extremt känd, väldigt få kändisar på den nivån som inte har ett team som hjälper dem kurera sina flöden på sociala medier.

    Britney känns bara så sorgligt.
    Fri att göra vad man vill = dra ner bikinitrosan och lägga ut på instagram för miljoner människor?

    Det är något med filmen som skaver, hon ser inte ”fri” ut, hon ser inte lycklig ut.

    Varför ska man alltid använda orden ”fri och göra vad man vill” på lättklädda bilder och filmer på tjejer? Fri att göra vad man vill varför är det aldrig att ta en lång skogspromenad, sova till 12, läsa hela dagen, åka buss, hoppa över middagen för att äta choklad, spela tv-spel osv, nej fri ska alltid vara en lättklädd bild.

      Hon mår inte bra över huvud taget det skiner rakt igenom. Och litar inte fem öre på hennes snubbe.

        Nä ingen vettig snubbe skulle understödja det som nu pågår, om han brydde sig om henne och hade minsta vett. Han vill bara ha fame, sägs det ju.

      Tror knappast det är det som menas med att hon är fri att göra som hon vill utan det faktum att hon faktiskt är fri att göra som hon vill nu. Att hon inte mår bra är väl väntat. Personligen tycker jag att hon känns så passé. Är som om hon på allvar inte har fått ta del av världen och är fast i tidigt 00 tal. Smink, hår, kläder, hennes utmanande beteende. Allt känns så.. passé. Som om alla gick vidare utan hon.

        Men så är det ju? Är det så svårt att förstå? Hon är fast i en tid på grund av att hon hållts isolerad, ge henne lite tid att komma i kapp på alla plan för guds skull. Det är som att massan förväntade sig att hon skulle komma ut glad och lycklig dag 1 när förmyndarskapet försvann. Hon har ju för sjutton gått igenom ett decennielångt trauma.

      Asså hon är inte som alla andra, hon beter sig inte som alla andra.
      Men måste man det? kan hon inte bara få göra det hon vill och känner för?
      så länge hon inte skadar sig själv eller andra.

      Hon har varit inlåst och kontrollerad i många många år, det är väl inte konstigt om hon uppför sig lite som en rebellisk 14 åring nu. Låt henne göra det hon vill och känner för, nu när hon äntligen kan.

    Fråga om bilden på Hanna och Eric – duschar de med alla de smyckena på? Ser ju fint ut på bild men känns opraktiskt…

      Antingen är de på väg in i duschen och har inte tagit av dom än. Eller nyss kommit ut och bara tagit på smycken.
      Eller så hör de till galningarna som både duschar, smörjer in sig och sover med sina smycken.

        Och varför är man galning för det?

      Jättemysigt om den inte är stagead. De verkar iaf ha duschat. Men just det där med att höften sticker ut lite och smyckena sitter perfekt gör att den ser urstagead för mig

        Det är inte höften utan Erics ben.

          ? Erics ben? Äsch, jag tror de har ett fint förhållande och de verkar vara gulliga personer osv. Jag blir bara inte så inspirerat när allt är så uppenbart stageat.

    Alexandra Nilsson och Katrin z på Johannas insta, vad i

      Är det ett skämt? Och hur kan Johanna våga lägga upp det?

        Det är väl klart att det är ett skämt.

    Britney.. Förstår verkligen mer och mer hennes förmyndarskap, hon verkar helt instabil. Om man nu blir ”fri” bör man väl anstänga sig åt att visa att man klarar av det/vuxit och mognat, istället för helt tvärtom.

    Lägger ut mängder med naket och konstiga snurrvideos med exakt samma moves, där byxan ska dras ner så mycket det går. Och handen över bara bröst, hjärta över könet.. Hon vill helst vara helnäck och åma sig.

    Hon har två tonårssöner och är megakänd, vilket gör att allt hon gör offenligt så klart kastar en skugga över dem (media). Hon verkar inte bry sig skvatt om att hon är förälder
    Precis som Katrin, Maggan och resten av fyllisarna… man skäms.

      Men Britneys liv som barnstjärna går inte att jämföra med svenska semikändisar. Nej, jag tror inte hon mår/mått bra men det innebär inte att man inte har rättigheter. Britneys mentala utveckling har avstannat som den ofta gör vid psykisk ohälsa och med den märkliga tillvaro hon levt i. Hon har missat 20 år av normalt liv.

        Det må så vara men hon behöver fortfarande en förmyndare. Hon kan inte hantera vardagen utan och hon är med någon som utnyttjar situationen.

          Bara för att man lägger ut nakenbilder behöver man inte en förmyndare. Herregud.

            Beror inte enbart på det. Herregud.

          Varför skulle hon behöva en förmyndare? Skulle tro att bra psykolog hjälp, bra vänner som vill hennes väl aka inte är ute efter att bli kända själva och en trygg plats hade gjort mycket för henne. Är ju väldigt uppenbart att hon är trasig efter vad hon har varit med om. Men samtidigt, vem av oss hade inte gått bananas om man inte har fått ta ett enda beslut rörande sig själv eller ens liv och sen får göra allt på egen hand och sitter på den förmögenheten. Tänker att hon måste bära på en enorm ilska och agerar ut det som en arg tonåring.

          Helt otroligt vilken insikt ni alla har om en människa på andra sidan atlanten ni aldrig pratat med. Wow!

        Inte samma liv, men samma narcissistiska beteende och brist på konsekvenstänk.
        Britneys förälder var säkert inte optimala, men sen valde hon att själv bli förälder och go bananas.. Hon har haft mindre vårdnad om sina söner och där har hon själv ett ansvar att ta hjälp och försöka göra det bästa för dem. Det gör hon verkligen inte nu, tjugo år senare.

          Jaså? Berätta gärna mer eftersom du har sån insikt.

      Eller så kan man ju också tänka sig att hon blivit instabil pga sitt förmyndarskap. Att hon behöver hjälp är väl självklart oavsett. Men tror inte många av oss hade mått bra i hennes sits efter vad hon har varit med om.

        Du har inte funderat på att dom fixade förmyndarskap för att det behövdes? För att hon inte mådde bra redan då? Att det inte är förmyndarskapet som gjort henne så här?

          Hon hade en förlossningsdepression. Tycker du alla kvinnor som råkar ut för det ska få förmyndare som tar enorma summor av ens pengar och tvingar en att arbeta, eller tycker du att man ska få vård och hjälp?

            Nja, var ganska mycket mer problem än en förlossningsdepression. Däremot var ju planen med förmyndarskapet att ge henne hjälp, vilken uppenbarligen inte funkade eftersom hon enligt dem aldrig blev ”frisk”.
            Jag tror första tanken med förmyndarskapet vad bra, men sen någonstans på vägen förlorade man fokus på målet, och hon blev bara en inkomst källa som man inte ville skulle bli frisk.

          Men läs på, herregud. Ska alla ha förmyndare för att de visar hud? Slitz-modeller? Natascha peyre? Många människor låg bakom Bs cons. Och ingen ville henne väl. De ville ha hennes pengar. Farligt när randoms sitter och hat åsikter vem som förtjänar att vara fri i sitt liv, helt sjukt faktiskt.

      Vad f*n vet du om hennes ansträngningar? Hon kanske t.ex är djupt deprimerad och bara ansträngningen att ta sig upp ur sängen på morgonen är det hon klarar av. Hoppas alla ni med så låg förståelse för psykisk ohälsa själva får känna på det nån gång så ni kan bli lite ödmjukare.

      Fast varför måste hon göra, agera och bete sig som du tycker hon ska göra?
      Kan hon inte bara få göra det hon vill och känner för?
      Finns massor med människor som lägger ut åmande naken bilder, och annat konstigt innehåll. Men du tycker inte dessa människor ska kontrolleras av någon förmyndare?
      Bara kolla Maxinne Björks instagram.

      Hon har varit inlåst och kontrollerad i många år. Det är klart att han kanske agerar ut allt nu. Men så länge hon inte skadar sig själv eller någon annan har ju rätt att få göra och lägga ut precis vad hon vill.
      Man måste inte bete sig så som du anser att en kvinna i hennes ålder ska bete sig.

    Trevligt ändå att se att Parneviksbarnen hade flytvästar på.
    Många influensers är tvärtom så släpphänta när det kommer till säkerhet som flytvästar, bilbälten, hjälmar, köra fordon osv.

    Tycker Hanna (Eriks tjej) har en sån konstnärlig förmåga att ta bilder och typ preppa inför att ta bilder. Tycker hon är så himla duktig på de.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.